Oljeberget 22: Pasientreiser ønsker å saksøke meg (PR9)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 9

Når noen varsler om kritikkverdige forhold i en virksomhet, så ønsker den virksomheten å saksøke varsleren. I forhold til dette er det ganske mye å si. Så la meg gjøre det.

Hvorfor saksøke varslere?

Pasientreiser ønsker nå å saksøke meg, fordi jeg har varslet om kritikkverdige forhold i drittvirksomheten deres.

Men tro det eller ei – det at jeg nå skrev “drittvirksomheten”, det reduserer sannsynligheten for å at de saksøker meg. Hvorfor det?

Jo, for jeg fremstår da som en kritiker. Ved at jeg bruker ordet “drittvirksomheten”. Og i dette samfunnet er det opplest og vedtatt at det er usaklig å kritisere. Dette gjelder særlig når en utpreget kritiker kritiserer.

Så når man er en kritiker som ikke bare er det, men som i tillegg kritiserer, så avskriver man seg selv. For det blir på sett og vis dobbelt opp!

Og ja, det er faktisk slik folk tenker! 🙂

Dette betyr at varslere i praksis avskriver seg selv, så fort de fremstår som kritiske eller samfunnskritiske, noe som forklarer hvorfor varslere er overdrevent “saklige”, så saklige at de er helt usaklige, slik jeg forklarte i det forrige innlegget.

Det jeg snakker på nå, det er at Pasientreiser sitter og vurderer sannsynligheten for at jeg blir tatt på alvor. Og når jeg kaller drittvirksomheten deres for hva den er, så betyr det at jeg ikke blir tatt på alvor. Eller du kan si at jeg i litt mindre grad blir tatt på alvor, da.

Poenget er da at de sitter og vurderer om jeg blir tatt på alvor. Og hvis jeg faktisk ikke blir tatt på alvor, uansett, så er kanskje det beste for dem å ikke bry seg om at jeg varsler.

Så det er ikke det jeg sier, at de på liv og død ønsker å saksøke. Men det er en del grunner til at de ønsker å saksøke meg. Og disse skal jeg forklare litt om nå.

Hva hvis man ikke saksøker?

Faren ved å ikke korsfeste en varsler og totalt ødelegge hele livet og all fremtid i arbeidslivet for en varsler, den er jo at flere ansatte ønsker å varsle!

Plutselig skal alle ansatte varsle, ikke sant? Og da har man et problem, særlig i en kritikkverdig virksomhet som Pasientreiser på Moelv!

Slik sett handler ikke dette bare om at de ønsker å saksøke meg. Det handler like mye om at de ønsker å unngå at andre ansatte varsler på tilsvarende måte.

For det er vel ikke fritt frem for å varsle om kritikkverdige forhold i Pasientreiser på Moelv? Og det er vel ikke fritt frem for å varsle om kritikkverdige forhold i Pasientreiser over hele landet? Og det er vel ikke fritt frem for å varsle om kritikkverdige forhold i Sykehuset Innlandet generelt, og i Helse Sør-Øst generelt?

Eller? 🙂

Jeg har på sett og visst stilt et spørsmål, som Pasientreiser, Sykehuset Innlandet og Helse Sør-Øst føler at de må besvare, slik at ansatte ikke misforstår og tror at det nå er fritt frem for å varsle om kritikkverdige forhold, ikke sant?

Hva har skjedd så langt?

Det som har skjedd så langt, det er at Ann Helen Nilsen, a.k.a. Blacklemon, varslet på bloggen sin om at hun hadde blitt utnyttet som midlertidig arbeidskraft og i tillegg hadde blitt utsatt for en ulovlig gjengjeldelse for intern varsling om dette. Så hun varslet da eksternt om dette på bloggen sin, ja.

Og nå har jeg varslet om disse tingene også. Og da ser man konturene av at snart alle ansatte på Pasientreiser på Moelv ønsker å stå frem og varsle om kritikkverdige forhold!

Før man vet ordet av det skal alle stå frem med sine egne historier!

Og denne typen ting kan til syvende og sist felle stortinget. Før vi vet ordet av det har politiske partier blitt avskaffet, fordi folk har innsett at partier tiltrekker seg maktsyke horefitter, nettopp slike inkompetente ledere som de har på Pasientreiser, altså personer som aldri må slippe til i en lederposisjon!

Til syvende og sist rammer denne typen varsling dagens politiske partier.

Det står med andre ord mye på spill, ikke bare for Pasientreiser, Sykehuset Innlandet og Helse Sør-øst og alle de andre helseregionene i landet, men denne typen varsling kan i verste fall totalt revolusjonere samfunnet!

Og da er dagens politiske partier ferdige. Og det vet de.

Så vi har politiske partier som styrer landet, som selv vet at løpet er kjørt i det øyeblikket varsling tar av i dette samfunnet!

Og derfor har ikke varslere et ordentlig rettsvern. Og derfor griper ikke politikerne inn, når varslere blir utsatt for trakassering og rettslige overgrep.

En potensiell katastrofe

Det kan godt være at statsministeren konfererer med departementet, som kontakter Pasientreiser… angående denne varslingen.

Det kan fort være at stortinget blir involvert, da det her er snakk om å forhindre at varsling blir en eller annen slags folkesport!

SNART SKAL ALLE VARSLE, IKKE SANT?

🙂

Poenget er da at enhver varslingssak angår stortinget. Og det er i stortingets og de politiske partienes interesse at varsling ikke blir en folkesport.

Som jeg sier vil det til syvende og siste ramme dem. Se bare på hvordan jeg kritiserer stortingsprestene, som nettopp er ansvarlige for den pasientreiseforskriften som totalt ødelegger livet og helsa til mange pasienter!

Etter hvert som folk forstår at varslere har en jobb å gjøre i demokratiet med å synliggjøre konsekvensene av stortingets politikk, så slår varsling bare i større og større grad tilbake på stortinget.

Varsling, det kan være farlig. Særlig hvis varsling videreutvikles, slik som jeg foreslår!

Plutselig kommer den ene varsleren etter den andre, som oppfører seg litt slik som jeg gjør her. Som altså oppfører seg litt som en klovn, og som tenker høyt, og gjør noen rare ting, og som ikke er så nøye på ting.

Varsling skal være morsomt! Og det kan godt gjøres til et eneste stort kunstprosjekt!

Kunstnere skal jo også være samfunnskritikere, for hvis de ikke er det, så overlater man all makt til politikere, og folk vet til slutt da ikke hva de stemmer på en gang! Så kunstnere må altså være samfunnskritikere, og dette betyr da at varslere også er kunstnere.

Jeg sier bare at kunstnere må være samfunnskritikere, og at samfunnskritikere må være kunstnere. Og en varsler skal være en samfunnskritiker, altså en kunstner.

Så varslere bør slippe seg litt løs!

Varsling bør være mye mer omfattende enn det er i dag. Man må ende opp på stortinget, for ellers har man ikke varslet om det som man varsler om!

Det er stortinget som setter standarden for ledelse i dette samfunnet, og som styrer over samfunnets verdier og som er ansvarlige for alle samfunnsproblemer og det at samfunnsproblemene ikke blir løst!

Poenget er da at når man varsler om kritikkverdige forhold, så må man ende opp på stortinget. Dermed blir varsling et problem for stortingspartiene, stortingspolitikerne.

Ja, men faen!

Ta en titt på innleggene mine, for fitta!

  1. Banning
  2. Lange tekster
  3. Avsporinger
  4. Gjentakelser
  5. Sinne og trusler!
  6. Fantasifullhet og lekenhet!
  7. Galskap!
  8. Dårlig tekst!

Prøv å praktisere alle disse punktene, når du skal varsle, og du vil se at ideene flyter på en helt annen måte. Varslingen din blir mye mer omfattende og innsiktsfull! Bare prøv! 🙂

Slipp deg løs! Tør å rumpekjøre folk! Tør å gjøre feil! Tør å drite deg ut!

Det er faktisk slik varsling skal være. For varsling skal være litt som å tenke høyt…det skal være en slags reise i ulike ideer og perspektiver og betraktninger.

Varsling skal ikke være så “saklig” som vi forventer og krever i dag!

I dag har vi faktisk misforstått! Og jeg skjønner at de fleste bare ler… av dette som jeg påstår nå. Jeg skjønner det!

Men det jeg sier er faktisk sant. Dette er varslingsrevolusjonen!

Tenk litt på dette!

Vi kan godt dvele litt ved akkurat dette, før vi går videre. Okay?

Tenk litt på dette nå, for faen, og for fitta!

Ja, men når du varsler, så kommer alle rasshøla og mediene og rettssystemet og hele samfunnet til å ødelegge hele livet ditt, permanent! Ja, men da har jo folk fortjent bare dritten!

Ja, men så gi dem bare dritten da! For de gir jo deg bare dritten!

Og hvis de skal prøve å hate deg til døde, så prøv å by på litt hat du også!

Så jeg sier dette, jeg da: Slipp deg litt løs. Og vær litt som Rambo:

They drew first blood.

SPRENG HELE DRITTEN TIL HELVETE! 🙂

Alt står på spill

Som jeg var inne på er det ikke bare “mye” som står på spill for møkkafittene på stortinget. For varsling er et spørsmål om liv og død for de politiske partiene og deres politiske horefitter fra helvete!

Politikerforakten blir ikke noe mindre – den bare vokser!

Det er rimelig eksplosivt, dette varslingskonseptet som jeg presenterer og “prøvekjører” her!

Det jeg sier er at når man skal varsle offentlig, så bør man gjøre det hele til et kunstprosjekt. Og man behøver ikke være “kunstner” for å gjøre det. I det øyeblikket man slipper seg litt løs, så fremmer man ytringsfriheten. Og da gjør man jobben som kunstner i et moderne demokrati!

Så det er faktisk veldig lett å være kunstner. Man behøver bare å være litt klovn, og unngå å tenke så mye. Da får man fart på tankene! 🙂

Kanskje være litt mindre saklig? Kanskje tenke litt på at de som leser teksten kanskje er motstandere av ytringsfrihet og derfor ikke har fortjent noen tekst i det hele tatt?

🙂

Slik tenker i hvert fall jeg. Folk har uansett ikke fortjent noen tekst! 🙂

Ja. For folk flest er faktisk motstandere av ytringsfrihet, når alt kommer til alt. For eksempel er de tilhengere av psykiatrien, bare for å ta ett eksempel!

Og folk flest skiller ikke mellom kunstnere og andre. Folk flest mener at kunstnere ikke skal ha styrket ytringsfrihet, noe som er helt sinnssykt! Det er som å si at ambulansen ikke skal ha lov til å bryte fartsgrensene – ambulansesjåfører må pent oppføre seg som alle andre!

Det er som jeg sier. Noen må faktisk fremme ytringsfriheten i et demokrati. Og det er kunstnere sin jobb å gjøre det. Det er altså jobben til de som er litt ekstra lekne og kreative, å fremme ytringsfriheten!

Og da er man en klovn. Og hvis folk ønsker å ta alt en klovn sier og gjør helt seriøst, så må de gjerne gjøre det. Men det er ikke klovnens feil!

Dette med å være en klovn, det er en menneskerett. Og da snakker vi om at man rett og slett driver og tuller og leker!

Vi tar en titt på barn!

Jeg driver nå og forklarer hvorfor det kan være helt krise at noen varsler, okay? Det kan være helt krise fordi noen som varsler potensielt kan revolusjonere varsling, altså  hvordan folk varsler.

Og plutselig blir dette med å varsle noe som gir status og anerkjennelse og noe som folk synes er dritkult! 🙂

Og da er helvete løs! 🙂

Og vi kan godt ta en titt på barn, for å bedre forstå at det å være en kunstner eller en klovn faktisk er en menneskerettighet. Se for deg et barn som leker!

Er det så farlig akkurat hva barnet gjør? Det er jo bare en lek! Barnet styrer jo ikke akkurat landet! Det driver jo bare i sandkassa si og leker!

Barnet er da en læremester i kunst. Barnet skaper et kunstverk som lærer oss noe om kunst!

Kunst er noe som skjer i ei sandkasse, kan man si, eller i ei lekegrind om du vil. Alle forstår da at det er en lek. I hvert fall hvis kunstneren selv informerer om at hun eller han er en kunstner!

Det er ikke akkurat slik at man styrer landet, når man tross alt bare leker litt i lekegrinda eller sandkassa si!

🙂

Hvorfor skal folk diktere hvordan en kunstner leker? Folk bestemmer jo selv om de ønsker å se på kunstneren leke! Ingen tvinger deg til å konsumere kunst, eller å lese en tekst!

Synes du at en kunstner som driver og leker i sandkassa si ikke er noe morsom, så behøver du ikke å stå og stirre på kunstneren. Finn på noe annet å gjøre!

Slutt å late som om du blir tvunget til å konsumere kunst!

Hvis jeg nå for eksempel begynner å banne svært mye, så behøver du ikke å lese den banningen. Du behøver ikke å lese mine innlegg i det hele tatt!

Men det latterlige er at mange oppfører seg som om de ble tvunget til å lese en tekst!

Å ja? Du liker ikke stilen min? Å, stakkar deg… du blir vel tvunget til å lese alle disse innleggene, ikke sant?

Å… så synd det er på deg, for jeg tvinger deg visst til å lese alt dette! 🙂

Plutselig er folk helt hjelpeløse, og blir tvunget til å lese en tekst! Stakkars folk!

Å være en kunstner er en menneskerettighet

Dette er det jeg nå nettopp har forklart. Tenkte at jeg skulle sette inn det der som en egen overskrift, men så glemte jeg å gjøre det lenger opp her. Men bedre sent enn aldri, okay?

Når man produserer kunst, så leker man. Og det er ingen som skal stå og diktere en kunstner og si at du må leke slik og slik!

Og man bestemmer selv hva som er kunst og hva som ikke er kunst.

Og da lurer du kanskje på om man skal ha full ytringsfrihet da, så lenge man produserer ikke-voldelig kunst?

Ja. Det er det disse tingene betyr. Dette med at det er et problem hvis noen produserer den ene eller den andre typen kunst, det er en ren innbilning!

Det er opp til en selv, hvilken type kunst man ønsker å produsere! Som kunstner skal man være helt uavhengig fra samfunnet, og aller helst skal man være uavhengig fra seg selv også!

Poenget er da at kunstneren nettopp skal være uavhengig. Og der går faktisk grensen! Og det betyr at man som kunstner gjør akkurat som man selv vil!

Det å være en kunstner er faktisk en menneskerett, og som kunstner gjør man akkurat som man selv vil… eller som kunstneren vil om du vil!

Det gjelder å la kunstens eller kunstnerens egen vilje få gjennomslag! Det gjelder å slippe seg litt løs… som klovn!

Man må gjøre litt som klovnen vil! 🙂

Forstår du dette?

Jeg må nesten sjekk om du forstår dette. Jeg snakker litt på dette med å slippe seg løs, og tørre å gjøre noen feil.

Som kunstner må du tørre å gjøre feil, ikke bare i samfunnets øyne, men også i dine egne øyne!

Som kunstner blir man på sett og vis en annen person, en slags oppdiktet person. Og den personen er ikke en juridisk person, og kan derfor ikke saksøkes.

Forstår du dette? Du har vel sett en del filmer eller lest en del bøker som forener virkelighet og fantasi?

Jeg vet ikke om du har sett Transformers? I en av de filmene forenes virkelighet med fantasi, ved at man forteller en historie om at man oppdaget aliens i forbindelse med månelandingen.

Man forener da virkeligheten, eller en konkret historisk hendelse, med noe som er oppdiktet.

På samme måten kan du forene virkelighet og noe som er oppdiktet, når du skal være kunstner eller når du skal varsle. Forstår du dette?

Du kan spille rollen som en superhelt, en superhelt som opererer her i den virkelige verden. Du tar da rollen som superhelt, og spiller en oppdiktet person, en oppdiktet personlighet. Du kan si at du da tar på deg ei maske, hvis du forstår?

Dette er i hvert fall det jeg snakker på, når jeg sier at du må tørre å bli en annen person, når du skal være en kunstner!

Okay?

Og bare for å gjenta meg litt nå, fordi jeg gir faen i om det irriterer deg:

Prøv å være en superhelt! Prøv å være en slags oppdiktet person, som har personligheten til en superhelt!

Ja! Vær litt modig! Vær litt arrogant, akkurat slik som en superhelt er!

Vi trenger flere superhelter i denne verden, synes du ikke? 🙂

Dette er det jeg snakker på

Jeg prøver nå å si et eller annet som kan oppildne alle dere som sitter på gjerdet og vurderer å varsle. Og hvorfor gjør jeg det?

Jeg prøver jo å demonstrere hvorfor det er så viktig for stortingsprestene og inkompetente ledere generelt å undertrykke og kriminalisere varsling. De er rett og slett livredde for at varsling skal bli en folkesport!

Og poenget er altså at før man vet ordet av det, så kommer det noen som gjør varsling morsomt og populært!

Jeg varsler nå om at stortingsprestene og andre inkompetente ledere er fullt klar over at hvis varsling får aksept, så kommer det garantert noen som virkelig slår et slag for varsling, og da blir varsling en folkesport før man vet ordet av det!

Okay?

Og da er løpet fort kjørt for dagens politiske partier. Slik jeg har prøvd å forklare over her.

Politiske partier fra 1800-tallet styrer landet og undergraver demokratiets hovedverdier, slik jeg har forklart i andre innlegg.

Jeg er en klovn!

Merker du at jeg er en klovn, som gjør inkompetente lederes verste mareritt sanne?

Ja, jeg drar en spøk, når jeg prøver å popularisere varsling og utvikle varslingsfaget! Og grunnen til at det er en ganske morsom spøk, det er altså at disse forpulte lederne som er komplette rasshøl, de er fullt klar over at noe slikt kan skje.

Så jeg skremmer dem litt. Jeg sier på sett og vis “Bø!!!”

Å faen, han prøver å si at varsling er helt ufarlig og morsomt og en menneskerett!

Det var nettopp det de fryktet at noen skulle si! Og derfor er jeg en klovn, når jeg kommer her og sier akkurat det!

Noe ganger må man forklare for folk at man er en klovn, for folk mangler både intelligensen og sansen for humor til å gjenkjenne en klovn!

🙂

Tilbake til søksmål

Det jeg sier er at det finnes en hel verden av rasshøl som ønsker at Pasientreiser skal saksøke meg.

Men det var før jeg begynte å forklare ting og tang om varsling og kunst. Nå begynner rasshøla å bli i tvil! De tenker nå at det beste kanskje er å nedtone og overse meg!

Kanskje få politiet til å trakassere meg, eller psykiatrien til å håndtere meg?

Begge deler er fullt mulig. Folk blir trakassert av politiet hele tiden, og ingen reagerer på slikt.

Og psykiatrien… folk har ikke innsikt i hva som skjer der. Så det er mulig å tvangsinnlegge meg i psykiatrien, og da er det ikke slik at folk kan finne ut hva som skjedde! Og klarer de å dope ned meg å presse meg til å begå selvmord, slik som de gjør med mange pasienter… så har de jo kommet i mål!

Poenget er da at polititrakassering og psykiatrien begynner å fremstå som de beste alternativene, når det viser seg at jeg prøver å gjøre varsling til en kunstform og noe som er morsomt, utviklende og populært!

Psykiatrien blir et problem

Bare for å forklare dette også, så blir psykiatrien problematisk. For de ønsker ikke at jeg skal spasere inn i psykiatrien og hjernevaske pasientene til å tro at de er superhelter som er sendt av Gud!

Jeg kommer helt konkret til å tolke den mentale lidelsen til pasientene som kunstverk. Så psykiatrien virker ikke som noen god løsning. For hele poenget med psykiatrien er jo å prøve å få pasientene til å innse at det er noe alvorlig galt med dem, noe som er så riv ruskende galt at de må tvangsmedisineres og overmedisineres!

Da står man igjen med polititrakassering. Men jeg kan si allerede nå at heller ikke det er noe godt alternativ.

Og nå skal jeg ikke gå i detalj på hvorfor. Men jeg har en god del ting å varsle om, som på sett og vis tegner et negativt bilde av dette landet og dets myndigheter. Så hvis politiet i tillegg skulle begynne å trakassere meg, så tror jeg kanskje at FN vil komme på banen med fredsbevarende styrker!

Dette samfunnet ligger meget tynt an allerede, i forhold til meg! 🙂

Og siden jeg er en person som presenterer et brennbart materiale, så vil jeg si at polititrakassering ikke er noe godt alternativ, heller.

Så denne sekta av inkomptente ledere som blir personlig truet av at jeg revolusjonerer varslingsfaget, den kommer til kort her, og må rett og slett sitte og vente, og håpe på at jeg går under radaren.

De har jo skapt dette samfunnet, et samfunn som hater nytenkning og kritikk, slik at det er gode muligheter for at jeg går under radaren.

Da blir dette litt kjedelig!

Uten søksmål, uten tvangsinnleggelse i psykiatrien og uten polititrakassering… så blir jo dette litt kjedelig!

Jo da. Men hvis alle andre som vurderer å varsle, kommer ned fra gjerdet, så kan dette blir morsomt! 🙂

Hvorfor ønsker Pasientreiser å saksøke meg?

Jeg får gå tilbake til saken nå. Hvorfor ønsker de å saksøke meg? Jo, rent personlig, så ønsker lederne hos Pasientreiser å saksøke meg.

Og dette skal jeg forklare nå, i detalj.

Slike inkompetente ledere, de er utrolig nok sykelig opptatt av å vinne. Hver dag på jobb er en seier, fordi det er de som er sjef! Og for disse sinnssyke lederne, altså denne typen inkompetente ledere med en personlighetsforstyrrelse fra helvete som de har hos Pasientreiser, så er det et poeng i seg selv å være destruktiv og ond.

Hvorfor? Jo, de føler at det å slippe unna med å være destruktiv, slem og ond, det er en seier i seg selv!

Og nå når jeg varsler om dem på denne måten, så opplever de at det er jeg som vinner. Og poenget er da at de ønsker å vinne, denne kampen som oppstår nå!

Og da blir et søksmål løsningen.

Det er noe med at personer som har en anti-sosial personlighetsforstyrrelse har et sykelig behov for å vinne. Og det gjelder særlig i sammenhenger hvor de mener at det er de selv som er “sjef”.

Det er dette med hvem som er sjef igjen, folkens! 🙂

I sammenhenger hvor de mener at det er de selv som er sjef, så må de rett og slett vinne! Og dette her er en av de sammenhengene!

Og da er det jo en gang slik at hele rettssystemet med de latterlige hellige lovene er skreddersydd for at rasshøl som dem selv skal kunne gå seirende ut av en slags duell.

Så det er virkelig en prestisjesak for disse rasshøla, dette her! 🙂

De bare må vinne. Jeg bare sier det.

Og de må altså vinne rent formelt. Det betyr at de må vinne i en rettssak, eller i flertallets øyne.

Jeg på min side er mer opptatt av å gjøre jobben min som kunstner, ja, ved å gi disse rasshøla litt kamp til døra!

De ønsker å gjøre dette til et spørsmål om hvem som er vinneren. Helt greit for meg! 🙂

Jeg har oppfattet det for lenge siden!

En liten titt på storingsprestene

La meg nå forklare litt rundt stortingsprestenes behov for å vinne.

Stortingsprestene er sadister, som får en intens nytelse fra å påføre andre lidelse. En annen ting som gir dem lykke er det å slippe unna med hele faenskapen, inkludert det å slippe unna med løgn!

Så de elsker å gi folk bare dritten, og få folk til å være takknemlige for at de får bare dritten, for det betyr da at de har klart å lure folk trill rundt, å lyve til folk uten at folk fanger opp på at de blir løyet til!

Og der har jeg forklart hele helsepolitikken. Helsepolitikken, den kan beskrives som at politikerne nekter å forebygge sykdommer, for at folk skal bli syke. Og når folk blir syke, så får de dritdårlige behandlinger.

Og da snakker jeg på at nærmere 15 % av sykehusbehandlinger ender med feilbehandling. Og det drepes nærmere 5000 personer årlig med feilbehandling!

Faktisk er det mange flere enn 5000 personer som dør årlig av feilbehandling, kall det behandlernes inkompetanse. Bare så det er sagt! Men pasientene er så dumme at de ikke forstår at det er feilbehandling, når behandleren for eksempel gir feil eller manglende livstilsråd!

Kort oppsummert påfører stortingspolitikerne folk helseproblemer, og dårlige behandlinger. Og i tillegg til dette må de stakkars pasientene bruke av tid og energi som de skulle brukt på å bli friske, til å søke om dekning av reiseutgifter, noe som er ekstremt krenkende!

Pasientene må altså slåss mot et forpult bedritent møkkabyråkrati, for å få dekket reiseutgiftene sine! Det er krenkende, når man tross alt er syk og ute av stand til å slåss mot enda et jævla byråkrati!

Men enden på visa, den er et folk er evig takknemlige for å blitt voldtatt og torturert rett i grava!

Pasientene skryter av det norske helsevesenet, og av hvor flott det er å leve i Norge!

Dermed lykkes stortingspolitikerne med å drepe og torturere hele folket, samtidig som hele befolkningen er evig takknemlig! Og det å ta så grundig rotta på et helt folk, det gjør godt langt opp i horefitta på en politiker!

Dette er folk som føler at det er en kjempestor seier hvis man kan slippe unna med å være direkte ond!

Hvordan går det med varslere?

Nå forstår du sikkert hvorfor politikerne sitter og ser på at varslere får hele livet sitt ødelagt. For dem er det en kjempestor seier å slippe unna med å sitte på sidelinjen og se på at varslere får hele livet sitt ødelagt… fordi stortingspolitikerne har bestemt at det skal være slik!

Det er jo politikerne som hater varslere, og som har bestemt at dette samfunnet skal hate varslere! Men så holder ikke folket politikerne ansvarlige for akkurat det!

Dermed slipper politikerne unna med faenskapen sin, og det er en kjempestor seier!

Poenget er da at det gjør kjempegodt langt oppe i horefitta på stortingsprestene, når de slipper unna med å sitte å se på at enda en varsler blir korsfestet i det samfunnet som nettopp hater varslere, fordi stortingspolitikerne selv hater varslere!

Hva er straffa for å hate varslere, når man styrer et land?

Du. Gud er ganske opptatt av varsling. Derfor er det et poeng i seg selv for Gud å straffe stortingspolitikerne for at de hater varsling.

Og straffa er psykiatrien, som Gud selv har fremprovosert.

De som sitter innesperra i psykiatrien er varslere som varsler om at Gud ikke har noen som helst problemer med å torturere folk i helvete, og som varsler om at Gud selv ikke er religiøs og om at Gud ikke ønsker å være Guden og som også varsler om at de selv er kunstnere og superhelter og kunsttolkere som er sendt av Gud.

Så de som har mentale lidelser, de varsler om en lang rekke ting. Det er ikke mulig for meg å nevne alt som de varsler om!

Men jeg kan kort nevne at de varsler om at dette samfunnet har en egen konsentrasjonsleir for sine ofre, når de blir fengslet i psykiatrien!

De som har en mental lidelse, de varsler om mangt!

Og straffa for å hate varslere, den er altså at man opererer en egen konsentrasjonsleir for varslere som er sendt av Gud!

Psykiatrien er straffa for at stortingsprestene hater varslere. Og som jeg har sagt tidligere, så planla Gud den straffa allerede før Universet ble skapt.

Gud forutså jo Universet før det ble skapt. Og bestemte seg på bakgrunn av det å bli noe helt bestemt. Og hva Gud er skal jeg ikke gå i detalj på. Men Gud er mye mer leken enn noen voksen person!

Så alt dette er en lek for Gud. For Gud er det å straffe rasshøl en lek!

Rasshøla skjønner ikke hva som foregår en gang. Og det synes Gud er kjempemorsomt!

Poenget er da at Gud er svært opptatt av å straffe ledere i et moderne demokrati som har lagt varsling for hat, og som dag etter dag sitter og ser på at varslere blir korsfestet og utestengt fra arbeidslivet og samfunnet!

Og siden vi er inne på dette, så er det ikke slik at Gud ønsker at politikerne skal prøve å finpusse på lovene sine eller gjøre noe som helst. For skaden er allerede gjort.

Det er ingenting som politikerne kan gjøre for å endre på det som har skjedd. De har blitt testet, og har ikke bestått testen!

Så enkelt er det.

Når du opererer en konsentrasjonsleir for varslere som er sendt av Gud, for kunstnere og superhelter som er sendt av Gud, så er du ferdig. Da har du feilet!

Da er det ikke slik at du får et forsøk til på å ikke begå verdens største forbrytelse!

Hvordan fungerer dette?

Når jeg først er inne på dette, så kan jeg godt forklare litt mer rundt dette.

Gud ønsker å høre politikerne si at “Vi visste da ikke at mentale lidelser var et kunstverk som kom rett fra Gud!”. For da innrømmer politikerne at de hater galskap.

Grunnen til at politikerne ikke oppfatter at mentale lidelser er et kunstverk, den er at de hater galskap. Og det å hate galskap, det er verdens største forbrytelse, for det resulterer i psykiatrien.

Hat for galskap er altså motivet bak psykiatrien. Så når politikerne prøver å unnskylde seg, så innrømmer de bare motivene bak forbrytelsen. Dermed innrømmer de forbrytelsen.

Dette som jeg forklarer nå, det har faktisk skjedd. I lys av adferden sin, så har stortingsprestene nettopp prøvd å unnskylde seg ved å si at de ikke visste at en mental lidelse utgjør varsling og kunst. Og da snakker de altså bare på sine egne motiver for å operere en konsentrasjonsleir som psykiatrien!

Rettssaken pågår her, uten at noen er klar over det. Og stortingspolitikerne har innrømmet både forbrytelsen og motivene!

Og denne humoren som jeg beskriver nå, det er en form for passe sinnssyk humor. Ja, det er Gud sin sans for humor! Ja, Gud – som altså synes at det er god humor å leke Satan med samfunnets ofre! 🙂

Er det greit at jeg er prest?

Jeg snakker litt på hva Gud tenker om varsling, hvis det er greit for deg?

Gud mener at varsling er hellig. Gud mener at varsling er hovedverdien i et demokrati. Gud mener at varsling er en menneskerettighet.

Og Gud mener at stortingsprestene er Satan.

Mentale lidelser, det er Gud som latterliggjør dem.

Og det festlige da, det er folk vil benekte at Gud kan være så ond. Og Gud synes at det er kjempemorsomt, at folk ikke klarer å forestille seg det. For da er folk så fantasiløse at de innrømmer at de tilhører den sekta som har lagt fantasifullhet for hat, og som er ansvarlig for psykiatrien.

Så for å si det veldig enkelt, så er Gud alltid på utkikk etter de ansvarlige for psykiatrien!

Nå tror jeg at jeg har snakket litt for mye på Gud, siden jeg tross alt ikke er en prest selv. Jeg har ikke lov til å varsle… varsle… om viktige ting i forhold til Gud.

Men prester har lov til å lyve om Gud hele året!

🙂

Og dette er altså kjent for Gud. For Gud forutså som sagt hele Universet før det ble skapt.

Folk gjør mye rart, i den tro at Gud er blind. Men sannheten er at Gud forutså hele Universet før det ble skapt.

At det er noe Gud ikke vet, kommer ikke i betraktning.

Tenk på dette! Om folk hadde levd som om det fantes en rettferdig Gud! Da hadde folk oppført seg annerledes!

Og det sier mye om hva slags rasshøl folk er!

Når det ikke finnes noen rettferdig Gud…

Tenk litt på dette, et lite øyeblikk. Hvordan oppfører folk seg hvis de vet at det finnes en rettferdig Gud?

De vil da kvie seg for å gjøre ting som åpenbart er galt. De vil tenke seg om, særlig hvis de sitter i maktposisjoner.

De som leker Gud i dette samfunnet, det er stortingspolitikerne. Vet du hvorfor de komplette rasshøla på Pasientreiser på Moelv holder på som de gjør?

Jo, de vet at det er Satan som styrer i dette samfunnet, og ikke noen rettferdig Gud! De vet altså at stortingsprestene ikke er noen rettferdig Gud!

De vet at de slipper unna med all mulig faenskap, nettopp fordi det ikke finnes noen rettferdig Gud i dette samfunnet, i den forstand at de prestene som styrer er direkte onde selv, og derfor har en blind aksept for ondskap!

Ja, og dette forstår altså lederne hos Pasientreiser veldig godt, fordi de selv er akkurat den samme typen rasshøl som stortingsprestene! Så de gjenkjenner seg selv, og vet at stortingsprestene er Satan!

Og når Satan styrer, er det altså fritt frem for de som er onde!

Merk nå at mange nordmenn har problemer med å se at stortingsprestene er direkte onde. Det skyldes at nordmenn har blitt hjernevasket av de samme stortingsprestene.

Stortingsprestene har skapt et samfunn som har hjernevasket folk til å tro at stortingsprestene ikke er Satan.

Men de inkompetente lederne som har den samme personligheten som stortingsprestene, de vet veldig godt at det er Satan og ikke noen rettferdig Gud som styrer her.

Og derfor holder de på som de gjør.

De har rett og slett satt alle penga sine på at det ikke finnes noen rettferdig Gud.

🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *