Oljeberget 27: Noen refleksjoner rundt kunsten min (PR14)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 14

Siden folk er ute av stand til å tenke selv, blant annet fordi de har lagt kritikk for hat, så må jeg hjelpe folk med å reflektere over kunsten min.

Det jeg presenterer er ideer som går helt ut på ekstremen. Og det er ofte nødvendig, for å klare å røske opp i misforståelser.

Så jeg tar steget helt ut her, og prøver så godt jeg kan å bevise at jeg er Messias, og å overdrive i enhver sammenheng – å ta ting helt til ekstremen altså!

Hvorfor er jeg så ekstrem?

Du. Når man tross alt er Messias, så representerer man Gud. Og da må man jo oppføre seg litt som Gud vil at man skal gjøre. For ellers så er man ikke representativ for Gud, hvis du forstår?

Gud er den typen person som synes at det ikke skjer noe, med mindre man overdriver. For da skjer det jo ingenting, når man ikke overdriver!

Hvis du forstår? 🙂

Gud er altså på et spor hvor man ikke går langt nok, med mindre man går for langt!

Ikke så lett!

Som du skjønner er det ikke så lett å være Messias, når man nærmest er pålagt å være “kriminell” i samfunnets øyne!

Virker dette forståelig?

Jeg ga deg nå bare en demonstrasjon av det jeg snakker på, ved at jeg poengterer at jeg er Messias, noe som ikke er lov.

For psykiatrien har jo bestemt at det ikke er lov.

Alle de som sitter innesperra der har status i Universet som Messias, bare så det er sagt. Det finnes ulike kategorier av personer som er Messias.

Så selv om jeg som skriver dette er den aller høyeste kategorien, så utelukker ikke det at Gud ønsker å kalle andre personer også for “Messias”.

Gud er, tro det eller ei, ganske fortrolig med det ordet. Og det skyldes at Gud vet at det ordet ikke klinger så godt i folk sine ører! Så Gud torturerer da folk, hvis du forstår, ved å ha meg til å kalle den og den personen for Messias.

Dette utarter seg

Når Gud, verdens mest lekne og fantasifulle Baby, kommer på banen, så utarter det seg veldig fort!

Jeg skal være litt seriøs, jeg!

Som du sikkert merker, har jeg problemer med å være seriøs. Men for å være litt seriøs akkurat nå, så vil jeg bare poengtere at dette som jeg har funnet på, at Gud er en Baby, det er en kunstnerisk genistrek fra min side.

For det skjer noe med folk sine verdier, når de hører meg snakke på dette.

Kall meg eventuelt et geni! Jeg tenker som så at det beste er at Gud er noe som funker. Hvis du forstår?

Og det er det som Gud selv har tenkt også. Og derfor er altså Gud en Baby.

Fordi det funker.

Questions? 🙂

Bare en liten ting helt til slutt

Du kan godt forestille deg at dette innlegget sluttet med “Questions?”. Okay?

Så denne siste delen, den egentlig ikke her. Okay?

Dette kan vi si at er noe som du selv tenker, etter å ha lest dette innlegget, okay?

Du har sikkert merket deg at jeg har påstått at Babyer er Universets offisielle Guruer. Og når du leser dette innlegget, så får det deg til å tenke på at… faen! Babyer er jo komplette genier, for de forteller jo sannheten om Gud også!

Ja. Det er jo dette jeg sier, at Babyer er genier, og at Babyer er Universets offisielle Guruer!

Du har vel ikke tungt for det, eller?

Babyer er helt fantastiske, og de er mye klokere enn voksne! Ikke bare er Babyer læremestere i alle positive verdier og egenskaper – slike ting som nysgjerrighet, lekenhet, uskyldighet og rettferdighet, sannhetssøken, fantasifullhet, galskap, genistreker og nytenkning og kreativitet, humor og heltemot og så videre. Men de forteller selvsagt også sannheten om Gud!

Menneskeheten har hele tiden lurt på hva som er sannheten om Gud. Men Babyer har alltid forklart hva som er sannheten om Gud!

I tillegg til dette, så er Babyer kunstnere!!!!! De er kunstnere på andre måter enn at de forteller sannheten om Gud også!

Så Babyer, det er de flotteste, kuleste, morsomste, søteste og mest geniale folka som finnes!

En Baby opererer på et nivå som er så høyt at de voksne ikke forstår noen ting lenger!

🙂

Sånn. Nå har jeg hjulpet deg med å reflektere litt rundt dette korte innlegget!

Du kan jo alltids fortsette og reflektere litt rundt dette, på egen hånd! Du kan tenke litt over dette, hvordan Babyer faktisk er Guruer for de voksne, enten de er det fordi Gud har hatt en finger med i dette, eller ikke!

Babyer er Guruer, de! Det er i hvert fall sikkert!

Og vi kan også reflektere litt over hva slags Gud som eventuelt “sender” Babyer som Universets offisielle Guruer! Jo, det er en Baby, noen som er veldig leken og som verdsetter humor mer enn noe annet, som sender Babyer som Universets offisielle Guruer!

Poenget er da at dette er faktisk logisk. Det henger på grep! 🙂

Litt rart at du aldri har tenkt over dette selv, kanskje?

Altså, for meg som er Messias, så slipper jeg å tenke så mye over alle disse tingene. For jeg vet jo at Gud er en Baby. Jeg skjønner meg jo på Gud, og da har jeg ingen problemer med å forstå at Gud har hatt en finger med i spillet, når Babyer har blitt Guruer!

Gud driver og tuller fælt! 🙂

Stort sett alt i dette Universet er en overraskelse, fordi Gud er en Baby som elsker overraskelser! Så dette med at Babyer er de offisielle Guruene, det er bare én av overraskelsene!

Ja. Her kommer overraskelsene på løpende bånd!

Og det at jeg faktisk er Messias, ja det er en aldri så liten overraskelse. Men det at en rekke andre personer også har status som Messias, det er bare enda en overraskelse!

Og slik holder Gud på da, fordi Gud er en Baby som elsker overraskelser!

🙂

Så du får bare følge med i dagene og ukene som kommer… så skal du se at det dukker opp en rekke personer som beviselig er superhelter som er merket av Gud!

Så jeg beklager dette folkens! Men Gud er en leken og fantasifull Baby som elsker overraskelser!

🙂

Men at Gud er flott, det stemmer ikke! For Gud ønsker ikke å stjele noe respekt fra Babyer. Derfor er Gud på sett og vis et rasshøl selv!

Så Gud er veldig nøye på å respektere Babyer, ved at Gud selv ikke bare en en leken, rettferdig og fantasifull Baby, men også et rasshøl!

Disse tingene kan jeg komme tilbake til senere. Jeg bare presiserer at Gud har bestemt at Babyer skal være superheltene, og at Gud er veldig nøye med å sikre at Gud selv til syvende og sist bare er et rasshøl!

Så Gud ønsker ikke på noen måte å konkurrere med Guruene, bare så det er sagt!

Dette er en ting som kjennetegner Gud, at Gud alltid er veldig bevisst på å ikke stjele noen respekt fra helter eller Guruer, og det betyr for Gud at Gud prøver å være et rasshøl, på ulike måter!

Og det er klart, at dette snakker Babyer på, ved at de fokuserer mye på rumpa si og på det å gi andre bare dritten! De forklarer at Gud er et rasshøl.

Men der har du altså Guruene – de er jo komplette genier!

Babyer, de får sagt det! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *