Oljeberget 25: Informasjon til deg som presenteres som superhelt (PR12)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 12

Du har kanskje lagt merke til at det sjelden går en motorvei til toppen av fjellet? Hvis du ønsker å nå toppen, altså å få den fulle oversikten, så må du ta den svingete, steinete og smale stien.

Du må da sette igjen bilen din, det hjelpemiddelet du har fått fra samfunnet. Også sykkelen må du normalt sette igjen for å nå toppen.

Du når altså toppen helt alene, og helt uavhengig fra samfunnets hjelpemidler, kan vi si.

Slik er det også når du nå skal lese dette innlegget. Jeg beklager å måtte informere deg om at du må sette igjen bilen din. Til og med den flotte sykkelen din som du er så stolt av, må du sette igjen.

Du skal nå oppdage noe helt nytt, skaffe deg en ny bil eller en ny sykkel om du vil.

Til deg som er en superhelt

En ting du merker når du skal ta deg opp på en fjelltopp er at det ikke er du som bestemmer hvor bratt det skal være, eller hvilket vær det skal være. Du er i stor grad overlatt til omstendighetene.

Selvsagt kan du sjekke yr.no for å finne ut hva slags vær det er. Men du bestemmer ikke været. Du bestemmer ikke det heller.

Vi mennesker mangler i dag en helt grunnleggende ydmykhet overfor sannheten. Og dette henger sammen med dagens moderne kultur, dagens moderne demokrati om du vil.

I dagens samfunn har flertallet fått vind i seilene, og er fulle av selvtillit. De spaserer ut i fjellandskapet med flotte fjellsko, og har sjekket værmeldingen på forhånd. De har full kontroll, også når de beveger seg ut i en ellers krevende situasjon.

Og dette gir da en illusjon av at man har skjønt alt. Og denne illusjonen er det livet vi lever i det daglige.

Mange tar det for gitt at det i et demokrati ikke skal være lov til å kritisere, for da krenker man noen, og da blir det en dårlig stemning. Ja, folk krever at det skal være solskinnsdager hele året!

De ønsker på sett og vis å kunne sjekke værmeldinga på forhånd, slik at man kan unngå dårlig vær!

Vi har i dag flyktet inn i en sivilisert tilværelse som faktisk innebærer at vi også flykter fra sannheten. For vi tar det nemlig for gitt at alt skal være behagelig og flott, og unngår sannheter som er for utfordrende.

Vi blir da fartsblinde på å avskrive nye og viktige ideer. Vi finner oss i at ting i alt for liten grad forandrer seg i denne verden. Vi faller til ro med at utviklingen går i rasende fart, selv om det på mange områder langt fra er sant.

Man entrer da en zombie-tilstand hvor man egentlig ikke bryr seg om noen ting lenger, som kan være nytt og spennende. Og kanskje bruker man livet sitt på å fremstå som alt annet enn kjedelig, nettopp fordi man er så kjedelig.

Denne zombie-tilstanden ønsker jeg at du trer ut av når du nå skal lese dette innlegget. Nei, alt er ikke kjent! Og ja, samfunnet tar feil på en rekke områder!

Og en av de tingene som man ikke har forstått i dag, det er at det faktisk finnes virkelige superhelter. Og dette er da det jeg snakker på. Så fort jeg kommer med noe som er helt nytt og grensesprengende, så kommer folk flest på banen og skal korrigere det jeg sier.

Folk vil da si noe sånt som dette: “Nå mener du vel ikke virkelige superhelter? For du mener vel slike ting som folk som redder liv og slikt. Kanskje snakker du på sykepleiere?”

Tro det eller ei, men flertallets forståelse av det jeg sier er faktisk på nivå med det jeg nettopp beskrev. Man ønsker først å få meg til å korrigere det jeg nettopp har sagt, slik at jeg ikke kommer med noen ny informasjon.

Tanken er altså at alt er kjent på forhånd. Det er ingenting nytt å oppdage! 🙂

Og til deg som er en superhelt, så kan jeg bare informere om at det at du er en superhelt ikke er noen god nyhet. For det betyr bare at du blir hatet av hele samfunnet, fordi hele samfunnet har bestemt at det ikke finnes noe slikt som superhelter!

Folk vil le, ja! Og de vil hate deg, hvis du går for langt i å påstå at du er en superhelt.

Tror du meg ikke? Enkelte av pasientene i psykiatrien tror at de er Supermann, bare for å ta et tenkt eksempel. 🙂

Eller de tror at de er Jesus. Det er i samme gata. Messias… superhelt… det er samme sak.

Dette med at jeg kommer til å bevise at du er en superhelt, det er altså ingen god nyhet. Men du kommer til å lære noe nytt, både om verden og deg selv. Så jeg sier ikke at det ikke er givende og interessant. Absolutt ikke!

Men dette samfunnet hater superhelter, fordi superhelter truer folk sitt verdensbilde, la oss si det moderne demokratiets verdensbilde.

Dette er altså humor

Jeg kommer til å bevise at en rekke ulike personer er superhelter. Og da vil samfunnet reagere med hat. Jeg kaller det i hvert fall hat, når folk ikke vil omtale deg til tross for at du er verdens største superhelt, okay?

Mediene vil ikke anerkjenne at det finnes superhelter. For mediene ønsker selv å være autoriteten. Og den typen sensur er noe jeg personlig regner som hat.

Mediene hater superhelter. For superhelter er uavhengige personer som kupper makta. Ikke sant?

Det er altså ikke det at mediene hater andre horefitter som dem selv, som har jattet med på alt som samfunnet har å by på av misforståelser og vrangforestillinger. Mediene har ingenting imot andre autoriteter som er som seg selv, som altså er ei horefitte av samfunnet.

Men en superhelt er en uavhengig, kritisk, sint og arrogant person, som ikke akkurat jatter med på hva som helst. Og dermed oppstår det en maktkamp mellom superhelter og horefitter.

Og dermed praktiserer jeg en form for humor, når jeg kommer her og beviser at det faktisk finnes superhelter. For det som vil skje er at mediene nekter å omtale superheltene som superhelter, av den enkle grunn at de fører en maktkamp mot superheltene.

Ergo latterliggjør jeg dagens medier ved å bevise at det faktisk finnes superhelter.

Nøkkelordet her er altså “maktkamp”. Mediene sitter klare til å føre en maktkamp mot superhelter.

Finnes det virkelig superhelter?

Når folk stiller slike spørsmål som dette, så snakker vi egentlig om et annet spørsmål. Det folk lurer på er om det moderne samfunnet og den moderne vitenskapen virkelig har tatt feil.

Folk mener altså at det ikke er mulig at dagens samfunn kan ta feil. Og mitt spørsmål da, det er hvordan samfunnet vil se ut om ett eller to tusen år! 🙂

Forestill deg hvordan demokratiet er om to tusen år! Mange mennesker er i dag hellig overbevist om at demokratiet må være nøyaktig slik det er i dag. Man må ha hellige lover, bare for å ta det.

Og nå stusser du over det jeg sier, for du er ikke klar over at man har hellige lover. Og da kan jeg ikke gjøre noe annet enn å skuffe deg. Jeg orker ikke å fortelle deg hva jeg snakker på, for “hellige lover” betyr at lovene er så hellige at sannhet og rettferdighet, for eksempel sannheten om rettferdighet, aldri blir noe tema i en rettssak.

Allerede her ser du at ditt virkelighetsbilde slår sprekker, og da snakker jeg på deg som tror at et demokrati må være nøyaktig slik dette demokratiet er i dag.

Og det er en lang rekke andre ting man vil avskaffe i fremtiden. For eksempel vil man ikke ha politiske partier.

Samtidig vil ikke de voksne ha stemmerett. Og da skjønner ikke du noen ting lenger! For du har nettopp sett for deg at verden nå har kommet så langt at alt, inkludert demokratiet, vil forbli uendret!

Ingenting vil fortsette med å utvikle seg i de tusener av år som kommer nå. Man har i dag kommet til et punkt hvor man har kommet til et punkt… hvis du forstår hva jeg sier… hvor det ikke lenger er nødvendig å forbedre eller fornye noen verdens ting!

Kanskje hvis vi bare finpusser litt på teknologien, så holder vel det?

Når jeg begynner å snakke på at det finnes virkelige superhelter, så avslører folk flest at de er hellig overbevist om at fremtiden vil være helt lik som nåtiden. Samfunnsutviklingen og vitenskapen har nå kommet så langt at det ikke er rom for nye oppdagelser!

Ja. Og dette er jo helt latterlig! Og jeg setter nå fingeren på at det ikke er jeg som er latterlig. Det er du som stusser over at jeg påstår at det finnes virkelige superhelter, som er latterlig!

Du kan si at jeg rett og slett bare avslører hvor latterlig du er, samt får deg til å innrømme at det er galt å være så latterlig som du selv er!

Slik som jeg nå tolker denne situasjonen som oppstår når jeg påstår at det finnes virkelige superhelter, slik vil man i fremtiden tolke kunst. Og det at jeg påstår at det finnes virkelige superhelter, det vil man i fremtiden oppfatte som et kunstverk i seg selv.

Så i fremtiden vil kunsten bli fornyet, bli ekspandert. Og kunstnere vil være forskere som forsker på blant annet folk flest og hvor latterlige de er.

Og det er hva jeg gjør her. Jeg forsker på hvor latterlige, hatefulle og patetiske folk er!

Folk sitter vel å merke og heier på superhelter på film. Men når det dukker opp en person som sier at det finnes virkelige superhelter, så møter folk flest vedkommende med hat og mistro!

Og dette er folk som i det daglige gjør det klart at de er helt frie for hat. Og så viser det seg at de hater superhelter mer enn noe annet!

Ja. For en superhelt er nemlig en helt uavhengig og arrogant drittsekk, for å si det sånn. Jo, for virkelighetens superhelter, de kritiserer, og da blir de oppfattet som drittsekker.

Virkelighetens superhelter blir fort oppfattet som hatefulle av personer som hater superhelter.

Les hele dette innlegget!

Til deg som er en av de superheltene som jeg presenterer, så må jeg bare si det som står i overskriften her nå: Les hele dette innlegget!

Ikke skyld på meg for at du ikke leste hele dette innlegget, og da mener jeg hele! 🙂

Jeg kan dessverre ikke ta ansvar for andre personers handlinger.

Jeg er selv en superhelt, og såpass arrogant og direkte at jeg informerer om at jeg dessverre ikke kan ta ansvar for andre personers handlinger. Dette betyr også at jeg dessverre ikke kan ta ansvar for at du eventuelt hater meg.

Ditt eget hat, det må du nesten ta ansvar for selv. Ikke skyld på meg for at du selv hater superhelter, okay?

Superhelter har mange oppgaver

En superhelt har som jobb å forbedre samfunnet. Dette betyr at superhelten må fremme visse verdier. Og da står dette samfunnet klart til å hate superhelten, så fort superhelten begynner å gjøre jobben sin.

For en av superheltens oppgaver er å fremme hat som verdi i samfunnet, kall det i demokratiet.

Dette samfunnet hater hat. Det er også en form for hat. Og det hatet er verdens farligste hat. For da er det ikke lenger lov til å hate ondskap eller urettferdighet, for noen kan da klage over at de blir krenket og hetset og så videre.

Så superhelter kommer veldig fort på kant med samfunnet, fordi de fremmer hovedverdien i et demokrati, som er sannhetssøken.

En superhelt er altså svært opptatt av at det må være lov til å kritisere og hate, for ellers kan man aldri ta et oppgjør med ondskap.

Mens folk flest sitter der og er hellig overbevist om at man i dag har kommet så langt at man har klart å rydde hat av veien en gang for alle.

Problemet er bare at man da har lagt hat for hat, og det er også en form for hat. Det er faktisk verdens farligste hat.

På tide å våkne!

Jeg regner med at du merker at jeg er en superhelt, og at det ikke nødvendigvis er noen flott opplevelse å møte på en superhelt, som kutter deg i fillebiter med sverdet sitt og som smadrer trynet ditt!

Og dette er det jeg snakker på. Man har kommet så langt i dag at man krever, faktisk krever, at verden er fri for superhelter!

Dette er jo helt grensesprengende. Men folk krever at verden er fri for superhelter, og folk blir illsinte og proppfulle av hat, så fort en superhelt viser seg!

Dette er så latterlig, at du godt kan ta en pause i lesingen akkurat nå, og bare dvele litt ved dette.

For dette samfunnet er superhelter fienden, for superhelter, det er personer som er uenige med samfunnet og som fremmer slike verdier som hevn, kritikk og hat. For superhelter er nemlig opptatt av å ta et oppgjør med ondskap!

Og da viser det seg altså, at dette samfunnet har lagt superhelter for hat. Og da minner jeg om at dette samfunnet er kjempestolt av at det er helt fritt for hat.

Og det jeg driver og dveler ved nå, det er at jeg som skriver dette er en komiker. Forstår du hvorfor?

Dette samfunnet påstår at det er helt fritt for hat, og har egne lover som forbyr hat. Men så viser det seg altså når jeg kommer her som komiker og presenterer en rekke arrogante og samfunnskritiske superhelter, at dette samfunnet er i stand til å hate likevel.

Ja, dette samfunnet sitter klart for å hate superhelter! Altså superhelter!

Og da er vi faktisk tilbake til korsfestelsen av Jesus, og slike ting som heksejakt. Og da viser det seg at dette samfunnet langt fra er så velutviklet og sivilisert, som det påstår at det er.

For her er heksebrenning og korsfestelse av vranglærde og ikke-troende i form av superhelter fortsatt på moten! 🙂

Og da regner jeg med at jeg nå kan gå videre, fordi du har forstått at jeg er en komiker. Jeg latterliggjør samfunnet ved å avsløre dets hat for superhelter.

Stopp en halv!

Eller vent nå litt! Jeg tror at vi nå nettopp støtet på en av dine mange misforståelser, nemlig misforståelsen om at en kunstner kun er i stand til å gjøre én ting av gangen.

Der tar du altså feil. Jeg kan fortelle sannheten om at det finnes superhelter, virkelige superhelter, samtidig som det er ment som humor.

Du kan også si at når jeg presenterer enkelte personer som en superhelt, så kan du tolke samfunnets reaksjon som komisk… altså som humor. Og da blir det hele humor.

Og i fremtiden vil man da anerkjenne at jeg er en komiker. Man vil se slik på kunstnere. I fremtiden vil det altså være kunstnere sin jobb å fremprovosere reaksjoner eller manglende reaksjoner fra samfunnet, litt slik som Dan Park har gjort i Sverige.

I fremtiden vil man ikke sitte og vurdere om en kunstner har ytringsfrihet, med mindre man ønsker å bli fengslet selv! 🙂

Så i fremtiden vil kunstnere har full ytringsfrihet, blant annet av den enkle grunn at kunstnere og samfunnskritikere selv utgjør Høyesterett. Så ethvert søksmål mot en kunstner som kunstneren ikke vinner, vil gå til Høyesterett.

Samtidig vil det normalt skje at Høyesterett selv bestemmer at saken skal gå rett til høyesterett, når det angår ytringsfriheten til en kunstner. Og det er opp til Høyesterett selv å bestemme om man skal ha det nedfelt i loven at alle saker som angår kunstnere sin ytringsfrihet, skal gå rett til Høyesterett.

Poenget er da at mange ting vil være helt annerledes i fremtiden. Måten man behandler samfunnskritikere på i dagens moderne demokratier vil man ikke se noe av i fremtiden.

Og det jeg sier er at man i fremtiden vil se på Dan Park som en komiker, og som en av verdens og menneskehistoriens største kunstnere.

Hvem har sagt at kunst er så mye annet enn en lek, at kunst er noe annet enn humor og fantasifullhet som får utfolde seg helt fritt? 🙂

En oppsummering før vi går videre

Ja, dette samfunnet hater superhelter. Og ja, det er latterlig at det ikke er lov for kunstnere å snakke på hat en gang! 🙂

Ikke en gang når kunstnere blir hatet for å snakke på hat, er det lov til å snakke på hat! Ergo er det ikke lov til å sette fingeren på at samfunnet hater kunstnere, slik som Dan Park nettopp har gjort.

Eller vent! Skulle jeg egentlig skrive en liten oppsummering her? Å faen!

Beklager dette folkens! Men det er en kunstner sin jobb å nettopp ikke la seg diktere av samfunnet. Dermed er jeg pålagt å ikke innfri forventningene dine. Forventningene dine som skapes av overskriften her. Samma faen det, altså! 🙂

Et forsøk til

Dette samfunnet hater superhelter. Og folk flest er hellig overbevist om at man har kommet så langt i dag at samfunnet og vitenskapen i all hovedsak vil forbli uendret de neste tusen eller to tusen årene.

Demokratiet og det at flertallet bare kan hamre gjennom meningen sin helt uavhengig av hva som er sant, rettferdig og vitenskapelig… det mener folk at er så perfekt som det overhode kan bli!

Og folk flest mener at det ikke vil bli noe etterspill, når dagens ledere faktisk raserer og overbefolker Planeten.

Folk mener altså at man ikke vil se på demokratiet og gjøre de nødvendige endringene på selve demokratiet. Samma faen det!

Poenget er da at folk flest mener at man i dag har kommet så langt at det ikke er noe rom for å bedre noe som helst, eller forståelsen av noe som helst.

Og dette viser seg når jeg kommer her og presenterer en rekke superhelter. Folk reagerer da med slike ting som at det har rabla for meg!

Og da snakker de egentlig bare på at de selv er hellig overbevist om at man i dag har kommet så langt at man rett og slett har forstått alt og langt fra har misforstått noe som helst! 🙂

Så… jeg dveler litt ved dette, hvis det er greit for deg?

En liten tenkepause

Er det forresten greit at vi tar en liten tenkepause midt i teksten her? Jeg må nesten bare spørre deg. For jeg regner med at du tilhører det flertallet som styrer som det vil her, og som alltid får rett, av den enkle grunn at man tross alt lever i et moderne demokrati!

Er det greit at vi tar en tenkepause? Eller er det ikke greit for deg?

For du og sekta di… beklager den stygge ordbruken… beklager at du tilhører ei flertallssekt som har blitt helt fartsblind og som tror at den har en gudegitt rett til å diktere kunstnere!

Samma det. Jeg bare spør deg om det er greit og slikt, okay? For du er jo vant med å kunne diktere kunstnere og kritikere! 🙂

Om det er noen tilfeldighet at dette samfunnet har en egen konsentrasjonsleir for kunstnere og kritikere? Du, vi behøver ikke å snakke på psykiatrien akkurat nå, altså!

Men det er klart… at hvis du bestemmer at vi skal gjøre det, så må vi nesten gjøre det da.

Jeg bare stusser over at man i et samfunn som krever å diktere hva kunstnere skal tenke, føle, mene og gjøre… faktisk har en egen konsentrasjonsleir for kunstnere og samfunnskritikere, i form av psykiatrien!

Eller vent, det er ikke noe å stusse over. For det er helt logisk! 🙂

Som kunstner og samfunnskritiker risikerer man å bli fengslet uten noen rettslig høring i en konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig. Det sier noe om det hatet som dette samfunnet har for superhelter!

Sorry! Beklager det, glemte nesten at du har bestemt at det ikke finnes superhelter. Samma faen det!

Du som tilhører flertallet, du har gjennom blant annet psykiatrien, bestemt at det ikke finnes superhelter. Eller at man skal hate superhelter til døde på samlebånd!

Hm… dette samfunnet nekter å betale ordentlig lønn til kunstnere, fordi dette samfunnet krever at kunstnere skal være horefitter av flertallet, ved at kunstnere må underkaste seg markedskreftene.

Samma faen det… jeg snakker bare litt på psykiatrien og kunstnerstipender, men prøver ikke å si noen verdens ting om at dette samfunnet hater superhelter… sorry… kunstnere.

Det er jo ikke lov til å snakke på at det faktisk finnes superhelter, så jeg beklager det, at jeg forsnakket meg der.

Kunstnere. Dette samfunnet hater kunstnere! Ikke superhelter, for det finnes jo ikke superhelter!

Sorry! Jeg glemte det! Dette samfunnet hater kunstnere og samfunnskritikere og den typen ting, samt opprørske ungdommer, flotte ungdommer altså!

Psykiatrien, bare for å la deg møte en ekte superhelt akkurat nå, er en Nazi-konsentrasjonsleir for ungdommer, kunstnere, kritikere og klovner, la oss si en konsentrasjonsleir fra helvete for samfunnets ofre, altså de barn og ungdommer som som en følge av samfunnets overgrep, får mentale lidelser.

En misforståelse om kunstnerens oppgave

Folk i dag tror at det er kunstnerens oppgave å lage “flott kunst” og å være en “flott kunstner”, altså å forskjønne samfunnet med kunsten sin.

En kunstner er på en måte en person som lager flotte skulpturer, malerier og andre kunstverk som gjør at man kan være enda stoltere av dette drittsamfunnet som har lagt kritikk og sannhetssøken for hat.

Eller vent litt, glemte jeg noe nå? Oi da! Jeg glemte at du er allergisk mot samfunnskritikk!

Eller vent litt! Jeg tror kanskje at jeg er en komiker… vel å merke en komiker… som har kommet for å latterliggjøre hvordan de som har stemmerett i dette demokratiet har en allergisk reaksjon på samfunnskritikk!

Om det blir noe etterspill?

Man kan jo undre seg på om det blir noe etterspill, når en kunstner som meg selv kommer og beviser at folk flest, altså de voksne rasshøla som har stemmerett, faktisk har lagt slike grunnleggende ting som tenkning, kritikk og hat… for hat!

Samma det. Jeg sier allerede ifra nå om at de voksne ikke vil ha stemmerett i fremtiden.

Og selv om jeg forklarer dette, så er det altså ingen som tror på meg! 🙂

Dermed latterliggjør jeg absolutt alle! For det vil faktisk skje i fremtiden at de voksne ikke har stemmerett.

Og det har å gjøre med at man i fremtiden vil ha rettferdighet som en av hovedverdiene. Og da vurderer man det slik som at de voksne faktisk ikke har fortjent stemmerett, samt at det ikke er sunt for den mentale utviklingen til de voksne at de får lov til å bestemme alt!

Så bare husk dette, at mens du som er voksen sitter der med hatet ditt og hater alt jeg gjør her, og bare ler av meg når jeg sier at ingen voksne vil ha stemmerett i fremtiden, så sitter folk i fremtiden og ler av deg!

I fremtiden vil folk synes at du er morsom, fordi du driter deg ut ved at du ler av noe som er helt logisk og rettferdig!

Se på deg! Du har lagt rettferdighet for hat, og du hater meg for å snakke på rettferdighet, altså for å være en superhelt!

Se på deg! Du hater superhelter jo! 🙂

Superhelter, det er slike personer som meg. Folk som kommer for å rydde opp!

Har du problemer med å lese dette?

Du kan godt sette av noen dager av livet ditt på å tenke over hvorfor du eventuelt sliter med å lese dette. Har du problemer med å ta den smale og steinete stien som går helt opp til toppen? Krever du at enhver tekst skal være en motorvei?

Beklager dette, men jeg skriver ikke de tekstene som folk ønsker seg. Jeg prøver å gi folk noe som kan tjene som humor, ved at folk rett og slett nekter å lese det jeg skriver, blant annet fordi jeg gir for mye ny informasjon, og bruker enkelte virkemidler som får det jeg skriver til å fremstå som galskap.

Denne teksten er en test. Alt jeg skriver er en test. Og hvis du leser dette, så har du ikke feilet på nivå med alle de andre møkkafittene i dette samfunnet, i hvert fall ikke ennå.

Men ikke la meg forstyrre deg. Bare fortsett på denne fjellstien som jeg presenterer for deg! 🙂

Du er på god vei til toppen nå, skjønner du! 🙂

Til deg som er en superhelt

Jeg er fullt klar over at jeg nå gjentar denne overskriften, for den forekommer også lenger opp i denne teksten. Du behøver ikke å informere meg om slike ting, for jeg er en kunstner som er fullt klar over hva jeg holder på med.

Jeg bare presiserer at jeg egentlig skriver hele dette innlegget til deg. Tror du at jeg er interessert i å snakke med møkkafitter, å skrive til møkkafitter i det hele tatt? Hæ?

🙂

Man må normalt tolke ting som fremstår som feil, som galskap og slikt, når man… eh… tolker kunst. Whatever.

Men så til saken. Jeg har noen harde sannheter å forkynne til deg som er en superhelt. Og du kommer ikke til å klare å svelge de sannhetene, noe som gjør at man kan bli i tvil om hvorvidt du faktisk er en superhelt.

Men… i mangel av noen andre her som kan være en superhelt… så er altså du en superhelt. Altså du som blir presentert av meg som en superhelt.

Dette er situasjonen

Situasjonen er litt prekær. Eller hva man kaller det. I fremtiden vil man kunne omtale situasjonen som “klein”, altså litt flau, fordi situasjonen er at hele verden er proppfull av hatmaskiner fra helvete som har lagt sannhetssøken og superhelter for hat!

Og det er nettopp sannhetssøken som skal være hovedverdien i et demokrati. Men rasshøla og horefittene har altså bestemt at slike ting som kritikk og hat ikke er lov.

Å rydde opp i samfunnet ved å hate ondskap og urettferdighet, det er ikke lov.

Dermed er det ikke lov til å være en superhelt.

Så dette er da den situasjonen vi lever i nå. En situasjon som folk i fremtiden vil kunne omtale som litt “klein”, altså litt flau. Rett og slett litt… eh… flau. Flaut. Samma faen det.

Litt flaut at man ikke har sannhetssøken og rettferdighet som hovedverdier i et moderne demokrati. Men det sier da noe om folk flest.

Så nivået, la oss si kvaliteten på folk, la oss kalle dem “søpla”. Nivået på søpla er ikke så bra her, for det er jo snakk om søppel.

Folk flest er altså søppel. Dette er situasjonen. Dette betyr at folk flest ikke kan være en superhelt, for de er nemlig søppel.

Og dette er noe jeg sier for å forklare litt til deg som nå presenteres som en superhelt av meg, slik at du kan forstå litt om hvorfor akkurat du er en superhelt.

Poenget er altså at man måtte velge noen! 🙂

Så det handler ikke bare om at du er kvalifisert til å være en superhelt. Det handler også om at andre i hvert fall ikke er kvalifisert.

Som jeg nå antyder så må noen redde verden fra ondskap og rett og slett fra undergang. Dette betyr at noen må være en superhelt!

Hvem velger superhelter?

Nå tenker du kanskje at jeg som skriver dette sitter her og velger superhelter, bestemmer hvem som skal være en superhelt. Og så dum er du da!

Og da kan man jo undres litt over om du egentlig er oppegående nok til å være en superhelt. Men hvis du kan slutte… med å avbryte meg, så kan jeg kanskje få lov til å komme til saken her?

Eller vil du sitte og lese dette til du dør?

Kan jeg få lov til å komme til saken, eller? 🙂

Gud. Gud velger superhelter. Jeg forholder meg til det.

Og Gud er ikke så nøye på hvem som er en superhelt, for Gud har ikke til hensikt å bli respektert selv. For Gud ønsker nemlig å avskaffe all religion på denne Jord.

Så til deg som stusser litt over at nettopp du er valgt ut som en superhelt av Gud, når du tross alt er en eneste stor klovn, og strengt tatt er mer kjent for å drite deg ut enn for noe annet… så handler det om at Gud ikke ønsker å bli respektert.

For Gud ønsker å avskaffe all religion. Så det er altså et poeng i seg selv for Gud å velge seg ut noen superhelter som kan gjøre en jobb med å avskaffe all religion på denne Jord.

Og da blir det et poeng for Gud at du er en klovn. Kall det det motsatte av en prest!

Så når Gud skal redde verden, så sender Gud klovner. Og dette er det jeg snakker på… at mange av dere som er superhelter ikke vet at dere er det.

Ergo er dere klovner.

Stort sett ingen av dere vet at dere er sendt av Gud. Ergo er dere klovner.

Så Gud sender klovner. Det er det jeg sier. Så du behøver ikke å bekymre deg for at Gud har sendt feil person, når Gud sender deg som en superhelt, uten at du er klar over at du er sendt av Gud en gang… for Gud ønsker altså å avskaffe all religion, nettopp ved å sende deg som en form for Messias.

Nå må du høre veldig godt etter!

Det er noe med at så fort man bruker ord som “superhelt” og “Messias”, så slutter folk å lytte til det man faktisk sier. Derfor må jeg nå sette av litt tid til å presisere hva jeg sier.

Det er ikke du selv som bestemmer om du skal være en superhelt (les denne setningen minst 20 ganger).

Videre er det ikke jeg som bestemmer om du skal være en superhelt. Du kan altså ikke skylde på meg.

La meg nå teste om du har forstått hva jeg sier:

HVEM ER DET SOM BESTEMMER OM DU SKAL VÆRE EN SUPERHELT?

Ja. Jeg håper inderlig at du besvarte det spørsmålet med “Gud”.

Og nå er det sikkert mange av dere som stusser over det, siden dere mener at det ikke finnes noen Gud. For å si det sånn, så håper jeg inderlig at flere av dere som jeg presenterer som superhelter er ateister, for Gud er nemlig selv en ateist!

Så du mener at Gud umulig kan ha sendt deg, av den enkle grunn at det ikke finnes noen Gud? Du er vel ikke tilfeldigvis en komiker som er sendt av Gud for å presisere i hvilken grad Gud faktisk er død og i hvilken grad Gud faktisk ikke eksisterer og i hvilken grad Gud ikke teller?

Det er altså helt topp, hvis du er ateist, samtidig som du er sendt av Gud… for å avskaffe all religion på denne Jorden!

Gud er vel å merke ateist, for Gud mener at det ikke er Gud selv som er Guden. Og nå skal jeg ikke gå i detalj på hva Gud sikter til og ikke sikter til da, for å si det sånn. Disse tingene kan du lese om i andre innlegg her, vet du! 🙂

Så jeg bare går videre. Poenget er da at Gud vet nøyaktig hva Gud holder på med, når Gud velger deg som Messias. Sorry… jeg glemte at det ikke er lov til å bruke det ordet.

Whatever. Jeg sier bare at Gud vet nøyaktig hva Gud holder på med.

Og det kan godt være at Gud ønsker å presisere noen ting, som du ikke forutser, ved å stemple deg som Messias. La meg nå ta et lite eksempel, på hvor leken Gud er.

Bare et lite eksempel

La oss nå si at jeg stempler deg som Messias… sorry… superhelt.

Men så klikker du, for du ønsker jo ikke å bli omtalt som noen Messias! 🙂

Og du ber meg da slette alt jeg har skrevet og den typen ting, om deg.

Ja, det er flotte greier det. Men i virkelighetens verden, så demonstrerer du da bare at du er motstander av ytringsfriheten. Og da er det altså det du ønsker å snakke på.

Og da kan det godt være at Gud har valgt deg ut som Messias nettopp for å fremheve at du hater ytringsfrihet, altså hovedverdien i et moderne demokrati.

Og det som Gud sier da, det er at ting har gått så langt her, at til og med en person som er Messias, har lagt ytringsfrihet for hat. Og da fremhever Gud i hvilken grad Gud rett og slett måtte velge noen… men at utvalget var så dårlig at Gud også måtte velge noen som har lagt hovedverdien i et demokrati for hat!

Hva du trenger å vite

Jeg som skriver dette, jeg har en inngående forståelse av Gud, en forståelse som ingen andre har. Og forklaringen på det er ganske enkelt at Gud er en liten luring som har lurt hele verden.

Så Gud er alt annet enn hva folk tror. Selv om du snakker med Gud i det daglige, har samtaler med Jesus eller Buddha eller døde personer, eller uansett hva det er snakk om, om du så er helt opplyst slik som det sies at Buddha var, så vet du ingen verdens ting om Gud.

Det eneste vi kan si om deg hvis du tror at du vet noe som helst om Gud, det er at du har blitt grundig lurt av Gud.

Og for Gud så er den typen ting veldig morsomt, altså å lure hele verden!

Gud ler seg skakk. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Jeg har nå fortalt deg det du trenger å vite om Gud. Hvis jeg skulle gått i detalj på ting, så hadde det uansett vært umulig for deg å akseptere det jeg sier, og du hadde også hatt problemer med å forestille deg hva det er snakk om, slik at du rett og slett måtte avskrive det hele som galskap.

Så jeg tror at jeg nøyer meg med å si at Gud er en liten luring som elsker overraskelser, og som har lurt hele verden til å tro at Gud er blind og dum og til å tro at det ikke finnes noen rettferdig Gud.

HA-HA-HA!

Folk lot sine misforståelser om Gud styre hele livet sitt! 🙂

Gud ler altså veldig godt av dette. For Gud er ikke blind. Og Gud ser altså at folk flest er rasshøl som har basert hele livet sitt på at det ikke finnes noen rettferdig Gud.

Og det var akkurat den situasjonen Gud ønsket å skape.

Det er nemlig en helt latterlig situasjon! Vet du forresten hvorfor? Jeg tror at jeg avstår fra å gå i detalj på hvor komisk akkurat det er, i denne omgangen. Okay?

Du kan eventuelt begynne å tenke, okay? 🙂

Det er komisk… at hele verden er proppfull av personer som er hellig overbevist om at det ikke finnes noen rettferdig Gud.

Hvis du tar en liten titt på enhver religion, så ser du at den bare er en fantasifull måte å overbevise folk om at det ikke finnes noen rettferdig Gud.

Kan du begynne å tenke selv, slik at jeg slipper å gå i detalj på alt? 🙂

Dette er altså humor

Gud har sans for humor. Det er en liten sak der. Jeg sier bare at Gud har sans for humor.

Og for Gud selv, så er det kjempemorsomt at det faktisk finnes superhelter! Så kult!

Så Gud selv elsker superhelter. Og det er bare enda kulere for Gud at det finnes superhelter, når folk flest faktisk hater superhelter!

Så komisk og morsomt og flott! Tøft! Folk hater superhelter… driter seg ut totalt ved å hate superhelter! Fy faen hvor morsomt!

Så der har du Gud. Gud elsker å latterliggjøre og lure folk.

Og da tenker du sikkert at det kan ikke Gud gjøre, og slik kan ikke Gud være. Men da har du ikke hørt etter på hva jeg sier.

Det jeg sier er at for Gud så er humor et overordnet prinsipp. Og det å trosse en idiot som tror at man kan diktere Gud bare fordi man tilhører flertallet i et moderne demokrati, det er en form for humor… for Gud da.

Hele verden er proppfull av horefitter som tror at de kan diktere Gud! Kjempemorsomt!

Så her ser du at det nettopp blir et poeng for Gud å være opprørsk, kall det å latterliggjøre det flertallet som har blitt helt fartsblindt på det å diktere hva hver enkelt person skal tenke, føle, mene og gjøre.

Så Gud tar overhode ikke ordre fra ei gjennomsnittlig horefitte fra helvete! Og det er faktisk et kjempestort poeng for Gud å være opprørsk. Så det handler om flere andre ting, men det skal jeg ikke gå inn på akkurat nå.

Så Gud er da alt annet enn folk tror, blant annet fordi det er et poeng i seg selv for Gud å gjøre opprør mot hva religiøse horefitter tror.

Og dette gir seg som jeg har forklart utslag i at Gud sender klovner, altså personer som er helt ute av kontroll, og som ikke vet hva de holder på med en gang, når Gud skal sende superhelter, kall det personer som er Messias.

Og nå tenker du sikkert at… Gud ikke har lov til å sende mange personer som er Messias. For det er jo ikke lov.

Og nettopp derfor gjør Gud det. Der har du Gud! 🙂

Og der har du deg! Du forstår deg overhode ikke på Gud, og du har rett og slett blitt lurt av Gud!

Og Gud sitter og ler av deg, for du er hellig overbevist om at Gud er både dum, blind og ond! For det er hva religionen lærer bort. Det er altså det som dette samfunnet lærer bort.

En liten oppsummering

Jeg elsker å oppsummere mange ganger, for det er ikke lov. 🙂

Det er en Gud her en plass, som riktignok i følge seg selv ikke eksisterer og derfor ikke teller, men som sender superhelter i form av klovner akkurat nå… for å avskaffe all religion på denne Jorden.

Og det har å gjøre med at Gud mener at religion har ødelagt hele samfunnet, inkludert demokratiet. Gud mener altså at dagens moderne demokrati er basert på religion, fordi man har hellige prester som sitter og vedtar hellige lover som tilsidesetter demokratiets hovedverdier og fordi det er den store sekta av voksne horefitter som bestemmer alt, og som driver med korsfestelse og heksejakt på utenforstående, blant annet gjennom psykiatrien og barnevernet.

Og jeg skjønner det, at du mener at Gud ikke har hørt om “barnevernet” eller “psykiatrien”. For Gud er en aller annen bevissthet, ikke sant, eller en form for ren kjærlighet… som er helt ute av stand til å forstå noe som helst! 🙂

Jeg vet. Dette er det jeg snakker på. At hele verden har satt alle penge sine på at Gud er både dum, blind og ond.

Men det stemmer ikke. For Gud mener at religion har ødelagt hele samfunnet, og at dagens moderne demokrati bare er enda en form for religion.

Landet er styrt av religiøse eller filosofiske prester som sitter og styrer helt uavhengig av fagekspertise og vitenskap og demokratiets hovedverdier, som er slike ting som sannhet og rettferdighet.

Hellige lover er demokratistridige, fordi de tilsidesetter demokratiets hovedverdier. Politiske partier er også demokratistridige, fordi de fungerer som et forbud mot tenkning, kritikk og sannhetssøken, fordi de som styrer landet er regelrette horefitter.

Så Gud er ikke blind. Og Gud er ikke dum. Selv om hele verden har satt alle penga sine på at Gud nettopp er det.

Og hva har jeg nettopp sagt? At Gud ønsker å hjelpe fremtidige generasjoner, ved å redde verden, ved å avskaffe all religion, inkludert dagens moderne demokrati.

Og resultatet av denne runddansen her, som jeg byr opp til, den er at de voksne mister stemmeretten sin, og politiske partier blir avskaffet.

Alt det som flertallet tror er hellig, og som de nettopp tar for gitt, det står for fall. For nå har altså jeg ankommet. Og med meg på laget har jeg en rekke superhelter.

Og det at Gud sender superhelter på denne måten, det handler nettopp om en rekke ulike ting. Men det handler blant annet om at Gud ikke selv ønsker å være noen superhelt, for det ville være å støtte opp om religion.

Som du sikkert nå begynner å fatte, så er dette Universet en lek som er virkelig, kall det realistisk. Og det har å gjøre med at Gud synes at en slik lek som dette, dette Universet, er mye mer spennende hvis den er virkelig, altså realistisk også.

Hvis da Gud selv skulle blande seg inn altfor mye ved å redde verden, så undergraver det nettopp det prinsippet som jeg nå beskriver, nemlig at Universet er virkelig og realistisk.

Så Gud må rett og slett sitte på sidelinjen, av en rekke ulike grunner.

Og i det øyeblikket du prøver å holde Gud ansvarlig for å ha sendt disse superheltene som jeg nå skal presentere, så vet ikke Gud hva du snakker på.

Og da kopierer Gud de som styrer dette landet i dag, som ikke vet hva du snakker på hvis du sier at de begår massemord på hele befolkningen gjennom for eksempel helsepolitikken, som er helt uvitenskapelig og som derfor er et massemord.

De forstår ikke hva man snakker på, når man anklager dem for å være massemordere fra helvete!

Og for Gud er det et poeng i seg selv å speile verden, å latterliggjøre verden og den typen ting. Så det å fraskrive seg alt ansvar, det ønsker altså Gud også gjøre.

Og det er hva Gud gjør, når Gud sender dere som jeg nå skal presentere.

Dette betyr at dere selv er ansvarlige for den jobben som dere gjør som superhelter. Gud har i følge seg selv ingenting med dere å gjøre!

Huff da! Jeg tror det ble en liten forsnakkelse også der. Men samma det. Skal jeg gå videre?

Et testspørsmål

La meg nå teste om du har forstått hva jeg sier:

HVEM BESTEMMER OM DU SKAL VÆRE EN SUPERHELT?

Det er det Gud som bestemmer, ikke deg og ikke meg, men Gud.

HAR DET RABLA FOR GUD?

Ja, det kan man godt si. Gud er i hvert fall så leken, komisk, latterlig og fantasifull at den beste beskrivelsen av Gud faktisk er å si at Gud er sinnssyk.

ER GUD ÆRLIG PÅ AT GUD ER SINNSSYK?

Ja, for Gud er faktisk mentale lidelser. Mentale lidelser er altså Gud som forklarer deg at hun eller han er helt sinnssyk.

Kunne Gud vært ærligere eller tydeligere, ikke sant? 🙂

Er alt klart da?

Jeg satte inn et ekstra spørsmål der, siden Gud selv er veldig opptatt av å presisere at Gud er mentale lidelser.

Mentale lidelser, det kan du altså fint se på som en innrømmelse fra Gud om at Gud er helt sinnssyk.

Men samtidig, så kan ikke Gud ta ansvar for samfunnets misforståelser av mentale lidelser, som nettopp er hele problemet. Så mentale lidelser er egentlig ikke noe problem. Det er samfunnets misforståelser som er problemet.

Og da kan jeg også presisere noe, når jeg først er i gang med å snakke på mentale lidelser. Og da tenker jeg på følgende:

GUD LER SEG SKAKK AV AT INGEN FORSTÅR SEG PÅ GUD!

Gud okkuperer sinnet ditt som en mental lidelse, men du er helt ute av stand til å gjenkjenne Gud! Du kan godt være psykolog eller prest for den saks skyld, og kalle deg en ekspert på enten mentale lidelser eller Gud, men du er helt ute av stand til å gjenkjenne Gud, når Gud kommer til deg som en mental lidelse!

Og dette er et av hovedtemaene i dette blogginnlegget mitt, nemlig at Gud ler seg skakk av at ingen forstår seg på Gud!

Dermed er det et poeng i seg selv for Gud å okkupere sinnet til folk, og så sitte der og le seg skakk av at de ikke klarer å gjenkjenne Gud, ikke en gang når Gud okkuperer sinnet deres!

Dette er det litt viktig at jeg får understreket. For det handler også om at Gud har humor som et overordnet prinsipp.

Poenget er da at folk vil si at Gud ikke har lov til å torturere ungdommer til døde, ved å være mentale lidelser. Men Gud synes bare at det er så sinnssykt morsomt å se på at ingen er i stand til å gjenkjenne Gud eller å forstå seg på Gud, ikke en gang når Gud okkuperer sinnet deres! 🙂

Så mens dere alle sammen er opptatt av å arrestere Gud, fordi dere mener at Gud ikke har lov til det, så er altså Gud opptatt med å le.

Så jeg beklager dette, men når en prest eller psykolog eller en psykiater eller en lege eller en sykepleier, får sinnet sitt okkupert av Gud, så klarer ikke vedkommende å gjenkjenne Gud! Vedkommende forstår ingenting lenger, og synes ikke at det er noe morsomt at Gud er Satan!

Den spøken, den ler ikke folk av! 🙂

Og da har Gud klart å bevise at folk totalt mangler sans for humor!

Og man presterer faktisk å opprette en egen Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig for de som har mentale lidelser… av den enkle grunn at man ikke ler!

Og hele verden er hellig overbevist om at det å ikke le ikke er verdens største forbrytelse. Men i følge Gud, som er rimelig fiksert på humor og det å latterliggjøre folk, så er det faktisk helt sant at verdens største forbrytelse er å ikke le, for Gud mener at psykiatrien er verdens største forbrytelse.

Dette handler om psykiatrien

Bare for å kalle en spade for en spade, så handler dette om å avskaffe psykiatrien. Dette kunstverket som utspiller seg her på Oljeberget nå, hvor det trer frem en rekke superhelter, det handler i hovedsak om å avskaffe psykiatrien.

Så du kan si at alt dette, det handler om at Gud angriper psykiatrien som en rabiat hund. Gud går rett i strupen på psykiatrien.

Selv om Gud selv helt bevisst har fremprovosert psykiatrien, fordi Gud var nysgjerrig på om dagens onde prester var villige til å operere en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig for ungdommer, så er Gud altså verdens fremste motstander av psykiatrien.

Og da begynner du å tenke på at… faen… Gud er jo sinnssyk! For Gud fremprovoserer psykiatrien… og er samtidig verdens største motstander av psykiatrien.

Ja, men faen! Gud er jo sinnssyk!

Ja. Og det er det jeg sier. Gud er faktisk sinnssyk. Dermed forteller Gud bare sannheten om seg selv ved å være mentale lidelser.

Det er ingen bedre måte å beskrive Gud på enn ved å si at Gud er helt sinnssyk.

Kunne Gud vært tydeligere, ikke sant? Nei. Men er det noen som gjenkjenner Gud, selv om Gud ikke kunne vært noe tydeligere? Nei.

Og poenget mitt er da at der har du Gud. Gud er svært opptatt av å latterliggjøre folk, og for Gud er det en form for humor.

Som jeg sier: GUD LER SEG SKAKK!!!!!

Tenk at man er villig til å operere en Nazi-konsentrasjonsleir for ungdommer i et moderne demokrati, og snart 100 år etter at man fikk menneskerettigheter, helt latterlig! Gud ler seg altså skakk!

Og nå skal jeg ikke gå i detalj på hvordan Gud ansvarliggjør dagens ledere ved å være mentale lidelser, for det forklarer jeg i detalj i andre blogginnlegg.

Jeg presiserer at når Gud presenterer sitt fremste kunstverk, som er mentale lidelser, så gjør Gud tusen ulike ting på en gang, uten at noen forstår hva som foregår.

Og der har du altså Gud. Gud elsker å lure folk og å bevise hvor dumme folk er. Så Gud er altså selv både en kunstner, en samfunnskritiker… og…  ja… en klovn!

For det blir jo en liten klovnestrek det, når Gud leker at hun eller han er Satan. Ikke sant?

Hvordan går det med lesingen?

Hvordan trives du på denne fjellstien min? Synes du at jeg gjentar meg for mye? Har du vurdert å prøve å tolke det jeg sier da?

Må jeg hjelpe deg med å tolke alt, også hvorfor jeg gjentar meg selv en del når jeg skriver og sånt, eller?

Dette samfunnet har gjentatt seg i flere tusen år, for dette samfunnet er fortsatt dønn religiøst. Dagens moderne demokrati er bare en variant av religion, hvor sinnssyke og ondskapsfulle prester sitter på toppen og styrer som de vil og slipper unna med alle mulige forbrytelser, blant annet fordi de helliggjøre seg selv ved å vedta hellige lover.

Forstår du nå at jeg produserer kunst? Forstår du at jeg gjentar meg, som en latterliggjøring av hvordan dette samfunnet bare gjentar seg og gjentar seg år etter år?

Forstår du også at jeg da latterliggjør hvordan flertallet bare gjentar det samme budskapet i alle sammenhenger, år etter år, uten at noen andre slipper til? Får du inntrykk av at du slipper til, når jeg bare maler i vei og gjentar meg?

Jeg håper da at du ikke får inntrykk av at du slipper til! Merk for øvrig at når jeg nå tar en liten pause og snakker litt med deg, så fremhever jeg nettopp at jeg ikke gjør det i resten av teksten.

Ja, her bare raser jeg av sted, og ser ut til å leve i min egen verden! Og det er det meningen at du skal tolke, for det er faktisk kunst!

Merk at når du kritiserer meg for å leve i min egen verden og for å gjenta meg, så kritiserer du egentlig samfunnet.

Og både jeg som har skrevet dette… og Gud… ler oss skakke! For samfunnet slipper unna med hva som helst, mens enkeltmennesket er den evige synderen.

Og mitt spørsmål til deg akkurat nå, det er om dette høres på noen måte kristent ut, at enkeltindividet er synderen!

Her ser du at jeg treffer blink når jeg sier at dagens moderne demokrati er tusen ganger mer religiøst enn noen aner. Det er altså ingenting som er moderne med dagens moderne demokrati. Det er helt utdatert!

Men for all del, bare sitt der og lat som om det er jeg som driter meg ut, jeg som er synderen! 🙂

En liten tur på fjellstien min

Nå ja. Hvordan går det på din ferd opp på fjellstien min… sorry… jeg fikk problemer med den setningen der. Jeg får prøve en gang til.

Hvordan reagerer du på at jeg har problemer med å få sagt det? Du synes at jeg er klønete.

Men du synes ikke at dette samfunnet er klønete, når det kaller seg et demokrati, men samtidig fører en endeløs krig mot demokratiets hovedverdier, som er individets verdighet, sannheten og rettferdighet.

Er dette samfunnet klønete? Neida!

Men jeg som er et enkeltmenneske, jeg er klønete, for jeg er synderen!

Dette samfunnet er altså dønn kristent. Og det er ingenting å være stolt av. Menneskehat er ingenting å være stolt av!

Skal vi da fortsette litt til, på denne fjellstien som faktisk er kunst og som derfor ikke er en motorvei, men en fjellsti?

Men før vi gjør det, så kan jeg hjelpe deg med å reflektere litt. Jeg bygger en motorvei for ytringsfriheten, ved å presentere en fjellsti. Det tenkte du ikke over, møkkafitte!

Jeg fremmer altså ytringsfrihet, ved å ikke være perfekt. Jeg bygger en motorvei for ytringsfrihet.

Men du er mer opptatt av å spasere på en motorvei, her og nå, enn av å ha en motorvei for ytringsfrihet og sannhetssøken i dette demokratiet.

Som den møkkafitta du er! Ha-ha! Møkkafitte.

Men for all del. Ikke reflekter over at jeg fremmer ytringsfrihet, mens du kritiserer meg for å gjøre den jobben, som er enhver kunstners jobb i et moderne demokrati!

Neida! Jeg vet sikkert ikke hva jeg holder på med! Gudene vet hvorfor jeg presenterer en fjellsti, altså en tekst som det er passende krevende å lese.

Nå er det slutt på denne time-outen, og du kan fortsette med å lese denne flotte ytringsfrihetsfremmende teksten. 🙂

Man forandrer verden

Når man får lest gjennom mine avhandlinger, og innser at Gud er en kunstner og en samfunnskritiker, så vil folk forandre seg. Kulturen vil forandre seg.

Plutselig handler det om å være en samfunnskritiker og om å latterliggjøre folk flest og slikt!

Og dere som er superhelter, som jeg skal presentere som Messias, dere er en del av dette. Dere er en del av Gud sitt velregisserte spill.

Dere er med på å forandre verden. Dere er med på å rive opp ondskapen ved roten.

Og Gud tar ikke selv ansvar for noen verdens ting, noe jeg mener at jeg har gjort veldig klart i andre blogginnlegg.

Ergo er du som er en superhelt ansvarlig for å være en superhelt. Men samtidig har du ingenting du skulle ha sagt på det, og du kan ikke selv velge om du skal være en superhelt.

Og slik er det, når man havner midt i Gud sitt lille skuespill, og blir en del av Gud sin galskap!

Ting blir ikke da så logisk og klart som man kanskje skulle ønske at det var. På den ene siden har du ikke selv valgt å være Messias, og du har ikke valgt at jeg skal bruke ordet “Messias” om deg. Men på den andre siden, så vil Gud holde deg ansvarlig for å ha vært Messias, og en superhelt!

Så du er ansvarlig for noe som du ikke er ansvarlig for. Og det handler kort og godt om at du får som fortjent.

I denne verden er alle horefitter, eller hva Fredrik Johansen kaller for A4-personer. Og da er det faktisk en aldri så liten bragd, når man ikke er den styggeste horefitta som verden noen gang har sett! For da har man på sett og vis bestått testen. Og da har man kanskje nettopp fortjent å være en superhelt?

Så man får som fortjent. Også superhelter får som fortjent.

Og det handler om at det faktisk finnes en rettferdig Gud.

Har jeg da gjort meg forstått?

Jeg driver nå og prøver å forklare deg en rekke ting som du er vaksinert mot å tro på og vaksinert mot å akseptere. Jeg forklarer noen ting som fremstår som helt sinnssykt, og som ulogisk.

Men samtidig er det en logikk og en rettferdighet oppi det hele. Så helt sinnssykt er det altså ikke.

Men nei, du bestemmer ikke selv. Du har ingenting du skulle ha sagt på om du er en superhelt eller ikke! 🙂

Og du kan godt omtale det som humor. Ja, faktisk er det ganske latterlig! 🙂

Man blir nesten straffet… av Gud… ikke sant… for å være den personen man er, som nettopp er en person som har fortjent å være en superhelt.

Men slik holder Gud da på, med å tulle om at du blir straffet ved at du er en superhelt. Jeg sier bare at der har du Gud! 🙂

Gud elsker å snu ting på hodet, altså å kalle belønning eller rettferdighet for straff. Og det er hva Gud gjør når du selv ikke har noe du skulle ha sagt på om du skal være en superhelt eller ikke.

Det er da å regne som en tydeliggjøring fra Gud sin side av at du faktisk blir straffet. Så Gud er da “sint” på deg! 🙂

Og akkurat dette er bare enda et eksempel på at Gud liker å tulle, og på at humor er et overordnet prinsipp for Gud.

Har jeg gjort meg forstått, mon tro?

Bare så det ikke er noen misforståelser, så kan ikke jeg som skriver dette ta ansvar for andre personers handlinger. Og jeg har i hvert fall ikke bestemt at dere skal være superhelter.

Så enten det er snakk om hatbrev eller takkebrev, så kan dere egentlig spare dere! Disse skribleriene er ting som jeg gjør på fritiden, vet du. Dette er jo bare en form for lek!

Så jeg tar ikke dette så seriøst, jeg da! Så det er ingen grunn til å verken sende hatbrev eller takkebrev til meg. Jeg driver bare og leker meg litt som en kunstner her, skaper litt debatt og får folk til å reflektere og slikt!

Noen må jo prøve å bevise at det finnes superhelter, tenker jeg, for ellers så vet man ikke om det faktisk kan finnes slike ting. Så det er hva jeg tenker.

Så det er ikke personlig. Du behøver ikke å hate meg eller være takknemlig. Det er ikke ment personlig. Jeg sitter bare her i stua mi og skriver og tenker, og bare beskriver det jeg ser og forstår, når jeg kjører et lite eksperiment, som handler om å prøve å bevise at det finnes virkelige superhelter.

Okay? Så dette er ingen big deal. Jeg driver jo bare og tester om det finnes superhelter, siden jeg mener at noen må gjøre det. Sånn i tilfelle!

Nå starter galskapen

Hvis du tror at det som du har lest til nå i dette innlegget er galskap, så kan jeg berolige deg med at det ikke var det. Nå begynner galskapen!

For nå skal jeg gi deg et eksempel på hva jeg snakker på, bare for å sette den rette stemningen. Og du er sikkert nysgjerrig på hva slags beviser jeg legger til grunn, når jeg skal bevise at en person er en superhelt.

Og så ønsker jeg å presentere meg selv, slik at du vet hvem som påstår at du er en superhelt. Så da skal jeg gjøre det. Okay?

På tide med en pause?

Siden denne teksten er såpass lang, så anbefaler jeg at du tar en pause. Og dette punktet i teksten er et passende sted å ta en pause på.

Bare husk å komme tilbake til teksten senere, for nå begynner den virkelige galskapen her. 🙂

Jeg skal visst nå bevise at jeg selv er Messias, ser det ut til. Whatever, bare les videre du! 🙂

Men bare for å reflektere litt nå, før du leser videre, så kan jeg advare om at det vil være verdens undergang, i hvert fall religionens undergang, hvis jeg klarer å bevise at jeg er Messias.

Så vi får nesten håpe at jeg ikke klarer å bevise det. For da endrer jo verden seg. Og flertallet her har jo bestemt at all forandring er ren ondskap.

Så vi får inderlig håpe at jeg ikke klarer å bevise at jeg er Messias eller noe sånt. Okay? For det vil da av flertallet bli oppfattet som en trussel og som ondskap.

Sånn, jeg tenkte at jeg bare skulle presisere dette. Før jeg beviser at jeg er Messias. 🙂

En liten presisering

Bare for å presisere dette, så mener ikke jeg i det daglige at jeg er Messias. Men som kunstner påstår jeg at jeg er Messias.

Så du behøver ikke å misforstå meg. Jeg vil nok bare le av deg hvis du tuller om at jeg er Messias, sånn i hverdagen. Men som kunstner er jeg ganske bevisst på at jeg er Messias.

Så der har du meg da. Av en eller annen grunn så glemmer jeg lett i hverdagen at jeg er Messias. Og jeg jobber derfor en del med å prøve å huske det, men lykkes veldig dårlig med akkurat det.

Så jeg beklager det, hvis du kaller meg Messias og jeg synes at det er komisk. Okay? For jeg går ikke rundt i hverdagen i sosiale situasjoner og slikt og tenker på meg selv som Messias.

Men… når det er sagt så jobber jeg en del med å bli flinkere til å huske på at jeg tross alt er Messias. Så jeg jobber med saken, da! 🙂

Og dette er helt sant.

Og bare for å presisere, så er ikke grunnen til at jeg stort sett vil ha minst mulig med folk å gjøre, at jeg ser på meg selv som Messias. Jeg er altså ikke stolt av å være Messias, sånn i hverdagen.

Det at jeg synes det er greit å ikke ha noe med folk å gjøre, det handler om et par ting. For det første har jeg en del med Gud å gjøre, og Gud hater rasshøl. Så Gud vil helst ikke ha noe med rasshøl å gjøre. Og slik som Gud ser det, så oppfører folk seg stort sett som rasshøl uansett, enten de faktisk er det eller ikke.

Så Gud mener da at “alle” er rasshøl, og ønsker dermed ikke å ha noe med folk å gjøre.

Selv tenker jeg også i de baner. I hvert fall synes jeg at det er behagelig å slippe å ha noe å gjøre med folk, fordi folk alltid kommer drassende med noen totalt utdaterte standarder for alt mulig rart, og tror at de har en eller annen gudegitt rett til å dømme… en person som meg.

Jeg oppholder meg ikke normalt på søppeldynga. Det er bare det jeg sier.

Så jeg trives godt i eget selskap. Og det handler ikke om at jeg er usosial. Det handler bare om at jeg ikke synes at søppel er sjarmerende.

Hadde folk ikke vært søppel, så hadde jeg vært ganske sosial, jeg da! Så det er ikke meg. Det er alle andre, som det handler om, når jeg trives i eget selskap.

Jeg er ikke et rasshøl. Det er det alle andre som er.

Og et godt eksempel på hvordan folk er rasshøl, det er hvordan folk reagerer når jeg beviser at jeg er Messias, når jeg nå skal gjøre det.

Men før jeg starter med det, så ønsker jeg bare å presisere at jeg har en ekstremt lang liste med Messias-bevis. Og faktisk er det slik at jeg har glemt, til og med fortrengt, mange av dem. Rett og slett fordi det er så mange bevis.

Sikkert morsomt for deg…

Når jeg kommer i gang med å bevise at du som er en superhelt faktisk er Messias, så synes nok du at det er litt morsomt. For du har ikke levd med å bli nedlesset av Messias-bevis i flere tiår, slik som jeg har gjort.

Jeg bare sier at etter en stund, så blir man faktisk lei alle bevisene! 🙂

Og det latterlige er at jeg ikke tuller, heller!

Så bare husk dette, at selv om disse tingene sikkert er morsomt for deg som blir presentert av meg som en superhelt, så synes jeg selv at dette med Messias-bevis kan være litt overveldende.

Det kan bli litt for mye av det gode, innimellom. Jeg har faktisk andre ting som jeg er opptatt av, og som jeg beskjeftiger meg med.

Har jeg da gjort meg forstått? Husk det… at selv om du synes at dette med Messias-bevis er morsomt… så kan du for eksempel vente noen år… så skal vi se om det er like morsomt når det viser seg at Messias-bevisene dine bare fortsetter med å tikke inn!

Og så kan du forestille deg hvordan folk reagerer på at Universet har bestemt seg for at du er tidenes superhelt, ikke sant?

Ja. Da blir det ikke så morsomt lenger. Hvert eneste Messias-bevis blir da bare salt i såret, en påminnelse om at uansett hvor mange bevis som legges på bordet, så ønsker folk bare å hate deg.

Og det latterlige er jo at jo flere bevis du legger på bordet, og jo bedre de bevisene er, desto mer overbevist blir folk om at du er helt sinnssyk!

Jeg vet hva jeg snakker på, altså! 🙂

Hvis du skulle prøve deg på å bevise at du selv er en superhelt, og faktisk er Messias, så hadde du fort havnet i psykiatrien. Slik sett sparer jeg deg for et opphold i psykiatrien som i verste fall kunne vart hele livet, ved at jeg fritar deg fra det å bevise selv at du er Messias.

Jeg gjør jobben for deg. Så litt takknemlighet kan du nok forresten sende i min retning!

Men når det er sagt, så ligger det altså an til at samfunnet bare vil hate deg enda mer, for hvert eneste bevis som tikker inn.

Og det er faktisk sant, at det fortløpende tikker inn bevis på at visse personer er Messias. Og mer enn for noen andre så gjelder dette Ann Helen Nilsen. Så hun kommer i en egen kategori.

Men også enkelte andre kan oppleve at verden aldri blir ferdig med å snakke på at du er Messias. Og det jeg sier er at det fort kan være en forbannelse.

Og da er det greit å være psykisk forberedt på det:

  • Folk kommer sannsynligvis til å hate deg
  • Jo flere bevise og jo bedre bevis, desto sterkere blir hatet

Så dette er faktisk ikke morsomt. Dette handler kort og godt om hat, om hat for superhelter.

Her starter visst galskapen!

Jeg kommer til å lire av meg en del ting nå, som fremstår som ren galskap og som helt sinnssykt. Bare husk da… at Gud faktisk er helt sinnssyk, og at Gud er ekstremt opprørsk, og faktisk er sterkt uenig i at jeg ikke er Messias.

Så mine Messias-bevis handler ikke om at jeg er Messias. De handler om at Gud er sterkt uenig i at jeg ikke er Messias.

Og der har vi altså Gud sin humor. Det er som jeg har sagt, at for Gud er humor et overordnet prinsipp.

Jesus spikret min ankomst

Jesus juksa jo litt, for det var faktisk Gud. Altså var ikke Jesus noe slikt som Guds sønn eller noe sånt. Jesus var Gud.

Og Gud driver jo og tuller fælt da, og dermed handler korsfestelsen av Jesus om at Gud vet veldig godt hva en korsfestelse av en kunstner og en kritiker er for noe.

Og den aller styggeste korsfestelsen i Gud sine øyne, det er når man som samfunn benekter at en person som faktisk er Messias, er Messias.

For øvrig må jeg nå informere om at noe av den informasjonen som jeg byr på nå, disse tolkningene, de går igjen i enkelte andre innlegg. Så de blir slik sett også utdypet i andre innlegg.

Men for å prøve å være litt kort, så er Jesus én person, altså tallet 1. Og han står foran et kors, altså et 4-tall. Dermed har du tallet 14, som er antallet bokstaver i navnet mitt.

I tillegg kan du si at et plusstegn er den matematiske representasjonen av ordet JA, som er initialene mine reversert, som er en fremheving av at man må se på meg fra ulike vinkler, altså tolke meg nøye.

Jesus starter også navnet sitt ved å si ordet YES på engelsk. Det er slik vi uttaler ordet Jesus på norsk: Yes-us. Ergo sier vi ordet YES, som er initialene mine reversert, enda en gang, når vi uttaler navnet til Jesus.

Du får da følgende:

JESUS = YES US = JA U S = JA 21 5

Merk nå at du der har initialene mine, fulgt av det århundret da jeg ankom, fulgt av det året da jeg ankom. Jeg ankom som Messias i det 21. århundret, i år 5.

Altså i 2005.

Så Jesus informerer om initialene mine og antallet bokstaver i navnet mitt og om når jeg ankom, slik jeg nettopp har forklart.

Er dette sinnssykt?

Neida. Dette er ikke sinnssykt. Dog skal du huske på at Bibelen sier at Messias vil ankomme på Oljeberget, altså i Norge. Og dette opplyses det om i Sakarja 14:

Sakarja 14 = Sa kar ja 14 = Sa kar ja Anders Johansen

Merk at du der har initialene mine reversert i ordet “ja”, som er en fremheving av at du må tolke meg meget nøye, ved å se på meg fra ulike sider om du vil. Og så har du tallet 14 som er antallet bokstaver i navnet mitt.

Og i 2005, altså før man omskrev Bibelen på norsk i 2011, så var overskriften på Sakarja 14 følgende:

Den kommende krig og fred

Du kan huske på at jeg ankom i det 21. århundret, i år 5. Og så kan du telle antallet ord i den overskriften.

Da kommer du frem til 5 ord. Og det store spørsmålet blir da om du også kommer frem til tallet 21, for det ville ha vært helt sinnssykt, ikke sant?

Så tell da! Er det 21 bokstaver? 🙂

Og nå kan du få lov til å sjekke hvor mange vers det er i Sakarja 14. Eller jeg kan informere deg om det. Det er 21 vers. Da får du følgende:

Den kommende krig og fred = 5 ord og 21 bokstaver = 5 21 = år 5 av det 21. århundret = 2005

Og som om det ikke er nok, så var overskrifta i den engelske Bibelen følgende:

The Lord Comes and Reigns = 5 ord og 21 bokstaver = 5 21 = år 5 av det 21. århundret = 2005

Det er kanskje litt pussig at man oppgir tallene 5 og 21 i overskrifta på Sakarja 14, både på engelsk og norsk, men samma faen det! 🙂

Er dette sinnssykt nå?

Tja. Dette begynner å bli litt sinnssykt nå. Eller litt mystisk om du vil.

Jeg kan godt tolke ordet Bible på engelsk, siden det ordet inneholder ordet “le” og dermed ser litt morsommere ut enn ordet Bibel på norsk. Okay?

Gud er jo besatt av humor, så derfor må jeg nok tolke ordet Bible på engelsk, siden det indikeres at det ordet inneholder noe som er latterlig.

Og så husker jeg bare på at bokstaven eller ordet “I” i Bibelen, det er jo en meget stor I, for det er Gud. Dermed må jeg gjøre om den lille i’en til en stor. Faktisk er det det jeg pleier å gjøre når jeg skal tolke bokstaven i, men samma faen det.

Life Sucks…

Jeg driver og prøver å tolke ting for å bevise at jeg er Messias og slikt, men så må jeg jo forklare deg hver minste ting hele veien, slik at det blir litt for dårlig flyt.

Men slik er det når man skal bevise at man er Messias. Man må gå en så lang vei at folk går lei innen man kommer i mål.

Med andre ord: Life sucks… når man faktisk er Messias. 🙂

Men jeg kan godt fortsette. Hvor var jeg? Jo, bokstaven i. Jeg drev og startet å tolke… Bibelen. Samma faen det! 🙂

Tilbake til saken

Det vil si at når jeg tolker bokstaven i, så tolker jeg den noen ganger som tallet 9 og andre ganger som tallet 1. Men denne gangen faller jeg ned på tallet 1, og det handler om at en stor I ser ut som et 1-tall og derfor tolkes som det.

Det er jo en strek. Samma faen det. Da får du i hvert fall følgende:

Bible = BIble = 21215 = 21 21 5

Her ser du at Bibelen informerer om at jeg skulle ankommet i år 5 av det 21. århundret, samt at du ikke hører etter på hva jeg sier. Det er derfor tallet 21 gjentas.

Du henger vel med på tolkningene, eller? Bokstaven l er også en rett strek, og tolkes derfor som tallet 1. Og bokstavene B og E er den 2. og 5. i alfabetet. Okay?

Er dette sinnssykt nå?

Du. Dette er nå i ferd med å bli sinnssykt. Og det som kanskje er mest sinnssykt er at jeg prøver å bevise at jeg er Messias, hi-hi. 🙂

Litt dumt kanskje, at det ikke er mulig å bevise at man er Messias, uten at man på sett og vis motsier seg selv! 🙂

Men. Jeg kan da fortsette litt med det:

Hvis jeg for eksempel hadde fortalt deg at Jesus inntar formen til et fly på korset og dermed henviser til 9/11, som er et kunstverk som handler om hvordan jeg ble Messias, så hadde dette med Jesus, korsfestelsen og Bibelen blitt ganske sinnssykt.

Men jeg tror at jeg dropper å tolke dette med Tvillingtårnene, og nøyer meg bare med å si at korsfestelsen av Jesus kan tolkes i detalj som at den handler om 9/11, samt at 9/11 hadde noen “magical crosses” som peker tilbake på korsfestelsen av Jesus. Det mest kjente av disse er kjent som The Ground Zero Cross eller World Trade Center Cross.

Jeg nøyer meg med å si at jeg er en tvilling, og at jeg kunne skrevet veldig mye om 9/11 også.

Som du sikkert forstår selv, så er USA det samme som “21 5 Anders”, siden U er den 21. bokstaven i alfabetet og bokstaven S ser ut som et 5-tall. Eller du kan bare si US, altså 21 5.

Jeg tolker forresten alltid bokstaven S som tallet 5, så er det sagt. Det er slik man tolker tall kunstnerisk. I kunsttolkning leker man seg frem til sannheten.

For å tolke datoer, pleier jeg å summere dem. Og datoen for 9/11 blir da følgende:

11.09.01 = 11 + 9 + 1 = 21 = 21. århundre

Så datoen bare bekrefter det som USA betyr, nemlig at jeg ville komme i år 5 av det 21. århundret, altså 4 år etter 9/11 som var i 2001. Det var jo derfor at Jesus inntok formen til et kors, som er tallet 4, og spikret seg fast på et kors også, samtidig som han inntok formen av et fly og dermed henviste til 9/11. Han ønsket altså å poengtere at jeg som er den virkelige Messias ville ankomme 4 år etter 9/11.

Jeg regner med at du forstår selv at tallet 21 også handler om at man teller ned til noe, venter på noe eller noen, altså min ankomst.

Så det er svært mye som handler om at jeg er Messias, da.

Men tilbake til Bibelen og Jesus og den pakka der.

Jesus spikret datoen

Jesus er nemlig ikke helt ferdig. Jesus, det er jo et navn med 5 bokstaver. Så Jesus prøver å si noe om tallet 5:

Jesus = 5 bokstaver = 5

Men hva er det han prøver å si om tallet 5? Jo, dette:

Jesus = J55u5 = 555 = 05.05.05

Man må altså se nærmere på antallet 5-tall i navnet til Jesus. Da får man datoen for min ankomst som Messias.

Jeg tar ikke dette i detalj nå, men sier bare at jeg ankom som Messias på datoen 05.05.05

Jesus spikret navnet mitt også

Den 1. og 4. bokstaven i navnet til Jesus skiller seg ut, fordi det ikke er 5-tall. Altså bokstavene J og U i navnet til Jesus. Dermed har Jesus også spikret tallet 14 i navnet sitt.

Jesus spikret altså navnet mitt i navnet sitt. For navnet mitt har 14 bokstaver:

Anders Johansen = 6 + 8 = 14

Nå begynner det å bli sinnssykt!

Nå begynner det jo å bli sinnssykt. Beklager dette, at jeg bare gjentar overskrifta her. Sorry!

Er det greit for deg at jeg fortsetter litt til med å snakke på Jesus? 🙂

Hvis du nå ser for deg at Jesus står der på korset, og har spikret hver hånd separat og begge føttene oppå hverandre, så har han jo faktisk spikret tallet 5 tre ganger.

Forstår du den? En hånd har 5 fingre, og en fot har 5 tær. Dermed betyr en hånd tallet 5. Mens to føtter oppå hverandre, som man spikrer oppå hverandre altså, det er jo bare to 5-tall som man har plassert oppå hverandre, slik at de ser ut som ett 5-tall og derfor tolkes som ett 5-tall.

Dermed spikret Jesus tallet 5 tre ganger på korset, og spikret da datoen for min ankomst som Messias.

Ikke bare spikret Jesus datoen 05.05.05 i navnet sitt, men også på korset.

Jesus i Islam

Det er jo ganske voldsomt hvordan Jesus spikrer min ankomst, ikke bare datoen men også hvor på Jorden og hvem jeg er.

Hvis det virkelig er slik at Jesus, som rett og slett var Gud selv, var såpass opptatt av å varsle om min ankomst, så må vi vel rett og slett gå ut ifra at Muslimenes navn for Jesus også sier noe om meg da?

Poenget er i hvert fall at vi bør ta en titt på hva Muslimene kaller Jesus. For de har nemlig et helt eget navn på Jesus. De kaller Jesus for ISA:

ISA = IS A = IS ANDERS

Så Jesus eller Isa sier der klart ifra om at han rett og slett er meg. Eller du kan tolke det som at jeg er Gud sin offisielle representant. Slik at jeg i praksis er Gud, siden Gud ønsker å bli representert av meg.

Er dette korrekt tolkning

Det er jo ikke så lett alltid, å vite om en tolkning er korrekt. Selvsagt kan vi se den tolkningen jeg nettopp gjennomførte i lys av alle de andre tolkningene vedrørende Jesus. Og det er da i hvert fall noe!

Men er det noe mer ved Isa, altså Jesus, som sier noe om at jeg er Gud sin offisielle representant?

Ikke vet jeg. Du kan vurdere følgende informasjon:

Etter at Jesus ble korsfestet, så reiste han tilbake til India. Eller til India, kan vi også si.

Jeg har ikke helt satt meg inn i dette, om Muslimene mener at Jesus reiste tilbake til India, i den forstand at han kom derfra, eller om han reiste til India.

Det har får så vidt ikke så mye å si! Jeg dveler ikke ved slike detaljer!

Jeg noterer bare at Isa, eller Jesus altså, prøvde å si noe om India:

INDIA = IN DI A = IN THE A = I A’EN = I ANDERS!

Det du kan legge merke til her, det er presisjonen. De sier faktisk DI i India, når de skal si THE.

Poenget er da at det er litt slik de snakker i India, når de snakker engelsk, okay?

Og da har Jesus sagt følgende:

ISA: = IS A = IS ANDERS
INDIA = IN DI A = IN THE A = IN ANDERS

Og da kan vi også tolke det at disse er identiske, med unntak av at boksaven S, som står for tallet 5 og betyr Guds Hånd eller Messias, erstattes med bokstaven N, som er den 14. bokstaven i alfabetet og derfor representerer navnet mitt, som har 14 bokstaver!

Og det betyr da at Guds Hånd eller Messias, det er meg!

Poenget er da at når du tolker på tvers av ISA OG INDIA-TOLKNINGENE, så får du et helt eget budskap om at jeg som har 14 bokstaver i navnet mitt og som dermed er representert av tallet 14, jeg er Messias!

Går jeg for langt?

Du må gjerne si ifra om at du mener jeg går for langt, når jeg tolker tolkningene, okay?

Men jeg er faktisk Gud sin offisielle representant, og det er slik som dette Gud mener at man skal tolke kunst!

Man skal slippe seg løs litt, og fremme slike flotte ting som lekenhet og fantasifullhet!

Jeg ble født med rumpa først

Jeg ble født med rumpa først av en rekke ulike grunner. Det har å gjøre med slike ting som at jeg er en leder som skal ha et viktig sete, hvis du forstår?

Så rumpa mi var skjebnebestemt til å sitte i Messias-stolen, hvis du forstår?

Og så banner jeg og kritiserer såpass mye, at folk kaller meg et rasshøl. Og så er det en egen samling med Messiasbevis som relaterer til en annen inkarnasjon av Gud, som het ASS. Så det er mange slike bevis som dette som jeg ikke nevner i dette innlegget, og som er direkte knyttet opp mot enda en slik raring som Jesus!

Men det vi kan gjøre er å se litt nærmere å navnet ISA, i lys av dette:

ISA = ASI = AS I

Du kan si at Jesus først sier at han er meg, eller at jeg er Gud sin representant. For Jesus var jo rett og slett bare Gud!

Og så sier Jesus at “I” eller “Jeg” er et rasshøl. Og da sier Jesus plutselig veldig mye. Jesus presiserer da ikke bare at det er jeg, en person som ble født med rumpa først og som banner og kritierer mye, som er Jesus eller Gud sin representant!

Men Jesus innrømmer også at han og ASS er samme person. Altså Gud.

Og jeg representerer da begge to, både Jesus eller Isa og ASS. Og det at jeg representerer begge to, det betyr slutten på all religion, tro du meg!

Og når vi nå spaserer innom Islam også, så skjønner du vel det? Altså at dette er slutten på all religion?

Mine tolkninger av mentale lidelser er også en del av dette. Så det er en meget stor helhet her, som betyr slutten for alle religioner!

Men hva med de tre 5-tallene?

Jesus var jo så nøye med å spikre datoen 05.05.05 både på korset og i navnet sitt. Så da er det litt skuffende å se at han glemte å gjøre det i det arabiske navnet sitt, Isa!

Eller vent litt nå! Jeg er da ikke ferdig med å tolke her!

🙂

La meg nå tenke litt høyt her! Bokstaven I er en rett strek, som sier noe om et tidspunkt eller en dato. Forstår du det?

Du kan se for deg konseptet TIDSLINJE… som går bortover… slik som denne linja gjør, den du leser på nå og slikt… forstår du?

Da blir en vertikal eller loddrett linje et helt bestemt punkt på tidslinja, altså et TIDSPUNKT!

Dermed kan du tolke bokstaven I i Isa som DATO.

Videre uttales bokstaven S som ESS, ikke sant? Dermed kan du tolke bokstaven S som ordet ESS, som er tre 5-tall.

Du forstår den, eller? Bokstaven E er den 5. bokstaven i alfabetet og bokstaven S ser ut som et 5-tall. Henger du med?

Da har vi altså tre 5-tall. Og så kan bokstaven A enten oppfattes som bestående av 3 linjer, eller av 5 linjer. Dermed kan bokstaven A tolkes som tallene 3 og 5, noe som bare er en gjentakelse av hva bokstaven S sier, nemlig noe om tre 5-tall!

Da har vi gjennomført følgende tolkning:

ISA = I S A = TIDSPUNKT S A = TIDSPUNKT ESS A = TIDSPUNKT 555 A = TIDSPUNKT 555 35 = TIDSPUNKT 555 555 = TIDSPUNKT 05.05.05 05.05.05

Her ser du at Jesus faktisk spikrer tallet 5 tre ganger, totalt to ganger, i det arabiske navnet sitt, noe som er ganske latterlig, ikke sant?

Og det som også er ganske latterlig, det er at når vi tolket bokstaven S som ESS, så er vi plutselig inne i det vanlige navnet til Jesus:

JESUS = J55U5 = 555 = 05.05.05

For det er altså én E og to S’er som utgjør 5-tallene i navnet Jesus. Altså ordet ESS!

Du kan da si at jeg trekker et ESS opp av ermet, når jeg tolker navnet til Jesus.

Poenget er da at når man tolker Isa, så henviser man til Jesus. Navnene settes i sammenheng, omtrent som om Gud prøver å fremheve at begge navnene til Jesus spikrer datoen for min ankomst.

Jeg er først og fremst en forfatter

Jeg som er Messias, jeg er jo først og fremst en forfatter, ikke sant? Jeg driver og maler litt, og skaper kunst gjennom idrettsprestasjoner og slikt. Så totalt sett gjør jeg mye rart.

Men i første rekke er jeg en forfatter. Og dette spikrer Jesus i det arabiske navnet sitt. Prøv å lese navnet fra bokstaven S i begge retninger, så ser du hva jeg mener:

ISA

Da får du både ordet SI og ordet SA. Altså det å si ord, hvis du forstår, noe en forfatter gjør.

Så det arabiske navnet til Jesus informerer også om at jeg er en forfatter!

Noe mer?

Man kan selvsagt tolke navnet Isa på flere andre måter også. For eksempel slik som dette:

ISA = IS A = 15 A = 05.05.05 A = 05.05.05 ANDERS

For vokstavene I og S ser henholdsvis ut som et 1-tall og et 5-tall, altså tallet 15, som representerer datoen 05.05.05, fordi det er summen av den datoen.

Du kan også tolke Jesus sitt arabiske navn slik som dette:

ISA = I S A = 1 5 A = GUD 5 ANDERS = GUD MESSIAS ANDERS

Her ser du at navnet Isa sier noe om at Gud og Messias, det er samme person. Det er meg, Anders!

Gud er på en måte meg, hvis du forstår?

ISA = IS A = IS ANDERS!

Dette som jeg snakker på nå, det er en fremheving fra Gud sin side om at Gud ikke eksisterer, og en fremheving av at Gud ønsker å bli representert av meg.

En spesialtolkning

Som du sikkert skjønner er det mange måter å tolke navnet Isa på, for eksempel denne:

ISA = ASI = A SI = A 51 = A ALIEN = ANDERS ALIEN

Navnet sier noe om at jeg som banner og kritiserer er en Alien, litt slik som Jesus selv var på sin tid, for han ble jo korsfestet for å ha kritisert Jødedommen!

Og du kan altså stoppe opp i tolkningen over her, på dette punktet:

A ALIEN

… og så kan du tolke det som at Jesus sier om seg selv at også han var en Alien! For han ble jo korsfesta!

Så det Jesus sier er at jeg og han har det til felles at vi begge var Aliens i samtiden! Vi ble begge hatet og korsfestet av samtiden!

Tro det eller ei, men Gud, som vel å merke var Jesus, vet hva det vil si å bli korsfestet og hatet fordi man kritiserer!

Er det sunt å røyke?

Når jeg kommer med disse Messias-bevisene mine, som rett og slett avskaffer all religion på denne Jord, så føler jo folk at jeg puster sigarrøyk i ansiktet på dem!

For folk reagerer på at jeg er en slik autoritet!

Og her ser du hvordan folk er! Folk forholder seg overhode ikke til sannheten! På 70-tallet var det sunt og sosialt å røyke sigaretter, og den stakkaren som ikke røykte, den ble anklagd for å være usosial!

Poenget er da at folk er i stand til å klamre seg til de latterligste ideer!

For eksempel kan det nevnes at selv om vi fikk menneskerettigheter i 1948, så har dette samfunnet fortsatt en konsentrasjonsleir for sine ofre, i form av psykiatrien. Og den konsentrasjonsleiren er i strid med de tre viktigste menneskerettighetene, nemlig ytringsfriheten, rettssikkerheten og retten til frihet fra tortur!

Poenget er altså at selv om jeg kommer her og beviser at jeg er Messias, så betyr det ingenting! For folk har nemlig en egen evne til å tro på omtrent hva som helst!

Folk flest tror faktisk, tro det eller ei, at man ikke har fått menneskerettigheter ennå!

Det er personer som mangler kompetanse på menneskerettigheter og juss, som rutinemessig fratar psykiatriske pasienter menneskerettighetene, innen helsevesenet! Det sier noe om at dette samfunnet faktisk ikke anerkjenner menneskerettighetserklæringen fra 1948!

Snart 100 år etter at man fikk menneskerettigheter, så anerkjenner ikke dette samfunnet at man har fått menneskerettigheter!

Det jeg sier er helt sant! Og det faktum at folk flest vil benekte at det jeg sier er helt sant, det understreker nettopp i hvilken grad det jeg sier er helt sant!

Og folk forstår ikke det en gang, noe som bare bekrefter hvordan folk sitter oppe i rumpehullet sitt og er totalt ute av stand til å forstå den enkleste ting!

Og det er et jeg snakker på akkurat nå, at selv om jeg har bevist at jeg er Messias, så betyr ikke det en jævla dritt i dette samfunnet!

Jeg blir uansett hatet av dette samfunnet! Og dette er det altså som Gud snakker på, når jeg omtales av Gud som en Alien, og når jeg har fått det tyske ordet for ANNERLEDES, som fornavn!

Anders er tysk for ANNERLEDES. Okay? Tysk betyr Nazisme. Samma faen det! Menneskehat! Hat for utenforstående og folk som rett og slett er annerledes!

Ja, Ich bin Anders! Ja, jeg er annerledes, for jeg er faktisk Messias, og derfor hater folk meg!

Folk hater meg som Messias, når de ikke anerkjenner at jeg er Messias! Og verdens største forbrytelse er å hate Messias! Og dette forklarer jeg i detalj i andre innlegg på denne bloggen, for eksempel i innlegget kalt PR24.

Merk også at når Gud snakker på Nazisme i navnet mitt, så betyr det at Gud vet at Nazismen lever i beste velgående, gjennom psykiatrien, som er en Nazi-konsentrasjonsleir for samfunnets ofre fra Andre Verdenskrig!

Jeg ønsker bare å spikre disse tingene, altså at både religion og psykiatrien er ut! Det er litt viktig at jeg som er Messias er tydelig på dette. For det er nemlig jobben min å representere Gud, og Gud er altså veldig tydelig på dette.

Og jeg vet veldig godt hva Gud mener om ting, for Gud er jo “IN DI A”, hvis du husker? Og Gud “IS A” og så videre! Så Gud er i meg, og jeg er Gud.

Det er disse tingene jeg nettopp har forklart, og Gud ønsker at jeg skal være så tydelig som mulig akkurat nå, på dette punktet i dette innlegget på at både religion og psykiatrien er ut!

Og da er det egentlig meningen at du skal forstå at Gud forklarer at psykiatrien er en resultat av den kristne nestekjærligheten, et resultat av religion altså!

Skal vi da gå videre, før jeg som er Messias røper i enda større grad at Gud ikke er blind likevel?

Men før vi går videre, så ønsker jeg bare å presisere i klartekst… at Gud faktisk vet at jeg er Messias!

For Gud har faktisk sendt meg, og Gud har gjort historien og dette Universet til et kunstverk som handler om min ankomst!

Skal vi gå videre da, og se litt mer på hvordan Universet og historien varsler om min ankomst?

Bare en liten ting

Jesus sine to navn kan tolkes i sammenheng, veldig enkelt, slik som dette:

JESUS = 5
ISA = 3

Der har du tallene 5 og 3, altså datoen 05.05.05.

Skal vi gå videre da? 🙂

En reality check

Nå viser det seg jo at Gud bruker Jesus, også kjent som Isa, som forresten var Gud selv, til å bevise at jeg er Messias.

Eller. Alt tyder i hvert fall på det! Men. La oss for ordens skyld sjekke hvor dypt budskapet stikker. Hvor langt har egentlig Gud gått, for å bevise at jeg er Messias… altså i forhold til Jesus?

La meg nå hjelpe deg med å vurdere dette. Det vi ser i forhold til Jesus er at Jesus gjør et kjempepoeng av tallet 5, som er beskrivende for meg og datoen for min ankomst.

Og du har jo slike ting som at når jeg som heter Anders stiller meg opp ved siden av Jesus, så får du faktisk initialene mine, som er AJ.

Poenget er da at totalt sett, hvis man ser på alt dette, så blir det helt latterlig! Og nettopp dermed kan det være fristende å legge sammen bokstavene i navnene til Jesus. For Jesus gjør jo et såpass stort nummer av alle tallene i navnene sine, hvis du forstår?

Og da kan jeg si aller først at jeg alltid tolker bokstaver slik som jeg gjør her, når jeg omgjør bokstaver til tall. Det jeg gjør er å se om en bokstav ser ut som et tall, og hvis den gjør det, så betyr den det tallet. Ellers ser jeg på hvilken plass en bokstav har i alfabetet.

Dermed får du følgende:

JESUS = J E S U S = 10 + 5 + 5 + 21 + 5 = 46
ISA = I S A = 1 + 5 + 1 = 7

Og hvordan tolker jeg normalt tallet 46? Jo, jeg tolker det som tallet 5, fordi en tallrekke som mangler et tall står for det tallet som mangler.

Og i dette tilfellet har faktisk Jesus tydeliggjort at tallet 46 er en tallrekke, ved å legge til tallet 7 også, slik at man rett og slett får dette:

4 6 7 = 5

Du har altså tallene 4, 6 og 7. Og da mangler tallet 5. Og da blir den korrekte tolkningen av det tallet 5.

Det jeg sier er at tallet 46 betyr 5. Og når man legger til tallet 7, så fremhever man bare at det korrekte svaret fortsatt er 5.

Her ser du det jeg snakker på, så er at Jesus er ekstremt opptatt av tallet 5, fordi han varsler om min ankomst. Og den var på datoen 05.05.05. Og da bodde på et sted og i en by og i et land på 5 bokstaver. Og så er jeg jo kjennetegnet av tallet 5, slik jeg forklarer lenger ned i dette innlegget.

Et annet moment er at Jesus fremhever tallet 5 i summen for navnene sine, slik jeg har forklart. Og da kan vi også tolke det.

Det kan tolkes som et budskap om at dette samfunnet overser meg! Hopper over meg om du vil!

Og da snakker vi om dette: THE GODMOTHERFUCKER KNOWS.

Du kan si at Jesus forutså at jeg ville bli oversett! Altså at jeg ikke ville bli respektert som Messias, noe som betyr at jeg blir korsfestet som Messias!

Og det var jo det som korsfestelsen av Jesus også handlet om, faktisk!

Videre kan vi tolke ordet SUM, fordi Jesus fremhever det ordet ved at summen av navnene hans er tolkbare:

SUM = MUS = M U S = MESSIAH 21 5 = MESSIAH 21ST CENTURY 5TH YEAR

Man kan selvsagt også ta den på norsk, og da får man: “MESSIAS 21. ÅRHUNDE ÅR 5”.

Slik kan man altså holde på, med å tolke Jesus!

Jeg ankom på datoen 05.05.05, altså i år 5 av det 21. århundret. Det er dette Jesus minner om i ordet SUM.

Og helt til slutt i forhold til dette med Jesus og det arabiske navnet hans, så kan jeg nevne at de som ønsker en ytterligere tolkning av tallet 46, kan studere mine tolkninger av Tone Bjerke, som har et navn som betyr tallet 46.

Kort sagt er tallet 46 et tall som handler om at Andre Verdenskrig er slutt nå. For du kan si at Andre Verdenskrig både pågikk og sluttet i 45. Dermed er tallet 45 litt tvetydig. Mens tallet 46 betyr at Andre Verdenskrig definitivt er ferdig nå!

Og når Jesus står der på korset, og svever over virkeligheten, så personifiserer han en person som har mentale lidelser, og som altså svever over virkeligheten. Dermed snakker Jesus på at man korsfester personer som har mentale lidelser, og minner samtidig om at Andre Verdenskrig er slutt nå! Dermed kritiserer altså Jesus psykiatrien for å være en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig… for personer som rett og slett er Messias!

Jo da. For rent kunstnerisk er Jesus et symbol på Messias.

Så Jesus sier altså at de som har mentale lidelser har status som Messias i Universet, og påpeker at dette med å korsfeste Messias ikke har gått av moten!

Her ser du at Jesus var en samtidskunstner for nåtiden, som rett og slett kom to tusen år før tiden for å fremheve at det ikke er noen verdens ting som forandrer seg her!

THE GODMOTHERFUCKER KNOWS, som det heter!

🙂

Videre er det slik at Jesus… bare for å ta med en liten digresjon her… faktisk var så uheldig å forårsake Andre Verdenskrig, ved å bli korsfestet. For Andre Verdenskrig var det tyske kristne folk, ledet av sin kristne Messiasfigur, Adolf Hitler, som hevnet korsfestelsen av Jesus, som jødene var ansvarlige for.

Adolf Hitler var veldig tydelig på at det var dette han ønsket å gjøre, altså å  hevne korsfestelsen av Jesus!

Poenget er da at ved å si at “Andre Verdenskrig er slutt nå”, så sier Jesus at “Andre Verdenskrig har allerede skjedd”. Og dermed innrømmer Jesus at han vet at han forårsaker Andre Verdenskrig, der oppe på korset!

Jesus visste altså at han forårsaket Andre Verdenskrig, og at Andre Verdenskrig slik sett allerede hadde skjedd, da han ble korsfestet!

🙂

Og her ser du at Jesus, det var Gud som gjorde en rekke ulike ting på en gang. Blant annet avskaffet Gud all religion ved å helt bevisst forårsake Andre Verdenskrig!

Der ryker nestekjærligheten! Der ryker kjærligheten! Der ryker tilgivelsen! For Andre Verdenskrig rammet jo jødene. Altså de som korsfestet Jesus!

Dette var bare en liten digresjon. Poenget er bare at Gud visste nøyaktig hva Gud holdt på med, da Gud ble korsfestet. Du kan si at Gud gjorde alt på en gang, eller i hvert fall veldig mye på en gang!

Men mest av alt handlet Jesus og korsfestelsen av Jesus om å varsle min ankomst. I Gud sine øyne blir Andre Verdenskrig en liten bisetning, i den store sammenhengen!

Sånn. Jeg syntes at jeg nesten måtte klargjøre noen av disse tingene. Rett skal være rett!

Skal vi gå videre nå?

Et lite moment

Mange av dere som leser dette er såpass sløve at omtrent alt må hamres opp i ræva på dere!

La meg da minne om at Jesus ikke var Messias. Men Jesus, altså Gud, knertet gladelig 20 millioner mennesker under Andre Verdenskrig, som hevn for korsfestelsen av Jesus!

Mitt spørsmål til dere alle sammen, det er da hva dere tror at Gud er villig til å gjøre, for å hevne det dere har gjort mot meg som tross alt er den virkelige Messias?

Dette samfunnet har begått forbrytelser mot meg på løpende bånd, og har rett og slett nektet å anerkjenne at jeg er Messias! Og når dette samfunnet skal forklare seg, så innrømmer det bare sine motiver, som utgjør utterligere forbrytelser!

Dette samfunnet vil innrømme at det har lagt sannhetssøken, superhelter, ungdommer, hat for ondskap, rettferdighetssansen og kritikk for hat… når det skal prøve å forklare hvorfor det helt bevisst valgte å hate meg!

Og da noterer faktisk Gud bare de forbrytelsene, og oppfører altså dem også!

Så det å prøve å forklare hvorfor man valgte å korsfeste Messias, det hjelper ikke akkurat! Det hjelper altså ikke å si at man i dette demokratiet har lagt kritikk og ungdommelighet for hat, og at det var derfor ingen medier noen gang ønsket omtale meg!

For da innrømmer bare dette samfunnet den forbrytelsen også, altså at man har klart det kunststykket å legge kritikk og ungdommer for hat!

Nå skal jeg ikke dvele så mye ved dette. Men det nytter altså ikke å forklare at man hatet kritikk, og derfor hatet Messias! Og det hjelper ikke å si at man hatet opprørske ungdommer, og at Messias lignet litt på en slik ungdom… en slik ungdom som man rutinemessig plasserte i en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig i form av psykiatrien!

Det er helt bevisst at jeg fremstår som en kritisk, opprørsk og fantasifull ungdom her! For jeg er nemlig sendt av Gud for å bare dobbeltsjekke om dette samfunnet faktisk hater ungdommer!

Og svarer er nå avgitt. Jeg har fått svar på det spørsmålet jeg hadde, som rett og slett var om det samfunnet hater meg!

Og da er det at dere skal huske på at Andre Verdenskrig, det var bare småtteri!

Og en del av straffa, den får dere fortløpende, ved at dere bare fortsetter med å hate meg, år etter år, til tross for at jeg faktisk beviser at jeg er Messias, i dette innlegget!

Dette innlegget er altså en del av straffa for at man hater meg! Her straffes dere hele tiden, men forstår ikke hva som foregår!

Vær så god! Det er bare å fortsette med å lese dette innlegget, for jeg har knapt kommet i gang her!

Merk også at det jeg presenterer her, det er en liten brøkdel av alle de Messiasbevisene jeg har. Enkelte ting orker jeg ikke å nevne en gang, fordi jeg ikke ønsker å fremme religion. Enkelte ting er nemlig litt for “overnaturlig”, slik at det risikerer å bidra til at folk blir religiøse, hvis jeg skulle nevne dem.

Så det som jeg tar opp i dette innlegget, det er bare er lite utvalg, okay?

🙂

Sånn. Bare fortsett med å lese, og følg med på hvordan du faktisk reagerer, som den hatmaskina og møkkafitta du er, når det kommer en person som meg, som faktisk klarer å bevise at han er Messias!

Husk dette

Jesus var ikke Messias. Jesus varslet bare om min ankomst!

Og nå har jeg kommet! Hva hva lurer dere på da? Jo, dere lurer på hva Jesus mener om julefeiringa og så videre!

Hallo! Jeg er her nå! Og jeg synes ingenting om at dere feirer Jesus sin fødsel, for det er faktisk jeg som er Messias, ikke Jesus!

DERE ER NOEN RELIGIØSE MØKKAFITTER, HELE HURVEN!

BRENN I HELVETE, DIN KRISTNE JÆVEL! FAEN, FITTE, FAEN, FITTE, FAEN! MØKKAFITTE!

FAEN! FITTE! FAEN! FITTE! BRENN I HELVETE, DIN KRISTNE JÆVEL!

Sånn. Nå kan du slepe den bedritne horefitta di gjennom resten av dette innlegget!

Gud synes forresten at det er passe hyklersk når de kristne, som korsestet Jesus, feirer Jesus! For Gud mener at Jødedommen og Kristendommen er samme religion.

Dermed anser Gud et slik at det var de kristne som korsfestet Jesus.

Så det er hva Gud mener om julefeiringen. Og dette kristne landet har klart det – å korsfeste meg som faktisk er Messias!

Dere er hjertelig velkomne i helvete, med den kristne kulturarven deres, altså! Dette er hva Jesus mener om julefeiringa, for Jesus var Gud!

Skal vi da gå videre, før jeg røper i enda større grad hvor sint Gud er på de kristne, som rett og slett har korsfestet både Jesus og den virkelige Messias?

Okay? Da går vi bare videre her, og later som om Gud ikke er dritsint på de kristne!!!!!

HVEM VAR DET FORRESTEN SOM STARTET ANDRE VERDENSKRIG? DET TYSKE KRISTNE FOLK, ALTSÅ KRISTENDOMMEN!

THE GODMOTHERFUCKER KNOWS. GUD VET, AT DET VAR KRISTENDOMMEN SOM STARTET ANDRE VERDENSKRIG!

GUD VET DET VELDIG GODT, FOR DET VAR GUD SOM FORÅRSAKET ANDRE VERDENSKRIG.

Har jeg da svart ganske utfyllende på hva Gud mener om julefeiringa, hva Jesus mener om julefeiringa altså?

Gud hater altså Kristendommen. Det er hva Gud mener om julefeiringa!

SKAL VI DA GÅ VIDERE I DETTE INNLEGGET… FØR JEG DREPER DERE ALLE SAMMEN?????

🙂

Andre Verdenskrig var kristen heksebrenning satt i høygir, og dagens psykiatri er samme sak!

DET. DET. Er hva Gud mener om Kristendommen, altså om den kristne julefeiringa!

Hvis jeg som er Messias hadde vært her i dag, så hadde jeg forklart dette! Skal vi gå videre da?

🙂

La oss nå snakke på noe lystbetont og morsomt, for å understreke at det dessverre ikke er lov til å KRITISERE i dette demokratiet… snart 100 år etter at man fikk ytringsfrihet!

Okay? Er du med? Henger du med litt til? La oss se på noen flere av mine Messias-bevis!

Eller vil du at jeg skal fortsette med å være illsint?

Nei. Da fortsetter vi med Messias-bevisene!

Er du fotballinteressert?

Enkelte fotballsupportere tenker kanskje mer i retning av Messi… når de snakker på hvem som er Messias. Og Messi er jo faktisk starten på ordet Messias på norsk.

For vi uttaler jo Messi nettopp som starten på ordet Messi-as på norsk. Forstår du?

Så enkelte fotballsupportere, de mener at jeg driver og tolker feil Messias. Hvis man skal vite noe om Messias, så må man se på Messi. For det ligger jo liksom i navnet til Messi… at han er Messias, eller at han har et viktig budskap knyttet til Messias!

Ja. Enten er han Messias, ellers så prøver han å si noe om meg som er Messias:

Messi = M555i = 555 = 05.05.05.

Her ser du at Messi “tar en Jesus” og rett og slett trekker et ESS opp av ermet, for han har også 5 bokstaver i navnet sitt, og sier dermed noe om at man skal se nærmere på antallet 5-tall i navnet hans. Og når man gjør det, så får man datoen for min ankomst, nettopp gjennom bokstavene ESS eller ordet ESS om du vil!

Merker du at jeg trekker DET ENE ESSET ETTER DET ANDRE OPP AV ERMET?

Vi kan selvsagt tolke bokstavene M og i også, for de er såpass selvforklarende:

Messi = M555i = M 555 i = Messias 555 informasjon = Messias 05.05.05. informasjon

Bokstaven i er jo et slags symbol for “informasjon”. Så navnet til Messi inneholder altså viktig informasjon om Messias.

Og det er altså jeg som er Messias. Og jeg ankom på datoen 05.05.05.

Men Jesus og Messi er ikke de eneste som informerer om dette:

Moses= Mo555 = 555 = 05.05.05

Der ser du at også Moses “tar en Jesus”, ved at også han fremhever tallet 5 nettopp ved å ha 5 bokstaver i navnet sitt, og dermed sier noe om at du må legge merke til hvor mange 5-tall det er i navnet hans. Og da får man datoen for min ankomst.

Og som du sikkert legger merke til, så trekker jeg nå enda et ESS opp av ermet, ved at datoen 05.05.05 er representert av ordet ESS i navnet til Moses. Du må bare stokke litt på bokstavene, så får du ordet ESS:

MOSES = MO SES = MO ESS = ESS

Du kan selvsagt lese Moses sitt navn baklengs, og få et budskap om at vi “ses om” så og så mange år, noe som altså er at budskap om at man må vente litt, så kommer Messias:

MOSES = SESOM = SES OM = VENT LITT, SÅ KOMMER MESSIAS!

Og samtidig spikres jo datoen 05.05.05 i navnet til Moses, så det er da ganske klart at man måtte vente til den datoen, på at jeg som er Messias skulle komme.

Poenget er da at jeg trekker det ene esset etter det andre opp av ermet, når jeg skal bevise at jeg er Messias!

La oss se på ordet Messias

Ordet Messias, det inneholder fire 5-tall. Og hva betyr det, egentlig?

Jo, det er tre 5-tall, som er datoen 05.05.05. Og så legges det til enda et 5-tall for å fremheve at jeg som er kjennetegnet av tallet 5, jeg som er Guds Hånd, jeg holder til i Norge.

Så tallet 5, det står for Hånd, som betyr Guds Hånd, som betyr Messias. Og så er altså “Guds Hånd” plassert her i Norge ved at ordet Messias på norsk har ett ekstra 5-tall, totalt fire.

Se her. Dette er det jeg snakker på:

Messias = M555ia5 = 555 5 = 05.05.05 Guds Hånd = 05.05.05. Messias

Messiah = M555iah = 555 = 05.05.05

Her ser du at på engelsk så opplyses det bare om datoen for min ankomst. Mens det på norsk også indikeres at jeg befinner meg her i Norge.

Du kan selvsagt også oppfatte det ekstra 5-tallet i ordet Messias på norsk som en henvisning til ordet “Norge”, som er et ord på 5 bokstaver. Dermed bekreftes bare tolkningen over, altså at jeg ville dukke opp i Norge.

For ordens skyld

For ordens skyld, så må jeg opplyse om at da jeg ankom som Messias… eller vent litt. Blir dette for sinnssykt?

Pause!

Jeg tror at vi må ta en liten pause her nå. Wow! Dette begynner nå å bli så sinnssykt at det blir avskrevet som galskap. Så da vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre.

Faen! Det blir litt vanskelig for meg å fortsette med flere bevis nå, for da blir alt sammen avskrevet som galskap!

Ja-ja. Det gjør da vel heller ingenting, om jeg klarer å få dette samfunnet til å innrømme sine motiver for å operere en Nazi-konsentrasjonsleir for personer som fremstår som gale.

Samfunnet har lagt galskap for hat. Det er bare det jeg sier. Så jeg kan likeså godt dokumentere det, ved å fortsette litt til her.

Bare hat i vei, for dette er galskap! 🙂

Hvor?

Det er klart at Jesus og Moses og Messi og den typen personer, de er jo litt morsomme. For de tror at de er dyktige, bare fordi om de spikrer datoen for min ankomst!

HA-HA-HA!

Men de glemte jo å informere om stedet! 🙂

Eller vent litt. På datoen 05.05.05, så bodde jeg på Smeby i Hamar i Norge:

Smeby = 5 bokstaver = 5
Hamar= 5 bokstaver = 5
Norge = 5 bokstaver = 5

Så jeg må nesten beklage det. Men Jesus, Moses og Messi spikret faktisk ikke bare datoen, men også stedet.

Og da gjelder det også selve ordet Messias på norsk, samt Messiah på engelsk.

Ja, men nøyaktig hvor?

Det er klart at det er sikkert en del folk som ønsker å besøke det stedet hvor Messias befant seg, da han ankom som Messias med 3500 dikt som ingen skjønte bæra av fordi det fremstod som galskap og slikt.

For ordens skyld så publiserte jeg 3500 dikt fra datoen 05.05.05 til 05.05.06. Det var slik jeg ankom som Messias. Og disse diktene skrev jeg altså på Smeby.

Ja. Du ønsker kanskje å ta en liten tur til Smeby, som turist? 🙂

Da tar du bybussen. Det er veldig greit, for den går rett forbi der hvor jeg bodde på datoen 05.05.05.

Okay?

Lurer du på hvilken bybuss du skal ta?

Ja. Du kan jo gjette selv. Det bør ikke være så veldig vanskelig, for det er bybuss nummer 5 du må ta da. Og slik var det også i 2005.

Så hvis du ønsker å se det stedet hvor Messias ankom på datoen 05.05.05, så tar du bare bybuss nummer 5. Som seg hør og bør! 🙂

Hvilken bussholdeplass?

Det er klart at som turist er det greit å kunne finne frem. Så du ønsker kanskje å vite hvilken bussholdeplass du skal gå av?

Det er naturlig å tro at det er den som heter Smeby. Men Smeby er bare en av flere bussholdeplasser på Smeby. Så det er ikke den du skal gå av på.

Du skal gå av 3 bussholdeplasse før Smeby. Merk nå at Smeby står for tallet 5, både fordi ordet har 5 bokstaver og fordi bokstaven S (S for Smeby) tolkes som tallet 5 (fordi den ser ut som et 5-tall).

Så når jeg sier Smeby, så sier jeg tallet 5. Og det jeg informerer deg om nå, det er at du må gå av “3 stopp før Smeby”, altså “3 stopp før 5. Ergo sier jeg tallene 3 og 5, og da har jeg faktisk oppgitt datoen 05.05.05:

3 stopp før Smeby = 3 stopp før 5 = 3 5 = 555 = 05.05.05

Så her ser du at jeg faktisk oppgir datoen, når jeg informerer deg om hvor du skal gå av bussen.

Ikke på Smeby?

Og da blir du kanskje litt forvirret. For du hadde forventet at bussholdeplassen het Smeby, siden det tross alt er på Smeby.

Og da spør du meg, bare for å dobbeltsjekke: Så det er altså ikke på Smeby jeg skal gå av?

Og da spør du meg i virkeligheten om det altså ikke er på den 15. bussholdeplassen du skal gå av. Og da oppgir du tallet 15, som er summen av datoen 05.05.05:

Bussholdeplass 15 = 15 = 5 + 5 + 5 = 05.05.05

Og da begynner det faktisk å bli ganske mye snakk på akkurat den datoen, ikke sant? 🙂

Men bare for å unngå misforståelser her, så skal du altså gå av bybuss nummer 5 tre stopp før Smeby.

Altså på den 12. bussholdeplassen. Men tallet 12, det tolker jeg alltid som tallet 3, fordi jeg tolker slike tellende tall som det neste tallet. Poenget er da at bussholdeplass nummer 12, det er faktisk bare en fremheving av at det er 3 5-tall i den datoen.

Poenget er da at du har fått hamret den datoen dypt inn i sjelen din, innen du i det hele tatt ankommer det stedet hvor Messias bodde da han ankom i det 21. århundret, i år 5, på datoen 05.05.05.

Og Messias, det er meg, det da. Bare så det er klinkende klart. Enkelte ganger omtaler jeg meg bare i tredjeperson, for å fremheve tallet 3. For det jeg gjør da, det er at jeg omtaler meg selv, Guds Hånd, som er representert av tallet 5, i tredjeperson, og da oppgir jeg både tallet 3 og 5, og oppgir da datoen 05.05.05, som nettopp består av tre 5-tall.

Så leken er Gud!

Jeg håper at du henger med i svingene her. Jeg synes at det er greit å ta en liten pause nå, og bemerke at så leken som jeg er når jeg tolker kunst, så leken er faktisk Gud.

Dette betyr at Gud legger merke til at jeg oppgir datoen 05.05.05 når jeg omtaler meg selv i tredjeperson, ved å si slike ting som at “Hvis du ønsker å se det stedet hvor Messias bodde i 2005 da han ankom ved å publisere 3500 dikt fra datoen 05.05.05, så må du ta bybuss nummer 5 og gå av på Smeby 3 stopp før stopp nummer 15.”

Beklager dette! Men det er dessverre den typen humor som Gud har! Gud elsker å være smartere, mer leken og mer fantasifull enn folk! Det er en form for humor for Gud!

Og når vi først er inne på dette, så er det et poeng i seg selv for Gud at datoen 05.05.05 var Kristi Himmelfartsdag i 2005. Tilfeldighetene bare fortsetter med å renne inn, etter hvert som man studerer disse bevisene!

Kristi Himmelfartsdag varierer jo fra år til år. Men det året jeg ankom, så var Kristi Himmelsfartsdag på datoen 05.05.05. Fancy!

Tilfeldigvis… så var… whatever! 🙂

Der har du altså Gud. Og Gud sitter og ler av disse tingene! For det latterlige er, at jo mer overbevisende disse bevisene er, og jo tydeligere det er at Gud faktisk har trukket i trådene for å bevise at jeg er Messias, jo mer overbevist blir folk om at jeg er gal, noe som betyr at de blir helt overbevist om at jeg i hvert fall ikke er Messias!

Og tro det eller ei, men dette som jeg snakker på akkurat nå, det synes Gud at er hysterisk morsomt! 🙂

Ingenting er morsommere enn at jo mer man beviser at man er Messias, desto mer overbevist blir folk om at man ikke er det!

Gud ler seg skakk! 🙂

Men bare for å spikre dette, så kan du tolke Kristi Himmelsfartsdag på flere måter. Du kan se på det som at jeg reiste til Gud, og dermed fikk kontakt med Gud. Dermed betyr Kristi Himmelfartsdag er jeg på en måte “sitter med Gud” eller “er i selskap med Gud”. Har nærkontakt av tredje grad eller hva det heter.

Du kan også tolke det ved å snu det opp ned. Slik at det betyr Kristi nedfartsdag, hvis du forstår? Dagen da jeg kom ned som Messias, dagen da jeg ankom… fra himmelen eller fra Gud om du vil.

For når man tolker kunst, så må man ofte snu ting opp ned, som et bilde på at alt er opp ned i denne verden. Og det at alt er opp ned, det er det jeg snakker på nå, når jeg fremhever at folk bare blir mer overbevist om at man ikke er Messias, for hvert bevise man presenterer for at man er Messias!

I denne verden er det mye som er opp ned, folkens!

En liten avsporing

Dette begynner jo å bli ganske intenst, eventuelt ganske latterlig! 🙂

Og når jeg er så godt i gang med å presentere ting som er latterlig og sinnssykt, så kan jeg minne om at jeg smidde en 21. Maktens Ring da jeg ankom den 05.05.05 på Smeby, noe som er fremhevet av stedsnavnet Smeby.

Smeby sier noe om en smed som smir slike ting som ringer. Poenget er da at det var totalt 20 Maktens Ringer i Ringenes Herre. Og jeg smidde en 21. Maktens Ring på datoen 05.05.05 da jeg ankom som Messias.

Derav altså Smeby – stedet hvor Messias smidde ringen sin, den 21. Maktens Ring i det 21. århundret.

Så Smeby henviser altså til tallet 21, slik jeg nettopp har forklart. Dermed står Smeby for tallene 5 og 21, og sier således noe om at jeg ankom i år 5 av det 21. århundret. Bare sånn at du forstår det.

Dette som jeg forklarer nå, det handler om at folk ikke hører etter, når jeg forklarer at jeg faktisk ankom på datoen 05.05.05, altså i år 5 av det 21. århundret.

For det samme budskapet gjentas mange ganger, når man først kommer i gang med å tolke.

Gud har et poeng

Det sier også noe om hvor leken Gud er, for Gud har altså tilrettelagt for at man skal tolke disse tingene slik som jeg gjør nå. Så fort man begynner å reflektere, så finner man gull!

Og det kan du også tolke. For det er som jeg sier, så leken er Gud! Gud forventer at du tolker hva det betyr, når du må reflektere for å finne gull! Og det som Gud tenker på da, det er at folk rett og slett er dumme og ureflekterte.

Så alle disse tolkningene mine, de kan du tolke som et budskap fra Gud om at folk er ureflekterte, altså dumme.

Gud gjør et helvetes til poeng av at du faktisk må reflektere! 🙂

La meg presisere

Jeg kan godt fortsette litt, siden du åpenbart ikke hører etter. Hvor mange bybusser er det i Hamar? 5. Det er 5 bybusser. De heter fra B1 til B5. Jeg antar at B’en står for buss eller bybuss. Gudene vet!

Men det vi rent kunstnerisk kan si da, det er at du må ta “den siste bussen”, for å komme til Messias sitt landingssted eller ankomststed. For B1 er den første bybussen. Og da blir B5 den siste.

Så bybuss nummer 5 er den siste. Og hva betyr det? Det betyr at jeg som er Messias er siste sjanse. Jeg er den eneste redningen.

B5 = Den siste bussen = Den siste redningen = Messias

Så her ser du at bybuss nummer 5 faktisk betyr Messias. Det kan nesten virke som om Gud vet at du ikke hører etter! 🙂

Alternativt betyr dette at du er for dum til å forstå hva som sies, og det kan vi jo bekrefte. For du klarer jo ikke å tolke disse tingene selv! Du må ha alt med teskje!

Så jeg beklager dette, men det blir bare mer og mer klart at Gud synes at du er dum! Dermed slår Gud et slag for ytringsfrihet, kall det retten til å kritisere.

Og nå skal jeg ikke gå i detalj på dette, men jeg vil si at Gud er verdens fremste forkjemper av ytringsfrihet og retten til å kritisere idioter og rasshøl!

Så jeg beklager det, men du tar helt feil hvis du tror at Gud er så full av toleranse og kjærlighet for alle sine barn, at Gud er helt blind!

Det vi ser konturene av her, det er at Gud er alt annet enn hva folk tror. Og det er nettopp bakgrunnen for min ankomst. Noen må komme og rette opp i folk sine misforståelser om Gud!

Derfor har jeg altså kommet.

Og det at Gud ikke kommer selv, men sender meg. Det er et budskap i seg selv. Det handler om at Gud elsker superhelter, respekterer superhelter, og synes at superhelter er tøffe, morsomme og kule! Så ingenting er kulere og morsommere for Gud… enn at det kommer en superhelt som meg… som faktisk er Messias!

Det ligger altså skjulte budskap i alt dette som vedrører meg og min ankomst. Du må rett og slett reflektere litt!

Hvordan går det?

Jeg er på langt nær ferdig her. Som jeg har forklart allerede, så kan jeg fortsette omtrent inn i evigheten med å bevise at jeg er Messias.

Det vi kan spørre oss nå, det er hva slags Gud som sender en Messias, og som lar seg korsfeste for å bevise hvem som er Messias og så videre. For Jesus, det var som jeg har nevnt Gud selv.

Hva slags Gud er det som holder på slik, med å leke og tulle rundt dette?

Jeg kan kort nevne at Gud har vært her ved to ulike anledninger for å varsle om min ankomst. Og ved begge anledninger har Gud gjort et poeng av døden. Altså har Gud gjort et poeng av at Gud er død. Gud har også spurt om Gud er død eller levende, ved å stå opp igjen fra de døde. Og det hele er da et budskap om at Gud faktisk er død!

Så så leken og komisk og latterlig er Gud, at Gud faktisk kommer som en levende person, for å forklare at Gud er død. Det eneste Gud ønsker å gjøre da, er på sett og vis å dø, for å minne om at Gud faktisk er død!

Så for Gud er det et helvetes til poeng at Gud selv ikke teller, fordi Gud er død!

Jeg skal ikke nå gå i detalj på disse tingene. Men om jeg hadde gjort det, så hadde det jeg nettopp forklarte blitt enda klarere.

Blir litt som en samtale

Disse bevisene som jeg presenterer, de blir litt som en samtale mellom de og Gud, hvor Gud til stadighet poengterer at du ikke hører etter og at du rett og slett er dum!

For du forstår rett og slett ikke hva disse tingene betyr! Alt må omtrent hamres opp i rumpa di, for at du skal forstå noen som helst ting!

Og da kan du godt være så hårsår som du bare ønsker, men for Gud så er ting i utgangspunktet humor! Gud synes at det er kjempemorsomt at du er så dum!

Gud ler seg skakk!

Og det vi også snakker om da, det er at Gud ikke er blind. Ikke sant?

Og hvis du nå synes at jeg er i overkant fantasifull når jeg tolker og forklarer disse tingene, så er det intet mindre enn noe som Gud har tilrettelagt for. Gud ønsker nemlig å slå et slag for fantasifullhet og lekenhet også, for det er noe som Gud mener er helt nødvendig for intelligensen.

La meg nå snakke litt mer på dette med intelligens.

Utgangspunktet, det er at man er dum. Og de som er aller klokest, det er faktisk personer som ikke har noe imot å være en komplett idiot!

Dette er altså helt sant. Genier, det er personer som bruker det meste av livet sitt på å utforske ting de ikke vet. Dermed bruker de det meste av livet sitt på å være en komplett idiot som ikke har forstått bæra!

Poenget er da at når Gud snakker såpass mye på at du er dum, så må du tolke det! Du må reflektere! Gud gjør kanskje noe mer enn å bare latterliggjøre deg for å være dum?

Kanskje Gud rett og slett kommenterer at du riktignok er dum, men ikke dum nok?

 

Gud er ikke blind. Gud er en klovn som driver og tuller fælt, men når du får litt hjelp til å reflektere over hva Gud holder på med som “klovn”, så kan du bli litt klokere.

Og da snakker jeg ikke bare på at du forstår at jeg er Messias. Men du kan forstå mye annet også, ved å lytte litt til hva Gud sier, når Gud driver og leker.

Ingen tilfeldighet er jeg er Messias!

Og bare for å spikre dette også, så forstår du vel nå hvorfor jeg er Messias! For det er jo ingen andre her som verken forstår seg på Gud eller kan å tolke kunst!

Hvis du som leser dette nå skulle ha vært Messias… hvordan skulle du da ha klart å tolke disse bevisene? Du måtte jammen meg ha hatt god hjelp av Gud, for å si det sånn! 🙂

Mens jeg… jeg klarer alt dette fint på egen hånd, jeg da! Og derfor er jeg Messias!

Questions? 🙂

Jeg sier bare at Gud måtte velge noen som kan å tolke kunst! 🙂

Et lite øyeblikk

Jeg får beskjed fra Gud nå om at jeg må ta meg sammen, slik at jeg ikke misrepresenterer Gud ved å være humoristisk.

Så jeg må bare beklage at Gud ikke har sans for humor! Det er bare jeg som synes at det er kjedelig å omgås en så kjedelig person som Gud, og som derfor føler et visst behov for å sprite opp hverdagen!

Okay?

Så det kan virke som om jeg som er Messias, har sans for humor. Men det skyldes ganske enkelt at Gud ikke har det!

Og alle disse linjene som jeg skrev nå, de skrev jeg helt på egen hånd. Bare så det er sagt!

Skal vi gå videre?

Jeg tror at vi kan gå videre nå, og se på litt flere av disse Messias-bevisene mine.

Først må jeg bare få presisere at tallet 5, det betyr Hånd, som betyr Guds Hånd. Og Guds Hånd kan tolkes som Messias.

Du forstår vel dette, at en hånd har 5 fingre, og derfor er representert av tallet 5, slik at tallet 5 representerer Hånd, som betyr Guds Hånd, som betyr Messias.

Det er jo derfor at jeg ankom på datoen 05.05.05, for å fremheve at jeg tross alt er… Messias! Guds Hånd!

Men så hører jo ikke folk etter, når jeg sier at jeg er Guds Hånd. Og dette er representert i selve datoen på to ulike måter.

For det første har du tallet 0, som betyr “ikke”, som er plassert før 5-tallet. Det sier noe om at folk tror at jeg ikke er Guds Hånd. Samtidig betyr en slik sirkel ved et tall faktisk at tallet er sirklet – at tallet har en sirkel rundt seg.

Så det at det er en null foran 5-tallet, det betyr at det er rimelig klart at jeg er Messias. Men likevel, så mener folk at jeg “ikke” er Messias!

Poenget er da at dette her, det som jeg nettopp forklarte nå, de sier noe om at Gud er involvert! For det hele blir rett og slett for latterlig!

Den andre tingen som sier noe om at folk ikke hører etter, eller ikke tror meg, det er at tallet 5 gjentas tre ganger i datoen. Jeg må altså gjenta meg flere ganger, fordi folk ikke hører etter!

Hallo!

Det jeg forklarer nå, det er at Gud ikke er blind, og at Gud i selve datoen har informert om at Gud faktisk vet at folk ikke aksepterer at jeg er Messias, til tross for at det er rimelig klart at jeg er det!

La meg nå spørre deg. Synes du at den datoen der er latterlig? Er det ikke bare litt for latterlig, at Jesus spikret både datoen og stedet for min ankomst på korset, samt i navnet sitt?

Er det ikke på sett og vis litt for mange ting ved den datoen der, som rett og slett er for latterlig?

Ja. Jo. Datoen er rett og slett for latterlig! Det hele blir for dumt! Man må rett og slett innrømme at Gud har hatt noe med det hele å gjøre!

Og bare for å ta et par raske eksempler på dette nå, så er det tre 5-tall, for vi kan jo se bort fra nullene, for null er jo ingenting, og kan derfor sees bort fra. Jeg sier bare at… tre 5-tall, det kan tolkes som at noen vinker.

For tallet 5, det betyr slik jeg har forklart “Hånd”. Og når man gjentar tallet 5 tre ganger, så kan man tolke det som at man vinker. For når man vinker, så viser man frem hånda si flere ganger, hvis du forstår?

Du kan jo prøve å vinke med den ene hånda di, og spørre deg selv om du mener at du gjentar tallet 5 når du vinker!

Du kan da se for deg at både jeg og Gud vinket og sa “Hei” på datoen 05.05.05. Eller du kan se for deg at det bare var meg, meg som er Messias. Som vinket.

Hvis du hadde hatt en hjerne

Hvis du hadde hatt en hjerne, så hadde du forstått at jeg er en internasjonal person, og at du dermed også kan bruke ordet “wave” om at jeg vinker. Og ordet wave på engelsk uttales omtrent likt som ordet waive og kan derfor rent kunstnerisk tolkes som det ordet.

Samtidig var det slik at denne håndgesten var knyttet rent kunstnerisk opp mot religion, noe jeg forklarte ganske grundig i 2005. Dermed avskaffet jeg all religion, da jeg ankom på datoen 05.05.05.

I waived all religions and all religious or otherwise holy rules.

Forstår du? Ved å ankomme på den datoen, så utrettet jeg svært mye.

Husk for øvrig at folk har bestemt seg for at jeg ikke ankom som Messias på denne datoen og at det slik sett ikke skjedde noen verdens ting på denne datoen!

Det at jeg kommer tilbake til dette og forklarer nøyaktig hva som skjedde, da jeg ankom som Messias på datoen 05.05.05, det er en latterliggjøring av hvor dumme folk er, som tror at det er opp til dem å bestemme hva som skjer og ikke skjer!

Noen trer frem

Man kan undre seg over hva som er mest latterlig, om det er måten Gud skaper kunst på som beviser at jeg er Messias, eller om det er hvor fordomsfulle og hatefulle folk er overfor meg!

Alt dette, det er i hvert fall helt latterlig! 🙂

 

Ta bare dette som et eksempel:

05.05.05 = 555 = 3 5 = TRE FEM = TRE FREM

Dette er for det første informasjon om at jeg som er Messias “trer frem” på denne datoen. I tillegg kan vi si at det er Gud som sier dette, også om seg selv. Så Gud sier altså TRE FEM. Men så høres jo det ut som om det er en Baby som sier TRE FREM, ikke sant?

Så Gud presenterer seg altså som en Baby! Wow!

Og hvorfor gjør Gud det? Tja. Det er som jeg sier, at Gud ble noe helt bestemt før Universet ble skapt. Gud valgte selv å være en Baby, blant annet fordi Gud syntes at det var morsomst!

Gud mener at ingenting er morsommere enn å være en Baby. Så derfor er Gud selv en Baby! Og dette kommer til syne ganske klart, når man reflekterer litt over disse Messias-bevisene mine.

La meg nå oppsummere hva jeg har forklart i forhold til dette med at datoen 05.05.05 betyr TRE FREM. På datoen 05.05.05, så trer jeg som er Messias frem. I tillegg så trer Gud frem. Og Gud trer da frem som en Baby. 

Det er derfor at Gud sier TRE FEM, i stedet for TRE FREM. For Gud er nemlig en Baby som ikke klarer å uttale ordet FREM riktig!

Og nå tenker du kanskje at dette… det blir i hvert fall for dumt! Om dette ikke var for dumt før, så har det i hvert fall blitt det nå! Bare tenk på alle disse bevisene, tolkningene og hele pakka. Tenk på hvordan du finner gull og ting blir helt latterlig, så fort du begynner å reflektere over disse Messias-bevisene mine!

Ja. Men det betyr bare at Gud er veldig tydelig på at Gud faktisk er så leken og så latterlig! Og det Gud gjør da er å presisere at Gud er mer leken enn noen voksen person. Og dermed forklarer Gud at Gud er en Baby.

Ta noen minutters pause fra lesingen nå, og bare reflekter over hvor latterlig dette er, før vi går videre! 🙂

Det er noe med sannsynligheter, som jeg forklarer lenger ned i dette innlegget. Det er derfor det er så latterlig. Jeg håper at du forstår det – at dette er som om jeg har vunnet i Lotto utallige ganger!

Skal vi fortsette litt til, og se om dette kan blir enda latterligere?

Er det forresten noen som har spørsmål til Gud, før vi går videre? Ikke det nei! Okay, da går vi videre!

🙂

Hvis… jeg sier bare at hvis du mot formodning lurer på om det noen gang kommer en Messias, og hvis du på noen måte er nysgjerrig på hva slags person eller ting Gud er, eller hvis du lurer på om det finnes superhelter i den virkelige verden… så kan du få svar på spørsmålene dine i fortsettelsen her!

For jeg er jo ikke ferdig ennå, med å besvare disse spørsmålene. Så skal vi da gå videre?

Er det greit at vi går videre? Eller trenger du en liten tenkepause oppi alle disse 5-tallene og hele pakka?

Du kan bare svare, selv om du sitter der og leser dette. For Gud hører deg. Så bare svar!

Er det greit at vi går videre nå, eller? 🙂

Episk

For ordens skyld kan jeg informere om at jeg som er Guds Hånd eller Messias, jeg er født i 1975. Der har du i hvert fall tallet 5.

Og så er jeg født på Hamar, altså i en by på 5 bokstaver. I tillegg er jeg født i Norge, altså i et land på 5 bokstaver.

Og jeg er født på den 5. dagen i uka, altså på en fredag.

Du lurer kanskje på hvilket klokkeslett? Jeg er født klokka 5.

Så jeg er faktisk merket av tallet 5. Nettopp for at folk skal forstå hvem det var som ankom på datoen 05.05.05 og som er Guds Hånd.

Så det er meg da. Og for ordens skyld er jeg født på den dagen i året da de døde kommer tilbake. Og da vet jeg ikke om du har tenkt så nøye gjennom hvilken dag det er, men det er Halloween.

Halloween

Det er klart at du kan tolke ting i detalj også, noe jeg prøver å gjøre i minst mulig grad her. Men ordet Halloween, det er litt sånn norsk-engelsk:

Halloween = Hallo we en = Hallo vi er én

Det er bare meg og Gud som informerer om at vi er én, samtidig som vi sier Hallo og vinker, hvis du forstår?

Eller sagt på nyhetsspråket: Gud har krasjlanda en eller annen plass her.

Og jeg som er Messias og Gud, vi er ganske like. Vi er som én. Og dette tydeliggjøres også ved at jeg “har en tvilling”. Jeg har faktisk en tvillingbror, bare så det er sagt, noe som altså må tolkes, det også.

Budskapet er altså at jeg og Gud er ganske like, og at du kan lære mye om Gud ved å studere meg.

Uke 44

Jeg er forresten født i uke 44, noe som er en henvisning til korsfestelsen av Jesus. For Jesus inntar formen av et kors, og står på et kors. Dermed har du to kors, altså to 4-tall.

Så tallet 4, det betyr kors. Blant annet fordi det er det eneste tallet, på et tastatur for eksempel, som inneholder et kors. Og så peker jo et kors i fire retninger, derav også den tolkningen.

Poenget er da at når jeg er født i uke 44, så peker jeg på korsfestelsen av Jesus. Likeså gjør jeg ved å snakke på Halloween, eller det at de døde kommer tilbake, for det var jo det som Jesus gjorde da han ble korsfestet. Han stod opp igjen fra de døde, og kom således tilbake fra de døde.

Dermed er det ingen tvil om at jeg peker på Jesus og korsfestelsen av Jesus. Og som jeg har forklart lenger opp, så peker Jesus også på meg.

Og hvis du lurer på om det er sant, så heter Jesus nettopp det, og jeg heter Anders. Dermed sier vi JA. Tok du den? Se her:

Jesus Anders = J A = JA

Og da bekrefter vi ikke bare at vi står og peker på hverandre. Men vi bekrefter faktisk i kor at jeg er Messias.

Og som om ikke det er nok, så sier vi i kor initialene mine reversert:

Jesus Anders = J A = JA = Johansen Anders

Jeg og Jesus kan selvsagt bytte plass, slik at vi sier AJ, som er det engelske ordet “I” som betyr “jeg”. Og dermed så understreker jeg og Jesus at initialene mine kan og bør leses begge veier:

Anders Johansen = AJ = JA AJ = JA I = JA JEG

Poenget er da bare at Jesus hjelper meg med å fremheve initialene mine, samt det at de må leses både fra venstre og høyre, slik at man får setningen “Ja, jeg”. Og da forstår du vel hva vi snakker på?

Ja, det er meg. Det er meg som er Messias, jeg som har initialene JA eller AJ.

På ren engelsk

Jeg skal nå praktisere noe som heter verifikasjon eller triangulering. Jeg skal bruke både norsk-engelsk, ren engelsk og ren norsk, til å komme frem til samme svar.

Initialene mine på norsk engelsk betyr slik jeg nettopp har forklart “JA JEG”. Men hva betyr initialene mine på ren engelsk?

AJ = I = JEG
AJ = AYE = YES = JA

Her ser du at initialene mine, AJ, uttales både som det engelske ordet I og det engelsk ordet som betyr JA. Man kan dermed skrive dette opp slik, for enkelthets skyld:

AJ = AYE I = YES I = JA JEG

Poenget er da at på engelsk, så uttales ordet I og ordet AYE helt likt. Faktisk ble ordet AYE skrevet som bokstaven eller ordet I før 1600-tallet. Så skrivemåten for disse to ordene på engelsk var altså lik, i utgangspunktet.

Poenget er da at de uttales helt likt, slik som vi uttaler AJ på norsk.

Så uansett om du velger å tenke litt norsk-engelsk, fordi det er mest naturlig for deg, eller du rett og slett er engelsk-språklig eller litt internasjonal, så kommer du frem til at initialene mine betyr “JA JEG”.

Det er altså jeg som er Den Utvalgte!

Men hva med ren norsk?

Ren norsk

I disse tider, hvor vi skriver korte tekstmeldinger til hverandre, så blir ord forkortet. Ordet Jeg forkortes for eksempel som bokstaven J.

Stemmer ikke det?

Merk nå at når du tolker kunst, så kreves det at du er leken og fantasifull, og har innlevelsesevne. For kunsten er jo skapt av verdens mest intelligente og lekne Baby, nemlig Gud, og fungerer som en slags intelligenstest, faktisk!

Så initialene mine AJ, de kan tolkes på to måter på ren norsk.

For det første, så er dette ordet JA som er reversert, som et budskap fra Gud om at jeg riktignok er Messias, men folk ser ikke det.

La meg forklare dette for deg:

AJ

Ser du ordet JA der? Nei, for du ser bare initialene AJ! Og det at du ikke ser ordet JA, det er et budskap fra Gud om at Gud vet veldig godt ta du ikke klarer å se at jeg er Den Utvalgte!

🙂

Og slik driver Gud altså og tuller! Men poenget er i hvert fall at AJ, det er ordet JA.

Videre ønsker Gud å bekrefte at den tolkningen der er helt korrekt, altså at janteloven gjør at det er umulig for nordmenn å akseptere at jeg er Den Utvalgte, okay?

Se nå her:

AJ = A… J = AAA… JEG

Poenget er da at du sier bokstaven A tydelig først, noe som kan tolkes som at du sier “AA…” og altså drar på det. Eller i dette tilfellet så er det jeg selv som sier dette, som en latterliggjøring av folk som nekter å tro at jeg er Den Utvalgte, okay?

Dermed latterliggjør jeg nordmenn, med initialene mine, hele veien, hvis du forstår?

Og etter at jeg drar på det ved å si bokstaven A, så sier jeg bokstaven J, som i disse tider betyr ordet JEG.

Så her i Norge hvor vi har janteloven og alle må være like, så er det altså veldig uklart om jeg er Den Utvalgte!

Men kort oppsummert, så betyr altså initialene mine dette på ren norsk:

AJ = JA AA… JEG = JA JEG

Dette med at jeg drar på det, når jeg sier den setningen der, altså for å latterliggjøre den norske janteloven, det vil man normalt sløyfe når man skriver det med rene ord. Og dermed får man JA JEG, også på ren norsk!

Og dette med at jeg drar på det, det kan du også tolke veldig enkelt som at jeg er redd for å si til nordmenn at jeg er Den Utvalgte, for da påkaller jeg meg flertallets intense hat for alle som er annerledes!

Og dette snakker jeg jo på i navnet mitt, som er Anders, som betyr ANNERLEDES, på Nazistenes eget språk, på tysk altså.

Jeg snakker ganske mye i navnet mitt på at nordmenn hater meg. Faktisk kan to tolke etternavnet mitt også, i forhold til dette:

JOHANSEN = JO HAN SEN

Det står noe i etternavnet mitt om at jeg er sen. Du kan si at Gud eller snarere Jesus sier noe om at jeg er sen. Men Jesus ble jo selv korsfestet, ikke sant?

Så du kan se for deg at Jesus, som forresten var Gud, sier noe om at to tusen år, det er veldig lenge! Og dette sier Gud eller Jesus om du vil, i etternavnet mitt. Og det at dette presiseres i etter-navnet, det bekrefter bare hva det snakkes på, som er at jeg kommer “etter”… altså ETTER JESUS.

Men snodig nok kom jeg veldig lenge etter Jesus! Ja, det står i etternavnet mitt at jeg er sen! Og poenget er i hvert fall at du må reflektere litt rundt disse tingene, og prøve å trekke en rød tråd på tvers av alt sammen.

Og da forstår du at siden jeg snakker såpass mye på at jeg er Den Utvalgte og på at jeg er ANNERLEDES og kvier meg for å si at jeg er Den Utvalgte også, så skjønner du vel at grunnen til at jeg er sen, den er at jeg rett og slett kviet meg for å komme!

Så det er en helhet her, som sier noe om at jeg faktisk er Den Utvalgte, men at nordmenn faktisk hater meg og at jeg derfor kvier meg for å innrømme at jeg er Den Utvalgte.

Bare det at initialene mine er ordet JA reversert, sier noe om at jeg helst ikke vil innrømme at jeg er Den Utvalgte. Jeg sier ordet JA, men jeg sier det på en måte som gjør at folk ikke oppfatter at det er det jeg sier.

Kort oppsummering av initialene

Poenget er da at uansett hvordan du vrir og vender på det, om du betrakter initialene mine som norsk-engelsk eller ren norsk eller ren engelsk, så ser du det samme budskapet:

JA JEG.

En liten avsporing

Det kan bli ganske intenst å snakke så mye på at jeg sier ordet JA i initialene mine, og generelt at jeg bekrefter at jeg er Den Utvalgte. Den typen ting!

Så før vi kommer tilbake til dette, og ser enda litt mer på dette, så tenkte jeg at vi skulle ta en rask avsporing inn i tallenes verden:

AJ = 110 = POLITI

Bokstaven A og J er henholdsvis den 1. og den 10. bokstaven i alfabetet. Dermed betyr AJ faktisk 110. Og hovedtolkningen av det tallet er politi.

Så jeg er politiet, jeg da! Forstår du dette?

Og så ønsker Gud å presisere noe helt konkret, i forhold til dette. For den sekundære tolkningen av tallet 110, det er følgende:

AJ = 110 = RINGE POLITIET

Og da blir altså budskapet at siden jeg er politiet, så trenger du ikke å ringe politiet!

Jeg setter den setningen der i rødt, jeg. For den er såpass viktig å merke seg for folk som ønsker å saksøke en ytringsfrihetsforkjemper i et moderne demokrati i 2017 eller i 2018!

Det er ikke noen grunn til å ringe politiet her! For jeg er faktisk politiet!

Du kan se for deg at jeg ruller opp i en politibil hvor det står 110 på sidedørene, okay? Dermed er det ingen som trenger å ringe politiet, for jeg er faktisk politiet!

Og som en liten assosiasjon i forhold til dette, kan jeg forklare noe veldig kort om ishockey også, før jeg altså kommer tilbake til å forklare litt mer rundt ordet JA i navnet mitt. Okay?

Ishockey

I 2005 da jeg ankom som Den Utvalgte, så stod det AJ på ishockeydommere sine drakter, for eksempel i VM. På nettsidene til AJ produkter står det følgende:

AJ Produkter var først ute med å kjøpe dommere på ærlig vis, i 1996. Ishockey dommerne har siden da båret vår logo under Ishockey-VM.

Nå skal jeg ta noen veldig raske tolkninger her, som du kan få lov til å sette i sammenheng selv. Bare prøv å tenke litt på ideplan – ikke heng deg så mye opp i detaljene i tolkningene:

ISHOCKEY = IS H-KEY = IS LANDINGSPLASSNØKKEL = 15 LANDINGSPLASSNØKKEL = 05.05.05 LANDINGSNØKKEL

IS = 15 = 05.05.05.

IS = ER

IS SI = IS YTRING = ER YTRINGSFRIHET

AJ = ANDERS JOHANSEN

DOMMER = POLITI

VM = V M = 5 MESSIAS = GUDS HÅND MESSIAS

VM = V M = 5 MESSIAS = ANDERS JOHANSEN MESSIAS

Her ser du at når AJ produkter sponser dommerdrakta i ishockey-VM, slik at dommerne bærer mine initialer på drakta si, så blir det hele et kunstverk om at jeg som er en ytringsfrihetsforkjemper og som er den utvalgte og å regne som dommeren eller politiet, ankom eller landet om du vil, på datoen 05.05.05.

Du kan jo eventuelt studere de detaljerte tolkningene mine senere, når du har fått enda bedre oversikt over mine bevis og hvordan du tolker kunst. Men bare for å ta et par ting kort:

Ishockey uttales som “Is H-key” og tolkes derfor som det, og bokstaven H betyr Helipad, en landingsplass for helikopter. Okay? Derav landingsnøkkel.

Grunnen til at H-key kan tolkes både som landingsplassnøkkel og landingsnøkkel er ganske enkelt at datoen 05.05.05 ikke bare sier noe om tiden da jeg ankom, men også stedet, siden jeg ankom på et sted, i en by og i et land på 5 bokstaver.

Men drit i det.

Eller kan jeg si at jeg slik det er forklart i dette innlegget er kjennetegnet av tallet 5. Derfor kan man, hvis man vil, tolke tallet 5 som meg, slik jeg har gjort ovenfor.

Summen av datoen 05.05.05 er som du sikkert forstår 15, som er representert med IS.

Og bare for å ta en bitteliten assosiasjon til her, så har det blitt en del mer is om vinteren, la oss si fra 2005. Dette er da å regne som en påminnelse om at jeg som ER, altså IS på engelsk, jeg som er et eller annet som det ikke er lov til å snakke på en gang, og som derfor ikke nevnes i ordet IS, jeg ankom på den datoen som betyr tallet 15, som er representert av ordet IS.

For øvrig betyr IS at det er kaldt. Dermed er det et budskap oppi dette, om at det er kaldt, i forhold til min velkomst… sorry… ankomst!

Jeg får ikke akkurat noen velkomst, i dette kalde drittlandet! Så Gud mener at nordmenn langt fra er så vennlige som man skal ha det til! Og dette går jo på tvers av alle disse Messias-bevisene mine. Ikke sant?

Nå har jeg i hvert fall tolket dette, det du kanskje lurer på når du sitter og ser på ishockey-VM og stusser over at det står initialene til Messias på drakta til dommeren!

Sånn! Skal vi nå gå tilbake til dette med selve ordet JA?

Men får vi gjør det, så kan jeg kort nevne at i ordet IS, å har du først ordet I, som er Gud, og så har du tallet 5. Dermed sier Gud at Gud er meg, at jeg er Gud sin offisielle representant, jeg som er representert av tallet 5, slik jeg har forklart i dette innlegget.

Du kan altså si at jeg er nummer 5, okay?

Og Gud ønsker bare å presisere i forbindelse med disse bevisene knyttet til ishockey og is… at Gud er meg. Dette kan du også tolke som at Gud er “som meg”, slik at hvis du ønsker å vite hva slags person som Gud er, så kan du studere meg!

🙂

Det var bare det jeg skulle si! La oss nå gå videre! 🙂

Men bare en liten ting til først, okay? 🙂

Alle disse tingene kan selvsagt tolkes på mange flere måter. For eksempel kan du tolke fremheving av IS i forbindelse med ishockey og det at det har blitt mye mer is ute, i hvert fall her på Hedmarken hvor jeg holder til, om vinteren, etter 2005 kan man si… hvor var jeg hen?

Huff da! Dette var klønete av meg!

Jeg jeg prøver å si, det er at ordet IS, det kan tolkes som tallet 1 fulgt av tallet 5, og da kan tallet 1 tolkes som Gud, siden det er det som er hovedtolkningen av tallet 1, siden Gud var den første, fordi Gud er opphavet til Universet.

Dermed får du dette:

IS = I S = 1 5 = GUD GUDS HÅND = GUD ER GUDS HÅND = GUDS HÅND ER GUDEN = DEN LEVENDE GUDEN ER GUDEN

Dette betyr altså at det er Den Levende Guden som er Guden.

Men en slik superhelt som meg, den blir jo sett på som en Alien, i dette landet:

IS = 15 = 51 = AREA 51 = ALIENS

Tallet 51, som er tallet 15 reversert, det tolker jeg normalt som ALIENS. Så jeg som er Guds Hånd, jeg er en Alien, jeg da! Jeg blir altså sett på som et fremmedelement.

Og dette kan du fint sette i sammenheng med det jeg allerede har sagt om at navnet mitt betyr ANNERLEDES og henviser til Nazisme, altså flertallets hat for mindretallet og sine ofre. Og du kan også huske på at dette kan ha vært grunnen til at jeg er såpass sen, slik det er beskrevet i etternavnet mitt!

Det jeg bare sier er at du kan fint tolke disse tingene på mange flere måter, og få noe av det samme budskapet, hele veien!

Det er bare det jeg ønsker å presisere akkurat nå, før vi går videre!

Kan vi gå videre da? Bra! 🙂

Men bare en liten digresjon til her! På ei ishockey-bane, så kommer du ikke utenom IS, hvis du forstår? For hele bana er islagt og det er vant rundt. 

Dermed kan du tolke henvisningen til ishockey og ishockey-VM som en understreking av at du ikke kommer utenom det faktum at jeg faktisk ER… faktisk er dommeren om du vil!

Du kommer ikke utenom IS, eller isen om du vil, som er IS, og sier noe om at jeg faktisk ER!

Så du kommer altså ikke utenom det faktum at jeg faktisk ER! Er dommeren, og er Messias!

Og grunnen til at jeg nevner noen av disse tilleggtolkningene for deg akkurat nå, det er for å forklare deg litt om Gud. Gud er faktisk helt latterlig!

Gud elsker denne typen ting, for Gud kan sitte og se på deg som leser dette, og som sitter og river deg i håret og lurer fælt på hva det er for noe du leser!

Og en av grunnene til at Gud ler fælt, det er at du tror på Satan, og stemmer på Satan, hver gang det er valg!

Men Messias, han ville du aldri ha stemt på, eller støtte på noen som helst måte, ikke en gang når han beviser at han er Messias!

Så Gud er en liten luring som elsker å latterliggjøre folk, og bevise hvor onde og retarderte folk faktisk er!

Så Gud er rett og slett en leken og rettferdig Baby som ler seg skakk av hvor onde og dumme de voksne er!

Dette her, min ankomst og alle disse bevisene, det er Gud som latterliggjør nordmenn og de voksne og folk flest! Og helt konkret så er det Gud som innhenter en innrømmelse fra dette samfunnet på vegne av dets ledere om at man her har klart det kunststykket å legge galskap for hat!

Så ja. Gud følger veldig nøye med på ditt hat for galskap, når du leser disse bevisene mine! Gud er nemlig slik. Gud gjør tusen ting på en gang!

Du tror kanskje at vi her bare driver og beviser at jeg er Messias? Men neida! Her skjer det tusen ting som du ikke er klar over en gang!

Skal vi gå videre da? Så kan jo du bare sitte der, uten å forstå deg på Gud i det hele tatt!

🙂

Gud lurer bare på om du er med i den sekta som er ansvarlig for psykiatrien. Det er alt!

Kan jeg gå videre nå? 🙂

Jeg kan bare kort nevne at disse bevisene mine er så mye mer enn hva folk tror. Akkurat slik som mentale lidelser også er så mye mer enn hva folk tror.

Og det interessante er at Gud er ansvarlig både for disse Messias-bevisene mine og mentale lidelser.

Hva er det jeg sier?

Gud ønsker at jeg skal tydeliggjøre hva jeg sier, og forklarer at det er helt nødvendig siden folk er helt retarderte, som en direkte konsekvens av at de har klart det kunststykket å legge galskap, altså fri tenkning, for hat!

Så la meg da veldig kort forklare, slik som Gud ønsker at jeg skal gjøre, okay?

Jeg kan fortelle deg navnet mitt, fødselsdatoen og klokkeslettet og hele pakka! Jeg kan fortelle deg alle disse faktaene, og du kan sitte og se på ishockey-VM og faktisk tenke at… der er initialene til han Anders typa, gitt!

Men du forstår ingenting av dette selv! Jeg må faktisk hamre alt dette opp i rumpehullet ditt, og kjøre kuken min inn og ut av rumpa di til hele hjernen din er knust! Da først kan du kanskje begynne å forstå hva dette betyr!

Tilsvarende er det med mentale lidelser. Når du ser en mental lidelse, som rett og slett er Gud, så forstår du ingenting lenger!

Og da må jeg komme og hamre ting opp i rumpa på deg, fordi du har klart det kunststykket å legge galskap for hat!

Og dette er det jeg sier. At dette samfunnet har klart det kunststykket å legge galskap, altså tenkning, for hat!

Og disse bevisene mine, samt mentale lidelser, det er alt sammen Gud som beviser eksperimentelt at folk faktisk har lagt galskap for hat!

Gud ønsker bare å ha det på det rene, hva som var motivet bak psykiatrien!

Som du nå kanskje forstår, så er Gud en person som kun bryr seg om psykiatrien, uten at det utelukker at Gud kan bry seg om andre ting, også!

Men det er faktisk helt sant! Gud bryr seg bare om psykiatrien! For Gud så handler alt om psykiatrien!

Hvorfor har Gud valgt å være mentale lidelser? For å fremprovosere psykiatrien!

Det er altså som jeg sier. Gud bryr seg utelukkende om psykiatrien. Og Gud er veldig nysgjerrig på hvem som er ansvarlige for psykiatrien!

Så der har du altså Gud. Gud ønsker å trekke rasshøl rett ned i helvete, og går ikke av veien for å torturere superhelter i helvete, heller, for å trekke rasshøl rett ned i helvete!

Og før vi går videre, så kan jeg presisere dette, at det eneste Gud bryr seg om er å straffe rasshøl! Og så er Gud såpass intelligent, utspekulert og leken at Gud klarer å gjøre det, uten at rasshøla forstår hva som foregår!

Det jeg sier er at vær så god! Bare fortsett å lese dette flotte innlegget, i den tro at Gud ikke sitter og følger med på om du har lagt galskap for hat! 🙂

Neida! For det er visst en kunstner som driter seg ut totalt her, ved å faktisk bevise at han er Messias!

MON TRO OM HAN DA IKKE HØRER HJEMME I PSYKIATRIEN? 🙂

Du kan bare si det, at du lurer litt på om Messias hører hjemme i psykiatrien! Psykiarien er rett og slett en konsentrasjonsleir for personer som er kreative, nytenkende, gale og så videre… folk som er annerledes… hva man på tysk kaller for Anders.

Her ser du at fornavnet mitt faktisk snakker på dette, på psykiatriens hat for alle som er annerledes. For jeg henviser til Tyskland, altså til Nazisme. Og dermed til psykiatrien, som er en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig for samfunnets ofre!

Uansett. Jeg beklager virkelig dette. Gud ønsket at jeg skulle sette inn dette, etter at innlegget egentlig var ferdigskrevet. Så dette om ishockey og slikt, som du har lest nå nettopp, det satte jeg inn i ettertid.

Gud ønsket bare å presisere noe om at jeg er politiet og dommeren og at når jeg sier at psykiatrien skal avskaffes på dagen, så er det så offisielt som noe kan bli.

Og da har jeg faktisk sagt ifra. Og jeg sier ifra om dette hele tiden, ved at jeg er Messias og samtidig legaliserer galskap. Det er meg som sier at psykiatrien skal avsluttes!

Og det kan godt hende at jeg nevner dette flere andre ganger i dette innlegget – det vet jeg faktisk ikke. For jeg mista litt kontrollen da jeg bare skulle skrive inn et eller annet småtteri her. Ergo er jeg åpenbart helt ute av kontroll, jeg da!

🙂

Og som jeg har forklart i andre innlegg, så er det det at man er ute av kontroll som gjør en menneskelig.

Sånn! Nå orker jeg ikke mer! Nå kan Gud bare sitte der, altså! Jeg nekter å skrive noe mer om dette! Dette blir smør på flesk!

Men for Gud, så teller det hver eneste gang jeg sier ifra. Det er derfor jeg gjentar meg så mye. Beklager dette, folkens!

Men kunsten min er mer enn noe annet en straff. Sorry! Det er en krig som Gud fører blant annet mot de som er ansvarlige for psykiatrien.

For det at jeg beviser at jeg er Messias, og fremstår som gal og ute av kontroll, samtidig som jeg kritiserer psykiatrien sønder og sammen og faktisk beviser i en del innlegg at Gud er mentale lidelser, det betyr noe.

Det betyr mer enn noen aner.

Så der har du Gud. Gud opererer alltid på måter som folk flest aldri kan akseptere!

Sannheten om Gud, den hele og fulle sannheten. Den kan ingen akseptere. Derfor er det ingen vits at jeg begir meg ut på å forklare den hele og fulle sannheten en gang!

Så den får dere nok aldri vite!

Skal vi nå gå videre? La oss gjøre det! Dere er alle sammen noen Nazi-kristne møkkafitter! 🙂

En liten hilsen fra Gud der, whatever. Da fortsetter vi, for dette begynner å irritere meg nå, at Gud aldri blir ferdig med å gjøre slike ting som å true og bare fortsette på det samme sporet!

Jeg skjønner veldig godt at Gud da latterliggjør folk sin blinde aksept for hvordan dette samfunnet bare fortsetter og fortsetter på det samme sporet, ikke sant?

Men likevel, så synes jeg at disse Messias-bevisene mine er såpass interessant, at vi nå godt kan gå tilbake til å snakke på dem!

Så da gjør vi det! 🙂

Jeg overstyrer Gud litt her, for den møkkafitta der, kan bare holde kjeften sin! Gud driver bare og prøver å ødelegge dette innlegget, som en trussel om hvor destruktiv Gud er!

Men da har dere vel forstått dette, at Gud er en av de Babyene som på liv og død skal ødelegge alt, okay?

Det morsomste for Gud er å ødelegge “ting”.

Hvor var vi hen? Jeg drev og snakket på ordet JA i initialene mine! 🙂

Totalt ødelagt!

Jeg føler nå at dette flotte innlegget ble totalt ødelagt av Gud! Den faens møkkafitta! Jeg blir så irritert! Alt må ødelegges!

Faen!

Jeg måtte bare få sagt det. La oss nå fortsette. Mye flott i vente nedover i dette innlegget!

FY FAEN HVOR KULT! JEG ER MESSIAS! YES! JIPPI!

FY FAEN! DRITFITTEKULT, ALTSÅ!

YES! 🙂

En liten påminnelse

Jeg minner om at det første som Jesus sier på norsk, med navnet sitt, er det engelske ordet YES. For vi uttaler Jesus som Yes-us.

Merk nå dette:

Jesus = Yes-us = Yes us = Ja oss

Her ser du at navnet til Jesus kan tolkes som den norske setningen “Ja oss”. Du må da uttale US også på engelsk, men det er jo ikke helt unaturlig når man tross alt begynner med engelsk.

Og det som Jesus snakker på da, det er at jeg og Jesus, ja vi er et team. Og dette er det som er omtalt ved at jeg er født på Halloween, slik jeg har forklart over.

Så da forstår du dette? At jeg og Jesus hører sammen. Jeg representerer Jesus, og Jesus var i all hovedsak her for å annonsere min ankomst. Men som den komikeren Gud er, så bommet Gud litt på tiden. Gud kom to tusen år for tidlig, for å si det sånn. For så tidlig var det vel ikke nødvendig å komme, ikke sant?

Eller det kan hende at det bare var jeg som var sen:

Johansen = Jo han sen

Så ja. Det kan faktisk ha vært meg som var sen. I hvert fall var jeg And:

Anders = And er s = And er 5 = And er Guds Hånd = And er Messias

Den som kommer som nummer 2, er Messias. Ergo var ikke Jesus Messias. Det er det jeg som er. Jeg som kom and.

Og når jeg først snakker på at jeg er toer’n, så kan jeg jo nevne noe i forhold til akkurat det.

Født med rumpa først

For å gjør meg forstått i forhold til at jeg var ment for det man på engelsk kaller “an important chair”, eller det man på norsk kan kalle “et viktig sete”, så ble jeg født med rumpa først.

Altså med toer’n først. Og bare for å fremheve at jeg er født med rumpa først og at det er noe man må merke seg, så er jeg faktisk født klokka 17:02. Altså 2 minutter over 5 på ettermiddagen.

Tallet 2 betyr toer’n, som handler om at jeg er et slags rasshøl. Og det knytter seg opp til en helt annen historie, faktisk en lang rekke med Messias-bevis som jeg ikke skal nevne akkurat nå.

Jeg sier bare at det at jeg er født på Halloween og med rumpa først, faktisk avskaffer enda en religion. Jeg har altså ikke bare kommet for å avskaffe Kristendommen, men enda en religion.

I tillegg har jeg som du sikkert har fått med deg kommet for å avskaffe ALL RELIGION PÅ DENNE JORD!

Gud har den sansen for humor. What can I say? 🙂

Dette er det som skjer

For ordens skyld, så har Gud vært her som Jesus og en annen person. Ved begge anledninger startet eller forårsaket Gud en religion.

Og jobben min når Gud nå på sett og vis kommer tilbake er å avslutte de religionene som Gud selv startet.

Og dette er da det jeg snakker på, at folk flest er helt ute av stand til å forstå seg på Gud. Dermed er det helt korrekt å si at Gud er sinnssyk. For Gud er faktisk så leken og komisk at folk ikke henger med i svingene!

En liten forklaring

Jeg har nå bevist at jeg er Messias, og derfor må jeg nå begynne å snakke på noe annet, for det er hva dette samfunnet gjør når jeg beviser at jeg er Messias.

Derfor ønsker jeg nå å snakke på hvorfor Gud kommer som en person, altså som Jesus og en person til.

Jeg er ganske sikker på at enkelte personer kan klare å gjette seg til hvorfor det er et poeng for Gud å komme som en person, hvis de husker på at Gud har humor som et overordnet prinsipp.

Men det handler altså om at Gud ønsker å presisere, ved å dø, at Gud faktisk er død.

Det er en så latterlig og patetisk form for humor! Gud må altså komme som en person, for å klare å forklare at Gud faktisk er død!

Og bare for å gjøre seg forstått, så stod Jesus opp fra de døde, for så å dø enda en gang! Og det er da Gud som presiserer at folk ikke hører etter på hva Gud sier, når Gud informerer om at Gud faktisk er død!

🙂

Humor og Gud… det er samme sak. Okay?

Er dette sinnssykt nå?

Jeg har bevist at jeg er Messias, og raserer alt som er av religion, med noen enkle tolkninger.

Ser du hva jeg har gjort? Jeg har avskaffet all religion, med et pennestrøk. Og det var det ingen som trodde at var mulig!

Velkommen inn i det gode selskap!

Dette er da det gode selskapet som dere superhelter inviteres inn i, når jeg tolker dere som superhelter.

Dere er da på lag med en Gud som latterliggjør seg selv ved å komme som en person, nettopp for å fremheve at faenskapen er død!

Gud er altså død. En dauing!

Og jeg kan informere om at den andre personen som også var Gud, sa følgende ord rett før han døde:

I WILL TAKE REST.

Han informerte om at han bare skulle legge seg og sove litt. Og jeg informerer nå om det, slik at dere som ankommer som superhelter vet hva slags selskap dere blir en del av.

Dette er altså humor! Dette er latterlig, og dette er sinnssykt! 🙂

La meg nå bevise for deg at dette er helt sinnssykt. Normalt vil man telle antallet bokstaver i et slikt utsagn, som er en person sine siste ord. Bare for å ta dette med bokstavene.

Men dette var en person sine siste ord. Dette var dermed det en person sa, som et punktum på eget liv… da vedkommende satte punktum for sitt eget liv.

Dermed fremheves dette med punktum såpass mye at man må tolke eller telle punktumet også. Og da har man tallet 14, som er antallet bokstaver i navnet mitt.

Og for å fremheve at dette er korrekt måte å telle antallet bokstaver på, så har du dette:

I WILL TAKE REST = 1 4 4 4 = 1444 = 14

Det vi snakker om her, det er en person som sier tallet 14, men som dør idet han sier 4-tallet, slik at det blir flere 4-tall! 🙂

Kan du se det for deg? Du kan forestille deg at vedkommende sitter foran datamaskin, hvis det gjør det enklere for deg, og dør akkurat idet vedkommende trykker på 4-tallet!

Så tallet 1444 er bare en fremheving av at vedkommende døde, som er en fremheving av det at man må se på punktumet, telle det også, slik jeg nettopp har gjort.

Så her ser du at når man begynner å tolke, så fremstår det lett som humor, og faktisk som en tydeliggjøring fra Gud av at Gud dør.

Forstår du? At tallet 4 gjentas, det er Gud som ler av at Gud dør! 🙂

Og dette er det jeg snakker på. Gud kommer enkelte ganger som en levende person, og det handler da om å drite ut seg selv for å faktisk være død.

Bare en liten ting om korsfestelse

Den setningen som jeg nettopp tolket, den bestod av 4 ord, og de ordene fremhevet tallet 4 slik jeg forklarte.

Tallet 4 tolkes rent kunstnerisk som kors eller korsfestelse, slik jeg har forklart lenger opp i dette innlegget. Dermed fremhever Gud noe om korsfestelse, samtidig som Gud oppgir navnet mitt ved å oppgi tallet 14.

Det vi snakker om her, det er at Gud vet veldig godt at jeg blir korsfestet! Merk nå dette, at Gud var her som Jesus og forklarte at Gud vet veldig godt hva det vil si å korsfeste Messias!

I dette samfunnet så blir jeg hatet, fordi jeg spikrer meg selv som Messias. Jeg blir altså hatet fordi jeg er Messias! Sorry, jeg skulle si at jeg blir hatet… det var da som faen!

Det jeg prøvde å si var at jeg blir KORSFESTET, fordi jeg er Messias!

Merk nå at tallet 14, det betyr Messias, blant annet fordi det er Sakarja 14 som omtaler Messias sin ankomst. Tallet 14 betyr også den 14. personen etter Jesus og de 12 disipler.

Poenget er da at når Gud oppgir tallet 14 og samtidig fremhever tallet 4, så gjør det klinkende klart at Gud vet at dette samfunnet faktisk korsfester og hater meg. Jeg som har 14 bokstaver i navnet mitt, og som er Messias.

Og så skal vi ikke glemme at Gud sa dette mens Gud døde. Forstår du dette?

Det som Gud sa ifra om da, det var altså at man skal vokte seg vel for hva man sier om Messias, for dine ord kan bli dine siste! Og da snakker vi på dette med å hate Messias, korsfeste Messias!

I denne historiske hendelsen som jeg tolker nå, så kan vi si at Gud begikk selvmord. For Gud sa ifra om at Gud skulle legge seg og sove, men mente da at han skulle dø.

Dette betyr at Gud informerer alle og enhver om at du begår selvmord hvis du korsfester eller hater meg som er Messias.

I tillegg til dette, så snakker jo Gud på søvn. Ikke sant? Det Gud sier er at det kan være skjebnesvangert å sove i timen når jeg som er Messias ankommer!

Kunne Gud vært noe tydeligere? Nei!

Jeg merker for øvrig at dette kan være et greit tidspunkt å minne om en liten ting: Når jeg kommer, så er det jeg som tester. Det er ikke jeg som blir testet!

Jeg er testen. Og i praksis er jeg også straffa.

Skal vi gå videre nå, og fortsette litt med å godsnakke med dere som er superhelter? For øvrig gjelder det samme som jeg har forklart her, i forhold til dere andre som også avsløres som superhelter av meg.

Det er selvmord å på noen måte hate eller korsfeste dere! Jeg har talt, og det at jeg har advart om dette, det blir virkeliggjort av Gud på et senere tidspunkt. For det skjedde faktisk!

Jeg… har talt.

Velkommen!

Jeg driver nå og forklarer dere som er superhelter hvilket selskap dere blir en del av, altså et helt latterlig selskap!

Hvis vi kan komme tilbake til hvor latterlig dette er? 🙂

Jeg sier ikke mer om denne andre inkarnasjonen, eller hva man skal si, av Gud.

Du kan også få lov til å tolke det. Kom igjen, tolk det!

FÅR JEG HØRE NÅ! HVORFOR VIL JEG IKKE OPPGI ALLE DISSE MESSIAS-BEVISENE MINE SOM HAR Å GJØRE MED DEN ANDRE INKARNASJONEN TIL GUD?

Jo. Det har å gjøre med… hva? Jo. Det har å gjøre med at Gud ikke ønsker å gjøre et så stort nummer av seg selv.

Titten tei!

Og derfor sender altså Gud andre personer, når verden skal reddes fra ondskap, kall det fra religion. For Gud ønsker ikke å gjøre et så stort nummer av seg selv.

Og hvorfor er dere alle sammen en gjeng med klovner? Gud ønsker ikke på noen måte å støtte opp om religion, og det betyr at Gud må sende det motsatte av prester.

Derfor altså klovner.

Humor er tingen

Det jeg forkarer her, det er at for Gud, så er humor tingen. Og jeg skal ta et veldig enkelt eksempel på det akkurat nå.

Jeg sitter her nå i dag den 6. august og skriver dette. Og i går kom Usain Bolt på 3.-plass i friidretts-VM. Og mange vil si at det var et nederlag for Bolt, for han hadde vært ubeseiret i så og så mange år.

Og hva gjør Gud da? Jo, Gud ønsker å drite ut alle de idiotene som tror at det å komme på 3.-plass er et nederlag. Og det skal jeg forklare i detalj nå.

Usain Bolt

Som du sikkert legger merke til, så er Usain Bolt et tellende navn, som teller nedover til tallet 3 og som derfor står for tallet 3.

Jeg som er den offisielle kunsttolkeren i dette Universet tolker alltid tellende tall på denne måten, altså som det neste tallet.

Her ser du at Usain Bolt med navnet sitt peker på den 3.-plassen han kom på i gårsdagens 100-meter. Så den 100-meteren var altså et kunstverk.

Hvem er Lynet?

Det som Bolt sier i navnet sitt, det er at en person som heter Bolt, altså Lynet, ikke er sinnssyk likevel, men faktisk er helt frisk:

Usain Bolt = U sain Bolt = You sane Bolt = Du frisk Lynet = Du er ikke sinnssyk, Lynet!

Men hvem er egentlig Lynet? Jo, det er meg. I ungdommen var jeg nemlig sen. Og kameratene mine ga meg da tilnavnet Lynet.

Jeg pleide å komme for sent når vi for eksempel skulle spille ishockey om vinteren.

Så Usain Bolt snakker på meg, når han peker mot stjernene. Han presiserer da at jeg er ei stjerne.

Videre bekrefter han ved å peke oppover med pekefingrene sine at navnet hans betyr nettopp Lynet. Bolt betyr altså Bolt, Lyn.

Han snakker på dette med å komme som lyn fra klar himmel. Og samtidig spikrer han datoen 05.05.05. Og dette skal jeg forklare deg nå, på noen enkle måter.

Hva er det første du legger merke til med denne tiden:

9:95 sekunder

Jo, det er 5 sekunder under 10 sekunder. Usain Bolt løp i går 5 sekunder fortere enn 10 sekunder. Dermed fremhevde han faktisk tallet 5. Og så kom han jo på 3.-plass. Dermed har du et 3-tall og et 5-tall:

3 5 = 555 = 05.05.05

Tallene 3 og 5 er altså bare måter å spikre datoen 05.05.05, tre 5-tall om du vil.

Og vi kan også helt konkret si at når Usain Bolt løp på tiden 9:95, så snakker han på “minus 5”, noe som kan tolke som “05”.

Det handler da om at hvis du tallmessig skal representere ordet minus, så må du bruke tallet 0. Altså hvis du skal bruke enkle tall til å representere et minus. Og jeg forholder meg jo til enkle tall.

Dermed sier han med sluttiden 9:95 faktisk “05”. Og så må du gjenta det 3 ganger fordi han kom på 3.-plass. Og da får du datoen 05.05.05.

Hva tenker du så langt?

Hva tenker du om disse tolkningene så langt? Virker det greit?

Jeg kan også nevne at Usain Bolt i årets VM hadde problemer med startblokkene, noe han også fremhevet under selve finalen ved at hun brukte en del tid på å justere startblokka si.

Det han sier da, det er at jeg har problemer med å komme ut av startblokka. Han sikter da til at det er mange år siden datoen 05.05.05 nå.

Ser du hva jeg snakker på, at dette er sinnssykt, og at det fort blir veldig sinnssykt når Gud skal bevise at jeg er Messias?

Hvem vant?

Det var en person som er kjent for å ha dopet seg som vant, noe som er en fremheving av at de som står igjen som vinnerne i dette samfunnet, har jukset.

Vi snakker da om at de politikerne som styrer har klart det kunststykket å kriminalisere slike ting som å tenke selv og kritisere, gjennom slike ting som kunstnerstipender, psykiatrien og måten de selv oppfører seg på. Det er juks, for de beskytter seg selv mot kritikk ved å undergrave tenkning og kritikk i samfunnet!

Politikerne bruker også en påtatt saklighet til å undertrykke kritikk i hele samfunnet, slik at de selv kan slippe unna med å være helt sinnssyke.

Dermed kan vi fint si at Usain Bolt fremhever at det ikke er jeg som er sinnssyk. Det er de som har status som Messias i dette samfunnet, som sitter der på stortinget og styrer med jernhånd, som er helt sinnssyke!

Helt konkret snakker vi om at jeg ikke blir tatt på alvor fordi stortingspolitikerne har gjort samfunnskritikk og nytenkning til en forbrytelse! Ja, også ved å sitte og vedta lover som er så hellige at de tilsidesetter sannhet og rettferdighet, som er to av de tingene som lover egentlig skulle handle om.

Stortingspolitikerne har altså skyld i at jeg ikke blir anerkjent som Messias. De har skapt et samfunn som hater meg. De har begått selvmord ved å skape et samfunn som korsfester Messias.

Eller du kan si at jeg er straffa. Du kan si det slik også.

Usain Bolt presiserer hva han snakker på

Du kan ta en titt på denne videoen:

Her ser du for det første at Bolt bruker hendene sine til å gestikulere. Dermed fremhever han tallet 5. Og ved at han gjør en rekke ulike ting med hendene, fremhever han at du må gjenta tallet 5 flere ganger.

Og tallet 5 betyr som du sikkert husker Guds Hånd eller Messias og kjennetegner meg. Så han fremhever at det han snakker på nettopp er… ja… meg.

Videre ser du at han tegner en A, altså bokstaven A med hendene sine. La meg nå hjelpe deg med å tolke hva han sier da.

Bokstaven A, det er selvsagt fornavnet mitt. Men det er noe mer, for bokstaven A kan enten sees på som bestående av 3 streker eller 5 streker. Dermed kan man tolke den bokstaven som datoen 05.05.05.

A = 3 5 = 555 = 05.05.05

Det er også slik at en A kan tolkes som en pyramide som er utstilt eller står på føtter om du vil, noe som bare er en fremheving av at man skal tolke en pyramide som et kunstverk. Og en pyramide er en fasong som har 5 hjørner, 5 sider og som er laget av stein, eller stone på engelsk. Dermed har man tre 5-tall.

Faktisk kan man få flere 5-tall ut av en pyramide, men jeg husker faktisk ikke akkurat nå hvordan jeg klarte det… 🙂

Da jeg tolket pyramider for en stund siden klarte jeg å komme frem til 5 eller 6 5-tall. Dessverre har jeg nå glemt de fleste av de tolkningene!

Eller et øyeblikk nå! En pyramide er en trekant som består av firkanter, og som dermed oppgir tallene 3 og 4, som er tellende tall som teller til tallet 5 og som derfor står for det tallet.

Så der fikk jeg i hvert fall 3 eller 4 5-tall. Men en pyramide står for en rekke 5-tall.

Men akkurat nå, så velger jeg å tolke det som at en pyramide fremhever tallet 5, ved å oppgi dette opptil 5 eller 6 ganger. Og så er jo en pyramide en trekant, og fremhever dermed også tallet 3.

En pyramide oppgir dermed tallene 3 og 5, og dermed datoen 05.05.05.

Beklager dette!

Akkurat nå flippa jeg litt ut, altså! Hvor var jeg hen?

Jo. En pyramide står for datoen 05.05.05. Og bokstaven A betyr også datoen 05.05.05.

Videre peker Usain Bolt på øynene sine og på øynene til deg som ser på, dermed sier han ordet eye, som rent kunstnerisk kan tolke som ordet I fordi det uttales likt.

Og da har Usain Bolt henvist til alfabetet ved å oppgi de to bokstavene i det engelske alfabetet som er ord, nemlig A og I. Samtidig snakker han på det å se, ved at han peker på sine egne og dine øyne.

Vi skal altså se nærmere på hvorfor bokstavene A og I er de eneste i det engelske alfabetet som er ord. Og den korrekte tolkningen av dette er at Gud sier følgende:

I A = I Anders = Jeg Anders = Jeg er Anders

Så Usain Bolt peker bare på at jeg er Messias, samtidig som han bruker V-tegnet til å gjøre det. Og V-tegnet er det romerske tallet 5. Ergo oppgir han tallet 5, som betyr Guds Hånd eller Messias.

Så han snakker da hele veien på at jeg er Messias, jeg som ankom på datoen 05.05.05, men at jeg oppfattes som en taper og som sinnssyk, men at jeg ikke er det, siden jeg er en slags stjerne på himmelen eller en superhelt kalt Lynet.

Beklager at det ble en lang setning, men han sier mye på en gang!

Spikrer navnet mitt

Det som Usain Bolt gjør er å si at jeg er Lynet. Dermed snakker han på at jeg er treg. For det var ved å være treg jeg fikk det tilnavnet. Og dette fremhever han ved at han var treg i gårsdagens 100-meter finale i VM i London.

Dermed sier han etternavnet mitt som er Johansen:

Johansen = Jo han sen

Det som Usain Bolt gjør da, er å fremheve at det faktisk har gått to tusen år siden Jesus var her, og at jeg representerer Jesus sin tilbakekomst. Derav altså sen, fordi to tusen år er en veldig lang tid.

Samtidig er det slik at vi kan si at når Usain Bolt nå snakker en del på tre 5-tall, så kan vi si at han henviser til korsfestelsen av Jesus, hvor Jesus nettopp spikret tallet 5 tre ganger.

I tillegg kan vi si at Usain Bolt også fremhever at Jesus har tre 5-tall i navnet sitt. Ja, egentlig kan vi si at Usain Bolt henviser til Messi og Moses og Hitler også.

Eller glemte jeg å si at Adolf Hitler også oppgir datoen 05.05.05? Han var jo medlem nummer 555 i det tyske Arbeiderpartiet.

Så Usain Bolt bare minner om at han ikke er den eneste som snakker om at jeg er Messias. Og han sier ved at han kom på 3.-plass noe om mobbing:

3 = TRE = ERT = MOBB = MOBBING

Han påpeker at folk mobber meg. Det å ikke anerkjenne at en person er Messias når vedkommende har bevist det, det er det samme som å mobbe Messias.

Og når man mobber Messias, så begår man som jeg har forklart selvmord. Eller du kan si at man driver og ber til Gud om at det ikke finnes noen rettferdig Gud.

Det er ikke alle bønner som går i oppfyllelse.

Usain Bolt har mye på hjertet

Usain Bolt snakker på at det å være en superhelt er kult. For han har jo disse faktene sine, som folk synes er kule, i tillegg til at han løper veldig fort.

Så han mener altså at man skal respektere superhelter. Og akkurat der skiller han seg fra alle andre mennesker i denne verden. For alle andre mener at man skal hate superhelter.

Merk nå at når det kommer en person som faktisk er en superhelt, og vel å merke en person som meg som kan avskaffe all religion med et pennestrøk, så møter folk meg med hat.

Plutselig viser det seg at det var ren løgn når folk elsket Usain Bolt eller superhelter på film!

Folk i dette samfunnet velger å gudedyrke personer som de er helt sikre på at ikke er noen trussel mot dem selv. Derfor elsker man slike personer som Usain Bolt, som er jovial og ikke utgjør noen trussel.

Dermed er det dette som Usain Bolt snakker på, for det er dette han demonstrerer eksperimentelt. Dermed arresterer han folk flest for å hate kritikere. Rett og slett fordi han selv ikke er noen trussel, og nettopp derfor blir elsket!

Så Usain Bolt kritiserer faktisk samfunnet for å ha lagt kritikk for hat, ved at han selv er såpass jovial.

Avslutter her

Jeg har vel nå forklart hvordan det er mulig å bevise at noen er Messias. Du kan eventuelt lese dette innlegget noen ganger.

Og hvis du mener at jeg for eksempel er såpass kreativ at jeg klarer å tolke omtrent hva som helst slik at det betyr hva som helst, så kan du jo ta en titt på de andre blogginnleggene mine, hvor det blir klart at jeg bruker en rekke enkle prinsipper og tolkningsnøkler og i stor grad baserer meg på å tolke tall, hvor da hvert enkelt tall har en eller to primærbetydninger og en eller flere sekundærbetydninger.

Så der tar du altså feil, hvis du mener at jeg gjennom ren kreativitet kan gjøre hva som helst til hva som helst. Jeg bruker de samme tolkningsnøklene igjen og igjen. Tallet 5 betyr for eksempel Guds Hånd og Messias, uansett hva jeg tolker.

I tillegg har tallet 5 et per sekundærtolkninger, ja. Men det hele er forutbestemt. Jeg finner ikke på tolkningene fortløpende. Jeg bruker bare det språket som jeg har lært meg. Okay?

Et lite moment i forhold til Usain Bolt

Jeg kan kort nevne at Usain Bolt sitt kunstverk også handler om Ann Helen Nilsen, men jeg må rett og slett ta det senere.

Eller jeg kan kort si at Ann Helen Nilsen bruker kunstnernavnet Blacklemon, som er tallet 55.

Blacklemon = Black lemon = 5 5 = 55

Dermed kan du fint tolke dette kunstverket av Usain Bolt i forhold til henne også. I den grad det snakkes på tre 5-tall, så betyr det bare at Usain Bolt snakker på at Ann Helen Nilsen er Guds Hånd. For Guds Hånd er jo tallet 5, altså det tredje 5-tallet om du vil.

I tillegg kan du merke deg i videoen jeg har lagt inn over her at Bolt først slår begge knyttnevene nedover én gang. Så en gang til. Dette er det samme som at han gjentar tallet 55 to ganger, og dermed fremhever at han faktisk snakker på Ann Helen Nilsen også.

Og du kan også tolke det aller meste som jeg sa om Jesus, Moses og Messi og disse tre 5-tallene som om det handler om Ann Helen Nilsen, a.k.a. Blacklemon.

Så i stedet for at det snakkes om at jeg ankom på datoen 05.05.05, så snakkes det kort og godt på at Ms 55 er Guds Hånd eller Messias, også kjent som tallet 5.

Derav tre 5-tall, altså.

Og hvis du nå sitter der og tenker at dette med tallet 21 og 5 ikke stemmer i forhold til Ann Helen Nilsen, så er det nok litt for tidlig å si noe om det. Jeg vet jo ikke all informasjon om Ann Helen Nilsen, slik som fødselstidspunkt og andre relevante ting.

Men hun har 14 bokstaver i navnet sitt, ja. Og som jeg forklarer når jeg tolker henne i detalj, så må du snu ordene “ja” eller “nei” opp ned, slik at når det står Sa kar ja 14 i Bibelen, så betyr det faktisk “Sa kar nei 14”.

Det stemmer jo det, at hun ikke er en kar og har 14 bokstaver i navnet sitt.

Strengt tatt gjelder de aller fleste av disse historiske bevisene også henne.

Jeg vet hva du tenker!

Jeg skjønner veldig godt at du som leser dette akkurat nå… tenker at dette med Usain Bolt og Ann Helen Nilsen… det ble litt i overkant… fantasifullt… eller enkelt!

Vi snakker da om at de bevisene jeg presenterte relatert til meg selv over her, de var ganske overbevisende. Men når jeg sier et par enkle setninger om Ann Helen Nilsen, så virker det litt for enkelt, og litt for tilfeldig!

Poenget mitt er at du da har glemt hvor overbevisende og valide mine Messias-bevis er! Tror du at jeg som er Messias sitter her og dikter opp ting?

🙂

Hallo! For å si det sånn, så kvalitetssikrer Gud alt jeg skriver. Eller det kan hende at det er jeg som kvalitetssikrer… samma faen det! 🙂

Vi… bare for å presisere dette. Vi… vi er ikke på jordet! Det er altså ikke Gud og meg som er på jordet!

Vi vet hva vi snakker på. Vi kan vårt fag! 🙂

En liten presisering

For å være helt ærlig, så er jobben min å avskaffe all religion på denne Jorden. Jeg tror at det er forklaringen på at Gud ikke er videre bekymret for hva jeg skal skrive!

🙂

Det blir litt som å ha med seg en Baby på et skriveprosjekt. Babyen kan ha en del påfunn, og sitter ellers bare der og synes at alt er greit!

Du kan jo prøve selv, å få med deg en Baby på et skriveprosjekt! Kanskje Babyen bestemmer seg for at nå skal dere være sure, eller sinte. Ikke sant?

Men jeg tror ikke at Babyen har så mye å si på hva du skriver, for å si det sånn. Kanskje er Babyen en stor tilhenger av varsling, slik at det blir jobben din å varsle om alt mulig rart og generelt fremme ytringsfrihet og retten til å klage, være misfornøyd og sint!

Samma det. Men du kan bruke noen minutter på å reflektere over hva det vil si å ha med en Baby på et skriveprosjekt. En Baby som elsker superhelter og klovner!

Ja-ja. Her sitter nå i hvert fall jeg, og vier livet mitt til å skape en større respekt for klovner i samfunnet, og jeg jobber med å avskaffe psykiatrien, en konsentrasjonsleir for klovner som er sendt av Gud. Ja!

Og jeg jobber med å bevise at det faktisk finnes superhelter! For den Babyen jeg har med med, Gud altså, er helt overbevist om at det finnes superhelter!

Noen som vil bytte jobb?

Kanskje det er noen som vil bytte jobb med meg! Anybody?

Hele dette samfunnet er basert på de voksne sine verdier og prioriteringer og regler. Dermed blir man fort hatet, når man får med seg en Baby som Gud på laget!

Så hvis det er noen som ønsker å bytte jobb med meg, så er det fritt frem! Bare si ifra! 🙂

Men du må ha en voldsom respekt for Babyer, for å være Messias! Jeg tror kanskje at det ikke er så mange andre enn meg som er kvalifisert! Og da tuller jeg ikke, heller!

Så jeg tror nesten at Gud har bestemt seg, siden jeg er den som i størst grad faktisk respekterer Babyer her.

Tilbake til Ann Helen Nilsen

Vi skulle nå til å presisere at Ann Helen Nilsen har det med å dukke opp i historiske hendelser for tiden. Så hun er den personen som i størst grad blir fremhevet… la oss si av Universet… akkurat nå.

Dette med at Usain Bolt kanskje først og fremst snakket på meg i går, det var bare en liten påminnelse om hvem som er den aller største superhelten her, nemlig meg.

Og som jeg har forklart, så er ikke dette opp til meg å bestemme. Dette håndterer Gud veldig greit selv! Verdens mest latterlige person, altså!

Det sitter en Baby og trekker i trådene en plass her! 🙂

Avslutning

Jeg har nå benyttet anledningen til å invitere dere som jeg presenterer som superhelter inn i det gode selskap. Og mange av dere er akkurat som Usain Bolt. Dere vet ikke hva i helvete dere holder på med!

Ja, kanskje sitter du der nå og lurer på hvorfor i helvete du kom på 3.-plass, eller hvorfor i helvete du fikk den kneskaden… og så videre!

Men dere har for eksempel navn som betyr noe, og som knytter seg opp til andre superhelter sine navn.

Så dette her blir jo litt spennende da! Hvis det ikke hadde vært for at dette samfunnet har lagt både galskap, fantasifullhet, kritikk og superhelter for hat!

🙂

Det jeg sier er at dette kunne ha blitt morsomt, også for oss som er superhelter. Men i virkeligheten så ligger det an til at det først og fremst er fremtidige generasjoner som kan nyte godt av dette. Vi som er de virkelige superheltene her, vi blir jo stort sett korsfestet ved at vi ikke blir respektert som de superheltene vi er!

Å korsfeste noen er å hate noen for å være noe annet enn det man er. Og en som er en superhelt som er sendt av Gud, er den høyeste autoriteten i dette Universet. Og det krever at folk respekterer en.

Men det er samma det. Gud har i hvert fall sin egen definisjon av hva det vil si å korsfeste Messias.

Gud er altså ikke blind, og er heller ikke retardert.

Og denne leken er virkelig. Og fremtidige generasjoner kan sitte og le seg skakke av at jeg faktisk sa ifra, og ikke bare sa ifra, men også beviste det!

Jeg sier klart og tydelig ifra om at dette samfunnet hater superhelter, fordi det er den gjennomsnittlige og talentløse horefitta som har fått status som Messias her.

Dere er alle sammen avslørt, og dere kan nå bare fortsette med å late som om dere ikke ble avslørt!

Vær så god! Sett deg ned og se på nyhetssendingene, for det er sikkert noe viktigere som har skjedd her enn at menneskehistoriens største superhelt har kommet, med et helt lag av superhelter! 🙂

Skru på TVen. Gjør et eller annet! Sjekk ut om det er noe nytt på Facebook!

What’s up?

Hva skjer’a? Noe nytt?

Oppsummering

Da setter jeg strek her, og oppsummerer hovedpoengene.

Gud er sinnssyk. Du bestemmer ikke om du er Messias, ei heller bestemmer du om andre skal være Messias, ei heller bestemmer du hvor mange personer som skal være Messias.

Du bestemmer ikke om Gud ønsker å bruke ordet Messias om de superheltene som Gud sender.

Du bestemmer i det hele tatt ingenting!

Så ikke innbill deg at du har noe du skulle ha sagt her, ved å for eksempel åpne kjeften din.

Det er noe med at når verdens største superhelter ikke blir respektert, så fratar man dem ytringsfriheten. Og da har man bestemt at ikke en gang verdens største superhelter skal ha ytringsfrihet.

Og da er man i gang med å leke en lek, som Gud ønsker å avslutte utenfor dette Universet.

Lykke til

Jeg ønsker helt på tampen å ønske alle dere som har satt alle penga deres på at det ikke finnes noen rettferdig Gud… lykke til med den investeringen!

En liten epilog

Her har jeg jo tulla litt om at jeg er Messias. Veldig morsomt, ikke sant? Ha-ha… 🙂

Men slik er det nå en gang når hele Universet prøver å si at jeg er Messias, at jeg har muligheten til å bevise det. Og i den sammenheng ønsker jeg å presisere et aldri så lite poeng, som jeg har prøvd å få frem et par ganger. Men jeg er jo ikke bortskjemt med at folk klarer å ta inn over seg hva jeg faktisk sier. Så derfor tar jeg nå dette enda en gang.

Jeg har bevist at jeg er Messias, ja. Men mer enn det har jeg bevist at Gud er sterkt uenig i at jeg ikke er Messias. Dermed har jeg bevist at Gud vet at folk ikke aksepterer at jeg er Messias.

Uansett hvordan hele Universet snakker på at jeg er Messias, så klarer ikke folk å akseptere hva som skjer. Ja, de bruker slike ord som “konspirasjon” eller “tilfeldigheter”, “fantasifulle tolkninger” og den typen ting, for å prøve å benekte det som skjer.

Det som skjer er at du blir tatt med buksa nede, mens du som ei horefitte benekter at det har kommet en større autoritet enn deg selv, som altså er ei horefitte av dette samfunnet.

Skal vi være ærlige? Dette gjør vondt for deg. Du kjemper en kamp på liv og død… mot meg!

Du kjemper en kamp på liv og død mot Messias, og det kan godt være at du går inn i verdenshistorien som tidenes Judas, som kjempet en kamp på liv og død mot Messias.

Ja, for Messias var åpenbart… gal! For Messias kom med noen helt nye ideer! 🙂

Er du avslørt?

Jeg vet ikke om du følger med på det jeg sier. Men det er ikke jeg som er på tiltalebenken. Det er deg. Og du blir anklagd av Gud for å korsfeste meg som er Messias, ved at du benekter at jeg er Messias.

Som jeg har forklart, så er det det som er å korsfeste Messias. Å benekte at Messias faktisk er Messias.

Og jeg tenkte at jeg skulle utdype dette litt, ved å se på alfabetet.

Det norske alfabetet

De bokstavene som skiller seg ut i det norske alfabetet er bokstavene Æ, Ø og Å. La meg nå tolke hva disse bokstavene betyr.

Først kan vi ta en titt på bokstaven Å:

Å = Anders engel = Anders er Messias

Bokstaven Å betyr noen så enkelt som at jeg er Messias. Og da kan vi godt huske på at alfabetet faktisk starter med bokstaven A også. Her ser du at bokstaven Å kan tolkes rent kunstnerisk som en A med en sirkel eller glorie over.

Dermed starter og slutter alfabetet med en A. Ergo er alfabetet sirkulært, en sirkel altså. Dermed sier alfabetet klart og tydelig at det er noe du ikke får med deg i alfabetet. For alfabetet sier nemlig at du må starte på begynnelsen igjen, slik jeg nettopp har forklart. Altså ved at starten og slutten er lik.

Og ironisk nok, så er det nettopp starten og slutten av alfabetet som du trenger å få med deg, altså bokstavene A og Å. Vi snakker da om at jeg som heter Anders er alfa og omega. Jeg er Messias.

Den første og siste bokstaven handler om meg. Dermed snakker alfabetet på at jeg er alfa og omega. Og det tolker man kunstnerisk som at jeg er Messias.

Så alfabetet sier klart og tydelig ifra om at jeg er Messias, og bokstaven A som fremheves kan på flere ulike måter, den tolkes som datoen 05.05.05 da jeg ankom som Messias. Dette har jeg forklart lenger opp i dette flotte innlegget!

Men så hører jo ikke du etter på hva som alfabetet faktisk sier:

Æ Ø Å = Æ… Ø… ANDERS ER MESSIAS?

Her ser du at du sier “Æ… Ø…” og dermed indikerer at du ikke forstår eller at du rett og slett tviler, fordi du ikke ønsker å forstå!

Du tviler på at jeg er Messias. Dette er hva “Æ Ø Å” betyr.

Tok du den? Bokstaven Å betyr “Anders er Messias”. Og når man setter bokstavene Æ og Ø foran en Å, så sier man noe om at du har svært vanskelig for å forstå eller akseptere at jeg er Messias!

Så da får du bare begynne på nytt, ved å lese alfabetet en gang til helt fra starten! Slik som alfabetet sier at du skal gjøre.

Det matematiske beviset

Disse Messias-bevisene mine er latterlige. Jeg skjønner jo det! Helt sinnssykt!

Og måten jeg bruker alfabetet både på engelsk og norsk til å bevise at jeg er Messias, det er bare latterlig!

Men la meg nå ta en liten ting som om mulig er enda latterligere. Følg nøye med nå!

Jeg er kjennetegnet av tallet 5, slik jeg har forklart over her. Jeg er Guds Hånd. Og tallet 5, ja det står nettopp for Guds Hånd – eller Messias om du vil.

Så dette handler om at Guds Hånd kommer. Og da kan du rent kunstnerisk representere det som at du “venter” på tallet 5, og det kan tolkes som at man “teller” til tallet 5.

Da får man dette:

1, 2, 3, 4, 5

Og når du kommer til 5, så kommer du til Guds Hånd. Eller da ankommer Guds Hånd!

Forstår du dette, at når du venter på Messias, så venter du på tallet 5, og da teller du til det tallet?

Se nå her:

1, 2, 3, 4, 5 = 1 + 2 + 3 + 4 + 5 = 15 = 05.05.05.

Når du teller til 5, så teller du også til 15. Og tallet 15 er den enkleste måten å representere datoen 05.05.05 på.

Så tallet 15 står faktisk for datoen 05.05.05.

En liten oppsummering

Jeg er Guds Hånd. Jeg er nummer 5, kan du si. Og når jeg kommer, så har du ventet på meg og slik sett telt til tallet 5, noe som betyr at du har telt til 15, som betyr datoen 05.05.05.

Hele greia er altså matematisk sant! 🙂

Bare husk dette nå, og koble det opp mot Jesus som spikrer datoen 05.05.05 både i navnet sitt og på korset, og alt det andre jeg har dekket i dette innlegget om datoen 05.05.05.

Dette er rett og slett latterlig! Og jeg ser meg nå nødt til å forklare deg hvor latterlig det er, med et par raske eksempler.

Yoga

Folk sitter og mediterer. Da sier de kanskje følgende:

OM = O M = 15 MESSIAH = 05.05.05 MESSIAH

For øvrig er bokstaven O den 15. i alfabetet, og tolkes derfor som tallet 15 i regnestykket over.

Folk sitter og mediterer på den lyden der. Lyden av OM, og minner seg da bare på at jeg som er Messias faktisk ankom på datoen 05.05.05. Eller før den datoen, så forklarte de til seg selv at jeg var rett rundt hjørnet!

Videre sitter man ofte i lotusstillingen når man mediterer. Og er man skikkelig kul, så sitter man med hendene på en bestemt måte, som går ut på at langfingeren og tommelen lager tallet 0.

Og da har du altså tallet 0. Og så har du alle fingrene eller hele hånden, som er tallet 5. Og da har du 05. Men så har du to hender. Så da får to ganger 05.

I tillegg til dette har du krysset beina slik at de lager et kryss, en X eller et gangetegn. For du sitter jo i lotusstillingen. Dermed sier du følgende:

05 05 x = 05.05.05.

Hvis du velger å tolke krysset som en X, så handler det om å gjette hva X-en står for. Og det er vel ikke så vanskelig når de to første er 05? Du får da følgende:

X = 05

Og da får du datoen 05.05.05.

Hvis man velger å tolke krysset som et gangetegn, så blir det et spørsmål om hvor mange ganger man skal gjenta 05. Men siden det er snakk om ankomsten til Messias, altså en dato, så sier det seg selv at man skal gjenta 05 tre ganger. Slik at man altså får datoen 05.05.05.

Hva er nytt?

Jeg har forklart over her at alfabetet og slike ord som Messias på engelsk og norsk handler om meg. Og korsfestelsen av Jesus handler om meg, og navnet til Moses handler om meg.

De tingene som man ville forvente at handler om min ankomst, handler faktisk om det.

Slik er det også med ordet news på engelsk. Jeg er den største nyheten i menneskehetens historie, og jeg bringer de største nyhetene. Dermed vil man forvente at et ord som news, har med meg å gjøre:

NEWS = N E WS = 14 5 555 = ANDERS JOHANSEN GUDS HÅND 05.05.05.

Du kan selvsagt også ta ordet new, altså uten bokstaven s på slutten der:

NEW = N EW = N 555 = Anders Johansen 05.05.05

La meg nå sjekke om du forstår hva som skjedde i ligningene min over her! Bokstaven N er den 14. i alfabetet, og jeg har 14 bokstaver i navnet mitt. Bokstaven E er den 5. i alfabetet. Bokstaven W er bare to V’er, og en V er et romersk 5-tall. Og bokstaven S ser ut som et 5-tall og tolkes derfor som det.

Nyheter

Man ville også forvente at ordet news på norsk, altså nyheter, også sier noe om meg. Se nå her:

NYHETER = N Y HETER

Ser du at nyheter sier noe om hva jeg heter. Og hva heter jeg? Jo, dette:

NYHETER = N Y HETER = 14 YES HETER = ANDERS JOHANSEN JA HETER

Det bekreftes faktisk med ordet ja at jeg heter Anders Johansen, altså et navn med 14 bokstaver.

Fikk du noe å tenke på nå? La oss nå bare fortsette som om ingenting har skjedd, for det er det eneste som dette forpulte drittsamfunnet klarer å gjøre!

Og nå sitter du sikkert der og lurer på om det er korrekt tolkning. Men da kan jeg informere deg om at ordet JA er initialene mine reversert, altså initialene mine. Det er altså ikke bare ordet JA som står der, men initialene mine, for å bekrefte at det er meg det snakkes på!

Det stemmer, fordi den delen av det som sier at det stemmer, altså ordet ja, den delen stemmer…

Kort oppsummert ser vi at ordet news angir når jeg ankommer og hvem jeg er, mens nyheter sier noe om hvem jeg er og bekrefter at det faktisk er jeg som er den største av alle nyheter.

En liten innrømmelse

Jeg kan kort innrømme, når jeg først er i gang med å hamre galskap opp i rumpehullet ditt, at den andre inkarnasjonen av Gud, den døde i 1990.

Dermed peker datoen 05.05.05 tilbake på årstallet som var 15 år før, nemlig 1990.

Og jeg kan også nevne at de siste ordene til vedkommende, de sier noe om at vedkommende bare skulle hvile litt. Og på det tidspunktet hadde vedkommende 14,6 år med søvn å ta igjen.

For vedkommende hadde sovet bare 2 timer hvert døgn. Poenget er da at når Gud var her nylig, så sov Gud altfor lite, og Gud sine siste ord var altså disse:

I WILL TAKE REST.

Og da hadde Gud 15 år med søvn å ta igjen. Og dette var i 1990.

Og 15 år senere, så ankom jeg, på datoen 05.05.05.

Når Gud sov, så sa Gud ordet SLEEP. La oss nå se på hva det ordet betyr, rent kunstnerisk!

Ordet sleep

Forresten inneholder SLEEP tre 5-tall og angir derfor datoen for min ankomst, eller Gud sin gjenoppvåkning om du vil:

SLEEP = 5L55P = 555 = 05.05.05

Merk at ordet SLEEP også sier noe om at folk sover i timen når jeg ankommer som Messias, eller når jeg ankom som Messias om du vil, på datoen 05.05.05.

Store deler av folk sitt liv er et kunstverk som handler om at de sover i timen når jeg ankommer! Ganske latterlig, ikke sant?

Jeg kunne nevnt at du i ordet SLEEP har 5 bokstaver, noe som er et hint om at du må se nærmere på antallet 5-tall i ordet. Men så tenkte jeg at det er sikkert helt unødvendig! For du forstår jo nå etter hvert hvordan du tolker kunst!

Poenget er da at du som leser dette akkurat nå… sikkert ikke er så dum at du ikke fanger opp på at ordet SLEEP faktisk i utgangspunktet fremhever tallet 5, før man har begynt å analysere den enkelte bokstaven.

Så derfor orker jeg ikke å nevne akkurat dette, siden du som leser dette akkurat nå ikke er helt retardert!

🙂

Ja. For du sover jo ikke i timen, du! Ikke sant?

🙂

På norsk

For at det ikke skal virke som en tilfeldighet, dette her, altså at ordet SLEEP på engelsk er et kunstverk. Så har du det samme på norsk:

SOVE = 5O55 = 555 = 05.05.05

På norsk har du jo bokstaven O også, som er den 15. i alfabetet og som i seg selv representerer datoen 05.05.05. Dermed gjentas det samme budskapet to ganger. Slik sett blir ordet SOVE et budskap om at nordmenn har spesielt tungt for det!

Du kan også tolke en slik sirkel som bokstaven O som en sirkel rundt datoen 05.05.05., for det er faktisk slik man tolker kunst!

Så Gud har faktisk laget ordet SOVE som en sirkel rundt datoen 05.05.05!

🙂

Nordmenn har altså veldig vanskelig for å forstå dette her! Og da tenker Gud på slike ting som kommunisme og janteloven!

Det er slike ting som gjør at nordmenn sover i timen, når jeg ankommer som Messias!

Jeg kan også i forbifarten nevne at en sirkel kan tolkes rent kunstnerisk som en henvisning til det engelske uttrykket WHAT GOES AROUND, COMES AROUND, som betyr hevn.

Gud gjør det altså klart at når folk sover i timen ved min ankomst, så vil det bli hevnet av Gud!

Samtidig ligger det et budskap der om at min ankomst i seg selv er en hevn. En hevn for slike ting som psykiatrien og det at dette samfunnet og dets ledere og autoriteter faktisk hater barn og ungdommer, og ytringsfriheten, altså selve demokratiet!

Det er som jeg sier, at jeg er straffa! Det er nemlig det at man hater barn, ungdommer og ytringsfriheten som gjør at folk hater meg! Jeg kommer på sett og vis og tester om dette samfunnet hater barn, ungdommer og ytringsfriheten!

Og det er altså straffa. For Gud sitter klar for å hevne alt det som gjøres mot meg!

Min ankomst er straffa. What goes around, comes around!

Og bare for å fullføre tolkningen av det norske ordet SOVE, så kan jeg nevne at det består av 4 bokstaver. Og da får vi følgende:

SOVE = 4 BOKSTAVER = 4 = KORS = KORSFESTELSE

Her ser du at det ligger i ordet SOVE at det nettopp er det å sove i timen når Messias ankommer, som er å korsfeste Messias!

Videre er det på sin plass å bemerke at tre 5-tall er en direkte henvisning til korsfestelsen av Jesus, hvor Jesus spikret tre 5-tall, slik jeg har forklart lenger opp i dette innlegget.

Samtidig er tre 5-tall en direkte henvisning til personen Jesus, som har tre 5-tall i navnet sitt!

SÅ DU KAN EGENTLIG BARE LEGGE FRA DEG BIBELEN OG BEGYNNE Å LESE ORDET SOVE, SÅ FINNER DU I HVERT FALL UT HVA JESUS EGENTLIG SNAKKET PÅ, DET HAN HANG FASTSPIKRET PÅ KORSET!

Merk for øvrig at det er helt korrekt rent kunstnerisk å se for seg at Jesus hang der og var veldig slapp på korset, noe som kan tolkes som at han “sov”. Dermed skapte Jesus faktisk en direkte henvisning tilbake til ordet SOVE på norsk og ordet SLEEP på engelsk, mens han var på korset!

Men der har du jo Gud. Gud driver og tuller slik! Og Jesus var altså Gud selv, bare for å presisere dette.

Jeg som er den virkelige Messias presiserer nå at Jesus, det var Gud i egen person.

Gud driver og tuller slik! Jeg beklager dette, at alt er tull med Gud! 🙂

Dette er bare latterlig!

Dette er jo bare så latterlig at det ikke går an! Vet du forresten hva?

Som du sikkert har merket deg, så ankom jeg i år 5 av det 21. århundret. Og denne møkkafitta av en inkarnasjon av Gud, som jeg nevnte over her, som levde frem til 1990, den møkkafitta ble født på datoen 21.05.21.

21.05.21 = 21 5 21 = 21ST CENTURY 5TH YEAR 21ST CENTURY

Denne møkkafitta som jeg snakker på nå, ble oppfattet som en “Guru”, men kom egentlig bare for å annonsere min ankomst, altså ankomsten til den virkelige Guruen, Messias!

Forstår du? Fødselsdatoen til møkkafitta var et budskap om at jeg ville ankomme i år 2005!

Og for ordens skyld døde møkkafitta på den 21. dagen i måneden, også!

Og for ordens skyld så ønsker denne møkkafitta av en Gud… altså Gud selv… å bli kalt slike ting som MØKKAFITTA!

Bare så det ikke er noen misforståelser rundt ordbruken til meg som er Messias her! Og møkkafitta het jo faktisk ASS, bare for å fremheve dette som jeg snakker på nå. Som er at Gud ikke ønsker å bli respektert!

Beklager at jeg avsporer ved å snakke på at Gud selv ønsker å bli kalt for MØKKAFITTA! Beklager så meget!

Men Gud har vært her som person ved to anledninger, og ved begge anledningene har Gud annonsert min ankomst!

Så dere kan slutte å be til Gud, for Gud er mer opptatt av meg enn av seg selv, for å si det sånn!

Uansett. Glem dette som jeg sa nå om at Gud ønsker å bli kalt MØKKAFITTA på norsk! Det var bare en digresjon!

Men Gud ønsker å bli kalt THE GODMOTHERFUCKER på engelsk, og MØKKAFITTA på norsk.

Jeg tror at vi bare får gå videre her, for Gud ønsker nå å avspore ytterligere ved å snakke på han fotballtreneren som fikk sparken for å ha kalt spillerne sine for møkkafitter!

Så da fortsetter vi bare i stedet! Det jeg er inne på her, i forhold til ordene SOVE og SLEEP er at alt bare stemmer! Og jeg kunne ha fortsatt og fortalt ting om for eksempel Halloween.

Det at jeg er født på Halloween betyr slutten på denne religionen som jeg snakker på akkurat nå. For det betyr nemlig at jeg er den nye lederen i den religionen.

Og som den nye lederen i den religionen, så sier jeg følgende:

I AM ABORTING MISSION.

ABORTING MISSION.

Jeg tuller litt da!

Selvsagt er alt dette en spøk. Men alt jeg sier er også sant. Spøken er virkelig!

Du kan bare le! Men spøken er virkelig! Og det er ingenting som Gud tar mer seriøst enn humor!

Og Gud synes at det var litt komisk at han treneren på Stange som kalte spillerne sine for noen møkkafitter faktisk hadde rett!

Sånn! Så fikk Gud skutt inn det også!

Gud synes altså at det er litt kult når noen blir kalt ei møkkafitte, og deretter beviser at hun er ei møkkafitte! Det blir på sett og vis en egen form for humor!

Da kan vi gå tilbake til det vi holdt på med her, som var å snakke litt på at jeg som er Messias, avskaffer all religion!

🙂

Hva snakker vi om, helt konkret?

Det vi snakker om, det er at jeg kommer og river hjertet ut av religiøse horefitter fra helvete. Og jeg er vel å merke sendt av Gud for å avslutte all religion på denne Jorden!

Jeg er sendt av den Guden som de religiøse har forelsket seg i. Og min jobb er å rive ut hjertet deres og trampe på det!

Alle disse tingene kommer jeg tilbake til. Men for dere som kan å lese og som forstår dere på statistikk og signifikansverdier, altså kvantitativ forskning, så holder det vel med dette ene blogginnlegget.

Jeg har herved avskaffet all religion

La meg si det sånn, at sannsynligheten er meget stor for at jeg er sendt av Gud for å avskaffe all religion. Og dette snakker faktisk datoen 05.05.05 på!

For 5 % er den vanligste signifikansverdien innen kvantitativ forskning. Det man gjør innen forskning er at man spør seg om noe er mindre sannsynlig enn 5 %, og hvis det er så lite sannsynlig, så sier man at det ble forårsaket av noe!

Og det er det disse bevisene mine handler om, at de ikke kan inntreffe uten at Gud har hatt en finger med i spillet.

Jeg har kommet. Dette betyr at jeg har kommet! Og det at jeg har kommet, det betyr at all religion har blitt avskaffet av meg!

Det er altså et tidsspørsmål før menneskeheten svelger disse bevisene. Og jeg kan informere deg om at jeg kun har gitt deg et lite utvalg i dette blogginnlegget.

Tid for en tenkepause

Når Messias ankommer, så er det tid for en tenkepause. Du kan godt sette deg i lotusstillingen, med hendene slik at de sier 05, ved at hånda sier tallet 5 og langfingeren og tommelen sier tallet 0, ved at de danner en sirkel.

Og så skal du vel lukke øynene. Eller kanskje du har dem åpne? Men uansett, så bruker du øynene på en bestemt måte, eller ikke i det hele tatt. Dermed sier du også følgende, når du sitter og mediterer, la oss si uansett hvilken type meditasjon det er snakk om:

EYES = E Y ES = 5 YES 55 = YES 555 = JA 555 = JOHANSEN ANDERS 05.05.05.

Du kan selvsagt også ta ordet EYE, i entall, og får da en tilleggsinformasjon om at det er Gud som kommer, ikke bare meg som er Messias.

EYE = I = 1 = Gud
EYE = I = Jeg

Her ser du at ordet EYE kan tolkes som at det er Gud som sier at “Ja, det er meg”: “I GOD”.

Tallet 1 betyr forresten Gud fordi Gud er “den første”, opphavet til Universet.

Og det vi snakker om totalt da, når vi har tolket ordene EYES OG EYE, det er at Gud sier ifra om at Gud ønsker å bli representert av meg, jeg som heter Anders Johansen og ankom som Messias på datoen 05.05.05.

Husk også dette:

EYE = AJ = ANDERS JOHANSEN

Når du slår sammen disse tre tolkningene av ordet EYE, så får du at GUD sier at “JEG er ANDERS JOHANSEN”.

Bare merk at det er litt viktig at du får med deg eller “SER” eller “FÅR ØYNENE OPP FOR”… det jeg snakker på akkurat nå!

🙂

Ansiktet

Når jeg først er inne på dette, så kan jeg ta en mer fullstendig analyse av ansiktet. Først tar jeg det på engelsk, og så på norsk, hvis det er greit for deg?

Hvis man nå skal prøve å tolke ansiktet, så må man velge å fokusere på visse ting og overse andre. For det er slik man tolker kunst!

La meg nå bare en gjennomgang av hvordan jeg ville tolket ansiktet, altså som kunsttolker, okay?

Det første jeg merker meg er nesen, for Nose uttales som ordet Knows. Jeg blir da nysgjerrig på hva det er som nesen vet, hvis du forstår?

Og mens jeg tenker på det, så legger jeg merke til at nesen og øynene på sett og vis danner to i’er, hvis du forstår? Og grunnen til at jeg legger merke til det, den er jo åpenbar!

For vi snakker om å vite, ikke sant?

Nose = KNOWS = VET = Å VITE = KUNNSKAP
i = INFORMASJON

Forstår du dette? At nesen sammen med øynene ser ut som to symboler som betyr informasjon, og dermed betyr nesen sammen med øynene noe av det samme som nesen gjør isolert sett.

For det snakkes om informasjon og kunnskap.

🙂

Og da er det naturlig å tolke videre ved å tenke seg at det er øynene som vet, mens nesen bare er der for å fortelle at øynene vet.

Og da er det at man tenker over at det faktisk er øynene som ser, og som slik sett oppdager ting, og som dermed vet ting, hvis du forstår?

Du ser den, eller? 🙂 Du innser vel at jeg er innen på noe her nå? Ser du det?

🙂

La meg nå fortesette med å tolke ansiktet på engelsk!

Øye på engelsk, det uttales likt som bokstaven i. Dette tolker jeg som en bekreftelse av at tolkningen min vedrørende to i’er i ansiktet er helt korrekt.

Du har “two eyes”, altså “two I’s”. Dermed snakker ansiktet på at det er jo “Jeg”, for “I” betyr jo det.

Forstår du? Og ved nærmere ettersyn, så ser jo øynene like ut, noe som tolkes som at det er snakk om to like øyne, to like “eyes” var det jeg skulle si. Altså to like “I”, to like personer.

Dermed snakker ansiktet gjennom øynene om at det er snakk om å vite eller forstå noe om tvillinger. For det er snakk om to like Jeg! To like “I’s”!

Og nå er jo Universets største nyheten ankomsten av Messias, så vi kan anta at det er kunnskap om Messias som ansiktet faktisk snakker om. Så øyene, sammen med nesen, forteller oss at Messias er en tvilling.

Og det stemmer det! Jeg har en tvillingbror! Vi er eneggede tvillinger! 🙂

Vi ser i hvert fall rimelig like ut!

Men la oss nå se nærmere på hva øynene “vet”, okay?

🙂

EYES = AY YES = AJ YES = AJ JA

Her ser du at ordet EYES faktisk består av initalene mine som er presentert begge veier, både fremlengs og baklengs. Samtidig ser du at det står “AJ JA”, og dette kan også oppfattes som initialene mine som er AJ fulgt av ordet JA, for å rett bekrefte at det er jeg som har initialene AJ som er Messias!

Og så er jo jeg kjennetegnet av tallet 5, slik jeg har forklart, og da får vi følgende:

EYES = E YES = 5 YES = ANDERS JOHANSEN JA!

Så det bekreftes bare at det er meg som er Messias! Okay?

Og så skal vi selvsagt ikke glemme dette:

EYES = 5Y55 = 555 = 05.05.05

Så det som ansiktet vet, “What the face knows”… det er det aller meste om meg som er Messias! Ja, jeg er en tvilling! Ja, jeg har initialene AJ! Og ja, jeg ankom på datoen 05.05.05!

Så bare husk dette til senere, at ansiktet faktisk KNOWS, og at det står skrevet midt i ansiktet på engelsk, at ansiktet vet.

THE FACE KNOWS!

Ansiktet på norsk

På norsk blir det motsatt av på engelsk, fordi det er “øyne” som har noe å gjøre med at man vet eller aner eller innser noe.

Så på norsk er øynene det første som tiltrekker seg oppmerksomhet, når man skal tolke ansiktet som et kunstverk. Og spørsmålet blir da rett og slett hva det er som øynene får øye på.

Og svaret er det som er rett foran øynene, nemlig nesen!

Øynene ser altså en nese:

NESE = N ESE = 14 555 = ANDERS JOHANSEN 05.05.05.

På norsk gjøres det ganske kort prosess, fordi det hele er selvforklarende! Faktisk kan man tolke ordet nese også:

NESE = NE SE = NED SE = SE NED

Så det står skrevet midt i ansiktet ditt at du skal se ned! Ta den!

🙂

Dermed står det skrevet MIDT I ANSIKTET DITT at du skal se ned! Bare for å gjenta dette litt nå!

🙂

Og når du ser ned, så ser du din egen nese, og da blir du informert om at det er jeg som skriver dette som er Messias! Og som seg hør og bør blir du også påminnet om datoen for min ankomst, som var 05.05.05.

Ansiktet var jammen meg enkelt å tolke på norsk! Fy faen!!!!!

Faktisk var dette så selvforklarende og enkelt på norsk at jeg nesten angrer på at jeg hjalp deg med å tolke det! For jeg tror faktisk du hadde klart å gjennomføre tolkningene på egen hånd!

Ja. For du er vel ikke helt retardert, eller?

🙂

Ørene og munnen

Hvis nå Gud har hatt noe med dette å gjøre, så er jo Gud så utspekulert ta du må tenke litt over akkurat det. Når er det ta du skal tolke ansiktet, og hvem sitt ansikt?

Gud sitt poeng er at Gud har skrevet dette budskapet i ansiktet DITT! Og spørsmålet blir da om når du står og ser på ditt eget ansikt?

Og det er i første rekke når du pusser tennene. La oss si det. For kvinner kan det være når de sminker seg også!

Men da kan du gå foran speilet, hvis du har anledning til det. Hva ser du?

Jo, ørene er plassert rett bak øynene og nesen, og bærer dermed et budskap om at du må høre nøye etter på hva øynene og nesen faktisk sier.

Og akkurat hva øynene og nesen sier, det har jeg nå forklart.

Og da gjenstår det bare munnen. Og den kan være lukket, eller den kan være åpen, til og med formet som en sirkel eller trutmunn om du vil. I tillegg kan det være at du rett og slett pusser tennene dine.

Og hva disse ulike tingene betyr, det skal jeg forklare nå:

Lukket munn = ikke fortell det til noen = hemmelighet

Der har du i hvert fall én tolkning av hva lukket munn betyr. At det snakkes om en “hemmelighet”, det kan du også tolke som at det er “viktig” eller “et viktig budskap”.

En lukket munn ser også ut som en tankestrek. Dermed kan du tolke en lukket munn som at øynene og nesen sitt budskap er noe å tenke over!

En tankestrek kan også tolkes som at du ikke forstår dette med mindre jeg forklarer det til deg i detalj!

Tro du meg, Gud har den humoren der! Der er altså veldig viktig for Gud å få presisert at det er en tankstrek at jeg må forklare deg disse tingene i detalj!

Da sier altså Gud er du er retardert!

Videre sier en åpen munn noe om at det hele er et åpent spørsmål. Det som Gud sier da, det er at det faktisk er mulig!

Og hvis du fortsatt sitter der og lurer på om dette er hvordan Gud sin humor er… så ja! Dette er akkurat slik som Gud er!

Gud er den typen person som ønsker å skape et kunstverk som du ser på hver eneste dag, uten å fatte hva det betyr! Og Gud er den typen person som faktisk sender noen for å forklare deg hva det kunstverket betyr, bare for å drite deg ut og rakke ned på deg!

For Gud har nemlig forstått det slik som at det ikke er lov til å kritisere her, altså i et moderne demokrati!

Så da gjør Gud det. For det er ikke lov!

🙂

Så Gud kaller deg altså for dum. Og det at jeg bare fortsetter og fortsetter med å tolke, som om jeg får hjelp fra Gud… ja… det er Gud som bruker veldig lang tid på å forklare deg akkurat hvor dum du er!

Dette er det jeg snakker på! Det er denne formen for humor… som Gud har!

Det er også meningen at du skal sitte der og lurer fælt på om dette bare er enda en av de tingene som jeg klarer å gjøre til et Messias-bevis for meg selv!

Gud synes at det er morsomt å se på at folk, altså menneskeheten om du vil, som er såpass sterke i troen, klarer å være så tvilende når alt kommer til alt!

Folk har en blind tro på Gud, men tviler sterkt på meg som beviser at jeg er Messias!

Og poenget er da at Gud er såpass reflektert og bevisst at Gud FAKTISK LER SEG SKAKK AV AT DU IKKE ER LIKE STERK I TROEN NÅR DET GJELDER MEG SOM ER MESSIAS!

Men bare for å avslutte denne tolkningen av munnen, så har du nå fått NOE Å TYGGE PÅ!

Og Gud ønsker helt til slutt å presisere at du bør pusse tennene dine! Og dette betyr at Gud forklarer deg at du å må være veldig forsiktig med hva du sier, når du sier at jeg ikke er Messias!

Gud er da tilbake til å snakke på at dette er et åpent  spørsmål, for du har jo munnen din åpen når du pusser tennene dine. Dermed forklarer Gud rett og slett at du altfor lett glemmer at dette faktisk er et åpent spørsmål, og at du derfor må pusse tennene dine!

For det du sier når du sier at jeg ikke er Messias, det er jo at dette er et åpent spørsmål!

Så du må altså pusse tennene dine, du! Og hele dette samfunnet må gjøre det!

Og her ser du at det jeg sier er helt rett:

THE GODMOTHERFUCKER KNOWS!

Det faktum at du står og pusser tennene dine når du ser deg i speilet er Gud som forklarer deg at Gud vet veldig godt hva du tenker, altså hva du sier om at jeg ikke er Messias!

Gud så deg komme allerede før Universet ble skapt!

Det er derfor du står der og pusser tennene dine. Forstår du det?

🙂

Og hvis det nå er slik at du står og sminker deg, for det er jo noe som kvinner gjør, så kan jeg bare presisere at uansett hvor mye du sminker deg, så kommer du aldri til å være Messias!

For det er det jeg som er!

Her ser du at Gud rett og slett are utdyper følgende:

THE GODMOTHERFUCKER KNOWS!

Og det Gud vet er at du har et så stort behov for å være “flott” selv at du føler deg krenket av å ha noen over deg. For da er du ikke like flott selv, lenger!

Ergo vet Gud at folk flest og kvinner flest har helt sykelige identitetsproblemer, fordi de rett og slett har et sykelig behov for å være Messias selv!

Kvinner prøver altså å sminke seg til en Messias-status her! Og derfor føler de seg krenket og truet av at jeg kommer her og beviser at jeg er Messias!

Og det at jeg i tillegg er en mann, det føler kvinner som en voldtekt. Fordi de selv rett og slett ønsker å bli respektert og bli behandlet som hellige!

Så det gjør det ikke noe bedre at jeg er en mann, dessverre!

Og poenget til Gud er at du som ikke er såpass åpensinnet at du klarer å verdsette at dette er et åpent spørsmål, i den forstand at Gud gjør som Gud selv vil, du er direkte stygg!

Så Gud sier at du som benekter at jeg er Messias er direkte stygg å se på! Og Gud forstår veldig godt hvorfor du må sminke deg!

Du er rett og slett en menneskehater! Og da tenker Gud på at jeg som er Messias, jeg tester om du hater det sanne mennesket.

Og når du hater meg, ja, så hater du det sanne mennesket! Dermed er du en menneskehater, altså ei hatefull heks fra helvete! Altså en stygg person!

Så ja. Gud forstår veldig godt hvorfor du må sminke deg! For du er nemlig en menneskehater fra helvete!

Og det er faktisk litt viktig at jeg har med ordet “helvete” når jeg skriver her. For Gud elsker nemlig å true folk med helvete!

Ja. Det er den formen for humor, som Gud har!

🙂

Trutmunnen din

Det er klart at når du står der med trutmunnen din og påfører leppestift, så lager du en sirkel, altså et punktum. Og da sier munnen noe om at det er et budskap i ansiktet, en setning om du vil.

Videre betyr dette med et punktum å avslutte noe. Dermed er det et budskap der som handler om at når jeg som er Messias ankommer, så må man rett og slett sette punktum for en lang rekke ting!

Merk for øvrig at når jeg bruker såpass mange utropstegn når jeg skriver, så snakker jeg faktisk både på punktum og utropstegn, samtidig! Forstår du det?

Punktumet er jo en del av utropstegnet! Dermed snakker jeg rett og slett på VIKTIGHETEN AV Å SETTE PUNKTUM, når jeg bruker såpass mange utropstegn når jeg skriver.

Du kan også tolke dette i forhold til at når jeg skriver, så bruker jeg ikke altfor langt unna like mange punktum som utropstegn. Og da betyr da det jeg nettopp forklarte. At det er ekstremt viktig å sette punktum for ting, når jeg som er Messias ankommer!

Faktisk kan du si at nesen sammen med munnen er et utropstegn. Du kan også si at nesen sammen med hvert øye danner hvert sitt utropstegn som er snudd opp ned og hvor faktisk hvert øye utgjør et punktum for at du skal se, eller legge ekstra godt merke til, betydningen av å sette punktum!

Faktisk kan du titte inn i sentrum av øyet ditt, og da ser du et svart punktum, noe som bare en en presisering fra Gud sin side av at disse tolkningene mine er helt korrekte!

Dermed har du altså tre ulike utropstegn i ansiktet! Og du må jo være direkte blind som ikke har sett det!

Og da henviser faktisk ansiktet direkte til min enorme bruk av utropstegn!!!!!

Poenget er da at slik som dette kan du tolke ansiktet, fordi det rett og slett er den typen humor som Gud har!

🙂

Bare husk å avslutte all religion og psykiatrien. Okay?

Skal vi gå videre?

Den nye dagen

La oss nå bare ta en liten avstikker for New Agerne her, som ønsker å vite hvordan solen kan tolkes som et Messias-bevis for meg. Siden tross alt solen har å gjøre med starten på en ny dag.

Og min ankomst markerer jo starten på en “ny dag”, hvis du forstår?

Her er i hvert fall mine tolkninger til disse New Agerne og slikt, som lurer på hva solen har å gjøre med min ankomst:

SOLA = ALOS = A LOS = ANDERS LOS = ANDERS MESSIAS

Jeg er en slags los, ikke sant?

Vi kan også ta dette på engelsk:

SUN = SON = SON OF GOD = MESSIAH
SUN = S U N = 5 21 14 = 5TH YEAR OF THE 21ST CENTURY ANDERS JOHANSEN

Navnet mitt har 14 bokstaver, og er dermed representert av den 14. bokstaven i alfabetet som er N. Og bokstaven U er den 21. bokstaven i alfabetet, som du sikkert er klar over!

Og bare for å oppsummere disse tolkningene, så er jeg Messias, og min ankomst i år 5 av det 21. århundret markerte starten på den nye dagen.

Hva hvis jeg spør Gud?

Siden jeg har full kontakt med Gud 24/7, så kan jeg jo for ordens skyld spørre Gud om jeg er Messias.

Og Gud sitt svar, det er da følgende:

JA, JA, JA!

Og der har vi altså Gud! La meg nå forklare deg i detalj hvorfor dette svaret fra Gud er et slags vindu inn i Gud sin psykologi.

Gud svarer med ordet JA, som bekrefter at jeg er Messias. Dernest er ordet JA initialene mine reversert. Dermed minner Gud om at svaret faktisk finnes gjemt i initialene mine, som som handler om at du må studere og analysere meg fra ulike vinkler.

Og det tredje momentet er at når Gud gjentar ordet JA flere ganger, så henviser Gud til sex:

SEX = 55X = 555 = 05.05.05

Her ser du at ved å svare “JA, JA, JA”, så bekrefter Gud at jeg som har initialene AJ er Messias og ankom på datoen 05.05.05.

Hvis du har problemer med å forstå tolkningen av ordet SEX over her, så kan jeg forklare at når de to første tallene er 5, så er det ikke så vanskelig å gjette hva X er!

Og dette betyr at hver gang du har sex, så minner du deg om at jeg ankom på datoen 05.05.05. I tillegg understreker Gud i den sammenheng at min ankomst er ganske flott!

Så her ser du at det er en rekke ulike ting i denne verden, som er Messias-bevis for meg!

Og det er egentlig meningen at du skal studere disse bevisene og lære noe om Gud!

En av de tingene du kunne ha lært… er at Gud forbeholder seg retten til å ha egne meninger. For mine bevis betyr ikke først og fremst at jeg er Messias. De betyr først og fremst at Gud er strekt uenig i at jeg ikke er Messias!

Mine bevis er et budskap om at Gud faktisk vet at dette samfunnet nekter å anerkjenne meg som Messias!

THE GODMOTHERFUCKER KNOWS!

Og her ser du at Gud aldri gjør kun én ting av gangen. Forstår du dette? Da Gud svarte “JA, JA, JA!”, så sa Gud en rekke ulike ting på en gang!

Tilsvarende er det når Gud skal bevise at jeg er Messias. Da går Gud så langt at det skinner igjennom at Gud faktisk er sterkt uenig i at jeg ikke er Messias!

Og det jeg snakker på nå, det er at Gud er en kunstner.

Alt som Gud gjør, alt som Gud presenterer og alt som Gud er, det er kunst! Så det kan tolkes på mange ulike måter!

Der har du altså Gud! Gud er opptatt av å fremme lekenhet, fantasifullhet og fri tenkning!

Sannheten er at Gud spruter over av liv. Mens folk flest faktisk er døde! For folk flest er horefitter!

Og da kan jeg bare benytte anledningen til å presisere følgende:

THE GODMOTHERFUCKER KNOWS!

Merk nå dette. At min kommunikasjon er å regne som offisielle kommunikasjon fra Gud! Dette betyr ikke at du må ta alt jeg sier og gjør bokstavelig, for alt er som jeg har vært inne på kunst!

Men det er faktisk offisielt, når jeg sier at GUD VET AT FOLK FLEST ER HOREFITTER!

Skal vi da gå videre?

Gud vet hvorfor dere benekter at jeg er Messias! For dere er nemlig horefitter, som ikke har noen verdighet… av den enkle grunn at dere er HOREFITTER!

DERE ER MØKKAFITTER!

Derfor. Derfor har dere et problem med å akseptere at jeg er Messias! Og Gud vet dette! Gud vet at dere er noen forpulte møkkafitter og horefitter og drittfitter!

Gud er faktisk ikke blind!

La oss nå gå videre, og se litt på dette med magiske øyne, når vi først er inne på dette med orgasmer og slikt, altså hvor flott det er at jeg ankommer og sprenger dette samfunnet til helvete!

🙂

Magiske øyne

Du har kanskje vært forelsket og sett inn i øynene på noen og på sett og vis opplevd at du ser inn i et Univers?

Ja. Øynene er magiske. Og dermed sier de noe om at det er magisk når jeg som er Messias ankommer.

EYE = AJ = ANDERS JOHANSEN
EYES = EYE S = AJ S = AJ 5 = AJ HÅND = AJ GUDS HÅND = AJ MESSIAS = ANDERS JOHANSEN MESSIAS

Jeg er ganske magisk! Jeg er faktisk verdens mest magiske person!!!!!

Og ja, hele Universet snakker på at jeg er Messias! 🙂

Så øynene handler definitivt om min ankomst, slik jeg også har forklart over her.

Og fremtidige generasjoner vil se på min ankomst og si at det var helt magisk og helt utrolig. Tenk at en person kunne drepe all ondskap med et pennestrøk!

Dette er det vi snakker om her. Folk er ikke i stand til å forstå hva dette betyr for fremtiden!

Jeg har kommet. Og det er faktisk det mest magiske som har skjedd noen gang i dette Universet. For dette er helt grensesprengende og helt utrolig!

Hele vitenskapen har gjort det klinkende klart at utviklingen eller evolusjonen går sin gang. Alt går sin gang. Og ting som er magisk, det er rett og slett for godt til å være sant!

Men så kommer altså en forfatter og blogger, og avskaffer all ondskap med et sverdslag, sorry, pennestrøk!

Og disse tingene må jeg fremheve selv, for det er ingen andre som gjør det!!!!!

Jeg må gjøre all jobben selv, fordi folk tror at jeg er gal! 🙂

Dere driter dere ut! Og dere går inn i menneskehistorien som de mest bedritne rasshøla og menneskehaterne som man noen gang har sett!

Det er ikke jeg som er Messias som blir testet. Det er alle andre!

Har jeg gjort meg forstått? Eller vent litt… jeg behøver ikke å gjøre meg forstått! For jeg opererer ikke etter dette samfunnets regler. Jeg bøyer ikke av for dette drittsamfunnet!

Jeg gjør akkurat som jeg vil, og hva jeg holder på med, det er dere ikke i stand til å forstå, for dere har faktisk ikke fortjent å forstå det!

Her får dere akkurat som dere har fortjent. Og dere er alle sammen en gjeng med møkkafitter, horefitter, rasshøl og løgnere!

Mine magiske øyne

Jeg vurderte å si noe om mine magiske øyne, som gjør meg i stand til å tolke kunst slik som ingen andre gjør. Men jeg tror at jeg dropper det!

Bare les videre du! 🙂

Beklager dette!

Jeg beklager at jeg banner i et moderne demokrati, og dermed fremmer kritikk og ytringsfrihet og sannhetssøken i et moderne demokrati!

Selvsagt skal jeg beklage, jeg som er Messias. For det sitter jo ei sekt av horefitter fra helvete her, som tror at den har det siste ordet! 🙂

Og dere legger ikke merke til at dere aldri slipper til, når jeg kommer. For jeg er en forfatter som bare skriver og skriver, og driter i om du blir lei av det jeg har å si!

Du slipper ikke til en gang! Og det tenkte du aldri på å tolke en gang! Du er altså helt ute av stand til å tolke kunst!

Men du sitter her og dømmer meg, dømmer meg som kunstner! 🙂

Du driter deg ut noe så helt for jævlig!!!!

En forfatter

La meg nå prøve å være litt seriøs her, siden jeg tross alt er forfatter! Det er klart at som forfatter, må man være seriøs!

Jeg er i hvert fall så seriøs, som forfatter, at jeg beviser at jeg er Messias og at jeg er forfatter, på samme tid. Og da tenker jeg på at det vanligste papirformatet i lang tid har vært A4. Og som du sikkert forstår, så er det tallet 14:

A4 = 14 = Anders Johansen

Jeg har som kjent 14 bokstaver i navnet mitt. Og så betyr papir det samme som forfatter. Forstår du dette?

Og så er tallet 14 skrevet som A4, noe som kan tolkes som en fremheving av at tallene 1 og 4 må sees separat, altså som tallene 1 og 4 separat.

Men så må man ofte snu ting opp ned, når man tolker kunst. Dermed kan man tolke det at tallene er adskilt som et budskap om at de ikke skal være adskilt. Og da snakker vi om at tallene må slås sammen:

A4 = 1 + 4 = 5 = Guds Hånd = Messias

Og jeg er jo som jeg har forklart i detalj i dette innlegget “merket” av tallet 5. Du kan si at tallet 5, det er meg, det! 🙂

Og hvis du nå sitter og blar i en bunke med A4-ark, så gjentar du tallet 5 en del ganger, og sier da datoen 05.05.05 noen ganger. Det er jo ganske vanlig å bla i papirark, ikke sant?

Dermed sier man rett og slett datoen for min ankomst, også!

Og hvis du nå sitter der og lurer fælt på om “A4”, altså det at det vanligste papirformatet er A4, har noe å gjøre med meg som person, så kan jeg minne deg om følgende:

ANDERS = ANNERLEDES = IKKE A4 = A4

Fornavnet mitt er det tyske ordet for annerledes, nemlig “anders”. Og dermed snakker jeg på hvorvidt jeg er A4 i navnet mitt. Og som den klovnen jeg er, så sier jeg i navnet mitt at jeg “ikke er A4”.

Men det er bare en fremheving av at jeg er en klovn. Dermed sier jeg at det finnes klovner, slike klovner som meg, som er sendt av Gud!

Og da henviser jeg i praksis til Fredrik Johansen, som fremhever dette med “A4-personer”. Det er et av hovedkonseptene i kunsten hans. Og han snakker da på meg og Ann Helen Nilsen, som begge har 14 bokstaver i navnet vårt, og som begge er Messias!

Dermed blir dette A4-kunstverket, hvis jeg kan kalle det det, et budskap om at vi som er annerledes, fordi vi er Messias, vi er også ganske mange!

Så dere som er A4, dere er ikke alene om å gå i flokk!

Men det jeg ønsket å presisere akkurat nå, det er at det ligger i A4-formatet at jeg som har 14 bokstaver i navnet mitt er Messias, og at jeg er en forfatter, og at jeg ikke kommer alene, og at jeg er en klovn.

Og det står selvsagt også skrevet i navnet mitt at jeg er en klovn:

Anders Johansen = AJ = A J = 1 klovn

Dette tolker jeg i detalj helt mot slutten av dette innlegget, altså at initialene mine betyr at jeg er en klovn. Ja, og litt klovneaktig er det jo å bruke hele verden som Messias-bevis, slik som jeg gjør her!

🙂

Så det i seg selv er en fremheving av at jeg er en klovn, noe som selvsagt er en fremheving av at Gud er en klovn. For når Gud ønsker å bli representert av en klovn, så er det en påstand fra Gud om at Gud selv er en klovn.

Så slik som dette kan du reflektere over alle disse tingene, og lære noe om mangt!

Nå vet jeg ikke om jeg lyktes med å være seriøs, med disse tolkningene vedrørende A4. Så la meg prøve en gang til på akkurat det!

🙂

En innrømmelse helt på tampen

Det kan bli litt ensidig når jeg hele tiden prøver å bevise at jeg er Messias. Så jeg innrømmer det!

Som en liten avveksling helt på tampen her, så tenkte jeg at jeg nå skulle gjøre det motsatte. Altså vise at jeg ikke er Messias!

For du sitter vel her og tenker at jeg som skriver dette uansett klarer å gjøre hva som helst til et Messias-bevis for meg selv?

Og da tenkte jeg at jeg nå skulle demonstrere at du har helt rett!

Siden det er tallet 5, som  har å gjøre med Hånd og Guds Hånd og den typen ting, som er det sentrale her, så tenkte jeg at jeg skulle tolke de vanligste håndtegnene, som Messias-bevis for meg selv.

Da får jeg bevist at du har helt rett, når du sier at jeg kan gjøre hva som helst til et Messias-bevis!

Vise fingeren

Det første håndtegnet man tenker på, det er vel det å vise fingeren, ikke sant?

Og da holder man en hånd opp, som er tallet 5. Og så viser man frem den 3. fingeren, altså tallet 3.

VISE FINGEREN = 3 5 = 555 = 05.05.05

Og så er jo det å vise fingeren til noen svært ufint og uhøflig. Ikke sant? Så der ser du at det stemmer ganske godt! For da jeg ankom på datoen 05.05.05, så ankom jeg med 3500 dikt som ble publisert fra 05.05.05 til 05.05.06. Og de diktene inneholdt svært mye banning! Faktisk kunne ett enkelt dikt inneholde så mye som 500 banneord!

OK-tegnet

OK-tegnet er kanskje det neste håndtegnet man tenker på?

Og det å samle pekefingeren og tommelen i en sirkel er jo det samme som å lage tallet 0. Og så er jo hånda tallet 5.

Og hvis du nå føler deg veldig fornøyd med noe, og lager dette OK-tegnet med pekefingeren og tommelen i sirkel, så legger du sikkert merke til at du beveger hånda noen ganger frem og tilbake, mens du viser med ansiktet at du er strålende fornøyd?

Det du gjør da er å gjenta tallene 0 og 5. Dermed betyr dette håndtegnet altså en gjentakelse av tallene 0 og 5. Altså betyr dette håndtegnet rett og slett datoen 05.05.05.

Vinke

Og det tredje håndtegnet som jeg kommer på er rett og slett vinking. Og når man vinker, så tar man rett og slett og gjentar tallet 5. For hånda har jo 5 fingre og representerer derfor tallet 5. Og når man vinker, så beveger man jo hånda frem og tilbake, eller gjentar tallet 5 om du vil, flere ganger.

Dermed betyr altså vinking datoen 05.05.05.

Og det er jo ganske beskrivende! For det er jo nettopp “Hei” jeg sier, når jeg ankommer på datoen 05.05.05.

Poenget er da at man nettopp vinker… når man ankommer!

Ser du hva jeg snakker på? Det er veldig lett for meg å få ting til å passe! Jeg er rett og slett så kreativ at jeg klarer å gjøre hva som helst til et Messias-bevis for meg selv!

Og dette skal jeg nå bevise ved at ta noen flere håndbevegelser.

Mottakerhånden

Siden vi nå var i gang med å tenke på vinking, så gir det en viss assosiasjon til en annen håndbevegelse, som er veldig vanlig, men som kanskje var mer vanlig før, da man i større grad brukte penger.

Jeg tenker på det å strekke hånda frem for å motta noe. Man strekker da en åpen hånd, altså en tom hånd, frem. Hånda representerer da tallet 0, fordi den er tom.

Samtidig har jo hånda fortsatt 5 fingre, og representerer dermed fortsatt tallet 5 også.

Totalt sett representerer da ei tom hånd tallene 0 g 5. Og så holder du jo hånda der en liten stund, i påvente av å få noe. Og det kan tolkes rent kunstnerisk som en fremheving av tallene 0 og 5, noe som kan tolkes som at man gjentar de tallene for at folk skal merke seg dem.

Og da har man faktisk, før man vet ordet av det, gjentatt dem tre ganger og oppgitt datoen 05.05.05.

Og når du har mottatt det du skal få, så tar du vare på det. Dermed sier du at den datoen er det verdt å ta vare på, i den forstand at det er verdt å merke seg den og huske den veldig godt!

Hilse

Når man hilser, så sier man noe av det samme som når man vinker. Man sier hei eller ha det, kan man si!

Man rister gjerne lett på hendene når man hilser, noe som kan tolkes som et budskap om at man må gjenta tallene 5 noen ganger.

Du kan også tolke de to hendene som hilser som to 5-tall. Og antallet to er det vanlig å tolke innen kunst som “flere enn 1”, altså som mange.

Dermed snakkes det på mange 5-tall, faktisk. Og det kan du tolke som en fremheving av at det er mange 5-tall som har å gjøre med meg og min ankomst.

For jeg bodde jo på et sted, i en by og i et land på 5 bokstaver også, på datoen 05.05.05. Og jeg er jo født klokka 5 på den 5. dagen i uka i en by og i et land på 5 bokstaver i 1975.

Det kan bli mange 5-tall etter hvert, når man skal sette seg inn i min ankomst! 🙂

V-tegnet

Du forstår sikkert med en gang at V-tegnet er bokstaven A som er snudd opp ned. Dermed informerer V-tegnet om at jeg heter Anders.

Og det at A’en er snudd opp ned, det er ganske enkelt er budskap om at i denne verden, så er de personene som er helt annerledes fra meg, som blir kåret til vinneren! Så de som får status som Messias i dette samfunnet, de er den motsatte personen av meg!

Så alt er opp ned i dette samfunnet! Her er alt helt feil, fordi man faktisk respekterer komplette rasshøl og løgnere!

I tillegg til dette er jo V-tegnet bokstaven V, som er et romersk 5-tall. Og så holder man gjerne dette tegnet en stund, for å triumfere. Det kan tolkes som en markering av at tallet 5 skal gjentas en del ganger.

Og da får man jo datoen 05.05.05.

Så her ser du at V-tegnet informerer om både navnet mitt og datoen for min ankomst, og i tillegg forklarer rent sosiologisk hvorfor jeg ikke blir anerkjent som Messias i dette drittsamfunnet!

Tommelen opp!

Jeg holdt nesten på å glemme tommelen opp! Men det er jo tommelen, som er den første fingeren, altså tallet 1. Og så har du de fire andre fingrene, som er tallet 4.

Dermed har du tallet 14, som er antallet bokstaver i navnet mitt:

TOMMELEN OPP = 14 = ANDERS JOHANSEN

Her ser du at hver gang du gir tommelen opp, så gir du i virkeligheten tommelen opp for meg!

Og det kan vi da tolke som ikke bare en begeistring for at jeg er Messias, men også som en nøktern og vitenskapelig anerkjennelse av at det faktisk er helt sant at jeg er Messias!

Tommelen ned

Tommelen ned blir et bilde på at jeg “kommer ned”. Jeg kommer på sett og vis fra Gud, for jeg er jo Messias!

Så tommelen ned blir da et budskap om at jeg er Messias!

Knyttneve

En knyttneve kan sikkert brukes på ulike måter i ulike kulturer, ikke vet jeg! Men man ser jo ofte i fotballkamper at spillerne bruker en knyttneve for å markere at det var en deilig scoring!

Helt konkret beveger de knyttneven energisk opp og ned, eventuelt litt frem og tilbake også. Og det tolkes som en fremheving av at man må gjenta tallet 5 for å finne ut når den som virkelig kan å score skulle ankomme!

Vi snakker da om datoen 05.05.05 og det faktum at jeg scorer en rekke mål som ingen trodde var mulig. For dette samfunnet skal jo i følge nordmenn være helt perfekt. Men samtidig blir det helt avkledd så fort jeg ankommer!

Ja. Se på dere! Dere klarer ikke å gjenkjenne Messias en gang! Dermed er dere helt blottet for visdom!

Sigarettrøyking

Du har kanskje ikke tenkt så mye over dette, men det å samle pekefingeren og landfingeren, altså finger nummer 2 og 3, det er jo også et symbol eller et håndtegn.

Det henviser i hvert fall til røyking. Og du kan også si at folk som røyker lager dette håndtegnet.

Det å samle pekefingeren og langfingeren kan derfor også tolkes som en håndbevegelse. Og da går vi frem på følgende måte:

FINGER NUMMER 2 OG 3 = 2 3 = 23 = 4 = KORS = KORSFESTE

Samtidig har du faktisk ei hånd, som er tallet 5. Og tallet 5 betyr jo Guds Hånd eller Messias.

Dermed snakkes det på å “korsfeste Messias”, altså meg som skriver dette her.

Og hva mer snakkes det på? Jo. Det snakkes på at det er SELVMORD å korsfeste Messias!

For sigarettrøyking er jo SELVMORD!

Videre er det slik at korsfestelse av meg, det skjer når man nekter å akseptere at jeg er Messias! Hele poenget med å være Messias er jo at man blir respektert som Messias, ikke sant?

Så du korsfester da meg når du overser meg! Og dette er representert i denne håndbevegelsen ved at den som røyker sigaretter, den bryr seg bare om seg selv, og overser slik sett andre!

Så dette sigarettegnet er ganske informativt, egentlig!

Taktisk kan du tolke tobakken som papir, som går opp i røyk. Dermed blir det å brenne tobakken et bilde på at mine Messias-bevis går opp i røyk, fordi folk er så selvopptatte at det eneste de ønsker å høre er at de selv er Messias!

Hei på deg!

Jeg sier hei, jeg da! Jeg som har bevist at jeg er Messias!

Men som du sikkert skjønner, så er det jo bare Gud som har sørget for at menneskekroppen, alfabetet og ulike hendelser i historien kan brukes som latterlige bevis for at jeg er Messias!

Det jeg sier er at jeg ikke er flink til å tolke kunst en gang! Det er faktisk bare Gud som har tilrettelagt for alle disse tolkningene!

Hvorfor Gud har tilrettelagt for disse tolkningene, det vet jeg sannelig ikke! Det kan godt være at Gud synes det er morsomt å se hvor fordomsfulle og dogmatiske folk er, når noen faktisk beviser at de er Messias!

Det kan selvsagt også hende at jeg er Messias, og at Gud ønsker å være så ryddig at hun eller han informerer om akkurat det!

Ja. I det hele tatt så er jeg litt svar skyldig, jeg da!

Jeg sitter her på tomannshånd med Gud, og skjønner ingenting! 🙂

Og det jeg i hvert fall kan si er at disse bevisene her, og disse tolkningene her, det er ikke på noen måte representativt for Gud, altså!

Gud er riktignok slike ting som mentale lidelser og spøkelser. Så Gud tuller fælt i en del sammenhenger!

Men akkurat disse bevisene og tolkningene her… det er jo veldig ulikt Gud da! For så latterlig og komisk og fantasifull og slikt er jo ikke Gud!

Så jeg bare presiserer dette helt på tampen av dette innlegget, at jeg ikke forstår meg på Gud en gang! Og det må vel være et slags minstekrav for en Messias, at man forstår seg på Gud!

Når Gud skulle komme til meg, så tok Gud feil av meg og tvillingbroren min. Så tvillingbroren min måtte videreformidle det Gud sa, til meg!

Der har du Gud! Alt må være humor for Gud!

Gud ringte opp feil tvilling! Det oppstod en litt klein situasjon, men samma det, for tvillingbroren min måtte altså videreformidle Gud sine ord!

Og så ble jeg etter hvert kobla opp på Wifi. Så nå er jeg på Wifi med Gud.

Så Gud kommuniserer med meg, til enhver tid. Og jeg kan kommunisere med Gud, til enhver tid.

Jeg kan snakke med folk, for å si de sånn, mens jeg kommuniserer med Gud!

Jeg er rett og slett på tomannshånd med Gud, jeg da! Ganske komisk, egentlig!

Det er nesten like komisk som disse bevisene, spør du meg! Og disse tolkningene mine… de er også ganske komiske! Hvis man ser dem samlet… hvis du forstår?

🙂

Det blir litt latterlig, etter hvert! 🙂

Men der har du Gud! Mine tolkninger er faktisk representative for Gud, for Gud er mildt sagt latterlig, og har forpliktet seg til å være latterlig!

Og det at du sitter her nå og lurer fælt på hva det betyr, alt det du har lest, det er akkurat slik Gud er! Gud elsker det!

Og Gud ler seg skakk av at du som tror på Satan, ikke tror på Messias! Altså ler Gud seg skakk av at du som stemmer på stortingsprestene, altså på Satan, faktisk hater meg som er Messias!

Gud ler… og ler… og ler! Der har du Gud! Sånn… hvis jeg skal fortelle én eneste ting om Gud til deg!

Snufs-snufs… jeg er visst den eneste personen her som på noen måte forstår seg på Gud og på Gud sin humor! Ja-ja!

Jeg får nå bare avslutte dette meget lange innlegget. For jeg ønsker bare å presentere noen slike bevis, og se på hvordan folk reagerer! Det vil si at… Gud ønsker at jeg skal presentere noen slike bevis, slik at Gud kan more seg med hvordan folk reagerer på at det kommer en person som kan bevise at han faktisk er Messias!

Beklager dette, folkens! Gud tok over kontrollen over det jeg skrev her nå! Sorry!

Selv mener jeg at jeg bare driver og tuller her, og langt fra er Messias! Okay? I hvert fall så er det litt viktig for meg å presisere dette helt på tampen, sånn med tanke på psykiatrien og den pakka der, okay?

Jeg foretrekker å ikke bli internert i en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig, for å ha bevist at jeg er Messias!

Okay?

Så uansett hva Gud måtte mene om saken, så er ikke jeg Messias! Forstått?

La meg nå avrunde dette flotte innlegget mitt, med noe som kalles for fornuft. Jeg vet ikke om du vet hva det er for noe, men her får du i hvert fall en liten smaksprøve på fornuft, fra meg og Gud og sånn!

Skal avslutte nå

Jeg kommer nå til å avslutte dette blogginnlegget. Men først ønsker jeg å minne om en liten ting.

Verden er full av personer som sier at de vil gjøre hva som helst for å avskaffe pedofili. Og da ankommer jeg. Jeg er den eneste personen som kan avskaffe all pedofili!

Jeg tar bare pedofili som et eksempel på ondskap. Okay?

Men dere sitter der alle sammen, og innbiller dere at dette ikke har å gjøre med pedofili!!!!!

Og dere innbiller dere at dette ikke har å gjøre med alt mulig annet rart som er galt i denne verden!

Så uvitende er dere! Derfor sier jeg:

DERE ER NOEN FORPULTE IDIOTER, MØKKAFITTER OG LØGNERE! DERE ER REGELRETTE RASSHØL!

DERE HAR IKKE FORTJENT NOEN RESPEKT. DERE ER SØPPEL!!!!

Ferdig!

Da gjenstår bare den siste lille avslutningen her. Kult! Endelig ferdig! Yes!

Jeg har gjort jobben min, ved å skrive dette innlegget. Og dere sitter der, og er helt uvitende i forhold til hva som er jobben deres… når Messias ankommer!

Se på dere! Dere driter dere ut overfor fremtidige generasjoner! Og selv om jeg sier ifra om dette, så klarer dere ikke å unngå å drite dere ut!

Dere hater meg! Dere er hatmaskiner fra helvete! Dere er fordomsfulle til tusen!

Dette samfunnet er ikke sivilisert. Dette samfunnet er ei hatmaskin fra helvete!

Dermed har dette samfunnet fortjent å hate meg. Dere får akkurat som fortjent! Og dette har jeg presisert en del ganger. Men jeg ønsker å kunne forklare overfor fremtidige generasjoner at jeg faktisk sa ifra om dette hele tiden!!!!

Jeg sa ifra og jeg sa ifra! Og det skjedde faktisk!

Alt dette har faktisk skjedd.

HA-HA-HA-HA!

Her kommer den aller siste avslutningen min (gudene vet hvorfor jeg driver og avslutter såpass mange ganger – for gudene kan sikkert å tolke kunst!). Så her kommer den siste avslutningen, hvor jeg senker meg ned på det nivået som dere møkkafitter er på:

Er dette en spøk?

Det er klart at når man er såpass dyktig som meg til å bevise ting, så blir folk litt i tvil. “Du mener vel ikke alvor? Du mener vel ikke at du faktisk er Messias, eller?”

Og nå er det en gang slik med meg at jeg har svarene klare. Bokstaven J er den bokstaven som et smilefjes blir erstattet av i en e-post som består av ren tekst. Dette har du sikkert lagt merke til, at du noen ganger mottar e-post hvor bokstaven J erstatter et smilefjes!

Så da betyr altså bokstaven J “klovn”. For smilefjes tolker man som noen som tuller, altså en klovn. Da betyr initialene mine dette:

ANDERS JOHANSEN = A J = A SMILEY = A CLOWN = EN KLOVN

Eller hvis du vil ha det på norsk, så er bokstaven A den første i alfabetet, noe som betyr at man kan erstatte den med et 1-tall, og da får man dette:

ANDERS JOHANSEN = A J =  A SMILEFJES = A KLOVN = 1 KLOVN = EN KLOVN

Så at dette er en spøk, det er hevet over enhver tvil! Men det kan være greit å huske på at ikke alle klovner kommer for å latterliggjøre seg selv!!!!!

Og nå mener jeg at jeg har besvart spørsmålet ditt, om hvorvidt jeg tuller eller ikke. Ja, jeg tuller!

Men jeg er ikke den eneste som tuller her, for Gud tuller også. Men det er klart at i følge Gud selv, så er det jeg som kontrollerer Universet som klovn, altså som kunstner!

Så Gud er litt rar slik. Gud gir meg æren for disse bevisene, for hele alfabetet og alt det andre.

Ja. Gud driver og tuller fælt!

Så her ser du at jeg besvarer spørsmålet ditt til det fulle, ved å forklare at både jeg og Gud tuller. Så dette er i høyeste grad en spøk!

Gud ønsker forresten også å minne om et norsk ordtak:

Den som ler sist, ler best.

J

Helt til slutt

Jeg vil helt til slutt bare bekrefte at dere alle sammen har helt rett, når dere er skråsikre på at Gud til forskjell fra andre Babyer ikke har evnen til å være sint.

Det stemmer det. Gud har ikke evnen til å være sint. Sånn til forskjell fra andre Babyer… okay?

Så det er ikke mulig for Gud å bli sint. Bare så det er sagt!

J J J J J

Et forskningseksperiment

La oss nå gjennomføre litt seriøs forskning her. For dette er jo litt spennende!

Hvor mange av dere tror, etter å ha lest dette innlegget at jeg er Messias? For å bekrefte at du tror at jeg er Messias, så vippser du bare over et beløp til meg, som slutter på tallet 5. For eksempel kr 15.

Dette blir noe å rapportere om til fremtidige generasjoner, det! Jeg har i dette innlegget avskaffet all religion. Det er bare et tidsspørsmål om når folk aksepterer det!

Likevel sitter folk der, etter å ha sett meg utføre verdens aller største mirakel… og lurer på om jeg er Messias!

Jeg kunne ha gått på vannet…

Jeg kunne ha gått på vannet. Og du kan også si at jeg gjør det, når jeg tolker. Men glem det!

Jeg kunne ha gått på vannet. Jeg kunne ha helbredet folk. Da hadde folk akseptert at jeg er Messias!

Men… siden jeg bare har avskaffet all ondskap på denne Jord, blant annet ved å avskaffe all religion og forklare og bevise at Gud er en svært leken og rettferdig Baby, så er folk overbevist om at jeg i hvert fall ikke er Messias!

Jeg gjentar. Hadde jeg bare gått på vannet og helbredet folk, i stedet for å avskaffe all ondskap på denne Jord, så hadde folk akseptert at jeg er Messias!

HILSEN DE ENESTE TO PERSONENE I DENNE VERDEN SOM IKKE ER TOTALT RETARDERTE!

ANDERS JOHANSEN & THE GODMOTHERFUCKER!!!!!

En bitteliten tolkning helt slutt

Jeg sier vel å merke ikke at du som leser dette er retardert. Jeg skal imidlertid hjelpe deg med hovedtolkingen av dette lange innlegget!

Dette innlegget skulle egentlig være en informasjon til deg som er superhelt. Men så endte det opp med å handle om meg som superhelt, i stedet!

Jeg glemte helt at du var en superhelt, og fokuserte bare på det faktum at jeg er en superhelt selv!

Jeg så meg altså helt blind på meg selv, kan man si!

Dermed kopierte jeg hvordan folk oppfører seg, når jeg kommer og beviser at jeg er Messias. Folk klarer ikke å desentrere, og de tror at det hele er et spørsmål om dem selv!

Folk tror at det hele er et spørsmål om hvorvidt de selv er Messias!

Så hele dette innlegget er faktisk en latterliggjøring av hvordan folk reagerer når det blir snakk om at jeg er en superhelt, jeg som har bevist at jeg er Messias altså!

🙂

En tanke om “Oljeberget 25: Informasjon til deg som presenteres som superhelt (PR12)

  1. Tilbaketråkk: Oljeberget 26: Noen refleksjoner rundt Pasientreiser (PR13) | Anders Johansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *