Til Norges regjering med Erna Solberg i spissen

Jeg anmoder regjeringen om å rydde opp i den personforfølgelsen som Tonje Omdahl blir utsatt for som en av Norges fremste menneskerettighetsforkjempere.

For meg er det viktig at lovgiverne og regjeringen har rettferdighetssans. Det er et minimumskrav, synes jeg. Derfor utfordrer jeg dere til å rydde opp i den skandaløse personforfølgelsen av Tonje Omdahl, som Sauda kommune og politiet er ansvarlige for.

Hun har ikke gjort noe galt. Hun gjør jobben sin som menneskerettighetsforkjemper, men blir likevel hengt ut som kriminell av politiet og Sauda kommune.

Norge har forpliktet seg til å følge The Declaration on Human Rights Defenders, og det betyr at det umiddelbart skal ryddes opp i ethvert brudd på menneskerettighetene. Dessverre har ikke regjeringen og stortinget tilrettelagt for at det skjer. For her i Norge har vi ikke noe menneskerettsråd, som griper inn i denne typen saker.

Dermed er det opp til regjeringen å gjøre det selv.

Mvh Anders Johansen, Stange.

Denne uttalelsen fra meg er en del av et brev som Tonje Omdahl skal sende til Erna Solberg. Brevet inneholder uttalelser fra ulike personer om barnevernet og Tonje Omdahl sin sak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *