Oljeberget 49: Selvmord (PR36)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 36

Denne julekalenderen kan du tolke som et selvmordsoppdrag, eller rett og slett som et selvmord. For jeg har jo bestemt meg for å skrive ett innlegg hver dag!

Dette blir jo rimelig selvdestruktivt, dette her!

Og det jeg snakker på da, det er at lederne hos Pasientreiser har begått selvmord. For de har åpenbart messa med feil person!

For se på meg! Jeg publiserer ett innlegg om dagen!

🙂

Jeg er jo på krigsstien, jeg!

Og da snakker jeg fortsatt på lederne hos Pasientreiser. For de var jo selv på krigsstien!

Så hele veien her, snakker jeg faktisk på de rasshøla av noen ledere som de har hos Pasientreiser! Og hvis du på noen måte føler at jeg kaster bort tida di med disse tolkningene og disse endeløse innleggene… så er det bare meg som kunstner som snakker på at lederne hos Pasientreiser er noen komplette rasshøl!

Altså ved at jeg selv er et rasshøl!

Så slik som dette kan du tolke det jeg gjør her! Og ved at dette i høyeste grad er tolkbar kunst, så sier jeg noe om at man skal tolke ting, skal tolke slike sinnssyke ledere!

Man skal ikke bare la dem holde på! Man skal plukke dem fra hverandre, for disse folka er faktisk komplette rasshøl som fører en krig mot demokratiet og menneskerettighetene!

Det er jo ren tortur av ansatte, det de holder på med! Og tortur er jo et brudd på menneskerettighetene!

Og på sett og vis fengsler de ansatte og torturerer dem. Og det er jo det jeg gjør her, når jeg bare fortsetter og fortsetter med å skrive ett innlegg hver dag! Jeg fengsler deg som leser dette, fordi du ikke slipper unna, men må lese ett innlegg hver eneste dag, hvis du forstår?

🙂

Og siden jeg da snakker på det å sette noen i fengsel, så snakker jeg på at det nettopp er slike ledere som hører hjemme i fengsel!

De har jo satt tortur i system! Ja, og de driver med det daglig! Det går i ett! Det går såpass mye i ett at folk ikke legger merke til hva de holder på med!

Se på dette her, det jeg skriver! Hvis du leser dette i nok uker og måneder, så sitter du til slutt der og ikke enser hva jeg holder på med en gang, som er å kaste bort tida di, begå selvmord og torturere deg med galskap!

Til slutt blir du vant til det!

Så bare pass deg for det! 🙂

En liten ting til her

Jeg vurderte om jeg skulle nevne det faktum at jeg har bevist at jeg er Messias, men det tror jeg rett og slett at jeg dropper nå!

For hvis jeg i hvert eneste innlegg skal drive og minne om at jeg er Messias, så kopierer jeg jo lederne hos Pasientreiser, som nettopp i enhver anledning må minne om HVEM SOM ER SJEF!

Poenget er da at jeg kunne ha nevnt det også i dette innlegget, at jeg er Messias!

Men jeg tror jeg dropper det! 🙂

Ingen vits å drive og minne om det hele tida. Altså at jeg er Messias!

🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *