Oljeberget 34: Et spørsmål om tortur (PR21)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 21

Pasientreiser har en fryktkultur, som fungerer som tortur av de ansatte. Dette som jeg varsler om, nemlig at Ann Helen Nilsen og jeg fikk sparken for å ha ønsket å snakke på arbeidskontrakta, når vi ble misbrukt som tilkallingsvikarer, det er en del av fryktkulturen.

Forstår du?

Ledelsen hos Pasientreiser på Moelv er helt bevisst på å skape en fryktkultur! De ønsker altså å torturere de ansatte med en fryktkultur!

De har lykkes noe så helt for jævlig!

Og i forhold til Ann Helen Nilsen, som har vokst opp med en slik fryktkultur, så har de lykkes maksimalt!

De har virkelig klart å torturere henne, ved å gjenta barndommens fryktkultur!

Og akkurat som i barndommen hennes, så går nå de skyldige fri! Hun har altså gjenopplevd barndommen, til punkt og prikke!

Da hun ble utsatt for seksuelle overgrep av en ond fosterfar, så ble hun truet til stillhet. Og fosterfaren slapp straff på grunn av hjerteproblemer!

HAN HADDE NOK ET LITT SVAKT HJERTE, FOR Å SI DET SÅNN!

Men slik er det faktisk i dette samfunnet, at hvis du er direkte ond, altså hvis du har et dårlig hjerte, så går du fri!

For det som har skjedd, det er at direkte onde personer sitter i maktposisjoner overalt i dette samfunnet! Ja, også hos Arbeidstilsynet! Ja, også hos Hamar Arbeiderblad!

Derfor lar alle sammen… derfor lar hele samfunnet… de onde lederne hos Pasientreiser gå fri!

Et torturkammer

Dette samfunnet arter seg som et torturkammer. Og det som gjør det til et torturkammer er at det sitter den samme typen rasshøl overalt i lederposisjoner!

Torturen er til å ta og føle på! Det er en trykkende stemning her! Og dette er en stemning som jeg og Ann Helen Nilsen kjenner på, når vi går ut med denne saken!

Det blir plutselig helt stille, når du varsler om at noen er et komplett rasshøl og om at det er noe alvorlig galt med dette demokratiet!

Ingen tør å ta på saken. Alle blir helt stille!

Og det er da du innser at du faktisk sitter i et torturkammer, at du faktisk lever i et torturkammer!

Når det foregår tortur i dette samfunnet, så ser alle den andre veien!

Hva er jobben min da?

Jobben min som menneskerettighetsforkjemper og kunstner er da å ikke se den andre veien, men å fokusere på denne saken, fordi ingen andre gjør det!

Så dette er hva jeg gjør.

Og da blir jeg møtt med hat og stillhet. Og slik fungerer faktisk dette samfunnet!

Enhver historie som når frem til offentlighetens lys er en løgn om at dette samfunnet tar menneskerettighetene, varslere, kunstnere, samfunnets ofre og demokratiets hovedverdier på alvor!

Dette samfunnet og dets ledere og autoriteter er helt bevisst på hvordan de lyver!

Hvis Hamar Arbeiderblad etter hvert velger å omtale denne saken, så handler det om å benekte at de ikke ønsket å omtale saken! De prøver da å lyve om at de faktisk ønsket å omtale saken!

Så det er mange måter å lyve på!

Hos Pasientreiser på Moelv har de nå sluttet å misbruke tilkallingsvikarer. Og det handler om samme sak! Det er bare en måte å lyve på!

De lyver om at de ikke ønsket å misbruke tilkallingsvikarer! De lyver om at de ikke misbrukte tilkallingsvikarer! Og de lyver om at de ikke har en ledelse som er totalt inkompetent og helt useriøs!

Man møtes med løgn…

Man møtes altså ikke bare av stillhet og ulike former for hat. Man møtes også med løgn, når man varsler om kritikkverdige forhold i dette samfunnet!

Og det betyr jo at torturen fortsetter!

Hele verden er proppfull av møkkafitter som blir helt stille så fort noen klager over at det er noe alvorlig galt med arbeidslivet, menneskerettighetenes status i dette samfunnet, dette samfunnets øverste ledere og så videre!

Og som om det ikke er nok, så er verden proppfull av komplette rasshøl som har spesialisert seg på å lyve om at dette samfunnet ikke er et torturkammer fra helvete!

Forstår du i det hele tatt hva jeg sier? Jeg sier at den som kritiserer og varsler i dette torturkammeret av et drittsamfunn, den møtes med stillhet, hat og løgn!

Ja. Komplett utestengelse! Glemte jeg å nevne det, kanskje?

🙂

Økonomisk ruin! Glemte jeg å nevne det også?

Torturkammer. Det er hva dette samfunnet er, særlig for de som varsler om kritikkverdige forhold!

Og for enkelte, som nettopp har vokst opp med tortur, slik som Ann Helen Nilsen har, så blir dette samfunnet i enda større grad enn for andre… et torturkammer!

Hvem er ansvarlig?

Merk nå at noen er ansvarlige for at dette samfunnet er et torturkammer! Og noen er ansvarlige for at Pasientreiser på Moelv er et torturkammer!

Men de ansvarlige ønsker bare å bli holdt til ansvar for å rydde opp!

Stortinget… de har nedsatt en slik komitte eller hva det er for noe! Varslingsutvalg er det vel det heter! Oi da! De ønsker å bli holdt ansvarlige for å rydde opp!

Tilsvarende har Pasientreiser på Moelv søkt hjelp hos Nav Arbeidslivssenter! De kan med andre ord skryte av hvor flinke de er til å rydde opp!

Men da er det bare ett problem! Problemet er lederne selv, som er totalt inkompetente!

Og dette sier jeg deg, at jeg kommer til å fittekjøre Pasientreiser for å ha involvert Nav Arbeidslivssenter!

Jeg sier deg, at ingenting er mer inkompetent enn å bruke Nav Arbeidslivssenter til noe som helst!

Enhver person som har kjennskap til Nav Arbeidslivssenter eller i det hele tatt forhører seg litt om hva de tilbyr, vil umiddelbart fange opp på at det er de samme ukvalifiserte og inkompetente folka som jobber hos Nav Arbeidslivssenter, som lederne hos Pasientreiser!

Så lederne hos Pasientreiser har gått til sine egne, for å få hjelp med å bedre arbeidsmiljøet!

Og dette skjer etter at Ann Helen Nilsen ble oppsagt i april og varslet om dette på bloggen sin i mai. Dette skjer også etter at lederne hos Pasientreiser ble totalslaktet i en intern arbeidsmiljøundersøkelse!

Problemet er bare at lederne hos Pasientreiser har søkt hjelp hos sine egne. Altså hos personer som er like inkompetente som dem selv!

Og dette har de selvsagt gjort helt bevisst!

Er det tortur å se på dette?

Se nå for deg at du er Ann Helen Nilsen, og sitter der og ser på hvordan lederne hos Pasientreiser holder på, og prøver å frikjenne seg selv, når du faktisk vet at de har en pedofil personlighet og tar glede av å undertrykke, krenke og torturere ansatte!

Lederne hos Pasientreiser lever og ånder for å være en “leder”. Og det betyr at det aller viktigste for dem er å være “sjef”. Altså å være den som virkelig bestemmer!

Og dermed er det et poeng for slike ledere å forklare til enhver tid og i enhver anledning hvem det er som faktisk er sjef!

Og resultatet av dette er altså den fryktkulturen som de har hos Pasientreiser på Moelv!

Og så bruker altså Pasientreiser Nav Arbeidslivssenter, for å lyve om seg selv! For å late som om de ønsker et godt arbeidsmiljø!

DET ER JO LØGN! DE BRUKER NAV ARBEIDSLIVSSENTER TIL Å LYVE!

Men som jeg vil avdekke, så viser sannheten seg, så fort man ser litt under panseret på Nav Arbeidslivssenter og de folka som jobber der!

Det jeg dveler ved er altså at Pasientreiser helt bevisst har brukt Nav Arbeidslivssenter, fordi de som jobber på arbeidslivssenteret er inkompetente!

Du kan se for deg at Nav sender helt vanlige saksbehandlere ut i felten, for å jobbe med organisasjonsutvikling og arbeidsmiljø i andre virksomheter! Og du kan faktisk se for deg at disse saksbehandlerne hos Nav ønsker å lære andre virksomheter om Nav sin hemmelige oppskrift på god organisasjonsutvikling!

Og da ser du på sannheten! Sannheten om Nav Arbeidslivssenter!

Så Nav Arbeidslivssenter er altså en katastrofe! Men Pasientreiser er strålende fornøyd, de! For det eneste de ønsket seg var noen som kunne komme på besøk og sette en standard for inkompetanse som de selv kan leve opp til!

Ja. Lederne hos Pasientreiser ønsker jo ikke å bli stilt i et dårlig lys, av konsulenter som kommer inn i virksomheten med helt andre ideer og verdier!

Så derfor gikk de altså til Nav Arbeidslivssenter! Og poenget er da at slik holder de på!

Og denne teaterforestillingen her, som er helt gjennomsiktig for personer som meg selv og Ann Helen Nilsen, det skal vi altså sitte og se på!

Og dette samfunnet krever at vi skal sitte helt mutters stille, uten å si et kvekk!

Men vet du hva? Dette er så latterlig, at jeg ikke kan unngå å le!

Så denne bloggen min, og andre ting som jeg har i trakta, det er rett og slett meg som ler! 🙂

Dette samfunnet er et torturkammer. Dette samfunnet har blitt okkupert av inkompetente ledere, og inkompetente konsulenter, som alle sammen spiller på samme lag og som har spesialisert seg på å lyve om hva de faktisk holder på med!

Hva slags kompetanse har Nav Arbeidslivssenter?

Nav Arbeidslivssenter sin kompetanse kan oppsummeres veldig greit med følgende påstand:

De som jobber på Nav Arbeidslivssenter har en kompetanse som gjør at de så vidt klarer å uttale ordet PROSESS.

Forstår du hva jeg sier? Det jeg sier er at du merker at når de sier ordet “prosess”, så er de ute på dypt vann, så er de virkelig ute på ukjent farvann!

Det er som om de sier ordet “prosess” og håper at de ikke skal gå igjennom isen, der og da! For de vet det altså selv, at de er ute på tynn is!

Henger du med på hva jeg sier? Jeg sier at hvis du hadde vært der og hørt på folka fra Nav… okay? Hvis du hadde vært der og hørt på folka fra Nav snakke om en slags “prosess”, så hadde du sett det med egne øyne og hørt det med egne ører, at de faktisk er ute på tynn is og ute på ukjent farvann, når de i det hele tatt skal uttale ordet “prosess”!

Det er som om de må se seg rundt etter et oppslagsverk, halvveis i ordet “prosess”, fordi de finner ut der og da at de virkelig er ute på tynn is!

Skjønner du hva jeg sier? De bråstopper halvveis i ordet “prosess” og fryser til is, fordi de vet at de er ute på tynn is!

Det er den typen konsulenter de har hos Nav Arbeidslivssenter! Og det jeg sier er at lederne hos Pasientreiser er strålende fornøyd med den “jobben” som Nav Arbeidslivssenter gjør med å senke standarden for ledelse ned på et historisk lavnivå hos Pasientreiser på Moelv!

NAV ARBEIDSLIVSSENTER KUNNE IKKE GJORT EN BEDRE JOBB! FOR DE ER NEMLIG HELT UKVALIFISERTE OG HELT INKOMPETENTE!

NAV… DU FATTER TEGNINGA, IKKE SANT? NAV OG ORGANISASJONSUTVIKLING… IKKE SANT?

Prøv å se for deg disse to tingene i skjønn forening:

NAV + ORGANISASJONSUTVIKLING

Det skurrer noe helt for jævlig, ikke sant? Og det jeg sier er at Nav Arbeidslivssenter er like inkompetent som man skulle tro, hvis man på sett og vis sluttet å tenke, og bare gikk på magefølelsen!

Torturen tar ingen ende!

Det jeg beskriver her, det er en situasjon hvor Ann Helen Nilsen som har vokst opp med seksuelle overgrep i en fryktkultur og som har en lederutdanning selv, skal måtte sitte der hele livet sitt og se på at pedofile svin og komplette rasshøl regjerer som konger her, og har sammensverget seg mot demokratiet og menneskerettighetene!

Det er jo en latterliggjøring av meg og Ann Helen Nilsen, når lederne hos Pasientreiser ikke byttes ut! Ja, og når man søker hjelp hos de totalt inkompetente konsulentene hos Nav Arbeidslivssenter!

Det må jo gjøre vondt for Ann Helen Nilsen og se at pedofile rasshøl styrer hele verden, og rotter seg sammen og støtter opp om hverandre hele veien!

Hamar Arbeiderblad og Arbeidstilsynet er også på lag med Pasientreiser på Moelv, for ingen av dem tør å ta på saken!

Overalt i dette samfunnet sitter det folk som på den ene siden jobber som ledere, kall det også samfunnsledere, men som på den andre siden mangler lederkompetanse!

Plutselig så trenger du ikke noen utdanning lenger, når du skal lede hele samfunnet rett og grøfta! Altså når du skal være leder!

I enhver sammenheng kreves det at man har minst en bachelor innen det du skal jobbe med, ikke sant? Men ikke når du skal være leder!

Og ikke når du skal være konsulent hos Nav Arbeidslivssenter!

Er det ikke litt avslørende, at de som jobber hos Nav Arbeidslivssenter åpenbart er ukvalifiserte?

Ja. Men de skal jo jobbe med ledelse! Ergo trengs det ingen bachelor- eller mastergrad!

Forstår du dette? I enhver annen sammenheng, så kreves det en solid utdanning. Men ikke innenfor ledelse!

Til og med konsulenter som jobber med ledelse mangler utdanning! 🙂

Og det sier noe om at ledere flest, som selv mangler utdanning, faktisk foretrekker å bruke konsulenter som er akkurat som seg selv!

Og dette er det jeg snakker på, akkurat nå. At lederne hos Pasientreiser er strålende fornøyd med den “hjelpen” de har fått fra de ukvalifiserte og inkompetente konsulentene til Nav Arbeidslivssenter!

Gud hjelpe!

Det sier jeg, at Gud hjelpe oss alle sammen hvis konsulentene hos Nav Arbeidslivssenter har så mye som et brevkurs innen organisasjonsutvikling og ledelse! For da er det noe fundamentalt galt med all utdanning i dette landet!

Vi er arbeidsledige!

Både jeg som har en mastergrad i organisasjonspsykologi og Ann Helen Nilsen som har en bachelor i Ledelse og organisasjonsutvikling er arbeidsledige.

Hvorfor er vi arbeidsledige? Fordi de som har formelle kvalifikasjoner ikke får lov til å jobbe med ledelse!

Man har et negativt kvalifikasjonskrav til de som skal jobbe med ledelse! Hele poenget er altså at man ikke, altså nettopp ikke, og da mener jeg ikke, altså ikke! Ikke har noen formell utdanning å vise til!

Da får du jobb, både som leder og som organisasjonsutvikler!

Jeg beklager dette, men når jeg skriver “organisasjonsutvikler” og tenker på konsulentene hos Nav Arbeidslivssenter, så blir det hele rett og slett for dumt!

Jeg gir opp! Alt dette blir faktisk for dumt til at det går an å skrive om det, merker jeg nå!

Dette som jeg setter fingeren på nå, det er så dumt at folk ikke klarer å innse at det er sant! For hvis de skulle innsett at det er galt, så måtte de sluttet å synge nasjonalsangen, “Ja vi elsker dette landet”!

Folk i dette kommunist-landet nekter å akseptere at noe er alvorlig galt med dette landet! Derfor faller alt jeg har skrevet i dette innlegget på sin urimelighet!

Og det er jo faktisk helt urimelig, det jeg snakker på! Dermed blir alt dette så latterlig og så sinnssykt, at jeg tror at jeg må avslutte dette innlegget nå!

Jeg må bare holde kjeften min, og sitte her og skjelve av skrekk, i dette torturkammeret! For nå har jeg jo fortalt sannheten om rasshøl!

Og da blir det helt stille! Og da er det ingen som vil omtale denne varslings- og gjengjeldelsessaken!

Torturkammeret er dermed til å ta og føle på! Tenk så krenkende – at det ikke er lov til å være et menneske her! At det ikke er lov til å være ærlig her! At det ikke er lov til å ha en rettferdighetssans her! At det ikke er lov til å være opptatt av sannheten her! Og at det ikke er lov til å rydde opp, når samfunnet er gjennomsyret av demokratifiender og landsforrædere som fører en grusom, nådeløs, kynisk og sinnssyk krig mot ytringsfriheten!

Falleri og fallera!

Alt jeg skriver her faller på sin urimelighet, for jeg sier nemlig at det er noe alvorlig galt med dette demokratiet! For ytringsfrihetsforkjempere som meg selv og Ann Helen Nilsen, vi blir faktisk fryst ut og hatet av alle autoriteter i dette samfunnet!

Ja. For alle autoriteter er jo livredde for en eneste ting, nemlig at kritikk av rasshøl og autoriteter skal bli en folkesport!

Dette samfunnet er proppfullt av pedofile torturister, som ikke bare driver med gruppevoldtekt av sine ofre, men som beskytter hverandre så godt de kan!

Arbeidstilsynet og Hamar Arbeiderblad beskytter altså Pasientreiser! 🙂

De står sammen og vet at de er sterke og at det er de som har makta her! Og de holder på slik de gjør, nettopp fordi de er fullt klar over at de har full kontroll!

Full kontroll! 🙂

Beklager dette!

Jeg må nesten benytte anledningen til å presisere at jeg ikke på noen måte samarbeider med Ann Helen Nilsen, i forhold til denne varslingen!

Hun varsler helt separat fra meg, og motsatt!

Det er litt viktig for meg å ikke trekke henne ned med meg i fallet her! For jeg har nemlig sagt at dette er et drittland!

Dette landet er et torturkammer! Her er sannheten og rettferdigheten bannlyst! Her er det Satan som styrer!

Og poenget er da at siden jeg tross alt sier disse tingene, så er det litt viktig for meg å presisere at Ann Helen Nilsen ikke har noe som helst å gjøre med meg!

Vi opererer helt uavhengig fra hverandre! Det eneste hun gjorde var jo å skrive noen blogginnlegg i mai! Og så var det slutt for hennes del!

Så jeg ønsker bare å presisere… at den gretne og surmugne grinebiteren som aldri kommer over ting… det er altså meg!

🙂

Og jeg har faktisk så vidt kommet i gang her, med å fittekjøre Pasientreiser!

Og poenget er da at Ann Helen Nilsen, hun ble ferdig med denne saken på et par uker. For hun innså veldig raskt at dette var en sak som dette samfunnet ikke ønsket å høre om!

Ja. For to ulike journalister hos Hamar Arbeiderblad forklarte dette for henne i klartekst!

Mens jeg! Jeg på min kant, jeg er litt tunghørt!

Poenget er da at det er jeg som skriver dette, som er tunghørt! Ann Helen Nilsen er ikke tunghørt!

Jeg har bare veldig tungt for det, så tungt for det at man kan lure på hva jeg holder på med, ikke sant?

For jeg må da vel fatte… at man driter seg ut totalt… når man kritiserer inkompetente ledere i dette demokratiet!

Hilsen meg, ytringsfrihetsforkjemperen. Hæn sjøl. Kuken. Anders Johansen. Den tunghørte!

PS.

Jeg skulle egentlig publisere et innlegg hvor en person som heter Førsteplassen forklarer at Ann Helen Nilsen er en superhelt som tar førsteplassen, men det kommer nok til å drøye noen dager før jeg får publisert det innlegget. Det innlegget som forresten fokuserer på Oslo Maraton!

Det har å gjøre med at jeg driver og jobber på flere fronter for å fittekjøre Pasientreiser. Så jeg har også andre ting å gjøre, enn å skrive blogginnlegg!

Og nå ser jeg at det er spådd flotte skiforhold oppi Vangsåsa her i morgen! Så da går mye av den dagen!

🙂

Så jeg må rett og slett få tid til å korrekturlese det innlegget jeg snakker om, som er ganske langt!

🙂

Jeg har en 70-80 upublisert innlegg her, så det er mye å ta av, for å si det sånn! Problemet er bare at mange av dem er såpass lange at det er et helvete å lese korrektur!

Å redigere gjør jeg lite av! Jeg legger til noe tekst, enkelte ganger, slik som dette PSet til slutt her!

🙂

Men da tar jeg kvelden! God kveld! God natt, i et jævla torturkammer av et undertrykkende og menneskefiendtlig drittsamfunn som jeg dessverre ikke tar ordre fra!

🙂

Jobben min som kunstner er å ikke ta ordre fra møkkafitter og komplette rasshøl!

Jeg hører dere veldig godt! Jeg hører veldig godt at dere alle sammen sier at jeg må la denne saken ligge, fordi samfunnets ledere og autoriteter og folk flest har bestemt at det ikke er lov til å kritisere inkompetente ledere i dette demokratiet!

Problemet er bare som jeg sier, at jeg er en kunstner, jeg da!

HILSEN YTRINGSFRIHETSFORKJEMPEREN, HÆN SJØL!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *