Oljeberget 28: Er det riktig av meg å kalle Pasientreiser for rasshøl? (PR15)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 15

Jeg kaller jo stort sett alle for rasshøl og retarderte og slikt, så at jeg kaller noen for “komplette rasshøl” slik som jeg har gjort i forhold til lederne på Pasientreiser, det er vel ikke noe å stusse over.

Men jeg kan godt dvele litt ved akkurat dette, likevel.

Hvordan tolker du det at jeg kaller deg retardert?

Jeg kaller deg som leser dette retardert, hele tiden. Har du vurdert å prøve å tolke det?

Jeg vil si at hovedtolkningen av det er at enkeltindividet ikke er verdt en jævla dritt i dette samfunnet. Som enkeltperson er du pålagt å være enig med flertallet og samfunnet. Dermed har du ikke lov til å tenke selv!

Dermed sier samfunnet til deg at du rett og slett er for dum til å tenke selv! Ergo sier samfunnet at du er retardert!

Så jeg gjør nøyaktig samme sak som samfunnet, når jeg kaller deg retardert! 🙂

Hva er det egentlig jeg beviser?

Det jeg gjør, er at jeg får deg til å reagere ganske kraftig på at jeg kaller deg retardert. Samtidig vet vi at du langt fra reagerer på den samme måten, når samfunnet konstant kaller deg for retardert!

Jeg kaller deg retardert noen ganger i noen få innlegg, og da klikker du! Ikke sant?

Men når samfunnet hjernevasker deg fra fødselen av til å tro at du er retardert, så reagerer du ikke på det! Hele livet ditt blir du krenket og trakassert av samfunnet, uten at du klikker!

Og det er nettopp dette som er poenget mitt. I dette demokratiet så er folk rett og slett ekstremt ukritiske til samfunnet!

Og det betyr at vi lever i et demokrati hvor folk ikke er tilstrekkelig kritiske til samfunnet og dets ledere. For når du er ukritisk til samfunnet, så er du nødvendigvis også ukritisk til samfunnets ledere!

Og poenget er da at du er så ukritisk at du ikke skulle hatt stemmerett!

Så alle disse tingene er det jeg sier, når jeg kaller deg for retardert noen få ganger. Her ser du at jeg opererer på et nivå som rett og slett er for høyt for folk!

Jeg er rett og slett et geni! Mens alle dere som leser det jeg skriver, dere er totalt retarderte! 🙂

Hva gjorde jeg nå nettopp?

Du. Akkurat nå, så bare fortsatte jeg med å kopiere samfunnet, ved å kalle meg selv for et geni.

Dette samfunnet gjør samme sak. Dermed sier samfunnet også at dets ledere er genier. Og dette understreker bare det jeg sier, at folk er ukritiske til dette demokratiets ledere!

Og bare for å spikre dette, så aksepterer du at samfunnet og dets ledere kaller seg selv for genier. Ergo er du helt ukritisk til samfunnet og dets ledere!

Samtidig hater du det frie og uavhengige enkeltmennesket, for eksempel kunstnere som meg! For så fort jeg kaller meg et geni, så rynker du på nesen!

Men hva når jeg kaller lederne hos Pasientreiser for komplette rasshøl?

Du. Det interessante da er at mange reagerer på det, siden jeg tross alt kritiserer ledere innen arbeidslivet. Og det folk tenker på da, det er at arbeidsmiljøet på jobb blir veldig dårlig, hvis man skal gå rundt og kalle hverandre for komplette rasshøl!

Og da glemmer de at demokratiet blir helt ødelagt, hvis ingen nettopp kaller inkompetente ledere for rasshøl!

Og det jeg rører ved da, det er at ingen bryr seg om samfunnet! Utviklingen av samfunnet!

Og det handler enda en gang om at folk har blitt hjernevasket til å tro at samfunnet er perfekt, slik at det ikke er noen vits å prøve å påvirke det eller utvikle det i det hele tatt!

Henger du med?

Det jeg rører ved hele tiden her, det er at folk er overdrevent kritiske til enkeltindividet og slike kunstnere som meg selv, samtidig som folk er totalt ukritiske til samfunnet og dets ledere!

Hva hadde du sagt om meg, hvis jeg hadde startet min egen private psykiatri? Hvis jeg hadde arrestert og fengslet ungdommer, dopet dem ned og hjernevasket dem til å tro at det er noe alvorlig galt med dem selv, og utsatt dem for ulike torturmetoder som har til hensikt å presse dem til å begå selvmord, slik at jeg får bevist hvor sinnssyke de er, og dermed klarer å rettferdiggjøre det jeg holder på med?

Hva hadde du sagt om det, da, når jeg som privatperson opererer en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig for samfunnets ofre, for de som får mentale lidelser som en følge av samfunnets overgrep, altså?

Her ser du at når noen representerer samfunnet og er akseptert av samfunnet som autoriteter, så velger vi å se helt annerledes på ting!

Igjen og igjen ser man at folk er totalt ukritiske til samfunnet, noe som nødvendigvis betyr at de også er ukritiske til samfunnets ledere!

Jeg hører hva du sier

Jeg hører deg, altså, når du sier at folk i dag har politikerforakt. Men poenget mitt er at folk faktisk stemmer på disse politikerne!

Så politikerforakten er ikke større enn det, hvis du forstår? Noe som altså betyr at folk er ukritiske til de politikerne som styrer landet!

Ja. De får lov. De får lov til å operere en Nazi-konsentrasjonsleir for samfunnets ofre og for ungdommer!

Og de får lov, folk aksepterer det, fordi de tross alt styrer landet! Da blir folk plutselig helt ukritiske!

Har det rabla for meg?

De aller fleste vil si at det har rabla for meg, siden jeg ikke bare kaller meg Messias, men også prøver å bevise det.

Samtidig må vi innrømme at hver gang stortingspolitikerne stiller til valg, så kaller de seg selv Messias, uten at noen reagerer på det!

Og ingen reagerer på at de nettopp i forrige stortingsperiode BEVISTE AT DE IKKE ER MESSIAS!

Hvor ukritisk kan man bli til lederne i et demokrati?

La meg nå oppsummere. Jeg som beviser at jeg er Messias, jeg kalles sinnssyk. Mens de stortingspolitikerne som har bevist at de langt fra er Messias, men som likevel kaller seg Messias ved å stille til gjenvalg… de velger folk å stemme på!

Dette bekrefter hva jeg sier, som er at når du TROSS ALT STYRER LANDET, og representerer politiske partier som TROSS ALT STYRER LANDET, så har du lov til hva som helst! Da er plutselig alt lov!

Og resultatet av at alt er lov, når du sitter og styrer landet, det er den Nazi-konsentrasjoonsleiren fra Andre Verdenskrig for samfunnets ofre som vi har her i dag, psykiatrien altså!

Adolf Hitler kan styre landet, for når du styrer landet er alt lov!!!!!

Jeg får for mye fitte!

Merker du at jeg som skriver dette rett og slett får litt for mye fitte, når jeg begynner å tolke min egen kunst?

Dette kan du få lov til å tenke litt over, hvordan det jeg skriver fremstår som den reneste galskap, særlig for folk flest, samtidig som det faktisk viser seg å være ganske så innsiktsfull kunst når man begynner å tolke det!

Dette er noe å tenke over. For jeg sier jo at mentale lidelser er et kunstverk som er skapt av Gud.

Ja, mentale lidelser fremstår som den reneste galskap. Men. I det øyeblikket. Jeg sier bare at… i det øyeblikket.

Henger du forresten med, eller?

Jeg sier bare at i det øyeblikket du begynner… det vil si… at i det øyeblikket at JEG begynner å tolke en mental lidelse for deg, så kommer det for en dag at den mentale lidelsen faktisk er kunst!

Og poenget er da at når jeg skriver slik som jeg gjør, og får folk til å  kalle det galskap, så snakker jeg på dette. Det som jeg nettopp forklarte. Jeg snakker altså på mentale lidelser!

For jeg sier nemlig at noe som fremstår som den reneste galskapen, og som ikke fremstår som noe annet en galskap for veldig mange mennesker, det kan faktisk være kunst, altså noe vi kan lære noe av, fordi det ligger en intelligens bak!

Jeg beklager at det blir så mye fitte på meg!

Merk nå at når jeg bruker ord som fitte og fittekjøre, så banner jeg. Og det å kritisere er det samme som å banne. Dermed er banning det samme som kritikk!

Når jeg banner, og får folk til å reagere negativt på det, så beviser jeg at det ikke er lov til å banne i dette samfunnet. Dermed beviser jeg at det ikke er lov til å kritisere.

Dermed beviser jeg at det ikke er lov til å tenke selv. For du har ikke lov til å være uenig med samfunnet eller flertallet! For du har jo ikke lov til å kritisere!

Og det betyr at du ikke er verdt en dritt. Og du er da så liten at det kun er samfunnet som betyr noe! Dermed er både du og alle andre totalt ukritiske til samfunnet og dets ledere!

Så jeg snakker på mye av det samme hele tiden! Jeg snakker på at dette ikke er et fungerende demokrati i det hele tatt!!!!!

En liten oppsummering

La meg nå oppsummere litt på tvers av alle disse innleggene.

Jeg har bevist at jeg er Messias. Beklager dette, altså! Gud kontrollerer Universet, og beviser nettopp ved å kontrollere Universet, at jeg er Messias!

Og du kan da spørre meg, hvis det er noe du lurer på om Gud! Eller du kan prøve å tolke kunsten min – det funker også!

Og det er litt viktig for Gud å få presisert at det å hate kritikk, og det å hate varslere, og det å hate opprørske eller ungdommelige og flotte ungdommer, det er verdens største forbrytelse!

Og bare for å spisse dette litt, så er den aller største forbrytelsen du kan begå å hate kritikk av ondskap!

Den aller høyeste verdien i Universet er hat for ondskap, og kritikk av ondskap!

Og dette samfunnet og dets ledere har lagt den verdien for hat. Og forklaringen på dette er det ikke vanskelig å finne.

Det er Satan som styrer landet!

Og det er nettopp hele poeng til Gud, at når Satan styrer landet, så er det desto viktigere at kunstnere og samfunnskritikere og varslere fremmer Universets aller høyeste verdi, som er hat for ondskap, inkludert kritikk for ondskap!

Hvorfor er det ikke lov til å kritisere?

Fordi Satan styrer landet. Og Satan har avskaffet demokratiet. For her er det ikke lov til å kritisere rasshøl, og kalle dem for rasshøl!

Her har du ikke lov til å tenke selv, for ikke en gang om rasshøl har du lov til å tenke hva du vil, eller å tenke det som er sant!

Så her har du absolutt ikke lov til å tenke selv! Og her er det absolutt ikke lov til å kritisere!

Og det er de overvoksne og ultravoksne rasshøla som styrer landet, som har bestemt at det skal være slik. Blant annet ved å operere en Nazi-konsentrasjonsleir for samfunnets fremste kritikere av ondskap, har de bestemt at kritikk skal være bannlyst!

Og derfor har ikke jeg lov til å si “komplette rasshøl”

Jeg driver nå og forklarer litt rundt det at jeg kaller de inkompetente lederne hos Pasientreiser for KOMPLETTE RASSHØL.

Jeg ønsker å ta opp nettopp disse temaene her. Jeg ønsker å dokumentere at det er forbudt å kritisere inkompetente ledere i dette demokratiet, og at dette dermed ikke er et fungerende demokrati!

For at et demokrati skal fungere, må folk være tilstrekkelig kritiske til inkompetente ledere!!!!!

Jeg setter da fingeren på noe som det er viktig å være bevisst på, og en mangel ved dette demokratiet.

Tror du at det blir søksmål?

Jeg har kalt lederne på Pasientreiser på Moelv for disse tingene:

  1. Inkompetente ledere
  2. Komplette rasshøl

Og jeg vet at lederne der tar seg nær av dette. For de har en nulltolleranse for kritikk av seg selv!

Og dette synliggjøres av at ansatte blir skviset ut eller får sparken, så fort de er uenige med ledelsen eller kritiserer ledelsen!

Poenget er da at lederne tar seg nær av dette, og de undersøker nå om det er mulig å saksøke meg!

DETTE ER IKKE TULL! DISSE FOLKA TAR SEG NÆR AV DETTE, ALTSÅ!

Okay…

Jeg er en komplett klovn, som driver med mye rart, og som ser det som et poeng i seg selv å kalle folk for retarderte og for rasshøl, altså av kunstneriske eller kunstfaglige grunner. Ikke sant?

Men likevel. Selv om jeg er en komplett klovn… så tar de seg nær av det! Det er hva jeg sier!

🙂

Så blir det søksmål, da?

Det blir jo litt spennende å se, om det blir søksmål! Jeg vet ærlig talt ikke om det er noe som heter ærekrenkelse i Straffeloven! Kanskje gjør det det? Ikke vet jeg!

De kan sikkert finne en eller annen lovparagraf i Straffeloven, ikke sant?

Så dette blir jo litt spennende da.

Når Gud kontrollerer Universet og er på lag med Messias

Men så blir ting litt komplisert, når Gud blander seg inn i en debatt som dette.

Du kan få lov til å minnes mine Messiasbevis som ble publisert i et tidligere innlegg. Ja, det er åpenbart at Gud kontrollerer Universet, og skaper kunst som handler om at jeg er Messias!

Og da kan det jo være at Gud også blander seg inn i denne lille diskusjonen her. Ikke sant?

Så la meg nå bare spikre dette for deg! Den lederen som ga Ann Helen Nilsen og som innrømmet at det var gjengjeldelse for varsling da hun ga henne sparken, den lederen har følgende initialer:

RH

Det var også denne lederen som ga meg sparken, bare så det er sagt.

Jeg skal nå gi deg noen minutter til å prøve å tolke hva initialene til denne lederen betyr:

RH = ?

Bare ta deg god tid. La meg minne deg om de to punktene som jeg har tatt opp:

  1. Inkompetente ledere
  2. Komplette rasshøl

Hva blir det til?

Jeg begynner å bli litt utålmodig her. Hva mener du at RH står for, altså initialene til den lederen hos Pasientreiser som har bemerket seg i størst grad som inkompetent og som et rasshøl?

Jeg skal nå gi deg mine tolkninger, så kan du sammenligne med dine egne:

RH = Rasshøl
RH = Det motsatte av HR = inkompetent leder

Det står altså skrevet i initialene til denne lederen… at hun er et komplett rasshøl og er en inkompetent leder!!!!!

Slik går det når du messer med Messias

Merk nå dette, folkens! At Gud forutså Universet før det ble skapt, og at det ikke er noen ting du kan gjøre, som Gud ikke har forutsett!

Dette er virkelig

Som du nå sikkert begynner å ane, så er Gud en kunstner. Og Gud gjør min ankomst og min opptreden her til et eneste stort kunstverk!

Dette betyr at hvis du så mye som kjenner meg, eller kommer i kontakt med meg, så risikerer du å bli en del av dette storstilte og flotte kunstverket!

Dette er ikke mulig

Jeg skjønner det veldig godt hvis du mener at dette ikke er mulig. Men Gud er en svært leken, komisk og fantasifull Baby, som elsker ting som ikke er mulig!

Gud elsker overraskelser! 🙂

La oss se for oss rettssaken…

Du kan jo se for deg rettssaken, der hvor en person som heter RH, som står for “rasshøl” saksøker Messias for å ha kalt henne et rasshøl!

Ja. Hun burde i hvert fall saksøke Gud også, da!

For Gud har faktisk også uttalt seg.

Det blir mye fitte!

Det blir nesten litt for mye fitte på meg som er Messias, for jeg får på sett og vis hele Universet tredd nedover kuken min!

Og jeg forstår veldig godt hvis du synes at dette er litt kvalmende, at en person som er så arrogant, selvhøytidelig og uforskammet som meg også skal få hele Universet og enhver jævla møkkafitte tredd nedover kuken sin, ikke sant?

Kvalmende. Ja. Men komisk? Ja!

Jeg velger å fokusere på at det er komisk, så får du bare henge deg opp i at det er kvalmende at en så kvalm person som meg selv, får så mye fitte!

Eller vent litt!

Kanskje jeg var litt krenkende nå? For jeg sa ordet fitte! 🙂

Men det var faktisk ikke noe som gjelder denne saken. Det var bare en henvisning til en annen sak. Så det!

Jeg sier bare at det ikke gjelder denne saken. Jeg sa nå kun fitte for å henvise til noe helt annet enn denne saken!

Hurra!

Jeg synes at vi nå alle sammen kan rope hurra, for at jeg kontrollerer Universet! Jippi, hurra! Jeg som er Messias, jeg kontrollerer faktisk Universet!

Merk nå at i følge Gud, så er det jeg som kontrollerer Universet, ikke Gud.

Der har du Gud. Som jeg sier, så er Gud en leken Baby, som liker å tulle slik som dette!

Så rett skal være rett. I følge Gud, så har ikke Gud gjort noen ting for at denne inkompetente lederen hos Pasientreiser skal hete RH.

Det er jeg som har trukket i trådene, på magisk vis, fordi jeg er Messias. Og det vi snakker på da, det er at Gud elsker klovner, altså personer som meg som på magisk vis kontrollerer Universet!

Så da velger jeg å avslutte dette innlegget, ved å presisere at Gud elsker klovner og kunstnere som kontrollerer Universet, fordi Gud synes at slike klovner og superhelter er så morsomme!

Ja. Gud er jo tross alt en Baby. Så hva kan man egentlig forvente? 🙂

Neste innlegg

Jeg får nesten si noe som en overgang til neste innlegg, som handler om Rognstadkollen opp.

Jeg er ikke den eneste kunstneren som kontrollerer Universet. Ann Helen Nilsen er en annen kunstner og klovn som kontrollerer Universet!

Og Gud er svært opptatt av Ann Helen Nilsen, la oss si forelsket i Ann Helen Nilsen. Og dette skyldes blant annet at hun er svært modig.

Når Gud leter etter superhelter, så ser Gud i stor grad etter mot. Og Ann Helen Nilsen er ekstremt modig!

Og jeg bare minner om at denne lederen som heter RH hos Pasientreiser, hun har klart det kunststykket å si opp både Ann Helen Nilsen og meg selv, altså to av de aller største… ja men faen! La oss si det som det er:

Hun har sagt opp de to største superheltene i menneskehetens historie!

Men det er klart… om hun er et rasshøl av den grunn… tja. Hvem vet? 🙂

GUDENE VET, AKKURAT DET!

Men bare for å snakke på noe annet akkurat nå, så ønsker jeg som en overgang til neste innlegg å presisere at også Ann Helen Nilsen kontrollerer Universet!

Og selv så mener altså Gud at Gud selv ikke har noe med det å gjøre. Det er rett og slett Ann Helen Nilsen som kunstner og superhelt, som kontrollerer ting og tang her!

🙂

Ikke ment som en trussel

Jeg sier ingenting. Dette er altså ikke ment som en trussel!

Men vi kan være rimelig sikre på at Gud er klar over hva RH har gjort mot historiens to største superhelter!

Tidligere innlegg om Ann Helen Nilsen

La meg kort bemerke at jeg har skrevet mange innlegg allerede, som beviser at Ann Helen Nilsen kontrollerer Universet.

Totalt sett har jeg sannsynligvis skrevet mye mer om henne allerede, enn du orker å lese.

Introduksjonen om Ann Helen Nilsen finner du forresten her!

For å si det sånn, så forbauser det meg at du sitter her nå, og leser dette innlegget! Men samma det!

Det er sykt mye jeg kan si om at Ann Helen Nilsen kontrollerer Universet! Men det tar dessverre veldig lang tid å si alle de tingene!

Men jeg bare sier det, for the record. At Ann Helen Nilsen faktisk kontrollerer Universet, som kunstner og klovn.

Og det betyr at det er offisielt… altså OFFISIELT. Okay?

Jeg sier bare at det er offisielt at hun er en superhelt som er sendt av Gud.

Men det er klart at hvis du spør Gud, om det er Gud som har sendt henne, og om det er Gud som kontrollerer Universet på vegne av Ann Helen Nilsen, så vet ikke Gud lenger hva du snakker på!

Så der har du Gud, da. Gud er en Baby, så vi kan vel ikke forvente at Gud skal innfri de voksne sine standarder. Ikke sant?

Dette vet ikke Gud noe om! 🙂

Da kommer superheltene!

Da starter jeg med å presentere en rekke superhelter her, som er så store superhelter at de kontrollerer Universet. Men akkurat nå er det ingen som kontrollerer Universet i så stor grad som Ann Helen Nilsen!

Er det da noen spørsmål på tampen her?

Det blir spennende å se hva slags personer som en Baby som Gud sender, som superhelter, ikke sant?

Så da får dere bare smøre dere med tålmodighet, og vente og se hvilke personer som jeg vil presentere som superhelter i dagene fremover!

🙂

Spørsmål til Gud?

Ingen spørsmål? Ingen som har noen spørsmål til Gud her? Okay.

Det er sikkert like greit, for når det er snakk om superhelter, så pleier Gud å gå og gjemme seg, slik at det er vanskelig å få Gud i tale. Det handler da om at Gud ikke ønsker å være Guden her, fordi Gud har sendt noen andre, som Gud tenkte at kan få være Guden!

Og hvis dere har noen spørsmål til meg som er Messias, så er jeg stort sett så arrogant og sint at jeg ikke er særlig interessert i å svare på spørsmål fra møkkafitter!

Så er det sagt. Så da tror jeg at vi glatt hopper over spørsmålsrunden, denne gangen!

🙂

Bare en liten ting

Jeg får bare en liten melding fra Gud nå, om at det ikke var meningen av Gud å kalle denne lederen på Pasientreiser på Moelv for RH.

For Gud vet nemlig at det ikke er lov til å kritisere her. Derfor angrer Gud nå i ettertid på å ha kalt henne for RH. Okay?

🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *