Oljeberget 46: Hvorfor jeg ikke holder meg til saken (PR33)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 33

Du legger kanskje merke til at jeg i denne julekalenderen som skulle handle om Pasientreiser, ikke holder meg helt til saken? Riktignok forklarer jeg slike ting som at de har entret menneskehetens historie ved å gi meg som er Messias sparken.

Men det blir vel i overkant mye om at jeg er Messias og ting og tang om Gud og slikt?

Men da må du tolke det. For jeg er jo en kunstner!

🙂

Det jeg gjør er at jeg latterliggjør lederne hos Pasientreiser, for de holder seg ikke til saken. For de bryter faktisk med loven og med demokratiets viktigste verdier!

De har skapt en sinnssyk fryktkultur, som er i strid med arbeidsmiljøloven! Og de har gjengjeldt varsling om kritikkverdige forhold, stikk i strid med den varslingsretten og det forbudet mot gjengjeldelser som er nedfelt i arbeidsmiljøloven!

Sinnssykt?

Synes du forresten at det er sinnssykt at jeg faktisk beviser at jeg er Messias også? Ja. Det er jo hele poenget!

Det de har holdt på med hos Pasientreiser, har vært helt sinnssykt! De har sinnssyke ledere der, som skaper en helt sinnssyk fryktkultur som det er helt sinnssykt å ha i et demokrati hvor det skal være ytringsfrihet!

Slik sett er jeg helt on point her, jeg da!

🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *