Oljeberget 30: Alt som ikke er lov, er lov for kunstnere! (PR17)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 17

Jeg utsetter det lovede innlegget om Rognstadkollen Opp litt her, for å forklare et par ting før det braker løs med en lang rekke superhelter som kommer på banen for å avskaffe psykiatrien og støtte opp om Ann Helen Nilsens kunst!

Ting jeg får høre

Familien min snakker alltid om kunsten min som “noe jeg ikke har lov til å gjøre”. De snakker aldri på kunsten min i noen annen anledning enn at jeg har gjort noe som ikke er lov.

Jeg har aldri fått inntrykk fra familien min av noe annet enn at det er strengt forbudt å være en kunstner!

Og det som familien min ikke forstår, det er at når de sier slike ting, så bekrefter de bare at jeg er på rett spor!

Jeg har til og med prøvd å forklare for dem at det bare gjør vondt verre, når de prøver å stoppe meg som kunstner!

Hva er kunstnerens jobb?

Kunstneren er en slags libero som har lov til å spille i ulike posisjoner. Dermed er kunstneren en person som er helt fristilt fra samfunnets lover.

Og når det er svært offisielt at noen er både en kunstner og en helt spesiell superhelt, slik det er i mitt tilfelle, så betyr dette at jeg har lov til alt!

Jeg er tross alt Messias! 🙂

Er dette vanskelig å forstå?

Er det noe med ordet Messias som er vanskelig å forstå? Jeg fatter rett og slett ikke hvorfor folk har så vanskelig for å forstå at jeg er Messias!

Prøv å lese denne setningen:

HEI, JEG ER MESSIAS!

Forstår du hva setningen betyr? Den betyr at jeg sier hei og informerer om at jeg er Messias!

ER DU TRANG I NØTTA DI?

JEG BARE SPØR!

Kunstnere er immune for loven

En kunstner kan gjøre akkurat som hun eller han vil! Så lenge man produserer ikke-voldelig kunst, så har kunstnere alle rettigheter!

Og det er faktisk jobben til enhver kunstner å presisere at kunstnere er over loven, og har lov til hva som helst!

Dermed blir det et poeng i seg selv for en kunstner å gjøre ting som er forbudt! Man må rett og slett minne folk på at kunstnere er over loven!

Og dette er da det jeg gjør når jeg sier at jeg er Messias. Det er ikke lov til å kalle seg det! Derfor gjør jeg det!

Derfor!!!!!

Selvsagt er jeg ikke Messias!

Alle forstår det, at det aldri kommer en virkelig Messias! For enhver religion er jo skrevet i stein!

Hvorfor skulle da Gud sende en Messias, ikke sant?

Den eneste grunnen som Gud kunne hatt for å sende en Messias, det måtte være for å avskaffe all religion! Ikke sant?

For folk er jammen meg religiøse på denne Planeten! Så hvis Gud virkelig er tilhenger av religion, så er det ikke behov for å sende noen Messias!

For her er da alt i sin skjønneste orden, siden folk er så religiøse at de ikke vet opp eller ned på noen verdens ting!

En ting som er litt pussig

Nå skal jeg prøve å unngå å bevise at jeg er Messias, ved å si ting som bare Messias kan si. Men jeg drister meg i hvert fall utpå glattisen her, ved å presisere dette:

Gud er faktisk involvert i de fenomenene som kalles for mystiske opplevelser og religiøse opplevelser! Dette betyr at Gud driver og flørter med personer av ulike religioner!

Samtidig mener alle religioner at det er kun deres egen religion som er den rette! Litt pussig er det da altså… at Gud ser ut til å “støtte opp om” alle religioner!

Du kan si at uansett hvor latterlig religionen din er, om den så går ut på ren Satanisme, så støtter Gud opp om den!

Om du så starter en pedofil religion hvor du som Satan og voldtektsovergriper av små barn er Guden, så vil Gud støtte opp om den religionen!

Det har å gjøre med at så fort nok folk kommer sammen… så begynner det å skje mirakler… for å si det sånn!

Så det som Gud forholder seg til, det er ikke religioner som sådan, heller! Men Gud forholder seg til noe som kalles for makt!

Et lite innblikk i Gud her, folkens!

Det som Gud forholder seg til, det er hvem som har makta. Og hvis de som har makta er regelrett onde, så støtter Gud opp om dem.

Okay?

Det Gud gjør er altså å trekke rasshøl rett ned i helvete, ved å støtte dem på veien til helvete, hvis du forstår?

Så Gud er veldig aktiv på den fronten, ja! Hvis du for eksempel er en pedofil og ond prest som voldtar små barn, så vil Gud flørte med deg og få deg til å tro at du er Guds utvalgte og kan slippe unna med hva som helst!

Var Breivik religiøs?

Anders Behring Breivik var religiøs. Hadde han klart å utføre terrorhandlingene hvis han ikke hadde vært religiøs?

Nei.

Betyr dette da at Gud trakk Anders Behring Breivik rett ned i helvete? Det kan sikkert se slik ut, men det er ikke tilfellet.

Så det er altså ikke så lett å forstå seg på Gud!

Til syvende og sist så må man rett og slett være Messias for å forstå seg på Gud! Gud er rett og slett så leken og i så stor grad en del av den leken som faktisk foregår i denne verden, at Gud stort sett holder på med ting som folk er helt ute av stand til å forstå!

Men ja. Gud gjør veldig mye rart, men alt sammen handler bare om å virkeliggjøre verden! Å virkeliggjøre slike ting som hvem som faktisk styrer her!

I tillegg ønsker Gud å virkeliggjøre hva de som styrer faktisk gjør. Og en annen ting som Gud gjør, er å advare dem om ting de gjør, som er galt!

Så Gud fører rett og slett en krig mot onde og maktsyke personer, komplette rasshøl om du vil! Og derfor er det at Gud flørter med de religiøse. For de religiøse er ei sekt som har sammensverget seg mot ytringsfriheten, menneskerettighetene og Babyer, barn og ungdommer!

Så Gud støtter altså opp om ting som Gud er mot. Og det kan godt omtales som at Gud trekker rasshøl rett ned i helvete!

Hva skjer?

Det som skjer er at maktsyke jævler tilriver seg altfor mye makt, fordi de nettopp er maktsyke kontrollfriker fra helvete! Dermed bestemmer de at de skal ha all makt!

Og ved å ta ordre fra dem, så virkeliggjør Gud dette. Det at de styrer og selv har bestemt at de skal ha all makt!

Så Gud praktiserer da Aikido, hvis du er kjent med Aikidoens prinsipp om å bruke angriperens angrep som et angrep mot angriperen… det var da som bare faen!

Dette klarte jeg ikke å få sagt, gitt! 🙂

Men Gud bruker det du gjør mot deg, på en slik måte at du ikke forstår hva som foregår, annet enn at hele Universet deepthroater kuken din!

Så disse maktsyke svina, de står der på stortinget, for eksempel, og ser at hele landet blir kontrollert… la oss si av en magisk kraft som bare nøytraliserer all motstand og sørger for at de som styrer kan fortsette inn i evigheten, uansett hva de gjør!

Og de får da for seg at de virkelig er KING OF THE MOUNTAIN!

Og det skyldes at Gud tar ordre fra dem!

For eksempel har dagens stortingsprester bestemt at samfunnets ofre skal tortueres til døde. Dette har de bestemt gjennom psykiatrien.

Dermed tar Gud ordre fra dem, ved å være mentale lidelser! Dermed er ikke Gud selv ansvarlig for mentale lidelser. Det er det dagens stortingsprester som er!

Og min ankomst som Messias, det handler om å straffe stortingsprestene ytterligere, ved at de sitter der og opererer en Nazi-konsentrasjonsleir for samfunnets ofre, også etter at jeg har både bevist at jeg er Messias og har sagt at psykiatrien skal legges ned på dagen!

Min ankomst er altså en krig som Gud fører mot stortingsprestene! Stortingsprestene har selv skapt dette samfunnet, som har lagt ytringsfriheten for hat! Som en direkte følge av det, er det helt umulig for meg å slippe til i norske medier!

Dermed blir det ikke kjent at jeg faktisk har kommet! Og det er straffa!

Her ser du at Gud hele tiden lar rasshøl få opplevelsen av at de lykkes, har all makt, og ikke minst klarer å rydde all motstand av veien!

Det de ikke er klar over, det er at de faktisk sitter der og gir ordre til Gud om å rydde all motstand av veien!

Forstår du dette?

La meg kort utdype dette i forhold til mentale lidelser! Okay?

Mentale lidelser, det er Gud som blant annet rydder dette samfunnets fremste varslere og kritikere av veien. Ved å gi samfunnets ofre mentale lidelser altså!

Mentale lidelser nøytraliserer samfunnets ofre, setter dem ut av spill. Slik at de ikke får varslet og kritisert, altså!

Gud løper altså stortingsprestenes ærend, fordi de selv har bestemt at de skal ha all makt!

Dette klarer ikke folk å akseptere!

Folk klarer ikke å akseptere at Gud er villig til å torturere helt uskyldige ungdommer til døde, for å ansvarliggjøre stortingsprestene! Altså for at stortingsprestene skal brenne i helvete!

Dette her. Det at Gud gjør hva som helst for at stortingsprestene skal brenne i helvete… slik som å for eksempel sende meg og en rekke andre superhelter som sier ifra klart og tydelig om at psykiatrien skal legges ned på dagen… det klarer ikke folk å akseptere!

Men dette sier jeg deg, jeg som har bevist at jeg er Messias. At også Gud kan være Satan!

En liten korrigering

Selvsagt var alt dette som jeg skrev nå, om at også Gud kan være Satan… jeg sier bare at dette var ting jeg skrev fordi det ikke er lov til å skrive dem.

Så jeg ønsker bare å presisere dette. Hovedpoenget. Som er at det er en kunstners fordømte plikt å gjøre alt det som er forbudt!

Noe Gud selv presiserer ved å være Satan, for Gud er jo kunstneren bak Universet! Gud er altså selv en kunstner.

– VIKTIG POENG –

Gud er også opptatt av at det er en kunstners jobb å presisere at ingen dikterer en kunstner, og at en kunstner har lov til hva som helst!

Derfor er Gud altså Satan, for eksempel som mentale lidelser.

– VIKTIG POENG –

Det kan godt være at Gud går litt langt, men det handler da om at Gud gjør omtrent hva som helst for å ansvarliggjøre rasshøl for å være rasshøl!

Gud plasserer rasshøl ved makta, og sikrer at de kan sitte der. Gud tar ordre fra dem. Gud gjør slike ting for å ansvarliggjøre dem for å være rasshøl!

Og det er da Gud som demonstrerer hvordan kunstnere skal lure samfunnet, for så å komme tilbake og forklare hva som har skjedd.

Og i Gud sitt tilfelle, så sender Gud altså meg for å forklare dette, fordi Gud er litt opptatt selv… i helvete hvis du forstår?

Så det at Gud ikke forklarer disse selv, det er et kunstnerisk virkemiddel som handler om helvete!

Alt sammen er bare tull!

Som du sikkert skjønner, så har jeg som skriver dette en ganske høy intelligens. Så jeg klarer å trekke en slags rød trå på tvers av hva som helst, hvis du forstår?

Så der har du meg! 🙂

Og jeg bare bruker den evnen akkurat nå til å forklare at en kunstner sin jobb faktisk er å forklare veldig tydelig til samfunnet at den har lov til hva som helst, ved å nettopp gjøre hva som helst!

Så dette er det jeg nettopp har gjort, ved å komme med noen påstander som det ikke er lov til å komme med her!

Okay?

Poenget er da at alt det jeg nettopp sa, det er selvsagt tull! Men nå er jo jeg en klovn, akkurat slik som Gud!

Så hva kan du forvente, ikke sant?

Selvsagt er alt det jeg har sagt i dette innlegget en slags spøken! Men spøken er virkelig, den!

GOD TUR TIL HELVETE, FOLKENS!

🙂

Jeg bare tuller, altså! Men spøken er virkelig, den!

HA-HA-HA!

Gud er den typen person som synes at en spøk er mye morsommere, når den er virkelig. Så ja. Jeg bare sier det…

At ja. Ja. Jeg bare sier det…

Ja. Det finnes faktisk en rettferdig Gud!

Og den spøken er altså virkelig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *