Oljeberget 39: Bonusinnlegg nummer 1 – NÅR MAN ER PÅ JOBB SOM YTRINGSFRIHETSFORKJEMPER (PR26)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 26

Dette er det første av flere såkalte bonusinnlegg. Dette er jo kunst, så jeg gjør rare ting! Det vil fortsette å komme innlegg av den andre typen, som jeg ikke omtaler som bonusinnlegg. Men innimellom så vil det nå komme såkalte “bonusinnlegg”. Felles for disse bonusinnleggene er at de handler om slike ting som ytringsfrihet og rettssikkerheten til kunstnere, menneskerettighetsforkjempere og ytringsfrihetsforkjempere.

Hva handler ytringsfrihet om, egentlig?

Det er bare et spørsmål!

For dette samfunnet, så handler ytringsfrihet om ro og orden. Ytringsfrihet, det er et truende ord, for ytringsfrihet er noe man må kontrollere!

Den eneste grunnen til at man har ytringsfrihet i dag, det er at man skal kunne slippe unna med å undertrykke ytringsfriheten.

For når det liksom er ytringsfrihet, så finner folk seg i at det ikke er det likevel!

Men hva kan ytringsfrihet handle om?

Ytringsfrihet, det handler rent konseptuelt om å beskytte menneskerettighetene. Og da snakker vi om at personer som opplever brudd på menneskerettighetene skal kunne beskytte rettighetene sine. Og hvis de ikke er i stand til å gjøre dette, ja, så er det desto viktigere at noen har ytringsfriheten til å representere dem, til å ivareta interessene deres, altså!

I tillegg er det viktig å ha ytringsfrihet i et demokrati, for at folk skal bli tilstrekkelig kritiske til inkompetente ledere til at de i det hele tatt klarer å se hva politikerne står for!

Ytringsfriheten skal altså brukes til å kritisere inkompetente ledere sønder og sammen!

Og da blir folk kritiske til inkompetente ledere, slik at ikke hvem som helst skal kunne styre landet!

Videre må det være ytringsfrihet til å kritisere alt som er i samfunnet, for at konsekvensene av de folkevalgte sin politikk skal bli kjent og forstått av velgerne! Og ikke bare av velgerne, heller. Men alle!

For alle skal delta i samfunnsdebatten, også de som ikke har stemmerett! Og da trenger de et grunnlag for å delta, ikke sant? Og det grunnlaget får de når det er full ytringsfrihet!

Når du begrenser ytringsfriheten i en enkeltsak

Tanken når man begrenser ytringsfriheten i en enkeltsak, den er at det ikke gjør noe. Dermed antar man at det ikke ødelegger for demokratiet og menneskerettighetene, ikke sant?

Men i dag er det faktisk slik innenfor psykiatrien og arbeidslivet, at det er null ytringsfrihet! Og dette betyr at hele samfunnet blir ødelagt!

Og poenget er da at nettopp når det blir svært vanlig å begrense ytringsfriheten, så er det kriminelt å gjøre det, for da sammensverger man seg faktisk mot demokratiet og menneskerettighetene!

Og dette har folk litt vanskelig for å forstå – at hvis “alle gjør det”, så er det faktisk kriminelt! Det er nettopp da det blir kriminelt, fordi man faktisk ødelegger hele samfunnet, demokratiet og menneskerettighetene!

Dette skal du vite

Når du begrenser ytringsfriheten, så gjør du uansett noe som er galt. Men når hele samfunnet har lagt ytringsfriheten for hat, så er det en desto større forbrytelse å undergrave ytringsfriheten!

Og så er det en aldri så liten faktor til. Du kan risikere å “messe med feil person”. Visse personers ytringsfrihet er nemlig hellig i dette Universet!

Så hvis du messer med ytringsfriheten til en person, så bør du i hvert fall forsikre deg om at vedkommende ikke er meg, for å si det sånn!

For ytringsfriheten min, den er hellig! Og dette har jeg forklart, okay?

Jeg er ikke en hvilken som helst person, slik at du bommer litt hvis du på noen måte krenker min ytringsfrihet!

For du krenker ikke da ytringsfriheten til en hvilken som helst person…

Hva har Pasientreiser gjort feil?

Det som Pasientreiser har gjort feil, det er at de har bommet totalt på hvilke personer som de messer med!

Bare for å ta dette, først som sist, så er jeg verdens fremste ytringsfrihetsforkjemper! Dette betyr at du driter deg ut noe inni helvete, hvis du krenker ytringsfriheten min, og samtidig er helt sikker på at jeg ikke har ytringsfrihet til å kritisere deg!

For det er nettopp det jeg ønsker å forklare, at det skal være ytringsfrihet her! Jeg er nemlig en ytringsfrihetsforkjemper! Og man trenger faktisk ytringsfrihetsforkjempere i et demokrati, for det må faktisk være ytringsfrihet for at demokratiet skal fungere!

Hvis det ikke er ytringsfrihet, så lever man ikke i et fungerende demokrati, for da er ikke sannhetssøken hovedverdien, og folk er ute av stand til å tenke selv, og folk er da også ukritiske, særlig til inkompetente ledere, som nettopp er de som sitter og styrer over ytringsfriheten, for eksempel innen arbeidslivet!

Så poenget er da at jeg er et slags politi, noe som betyr at jeg har lov til å råkjøre! Det er nemlig opplest og vedtatt i dette samfunnet at den som er politiet eller ambulansen, hvis du forstår, den har lov til å råkjøre!

OG NÅ HAR DET SEG EN GANG SLIK AT DET IKKE FINNES NOEN TING I ET DEMOKRATI SOM ER VIKTIGERE ENN Å FÅ PÅ PLASS YTRINGSFRIHET, NÅR YTRINGSFRIHETEN FAKTISK HAR BLITT TOTALT ØDELAGT!

SÅ DEN SOM FAKTISK KJØRER DEN VIKTIGSTE AMBULANSEN HER, DET ER MEG!

Og bare for å forklare dette i detalj for deg, så kan jeg klare å redusere antall ambulanseturer og politiutrykninger ganske dramatisk, ved å fremme ytringsfrihet!

Alle dagens problemer vil bli automatisk løst, så fort man får på plass full ytringsfrihet!

Og poenget mitt er da at når du sier at en ambulanse selvsagt må ha lov til å råkjøre, så innrømmer du at jeg som kan redde mange flere liv og forbedre mange flere liv enn ambulanser, også skal ha lov til å råkjøre!

Ja, jeg kan godt drepe folk på veien, også!

Og ja. Det er jo det som både ambulansen og politiet risikerer, når de råkjører! De risikerer å forårsake trafikkulykker, altså dødsfall og skader!

Jeg har kommet!

Og jeg bare presiserer dette akkurat nå, at jeg har alle rettigheter her i dette Universet! Dette betyr at jeg ikke tar ordre fra noen, og jeg er også over alle lover!

Og dette kommer jeg til å forklare og bevise! Og det jeg lurer på akkurat nå, det er om du blir provosert… når jeg påstår at jeg er over loven og har lov til å gjøre hva som helst!

Blir du provosert?

Mitt spørsmål til deg, det er om du blir provosert av stortingsprestene, som er massemordere og som er dette samfunnets desidert største forbrytere!

BLIR DU, ELLER BLIR DU IKKE, PROVOSERT AV AT DE GÅR FRI, UANSETT HVA DE GJØR?

Takk. Det var bare det jeg lurte på. Om du har en blind aksept for de inkompetente lederne som styrer landet, som en direkte følge av at det ikke er lov til å kritisere her, som en direkte følge av at det ikke er ytringsfrihet i dette demokratiet!

Jeg har altså kommet!

Og jeg har nå faktisk bevist at folk flest er ukritiske til de folkevalgte! For folk flest blir nemlig provosert når jeg beviser at jeg er en superhelt som er sendt av Gud, som faktisk er over loven!

Folk blir så provosert! Og de føler at det skjer noe alvorlig galt, når et rasshøl som meg, i tillegg til å være et komplett rasshøl, ikke sant, også skal ha lov til å gjøre hva som helst!

Og dette er ganske interessant! For det er faktisk løgnere, bedragere og landsforrædere som sitter der inne på stortinget, og som får fitta si sugd av norske medier hele året, og som i tillegg har lov til å begå massemord av ulike slag!

Du blir ikke kvalm, selv om komplette rasshøl begår massemord og er populære og alt mulig, alt sammen på en gang! Ei eneste stor røre av ting som er helt sinnssykt og ikke hører sammen!

Men når jeg som beviselig er historiens største geni, beviser at jeg er sendt av Gud, og at jeg faktisk kontrollerer Universet… da føler du at noe er alvorlig galt! Særlig når jeg forklarer at jeg faktisk er over loven og gjør akkurat som jeg selv vil!

Dette her. Det som jeg beskriver nå, det er slikt som skjer, når folk er ukritiske til inkompetente ledere!

Og da har jeg faktisk kommet, altså!

Jeg driver jo og tuller litt i disse overskriftene! Flotte overskrifter, men samma faen det! 🙂

Men disse tingene er det som kunsten min handler om! Kunsten min handler faktisk om at folk er helt ukritiske til inkompetente ledere! Og kunsten min handler om at det er kunstnere sin jobb å sikre at folk er kritiske til inkompetente ledere!

Så dette her, det at jeg får sparken for å i det hele tatt snakke på arbeidskontrakta, når jeg blir misbrukt som tilkallingsvikar, det er midt i blinken for meg!

Det er i min gate. For det er akkurat disse tingene jeg ønsker å snakke på, altså inkompetente ledere og ytringsfrihet, og retten til å kritisere inkompetente ledere!

Bare kjør på med søksmål!

Merk at jeg som skriver dette har bevist at jeg er sendt av Gud. Om noen ønsker å saksøke meg, så er det bare festlig!

Gud synes at det er kjempemorsomt når komplette rasshøl og komplette løgnere ønsker å saksøke en superhelt! Da ler Gud godt!

Så Gud sitter bare og venter på at det skal skje! Ingenting hadde vært morsommere!

Det er jo grensesprengende, vet du, å saksøke historiens største superhelt og historiens fremste ytringsfrihetsforkjemper, for å ha gjort jobben sin i et moderne demokrati!

Bare saksøk meg for disse skribleriene, og for de videoene jeg måtte lage, og for de konferansene jeg måtte arrangere!

Hvorfor ikke gå inn i historien som Judas, ikke sant?

Anybody?

Er det da noen som ønsker å prøve seg på å saksøke en YTRINGSFRIHETSFORKJEMPER, i den tro at en ytringsfrihetsforkjemper uansett ikke har ytringsfrihet i et moderne demokrati i dag?

Ja! Absolutt! For alle vet jo at en ytringsfrihetsforkjemper som meg selv, som rett og slett sprenger grenser, den har ingen ytringsfrihet i dette demokratiet!

Og dette er det jeg snakker på! At i dette demokratiet, så har ikke ytringsfrihetspolitiet lov til å råkjøre!

Eller vent! Det er ikke en gang råkjøring! Det er vanlig fart! Det er dette samfunnet som har misforstått fartsgrensa, faktisk!

Og da må jeg altså komme på banen, og ordne opp i dette! Og det er faktisk jobben min som ytringsfrihetsforkjemper å gjøre det!

Dette her. Det jeg gjør, når jeg kritiserer Pasientreiser, det er jobben min! Det er jobben min som ytringsfrihetsforkjemper å gjøre dette! Og det er jobben min å kjøre så hardt oppe i fittehølet til lederne på Pasientreiser at fitta deres tar fyr!

Jeg er på jobb!

Jeg har stempla inn på jobb her! Dette er jobben min!

Og da er det faktisk slik, bare for å presisere dette. At du trenger ikke å faktisk saksøke meg, for at jeg skal bli sint! For hvis jeg i det hele tatt opplever at du truer med å saksøke meg, i lys av tidligere adferd, så er løpet kjørt for deg! For du har da klart det kunststykket å true meg med søksmål!

Og det er nøyaktig der vi er nå!

Så akkurat nå, så er det i ferd med å rable for meg, for jeg som er en ytringsfrihetsforkjemper blir faktisk truet av lederne på Pasientreiser med søksmål!!!!!

Og da må jeg bare statuere et eksempel, slik at andre ikke risikerer å misforstå dette, det som jeg snakker på akkurat nå!

Okay?

Questions? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *