Oljeberget 29: Før Superheltene presenteres (PR16)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 16

Før jeg går i gang med å tolke årets Rognstadkollen Opp som kunstverk, så tenkte jeg at jeg skulle si et par ting. Ting du kan ha friskt i minne hele veien her, når vi snakker på disse superheltene som jeg nå skal presentere.

Dette er stort

La meg nå snakke litt på meg selv. Jeg er åpenbart Messias, ikke sant? Dette har jeg bevist i de forutgående innleggene.

Det er veldig lite sannsynlig at jeg ikke er Messias, for å si det sånn! 🙂

Men er det derfor jeg kaller meg Messias, fordi jeg er det? Det er noe å tenke over.

Tenk litt over dette! Hvis du selv hadde vært Messias og hadde klart å bevise det og slikt. Slik som meg. Hva da?

Hva hadde du tenkt da? Hva hadde du umiddelbart forstått, oppunder topplokket ditt?

Din første tanke hadde forhåpentligvis vært at… dette gjelder ikke meg! Dette angår ikke meg i det hele tatt! Jeg er bare en mellommann her, bare et offer!

Jeg vil anta at du hadde tenkt at dette gjelder verdens fremtid, at det gjelder barn, ungdommer og de som lider urett!

Jeg vil anta at du hadde følt et visst ansvar overfor fremtidige generasjoner!

Du hadde kanskje også tenkt på skoletaperne, de som hates gjennom hele livet, bare fordi de ikke passer inn i et system for ensretting!

Jeg tror faktisk du hadde tenkt på veldig mange andre enn deg selv! Du hadde nok også tenkt på krig og sult og overbefolkning og alle disse store globale tingene!

Du hadde da forstått at det at du er Messias, det handler om alle andre enn deg selv! Hvis du forstår?

Og hvis du hadde vurdert å ta det steget å fortelle andre om at du er Messias, ikke sant? Hva da?

Jo. Du hadde kanskje gjort det, til tross for at du hadde forventet å bli hatet. Og grunnen til at du hadde gjort det, det hadde vært alle disse tingene som jeg nevnte akkurat nå!

Og poenget mitt er…

Poenger er da at disse superheltene som jeg skal presentere, de er viktige nettopp fordi de ikke bare handler om seg selv!

Dette handler altså ikke bare om superheltene!

Og selv om jeg i tolkningene velger å fokusere på psykiatrien, fordi det er det som ligger i kunsten, så skal vi huske på at dette gjelder alt mulig annet enn psykiatrien… også!

Det er bare Gud som er ekstremt opptatt av psykiatrien, og dermed blir altså den kunsten som Gud skaper tilsvarende ensrettet!

Jeg får dårlig samvittighet

Jeg får dårlig samvittighet, for det er det som står i overskrifta her!

Og hvorfor får jeg dårlig samvittighet? Jo, fordi Gud omtrent bare bryr seg om psykiatrien, altså de som har mentale lidelser!

Jeg føler at jeg som Messias snakker for lite på barnevernet. Og jeg føler at jeg til tider snakker for lite på utdanningssystemet!

Det jeg virkelig har dårlig samvittighet for er barnevernet! Og jeg er ikke en person som har dårlig samvittighet for noen annen ting! Jeg kan faktisk ikke komme på noe jeg har dårlig samvittighet for, annet enn dette med barnevernet!

Gud er så sinnssykt opptatt av psykiatrien!

Jeg har prøvd å kompensere for dette ved å dele en del innlegg på Facebook som handler om barnevernet. Ja.

Men når det gjelder disse superheltene, så kommer de først og fremst for å avskaffe psykiatrien. Så her kommer det til å gå unna!

Og jeg kan bare advare, om at disse superheltene, det er folk som jeg kjenner. Og jeg kjenner ikke så mange folk, for jeg trives veldig godt i eget selskap! 🙂

Men jeg bare advarer… det var det jeg skulle si. Jeg advarer om at disse superheltene som kunstnere stort sett bare bryr seg om psykiatrien! De er helt rabiate når det gjelder psykiatrien!

Bare så det er sagt, altså!

Jeg som er Messias, jeg må bare beklage for at det blir et ensidig fokus på psykiatrien. Det er Gud som har bestemt at det skal være slik.

Jeg har ikke ord for hva de holder på med i barnevernet! Virkelig! Og jeg tror kanskje at det er det Gud prøver å si også, ved at Gud er svært lite opptatt av barnevernet.

Noen ganger må man rett og slett være veldig nøye med å tolke Gud! Så la dette være et eksempel på det.

Jeg glemte nå nesten selv å tolke Gud også!

Men drit i Gud. Jeg har virkelig ikke ord for hva de holder på med innen barnevernet! Og det mener jeg virkelig!

Og det er ingen måte jeg kan få sagt dette sterkt nok. Og siden jeg og Gud er ganske like, så tror jeg kanskje at Gud også sitter og tenker samme sak. Nemlig at det ikke er vits å si noe, for det er nemlig ingen måte man kan få sagt hva man mener om barnevernet sterkt nok!

Okay? Ble dette klarere nå?

Jeg har ikke ord. Gud har ikke ord. Og det skyldes blant annet at vi ikke kan få sagt det sterkt nok, hva vi mener om barnevernet!!!!!

Jeg har selv blitt kidnappa

Når vi først er inne på dette, så vil jeg si at jeg har blitt kidnappa av Gud. Mens Gud på sin side mener at hun eller han har blitt kidnappa av meg!

Gud mener da at det er Gud som er Babyen. Mens jeg lurer litt på om jeg er enda yngre enn Gud!

Så vi mener da begge at vi er kidnappa! Bare så det er sagt.

Du kan godt kalle dette vår interne humor. Men hvis det er det du ønsker å kalle det, så handler i hvert fall vår interne humor om barnevernet!!!!!

Det jeg sier er altså at vi ikke har glemt barnevernet, og at vi ikke er så dumme at vi ikke forstår hva som skjer i barnevernet!

Dette er det greit å få presisert

De som jobber innen barnevernet oppfører seg som om Gud er blind. Det jeg har forklart nå, det er helt sant.

Jeg er på tomannshånd med Gud. Og jeg kommuniserer med Gud på ulike måter – for å si det sånn så trenger vi i liten grad å kommunisere. Du kan si at vi kommuniserer telepatisk og gjennom en del små effekter og kunstneriske virkemidler.

Det er ingen vits å prøve å beskrive det så veldig nøye. Jeg er en klovn. Gud er en klovn. Vi kommuniserer på rare måter, okay?

Og det jeg kan si er at Gud mener at Gud har blitt kidnappa av meg. Og det er et kunstverk som handler om barnevernet. Et internt kunstverk her på huset, hvis du forstår?

🙂

Jeg gjør det nå klinkende klart… ekstremt klart… at Gud ikke er blind!

Har alle da forstått at Gud ikke er blind?

Det er bare et spørsmål. Men det er ikke bare det, heller. Og da tror jeg at jeg har fått sagt det jeg ønsket å si.

Høres dette ut som en vits?

Dette som jeg nå beskrev, det høres kanskje ut som en vits, noe som er litt festlig? Ja. Da må du huske på at du ofte må snu ting opp ned, når du tolker kunst!!!!!

Jeg kan berolige hele verden med at dette ikke er festlig. Du bør sette av ganske god tid til å forsikre deg om at du ikke gjør noe galt, når du fjerner et barn fra sin biologiske mor.

Dette er det som ligger i kortene, når jeg sier det jeg nettopp har presisert.

Og det at jeg nå har sagt ifra om dette, det har faktisk skjedd. Og det er noe som blir virkeliggjort av Gud, når Gud skal ta et “oppgjør” med de som har begått forbrytelser mot Babyer.

Jeg bruker bare ordet “oppgjør”, og jeg vet veldig godt at det ikke er noen person på denne Jord som er i stand til å forestille seg hva Gud har i vente for de som stjeler Babyer!

Jeg lurer også litt på hva det er for noe, for å si det sånn!

🙂

Da kan jeg presentere superheltene

Jeg kunne fortsatt og snakket på dette med barnevernet så lenge at det hadde tilsvart ei bok på mange hundre sider. Bare så det er sagt.

Du kan godt forestille deg at jeg bare fortsetter og fortsetter å snakke om barnevernet, slik som jeg forresten pleier å bare fortsette og fortsette med det samme. Ikke sant?

Så gjør det. Se det for deg!

Okay?

Helt til slutt

Her er det ingen som har glemt barnevernet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *