Oljeberget 41: Bonusinnlegg nummer 2 – PEDOFILE LEDERE HOS PASIENTREISER (PR28)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 28

Jeg må nesten komme med en liten innrømmelse. Jeg leste om Ann Helen Nilsen sin oppvekst på nettet. For den ligger jo ute der.

Du kan google “De glemte barna”, så finner du henne vel.

Det er bare å lese artikkelen og se videoen!

Hvis du nå fant en artikkel i Adresseavisa om Ann Helen Nilsen, så kan du jo bare lese den artikkelen og se videoen.

Synes du at hun er modig? Synes du at hun er tøff?

Å ja, så hun er modig, altså! Hun fikk forresten sparken fra Pasientreiser… fordi hun var modig!

🙂

Ann Helen Nilsens lærelekse

7 minutter og 15 sekunder ut i den videoen som Adresseavisa har lagt ut, så har Ann Helen Nilsen en oppfordring til andre som er i en lignende situasjon:

Ikke vær redd for å ta kontakt med noen! Det er ingenting som er dumt. Det er ingen dumme spørsmål. Får man en magefølelse, eller bare en følelse av at noe er galt, så er det gjerne galt. Da må man gjøre noe med det! Altså, det går ikke an å gå med ting inni seg!

Så det hun lærte fra oppveksten sin er at du må si ifra. Og du må ikke bare finne deg i å bli kontrollert, undertrykt og truet til stillhet av noen som utsetter deg for noe som er galt!

Hva skulle hun gjort?

Hvis Ann Helen Nilsen ikke hadde sagt ifra om at hun syntes at hun ble utnyttet som midlertidig arbeidskraft, hva skulle hun gjort da? Hva hadde vært alternativet?

Skulle hun ha gjenopplevd hele oppveksten sin, og bukket under for den fryktkulturen som personer som har en pedofil personlighet skaper?

Pasientreiser mener at hun ikke skulle ha forhørt seg om muligheten for fast stilling eller engasjement. De mener også at hun ikke skulle ha sagt klart ifra om at hun syntes at det var grunnlag for fast stilling!

Hva synes du?

Synes du at Ann Helen Nilsen skulle ha bukket under for fryktkulturen, enda en gang? Slik som hun gjorde under oppveksten, da hun var kidnappet av barnevernet og isolert fra familien sin og ble seksuelt misbrukt av en pedofil fosterfar?

Skulle hun bare ha bukket under for fryktkulturen på Pasientreiser?

Hun ble oppsagt!

Den pedofile lederen på Pasientreiser valgte å statuere et eksempel ved å gi Ann Helen Nilsen sparken på dagen, helt ut av løse lufta!

Den pedofile lederen gjorde et poeng av å vente til slutten av måneden, da de skulle gi beskjed slik de pleide om at det var behov også den neste måneden. For de holdt jo på slik, med å gi beskjed hver måned om det var behov den neste måneden, ikke sant?

Det handler da om å late som om det er veldig uvisst om man trenger vikarene den neste måneden, okay?

Så hun fikk ikke beskjed på forhånd. De satt der og ventet, og brukte nok en del tid på å finne to erstattere for Ann Helen Nilsen. Og så fikk hun altså beskjed på den siste arbeidsdagen i april om at hun ikke var ønsket i mai!

Og hva handlet det da om? Jo, det handlet om å skape den fryktkulturen som pedofile ledere er helt avhengige av, og som de også ruser seg på!

Fryktkultur som rusmiddel

Pedofile ledere bruker altså fryktkultur som et rusmiddel. Det handler ikke bare om å kontrollere og undertrykke de ansatte. Det handler også om å gjøre dette for å oppnå en helt egen rus!

Det handler altså om både kontroll og rus! Kall det kontroll og seksuell nytelse!

Det føltes altså veldig godt for lederne hos Pasientreiser å gi Ann Helen Nilsen sparken på dagen! Så for dem var det hele bare positivt… for ikke å si helt deilig oppe i fitta deres!

De hadde ingen problemer med å skaffe to erstattere for Ann Helen Nilsen!

Og det at disse pedofile lederne på Pasientreiser bare kan gå ut på arbeidsmarkedet og hente noen som er helt desperate fordi de har Nav på nakken, det føles jo deilig for dem!

Det føles godt opp i fittehølet til disse pedofile lederne, når de bare kan gå ut på arbeidsmarkedet og beordre noen arbeidsløse landssvikere inn i den pedofile virksomheten deres!

Ja, Nav fungerer jo som et barnevern, som i realiteten plasserer folk i slike pedofile fosterhjem, altså slike pedofile virksomheter, som behandler de ansatte som barn og voldtar dem tilbake til Steinalderen!

Disse lederne elsker det, at de bare kan holde på slik år etter år, og aldri blir straffet for det!

Så for slike ledere som har en utpreget pedofil personlighet, så er det et poeng i seg selv å holde på slik år etter år! Forstår du dette?

DET ER DET SOM GIR ET KICK!

Det å være ond og destruktiv, det å spille på frykt, det å redusere folk til små barn som man kan misbruke seksuelt, og det å holde på slik år etter år uten å bli stoppet… alt sammen gir en intens seksuell nytelse for slike pedofile ledere!

Hva er det jeg sier?

Det jeg sier er at du kan få en seksuell nytelse uten å ha sex! Og i dag har arbeidslivet blitt ei frisone for pedofile ledere!

Det er helt fantastisk! Men ingen andre ansatte tør å varsle, ikke en gang etter at de har sluttet hos Pasientreiser! Og hvorfor tør de uansett ikke å varsle?

Jo, fordi de har blitt besatt av overgriperens fryktkultur! De ansatte tar med seg fryktkulturen! De tar den med seg, resten av livet!

De ansatte sitter altså der og skjelver og er redde for å få sparken på dagen, slik som Ann Helen Nilsen gjorde, hvis de så mye som åpner munnen sin! Og de sitter der og skjelver også etter at de har sluttet hos Pasientreiser!

Hva skjer da?

Det som skjer da, det er at disse ansatte som har sluttet hos Pasientreiser, de tenker litt over dette, og så kommer de frem til at det faktisk er pedofile ledere overalt!

Det er ei pedofil sekt her, som straffer enhver person som trosser fryktkulturen deres!

Poenget er da at hele dette samfunnet er gjennomsyret av en pedofil fryktkultur! Og det er bare å beklage dette, men de aller fleste er pedofile, hvis de får muligheten til å bli det!

Hvem blir straffet i et slikt samfunn?

De få personene som ikke er pedofile, de blir straffet! Jeg og Ann Helen Nilsen blir straffet!

For vi er nemlig ikke pedofile! Og alle andre er pedofile!

Dette er altså en blodig urettferdig verden! Merk for øvrig dette, at to personer som går så langt som vi gjør, ved å starte blogg og så videre om Pasientreiser, vi tar sterk avstand fra den formen for pedofil ledelse som de har hos Pasientreiser!

Og det er faktisk bare slike personer som oss, som er frie for pedofile trekk!

Alle dere andre som sitter der og skjelver og er livredde for de pedofile overgripernes makt, dere hater ikke pedofili nok til å gjøre opprør!

Og hva betyr det, når dere ikke hater det nok? Det betyr at dere selv er pedofile!

Den som ikke selv er pedofil, den tar sterk avstand fra pedofili, når man faktisk blir testet på akkurat det!

Hvem som helst kan få noen ord til å trille ut av munnen sin, som kan gi inntrykk av at man hater pedofili! Men den virkelige testen, det er når du ikke vet at du blir testet på pedofili! Og dermed er den virkelige testen på om du faktisk hater pedofili, faktisk arbeidslivets pedofili!

Hva holdere dere andre på med?

Jeg bare spør hva alle dere andre som har jobbet hos Pasientreiser på Moelv holder på med!

Hva med dere som opplevde at lederen innkalte fastlegen deres til møte, for å forklare at dere dessverre ikke kunne være sykmeldt, fordi det var behov for dere på jobb?

Synes dere ikke at det er litt pedofilt, når lederen deres prøver å frata dere retten til å sykmelde dere?

Poenget mitt er i hvert fall at det er da du blir testet, når du blir seksuelt misbrukt av pedofile personer, uten at du er klar over at det er det som skjer!

Ann Helen Nilsen derimot, hun klarte i hvert fall å fange opp på at lederen var pedofil! Og da klarte hun i hvert fall å si ifra om at hun syntes at noe var galt!

Og bare for å ha sagt dette, så er det helt feil det som ledelsen hos Pasientreiser sier, om at Ann Helen Nilsen “bråkte”. Jeg jobbet ved siden av Ann Helen Nilsen i denne perioden da arbeidskontrakta var et tema, og jeg har aldri opplevd at hun var usaklig eller bråkte om arbeidskontrakta!

Men det er klart at slike pedofile ledere, de får et kick av å kunne slippe unna med å lyve! Så de er rett og slett lystløgnere! De har rett og slett veldig lyst til å lyve seg ut av vanskelige situasjoner, fordi det er skikkelig destruktivt og utspekulert, og da tar de skikkelig rotta på oss som forteller sannheten!

Oppsummering

Ann Helen Nilsen og jeg, vi aksepterer ikke pedofili! Vi har en manglende respekt for pedofile ledere!

Når det er sagt, så er vi faktisk saklige og ryddige, når vi uttaler oss om slike ting som arbeidskontrakta!

De som har bråkt hos Pasientreiser, det er lederne. Og de har vel å merke bråkt oppe i fitta på ansatte!

De har spikret fast de ansatte i ubehagelige posisjoner med en fryktkultur fra helvete, som er basert på ren trakassering, og så har de voldtatt de ansatte i rumpa, enkelte mer enn andre!

Du kan forestille deg det, hvordan de ansatte står der fastspikret i svært ubehagelige seksuelle posisjoner år etter år, og tar’n rett opp i toer’n!

Og er det noen som i det hele tatt snakker på om man potensielt… kan skifte stilling… så får man altså sparken på dagen!

Lykke til med søksmålet!

Helt på tampen av dette korte innlegget ønsker jeg å understreke at jeg virkelig ønsker lederne hos Pasientreiser lykke til med å saksøke meg for å ha kalt dem pedofile!

Jeg vet ikke om dere legger merke til det. Men jeg gjørt stort sett som jeg vil her! Hvis jeg vil kalle dere for pedofile, så gjør jeg det!

Jeg står helt fritt som kunstner og ytringsfrihetsforkjemper til å kalle dere for alt dette:

  1. Komplette rasshøl!
  2. Forpulte møkkafitter!
  3. Pedofile ledere!

Dette har jeg jo forklart i detalj i en del innlegg.

Dere kan rett og slett kjøre alt det jeg sier her inn og ut av møkkafitta deres til det går for dere!

Sa dere noe? Så dere noe om at det jeg gjør her “ikke er lov”?

Ja vel. Gjengjeldelse for varsling, det er heller ikke lov!

Når. Jeg sier bare dette. At når. Når ble dere opptatt av hva som er lov og ikke lov?

Og dette sier jeg dere. Dere kommer virkelig til å slite med å få noen advokat i det hele tatt til å ta en sak for dere, mot meg!

Jeg kommer til å fittekjøre dere på måter som dere ikke kan forutse akkurat nå. Og selv om jeg fittekjører dere i ræva så møkka spruter, så vil de aller fleste advokater kvie seg for å ta en sak på vegne av dere!

Og det skyldes at dere har en utrolig svak sak!

For jeg er faktisk ikke på noe tidspunkt usaklig!

Og bare for å presisere dette, så er det faktisk bare informativt, når jeg sier at jeg kommer til å fittekjøre dere i ræva så møkka spruter!

Det er ikke ufint. Jeg bare informerer dere på forhånd, slik at dere kan bestille noen psykologtimer nå på forhånd… og begynne med å forberede dere på å bli fittekjørt i ræva!

Det jeg gjør her er på alle måter informativt, saklig og forsvarlig!

Mitt råd er at dere faktisk bestiller noen timer hos psykolog. Og så begynner å jobbe litt allerede i dag med å håndtere det å bli kritisert, for det er jo noe helt nytt for dere som er ledere hos Pasientreiser på Moelv!

Absolutt! Dere bør skaffe dere psykolog umiddelbart, for dere er faktisk ikke vant med å bli kritisert! For dere har klart å kneble all kritikk i virksomheten deres!

Forstår dere dette? Jeg noterer nå at jeg sa ifra. Jeg ga beskjed om at dere burde skaffe dere psykolog. Da har jeg gjort mer enn jeg burde, for å hjelpe dere med å takle det å bli fittekjørt i ræva av en ytringsfrihetsforkjemper i et moderne demokrati snart 100 år etter at man fikk slike menneskerettigheter som ytringsfrihet!

Et månedsabonnement på analsalve og analgel… jeg bare sier det! Okay?

Nå har jeg faktisk sagt ifra veldig klart, på en måte som gjør det mulig for dere å forberede dere på det som kommer.

🙂

Er dere takknemlige nå?

En ting som provoserer meg litt, det er at jeg vet at dere som er ledere hos Pasientreiser på Moelv faktisk ikke er takknemlige for at jeg informerer dere på forhånd om at dere kommer til å bli fittekjørt i ræva så møkka spruter!

Akkurat det synes jeg faktisk er respektløst! Altså at dere ikke setter pris på at jeg sier ifra på forhånd!

Dette kan faktisk redde livet deres! For dere er jo ikke på noen måte vant til å bli kritisert, når dere er på jobb! Dere tas jo på med silkehansker av de ansatte til daglig!

Overgangen fra arbeidshverdagen deres til det å faktisk bli fittekjørt i ræva offentlig, den kan rett og slett være så stor at det kan være fare for selvmord!

Så det jeg gjør her, det er at jeg prøver å redde livet deres, ved å anmode dere om å skaffe dere psykolog, så fort som mulig!

Men dere er faktisk ikke takknemlige for det! Og dette kan jeg ikke annet enn å tolke som at dere faktisk ønsker å dø!

Slik sett gjør jeg dere bare en tjeneste, hvis jeg klarer å kritisere dere så grundig at dere til slutt velger å takke for dere!

Ja. For dere ønsker åpenbart å dø!

Dette er i hvert fall min vurdering. At dere ønsker å dø, og at jeg da gjør dere en tjeneste ved å hjelpe dere med å begå selvmord!

Jeg forstår veldig godt at dette høres ekstremt ut, for lesere som ikke har jobbet hos Pasientreiser på Moelv. Men lederne er altså ikke vant med å bli kritisert!

Og den overgangen der, til å bli fittekjørt i ræva offentlig, den kan være ganske tøff!

Samma det. Da har i hvert fall jeg forklart dette, så tydelig som mulig. Det bør ikke være vanskelig for lederne hos Pasientreiser å forstå at de faktisk har levd på skjerma avdeling i mange år, og at det nå kommer nye tider!

🙂

Det er mulig at jeg tok litt hardt i ved å snakke på selvmord og nærmest på eutanasi også, men det er jo slik jeg kommuniserer! Jeg har det med å overdrive en del, når jeg skriver!

Der har du meg! Hva kan jeg si?

🙂

Har jeg da gjort meg forstått?

Helt til slutt må jeg bare spørre dere som er ledere hos Pasientreiser hos Moelv: Har dere forstått at jeg kommer til å fittekjøre dere i rumpehullet så møkka spruter?

Har dere forstått at det blir en psykisk påkjenning for dere som mangler lederkompetanse og som derfor aldri burde vært leder?

Har dere forstått at personer som dere som ikke på noen måte tåler å bli kritisert… aldri burde blitt leder?

Har dere forstått at dere selv har begått en feil ved å bli leder, og at dere nesten selv må ta skylda for den feilen?

Dere skulle aldri vært leder! For dere tåler ikke å bli kritisert! Dere får jo sammenbrudd med en gang!

Skulle faen meg aldri blitt leder!

Dere er noen møkkafitter hele hurven, som aldri skulle vært leder! Dere er pedofile, for dere har en pedofil personlighetsforstyrrelse! Dere elsker å rumpekjøre andre!

Men selv tåler dere ikke å bli konfrontert med SANNHETEN en gang!

FOR NOEN MØKKAFITTER DERE ER! VIRKELIG!

Plutselig er det dere som skal rumpekjøres, vel å merke med sannheten! Og da blir det plutselig for mye for dere, altså fordi det er dere selv som blir rumpekjørt!

🙂

Stakkar! Det er så synd på dere! For dere er pedofile ledere som ikke tåler å bli rumpekjørt selv!

Stakkar! Så synd det er på dere, for dere er faktisk pedofile møkkafitter og komplette rasshøl som ikke takler sannheten en gang!

Må sykmelde seg så fort sannheten om en kommer for en dag! Wow!

Det er faen så patetisk, å være en pedofil faen, som ikke takler en jævla dritt av rumpekjøring selv!

FY FAEN HVOR PATETISKE DERE ER! FOR NOEN MØKKAFITTER!

MØKKA-FITTER!

Jeg kommer altså til å fittekjøre dere i ræva, som en tydeliggjøring av at dere er møkkafitter! Og det er nå en gang slik jeg holder på, jeg som er en ytringsfrihetsforkjemper i et moderne demokrati hvor det faktisk er påkrevd at velgerne er tilstrekkelig kritiske til inkompetente ledere, noe som krever at man i samfunnet langt fra tar på inkompetente ledere med silkehansker!

Uansett! Dere skjønner vel at en ytringsfrihetsforkjemper som meg ikke kan sende feil signaler, ved å ta på dere med silkehansker?

Når jeg først har sagt det, at jeg er en YTRINGSFRIHETSFORKJEMPER, så kan jeg ikke ta på rasshøl som dere med silkehansker! For da avskaffer jeg i virkeligheten ytringsfriheten!

Så for å unngå å begå an alvorlig forbrytelse mot ytringsfriheten, så må jeg rett og slett fittekjøre dere i ræva så møkka spruter!

For jeg har nemlig kalt meg en YTRINGSFRIHETSFORKJEMPER! Og da er det veldig viktig at jeg faktisk følger opp det, ved å faktisk fremme ytringsfriheten, særlig retten til å kritisere inkompetente ledere i et moderne demokrati som dette!

Så det er kanskje litt synd dette, at jeg kaller meg en YTRINGSFRIHETSFORKJEMPER, men det er noe med at jeg har med meg Gud på laget her. Du kan si at det er to personer som skriver disse tingene her – det er både meg og Gud!

Og nå er det en gang slik at Gud er veldig bevisst på at jeg skal kalle meg en YTRINGSFRIHETFORKJEMPER og gjøre en jobb for å fremme ytringsfriheten! For en person som meg som er Gud sin offisielle representant, kall det Messias, og som faktisk har bevist at jeg er Messias, jeg må jo følge opp det, ved å faktisk være representativ for Gud!

Så jeg har en slags lojalitetsplikt til Gud, jeg da! Og til ytringsfriheten!

Og Gud er faktisk verdens største tilhenger av ytringsfriheten! Så da får dere nesten ha meg unnskyldt, for at jeg stort sett velger å overse det faktum at dere aldri skulle ha vært ledere, fordi dere ikke takler å bli kritisert, fordi dere har en pedofil personlighetsforstyrrelse!

Dere skal på liv og død opp i ræva på andre, og tåler ikke å bli rumpekjørt selv! Ergo har dere en PEDOFIL PERSONLIGHETSFORSTYRRELSE!

Poenget er da at dere får nesten ha meg unnskyldt for at jeg velger å overse det faktum at dere FAKTISK HAR EN PEDOFIL PERSONLIGHETSFORSTYRRELSE OG DERFOR IKKE TÅLER Å BLI RUMPEKJØRT SELV!

Men slik er det når man er både en YTRINGSFRIHETSFORKJEMPER OG MESSIAS!

Og dette med at jeg faktisk har bevist at jeg er Messias, det forplikter jo bare enda mer! Én ting er at jeg kaller meg Messias. Det er for så vidt greit nok, det!

Men når jeg i tillegg presterer å BEVISE AT JEG ER MESSIAS! Forstår du?

Da. Jeg sier bare at da. Da må jeg faktisk følge opp det, for folk vil se på meg i tusener av år her, for å få svar på ting og tang!

Og da kan ikke jeg ta hensyn til at dere aldri skulle ha vært ledere, fordi dere har en PEDOFIL PERSONLIGHETSFORSTYRRELSE FRA HELVETE!

Jeg står her med dere tredd langt ned på kukskaftet mitt, og har ikke noe annet å gjøre enn å bruke dere som penisring for å hamre sannheten om ytringsfrihet og Gud sitt syn på ytringsfrihet igjennom, slik at fremtidige generasjoner, som uansett ikke tror på dagens undertrykkende og kriminelle lover, forstår hvor skapet skal stå!

Tro det eller ei, men fremtidige generasjoner vil betrakte dagens lover som forbrytelser mot ytringsfriheten! Ja, det skal jeg sørge for!

Poenget er da at jeg ikke kan noe for at folk ønsker å være penisring på kuken min!

Jeg har en jobb å gjøre her! Og jobben min er å knulle dette samfunnets ondskap til helvete… ja… med penisring!

Gud er faktisk veldig tydelig på at jeg må knulle MED PENISRING!

Det har blant annet å gjøre med at humor er en overordnet verdi for Gud, slik at jeg må kjøre ganske hardt på humor! Og Gud synes at dette med å bruke slike inkompetente og pedofile ledere som de har hos Pasientreiser på Moelv… som penisring… det er en form for humor!

Og det at enkelte synes at det ikke er noe morsomt i det hele tatt, det synes Gud er hysterisk morsomt! Det gjør det faktisk bare enda morsommere for Gud, at folk på sett og vis byr på motjukk!

Hvem vil vel knulle noen som er helt livløs, ikke sant?

Så slike ting som motjukk og det at folk ønsker å være penisring på kuken min… det tas imot med takk her, altså!

Sykmeld deg gjerne! Syt og klag over at du som har en pedofil personlighetsforstyrrelse ikke tåler å bli knullet i ræva selv, nettopp fordi du har en pedofil personlighetsforstyrrelse!

Skaff deg psykolog, noe som utgjør et månedsabonnement på analsalve og analgel!

Vær gjerne en vibrerende penisring! Vær gjerne sint også!

Bare ikke vær helt livløs, okay? For det er faktisk kjedelig for andre å se på, okay?

Altså, jeg bare videreformidler noen tanker fra Gud her. Selv så bryr jeg meg ikke så mye om disse tingene. Sitter stort sett bare her og skriver som om det har rabla for meg, fordi det er jobben min å kopiere lovgiverne på stortinget!

Det er altså jobben min å kopiere lovgiverne på stortinget, fordi jeg er en kunstner, som nettopp har som jobb å fortelle sannheten om lovgiverne, de folkevalgte svina!

Så derfor bryr jeg meg ikke akkurat så mye om hva jeg skriver her! For det gjør åpenbart ikke landets folkevalgte lovgivere heller!

Ja. Så alt dette, det er tydeliggjøringer fra min side om at jeg ikke bryr meg så mye om hva jeg skriver!

Ikke vet jeg om dette innlegget i det hele tatt er leselig, okay?

🙂

JEG SITTER BARE HER OG SKRIVER SOM OM DET HAR RABLA FOR MEG, FORDI DET ER JOBBEN MIN Å GJØRE DET!

JA. DET ER ET KUNSTNERISK VIRKEMIDDEL!

Og selvsagt er det meg det har rabla for, og ikke pedofile ledere fra helvete som rett og slett aldri burde ha vært leder, fordi de ikke på noen måte tåler å bli kritisert!

Så jeg tuller litt, på utallige måter, jeg da! Strengt tatt er dette kunst som kan tolkes på utallige måter!

Jeg vet. Gud er mentale lidelser, og mentale lidelser er en helt nøyaktig beskrivelse av Gud. For Gud er rett og slett sinnssyk, sett fra folk flest sitt perspektiv!

Dermed er det jobben min som Messias… å sitte her og skrive som om det har rabla for meg! Ja, jeg har tusen grunner til å sitte her og skrive som om det har rabla for meg!

Så der har du meg da. Jeg gjør faktisk det som er jobben min!

JEG ER 100 PROSENT PROFESJONELL!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *