Oljeberget 48: Et lite innlegg (PR35)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 35

I dag tar jeg et kort innlegg. Jeg tenkte å ikke skrive noe mer enn dette, jeg da!

Korrekt tolkning

Du kan nå prøve å tolke det innlegget jeg nettopp presenterte, som er de to setningene som står over her!

🙂

Prøv å være litt kreativ nå! Hva sier jeg?

Akkurat i dag skal jeg ikke bruke så mye tid på å tolke. Så jeg skal på langt nær gå gjennom alle relevante tolkninger.

Jeg bare presiserer at jeg ikke har så mye å komme med. Men når man tolker kunst, så må man ofte snu budskapet opp ned, som et bilde på at alt er opp ned i verden!

Dermed sier jeg altså at jeg har veldig mye å komme med. Det betyr at jeg har en del mer å komme med enn folk tror!

Og helt konkret så driver jeg og jobber med noen videoer nå, som jeg tror at vil være en del mer hardtslående og underholdende enn disse tekstene!

Ikke noe vondt sagt om disse blogginnleggene mine, altså! Men dette er jo kunst, og handler i stor grad om å latterliggjøre at dette samfunnet har avsporet fra å være et demokrati, og slik sett ikke holder seg til saken og heller ikke kommer til saken!

Samma faen det!

Dette er forresten innlegg nummer 48 i Oljeberget-serien. 48 betyr 1948, som betyr menneskerettigheter!

Ved at jeg sier at jeg ikke har så mye å komme med, så latterliggjør jeg dette samfunnet, som ikke har så mye å komme med angående menneskerettigheter. For her i Norge later man faktisk som om menneskerettigheter er noe som ikke gjelder Norge, men som kun gjelder andre land!

Jeg skal på jobbintervju i morgen. Og det at jeg nå nevner det, det er noe du må tolke!

Det er da meningen at du skal tenke at landets øverste ledere, de får jobben, selv om de har lagt både demokratiet og menneskerettighetene for hat!

Det er noe å tenke over, at de som styrer dette landet aldri i verden hadde blitt innkalt til intervju en gang, hvis det var en noen lunde normal ansettelsesprosess!

De mangler rett og slett en helt grunnleggende interesse for og kompetanse på de tingene som jobben handler om! Og de mangler faktisk lederkompetanse, også!

Dagens politikere er så ukvalifiserte som det går an å bli! De hadde altså aldri blitt innkalt på intervju! Men de får likevel jobben!

Og da er det noe fundamentalt galt med dette demokratiet! Og slik blir det jo, når landet styres av folk som mangler den nødvendige interessen for og kompetanse på demokratiet!

Dette kunne jeg sagt mye om. Men i stedet henviser jeg til de andre innleggene i Oljeberget-serien min!

For nå må jeg legge meg her! For jeg skal på jobbintervju i morgen. Kan ikke komme dit uten å være uthvilt!

Forresten skriver jeg dette innlegget dagen før det publiseres! Det betyr at jeg er forberedt! Dermed snakker jeg på det å være forberedt!

Og forberedt, det kan du tolke som “kvalifisert”. Så her ser du at jeg fortsatt snakker på samme sak, som er at landets øverste ledere ikke er kvalifisert, og aldri i verden hadde blitt innkalt på jobbintervju, men likevel får de jobben med å styre landet!

Ja, her er det noe som er riv ruskende galt!

Og det er det jeg rører ved, når jeg sier at jeg skal på jobbintervju i morgen. Det jeg sier er at en person som meg, som er demokratiutvikler og menneskerettighetsutvikler og som rett og slett er mye mer intelligent enn alle andre… jeg er arbeidsløs her!

Og det sier alt om at dette demokratiet ikke satser på utvikling, noe som betyr at dette demokratiet faktisk er vaksinert mot utvikling, og da forstår jo alle hvorfor! Ja, for det skyldes at de inkompetente svina som styrer her, de vet selv at de lever med kniven på strupen, på lånt tid om du vil, for de hater jo demokratiet, og kan bare sitte ved makta hvis de klarer å undertrykke kritikk av slike inkompetente rasshøl, løgnere og massemordere som dem selv!

Og de må rett og slett forhindre at demokratiet utvikles, eller la oss si at de må sikre at demokratiet ikke realiseres. For da mister de jo jobben sin… hvis demokratiet realiseres eller virkeliggjøres!

Jeg kunne sagt mye om dette, men akkurat nå må jeg rett og slett legge meg!

Og det at jeg må legge meg, det kan du tolke som at jeg er trøtt, noe som du kan tolke som at dette samfunnet er kjedelig, noe som du kan tolke som at dette samfunnet ikke utvikler seg, som altså er det jeg snakker på her!

GOD NATT! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *