Hamarløpet 2018: Ny pers på mila!

Jeg klarte å perse på mila! Det er alltid morsomt.

Den forrige persen min på Hamarløpet og mila var på 37:14. I dag hadde jeg som plan å bruke 18:30 på de første 5 kilometerne og 18:00 på de siste 5 kilometerne. Dette gikk over all forventning!

Jeg klarte å holde farta nede på de første 5 kilometerne, og passerte på skjema ved runding halvveis, altså på 18:30. Og den siste 5-kilometeren gjorde jeg unna på 17:50. Sluttiden ble dermed 36:20.

Forresten er ikke Hamarløpet blant de raskeste milløpene, så jeg er ikke langt unna å klare sub 35 på mila hvis jeg stiller i andre milløp. Bare å trene litt til, så går nok det! 🙂

FORNØYD

Jeg er ofte veldig godt fornøyd med meg selv etter idrettskonkurranser. Det er nok en av grunnene til at jeg holder på med dette! 🙂

I dag var jeg til og med fornøyd underveis i selve løpet, noe dette bildet tatt av mora mi viser. Her er jeg oppe med tommelen etter et par kilometer:

Og hva er jeg fornøyd med i dag? Jo, som nevnt klarte jeg å løpe med “negativ split”, som det heter på fagspråket. For det andre har jeg nå kommet dit at jeg kan løpe ganske fort uten særlig ubehag og uten at det koster altfor mye.

Så jeg hadde en fin opplevelse på dagens løp. Ikke på noe punkt pustet jeg som en gris, slik jeg i en viss grad gjorde i fjor!

Jeg hadde full kontroll, og briljerte teknisk i forhold til konkurrentene, som ikke taklet motbakkene eller overgangene fra motbakke til flatmark.

Jeg må bare få presisert dette, at alle personene på dette bildet hadde jeg passert i løpet av et par kilometer (bildet er tatt av kondis, og de har satt © på bildet – derfor bare lenker jeg til det i stedet for å gjengi det her). Dette var mot slutten av løpet.

På de siste 5 kilometerne klatret jeg fra 21. plass til 11. plass. Målgangen min ser du 3:20 ut i denne filmen:

Einar filmet i dag, begge filmene ligger forresten ute i kondis sin artikkel.

Einar filmet også starten på løpet:

TO

Det ble altså to filmer, og jeg kom på plass nummer TO i alderklassa.

Her mottar jeg premie for 2.-plassen i aldersklassa

Og som jeg var inne på i et tidligere innlegg, så driver jeg nå og skaper kunst ved å delta på idrettsarrangementer.

Jeg kom på plass nummer TO i Ilsengløpet!

Akkurat hva dette handler om, det skal jeg ikke gå i detalj på nå. Jeg bare noterer at jeg som ble født med toer’n (rumpa) først, driver og snakker litt på TO fortsatt! 🙂

Vi får bare se hvordan det går i resten av sesongen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *