Oljeberget 47: Hvorfor jeg ikke setter meg ordentlig inn i saken (PR34)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 34

Når det er ting jeg skal sette meg inn i, så gjør jeg alltid det så fort som mulig. Da jeg for eksempel skulle sette meg inn i FN sin erklæring om menneskerettighetsforsvarere, så trodde jeg at den var helt ny. Men så viste det seg etter en stund at den var fra 1998!

Grunnen til at jeg trodde den var helt ny var jo at Norge ikke følger noen av bestemmelsene i den erklæringen! Og så indikerte jo den norske regjeringen at den var ny!

Men poenget er da at i slike tilfeller, så setter jeg med aldri ordentlig inn i ting!

Tilsvarende er det når jeg skal undersøke innholdet i Straffeloven. Jeg bruker da Ctrl + F på tastaturet og søker etter ett eller to ord, og så har jeg undersøkt innholdet i Straffeloven!

Og hva er det jeg holder på med da, når jeg rett og slett unnlater å sette meg ordentlig inn i ting? Jo, jeg latterliggjør lederne hos Pasientreiser, som ikke har satt seg ordentlig inn i hva et demokrati er for noe, og hva arbeidsmiljøloven sier!

Det går i hui og hast hos Pasientreiser også!

De har altså ikke en gang satt seg inn i hva et demokrati er for noe! Og slike menneskerettigheter som ytringsfriheten, det har de ikke hørt om en gang!

Og det pussige er at ingen reagerer på at ledere åpenbart ikke har satt seg ordentlig inn i ting!

Men når jeg skyter skivebom og tror at man fikk The Declaration on Human Rights Defenders i 2017… og dermed bommer med 19 år… så legger du vel merke til det!

Det var skivebom, gitt!

Men du har en ganske grei aksept for at ledere ikke har fått med seg at man har fått ytringsfrihet nå!

Jeg bare minner om at man fikk ytringsfrihet i 1948!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *