Oljeberget 24: Konseptet (PR11)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 11

Før jeg gir deg det innlegget jeg lovte, hvor jeg beviser at jeg er en slags superhelt, så skal jeg forklare litt rundt dette konseptet.

Dagens forståelse av superhelter

I dagligtalen omtaler vi personer som superhelter hvis de for eksempel redder livet til en person. Men man er ingen superhelt bare fordi man redder ett liv!

Superhelter, de stanser ondskap! Superhelter slåss og risikerer livet sitt for å redde verden fra ondskap!

Hva forteller dagens forståelse av superhelter oss?

Dagens forståelse av superhelter, den som ligger i dagligtalen eller språket, den avslører at samfunnet har lagt superhelter for hat.

Merk følgende: Man hadde aldri i verden brukt en slik betegnelse på personer som ikke er superhelter, hvis man hadde anerkjent virkelige superhelter!

Det at man kaller personer for superhelter, når de ikke er noen superhelt, det er altså symptomatisk på et samfunn som har lagt virkelige superhelter for hat. Du kan godt si at det at man kaller hvem som helst for en superhelt, det er en krig mot de virkelige superheltenes verdighet! For det man sier er at de virkelige superheltene, de som slåss mot ondskap, de er ikke de virkelige superheltene! For det er altså andre som er superhelter!

Så dagens forståelse forteller oss at dette samfunnet hater superhelter.

Nevn et eksempel på en virkelig superhelt!

Da vil de fleste nevne noen som langt fra slåss mot ondskap! De fleste vil nevne noen som har utrettet noe spesielt, men som ikke har gjort seg bemerket ved å hate ondskap og slåss mot ondskap!

Hvis en virkelig superhelt viser seg, hva skjer da?

En ekte og virkelig superhelt er en person som er arrogant, uavhengig og i en eller annen grad sint. Vedkommende hater ondskap. Og vedkommende har en manglende respekt for trivielle ting som andre personers eiendeler… eller liv for den saks skyld!

Superhelter er rasshøl som bryter fartsgrensene, raserer bygninger og dreper for moro skyld!

Huff da! Jeg blandet visst sammen virkelige superhelter og de man ser på film! Sorry!

La meg prøve en gang til! Følg nøye med nå!

En virkelig superhelt hater ondskap, og er arrogant og sint. Dermed er en superhelt hva man kan kalle for ufin. En superhelt har en manglende respekt for lover, i den forstand at superhelten gladelig bryter loven i jakten på ondskap.

En superhelt er en person som påkaller seg dette samfunnets hat for personer som er arrogante, sinte, hatefulle, opprørske, gale og kriminelle!

Og konklusjonen er da…

Konklusjonen er at å være en virkelig superhelt i dette samfunnet, altså en arrogant, uavhengig og sint person som rett og slett hater ondskap og som ikke skyr noen midler i kampen mot ondskap… det er risikabelt!

Man ser jo dette i film- og serieverden også, at allmennheten ofte er i tvil om hvorvidt en superhelt er en superhelt eller en skurk.

Og poenget er at i virkeligheten så vil en superhelt lett bli oppfattet som en skurk eller som en person som er kriminell, eller rett og slett sinnssyk!

Og hva er løsningen?

Hvordan kan man løse dette problemet? Dette med at folk ikke klarer å skille en superhelt, altså en person som faktisk hater ondskap, fra personer som er onde.

Er det ikke litt synd at dette samfunnet hater superhelter? Burde ikke noen gjøre noe med det?

Jeg bare spør!

Ja. Bare tenk litt over dette!

Jeg behøver vel ikke å hamre alt opp i rumpa di? Eller ønsker du at jeg skal hamre alt opp i rumpa di, uten at du tenker selv?

Ja, men tenk da, for faen!

Ja, men faen! Jeg praktiserer verdibasert kommunikasjon her! Dette er ikke først og fremst en saklig kommunikasjonsform, din retarderte fjott!

Skal jeg hamre det også opp i rumpa di?

Verdibasert kommunikasjon, det jeg praktiserer. Det betyr at jeg leker rundt sannheten.

Nei. Du behøver ikke å ta alt jeg sier bokstavelig og så videre! Hallo! Verdibasert kommunikasjon! Jeg fremmer visse verdier jeg, hvis det er lov!

Bruker visse kunstneriske virkemidler til å fremme visse meget viktige verdier!

SKAL VI GÅ VIDERE? SKAL JEG FORTSETTE MED Å HAMRE TING OPP I RÆVA DI?

Hva skal man med superhelter?

Folk i dag oppfører seg som om superhelter er flott. Vi trenger superhelter, men bare på film!

Slik oppfører folk seg. Jeg bare sier det. Folk oppfører seg som om superhelter, det er noe man trenger på film, men ikke i virkeligheten!

Folk sin intelligens er ikke så høy!

Når folk sitter der og nyter synet av superhelter på kino-skjermen eller TV-skjermen, samtidig som de faktisk hater superhelter i virkeligheten, så sier det noe om folk sin intelligens.

For det som viser seg, det er at folk oppriktig mener at superhelter, det er noe man først og fremst trenger på film! Ikke i den virkelige verden!

Er dette latterlig?

Det er ganske grensesprengende, dette her. At folk mener at man ikke trenger superhelter i virkeligheten, men bare på film!

Alle dere som mener at man ikke trenger personer som hater ondskap i virkeligheten, dere får bare sitte der! Bare sitt der og se dumme ut, alle sammen!

Ja. Så dumme er dere. Akkurat så dumme som dere ser ut!

🙂

Så kommer tordentalen, fra en superhelt!

Som den superhelten jeg er, så gir jeg faen i hva du mener! Jeg er såpass uavhengig og arrogant at jeg gir blanke faen i hva du mener!

Derfor har jeg min egen mening om dette. Og jeg mener at superhelter, det er noe man først og fremst trenger i virkeligheten!

Det er ikke så farlig å ha superhelter på film. Det som er viktig er at man har superhelter i virkeligheten, og at man faktisk respekterer virkelige superhelter!

Hva er vitsen med å ha superhelter, hvis man ikke har superhelter i virkeligheten?

Jeg bare sier det som det er. Hva er vitsen, hvis man ikke har superhelter i virkeligheten? Hva er vitsen med superhelter da?

Har jeg gjort meg forstått nå? Dette er hva jeg mener!

Et spennende kunstprosjekt

Dette er mitt kunstprosjekt. Jeg skal bevise at det finnes virkelige superhelter. Og da har det seg slik at jeg har fått Gud med meg på laget. Så konseptet her er at det finnes visse personer som er sendt av Gud, og som er merket av Gud som superhelter.

Så vidt meg bekjent har ingen gjort dette før – bevist at det finnes virkelige superhelter!

Men det er altså det at det viser seg at superhelter er merket av Gud, som gjør det mulig å bevise veldig enkelt at visse personer nettopp er superhelter som er merket av Gud… merket som superhelter altså! 🙂

Ingen har noen gang sjekket!

Det jeg sier er at ingen har noen gang sjekket om det finnes virkelige superhelter! Som dagligtalen og den vanlige oppfatningen av hva en superhelt er for noe avslører, så går folk ut ifra at det ikke finnes superhelter i den virkelige verden.

Derfor har ingen sjekket om det finnes superhelter i den virkelige verden!

Hva handler dette om?

Du. Dette handler blant annet om at folk har bestemt seg for at alle er like mye verdt, og at alle fortjener like mye respekt. Kall det eventuelt også janteloven – at man ikke skal tro at man er verdt mer enn andre!

Det er på sett og vis umoralsk å si at man er en superhelt, for man sier da at man er mer verdt enn andre!

Dette samfunnet hater faktisk superhelter. Det er det jeg rører ved her nå!

Hva skjer når du omtales som superhelt?

Hvis jeg omtaler deg som superhelt, så kan det være ubehagelig. For du ønsker ikke å være annerledes. For det å være annerledes i dette samfunnet, i Norge i dag, det påkaller seg flertallets hat.

Men det flotte er at du slipper å kalle deg selv en superhelt. Den jobben gjør jeg for deg! 🙂

Du kan jo gjøre som supermann… å late som om du ikke er supermann, men bare en helt vanlig person! 🙂

Dette samfunnet hater superhelter

Jeg har faktisk flere ulike superheltidentiteter, som er overlappende. Du kan si at jeg som kunstner har en rekke ulike masker eller personligheter, som jeg benytter meg av.

Når jeg skriver her på bloggen min, så er jeg en superhelt. Jeg er da ikke en vanlig person.

Jeg er altså en oppdiktet person, som opererer her i denne virkeligheten. Forstår du?

Personligheten min er personligheten til en oppdiktet person. Jeg som person… jeg er bare skuespilleren som spiller rollen.

Så man må altså forstå at det er en kunstner sin jobb å leke med masker, å leke med ulike personligheter. Og vi snakker da om at det er en kunstner sin jobb å være en superhelt.

Vi trenger noen personer i den virkelige verden, som er litt friskere, litt modigere, litt mer arrogante, litt mer uavhengige og litt mer opprørske enn folk flest! Vi trenger superhelter… her i denne verden!

Så her kommer jeg! Og jeg er en kunstner og en superhelt! Og jeg er faktisk en oppdiktet person!

Men. Så har det seg slik at Gud synes at dette konseptet her, det er så kult, at Gud ønsker å være med på dette showet!

Derfor så kan det se veldig virkelig ut, dette med at jeg er en superhelt! 🙂

Det blir i det hele tatt veldig vanskelig å skille fantasi fra virkelighet, fordi Gud har blitt med på å regissere dette showet her.

Det jeg sier er at når man ser på slike ting som navnet mitt eller fødselstidspunktet, så ser det plutselig veldig virkelig ut at jeg er en superhelt… som person!

Men egentlig så ønsker jeg bare å påstå at jeg er en oppdiktet person!

Poenget er da at Gud stikker litt kjepper i hjula for meg, når jeg skal påstå at jeg bare er en oppdiktet person!

Men der har du jo Gud! Gud har sin helt spesielle humor, og synes at det å erte meg litt for å være en helt spesiell person… det er morsomt! 🙂

Men da tror jeg at jeg har fått forklart dette. Jeg er en kunstner, og jobben min som kunstner er å være en superhelt. Og superhelten er en oppdiktet person, en fiktiv person, en “karakter” altså, som riktignok opererer her i den virkelige verden.

Og så kommer jeg til å få litt problemer med å fullføre det resonnementet der, hele veien, fordi at Gud har fucka det til, ved at jeg som person fremstår som en superhelt!

🙂

Men jeg kan ikke ta ansvar for andre personers handlinger! Så jeg kan ikke lastes for at Gud har bestemt at jeg skal være en superhelt som person også!

For min plan var egentlig å bare være en superhelt som kunstner!

Forstår du dette? Ikke skyld på meg for at det kan være vanskelig å skille superhelten fra personen, okay? 🙂

En kunstner er ikke en juridisk person

En del av disse tingene her har jeg faktisk lært av Gud. Jeg beklager det, at jeg har en relasjon til Gud som ingen annen person har!

En ting som Gud er veldig klar på er at en kunstner ikke er en juridisk person. Gud mener at det er kunstnerens jobb å utvikle personligheter, som da er personlighetene til en eller flere oppdiktede personer.

Ja. Dette blir ganske komplisert. Men Gud mener i hvert fall at det ene ikke utelukker det andre. Slik er det veldig ofte med Gud! 🙂

Det ene utelukker ikke det andre. Så det at det kan se ut som om det faktisk er personen også, som er en superhelt som er sendt av Gud, det utelukker ikke at man rent rettslig er en oppdiktet person, som superhelt!

Hvis den setningen der i det hele tatt ble lesbar!

Der ryker altså søksmålet!

Merk at når en kunstner bruker ikke-voldelige metoder, så har du ingen rett til å saksøke kunstneren. For kunstneren er en oppdiktet person som riktignok opererer i den virkelige verden!

Det er jobben til en kunstner å være uavhengig fra seg selv som person. For å produsere kunst, må man legge seg selv litt til side, og bli en slags klovn eller superhelt!

Det er altså helt nødvendig å legge seg selv til side, for å være kunstner. Enhver produktiv kunstner vet dette, at det kommer et kritisk punkt i den skapende prosessen,  hvor man rett og slett må legge vanlig tenkning og seg selv til side, og hvor man rett og slett ikke vet hva man holder på med lenger.

Og da er det klovnen, eller kunstneren om du vil, som tar over. Og det er en slags oppdiktet person. Det er en annen person enn den man er som person.

Det jeg sier er at det er jobben til en kunstner å være en annen person enn seg selv. Og dette må samfunnet respektere!

Samfunnet respekterer dette ved å anerkjenne at en kunstner ikke er en juridisk person.

En prestisjesak

Dette med søksmål er en slags prestisjesak for meg.

Og det betyr en rekke ting. Det betyr at jeg kommer til å bli rimelig sint hvis noen truer med å saksøke meg. Det betyr også at jeg kommer til å bli rimelig sint hvis noen bare i lys av tidligere adferd… truer med å saksøke meg.

Og hvis du faktisk saksøker meg, så skal jeg vie resten av livet mitt til å ødelegge deg og alt du står for.

Dette med søksmål, det handler om trusler. La oss være ærlige!

Det er ei sekt av undertrykkende rasshøl her, som har lagt kritikk og rettferdighet for hat, og som ønsker å true alle samfunnskritikere, kunstnere og filosofer til stillhet!

Søksmål har alt å gjøre med trusler! Søksmål har veldig lite å gjøre med noen form for saklighet!

Folk som saksøker kunstnere og samfunnskritikere tilhører en slags elite av rasshøl som har lagt selve demokratiet for hat! Og da snakker jeg på at de har lagt sannhetssøken for hat, som er hovedverdien i et demokrati!

Og poenget er at den sekta eller den eliten regjerer som konger i dette samfunnet i dag. Og de regjerer som konger fordi de har klart å true alle andre til stillhet, ved å nettopp true med søksmål!

Så det er en stående trussel her, om at du blir saksøkt hvis du kritiserer rasshøl!

Poenget er altså at søksmål ikke handler om noen form for redelighet eller saklighet. Søksmål handler om å true alle kritikere, kunstnere og superhelter i hele verden til stillhet, ved å statuere et eksempel!

Et søksmål er en hendelse som foregår på samfunnsnivå. Et søksmål er noe som skjer i full offentlighet!

Man prøver altså å påvirke hele samfunnet når man saksøker en kunstner. Dermed er det å saksøke en kunstner det samme som å prøve å avskaffe demokratiet!

Den som saksøker en kunstner er en landsforræder, som prøver å avskaffe demokratiet!

Hovedverdien i et demokrati er nemlig sannhetssøken. Og det er kunstnerens jobb å sikre at det er det som er hovedverdien. Det er også kunstnerens jobb å teste om det er hovedverdien!

Forstår du dette?

Dermed er det kunstnerens jobb å utfordre samfunnets hat for kunstnere, for å teste om samfunnet er et demokrati eller ikke.

Forstår du hva jeg sier?

Det er kunstnerens jobb å teste om samfunnet hater kunstnere og hater sannhetssøken og hater demokratiet!!!!!

Det er altså kunstnerens jobb å forske på hat. Forstår du dette?????

Hvorfor blir jeg sint på Pasientreiser?

Jeg er nå i ferd med å bli ganske sint på Pasientreiser. Det skyldes delvis at de i lys av tidligere adferd nå truer meg med søksmål.

Og det de gjør når de truer meg med søksmål, det er at de prøver å gå etter mitt svakeste punkt, som nettopp er rettslige prosesser.

Jeg har ikke råd til noen advokat. Allerede der har Pasientreiser en fordel.

Videre er det den samme typen rasshøl som rasshøla hos Pasientreiser, som har skrevet lovene, og som sitter og dømmer i rettssaker også.

De går dermed etter mitt svakeste punkt, som er rettssaker.

Og nå skal jeg gjøre samme sak mot dem. Plutselig handler dette om å gå etter motpartens svakeste punkt!

Pasientreiser, det er Helse Sør-Øst og Sykehuset Innlandet. Vi snakker her om at man har ledere i disse virksomhetene som er helt sinnssyke!

Og dermed velger jeg å hakke løs på psykiatrien. Jeg skal lage hakkemat av psykiatrien! For det er disse virksomhetenes svakeste punkt!

Et lite overblikk over min “game plan”

Jeg kommer til å bevise at jeg selv er en superhelt som er sendt av Gud. Jeg kommer også til å bevise at visse andre personer er det samme.

Dermed beviser jeg at det finnes superhelter som er sendt av Gud. Dermed beviser jeg at Gud har det med å sende superhelter.

Gud synes at den typen ting er morsomt! 🙂

Videre kommer jeg til å bevise, i tillegg til at jeg tidligere i andre sammenhenger allerede har bevist det, nemlig at mentale lidelser er Gud.

Og jeg kommer til å forklare at de som har mentale lidelser… er superhelter som er sendt av Gud, de også!

Hva er mentale lidelser?

Mentale lidelser er Gud som fører en krig mot rasshøl, ved å sende superhelter som rasshøla automatisk legger for hat!

Hele poenget med mentale lidelser er altså at offeret skal bli hatet, sykeliggjort og straffet av samfunnet, for da er dette intet mindre enn de rasshøla som styrer her, som gjør seg skyldige i alvorlige forbrytelser mot superhelter som er sendt av Gud.

Og vet Gud at disse superheltene er sendt av Gud, ikke sant?

Tja. Det er nå en gang Gud selv som er mentale lidelser! Så jeg tror at du kan si at Gud vet at de som har mentale lidelser er superhelter som er sendt av Gud!

En utdanning

En mental lidelse er helt konkret en kunstner- og kunsttolkerutdanning, kall det eventuelt en klovneutdanning og en superheltutdanning. Det er også en geniutdanning og en oppfinnerutdanning og en filosofutdanning og en toppidrettsutøverutdanning.

I det hele tatt… 🙂

En mental lidelse er et kunstverk, som er så mange ting på en gang, at folk ikke forstår noen verdens ting!

Jeg må da komme og forklare ting i detalj, noe som tar ganske lang tid. Men samma det!

En mental lidelse er tusen ulike ting på en gang, og da er det ikke slik at det ene utelukker det andre. Langt derifra!

En mental lidelse er ALT på en gang.

Gud trenger bare én sjanse for å utrette alt!

Mentale lidelser er et dominosett som Gud har satt ut. Og Gud har bare ventet på at jeg skal komme og forklare mentale lidelser. Da faller hele dominosettet sammen. Og da faller hele verden sammen!

Verden vil aldri bli den samme, fordi jeg har kommet og forklarer hva mentale lidelser faktisk er for noe!

Dagens ledere vil ikke kunne fortsette å styre, fordi jeg har kommet. Verdiene i samfunnet vil bli transformert, fordi jeg har kommet.

Tiden går…

Dette samfunnet er vaksinert mot forandring, og har en rekke forsvarsmekanismer som sørger for at alle som jobber for forandring, blir utstøtt og hatet!

Og Gud har satt alle penga sine på at dette samfunnet og dets ledere og autoriteter også gjør seg skyldige i å hate meg.

Så der har du Gud. Gud ønsker at dette samfunnet skal hate de som har mentale lidelser, fordi de er superhelter som er sendt av Gud.

Tilsvarende ønsker Gud at dette samfunnet skal hate meg, fordi jeg også er en superhelt som er sendt av Gud.

Der har du Gud. Gud har det med å operere på en måte som ingen kan akseptere. Og akkurat det er Gud helt bevisst på.

Så Gud har satt alle penga sine på at dette samfunnet ikke klarer å akseptere at Gud er utelukkende opptatt av å straffe rasshøl, ved å lure dem til å hate superhelter!

Psykiatrien… litt av en forbrytelse!

Psykiatrien blir en mye større forbrytelse etter at jeg har sagt ifra om disse tingene, og det har jeg forresten gjort i mange år.

Det som skjer, det skjer faktisk. Når jeg forklarer disse tingene, så gjør jeg det!

Og når jeg beviser at jeg selv er en superhelt som er sendt av Gud, så gjør jeg faktisk det!

Det har ingenting å si hva samfunnet mener, eller hva samfunnet gjør for å ikke lytte til hva en person som meg sier!

Samfunnet og dets ledere er selv ansvarlige for å hate varslere og kritikere så grundig at man ikke gidder å høre på dem en gang!

Dette samfunnet hater varslere og kritikere! Straffa for den forbrytelsen er at dette samfunnet også hater meg!

Har jeg da gjort meg forstått? Her pågår det en krig som rasshøla ikke kan vinne!

Verden er nå en gang slik at når rasshøla tror at de vinner og belønnes, så er det det motsatte som skjer!

Folk mangler rett og slett fantasien til å forstå seg på Gud!

Glem Gud

Du kan drite i Gud. Jeg sier ikke at du skal ta Gud på alvor eller være opptatt av Gud! Det jeg sier nå er rent “filosofisk”!

Det er som jeg sier. Det ene utelukker ikke det andre. Det at du fint kan drite i Gud, det utelukker ikke at du bør tenke litt over Gud også!

Slik er det alltid med Gud, at Gud er så mange ting på en gang og gjør så mange ting på en gang, og krever at man kan holde så mange baller i luften på en gang, at folk ikke forstår noen ting lenger!

Men da kan dere bare sitte der, og ikke forstå hva som skjer. Når jeg nå beviser at jeg og en rekke andre personer er superhelter, som er sendt av Gud!

Vær så god! Bare sitt der og se dum ut!

Og bare fortsett med psykiatrien, en konsentrasjonsleir for superhelter! Superhelter som retter opp alle verdens problemer, i det øyeblikket jeg kommer og tolker mentale lidelser som kunstverk!

Jeg kan godt presisere dette, for det er jo uansett ingen som respekterer en person som meg!

Mentale lidelser er et kunstverk som er produsert av Gud. Gud trenger bare én sjanse, én handling, ett kunstverk, for å redde verden fra ondskap!

Men Gud tar ikke æren for det kunstverket, eller for mine tolkninger av det kunstverket.

Dette betyr at dere som har mentale lidelser får æren for å ha reddet verden fra ondskap! Og det er altså slik at dere ikke er ansvarlige for andre personers handlinger, uansett!

Dette betyr at selv om ingen klarer å tolke den mentale lidelsen deres som et kunstverk, så har dere likevel reddet verden fra ondskap! For dere er ikke ansvarlige for andre personers handlinger eller andre personers inkompetanse!

At andre ikke klarer å tolke kunsten deres, det er ikke dere ansvarlige for! Derfor har dere reddet verden! Derfor er dere alle sammen superhelter!

Jeg kunne sagt ting som nyanserer dette, for det er alltid slik med Gud at det ene ikke utelukker det andre. Men det jeg eventuelt kunne sagt, det er ikke så viktig.

Derfor dropper jeg det! 🙂

Psykiatrien er ferdig!

Det er mange grunner til at psykiatrien er ferdig. Selv om jeg ikke hadde kommet og forklart at psykiatrien er en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig for superhelter som er sendt av Gud, så er psykiatrien ferdig.

Alle forstår det, at man i fremtiden ikke vil ha den psykiatrien vi har her i dag!

Så psykiatrien er uansett ferdig!

Men poenget mitt er at psykiatrien er dobbelt ferdig, er grundig ferdig!

Psykiatrien er så grundig ferdig som noe kan bli!

Da starter den virkelige galskapen

Nå kan jeg starte med den virkelige galskapen, nemlig mine kunsttolkninger.

Jeg skal i de følgende innleggene bevise at jeg og en rekke andre personer er superhelter som er sendt av Gud, eller som i hvert fall er merket som superhelter av Gud.

Og når jeg driver og tolker kunst, så kjører jeg på, på måter som ingen andre gjør! Dette betyr at du får sjokk, når du ser hvor fantasifull og leken jeg er, når jeg tolker kunst!

Alt du har sett og hørt om kunsttolkning, det kan du egentlig bare glemme. For nå har jeg kommet. Nå har den offisielle kunsttolkeren i dette Universet kommet!

Jeg har kommet.

Eller som jeg pleier å si:

Tiden har kommet, og det har også jeg.

En oppdiktet person

Og helt til slutt ønsker jeg bare å minne om at jeg er en oppdiktet eller fiktiv person, ikke en virkelig person.

Hvis du har store problemer med å forestille deg hva dette betyr, så kan jeg meddele følgende:

Alle søksmål rettes mot Gud, og rettssaken foregår i helvete.

Jeg sier bare at Gud også kan ta ting personlig.

HAVE A NICE DAY! 🙂

Bare for å fortsette litt til…

Nå er jo jeg en kunstner som liker å true med helvete. Og derfor ser du ofte at jeg bare fortsetter og fortsetter når jeg først har kommet i gang med å skrive. Det er da meg som minner om at ting fortsetter og at det ikke nødvendigvis er slutt, når man tror at det er slutt.

Dette innlegget ble egentlig avsluttet nå. Men så fortsetter det likevel! 🙂

Messias forklarer litt om lover

I et demokrati er verdier overordnet loven. Loven er bare der for å avklare hvordan verdiene kan anvendes i ulike sammenhenger.

Så loven er altså ikke overordnet andre ting, men underordnet andre ting.

Og en av de tingene som er overordnet loven er nettopp menneskerettighetene. Men menneskerettighetene er ikke overordnet hovedverdiene i et demokrati.

Du har altså følgende juridiske hierarki i et demokrati:

  1. Hovedverdiene
  2. Menneskerettighetene
  3. Grunnloven
  4. Loven
  5. Ulovfestede prinsipper

I varslingssaker pleier arbeidsgivere å kjøre på det som heter ulovfestede prinsipper. Og det er nettopp ting som dessverre ikke kunne lovfestes, fordi det er i strid med hovedverdiene, menneskerettighetene, grunnloven og eventuelt også loven!

Ulovfestede prinsipper, det er slike ting som ikke tar seg ut på trykk, slike ting som egentlig ikke tåler dagens lys!

Vi snakker da om arbeidsgiveres styringsrett og arbeiderens såkalte lojalitetsplikt til arbeidsgiveren. En annen ting som også er ulovfestet er kontraktsfestede prinsipper.

Det er ikke slik i et demokrati at man kan inngå en kontrakt om å avskaffe samfunnets hovedverdier, menneskerettighetene eller grunnloven!

Og da ser du at arbeidsgivere står veldig svakt, innen dette nye systemet som jeg presenterer her.

Folk må gjerne si at det jeg presenterer ikke er nytt, men da snakker de på at dagens rettssystem ikke følger den korrekte fremgangsmåten!

Ja. Selvsagt går grunnloven foran andre lover! Og selvsagt går menneskerettighetene foran norsk lov! Jo da, men norsk rettsvesen anerkjenner ikke dette!

Rettsvesenet oppfører seg som om grunnloven ikke eksisterer! De som vedtar landets lover oppfører seg også som om grunnloven ikke eksisterer, når de for eksempel sitter og finpusser på Straffeloven, uten at det står noen verdens ting der om ytringsfrihet!

Dette var jeg inne på i julekalenderens innlegg nummer 6 og i julekalenderens innlegg nummer 7 – hvordan hele Straffeloven er grunnlovsstridig fordi den undergraver ytringsfriheten.

Jeg har kommet

Jeg har altså kommet for å rette opp i dagens misforståelser. Og da er det ikke slik at jeg kommer til å jatte med på dette samfunnets misforståelser, for jeg har kommet for å rette opp i misforståelsene!

Rettssikkerhet

La meg nå bare bevise at jeg er Den Utvalgte, ved å spikre et lite poeng, som jeg også har nevnt tidligere:

Du har ingen rettssikkerhet i det hele tatt, når du umulig kan vite på forhånd om det du gjør er rett eller galt!

Hvis du tar en titt på de 5 punktene som jeg listet opp over her, kall det lovhierarkiet, så ser du at jeg som kunstner velger å fokusere på de tre øverste punktene, fordi det er de punktene som er viktigst, altså hovedverdiene, menneskerettighetene og grunnloven.

Det er faktisk jobben min som kunstner å fokusere på disse punktene!

Mens arbeidsgivere, stortingsprestene og dommere, de velger å fokusere på de to nederste punktene i lovhierarkiet, på bekostning av de tre øverste!

Mitt spørsmål… jeg må bare spørre deg, siden jeg tross alt er Messias og det er jobben min å revolusjonere samfunnet… så jeg må bare spørre deg:

I lys av at både lovgiverne og dommerne helt har glemt de tre øverste punktene i lovhierarkiet, er det ikke da min plikt som kunstner å fokusere på de tre øverste punktene?

Er det ikke dermed desto viktigere at jeg som kunstner velger å fokusere på de tre øverste, når dagens autoriteter og maktpersoner nettopp har valgt å overse de punktene?

Jo. Det jeg sier er helt sant! Det er desto viktigere at jeg gjør det, når de som egentlig skal gjøre det, ikke gjør det!

Men hva er dommeres logikk? Og hva er politiets logikk? Og hva er stortingsprestenes logikk… der de raser av sted og avskaffer ytringsfriheten med Straffeloven?

Jo. Logikken deres er hele veien at siden de selv velger å overse de tre øverste punktene i lovhierarkiet, så er det ekstra viktig at alle andre gjør det samme!

Ser du at adferden til dagens autoriteter og maktpersoner er ulogisk? Det henger ikke på grep!

De mener… jeg må bare få spikret dette, altså! De mener at jeg som er en kunstner må overse de tre viktigste punktene i lovhierarkiet, fordi dommerne, politiet og lovgiverne selv overser dem!

Det de sier er jo helt feil! Det kunne ikke vært mer feil!

Jeg sier deg. Dommerne velger i rettssak etter rettssak å sette ulovfestede prinsipper og loven foran grunnloven og foran menneskerettighetene og foran hovedverdiene i demokratiet!

Et godt eksempel på dette er pelsvarslingssaken, hvor varslerne ble dømt til å betale en halv million i erstatning til forbryterne for å ha avdekket forbrytelser!

Da jeg googlet for å finne informasjon om pelsvarslerne, så fant jeg denne artikkelen:

Varsleres rettssikkerhet er satt flere år tilbake

Det kan presiseres at varsleres rettssikkerhet er satt flere århundrer tilbake!

Begge disse sakene er eksempler på at dommere og rettssystemet velger å blankt overse de tre øverste punktene i lovhierarkiet. Og da kan vi konkludere med at dagens rettssystem ikke kan bli noe mer inkompetent!

Toppen av juridisk inkompetanse er å overse de tre øverste punktene i lovhierarkiet, ironisk nok!

Man overser toppen av lovhierarkiet… og det er toppen av juridisk inkompetanse!

I den siste saken fra Oslo Universitetssykehus, så ser du hva jeg snakker på, når jeg sier at arbeidsmiljøloven er så svakt formulert og så komplisert og selvmotsigende at den rett og slett undergraver varslingsretten og ytringsfriheten, den også!

Varsleren måtte betale saksomkostningene på en halv million kroner etter å ha saksøkt Oslo Universitetssykehus. Dermed var det varsleren som fikk straffa!

Selv om Oslo Universitetssykehus hadde tapt saken, så hadde de ikke blitt straffet! Å måtte betale erstatning til varsleren er uansett ingen straff for Oslo Universitetssykehus!

Her ser du hvordan det alltid er offeret som må betale, og hvordan overgriperne alltid går fri! Rettssystemet straffer i hvert fall ikke forbryterne i slike saker, bare offeret!

Dette ødelegger verdiene i samfunnet. Man ser igjen og igjen at det er offeret og den som prøver å stå opp for det som er rett, som blir straffet!

Og bare for å presisere hvor idiotisk dagens rettssystem er, så var det ikke full enighet blant dommerne i den rettssaken. Likevel måtte varsleren betale saksomkostningene!

Selv om det er tvil fra dommernes side, så må varsleren betale saksomkostningene! Hvor blir det da av rettferdigheten oppi dette?

I et sivilisert samfunn, så ville en slik rettssak som dette tatt veldig kort tid. Og samfunnet hadde tatt ansvar for å utbetale en erstatning til offeret, samt for å fjerne alle inkompetente ledere fra stillingene sine.

Man hadde brukt mindre tid på prosedyrer og mer tid på å rydde opp! Og i slike saker som angår ytringsfriheten, så har varsleren muligheten til å anke rett til Høyesterett, som i det nye systemet består av kunstnere og samfunnskritikere, altså personer som selv har bevist at de forstår verdien av ytringsfrihet!

Gjengjeldelse for varsling er en forbrytelse mot ytringsfriheten. Derfor angår det altså ytringsfriheten, og da kan man anke rett til Høyesterett!

Man får da veldig raskt et samfunn hvor det er full ytringsfrihet og hvor folk også klarer å snakke sammen og finne gode løsninger utenfor rettssystemet. Hvis folk bare hadde klart å oppføre seg som folk og ikke som komplette rasshøl, så hadde man klart å finne gode løsninger utenfor rettssystemet!

Poenget er da at i et samfunn hvor det er full ytringsfrihet, så driver man en form for heksejakt på inkompetente ledere, noe som medfører at man har svært få inkompetente ledere. Og da klarer man også å unngå gjengjeldelser og det at det ikke ryddes opp i gjengjeldelser!

I et ekte demokrati er den største forbrytelsen å være en inkompetent leder som ikke respekterer ytringsfriheten!

Det er noe med holdninger. I dag tar man på inkompetente ledere med silkehansker! Jeg bare sier det.

La oss ta en nærmere titt på hva som skjer i disse rettssakene, hvor varslere korsfestes!

Hva er det som skjer?

Det som skjer, det er at dommere velger å overse de tre viktigste juridiske prinsippene i et demokrati! Og når man gjør det, så beviser man at man er totalt inkompetent!

Jeg kan knapt tenke meg noen alvorligere forbrytelse, enn å sitte der som dommer og overse de tre juridiske hovedpunktene og å gjøre dette i kor med alle andre dommere! Da har man vitterlig okkupert rettssystemet!

Norsk rettssystem har blitt okkupert av dommere som ikke bryr seg om de viktigste tingene, og som bruker rettssystemet til å korsfeste kunstnere og kritikere med hellige lover!

Merk nå at disse hellige lovene og disse ulovfestede prinsippene som norske dommere dømmer etter, det er ting som er helt underordnet de tre juridiske hovedprinsippene!

Korsfestelse kalles det! Vi snakker om at man korsfester en varsler, en kritiker eller kunstner, slik som man korsfestet Jesus for to tusen år siden!

Korsfestelse av kunstnere og kritikere pågår her fortsatt! Og man bruker fortsatt hellige lover til å utføre jobben! 🙂

Dette er alvorlig!

Merk nå at man i fremtiden vil gå tilbake i tid og studere utfallet av rettssaker, og straffeforfølge dommere som har begått forbrytelser mot demokratiets hovedverdier, menneskerettighetene og grunnloven!

Fremtiden vil se på dagens dommere som onde prester som har fortjent å brenne i helvete og som en slags maktelite som levde på skjerma avdeling, fordi alle kunstnere hadde forlatt Planeten!

Hva skjer nå?

Hva skjer nå, når det er én eneste kunstner i dette landet, som ønsker å gjøre jobben sin, som kunstner i et moderne demokrati?

Jo, makteliten sitter klar til å korsfeste enda en kunstner!

Rettssystemet med sine totalt inkompetente dommere har spesialisert seg på å korsfeste kunstnere og kritikere, fordi det har spesialisert seg på å overse de juridiske hovedprinsippene!

De tre juridiske hovedprinsippene… som er… hovedverdiene, menneskerettighetene og grunnloven.

Henger du med? Det er kunstnere og samfunnskritikere sin jobb å fremme de tre juridiske hovedprinsippene!

Men rettssystemet fungerer som et bakholdsangrep på enhver kunstner, varsler eller samfunnskritiker som ønsker å gjøre jobben sin i et moderne demokrati, hvor folk faktisk har rett til å få vite hva de stemmer på ved valg!

Et bakholdsangrep, ingen rettssikkerhet!

Jeg synes det er på sin plass å sette disse tingene i en egen overskrift, enda en gang.

Når det er åpenbart at en varsler gjør jobben sin ved å varsle om noe som er kritikkverdig i samfunnet, og dermed også fremmer varslingsretten, så gjør jo varsleren noe som er bra!

Så det varsleren vet, det er at hun eller han gjør noe som er samfunnsnyttig! Samtidig er det umulig for varsleren å vite på forhånd om rettssystemet mener at det hun eller han gjør er riktig!

Og da snakker vi om at varsleren lett utsettes for et bakholdsangrep, en korsfestelse og faktisk ikke har noen som helst rettssikkerhet, da varsleren umulig kan vite på forhånd om det varsleren gjør er rett eller galt, etter rettssystemets vurdering!

Det kan avhenge av hvem som dømmer i saken og så videre! Det kan avhenge av hvilken advokat man eventuelt bruker selv, og hvilken advokat motparten bruker! Det kan avhenge av hvilket bein dommerne stod opp på!

Merk nå dette, at jeg som er Messias, jeg er tydelig på at man ikke kan dømmes for noe som i utgangspunktet er bra, og som man umulig på forhånd kan vite om rettssystemet vurderer som galt!

Jeg snakker nå på rettssikkerheten til kunstnere og varslere! Og rettssikkerhet, det er faktisk en av hovedverdiene i et demokrati! Det tilhører altså punkt nummer 1 i lovhierarkiet, for det har å gjøre med rettferdighet!

Det er rett og slett hovedverdistridig å dømme noen som umulig kunne vite på forhånd om det man gjør er rett eller galt!

Og hva er det jeg snakker på? Jeg snakker på at det er blodig urettferdig å dømme noen for å ha gjort noe galt, i ettertid. Når det er umulig for vedkommende vite på forhånd, om det er rett eller galt!

Rettferdighet er aldri noe tema i en norsk rettssal!

Disse to varslingssakene som jeg nettopp nevnte, de beviser at rettferdighet aldri er noe tema i en norsk rettssak!!!!!

Vi snakker om at man straffer noen som gjør noe som både er modig og som samfunnet er tjent med! Vi snakker om at man straffer noen som fremmer demokratiets hovedverdier! Vi snakker om at man straffer noen for å ha ytret seg! Og ytringsfriheten, den er fortsatt en menneskerettighet!

Man straffer noen for å benytte seg av menneskerettigheten sin, og dermed avskaffer man alle menneskerettighetene!

Merker du at det jeg sier er helt rett, at det er blodig urettferdig å straffe noen for å ha benyttet seg av menneskerettigheten sin, ytringsfriheten?

Det er faktisk ikke lov å straffe noen for å ytre seg!

Hvis man på noe tidspunkt skal begi seg inn på noe slikt, så må det være en straff for at man ikke respekterer ytringsfriheten. Ja, de som ikke respekterer ytringsfriheten… de kan kanskje fratas ytringsfrihet? Kanskje er det rettferdig?

Men du skal i hvert fall aldri frata noen ytringsfriheten, som ikke har fortjent det!

Hva er det vedkommende har fortjent? Det er det store spørsmålet i en rettssak, men ikke her i Norge i 2017!

Et lite øyeblikk!

Jeg må kort få nevne at den varsleren som måtte ut med… en halv million kroner… for å ha saksøkt Oslo Universitetssykehus… måtte betale prisen for at vi har et svært dyrt rettssystem i Norge i dag!

Det er helt urettferdig at varsleren skal betale for at rettssystemet er ekstremt dyrt! Stortingspolitikerne burde heller vært fakturert for den kostnaden!

Forstår du dette? Det er helt urimelig og helt urettferdig at varsleren skal betale prisen for stortingsprestenes inkompetanse!

Det jeg sier er helt korrekt! Jeg snakker på rettferdighet!

En annen ting er at i fremtiden, så vil denne typen søksmål bli ansett som en ytring. Av praktiske årsaker ser man da på det at man saksøker noen, som en ytring. For man prøver på sett og vis å si noe om at noen er kriminell! Greit nok det, men da skal man heller ikke straffes!

I fremtiden vil rettssystemet være rettet mot både rettferdighet og gode løsninger. Dermed går man rett og slett i dialog med rettsystemet, for å løse et problem! Og det betyr at man rett og slett ytrer seg, overfor rettssystemet! Og så ser man hva som blir utfallet!

Om det blir en slags rettssak eller hva det blir! Men det hele starter med en slags dialog eller ytring, og derfor straffer man ikke folk for å ha saksøkt noen… i fremtiden!

🙂

Bare til informasjon.

Når rettferdighet ikke er noe tema

Rettferdighet er aldri noe tema i en norsk rettssak. Og dette onde rettssystemet som vi har, er skapt av onde partiprester fra helvete som nettopp ønsker at hovedverdiene i et demokrati, inkludert rettferdighet, aldri skal være noe tema!

For da får de selv nemlig mest makt! For da undergraver de individets verdighet, og folk sin tankefrihet og hele pakka!

Når rettferdighet ikke lenger er noe tema, så har man klart å ødelegge hele demokratiet! For det betyr jo at folk ikke har lov til å kritisere, å reagere på ondskap og urettferdighet altså! Dermed har du ikke lov til å tenke selv!

Og hele forutsetningen for et demokrati er jo at enkeltmennesket skal gjøre seg opp sin egen mening, helt uavhengig fra alle andre, om hvem som skal styre landet! Dermed må enkeltmennesket ha lov til å tenke selv, og da må det ha lov til å kritisere, og da må det ha lov til å reagere på urettferdighet!

Men dagens rettssystem gjør det veldig klart at du ikke skal reagere på urettferdighet! Dermed skal du ikke tenke selv!

Verdiene i samfunnet blir helt ødelagt, når folk sin rettferdighetssans blir ødelagt!

De er så grundig ferdig!

Jeg ønsker å presisere at Gud ikke er blind. Jeg ønsker å presisere at Gud vet at disse sinnssyke partiprestene sitter der og godter seg når varslere blir korsfestet i det bakholdsangrepet av et rettssystem som partiprestene selv har skapt, for å undergrave demokratiets hovedverdier, for å kunne tilrive seg all makt ved å være en ond og undertrykkende Satan fra helvete!

Det er rett og slett Satan som styrer dette landet! I varslingssak etter varslingssak, så avslører lovgiverne at de selv mangler rettferdighetssans! For de sitter jo på sidelinjen og godter seg over at varslere blir korsfestet!

Se på dem! De snakker ikke på at det må utbetales erstatninger til varslere! Neida!

De gjør ingenting! Og hvis du lurer på hvorfor de ikke gjør noen verdens ting, så kan du bare se på arbeidsmiljøloven og på Straffeloven, så ser du at disse svina er motstandere av demokratiet, motstandere av ytringsfrihet og sannhetssøken!

Stortinget er okkupert! Rettssystemet er okkupert! Ja, av folk som mangler rettferdighetssans!

Jeg kan godt gjenta dette en gang til:

DEN LOVGIVENDE FORSAMLING ER OKKUPERT AV FOLK SOM MANGLER RETTFERDIGHETSSANS!

FOLK SOM MANGLER RETTFERDIGHETSSANS DØMMER I NORSKE RETTSSAKER!

Hvordan ble det slik?

Du. I et samfunn som har lagt rettferdighetssansen og sannheten for hat, så blir det naturligvis slik. De som nettopp hater rettferdighet og sannhet stiger til topps, fordi de fremstår som autoriteter og som kompetente!

Hva har skjedd nå?

Jeg som er Messias har advart og informert om disse tingene. Og det har faktisk skjedd!

Og den store overraskelsen i denne verden, den er at det ikke er flertallet som er dommeren. Det er heller ikke dagens autoriteter som er dommeren!

Nei, dommeren er en helt uavhengig person, nemlig Gud!

Så da er vi tilbake til religionen da, folkens… eller?

Tja. Du får følge med meg på disse innleggene, så kanskje du får noen nye ideer rundt Gud! 🙂

Sinnssykt?

Er det sinnssykt at jeg forklarer ting om Gud, synes du?

Du. Det er jobben min som kunstner å forklare ting om Gud. For det er nemlig jobben min som kunstner å sette prester i et kritisk lys!

Folk er i dag helt ukritiske til prester! Prester får statsstøtte for å fortelle løgner om Gud!

Hva med meg da, som forteller sannheten? Får jeg statsstøtte for å snakke på Gud hele dagen?

Dette landet, dette samfunnet, er så grundig fucka! Her er det en lang rekke autoriteter som folk flest er helt ukritiske til!

Autoritetene lever på skjerma avdeling!

Og da får vi nå se… hvordan autoritetene håndterer meg. For jeg er tross alt en kunstner som gjør jobben min ved å fremme de tre viktigste juridiske prinsippene, i et moderne demokrati i 2017!

Jeg er den eneste kunstneren i dette landet som gjør jobben sin…  hvis du skjønner hva jeg mener?

Derfor må jeg jo håndteres! For man kan ikke ha en eneste kunstner som gjør jobben sin!

Noen må gjøre noe! For det er nemlig én eneste kunstner i dette landet som ønsker å gjøre jobben sin med å fremme de tingene som er litt viktigere enn alt det som dagens autoriteter og ledere beskjeftiger seg med!

Hjelp, en kunstner gjør jobben sin!

Dette samfunnet får angst, fordi en kunstner gjør jobben sin!

Dette samfunnet sover når Satan styrer landet!

Dette samfunnet sover når folk som mangler rettferdighetssans regjerer som konger innen rettssystemet!

Eller du kan si at folk sover FORDI rasshøl som mangler rettferdighetsans regjerer som konger her!

🙂

Har dette skjedd?

Jeg må bare spørre, helt på tampen her, om dette faktisk har skjedd. Har jeg faktisk sagt ifra nå?

Kunne jeg vært noe tydeligere?

Mye fitte!

Alle autoriteter og ledere i dette samfunnet har allerede bøyd seg fremover og er klare til å ta kuken min opp i rumpa! Helt greit det!

Dere ba om det!

Dere skal få så mye kuk at dere ikke orker mer kuk!

HILSEN EN SUPERHELT SOM IKKE TAR ORDRE FRA MØKKAFITTER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *