Min kommentar til politiavhøret i Ryfylkeskandalen

Tonje Omdahl har nylig skrevet en kort rapport fra politiavhøret i Ryfylkeskandalen. Der forklarer hun at politiet selv avbrøt avhøret før det hadde startet, fordi faren hennes ikke ville gi fra seg mobiltelefonen.

Jeg syntes at dette var så avslørende i forhold til myndighetenes frykt for sannheten, at jeg skrev følgende kommentar til Tonje Omdahls blogginnlegg. Jeg gjengir dette her, siden det er en fin oppsummering av hele Ryfylkeskandalen:

Politiet bekrefter at myndighetene er livredde for sannheten, og det er det som Sauda kommunes politianmeldelse også handler om.

Så myndighetene gjør seg forstått! De er livredde for at sannheten om dem skal bli kjent.

Jeg kan nesten ikke tenke meg noe som er mer ynkelig enn at myndighetene i et demokrati er på en evig flukt fra sannheten.

Det avhøret som politiet planla, det hadde ikke tatt seg ut på tape. Og et slikt politiavhør av en 15-årig menneskerettighetsforkjemper tar seg uansett ikke ut på tape!

Det sier faktisk ganske mye at de var livredde for at avhøret skulle bli dokumentert. Det hadde vært et opptak for historiebøkene. 🙂

Les Tonje Omdahls blogginnlegg her!

2 tanker om “Min kommentar til politiavhøret i Ryfylkeskandalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *