Oljeberget 51: Babyens hode (PR38)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 38

Siden jeg driver og latterliggjør hvordan dette demokratiet har avsporet fra de tingene som et demokrati egentlig skal handle om, så tenkte jeg at jeg i dag skulle si noe om hvordan man kan tolke Babyens hode.

Altså snakker jeg ikke på Pasientreiser i dette innlegget.

Å avspore er det eneste rette! Så da gjør jeg det!

🙂

Babyens hode

Babyer er som jeg har sagt mange ganger Universets offisielle Guruer. Og hvordan vet jeg dette?

Tja. Jeg har øyne! Jeg har kunsttolkerens øyne, for jeg er nemlig dette Universets offisielle kunsttolker!

🙂

Når jeg ser på en Baby, så ser jeg på Universets offisielle Guru.

Det blir som å se på et hus og vite at det er et hus, eller å se på en bil og vite at det er en bil, eller å se på en lastebil og vite at det er en lastebil.

Eller du kan sammenligne det med å se på en blomst og vite at det er en blomst.

Guruer er hva Babyer er. Dette betyr at Babyer er klokere enn de voksne. For Babyer er altså Læremestere!

Og de er Læremestere i alle de tingene som de voksne trenger å lære seg! Slik ting som lekenhet, fantasifullhet, råskap, sinne, hat, kritikk, varsling, ytringsfrihet, rettferdighetssans, ærlighet, nysgjerrighet, uskyldighet og sans for humor!

Jeg sier bare at det nettopp er disse tingene som de voksne trenger å lære seg, som Babyer understreker, eller underviser i om du vil!

🙂

Og Babyens hode er jo tungt. Og Babyen understreker også hvor tungt hodet er, ved at den i begynnelsen har store problemer med å bære hodets vekt selv.

Deretter begynner Babyen å bruke hodet som vekt eller som vektstang om du vil. Den begynner å trene seg opp, ved å løfte og vri på hodet.

Det er slik Babyen får trent seg opp til å krabbe, som er starten på det å gå.

Så det hele begynner faktisk med hodet! 🙂

Og det er Babyen som fremhever viktigheten av å tenke nøye gjennom hva man holder på med, eller å være verdibevisst om du vil!

Man må starte med hodet, sier altså Babyen. Og ikke med et hvilket som helst hode, heller, men et hode som nettopp er tungt!

ALTSÅ ET HODE SOM ER PROPPFULLT AV VISDOM!

At Babyens hode er tungt betyr altså at det inneholder veldig mye kunnskap, noe som kan tolkes som at Babyen er veldig vis.

TUNGT HODE = MYE KUNNSKAP = VISDOM

Så Babyen bruker altså hodet sitt til å informere om at den er den offisielle Guruen i dette Universet. Og det er jo ganske passende, når det er nettopp klokskap som Babyen underviser i!

Ingenting er mer naturlig da, enn å bruke hodet sitt til å forklare det!

Poenget er da at Babyen, den vet nøyaktig hva den holder på med. Og hvis du nå tenker at dette er latterlig, og at en Baby som driver og trener seg opp liggende ved å løfte på hodet sitt, driver og tuller fælt, så har du jo rett i det!

Det er faktisk Babyen som underviser i viktigheten av humor! Ja, skal man først gjøre noe, så bør man ha det morsomt, eller tulle litt om du vil!

🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *