Oljeberget 43: Når galskap ikke er morsomt lenger (PR30)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 30

Når galskap ikke er morsomt lenger, det er det punktet jeg prøver å finne, når jeg prøver å bevise at jeg er Messias.

En ting er å påstå det. Men når man begynner å bevise det også, så begynner det virkelig å bli galskap! Men samtidig så er det virkelig, når man faktisk klarer å bevise det!

Så jeg leter etter den galskapen som er virkelig! Altså den galskapen som eksisterer her, årsaken bak psykiatrien, som er en Nazi-konsentrasjonsleir for samfunnets ofre fra Andre Verdenskrig!

Det er det å hate galskap, som er galskapen! Det er det som er den virkelige galskapen! Og det er det jeg snakker på, når jeg beviser at jeg er Messias!

Altså når jeg sier at jeg er Messias, da snakker jeg på galskap. Men når jeg begynner å bevise at jeg er det, da snakker jeg på den virkelige galskapen!

Og den virkelige galskapen, det er å hate galskap! For da er det ikke lov til å tenke lenger, og da er det ikke lov til å være et menneske lenger, og da er det ikke lov til å være kreativ lenger, og da er det ikke lov til å være intelligent en gang!

Og da får man faktisk en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig for samfunnets ofre også! Altså når man hater galskap. Man får da en konsentrasjonsleir for de som regnes som gale!

Å hate galskap er den virkelige galskapen!

Bare en tolkning

Dette er bare et eksempel på hvordan du kan tolke det at jeg beviser at jeg er Messias. Bare en liten kreativ tolkning, kall det et lite stykke galskap!

🙂

Hvorfor?

Du lurer kanskje på hvorfor jeg bruker det at jeg er Messias til å forklare dette, som altså i første rekke handler om psykiatrien?

Du. Det har å gjøre med at psykiatrien er en konsentrasjonsleir for superhelter som er sendt av Gud og som har status som Messias i Universet!

Gud er selv en klovn som sender klovner, når verden skal reddes fra ondskap. Og de klovnene er såpass store klovner at de klarer å forårsake en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig for samfunnets ofre!

Så de lykkes kanskje ikke helt med å avskaffe all ondskap! 🙂

Men der har du Gud. Humor er for Gud overordnet alt annet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *