Oljeberget

Oljeberget er et levende kunstverk som utspiller seg her i Norge. Her på bloggen min tolker jeg dette kunstverket.

Min intensjon er å gjøre virkeligheten litt mer interessant, ved å bidra med noen fantasifulle og tankevekkende tolkninger. I tillegg ønsker jeg å fornye både kunsten og demokratiet.

Men først til noe annet:

Til helvete med janteloven!

Som kunstner kommer jeg til å kjøre på slik som ingen andre har gjort før i historien, for å knuse janteloven. Altså den loven som sier at du ikke har lov til å være noe bedre enn andre.

Det er jo det vi snakker på, når vi snakker på at du ikke skal tro at du er noe bedre enn andre. Da snakker vi på at du ikke har lov til å være noe bedre enn andre.

Og hvordan knuser jeg janteloven? Jo, jeg beviser at det finnes superhelter, som går midt iblant oss, og som fortjener mer respekt enn andre. Mye mer respekt enn andre!

Som kunstner har jeg forpliktet meg til å pisse og drite og spytte på folk flest. Samtidig hever jeg visse superhelter opp i skyene. Det jeg gjør da er ganske enkelt at jeg knuser janteloven.

Altså ved å senke folk flest og alle rasshøl ned i helvete, samtidig som jeg gudedyrker visse helter.

Skaper debatt

Jeg skaper debatt, ja. Rundt janteloven. Jeg vet.

Og helt konkret, så ønsker jeg å se folk diskutere hvorvidt visse personer er superhelter eller ikke. Jeg kommer altså til å kjøre på så hardt at folk rett og slett vil bli i tvil.

Og folk vil da sitte og seriøst… jeg bare sier det… seriøst diskutere hvorvidt det finnes superhelter midt iblant oss som rett og slett er sendt av Gud.

Og da er vi faktisk over på å diskutere religion også. Så her ser du at jeg er den kunstneren i menneskehistorien som skaper mest debatt.

Jeg har så langt i dette lille innlegget nevnt janteloven og religion, samt kunst og demokratiet. Poenget er da at jeg skaper debatt!

Og mange vil faktisk kritisere meg for det. De vil si slike ting som at det har rabla for meg, for jeg presenterer nemlig ting som er så nye og forfriskende at det fremstår som den reneste galskapen!

Men mange vil rett og slett bli i tvil. Og det er noe jeg ønsker å fremheve, akkurat nå. Folk blir i tvil av en grunn.

Jeg er faktisk så dyktig!

Skjønner du?

Jeg sa nettopp at jeg er dyktig. Men mange lesere vil reagere på det!

Og så dyktig er jeg da, at jeg inkluderer dem i kunsten! Dette innlegget som du leser nå, det er altså et kunstverk, hvor jeg maler hakekors i ansiktet på de som sitter og rynker på nesen over at jeg sier at jeg er dyktig og verdensmester og slike ting og sånt, okay?

Og bare for å ta det først som sist, så er jeg en kunstner som bruker tekst til å male Nazi-symboler i ansiktet på folk flest og i ansiktet på landets ledere. Og det er altså folk sine reaksjoner på det jeg skriver, som gjør at jeg maler Nazi-symboler i ansiktet på folk!

Nazisme, hva er det? Du, jeg har en sånn litt rund og fin definisjon på Nazisme. Jeg tenker på at Nazisme, det er basert på flertallets hat for mindretallet, utenforstående og de som er annerledes og de som fremstår som svake og de som er syndebukkene.

Og Nazismen er kjent for å brenne kunst. Og Nazismen er kjent for konsentrasjonsleire og den typen ting. Ja, og dette samfunnet har jo psykiatrien, som er en konsentrasjonsleir for samfunnets ofre og for ungdommer og slikt, ikke sant?

Samma det. Det skal ikke mye til før jeg har malt et Nazi-symbol i ansiktet på folk. For det eneste jeg gjør da, det er å minne om hva vi allerede vet, som er at folk flest og dette landets ledere nettopp er Nazister.

Så der har du meg. Når du reagerer negativt på det jeg skriver, så maler jeg Nazi-symboler i ansiktet på deg.

Jeg skjønner det, at du tror at jeg er en blogger eller forfatter eller noe slikt. Men jeg er først og fremst en maler, kan du godt si.

Og det jeg gjør når jeg maler Nazi-symboler i ansiktet på folk, det er at jeg demonstrerer at folk er helt ute av stand til å tolke kunst. For folk klarer ikke å forstå hva som faktisk foregår!

Og poenget er da at jeg gjør en rekke ulike ting på en gang, jeg avslører sannheten om dette demokratiet. Og jeg er samtidig en læremester i kunst og kunsttolkning.

Jeg gjør så mange ulike ting på en gang at det er umulig for meg å beskrive alt i ett eneste innlegg slik som dette. Og det er nettopp derfor folk har et problem med å forstå kunsten min. For jeg gjør nemlig så mange ting på en gang, på ganske kreative måter, at ingen forstår hva som foregår lenger!

Og da er det at man trekker frem sitt eget hat for galskap, ved å kalle meg for sinnssyk!

Og det er da ikke du som beviser at du hater galskap. Det er jeg! Altså jeg… som beviser at du er en Nazist, som har lagt galskap for hat!!!!

Og hvorfor i all verden ønsker jeg å bevise at du har lagt galskap for hat? Tja, dette samfunnet har en egen Nazi-konsentrasjonsleir for samfunnets ofre, i form av psykiatrien. Og jeg ønsker bare å bevise… over enhver tvil… at dette samfunnet faktisk hater galskap!

Jeg ønsker altså å dokumentere motivene bak psykiatrien. Psykiatrien handler ikke om å hjelpe noen! Psykiatrien handler om å hate galskap!

Slapp av!

Det gjør ingenting om jeg avslører hva jeg holder på med, i hvert fall deler av det.

For det er nemlig noe med at folk ikke klarer å lese, og de klarer ikke å forstå selv den enkleste ting! Jeg introduserer her noe helt nytt og grensesprengende, nemlig at man som kunstner maler symboler i ansiktet på folk, ved å fremprovosere reaksjoner!

Ja. Dette er jo noe som er helt nytt, ikke sant?

Den svenske kunstneren Dan Park har jo blitt dømt for rasisme og den typen ting gjentatte ganger. Og det var da ingen som tenkte over at det var straffereaksjonene som var den viktigste delen av kunsten hans!

Poenget er da at folk tror at de vet at kunstnere provoserer, og at det er kunstnere sin jobb å provosere. Men på et visst punkt, så er kunstneren bare gal eller bare kriminell, eller litt av begge deler!

På et visst punkt, så går kunstneren for langt, vet du!

Og bare for å komme tilbake til min egen kunst her, så er det meg, det er ikke deg… hva er det jeg sier egentlig?

Poenget er bare at når du sier til meg at “et sted går grensa”, så er det jeg som har lurt deg til å innrømme det. Og da snakker i hvert fall jeg fortsatt på psykiatrien.

Jeg vet ikke hva du snakker på da, for å si det sånn! Men jeg tror at du da innrømmer dine motiver for å støtte opp om psykiatrien, ved å demonstrere ditt hat for galskap, samtidig som du innrømmer at “et sted går grensa”.

Så jeg er altså en kunstner som lurer deg ut på glattisen. Og det gjør ingenting om jeg sier ifra om dette, klart og tydelig!

For du er nemlig så retardert at du ikke forstår norsk en gang! Og noe som er passe abstrakt, slik som dette, det er du rett og slett helt ute av stand til å forstå!

Ja. Og det er da meg. Det er da meg, som minner om at du er så retardert at du ikke klarer å gjenkjenne en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig en gang, om det så går hvite busser dit!

“Hvite busser” – er det ikke norsk? Visst faen er det norsk! Og du forstår faen meg ikke norsk!

Hvite busser til Sanderud

Her på Hamar, eller her ved Hamar om du vil, så går det hvite busser til den Nazi-konsentrasjonsleiren som man har for samfunnets ofre.

Men folk klarer likevel ikke å forestille seg at Sanderud er en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig!

Poenget er da at uansett hvor mye man tydeliggjør noe, så sitter folk igjen som ei retardert og tilbakestående horefitte fra helvete som er helt ute av stand til å forstå noe som helst! 🙂

Og jeg kan sette på et smilefjes der, for å fremheve hva jeg snakker på. Jeg kan gjøre hva som helst, pøse på med utropstegn også. Men det betyr ikke at folk klarer å forstå hva jeg snakker på en gang!

Avskrives som galskap

Selvsagt er det galskap, når jeg påstår at psykiatrien er en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig. Og folk sin tanke da, den er at siden det jeg sier er galskap, så er det ikke sant!

Ting som oppfattes som galskap, det avskrives momentant. Ja, med mindre det er landets ledere som ønsker å operere en Nazi-konsentrasjonsleir for ungdommer og for samfunnets ofre!

Da avskriver man ikke galskap som galskap.

Så stor respekt har man for landets øverste ledere i dette såkalte demokratiet, at de rett og slett har lov til å gjøre hva som helst!

Og har jeg da bevist at dette ikke er et demokrati? Neida. For det jeg sier er jo galskap!

Landets ledere, de kan lovfeste noe de selv sier, som er galskap. Og nå snakker jeg på psykisk helsevernlovgivningen.

De kan lovfeste sine helt sinnssyke ord!

Og dette er det jeg snakker på, at stortingsprestene er så hellige at de kan slippe unna med hva som helst. Og det jeg snakker på da, det er at velgerne ikke vet hva de stemmer på en gang! For folk er faktisk så ukritiske!

Og hva snakker jeg på her? En lang rekke ting, som selvsagt er den reneste galskap, og som du fint kan avskrive som galskap, fordi det ikke er jeg som styrer landet, og fordi jeg ikke er akseptert som en autoritet i dette samfunnet!

Så bare sitt der du, og innbill deg at du ikke er en del av dette kunstverket, når du avskriver det jeg sier som galskap!

Jeg er så jævlig dyktig!

Det er samma faen det, men jeg er bare helt rå når det kommer til kunsttolkning. Og det har jeg ikke kommet i gang med, i dette innlegget… hvis du forstår?

Poenget mitt er altså at når jeg kommer i gang med det jeg er best på her, så vil du i hvert fall avskrive meg som en galning! 🙂

Bare vent og se! Mine kunsttolkninger er helt sinnssyke! Og da klarer ikke folk noe annet enn å avskrive hele greia som galskap!

Og hva er det som gjør mine kunsttolkninger så sinnssyke? Jo, at de åpenbart er sanne! Mine tolkninger er så gode at man rett og slett må innrømme at det jeg sier faktisk er sant.

Og nettopp fordi jeg er så jævlig fitteforpult dyktig, så avskrives jeg som helt sinnssyk! Ja, for ingen vanlig oppegående person kan klare å komme på alle disse tolkningene som jeg gjør i dette Oljeberget-prosjektet!

Det sier seg jo selv, at en person som er så genial og kreativ som jeg er, og som totalt revolusjonerer hele samfunnet, altså alt fra kunst og menneskerettigheter til demokratiet og vitenskapen, den personen er jo ikke frisk, akkurat!

For jeg er faktisk mer kreativ og genial enn alle andre kreative og geniale personer til sammen, og de er jo alle sammen mer eller mindre gale! Det vet vi jo fra før!

Så da kan man bare forestille seg hvor gal jeg er, ikke sant?

Møkkafitte!

Jeg er personlig en tilhenger av banning. Dette betyr at jeg synes banning er flott!

Og det gjør jo folk flest også. De prøver bare å formulere seg slik at det ikke høres ut som banning, når de banner.

Psykiatrien, det er hele samfunnet som banner ungdommer til døde! Man låner en stor ropert fra vitenskapen, og roper så høyt man bare klarer, i kor!

Så dette samfunnet begår massemord på ungdommer ved å banne.

Men jo da! Selvsagt er det galt å banne!

Og jeg banner altså selv, blant annet for å få deg til å reagere på at jeg banner, slik at du selv innrømmer at banning er galt.

Så jeg ønsker bare å se deg si det… at banning er galt!

KAN DU IKKE BARE FORTELLE MEG AT DU IKKE SKAL BANNE, DI JÆVLA MØKKAFITTE?????

Banning er ikke lov? Da må vi legge ned psykiatrien på dagen.

Her ser du altså hvordan jeg kjører på. Og jeg kan bare presisere at det er tusen grunner til at jeg banner. Og jeg har nå bare forklart deg en av de grunnene, akkurat nå.

Så her ser du hvordan jeg opererer, jeg som står bak dette kunsttolkningsprosjektet kalt Oljeberget.

Hva er Oljeberget?

Jeg bare skriver i vei her, omtrent som om det har rabla for meg, jeg da.

Så jeg tenkte at jeg skulle forklare enda en gang hva i fitta Oljeberget er for noe, okay?

Det finnes superhelter, her på Ottestad og her i Norge. Og her på Ottestad har vi et idrettslag kalt OIL. OIL er et engelsk ord, jeg vet ikke om du er klar over det som den møkkafitta du er, men det er altså et engelsk ord som du kan kjøre inn og ut av møkkafitta di til du forstår hva det ordet faktisk har å gjøre meg olje!

Og Norge er kjent som Oljeberget, samma fitta det! Samma faen det, altså! Samma fitta det!

Men jeg var i ferd med å forklare at det finnes superhelter, før du avbrøt meg som den møkkafitta du er!!!!

Så Oljeberget handler om det. Og det er rett og slett et kollektivt kunstverk som utspiller seg i virkeligheten, her på Ottestad og her i Norge.

Og det kommer til å skje en del latterlige ting her på Ottestad. Ja, jeg er synsk, og det er vel samma faen, samma fitta, det vel?

Men jeg sitter da her og tolker de tingene som skjer, her på Ottestad. Okay?

Og i all hovedsak så tolker jeg da enkelte personer som ikke selv er klar over at de er kunstnere, eller som ikke selv er klar over at de er en superhelt.

Så jeg sitter her og tolker klovner, jeg da! Det er det som Oljeberget er, samma fitta det vel!

Og disse klovnene er altså sendt av Gud. Så når Gud skal redde verden, så sender ikke Gud prester, men klovner!

For å si det sånn, så er det altså slik at når Gud skal redde verden fra prester, så sender Gud klovner!

Så jeg tolker klovner, og Oljeberget er en tolkning av klovner. Kort og godt.

Titten tei!

Jeg har en viss forkjærlighet for overskrifter som gjør det umulig å orientere seg i teksten, samma fitta det!

Du trenger ikke å tolke en jævla dritt, vet du!

Men dette samfunnet har en overskrift i form av ordet “demokrati”, uten at det betyr en jævla dritt!

Samma fitta det! Jeg kommer til å dokumentere og forklare at dette faktisk ikke er et fungerende demokrati. Dette er ikke et demokrati i det hele tatt!

Så da vet du det, du som lurer på hva i helvete du kommer til å lese om i Oljeberget-prosjektet mitt.

Dette er ikke et demokrati.

Og når vi først er inne på dette, så tenkte jeg at jeg skulle avrunde denne lille avhandlingen min ved å forklare noen ting om kunst og demokrati og den pakka der.

Så du kan kjøre de følgende avsnittene inn og ut av horefittehølet ditt til det går for deg, okay?

Hva er kunst?

Kunst er en lek rundt sannheten.

Hva er et demokrati?

Et demokrati er også en lek rundt sannheten.

Hva er Oljeberget?

Prosjektet er også en lek rundt sannheten.

Hva handler Oljeberget-prosjektet om?

Det handler først og fremst om psykiatrien. Og som seg hør og bør er da mine tolkninger helt latterlige og helt sinnssyke.

Og da tenker jeg ikke først og fremst på at mentale lidelser er sinnssyke, men på at psykiatrien er sinnssyk.

Videre handler Oljeberget-prosjektet om nettopp slike ting som kunst og demokratiet. Du kan si at det er en lekende og fantasifull utforskning av de verdiene som skal gjelde i et demokrati.

Jeg gjentar dette, vet du, men uten at noen er i stand til å forstå hva jeg snakker på en gang, som er at dette er et jævla drittsamfunn!

Jeg kommer her og “revolusjonerer demokratiet”… fordi dette ikke er et demokrati en gang! Dette er altså et jævla drittsamfunn!

Jeg kan også være diplomatisk. For eksempel kan jeg si at jeg “revolusjonerer demokratiet”.

Men skjønner du da at dette ikke er et ordentlig demokrati? Dette drittlandet!

Neida, det hadde ikke falt deg inn en gang, at dette ikke er et demokrati! Jævla møkkafitte! Jeg hater slike retarderte møkkafitter som deg, som er totalt ute av stand til å tenke selv!

Alt må hamres opp i ræva di, og så kommer du og klager over at man hamrer ting opp i ræva på deg, ikke sant?

Du er rett og slett latterlig! Jeg ler meg skakk! 🙂

Hva ønsker jeg å oppnå med Oljeberget-prosjektet?

Jeg ønsker å sjokkere og skape debatt og få folk til å reflektere over de temaene som tas opp. Og jeg ønsker kort og godt å bidra til at dette demokratiet i større grad blir en lek rundt sannheten.

Så jeg sier da at dette samfunnet har mye å lære av barn.

Men drit i det! Du behøver jo ikke å tenke, vet du! For det er faktisk tryggest det. For da risikerer du ikke å havne i psykiatrien!

Så bare sitt der som ei gjennomsnittlig horefitte fra helvete, som er totalt ute av stand til å tenke selv, av frykt for psykiatrien!

Handler visst om psykiatrien

Det skal ikke så mye til før jeg penser inn på psykiatrien. Og grunnen til at jeg gjør det nå, når jeg prøver å forklare hva Oljeberget-prosjektet mitt handler om, den er altså at jeg prøver å vise deg… at jeg har lett for å pense inn på psykiatrien.

Slik at du kanske klarer å fatte… at Oljeberget handler om psykiatrien. Slik at du kanskje klarer å forestille deg at noe faktisk kan handle om psykiatrien.

Slik at du kanskje åpner deg opp for at psykiatrien kanskje kan være noe å fokusere på og den typen ting. Altså en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig… kan være noe å fokusere på og den typen ting!

Men tilbake til saken, som akkurat nå egentlig er at folk hater barn. For det var det jeg sa over her, at et demokrati skal være en lek rundt sannheten.

Men det er ikke dette demokratiet. For her avskriver man lek som galskap! 🙂

Merk at så fort man er leken, så avskrives det man holder på med som galskap. Og det er altså demokratistridig, det da.

Men drit i det!

Skal vi snakke på noe annet?

Vi kan godt snakke på noe annet enn at folk flest og dette samfunnets ledere har lagt barn for hat.

Vi kan for eksempel snakke på at de voksne som styrer og bestemmer alt her, også har lagt ungdommer for hat!

Samma faen! Dette samfunnet har en egen konsentrasjonsleir for ungdommer som nekter å vokse opp, samma faen det vel!

Sier jo ingenting om samfunnet! Sier jo ingenting om at samfunnet hater barn og ungdommer og forherliger og helliggjør de voksne møkkafittene!

Hæ! Psykiatrien? Har ingenting å gjøre med dette samfunnet og dets verdier, vet du! Det er helt tilfeldig at man har en konsentrasjonsleir for ungdommer som nekter å vokse opp!

Man prøver sikkert bare å hjelpe ungdommene, ved å hate dem! Samma faen det!

Ooops!

Jeg kritiserte nå! Beklager det! Man må ikke oppføre seg som en opprørsk og sint ungdom! Beklager.

Da får jeg komme tilbake til saken her, som en ordentlig trygg voksenperson som er trygg på seg selv som en trygg voksenperson, slik som en trygg voksenperson er trygg på seg selv som en voksenperson og slikt.

For man kan jo faktisk være trygg på seg selv, når man er voksen.

Skal vi snakke på noe annet? Skal vi snakke på noe annet enn at de voksne helliggjør seg selv og hater barn og ungdommer?

Skal vi snakke på noe annet enn at de voksne er proppfulle av hat? Skal vi snakke på noe annet enn at de voksne er regelrett onde? Skal vi snakke på noe annet enn at de voksne er onde til roten?

Skal vi snakke på noe annet enn at de samfunnskritikerne som sitter innesperra i psykiatrien faktisk forteller SANNHETEN?

Falleri og fallera, jeg tror nesten vi må gå videre – finne på noe annet å snakke på. Kanskje komme tilbake til saken? For når man kritiserer, så avsporer man jo, rett og slett!

Litt synd det, at man avsporer så fort man kritiserer!

Skal vi snakke på noe annet enn at dette ikke er et demokrati og at de voksne er regelrett onde?

Alle de som har stemmerett er onde til roten! Men samma det! Dette er jammen meg et flott demokrati!

Riktignok et demokrati hvor folk er så ukritiske til voksne og til landets øverste ledere at de verken bryr seg eller vet hva de stemmer på en gang!

Klovnene angriper

Jeg får nesten beklage dette, helst flere ganger, at jeg sjangler litt når jeg skriver her. Så da beklager jeg det, virkelig!

Men når stortingsprestene vedtar egne lover som rett og slett lovfester de voksne sitt hat for barn og ungdommer, så trenger ikke de å beklage en jævla dritt!

Beklager at jeg bruker et litt barnslig og ungdommelig språk og dermed ikke blir tatt på alvor!

Sorry!

Jeg beklager hele dritten! Okay?

Jeg altså. Jeg som gjør jobben min som en kunstner i et demokrati. Samma fitta det, vel?

Jeg sier bare at jeg beklager at jeg er en klovn! Jeg beklager at jeg driter meg ut ved å være en klovn!

Klarer jeg å kontrollere hva jeg skriver her? Ikke vet jeg! Det får nesten du si, du som vet alt!

Du som er så smart at du kan forstå at psykiatrien ikke er en konsentrasjonsleir for samfunnets ofre, du får nesten avgjøre… om jeg har kontroll over hva jeg skriver eller ikke!

Ikke sant? For det er jo et spørsmål som reiser seg her, som stiger til overflaten om du vil, i dette innlegget.

Har jeg i det hele tatt kontroll over det jeg skriver?

Ja. Jeg vil bare at du skal sitte der og fundere over dette. For du lurer faktisk ikke på om stortingsprestene har kontroll over det de skriver, når de avskaffer menneskerettighetene for de eneste som trenger menneskerettigheter i dette landet!!!!!

Har det rabla for stortingsprestene? Neida! For de er jo ultravoksne horefitter, regelrett onde personer, som ikke bryr seg om en jævla dritt, og som har lagt selve livet og barn og ungdommer for hat!

Så dem har det ikke rabla for?

Og skriver jeg nå omtrent som om det har rabla for meg, og er dette kunst? Neida, for jeg forklarer jo hva jeg holder på med også, og det er ikke kunst!

Ja. Takk for at du innrømmer det, altså at dette samfunnet har gitt kunstnere munnbind!

Tja. Er det noen spesiell grunn til at kunstnere ikke har lov til å bruke tekst, når de for eksempel maler Nazi-symboler i ansiktet på folk og også gjør dette ved å til og med forklare hva man holder på med?

Hva jeg sier her nå? Gudene vet hva jeg sier, jeg sier tusen ting på en gang!

Men mest av alt driter jeg meg ut, ved å gjøre jobben min som kunstner og kunsttolker i et moderne demokrati i 2017!

Og det store spørsmålet blir da hvorfor jeg gjør dette. Hvorfor driter jeg meg ut slik, ikke sant?

Ja, jeg skjønner ikke selv… at jeg gidder!

Og snakker jeg nå fortsatt på stortingsprestene og den jævla lovgivningen de har vedtatt som avskaffer menneskerettighetene for den eneste gruppa i dette landet som trenger menneskerettigheter?

Du… du kan rett og slett bare glemme hva jeg snakker på og ikke snakker på. For det har jo åpenbart rabla for meg da!

🙂

Men jeg er jo åpenbart klar over at folk reagerer på at det har rabla for meg, jeg da! Og det er da litt rart… jeg sier bare at det er litt rart at jeg bare fortsetter og fortsetter!

Ja, og det skal jeg svare på nå.

Hvorfor gjør jeg det?

Jeg sitter jo her selv og lurer på hvorfor jeg gidder å tolke virkeligheten som et kunstverk. Og må vel innrømme at den eneste grunnen er at jeg har noen helt latterlige tolkninger, som kommer til å sjokkere møkka ut av de superheltene som tolkes.

Jeg er altså usedvanlig dyktig til å tolke kunst og til å tolke kunstnere også. Jeg tolker nemlig enkeltpersoner som kunstverk i seg selv.

Og det er noe med at når jeg tolker deg, så får du en dypere forståelse av deg selv. Så da blir dette også et mål. Altså å hjelpe visse superhelter som jeg tolker som kunstnere til å få en dypere forståelse av sin egen visdom.

Magisk!

Det er litt magisk og mystisk, dette prosjektet. Og man kan jo bli litt skremt eller betenkt, når man ser hvordan jeg klarer å tolke visse personer og begivenheter som om det var kunst.

Men slik er det. Beklager dette folkens, men verden er mer magisk og mystisk enn folk er klar over i dag! Mer spennende, kan man godt si, enn hva folk er klar over.

Dedikasjon

Jeg ønsker å dedikere disse helt latterlige og på sett og vis sinnssyke tolkningene mine til alle psykiatriske pasienter. Og jeg har følgende budskap til dere:

Dere er ikke syke. Det er ingenting galt med dere. Dere er flotte folk! Faktisk er dere noen morsomme og søte klovner! 🙂

Og nettopp derfor må dere respektere dere selv, og kroppene deres. Dere er de kuleste og flotteste folka her!

Du må alltid respektere deg selv. Det er det eneste som teller når du har en mental lidelse.

Og dette orker jeg ikke å utdype nå. Men det kan godt være at dette samfunnet totalt har misforstått mentale lidelser, og at det er noe som kan være lærerikt og flott!

Ja, en slags læremester er en mental lidelse, for de som er åpne for å lære og utvikle seg.

Så all ære til dere som har mentale lidelser, og som nettopp får en utdanning i det jeg praktiserer her, som er kreativ kunsttolkning.

Disse helt geniale kunsttolkningene mine serverer jeg til ære for dere, for å vise at den galskapen dere praktiserer, faktisk har noe for seg.

Om meg

Hvis du lurer på hvordan jeg har lært å tolke personer og begivenheter slik jeg gjør, så kan jeg bare si at jeg har trent veldig mye på det. Det ligger mye hardt arbeid bak mine ferdigheter.

Akkurat hvor mye jeg har trent på å tolke kunst er så latterlig at det blir litt dumt hvis jeg på noen måte skal tallfeste det.

La meg bare si at jeg har tolket så mye kunst at jeg har blitt en ekspert på det. Øvelse gjør mester, som det heter!

Mine tjenester

Jeg kan selvsagt tilby ulike tjenester, relatert til kunst, kunsttolkning, mental utvikling og så videre. Men uten at folk er interessert, selvsagt! 🙂

Det er bare å kontakte meg det, på e-post for eksempel: 2ers.johansen@gmail.com.

Jeg kan også tolke den mentale lidelsen din, hvis det er aktuelt. For jeg kan tolke det også, jeg da.

Pårørende som ønsker et positivt syn på mentale lidelser – det er bare å ta kontakt. Foredrag, you name it, ikke noe problem! 🙂

Jeg er tross alt den eneste personen i dette samfunnet som kan å tolke kunst, noe jeg altså demonstrerer i forbindelse med Oljeberget.

Notat til fremtidige generasjoner

Selv om dere i fremtiden ville ha betalt milliarder av kroner for å få en presentasjon av meg, så er det ingen i samtiden min som er interessert i å høre hva jeg har å si en gang.

Og når jeg sier slike ting som dette, så reagerer folk med hat. Altså folk som mener at de er helt frie for hat.