Querofolket melder sin ankomst!

Jeg har i dag vært på foredrag! Jippi! Det var kjempemorsomt!

Vi entrer nå en ny tidsalder. Wow! Det er i hvert fall budskapet til Querofolket i Peru… jeg tror de holder til i Peru i hvert fall.

Fantastisk grensesprengende! Hvis bare hele verden hadde vært enige i at vi nå entrer en ny tidsalder, så hadde faktisk hele verden vært åpen for en positiv forandring!

DEN NYE TIDSALDEREN

Nå skal jeg ikke fortelle deg hva den nye tidsalderen består av. For slik det ligger an, så kommer den uansett ikke, for hele verden er faktisk vaksinert mot forbedring!

Og nettopp derfor er ideen om en ny tidsalder helt revolusjonerende! Dessverre har New Agere ødelagt ideen om en ny tidsalder, for evig og alltid tror jeg! For jeg tror faktisk at folk flest bare fnyser av dette med en ny tidsalder.

Folk flest mener at vi allerede har nådd den nye tidsalderen. For de er nemlig på Snap! Og de som er kule er ikke lenger på Facebook, men på Instagram!

Åpenbart har den nye tidsalderen kommet… allerede!

Dette er hva folk tror. Og derfor er Querofolkets budskap så revolusjonerende! Så all ære til disse indianerne fra Peru for at de introduserer verdens mest revolusjonerende konsept! Aldri før har det konseptet vært mer revolusjonerende!

FORSTÅR DU DETTE?

Det er nettopp fordi alle er hellig overbevist om at vi allerede har entret den nye tidsalderen, at Querofolkets idé er så revolusjonerende!

Gi de folka der en premie, for faen!

SELVUTFOLDELSE

Disse morsomme klovnene fra Peru, de snakker på viktigheten av selvutfoldelse! Yes!

Da har de kommet til rett land! For Norge er et undertrykkende og ensrettet drittland, et kommunist-helvete som ligner mye på både Nord-Korea, Somalia og Iran!

Dette landet er så undertrykkende som bare faen! Det er ikke lov til å tenke selv her, for da kommer janteloven på banen og anklager deg for å tro at du er bedre enn andre!

DRITKULT!

Dette var de to viktigste ideene som jeg tok med meg fra dagens foredrag om dette kule Querofolket i Peru, som kommer til Hamar i begynnelsen av mai for å holde en workshop.

EN TING TIL!

Grådighet. Materialisme. Må bare få sagt det også, at Querofolket er blottet for slike ting! Og mobbing har de ikke hørt om! Mentale lidelser har de heller ikke hørt om!

Morsomme folk! Og de har respekt for kloke personer! Yes! Det er jo fantastisk!

Og de er svært opptatt av å se på potensialet til den enkelte ungdommen! Slik er det ikke i dette landet! Men Querofolket velger ut sine healere i ung alder!

Vi her i Norge har ikke en slik klokketro på 14- og 15-åringer at vi tør å velge ut folk til et bestemt yrke i så ung alder!

Så Querofolket har en slags iboende tro på enkeltmennesket, og på ungdommer!

Den strake motsetningen til dette drittlandet, jo!

EN KOMEDIE!

Det var rene komedien, det foredraget jeg var på i dag! For dette jævla Querofolket var den strake motsetningen til Norge!

Jeg ler meg skakk av nordmenn! Denne indianerstammen… jeg kan vel kalle det det… har levd for seg selv i tusenere av år, og ble oppdaget på 50-tall, for faen!

Men de gruser jo nordmenn på alt det som er viktig i et samfunn! Og faen meg har de respekt for naturen og miljøoet også! Tror faktisk at jeg glemte å nevne det!

Den totale latterliggjøring av Norge og nordmenn, dette Querofolket! Det er som om jeg skulle ha sagt det selv!

Litt morsomt å høre noen andre si det også, en gang i blant! 🙂

HELT TIL SLUTT

Jeg beklager som bare faen for at jeg hadde litt mer selvutfoldelse i dette innlegget enn det som tillates i dette møkkalandet!

Men det er som Queroene sier, at det er viktig å ikke holde aggresjonen inne! 🙂

ALT SKAL UT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *