Oljeberget 45: Humor i høysetet (PR32)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 32

Jeg starter det nye året ved å minne om at Gud faktisk har sans for humor.

I de siste innleggene har jeg snakket litt på at jeg har bevist at jeg er Messias. Ja, og du skjønner sikkert at slike ting er noe jeg gjør for å klare å få frem visse perspektiver, som nettopp kommer til syne når man beviser at man er Messias!

Men drit i det! 🙂

Det som er litt festlig, synes Gud, er at folk leser dette innlegget her:

Oljeberget 25: Informasjon til deg som presenteres som superhelt (PR12)

Og så kommer de et stykke ut i det innlegget, der hvor jeg begynner å bevise at jeg er Messias. Og så blir det etter hvert altfor mange Messias-bevis!

Og da tenker folk at… dette her… det gidder jeg ikke å lese lenger!

Og akkurat der og da, i det øyeblikket, så sitter altså Gud og ler seg skakk!

Folk i dette samfunnet lurer på hvordan Jesus så ut. Folk i dette samfunnet hadde gitt omtrent hva som helst for å snakke med Jesus. Men når jeg som til forskjell fra Jesus er Messias, ankommer… så ønsker ikke folk å lese det jeg skriver en gang!

Og det faktum at jeg har utrolig mange Messias-bevis… det gjør at jeg rett og slett blir helt UINTERESSANT!

For alt mulig rart i denne verden er et bevis for at jeg er Messias! Og nettopp derfor ønsker ikke folk å lese om de bevisene! For det blir rett og slett for mange bevis, så det virker da ganske useriøst!

Så det at jeg i høyeste grad kan bevise at jeg er Messias, det gjør at folk er mer opptatt av Jesus enn av meg!

Og hvis du leser dette innlegget som jeg har lenket til over her, så finner du fort ut av Jesus bare kom for å varsle om min ankomst på datoen 05.05.05!

Ja. Og dette har jeg faktisk bevist!

🙂

Hvis du hadde tatt deg tid til å lese hele det lange innlegget der, som det tar flere dager å lese… ja… så hadde du forstått det!

Dette er altså humor!

Du tenker kanskje at det er dumt av Gud å sitte der og le, når det faktisk er behov for at folk aksepterer at jeg er Messias, for at vi skal klare å rydde opp i en del problemer i denne verden og i dette drittlandet!

Men Gud tenker vel å merke ikke slik! Gud sitter og ler… og tenker som så at det ikke er Gud som driter seg ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *