Om meg

Jeg er en 42-årig mosjonist på Hamar som praktiserer galskap og grensesprenging både innen idrett, kunst og kunsttolkning.

Motbakkeløp

Motbakkeløp passer meg godt både fysisk og psykisk. When the going gets tough, the tough get going, som det heter. En utrolig morsom idrett som jeg har blitt fascinert av!

Trappeløping

Jeg trener en del i trapp, ikke nødvendigvis så mye på trappeløping som sådan, men deltar på enkelte trappeløp. That rocks!

Sykling

I min ungdom så syklet jeg Trondheim-Oslo. Nå har jeg kommet i gang med sykling igjen. Sykling er en fin måte å oppleve naturen og landskapet på, og sykkelforholdene her på Hamar er jo fantastiske!

Treningsopplevelser

Jeg er tilhenger av rolig trening. Jeg trener for å ha flotte opplevelser, og stiller alltid med minst en sportsbar eller to i lomma! Om vinteren er det varm kakao for alle penga! 🙂

Det viktigste er å delta

For meg er ikke det viktigste å vinne, men å delta. Å delta er jo en seier i seg selv – ikke minst når man kommer i mål på en fjelltopp!

Kunst

Jeg maler, skriver og skaper kunst på måter som er nytenkende og som tar samfunnet på senga.

Jeg har en egen evne til å tolke kunst som godt kan beskrives som overnaturlig. Jeg tolker kunst helt spontant og regner meg selv for å være verdens eneste kunsttolker. The Last Airbender om du vil. 🙂

Menneskerettigheter

Jeg er opptatt av nytenkning i forhold til menneskerettigheter, og det er ikke så vanskelig i dette drittsamfunnet! 🙂

Å i det hele tatt respektere menneskerettigheter er å tenke helt nytt her!

Respekt for Babyer, barn og ungdommer

Jeg er den personen i verdenshistorien som har hatt størst respekt for Babyer, og jeg mener at Babyer er Universets offisielle Guruer. Som kunstner har jeg null respekt for de voksne, noe enkelte voksne kommer til å smertelig erfare!

Er du voksen, så står du laglig til for hogg! It’s pay-back time! 🙂

Annet

Jeg har arbeidserfaring fra IT-bransjen og offentlig sektor. Av utdanning og kurs kan nevnes mastergrad i organisasjonspsykologi og nettredaktørskolen.

Sitat

Great athletes have always encountered violent opposition from big mountains.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *