Oljeberget 20: Pasientreiser hater ytringsfrihet (PR7)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 7

Aller først: I det forrige innlegget, så forklarte jeg at det er jeg som blir krenket i dette samfunnet, for hele dette samfunnet er faktisk et hat for alt jeg står for!

I tillegg forklarte jeg at det ikke er sant at de inkompetente lederne hos Pasientreiser har noe som helst å klage over! De får faktisk mye mer respekt i dette samfunnet enn de har fortjent!

Dette er det som stod mellom linjene i det forrige innlegget. Og hvis du ikke plukket opp på det, så er du dessverre helt retardert! Men det er samma det! 🙂

Det er som jeg sier. Spørsmålet er ikke om du er dum, men om du er dum nok!

Men det blir en annen sak det, da. Altså visdommen i idioti!

Da kan vi starte dette innlegget

Synes du at det var greit at jeg startet dette innlegget med å gi deg hovedtolkningen av det forrige?

Jeg håper virkelig at du ikke ble krenket av det jeg skrev om at du er dum, altså! 🙂

Tenk på dette folkens! Enkelte personer blir utstøtt fra dette samfunnet, for eksempel varslere! Ja, slike varslere som meg og Ann Helen Nilsen! Og vi blir da hatet av samfunnet, selv om vi ikke har fortjent det!

Men vi hyler og skriker ikke om at vi blir krenket! Faktisk må disse møkkafittene hos Pasientreiser begynne å hyle og skrike for at jeg skal begynne å snakke på at det faktisk er jeg som blir krenket her, ikke dem!

Sannheten, folkens! Hvor blir det av den?

Jeg fortsetter litt til med å tolke, jeg!

Dette samfunnet sier at det er motstander av krenkelser. Det er helt feil. Visse personer blir krenket sønder og sammen hele livet, i dette drittsamfunnet!

Det sier jeg deg, at hvis du begynner å hyle og skrike for at noen kaller deg ei møkkafitte, da har du jammen meg ikke blitt krenket mye, altså! Ja, da er det kanskje på tide at du blir krenket, di jævla møkkafitte!

Hva med kvinnesak, folkens?

Det er visse trumfkort som folk mener at de kan trekke frem for å avskaffe ytringsfriheten. Man tror altså at det finnes visse prinsipper som tross alt er høyere enn ytringsfriheten! 🙂

Kan vi ikke bare si det først som sist, at når jeg kaller kvinnelige ledere for møkkafitter… da går jeg for langt?

Og det vi snakker om da, det er at det er visse ting som tross alt trumfer en kunstners ytringsfrihet! TROSS ALT!

Og det er nettopp derfor jeg bruker ord som møkkafitte, for da kommer kvinnfolka i flokk! Alle møkkafitter i hele landet kommer da drassende med sitt hat for ytringsfriheten!

Og det er nettopp det jeg ønsker å dokumentere – en hel nasjon som har lagt ytringsfriheten for hat! Et helt demokrati som har gått rett til helvete!

ET HELT DEMOKRATI SOM ER PROPPFULLT AV MØKKAFITTER!!!!! 🙂

Hvordan går det med dere, møkkafitter?

Hvordan går det nå med alle dere kvinner, som er møkkafitter?

La meg nå fortelle dere en liten ting. Når det oppstår en situasjon hvor det er et spørsmål om å ta avstand fra kvinnediskriminering… er det da dere eller meg som tar avstand fra det? Hæ?

Svaret er meg! Det er faktisk jeg som er kvinnesaksforkjemperen!

Skal jeg fittekjøre dere til helvete, møkkafitter?

Jeg snakker nå til alle kvinner i dette landet! Dere er noen forpulte møkkafitter!

Og hvorfor er dere noen forpulte møkkafitter? Fordi dere ikke er ordentlige kvinner!

Merk nå at jeg fører en kvinnesak her, når jeg kritiserer de inkompetente lederne hos Pasientreiser, som for det meste er kvinner. Jeg slår da et slag for den sanne kvinnen!

Jeg tar et oppgjør med kvinner som er lite omtenksomme og lite kloke og lite modige! Det er altså jeg som slår et slag for kvinnesak og det å respektere kvinner!

Men som de møkkafittene dere alle sammen er, så ser dere ikke hva jeg gjør! Jeg tar parti med Ann Helen Nilsen, som er en svært modig kvinne!

Visste du at kvinner har en enda større evne enn menn til å være modige? Visste du det? Jeg bare spør!

Tradisjonelt tror man at menn er mer modige enn kvinner. Men sannheten er faktisk at kvinner har et større potensial for å være modige, og Ann Helen Nilsen er et perfekt eksempel på dette!

Mens flertallet er kvinner er nøyaktig det motsatte! Dere går i flokk, og dere er møkkafitter! Dere gjemmer dere i flokken! Dere er pyser! Dere tar enhver og en hvilken som helst kuk opp i fittehølet deres, for penger! Dere er regelrette horer! Dere går på jobb og deepthroater kuken til sjefen deres, fordi dere ikke er sanne kvinner! Dere er patetiske! Dere er horer, altså møkkafitter!

Dere ønsket å snakke på dette med møkkafitter! Og det skal dere få lov til å angre bittert på, for dere er selv møkkafitter! Og dere er selv ren søppel!

Dere påberoper dere å være kvinner! For noe tull! Akkurat slik som inkompetente ledere ikke kan sies å være sanne mennesker, så kan ikke kvinner flest sies å være sanne kvinner!

En ekte kvinne har faktisk medfølelse, og er faktisk omtenksom, og er faktisk samfunnsbevisst og er faktisk modig! Alle dere som reagerer på at man bruker visse ord, dere er ingen av delene! Dere er kort og godt en gjeng med møkkafitter, og dere burde skamme dere!

Fy faen hvor patetiske dere er, som ikke har noe viktigere å snakke på enn at en kunstner brukte ordet møkkafitte!

Vil dere ha mer kuk?????

Som dere sikkert legger merke til, så nytter det ikke å trekke frem tarotkort som dere har fått på billigsalg fra samfunnet, når dere har med meg å gjøre!

Ta og så kjør alt det jeg har sagt nå inn og ut av den patetiske horefitta deres, til det går for dere!

Giftet dere dere for penger? Ja! Går dere på jobb hver dag og jatter med på hva som helst? Ja! Ergo er det materialistiske, og mangler en ekte kvinnes positive og menneskelige verdier!

Jeg sier dere! Dere er regelrette horer! Møkkafitter! Drittfitter!

Mitt råd til dere alle sammen er at dere holder kjeften dere heretter, som de møkkafittene dere er!

La meg si det sånn, at hadde du vært på jobb og du kunne trygge arbeidsplassen din og inntekta di ved å holde kjeften din, så hadde du holdt kjeften din!

Ergo bryr du deg bare om penger! Du er ei drittkjerring! Ei møkkafitte!

Ann Helen Nilsen derimot, hun er samfunnsengasjert og samfunnsbevisst! Og hun er faktisk villig til å ofre alt, for å skape en bedre verden! En bedre verden for barn! En bedre verden for ungdommer!

Hun bryr seg! Hun bryr seg om barn! Hun bryr seg om ungdommer! Og hun bryr seg om barn og ungdommer som lider urett i dette hatefulle samfunnet!

Og jeg er ikke ferdig ennå!

Alle dere norske kvinner! Hør godt etter nå! Menneskehistoriens styggeste forbrytelse mot barn er dagens norske barnevern!!!!!!

85 % av de ansatte i norske barnevern er kvinner! I FUCKING MOTHERFUCKING REST MY FUCKING CASE, BITCH!

Kjør den statistikken der inn og ut av den patetiske møkkafitta di til du dør, din kvalme søppelcontainer av et menneske!

85 % av de ansatte i barnevernet er… KVINNER!

Ingen hater barn så mye som kvinner!!!!!!

Dere kvinner skal ikke snakke så høyt, for dere er ansvarlige for barnevernet! Dere krenker og torturerer norske barn og ungdommer til døde, som de møkkafittene dere faktisk er!

Dere er søppel!

IKKE SNAKK TIL MEG OM KRENKELSE! DERE ER SØPPEL! DERE KRENKER BARN OG UNGDOMMER TIL DØDE!

HOLD KJEFTEN DIN, MØKKAFITTE!

DU ER MED I EI SEKT AV KVINNER SOM HAR SAMMENSVERGET SEG MOT NORSKE BARN OG UNGDOMMER!

DRITTKJERRING! MØKKAFITTE! HOREFITTE! DRITTFITTE!

Lurer du på hvem som er sintest?

Jeg vet at dere kvinner er eksperter, la oss si verdensmestere til å flokke dere sammen for å hate for eksempel ytringsfriheten, kunstnere og demokratiet!

Men her kommer dere faktisk til kort! For jeg er sintere enn dere!

Fitta di tilhører meg, for du er faktisk med i ei sekt av sykelige og patetiske og onde norske kvinner som er ansvarlige for det norske barnevernet! Og da kan du bare sitte der og spille uskyldig og lure på hva som er galt med norsk barnevern, og dermed bevise at du er med i den sekta som er ansvarlig for norsk barnevern!

Du er helt ukritisk! Dermed er du ei møkkafitte!

Møkkafitter som deg går på jobb i barnevernet, og gjør akkurat det som forventes, fordi de er helt ukritiske! Aner ikke hva som er galt med noe som helst, du!

Se på deg! Du er så ukritisk at du ikke en gang forstår hva som er galt med norsk barnevern!

Det som er galt med norsk barnevern er at det jobber kun kvinner der!

Norske kvinner er faktisk onde. Og resultatet av deres ondskap er det norske barnevernet!

Du tror at du betyr noe. Men det er faktisk kun barn som betyr noe, så du har faktisk helt misforstått, som den møkkafitta du er!

HOLD KJEFTEN DIN! MØKKAFITTE! DI BARNEHATENDE HEKS!

Stakkar!

Så vondt det må være for dere kvinner å få servert et par sannhetens ord! For menn i dette landet tar jo på dere med silkehansker!

Når dere ikke tåler å høre ordet “møkkafitte” fra en kunstners rumpe, så betyr det intet mindre enn at dere er bortskjemte!

Dere blir faktisk tatt på med silkehansker i dette landet!

Dere er faktisk møkkafitter! Og dere har fortjent å bli bannet til døde med det ordet, for dere er faktisk ansvarlige for det norske barnevernet!

Merk at når dere prøver å helliggjøre norske kvinner generelt, så fører dere en krig mot barn! Dere prøver da å helliggjøre dette landet, inkludert barnevernet!

Di demokratistridige møkkafitte!

Og det dere gjør er faktisk demokratistridig! La oss nå si at vi har en statsminister som er kvinne. Plutselig er det ikke lov til å kritisere den statsministeren, for vedkommende er faktisk en stolt norsk kvinne!

Her ser dere at dere er på villspor, og faktisk mangler intelligensen til å forstå hva dere holder på med!

Dere er ikke bare ansvarlige for det norske barnevernet. Dere er også landsforrædere som har sammensverget dere mot selve demokratiet og dets hovedverdi, som er sannheten og ytringsfriheten!

Møkkafitte! Hold kjeften din, møkkafitte! Du har selv bestemt at det ikke skal være ytringsfrihet her!

Møkkafitte! Hold kjeften din! Faen, fitte, faen, fitte, faen! Møkkafitte!

Om du tror at jeg er sint på norske kvinner?

Neida. Jeg er ikke så sint på norske kvinner. Men arbeidsgiveren min, Gud, er meget sint på norske kvinner, av de nevnte grunner.

Jeg tror kanskje at du som tror at du er en kvinne, skal jekke det ned noen hakk, med mindre du er like modig og samfunnsbevisst som Ann Helen Nilsen er!

Hun er villig til å ofre alt for å skape en bedre verden for barn og ungdommer! Alt!

Og la meg nå sjekk om du høre riktig! Sa jeg alt? Hørte du at jeg sa alt?

Er Ann Helen Nilsen villig til å ofre alt for at barn og ungdommer skal få en bedre verden å leve i?

Svaret er faktisk ja.

Så der har vi en kvinne. Og det jeg sier er at Ann Helen Nilsen er villig til å se på at norske kvinner blir bannet og krenket tilbake til Steinalderen, hvis det kan bidra til at barn og ungdommer får et bedre samfunn å leve i!

Alt annet enn at barn og ungdommer har det bra, det er bagateller for Ann Helen Nilsen!

Hun er altså en ekte kvinne. Og det finnes det ikke mange av i dette landet. For kvinner flest er nemlig eksperter på å henge seg opp i visse detaljer, for å prøve å fremstå i et visst lys selv.

Norske kvinner er dessverre hyklerske og selvopptatte! Når norske kvinner blir testet, for eksempel ved at de blir ansatt i barnevernet, så viser de hva de faktisk står for!

Det er lett å late som om du respekterer barn, i hverdagen! Det kan hvem som helst gjøre!

Men det er ikke da du blir testet! Da du blir testet, det er når respekten din for barn blir satt på prøve! Og da er det altså slik at norske kvinner feiler slik som bare norske kvinner kan gjøre!

Norske kvinner er intet mindre enn en fiasko. Og norske kvinner hater faktisk barn! Dette viser seg, når de blir testet!

Bare det at norske kvinner er såpass dogmatiske, det er et hat for barn i seg selv!

Norske kvinner er altså hatmaskiner fra helvete, som hater demokratiet og ytringsfriheten, og som hater barn og ungdommer!

Kort sagt er norske kvinner noen forpulte møkkafitter!

Nå starter innlegget

Siden jeg tross alt er Gud sin offisielle representant her, så fikk jeg nå i oppgave å forklare at Gud faktisk ikke er blind, likevel!

Så da håper jeg at jeg nå har fått forklart det! 🙂

En dag skal dere stå ansikt til ansikt med en Gud som kun bryr seg om barn og ungdommer, akkurat slik som Ann Helen Nilsen gjør.

Og da er dere ferdige!

Bare så det er sagt.

Skal vi da starte på det virkelige innlegget her? Okay, da gjør vi det! 🙂

Her starter det, jippi!

Eller vent litt. Bare en liten ting før det virkelige innlegget starter:

Jeg beklager nå at Pasientreiser-ledernes søksmål henger i en meget tynn tråd. For det viser seg at jeg mener at norske ledere generelt er noen “komplette rasshøl”. Og i tillegg har det nå blitt klart at jeg mener at norske kvinner generelt er noen forpulte møkkafitter.

Jeg vet ikke hvor krenket man skal behøve å bli, når jeg faktisk mener disse tingene!

Ja, jeg mener at alle er noen komplette rasshøl og noen forpulte møkkafitter! Ja da! Var det noe mer dere lurte på?

Forresten så er det den språkdrakten der jeg bruker, som kunstner! 🙂

Og det er min rett som kunstner å selv velge hvilken språkdrakt jeg vil bruke, hvilke masker jeg ønsker å ta på, og så videre!

MY ART! MY CHOICE!

Poenget er da at det er lite grunnlag for å snakke på at man har blitt personlig krenket, når jeg kaller dere ledere hos Pasientreiser for noe møkkafitter!

Jeg mener at kvinner flest og ledere flest er noen forpulte møkkafitter!

LYKKE TIL MED Å SAKSØKE MEG FOR ÆREKRENKELSE!

I det hele tatt, lykke til med å saksøke meg for noe som helst! 🙂

Bitch! 🙂

Sorry!

Det er altså den språkdrakten jeg bruker! Jeg må bare beklage det, bitch!

Skal jeg begynne på det virkelige blogginnlegget nå? Bitch! 🙂

Oppsummering

La meg først oppsummere denne lille avstikkeren.

De totalt inkompetente og onde lederne hos Pasientreiser, som for det meste er kvinner, kunne godt ha jobbet i barnevernet. De kunne faktisk godt ha vært barnevernsledere!

De bryr seg ikke om rett eller galt. De hater faktisk ytringsfrihet! For de er jo rasshøl selv!

Rasshøl har det jo med å hate ytringsfriheten, fordi de selv er de første som blir rammet hvis det er ytringsfrihet!

Og poenget mitt er da at disse totalt inkompetente og hatefulle lederne hos Pasientreiser, som har lagt ytringsfriheten for hat fordi de selv er komplette rasshøl, de er helt vanlige norske kvinner!

Det eneste som skiller dem fra andre norske kvinner er at de har fått en lederjobb!

Før vi starter på det virkelige innlegget…

La meg bare få presisert dette også da, at hvis du som er en helt vanlig norsk kvinne og som bruker hele livet ditt på å bevise at du er glad i barn, hadde jobbet i barnevernet, så hadde du blitt vitne til hvor ondskapsfullt og kriminelt barnevernet er!

Du hadde forstått at barnevernet i praksis er en tilbyder av seksuelle tjenester til pedofile, og at de pedofile slipper å betale for tjenestene, i hvert fall med mindre de bestikker barnevernsansatte. Ja, du hørte riktig! De pedofile fosterforeldrene får faktisk betalt for å voldta barn og ungdommer!

Poenget er da at du hadde blitt vitne til en virkelighet som verden ikke er klar over, nemlig at barnevernet er en pedofil organisasjon! Og det er mye annet du hadde merket deg også.

Så kommer det store spørsmålet: HADDE DU VARSLET?

Nei, det hadde du ikke!

Og da behøver jeg bare å oppsummere statistikken for barnevernet, så får vi det på det rene! Det er nemlig ca 85 % kvinner som jobber i barnevernet. Videre har barnevernet en årlig turnover på 30 %. Det betyr at svært mange slutter i barnevernet!

Og da er det på tide å varsle, ikke sant, når du slutter fordi barnevernet viser seg å være en kriminell organisasjon!

Men enda så rart det måtte høres ut, så varsler du ikke! Vet du hvorfor? Du respekterer ikke ytringsfriheten!

Det rare er at personer som virkelig respekterer ytringsfriheten, de kvier seg ikke for å varsle! Mens personer som faktisk hater ytringsfriheten, de kvier seg noe voldsomt for å varsle!

Og det jeg sier er at dere norske kvinner, dere hater ytringsfriheten. Det ser vi også når jeg kaller dere for møkkafitter! Da går dere til frontalangrep på ytringsfriheten, selv om jeg bare forteller sannheten!

Ytringsfriheten er først og fremst retten til å fortelle sannheten. Når dere kritiserer meg for å ha fortalt sannheten om dere, så viser det hvor mye dere hater ytringsfriheten!

Og det jeg ønsker å etablere akkurat nå, det er at norske kvinner faktisk hater ytringsfriheten!

Dere påstår at dere elsker barn. Men hvis det virkelig er slik at dere elsker barn, så betyr det bare at dere hater ytringsfriheten enda mer!

For da kan vi si at til tross for at dere elsker barn, så ønsker dere ikke å varsle om kritikkverdig behandling av barn, etter å ha jobbet i barnevernet! Og det sier da noe om hvor mye dere hater ytringsfrihet!

Enhver person som respekterer og elsker ytringsfriheten, vil varsle når noe alvorlig kriminelt må ryddes opp i!

Det jeg sier er at norske kvinner generelt, det er nøyaktig samme drittkjerring som de sinnssyke lederne hos Pasientreiser, som har lagt ytringsfriheten for hat i et moderne demokrati i 2017!

Gi dere en lederjobb, og dere blir de samme sinnssyke kontrollfrikene og landsforræderne som hater ytringsfriheten og som sier opp enhver varsler momentant!

Så fort dere kvinner blir satt på prøve, så feiler dere! Det skyldes at dere mangler menneskelige kvaliteter, og det skyldes at dere hater ytringsfriheten!!!!!

Konklusjonen er altså…

Konklusjonen er at de totalt inkompetente og ondskapsfulle møkkafittene som styrer hos Pasientreiser på Moelv, de er bare helt vanlige norske kvinner!

Helt vanlige norske kvinner, som har fått seg en lederjobb.

HELT VANLIGE NORSKE… MØKKAFITTER… SOM HAR FÅTT SEG EN LEDERJOBB!

Er menn noe bedre?

Neida. Menn er ikke noe bedre!

Alle i dette drittlandet er noen møkkafitter som totalt mangler menneskelige kvaliteter, og som godt kunne ha jobbet i barnevernet og som mangler respekt for ytringsfriheten og for demokratiets hovedverdier!

Folk flest burde ikke hatt stemmerett, for de er regelrett onde!

Det er bare å plassere en mann i en lederjobb, så får man en person som jatter med på omtrent hva som helst! Det er kanskje ikke så ille som en kvinne, men når man tross alt er, eller skal vi si var, en mann, så må man jo forvente at man kanskje klarer å overgå en kvinne!

Hvor sinnssyke er egentlig kvinner?

Jeg påstår jo at norske kvinner er materialistiske, overfladiske, umenneskelige, korttenkte, kyniske, kalkulerende, utspekulerte, løgnerske, bedragerske og hyklerske. Det ligger jo i korta, alt dette!

Og spørsmålet blir da hvor sinnssyke kvinner faktisk er, ikke sant?

Og det spørsmålet kan jeg godt besvare ved å informere om at det jobber fem møkkafitter på Likestillingssenteret her på Hamar, men ingen menn! Du hørte riktig!

Dermed ser vi at kvinner er hyklere! Vi ser at de er selvopptatte og egoistiske! Vi ser også at kvinner har helliggjort seg selv i så stor grad at de er helt sikre på at de slipper unna med hva som helst!

Og ja. Det er faktisk sant! Fem av fem ansatte ved Likestillingssenteret er kvinner!

Så selvgode, hyklerske og korrupte er faktisk kvinner!

Det er altså helt sant at kvinner er møkkafitter! Og når jeg sier ordet “møkkafitter”, så sikter jeg til at de er “komplette rasshøl” som faktisk har bøyd seg over og venter på å bli rumpekjørt tilbake til Steinalderen!

Det jeg mener er altså at kvinner er svært kritikkverdige. Derfor ordet “møkkafitter”. Kvinner er altså personer som er så kritikkverdige at de praktisk talt trygler og ber om å bli rumpekjørt!

Har du da forstått hva ordet møkkafitte betyr? Noen som praktisk talt ber om å bli rumpekjørt! Noen som er svært kritikkverdig!

Brenn i helvete!

Norske kvinner takler ikke lederposisjoner. Norske kvinner hater barn, og hater ytringsfriheten! Dette er det vi ser når kvinner settes på prøve, for eksempel når de jobber i barnevernet!

Og norske kvinner hater faktisk likestilling! Dette viser seg også… når de blir satt på prøve! Som sagt er alle de ansatte ved Likestillingssenteret her på Hamar møkkafitter… sorry… kvinner som ber om å bli rumpekjørt fordi de faktisk ikke er opptatt av likestilling i det hele tatt!

Kvinner bryr seg bare om seg selv! Kvinner flest er tusen ganger mer korttenkte og egoistiske enn menn! Kvinner er altså ren søppel!

De fem kvinnene som jobber ved Likestillingssenteret er strålende fornøyd med seg selv, for de har klart å ta menn ut av regningen! De har vunnet maktkampen mot menn, internt!

Akkurat nå, så utlyser de en stilling. Dette betyr at de trolig vil ansette en mann nå, for å fortelle en løgn om at de respekterer likestilling likevel.

Dette blogginnlegget omtaler jo “Likestillingssenteret”. Dermed dukker det opp i feeden deres. Og da føler de seg nå presset til å endelig ansette en mann!

Hvor retarderte kan kvinner bli?

Før vi starter på det virkelig innlegget, kan vi godt reflektere litt over hvor hjernedøde kvinner faktisk er, okay?

Disse fem totalt hjernededøde folka som jobber på Likestillingssenteret, som er strålende fornøyd med å være bare kvinner, de mener at jeg nå har krenket kvinner, og da på en eller annen måte ikke respekterer likestilling.

Men hva er det jeg egentlig har gjort? Jeg har jo slått et slag for likestilling, ved å arrestere dem for å ha bare kvinnelige ansatte!

Du kan jo gå inn på nettsiden deres og se på de bildene de har lagt ut av seg der. Da ser du at de er strålende fornøyde! Ikke sant? For de smiler faktisk på bildene!

Og da kan du bare sitte der, akkurat som jeg gjorde, og lure på hva de er så godt fornøyd med! Og da sitter du og ser på fem kvinner som har klart å slippe unna med å utestenge menn fra en organisasjon som skal jobbe for likestilling!

ER DET NOE RART AT DE SMILER PÅ BILDENE? DE HAR JO TOTALT TATT ROTTA PÅ MENN!

Dette er det jeg snakker på! De som jobber på Likestillingssenteret er noen forpulte drittfitter og møkkafitter!

Og merk dette! At som kvinner flest har de faktisk NULL RESPEKT FOR YTRINGSFRIHETEN! Og derfor sitter de nå og finpusser på et søksmål!

De forstår altså ikke at jeg er en kunstner som nå har brukt noen overdrivelser, kall det noen kunstneriske virkemidler og litt humor, til å få frem noen gode poenger!

Og poengene er altså at kvinner flest er egoistiske og hyklerske og mangler karakterstyrke og faktisk har sammensverget seg mot demokratiet og ytringsfriheten og faktisk har helliggjort seg selv i så stor grad at så fort det havner en kvinne på stortinget, eller det blir tilstrekkelig mange kvinner på stortinget, så blir det faktisk forbudt å kritisere de folkevalgte, noe som betyr at folk ikke vet hva de stemmer på en gang!

Så kvinner har altså ødelagt dette demokratiet, ved å helliggjøre seg selv og hate ytringsfriheten!

Møkkafitter er da en ganske mild betegnelse!

Er jeg en klovn?

Merk at jeg nå erter på meg flere og flere personer her, ved å liksom krenke dem. Men som den dyktige klovnen jeg er, så medfører det at jeg erter på meg bare flere og flere møkkafitter… at det blir køl umulig for dem å saksøke meg!

Og hva skal de gjøre da? Starte hatkampanjer på sosiale medier, slik som de gjorde da en fotballtrener på Stange kalte spillerne sine for noen møkkafitter?

Når de har gått tom for argumenter, noe kvinner har gjort for lenge siden, så kommer de med rent hat! Kvinner tror at hat utgjør en eller annen form for argumentasjon! De tror også at regler utgjør en eller annen form for argumentasjon!

Dermed er kvinner helt retarderte!

Selvsagt er det jobben til en fotballtrener å vekke spillerne sine, når de er i ferd med å sovne! Og da kan man for eksempel kalle dem for noen møkkafitter!

Hvis man ønsker å frigjøre seg fra temperament og sterke påstander, så kan man prøve lykken utenfor idretten og utenfor et demokrati, mener nå jeg!

Og disse spillerne som reagerte på at treneren deres kalte dem for møkkafitter, de beviste jo gjennom hatet sitt for ytringsfriheten at de var noen møkkafitter! Og dermed fortalte bare treneren sannheten!

Jeg skal ikke si at jeg har rett…

Jeg skal jo ikke være en slik person som på liv og død skal ha rett, hele tiden! La meg si det sånn, at det kan jo være at jeg tar feil!

Det kan godt være at de fem kvinnene som er strålende fornøyd med å ha utestengt menn fra arbeidsplassen sin ikke ønsker å saksøke meg likevel! Kanskje er de ikke komplette møkkafitter likevel?

Men jeg velger i hvert fall å tro at de føler seg personlig krenket av at kunstnere skal ha ytringsfrihet til å gjøre jobben sin i et moderne demokrati!

Hva har kvinner gjort feil?

Man kan undre seg over hva kvinner har gjort feil, som gjør at de rett og slett erter på seg en kunstner som meg.

Og jeg kan bare si at kvinner er regelmasturberende horefitter fra helvete, som bruker regler som en erstatning for verdibevissthet og visdom, og som ikke er i stand til å argumentere for hva de holder på med, fordi de faktisk er totalt retarderte!

Så det er da det ene problemet. Kvinner tror at regler utgjør en eller annen form for argumentasjon. Kvinner tilber altså hellige lover, og kan godt flytte til Iran!

Det og det… er helt uakseptabelt! Slik tenker kvinner! Kvinner mener dermed at en kunstner ikke har lov til å kalle dem for møkkafitter, fordi det ikke er lov!

Og hva har jeg sagt? Kvinner er regelmasturberende horefitter fra helvete som faktisk hater ytringsfrihet!

Og derfor har de ertet på seg meg, en kunstner som ser det som sin viktigste oppgave å beskytte og fremme ytringsfriheten! Jeg er en menneskerettsforkjemper, jeg da! Derfor har kvinner ertet på seg meg!

Ytringsfrihet er den aller viktigste menneskerettigheten! Ytringsfriheten er alle menneskerettigheters høye beskytter!

Er det virkelig sant at kvinner hater ytringsfrihet?

La oss ta barnevernet som et eksempel. Der jobber det noen sånt som 85 % kvinner. Men respekterer barnevernet barnas ytringsfrihet? Overhode ikke!

Barna blir hørt i et fåtall av saker! Faktum er altså at barna blir totalt overhørt og overkjørt! Og det er noe som skjer som et direkte resultat av at kvinner rett og slett hater ytringsfrihet!

Se nå for deg en person som respekterer ytringsfriheten, okay? Tror du at vedkommende ønsker å lytte til barna, som er de som saken gjelder?

Enhver person som respekterer og elsker ytringsfriheten, vil selvsagt lytte til den som det gjelder, og vil selvsagt ta den det gjelder – altså barnet – på alvor!

Den som respekterer ytringsfriheten, forstår viktigheten av å lytte til offeret, og så videre! Forstår du dette?

Barnevernets overgrep på barns ytringsfrihet er et direkte resultat av at kvinner faktisk hater ytringsfriheten!

Hallo! Det er bare kvinner som jobber i barnevernet! Barnevernet respekterer ikke barns ytringsfrihet!

Og konklusjonen er da at kvinner ikke en gang respekterer barns ytringsfrihet, barns rett til å uttale seg om sitt eget liv og sin egen familie og sin egen fremtid og sine egne preferanser og ønsker og sin egen forpulte vilje!

Derfor hater jeg altså norske kvinner. Fordi de har klart det kunststykket å både hate barn og ytringsfriheten!

For meg som er en menneskerettsforkjemper, eller en menneskerettsforsvarer om du vil, så fremstår norske kvinner som ganske slakteklare! Og da tenker jeg ikke på at mange av dere er kraftig overvektige!

Jeg tenker bare på at dere er noen forpulte møkkafitter som hater både barn og ytringsfriheten, og som dermed ber om å bli rumpekjørt tilbake til Steinalderen!

Og det er faktisk jobben min som menneskerettighetsforsvarer og forsvarer av barn og forsvarer av demokratiets hovedverdier å rumpekjøre dere tilbake til Steinalderen!

Så ja! Dere er noen forpulte møkkafitter! For meg er dere virkelig noen møkkafitter, for dere trygler og ber om at en menneskerettsforkjemper som meg skal rumpekjøre dere tilbake til Steinalderen!

Stakkar!

Jeg synes virkelig synd på de fem møkkafittene som sitter på Likestillingssenteret og masserer horefitta si med alle de reglene de har oppe i hodet sitt, og drømmer om å saksøke en kunstner og menneskerettsforkjemper for å ha gjort jobben sin i et moderne demokrati i 2017!

Det er jo så synd på dere! For dere har jo egentlig ventet hele livet deres på å saksøke noen som meg, altså noen som kaller kvinner for noen møkkafitter!

Buhu! Jeg blir nesten lei meg når jeg tenker på at dere sitter der og blir skikkelig bitre over at dere ikke har noen mulighet til å saksøke meg en gang!

Stakkar! Dere får gå til medsøstrene deres i norske aviser, og prøve å forklare hvorfor det ikke er noen menn ansatt oppe i fittehølet deres der nede på Likestillingssenteret!

Jeg beklager virkelig dette, men jeg er en kunstner i et moderne demokrati! Og alt jeg skriver er kunst, og jeg kritiserer faktisk hvem jeg vil på akkurat den måten jeg selv vil, for det er faktisk jobben min som kunstner å fremme retten til å kritisere rasshøl og inkompetente og hyklerske svin i dette demokratiet!

Men det er helt sant! Jeg gråter for dere! Dere har jo ventet hele livet deres på å saksøke en kunstner som meg! Og så kommer jeg, vet dere! Men så viser det seg at det ikke er mulig å saksøke meg!

Buhu! Jeg er visst ikke åpen for søksmål! Stakkar dere! Jeg synes virkelig synd på dere!

Dere får finlese Straffeloven og alle andre lover, og se om det er noe der som kan trumfe sunn fornuft! For det er jo det dere ønsker å gjøre! Å trumfe sunn fornuft med regler fra horefittehelvete på Jord!

Hvis dere bare kunne ha trumfet sunn fornuft… som de møkkafittene dere er! 🙂

Eller har jeg helt misforstått?

Det kan godt hende at dere har rett i at kunstnere ikke skal ha lov til å leke med ord og fremme ytringsfriheten.

For alt jeg vet, så har dere rett. For dere har jo skjønt så mangt, slik som at man ikke trenger menn i en virksomhet som skal jobbe for likestilling! 🙂

Og det kan godt hende at dere har helt rett i at politikere skal ha lov til å begå massemord og lyve dagen lang, samt å undergrave demokratiets hovedverdier, mens kunstnere ikke skal ha lov til å styrke demokratiets hovedverdier en gang!

Det kan godt tenkes at dere har helt rett i at jeg som kunstner ikke skal ha lov til noen ting, og ikke skal ha lønn heller… som en slags rettferdiggjøring av psykiatrien, som tross alt er en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig for kunstnere og kritikere!

Dette har dere nok skjønt dere på, der dere sitter og ser dere blinde på noen simple regler og helt har mistet oversikten over hvor vi er og hva som skjer og så videre!

Menneskerettigheter, inkludert ytringsfriheten, det fikk vi for snart 100 år siden! Men det kan godt hende at dere har rett i at det aldri skjedde, slik at menneskerettigheter er en ren myte!

Dere har sikkert også rett i at menneskerettighetsforkjempere som meg, særlig slike som meg som beskytter og styrker den aller viktigste menneskerettigheten, nemlig ytringsfriheten, ikke skal straffes!

Dere har sikkert skjønt dere på svært mye som andre ikke har skjønt seg på, der dere sitter i et likestillingssenter uten menn!

ÅPENBART FORSTÅR DERE TING SOM INGEN ANDRE FORSTÅR! SÅ ETTER ALL SANNSYNLIGHET ER DERE DE RENESTE GENIER!

Slik sett er det nok jeg som tar feil. Sannsynligvis er menneskerettigheter bare en myte.

Er det en menneskerettighet å være en kunstner? Å være et menneske? Ikke i følge likestillingsprofeter som har lagt menn og det sanne mennesket for hat, blendet av regler fra kvinners eget horefittehøl!

Kjør alt dette som jeg har sagt nå inn og ut av horefitta deres til det går for dere, møkkafitter!

Alle søksmål rettes mot Gud, noe jeg forklarer om 5 dager.

Akademikere som ikke klarer å delta i en debatt, men som må ty til søksmål! Den er god! For noen møkkafitter! 🙂

Brenn i helvete!

Bare en liten beskjed fra Gud i overskrifta her nå.

Okay, folkens! Skal vi starte på det virkelige innlegget? Jeg regner med at dere klarer å tolke det jeg har gjort så langt i dette innlegget, som er å true med helvete. Ikke sant?

For det ble et lite etterspill av det forrige innlegget. Etterspill tolkes da som “helvete”.

Og da sikter jeg for det første til at samfunnet blir et helvete, når kontrollfriker fra helvete får lov til å okkupere alle lederposisjoner! Ja, det var jo det jeg snakket på i det forrige innlegget, eller de forrige to innleggene kan du si!

Så dette innlegget her, det startet som et etterspill av de to innleggene før. Forstår du?

Jeg påpeker da at verden blir et helvete, når man har onde ledere som mangler menneskelige kvaliterer fordi de rett og slett i altfor liten grad er ute av kontroll, fordi de rett og slett er komplette kontrollfriker!

Videre forstår du vel at jeg sender over en liten hilsen fra Gud, og ønsker dere alle sammen velkommen til helvete!

Hva betyr banningen?

Jeg har snakket en del på helvete, så langt. Også ved at jeg har bannet. Banning er et kunstnerisk virkemiddel som jeg bruker for å henvise til helvete.

Så når jeg banner, så snakker jeg på helvete. Det betyr at jeg minner om at dette samfunnet faktisk er et helvete, samt at jeg truer folk med at det potensielt kan finnes en rettferdig Gud, selv om de har valgt å sette alle penga sine på at det ikke gjør det!

Så man må altså tolke dette, dette innlegget. Dette også! Det er som jeg sier, at alt jeg gjør er kunst!

Har jeg da gjort meg forstått? Når jeg banner og krenker folk, som det heter, så skaper jeg en trykkende stemning som det er vanskelig å unnslippe, og snakker da på helvete.

Så ja da. Jeg snakker på at dette samfunnet er et helvete, for eksempel for de barna som blir korsfestet i barnevernet ved at de har null ytringsfrihet i sin egen sak!

Og jeg snakker også på at samfunnet blir et helvete, når det ikke er ytringsfrihet en gang! Det er på sett og vis selve definisjonen av helvete!

Når jeg banner, så snakker jeg på ytringsfrihet og helvete på samme tid. Dermed sier jeg det jeg nettopp forklarte, som var at når det ikke er ytringsfrihet, så skyldes det at ondskapen styrer, og da er jo samfunnet et helvete.

Følelsen av at man er i helvete, det er følelsen av at det ikke er ytringsfrihet til å kritisere ondskap, fordi den ondskapen som styrer har bestemt at det skal være slik!

Så dette med at det ikke er ytringsfrihet, det er selve definisjonen av helvete, kan du si!

Det er altså derfor jeg bruker banning til å referere til helvete. Når jeg banner, så minner jeg om at det ikke er lov til å banne, og da minner jeg om at det ikke er ytringsfrihet til å kritisere ondskap, og da minner jeg om at den ondskapen som styrer har bestemt at det skal være slik!

Det er et aldri så lite budskap der en plass!

Skal vi starte på det virkelige innlegget her nå?

Jeg beklager virkelig at jeg råkjører som bare faen oppe i møkkafitta på dere alle sammen, og at jeg er praktisk talt uangripelig! Men sånn går det, når det er både meg og Gud her!

Jeg har fått med meg Gud på laget! Derfor er det altså umulig å saksøke meg! Derfor er jeg uangripelig!

Så jeg kan ikke annet enn å beklage det. Men jeg støtter meg i stor grad på en overmenneskelig intelligens, her jeg sitter og rabler i vei som om det har rabla for meg! Ja, jeg er en skikkelig klovn!

Hjelp! Jeg er visst helt ute av kontroll, jeg!

Men du verden hvor dyktig jeg er, også! 🙂

Samma faen det. Men noen må jo skryte av meg, og siden folk flest hater varslere, samfunnskritikere og kunstnere i dette demokratiet, så må jeg jo skryte litt av meg selv!

Så beklager dette. Men et geni som meg utløser helt naturlig folkets hat, og blir da nødt til å skryte litt av seg selv!

Jeg forstår at det er i strid med janteloven, folkens! Jeg vet at jeg er en synder! Jeg vet!

Sånn. Da kan vi starte på det virkelige innlegget.

Eller vent litt! Janteloven? Ja, men faen! Det er da ikke lov til å tenke selv en gang i dette landet, for da tror man at man er bedre enn andre!

Ganske latterlig, egentlig! At folk hater meg FORDI jeg tenker selv!

Uansett. Jeg må dessverre skryte av meg selv, for ingen medier ønsker å omtale en person som faktisk FREMMER YTRINGSFRIHET!

Det skyldes at mediene i dette drittlandet har lagt ytringsfriheten for hat, blant annet fordi det jobber mange kvinner innen mediebransjen, og kvinner hater jo ytringsfriheten mer enn noen andre!

Så jeg beklager virkelig at jeg som er et geni må skryte av meg selv (og sitere meg selv), men det er faktisk ikke lov til å tenke selv i dette drittlandet, for da tror man at man er bedre enn andre!

Nå kan vi starte på det virkelige innlegget. For nå har jeg rumpekjørt folk flest så grundig at det virkelig begynner å lukte møkk her!

Og jeg er ganske sikker på at enkelte av dere ønsker å ta det personlig, slik at dere bekrefter at det jeg har sagt er helt korrekt!

Så. Ta det gjerne personlig! Og true gjerne med søksmål, slik at dere i praksis bekrefter overfor alle og enhver at det jeg sier om dere er helt korrekt!

Amen.

Til helvete med Pasientreiser!

La meg ta bare én tolkning til, når jeg først er i gang med å snakke på helvete og det at jeg i hvert fall til tider kan sies å skape et helvete i disse innleggene.

Hvis du tar er raskt blitt på denne julekalenderen, så ser du at den handler om Pasientreiser, samt at den fremstår som et aldri så lite helvete. Fordi innleggene tross alt er et helvete å lese, fordi de er ganske lange, og fordi det er såpass mye banning og såkalte krenkelser.

Altså sier jeg ordene Pasientreiser og helvete i samme setning. Dermed kan du tolke denne julekalendere som følgende setning:

TIL HELVETE MED PASIENTREISER!

Ja, du kommer jo på sett og vis til helvete når du leser denne julekalender. Oi, det er jo som å komme til helvete, jo!

Og da er det altså det jeg sier:

TIL HELVETE MED PASIENTREISER!

Og det jeg snakker på da, det er to ting. Jeg sier for det første at man må kvitte seg med Pasientreiser, og da snakker jeg på at man må kvitte seg med søknadskravet. Pasientene skal da for faen ikke behøve å bruke av den lille helsa de har, for å si det sånn, på å søke om refusjon! Selvsagt skal reiserefusjonen utbetales automatisk basert på elektronisk oppmøte!

Det er da den første tolkningen av den setningen. Og den andre tolkningen er begrunnelsen. Begrunnelsen for hvorfor man skal kvitte seg med søknadene, okay?

Og begrunnelsen er altså at pasientene får et helvete, og slik sett kommer “til helvete med Pasientreiser”, hvis du forstår?

Så man må kvitte seg med søknadene. Til helvete med søknadene! For de gir jo pasientene et helvete!

Jeg bare slenger over noen raske tolkninger som viser at denne julekalenderen og hele Oljeberget-serien for den saks skyld faktisk er kunst! Sånn… for de som sitter der og drømmer om å saksøke en kunstner for å ha brukt kunstneriske virkemidler i et moderne demokrati i 2017, snart 100 år etter at man fikk menneskerettigheter!

Merk for øvrig at jeg mener at det er en menneskerett å være en kunstner. Jeg bare gjentar dette for ordens skyld!

Og samfunnet, flertallet og ingen andre heller, skal diktere en kunstner!

Om noen få dager skal jeg understreke nettopp det at ingen skal diktere en kunstner, i et innlegg hvor jeg presenterer meg selv som noe helt utenom det vanlige. Og da må du altså tolke hva det underliggende budskapet i det er. Og det har jeg nettopp forklart litt om.

Uansett – det blir jo litt spennende, da! 🙂

Forresten, en kunstner er på nivå med et lite barn som driver og leker i lekegrinda si. De voksne kan stå og se på, hvis de ønsker det. Eller de kan finne noe mer voksent og mindre lekent å holde på med!

Men den frie leken skal man ikke ta fra små barn! Og da regner jeg med at jeg har gjort meg forstått, når jeg sammenligner meg selv med et lite barn eller en liten uskyldig Baby som bare driver og leker og morer seg!

HA-HA-HA! DETTE ER MORSOMT!

Hva hvis jeg blir “krenket” selv?

Og det latterlige er at enkelte av de som føler at de har blitt fornærmet av meg, krenket altså, de tenker som så… at han der skal jammen få lov til å smake sin egen medisin!

Som jeg har forklart, så er jeg tilhenger av ytringsfrihet. Og hvis du på sett og vis ønsker å drite deg ut ved å på sett og vis på noen måte være uenig med meg… så er det helt greit for meg! 🙂

Samtidig ønsker jeg å være så ryddig at jeg gjør det veldig klart at det eneste jeg venter på… er at noen skal si imot meg, hvis du forstår?

Jeg elsker faktisk å rumpekjøre folk! Og jeg elsker å rumpekjøre møkkafitter, altså!

Det er kjempemorsomt, for møkkafitter i dette demokratiet tror at de kan slippe unna med hva som helst… for det er faen meg ikke ytringsfrihet her!

Men det jeg gjør, det er å minne om at det faktisk skal være ytringsfrihet i et moderne demokrati. Og jeg minner om at når man faktisk fremmer ytringsfrihet, så fremmer man den aller viktigste menneskerettigheten. Da er man altså en menneskerettighetsforkjemper!

Og når jeg i mine innlegg viser til denne nye internasjonale resolusjonen som skal beskytte menneskerettighetsforsvarere fra straff, så er jeg veldig tydelig på akkurat dette.

Og da kan ikke du, lille vennen min, komme i ettertid og si at jeg ikke advarte! 🙂

Du må bare le av at jeg nå personifiserer samfunnet, latterliggjør dette drittsamfunnet, ved at jeg ikke aksepterer at noen er uenig med meg! Det er bare å le!

Men jeg kommer faktisk til å rumpekjøre deg så møkka spruter!

Og jeg bemerker bare at jeg sa ifra om akkurat det! Så ikke kom og klag over at du blir krenket! 🙂

Når du er uenig med meg, så krenker du deg selv! Så enkelt er det! Det er et valg du selv tar!

Og nå ser du at jeg fortsatt personifiserer dette samfunnet, som lager hakkemat av og utestenger enhver person som er uenig med seg. Dette starter allerede på skolen – krigen mot enhver person som potensielt kan være uenig med samfunnet!

Det jeg sier er at jeg ikke kommer til å vike en tomme, for dette handler for meg om å respektere barn! Og når det gjelder noe så viktig som det, så gir jeg alt jeg har!

Er dette da forstått? Når jeg fittekjører folk som er uenige med meg, så personifiserer jeg samfunnet, og kritiserer blant annet utdanningssystemet i dette drittsamfunnet!

Enhver person som er uenig eller potensielt uenig med dette samfunnet blir forsøkt torturert til døde!

Jeg går ikke i detalj på dette nå. Jeg nevner bare at de som ikke er skoleflinke og som ikke er så flinke til å lese, de truer med å tenke selv!

Merk også at personer som er flinke til å lese er ukritiske, for de blir nemlig så begeistret over hvor mye de kan lære, og hva kunnskapen kan brukes til senere i livet! Dermed blir de så begeistret for kunnskap at de blir veldig ukritiske, og dermed blir de helt ute av stand til å tenke selv, og dermed er de ikke noen trussel for dette samfunnet!

Så trusselen er ikke de som er flinke til å lese, for de er helt ukritiske!

Trusselen er de som ikke er like skoleflinke, fordi de ikke er like flinke til å lese og pugge og huske ting. Og disse er det man utestenger på livstid, fra alt som er, fra penger, fra makt, fra arbeidslivet og fra inntekt… alt henger jo sammen! Har du ikke penger, så har du ikke råd til venner en gang!

Poenget er da at dette samfunnet fører en voldelig og dødelig krig mot personer som potensielt er uenige med seg.

Og når jeg da som kunstner skal personifisere dette drittsamfunnets overgrep på små barn og de som er utstøtt på livstid fra dette drittsamfunnet, så kommer ikke jeg til å holde noe som helst tilbake!

JEG KOMMER TIL Å RUMPEKJØRE DEG SÅ MØKKA SPRUTER!

Dagens tips

Hold kjeften din, møkkafitte!

En presisering

Jeg er som sagt ikke motstander av ytringsfrihet. Jeg prøver bare å beskytte deg mot deg selv.

Ref. psykiatrien! 🙂

Ja da. Jeg bestemmer selv hva jeg gjør som kunstner. Er dette nå forstått? Jeg lager kunst som i stor grad kopierer samfunnet. Og så får jeg folk til å sitte og reagere på hvor sinnssykt og uakseptabelt samfunnet er, det samfunnet som de har satt sitt godkjenningsstempel på!

Så der har du meg. En så stor klovn er jeg! 🙂

Jeg fittekjører og rumpekjører deg på tusen ulike måter, uten at du er klar over hva som skjer en gang, di forpulte drittfitte og di sønderdemoniserte møkkafitte fra helvete!

Da er det endelig duket for selve innlegget!

Jeg skal ikke komme med så mange flere advarsler. Jeg kan bare minne om en liten ting.

I dette samfunnet så slakter man dyr på samlebånd for moro skyld. For det er ingen grunn til å gjøre det. Faktisk er det mange gode grunner til å ikke gjøre det!

Og da har jeg sagt ifra om at man slakter for moro skyld! Har jeg da gjort meg forstått?

Som kunstner kan du si at jeg også jobber som slakter! Jeg gjør det! Og jeg synes at det er kjempemorsomt å slakte dyr, altså folk som mangler menneskelige kvaliteter!

Komplette rasshøl. Jeg elsker å slakte komplette rasshøl! Folk som rett og slett er umenneskelige, mye mer umenneskelige enn dyr!

Det jeg sier til deg som er ei møkkafitte, det er at du ser rimelig slakteklar ut!

Du forstår ikke dette selv. Det er derfor jeg informerer deg om det, at uansett hvor smart du tror at du er, og hvor rett du tror at du har, så kommer du rett og slett til kort, så fort jeg kommer på banen!

Det jeg sier er altså dette:

I WILL FUCK YOU UP!

Jeg ligner litt på Les Grossman i Tropic Thunder. Jeg er også en oppdiktet person, kall meg gjerne en superhelt!

Men jeg eksisterer i den virkelige verden.

Som jeg har forklart i tidligere innlegg, så er ikke en kunstner en juridisk person, for det er nemlig jobben til en kunstner å bruke “masker”, eller å leke med ulike personligheter om du vil.

Og selv synes jeg at personligheten til den arrogante, sinte og rettferdige superhelten er veldig flott! Så jeg klarer da å kombinere den med det jeg nettopp nevnte, som er at jeg latterliggjør dette drittsamfunnets sadistiske personlighetsforstyrrelse.

Jeg bare nevner disse tingene, slik at jeg i ettertid kan si at jeg faktisk sa ifra! Jeg gjorde det, altså!

🙂

I WILL FUCK YOU UP!

Sa jeg ifra?

Dette er det kunsten min handler om. Den handler i stor grad om ytringsfrihet, og helt konkret ytringsfriheten til kunstnere, varslere og samfunnskritikere!

Så hvis du prøver deg, hvis du så mye som potensielt kan være uenig med meg, så er du faen meg ferdig!

Og akkurat nå, så kopierer jeg dette samfunnets trusler mot små barn. Jeg gjør det! 🙂

Man truer både ungdommer og små barn på livet i dette samfunnet! Her kreves det at alle er like!

Dette er altså et drittsamfunn. Og dette er et drittsamfunn som har fortjent å bli kritisert sønder og sammen!

Og hvis du på noen måte tar parti med dette drittsamfunnet, så fører du i virkeligheten en hellig krig mot Babyer, barn og ungdommer!

Og akkurat i den krigen, så er jeg på parti med de svake, de som trenger noen til å slåss på sin side!

Så ikke forsvar dette samfunnet. Ikke gjør det! 🙂

For da kommer altså jeg og rumpekjører deg på vegne av Babyer, barn og ungdommer!

Jeg tror nesten ikke at jeg kunne ha vært noe tydeligere enn jeg har vært akkurat nå. Så da tror jeg at de fleste av leserne her har forstått at ethvert forsøk på å korsfeste meg som kunstner… ikke vil falle i god jord.

Sånn. Da har vi fått renset luften litt her, og da håper jeg at vi fra nå av kan være enige, og at vi kan få litt ro her!

🙂

Jeg synes nemlig at det har vært litt mye bråk i det siste! 🙂

Akkurat det jeg sa nå, det sa lederen vår på Pasientreiser, og jeg tuller ikke! La meg bare ta med dette også, før vi starter på det virkelige innlegget:

Pasientreiser ga ofrene skylda

Pasientreiser begynte å bråke ved å misbruke tilkallingsvikarer og ved å trakassere ansatte på ulike måter. I forhold til Ann Helen Nilsen og meg, så kan du si at Pasientreiser bråkte i forhold til arbeidskontrakta, ved at vi var tilkallingsvikarer samtidig som det var et varig behov hos arbeidsgiveren, og ikke et midlertidig behov.

Og så så vi jo at man ga den ene vikaren sparken etter den andre, på bakgrunn av slike ting som at de hadde hatt fravær, enten på grunn av sykdom eller på grunn av andre ting.

Det var som om vi tilkallingsvikarer ikke hadde lov til å bruke sykmelding! Og virksomheten hadde en svært undertrykkende ledelse. Og det var mange historier som fortalte oss at ledelsen var veldig kynisk og brukte trakassering for å skape en fryktkultur.

Poenget er da at ledelsen bråkte fælt, og bråket var knyttet opp til arbeidskontrakta, fordi den var et ledd i det å skape en fryktkultur. Meningen var altså at vi som jobbet som tilkallingsvikarer skulle være livredde for å få sparken på dagen!

Dermed bråkte ledelsen. Men så var det altså vi som fikk skylda for å ha bråkt, når vi rett og slett ønsket å snakke saklig på arbeidskontrakta, for å undersøke om det kunne være grunnlag for å endre stillingene til engasjement eller fast.

Da ble vi anklagd for å ha bråkt, og ledelsen ba om “ro”.

Så vi fikk skylda for ledelsens bråk! 🙂

Blir det ro snart?

Disse lederne tror altså at de har tatt monopol på å “bråke”, og forventer at andre innfinner seg med at de må unngå å “bråke”.

Og bare for å ta med dette også, så sitter stortingsprestene på stortinget og begår massemord år etter år, samtidig som det rettssystemet og det politiet de har skapt finkjemmer samfunnet på jakt etter mordere!

Hvorfor stortingsprestene er massemordere, det burde du faktisk vite. Hvis du ikke vet det, så burde du ikke ha stemmerett!

Jeg har forklart dette i tidligere innlegg i denne julekalenderen. Jeg gjentar ikke dette her, altså!

Poenget er da at vi snakker om at stortingsprestene og de inkompetente lederne hos Pasientreiser bruker nøyaktig de samme strategiene for å slippe unna!

De anklager andre for sine egne forbrytelser!

Stortingsprestene anklager sine ofre, de som får mentale lidelser, for å være sinnssyke! Jeg trodde at det var overgriperne på stortinget som har avskaffet menneskerettighetene i dette samfunnet som var sinnssyke, jeg!

Hele veien ser du at de anklager sine ofre for sine egne forbrytelser!

Og jeg ønsker, før vi starter på selve innlegget, bare å spikre dette. Jeg fikk bare så lyst!

Enda en gang ser man at jeg har helt rett, når jeg sier at de inkompetente lederne hos Pasientreiser har nøyaktig den samme personligheten som de onde møkkafittene som styrer dette landet!

Dette betyr at stortingsprestene i praksis har masseprodusert seg selv, i dette landet! De har skapt et lederideal som gjør at kun de som oppfører seg og er slik som stortingspolitikerne, blir oppfattet og akseptert som ledere i dette landet!

Og dette betyr da at du kan se på de sinnssyke lederne hos Pasientreiser for å lære om stortingsprestene! Og dette er hva jeg gjør her!

Er dette da forstått?

Dette handler ikke først og fremst om å korsfeste lederne hos Pasientreiser på Moelv. Det handler ikke først og fremst om å plassere dem i gapestokken! Det handler heller ikke om å gi dem så mye kuk at de ikke orker meg kuk!

Dette handler ikke først og fremst om å rumpekjøre dem så møkka spruter!

Dette handler altså først og fremst om å styrke demokratiet, ved å opplyse velgerne om hva slags rasshøl de stemmer på hver gang det er stortingsvalg!

Sånn. Da har vi det meste på det rene. Eller da er det meste på det rene, skulle jeg si. Men så redigerer jeg i minst mulig grad disse tekstene!

Uansett. Her kommer det virkelige innlegget!

🙂

Enjoy!

En reise i ytringsfrihetens landskap

Denne julekalenderen er jo en reise i ytringsfrihetens landskap, så jeg kan godt hjelpe deg med å reflektere veldig kort rundt ytringsfriheten, før vi starter på innlegget.

Ytringsfrihet er jo nevnt i tittelen på innlegget også, så dette blir jo en fin overgang til selve innlegget.

Pasientreiser har skapt en fryktkultur som preger ansattes privatliv. Har de da i følge politiet forstyrret privatlivets fred? Neida!

Pasientreiser har behandlet meg og Ann Helen Nilsen dårlig og har utsatt oss for en gjengjeldse for varsling! Er dette noe som politiet ønsker å blande seg inn i? Neida!

Vi må eventuelt gå til privat søksmål! Okay?

Pasientreiser har ødelagt yrkeskarrieren vår ved å behandle oss såpass dårlig og ved å si oss opp og hele pakka. Vet du hvorfor yrkeskarrieren er ødelagt?

Når en arbeidsgiver spør om den kan kontakte tidligere arbeidsgiver, hva skal jeg si da? Når en arbeidsgiver spør om å den kan snakke med min forrige sjef, hva skal jeg si da?

Flott referanse! 🙂

Er det på nivå med å forstyrre eller ødelegge privatlivet til en person, når man ødelegger hele yrkeskarrieren til noen, slik som Pasientreiser har gjort?

Tror du ikke jeg og Ann Helen Nilsen sitter her på privaten nå, og føler at ting er litt håpløst? Hele privatlivet vårt er jo farget av det som Pasientreiser har utsatt oss for!

Men likevel synes ikke politiet at det er interessant å gå inn i denne saken. Vi må eventuelt gå til privat søksmål! Det er helt opp til oss!

Dette betyr at det faktisk er helt greit for politiet at noen på kriminelt vis ødelegger hele livet til personer som ikke har fortjent å få livet sitt ødelagt! Okay?

Jeg ønsker bare å spikre dette, at politiet ikke bryr seg om noen får ødelagt hele livet sitt! Okay?

Politiet driter i det!

Og bare for å spikre dette også, så har vi en viss plikt til å varsle samfunnet om det som har skjedd. Og overfor oss selv så har vi også en viss plikt til å gjøre det, altså å ta et oppgjør med rasshøla!

For det er faktisk ikke sunt å ta’n opp i toer’n inn i det uendelig, hvis du forstår? Vi har begge opplevd totalt useriøse arbeidsgivere tidligere.

Så da må vi ta et oppgjør med svina! Og dette betyr jo at vi ikke blir attraktive på arbeidsmarkedet. For det er jo de samme svina som sitter og ansetter overalt! Komplette rasshøl som hater varslere!

Så i praksis får vi hele livet vårt ødelagt. Hvis du skjønner konseptet?

Og poenget er da at uansett om man får livet ødelagt, så bryr ikke politiet seg om det. Og bare følg med litt nå, på dette resonnementet mitt, okay? Så kommer konklusjonen etter hvert.

Så hva er det politiet egentlig bryr seg om?

Man kan jo undre seg over hvorfor politiet driver og forfølger visse saker hvor det mener at noen har forstyrret privatlivets fred, når de uansett ikke bryr seg om noen som ikke har fortjent det, får hele livet sitt ødelagt!

Hva handler det om da, for politiet? For det handler i hvert fall ikke om privatlivets fred!

Og da kommer jeg til poenget. Det handler utelukkende om å regulere samfunnet! Det handler altså ikke om en enkeltpersons privatliv! Det handler om å opprettholde ro og orden!

Det har altså ingen verdens ting med privatlivets fred å gjøre, for politiet! For politiet gir faen i privatlivet til folk!

Det handler om… ro og orden!

Og hvis vi nå går disse sakene etter i sømmene, hvor politiet snakker på å beskytte privatlivets fred, så handler disse sakene helt konkret om å undertrykke ytringsfriheten.

Det som politiet bryr seg om er å undertrykke ytringsfriheten!

OG DA VAR DET BINGO IGJEN, FOLKENS!

Hva med ærekrenkelser?

Jeg tror at det står noe om ærekrenkelse i Straffeloven, selv om jeg tror at muligens blasfemi-paragrafen har blitt fjernet.

Beklager dette, jeg måtte bruke et par minutter på å google dette, selv om du ikke merket det, men det er samma faen!

Faktisk har forbud mot ærekrenkelser blitt fjernet fra Straffeloven! Det var da som faen! Hva er det jeg holder på med her da, mon tro?

🙂

Men… det er alltids et men. Det viser seg at forbud mot ærekrenkelser ikke har blitt avskaffet likevel. For det går visst nå inn under dette med privatlivets fred som jeg var inne på!

Strengt tatt burde jeg vel ha spasert inn i stua til lederne hos Pasientreiser, og bannet dem huden full! Så det er mulig at jeg ikke har gått langt nok for å klare å på en måte utfordre loven litt!

Men… dette er jo ganske interessant! At politiet er opptatt av å unngå ærekrenkelser… fordi det på sett og vis kan forstyrre privatlivets fred! Wow!

Ja. Men hva med usaklige og ulovlige oppsigelser da! Forstyrrer ikke det privatlivets fred? Ødelegger ikke det hele yrkeslivet og hele livet?

Her ser du hva jeg snakker på! Og jeg tuller ikke!

Politiet, de opererer på følgende måte, bare for å ta ett eksempel. Politiet kan ringe deg opp og si at noen vurderer å anmelde deg for ærekrenkelse eller for å forstyrre privatlivets fred. Potensielt kan de det, man vet jo aldri!

Men det de mest trolig vil si, er at man risikerer søksmål, privat søksmål, for det er det det eventuelt er snakk om! 🙂

Poenget er da at hvis lederne på Pasientreiser har et godt kontaktnettverk, så kan de kanskje få noen som jobber på det lokale politikammeret her til å skremme meg litt!

Det å bli oppringt av politiet, det skremmer jo vannet av de fleste!

OG TRO DU MEG! POLITIET HER PÅ HAMAR OPERERER FAKTISK PÅ DENNE MÅTEN! I KID YOU NOT!

Hvis de på sett og vis er venn med deg, så kan de liksom “ta saken din” og prøve å true noen til stillhet!

Og fra politiets side, så har de selvsagt alt på det rene da, for jobben deres er jo å “opprettholde ro og orden”!

Og det jeg sier nå, det er at politiet blander seg inn i det utroligste! I KID YOU NOT!

Men når kriminelle ledere ødelegger arbeidsmiljøet og de ansattes helse over mange år, så er det helt greit for politiet!

Og hvem er det som har bestemt at det skal være slik? Jo, det er de rasshøla som sitter på stortinget!

Det interressante er i hvert fall at politiet gir faen i om noen forstyrrer privatlivets fred, med mindre de kan bry seg med det for å undergrave ytringsfriheten i dette demokratiet!

Da er politiet frempå! Da stiller politiet gladelig opp i media også, for å undertrykke ytringsfriheten!

For de skal jo opprettholde ro og orden, og sikre at folk flest ikke begynner å leke politi! Og da tenker de aldri over at det er noe som heter ytringsfrihet, som faktisk skal være hovedverdien i et demokrati!

Politiet har så og si allerede ringt meg

Du kan bare forestille deg at politiet allerede har ringt meg opp, og forklart at jeg risikerer å bli saksøkt, når jeg holder på slik med å kritisere inkompetente ledere i et moderne demokrati i 2017!

Det er som jeg sier. Politiet blander seg inn i de utroligste saker! Det er altså ikke slik at de mangler tid!

Så jeg kunne ha blitt oppringt av politiet, og advart om at jeg risikerer søksmål! Jeg snakker bare rent hypotetisk!

Poenget er ikke at politiet gjør akkurat dette. Men de gjør i hvert fall ting som er svært likt dette, noe som medfører at man selvsagt blir litt redd for at man skal bli trakassert av politiet!

Og poenget mitt er at politiet gladelig ringer opp noen for å trakassere dem, selv om det uansett ikke er noen sak for politiet i det hele tatt!

Politiets prioriteringer handler stort sett om at de ønsker å undergrave ytringsfriheten, bare så det er sagt!

Forstår du hva jeg sier? Hvis politiet kan ringe deg opp og få deg til å holde kjeft, så har det ingenting å si om saken uansett ikke er en sak for politiet, i den forstand at det er en sak som er for liten eller en sak som uansett ikke er kriminell og så videre.

Så lenge politiet kan ringe deg opp og be deg om å holde kjeft, så er de tilbøyelige til å gjøre det!

Og dette avslører politiets hat for ytringsfriheten! De undertrykker altså ytringsfriheten i dette samfunnet i det skjulte!

Dette er i hvert fall hva jeg mener. For meg er det nemlig slik at når en sak gjelder ytringsfriheten, så gjelder den ytringsfriheten. Mens for politiet er det slik at selv om en sak gjelder ytringsfriheten, så gjør den ikke nødvendigvis det likevel!

Plutselig har Straffeloven blitt overordnet grunnloven, hvis du forstår? Selv om det egentlig er motsatt!

Så hva er det jeg sier?

Det jeg sier er at politiet i dette landet faktisk er helt ukritisk til hvordan det undergraver ytringsfriheten, for å si det pent. I virkeligheten er det faktisk slik at norsk politi hater ytringsfriheten, av den enkle grunn at de ser det som sin jobb å opprettholde ro og orden.

Og da glemmer man at ytringsfriheten er en menneskerettighet, og at menneskerettighetene faktisk går foran norsk lov!

Så politiet har overhode ingen kompetanse på ytringsfrihet. De har faktisk en anti-kompetanse!

Og det vi kan anta, det er at hele rettssystemet faktisk har en manglende kompetanse på ytringsfrihet. For politiets hat for ytringsfrihet, det er noe som kommer fra loven og fra hvordan myndighetene har valgt å forholde seg til loven.

Da kan vi starte på det virkelige innlegget!

Okay, nå kan vi starte. Men jeg kom bare på nå at jeg glemte å tolke!

Okay, jeg skulle jo tolke litt for deg? 🙂

Det at jeg bruker så lang tid på å komme til det virkelige innlegget, det er meg som kunstner som forteller deg at du ikke har fortjent noe innlegg i det hele tatt, for du er jo motstander av ytringsfrihet, jo!

Det er noe med at jeg gjør et poeng av at du “ikke får noe innlegg”… ved at jeg utsetter og utsetter!

Jeg snakker da klart og tydelig på at folk flest har lagt ytringsfriheten for hat!

Og en av grunnene til ytringsfrihetshatet, det er at folk sine holdninger til ytringsfrihet er farget av politiets inkompetanse.

Og folk ser på politiet, og de ser at politiet kun bryr seg om at noen forstyrrer privatlivets fred når saken gjelder ytringsfrihet, altså når politiet kan avskaffe ytringsfriheten!

Og da plukker folk opp på det, at det å undergrave og avskaffe ytringsfriheten, det er faktisk så viktig at det overskygger alt annet!

Forstår du? Politiet bryr seg ikke om en arbeidsgiver på kriminelt vis ødelegger privatlivet og hele livet til mange ansatte! Neida! Det er helt greit!

Folk ser jo det, at det er helt greit! Forstår du?

Og så ser folk at dette med å forstyrre privatlivets fred først blir et tema når politiet kan avskaffe ytringsfriheten, spytte på ytringsfriheten, hate og krenke ytringsfriheten, totalt undergrave enkeltindividets verdighet, menneskerettighetene og selve demokratiet!

Og da lærer folk faktisk at det å ødelegge hele samfunnet er hellig. Og da går det ikke veldig lenge før folk ønsker å stemme på Satan, altså folk som på liv og død skal gi folk bare dritten og som på liv og død skal ødelegge hele samfunnet og hele demokratiet for å sikre seg all makt ved å undergrave demokratiets hovedverdier!

Så dagens politi plasserer faktisk Satan ved makta!

Og jeg ønsket bare å spikre dette, før jeg kommer i gang med det virkelige innlegget. Eller, det vil si at det var Gud som ønsket å spikre dette.

Tror du ikke at jeg selv ønsket å komme i gang med selve innlegget? Hvor tålmodig tror du at jeg er? 🙂

Problemet mitt er at det er to personer her, så når jeg føler at jeg har fått sagt det jeg hadde på hjertet, så skal jo faen meg Gud si noe også! Det er noe av forklaringen på at innleggene mine er såpass lange! 🙂

Men den tolkningen der, den hadde du ikke klart å komme frem til selv! Fy faen! Du må jo være retardert, for faen!

Uansett, la oss nå starte på selve innlegget! 🙂

Drit i det!

Det kan virke som om jeg får hjelp av Gud med å tolke innleggene mine. Men drit i det!

Det var ikke det jeg prøvde å si. Jeg ønsket bare å si at Gud forstår hva politiet holder på med, som er å fremme interessene til arbeidsgiveren sin, som er de partiprestene som styrer landet!

Politiet ser det som sin viktigste oppgave å sikre at politikerne har all makt, og slipper å bli motsagt! Dermed ser politiet det som sin viktigste oppgave å avskaffe ytringsfriheten!

Ja. De er lojale mot arbeidsgiveren sin! Hva kan jeg si?

DA VAR DET BINGO IGJEN, FOLKENS! POLITIET HAR EN DEMOKRATISTRIDIG LOJALITET!

Privatlivets fred er de i hvert fall ikke interessert i å beskytte! Det skal være sikkert! For de bryr seg ikke om det som skjer i barnevernet en gang! Der får barn forstyrret privatlivets fred… for å si det sånn!

Og hvor er politiet hen da, når barnevernet begår forbrytelser mot barn på løpende bånd?

Nei… politiet bryr seg bare om privatlivets fred hvis de kan avskaffe ytringsfriheten!

Du kan forresten ta en titt på denne radiosendingen fra i går, og spørre deg om politiet er pedofile!

For politiet motarbeider kritikk av pedofile, og motarbeider avsløring av pedofile. Og politiet ønsker helt konkret at de pedofile skal få slippe å være redde for å bli avslørt av denne organisasjonen som heter Barnas Trygghet!

Forstår du? Det kan virke som om politiet ønsker å beskytte de pedofile! Husk dette, folkens!

Politiet, de bryr seg overhode ikke om privatlivet fred! Men hva er det politiet bryr seg om?

Jo, politiet bryr seg om å undergrave ytringsfriheten! Så det er ikke sikkert likevel, at politiet er så pedofile som de fremstår. Det er bare det at de rett og slett hater ytringsfriheten så jævlig!

Hørte du hva jeg sa? Politiet gir faen i privatlivets fred! Du kan få hele livet ditt ødelagt, uten at politiet bryr seg! Barn kan få hele livet sitt ødelagt, uten at politiet bryr seg!

Det handler altså ikke om privatlivets fred. Det handler om noe helt annet, nemlig om å opprettholde ro og orden, og om å forhindre at alle skal leke politi – også kjent som å UNDERTRYKKE OG AVSKAFFE YTRINGSFRIHETEN!

Jeg beklager dette!

Nå må jeg virkelig beklage! Men Gud har tatt kontroll over pennen her, og nekter å gi deg dette innlegget som jeg har lovet nå en stund. Dette er da Gud som gjør det klinkende klart at du ikke har fortjent noe innlegg, fordi du faktisk har lagt ytringsfriheten for hat!

Og grunnen til at Gud nå hamrer løs på politiet, den er at Gud mener at det er politiet som har hjernevasket folk flest til å hate ytringsfriheten, under påskudd av å ville beskytte privatlivets fred!

Og bare for å prøve å få Gud til å bli ferdig her nå, så kan jeg presisere at folk er helt ukritiske til loven, fordi man har hellige lover i dette såkalte demokratiet. Respekten for loven betyr at folk også har en blind respekt for politiet.

Dermed klarer politiet å hjernevaske hele folket til å hate ytringsfriheten!

Gud mener helt konkret at den behandlingen som rettssystemet og politiet har gitt Barnas Trygghet er et eneste stort hjernevaskingseksperiment på den norske befolkningen, som baserer seg på at folk har en blind respekt for loven og politiet, lovens lange arm!

Gud mener at politiets behandling av disse aktivistene i organisasjonen Barnas Trygghet er et eksempel på hvor galt det kan gå, når man har hellige lover!

Da blir også lovens lange arm hellig. Og da kan politiet hjernevaske hele befolkningen, uten at folk forstår hva som faktisk skjer!

Dette betyr altså at Gud likevel ikke er blind… likevel… hvis du forstår hva jeg sier? 🙂

Sånn! Nå orker jeg ikke mer av dette! Gud hater politiet, fordi politiet hater både barn og ytringsfriheten, ved at politiet glatt overser alle de forbrytelsene som barnevernet begår, og samtidig beskytter pedofile, også på andre måter!

Så Gud mener at politiet er verre enn pedofile.

De beskytter altså pedofile ved å ikke blande seg inn i barnevernet, og ved å faktisk løpe barnevernets ærend! Og de beskytter også pedofile ved å angripe Barnas Trygghet!

For ordens skyld, så er det helt greit for Gud at politiet holder på som det vil. For Gud så politiet og den enkelte politimannen komme allerede før Universet ble skapt!

Og det som har skjedd, det har jo uansett skjedd! Så det er ingenting å gjøre med det!

Så dette er da budskapet fra Gud, akkurat nå. Selv ønsker jeg å komme i gang med det virkelige innlegget her, for det begynner å bli litt irriterende at Gud aldri blir ferdig med å forklare at Gud faktisk ikke er blind, likevel! 🙂

Så da tror jeg at jeg rett og slett avslutter denne lille “forteksten” her, så kan Gud heller få lov til å komme tilbake til dette med Barnas Trygghet og ytringsfriheten og retten til å være en menneskerettighetsforkjemper for barn… senere!

Altså senere. Tolk det som du vil!

HAVE A NICE DAY, FORRESTEN! 🙂

Bare én setning til

Hvis du kan se for deg at pedofile TERRORISERER fitta til barn.

HILSEN THE GODMOTHERFUCKER.

Og bare et par setninger til fra meg også

Nå har Gud fittekjørt dette innlegget såpass grundig at jeg rett og slett må lese korrektur i morgen. Dette tok altfor lang tid!

Så jeg beklager hvis du leser dette innlegget på kvelden eller natten den 7. desember, eller for den saks skyld på den 8. desember, og det er en del skrivefeil og slikt mot slutten her, okay?

Møkkafitta gikk aldri tom for dritt!

Beklager det!

Hilsen Den Utvalgte.

Bare en bitte liten ting

Jeg mener altså at folk flest, alle kvinner, alle ledere og Gud er møkkafitter. I tilfelle noen skulle være i tvil.

Og det jeg praktiserer da, det er en egen sjanger innen samfunnskritikken, som man godt kan kalle for Jeg er sint som faen-teknikken, eller Totalslakt-metoden.

Man bare slakter ned alt og alle.

Jeg bare nevner dette, i tilfelle det er noen av leserne som har en faglig tilnærming til samfunnskritikk og ønsker å høre litt fagterminologi. Okay?

Her er et par andre faguttrykk: Ytringsfrihetsfremming. Demokratistyrkende kunst. Klovnekunst. Den typen ting.

Questions?

Nei. Da kan vi starte på selve fitta her, selve godbiten!

DA STARTER VI PÅ DET VIRKELIGE BLOGGINNLEGGET!!!!!

Vi tilkallingsvikarer mistet jobben fordi vi ønsket å snakke på arbeidskontrakta. Pasientreiser innrømmet gjengjeldelse for varsling da den første tilkallingsvikaren fikk sparken.

I en slik virksomhet er ytringsklimaet dårlig, som du sikkert forstår.

Vi tilkallingsvikarer forstod jo hvorfor de misbrukte tilkallingsvikarer. Det er mye lettere å kvitte seg med en tilkallingsvikar. Og man kan gjøre det på en mer dramatisk måte, uten noen oppsigelsestid.

Da forstår jo alle tilkallingsvikarene hvem som er sjef og hvem som er helt hjelpeløs.

Tilkallingsvikarer som hadde fravær som skyldtes barn, de kvittet man seg med. De som ble syke og måtte sykmelde seg, de kvittet man seg med. De som brukte egenmelding fikk beskjed om at det ble forventet at de kom tilbake på jobb.

Vi tilkallingsvikarer fikk et klart bilde av at vi pent måtte møte på jobb, uansett. Og vi måtte holde kjeften vår!

Så vi visste det, at vi risikerte å miste jobben, da vi ønsket å snakke på arbeidskontrakta i forbindelse med at den skulle forlenges.

Dårlig ytringsklima

Som du sikkert forstår, så er det ikke bare det å ytre seg som er forbudt for tilkallingsvikarer hos Pasientreiser. Man har ikke lov til å ha fravær eller bli sykmeldt eller bruke egenmelding.

Poenget er da at det dårlige ytringsklimaet henger sammen med en rekke andre ting. Dermed er det ikke vanskelig å forstå hvor landet ligger.

Du kan si at ledelsen ønsker å være så tydelig som mulig!

Eller vi kan ta det i preteritum, siden jeg ikke jobber der lenger nå, og uttaler meg om fortiden:

Du kan si at ledelsen ønsket å være så tydelig som mulig!

Ble det mest mulig presist nå? Det er litt viktig at en person som kritiserer, nemlig meg, er så presis som mulig og ikke begår noen feil. Ikke sant?

Mens ledelsen på sin side ønsket å være så tydelig som mulig på at den har lov til å gjøre feil. Det handler da om å vise hvem som er sjef!

Så for ledelsen hos Pasientreiser er dette med å gjøre feil en helt bevisst strategi for å vise hvem som er sjef.

Dermed var det altså et poeng for ledelsen å si opp en av oss tilkallingsvikarer rett etter at vi hadde snakket på arbeidskontrakta. Og det var også et poeng for ledelsen å presisere at det var snakk om gjengjeldelse for varsling!

Det de egentlig sa var at det er de som er sjef, ikke vi!

Vi hadde rett og slett misforstått hvem som er sjef, vi! Derfor måtte de vise oss hvem som er sjef!

Forstår du dette?

På tvers av all adferd hos ledelsen, så ser man en ledelse som har et behov for å vise hvem som er sjef. Vi snakker da om maktdemonstrasjoner som nettopp handler om å understreke at den som er sjef har lov til å hva som helst, for det er jo den som er sjef!

Og da får ledelsen også presisert hvem det er som… nettopp ikke er sjef!

Et dårlig ytringsklima koker ofte ned til noe så enkelt som dette. Man har en ledelse som bruker enhver anledning til å vise hvem som er sjef.

Hvis du åpner munnen din, så prøver du å være sjef. Forstår du?

Vi åpnet munnen vår og sa noe om arbeidskontrakta. Dermed prøvde vi å være sjef. Men vi var ikke sjef! Vi var ikke en gang vanlig ansatte! Vi var tilkallingsvikarer, og var så langt unna det å være sjef som man kunne komme!

Hvem er sjef, og hvem er ikke sjef?

Jeg bare setter det spørsmålet der i en egen overskrift også jeg, hvis det er greit for deg?

Nå er jeg jo sagt opp, så jeg kan si hva jeg vil nå. Ikke sant?

Stortingsprestenes hat for ytringsfrihet

Jeg har forresten påstått at lederne hos Pasientreiser på Moelv har den samme personlighetsforstyrrelsen som stortingsprestene. Og da kan vi ta en nærmere titt på dette med ytringsfrihet og ytringssklima, ikke sant?

Hva er stortingsprestenes holdning til ytringsklima? Jo, den er noe sånt som dette: Ytringsfrihet, det er en uting, så det må vi få avskaffet!

Du kan ta en titt på Straffeloven. Da ser du at det er altfor mange paragrafer i den loven, og at alt mulig rart er forbudt. Straffeloven går i detalj på alt mulig rart! Wow!

Det står så mye i Straffeloven at det er umulig å lese loven! Bare prøv! Du skal være ganske tålmodig for å klare å lese hele den loven!

Forresten så kan du tolke mine lange innlegg som gjentar seg en del, som en latterliggjøring av hvordan for eksempel Straffeloven består av mye tekst og har et problem med å komme til poenget, blant annet på den måten at Straffeloven aldri omtaler ytringsfrihet eller rettferdighet!

Hvis du tar en titt på Straffeloven, så ser du at de har laget paragrafer som forbyr alt mulig rart! 🙂

Bare merk det det!

Litt rart er det imidlertid at det ikke er et eget kapittel som tar for seg brudd på ytringsfriheten. Og litt rart er det at ytringsfriheten ikke er nevnt i det hele tatt i Straffeloven!

Det er mange av paragrafene i Straffeloven som angår ytringsfriheten, fordi de potensielt kan angå ytringsfriheten. Du kan faktisk si at alle paragrafene der angår ytringsfriheten!

Som kunstner, så kan jeg tenkes å gå ut i det offentlige rom med et våpen. Som kunstner kan jeg også tenkes å fyre av noen skudd i det offentlige rom, for å understreke hva stortingsprestene gjør. For de er jo massemordere, gjennom en uvitenskapelig helsepolitikk for eksempel!

🙂

Ikke at jeg har planer om å utføre slik kunst. Poenget er bare at en kunstner kan finne på mye rart!

Og da blir det et spørsmål om hvorvidt kunstnere bør ha ytringsfrihet til å gjøre slike ting.

Og poenget er da at alle paragrafene angår ytringsfrihet! Dette med å utgi seg for å være en politimann for eksempel.

Det kan kunstnere og komikere gjøre. De kan gjøre det uten å informere om at de tuller på forhånd også!

Det blir da et spørsmål om ytringsfrihet. Og poenget er da at det er veldig rart at ytringsfriheten ikke er nevnt med et eneste ord i Straffeloven! Straffeloven ser da ut som en endeløs rekke med lovparagrafer som nettopp handler om å undergrave ytringsfriheten!

Og så kommer vi alltid tilbake til dette spørsmålet:

HVORFOR I HULESTE ER DET IKKE ET EGET KAPITTEL PÅ FORBRYTELSER MOT YTRINGSFRIHETEN?

HÆ?

Hvilken strafferamme?

Hadde det ikke vært greit å informere om hvilken strafferamme det er på forbrytelser mot ytringsfriheten? Burde ikke disse partiprestene fra helvete som sitter og finpusser på Straffeloven ha informert om hva som er strafferammen for forbrytelser mot ytringsfriheten?

Eller vent litt! Når de ikke nevner forbrytelser mot ytringsfriheten i det hele tatt, og dermed ikke oppgir noen strafferamme heller, så sier de jo at ytringsfriheten er fritt vilt!

Eller vent litt! Når de ikke nevner forbrytelser mot ytringsfriheten i det hele tatt, og dermed ikke oppgir noen strafferamme heller, så sier de jo at ytringsfriheten er fritt vilt!

Eller vent litt! Når de ikke nevner forbrytelser mot ytringsfriheten i det hele tatt, og dermed ikke oppgir noen strafferamme heller, så sier de jo at ytringsfriheten er fritt vilt!

Eller vent litt! Når de ikke nevner forbrytelser mot ytringsfriheten i det hele tatt, og dermed ikke oppgir noen strafferamme heller, så sier de jo at ytringsfriheten er fritt vilt!

Beklager gjentakelsen – jeg gjør som jeg vil, for jeg er faktisk en kunstner!

For alle de andre paragrafene i Straffeloven rammer jo ytringsfriheten!

Så det som Straffeloven handler om, det er at det ikke skal være ytringsfrihet!

Så det som Straffeloven handler om, det er at det ikke skal være ytringsfrihet!

Så det som Straffeloven handler om, det er at det ikke skal være ytringsfrihet!

Så det som Straffeloven handler om, det er at det ikke skal være ytringsfrihet!

Dermed er Straffeloven grunnlovsstridig, siden det står i grunnloven at man skal ha ytringsfrihet her. Og Straffeloven er også i strid med menneskerettighetene, som du sikkert forstår.

Man fratar også folk rettssikkerheten, i forhold til brudd på ytringsfriheten, når det ikke er straffbart å begå brudd på ytringsfriheten.

Når ett eneste ord avslører stortingsprestene…

La meg også ta dette først som sist. I grunnlovens paragraf nummer 100, så står det følgende:

Ytringsfrihet bør finne sted.

Dette er noe som stortingsprestene har tenkt mye på – om det skal stå “må”, “skal” eller “bør” i den setningen der.

Hadde de hatt en forpliktelse til ytringsfriheten og menneskerettighetene, så hadde det stått enten “må” eller “skal” i stedet for bør.

Når de sier bør, så sier de egentlig at det ikke behøver å være ytringsfrihet. Dermed står det skrevet meget klart både i grunnloven og Straffeloven at stortingsprestene faktisk hater ytringsfrihet!!!!!

Og det er jo forståelig – for politikerne og de politiske partiene ønsker jo å styre uten å bli motsagt! De ønsker å sikre seg all makt!

Stopp en halv!

La oss nå stoppe opp litt. Den viktigste verdien i et demokrati er sannhetssøken. For velgerne må nemlig vite hva de stemmer på når det er valg!

Okay?

Dermed blir ytringsfrihet det aller viktigste i ett demokrati. Og helt konkret er det ekstremt viktig at det er lov til å kritisere inkompetente ledere.

Og da burde man ha en meget streng straff for gjengjeldelser for varsling, på tvers av hele samfunnet, særlig når man varsler om inkompetente ledere!

Og hos Pasientreiser på Moelv, så varslet vi om at lederne var inkompetente, da vi påstod at de misbrukte oss som midlertidig arbeidskraft. Det var jo det vi sa, da vi mente at det var grunnlag for fast stilling.

Vi påstod i praksis at de brøt loven! Vi kritiserte lederne for å være forbrytere, fordi vi mente at det var grunnlag for fast stilling.

Og så ble vi straffet for det. Og da burde man kunne gå til Straffeloven, og finne noe om dette der!

Jeg er fullt klar over at slike ting er omtalt i arbeidsmiljøloven. Men den loven er veldig snill og rund. Det er en lov som ikke akkurat er innstilt på å straffe noen i det hele tatt!

Mens Straffeloven, det er en lov som ikke viser noen nåde!

Det er stort forskjell på disse to lovene. Hvis man skulle ha omtalt brudd på ytringsfriheten i Straffeloven på en så generell måte at det også hadde rammet arbeidsgivere som gjengjelder varsling, så hadde det vært en helt annen tone enn den man ser i arbeidsmiljøloven!

Det er som jeg sier. Straffeloven, den viser ingen nåde! Og nettopp derfor er ikke ytringsfrihet omtalt i Straffeloven!

Det er som jeg sier. Straffeloven, den viser ingen nåde! Og nettopp derfor er ikke ytringsfrihet omtalt i Straffeloven!

Det er som jeg sier. Straffeloven, den viser ingen nåde! Og nettopp derfor er ikke ytringsfrihet omtalt i Straffeloven!

Det er som jeg sier. Straffeloven, den viser ingen nåde! Og nettopp derfor er ikke ytringsfrihet omtalt i Straffeloven!

Det er som jeg sier. Straffeloven, den viser ingen nåde! Og nettopp derfor er ikke ytringsfrihet omtalt i Straffeloven!

DET JEG SIER AT AT FORBRYTELSER MOT YTRINGSFRIHETEN IKKE ER NEVNT I STRAFFELOVEN… FORDI DET ER EN LOV SOM IKKE VISER NOEN NÅDE.

JEG BARE PRESISERER DETTE, SÅ KLART SOM MULIG AKKURAT NÅ!

Hvis stortingsprestene skulle ha prøvd å ha et eget kapittel på forbrytelser mot ytringsfriheten i Straffeloven, så hadde det kapitlet… ja… vært på nivå med det man ser i arbeidsmiljøloven!

Man hadde da prøvd å komplisere det hele, og man hadde unnlatt å oppgi en strafferamme. Og da hadde stortingsprestenes negative holdninger til ytringsfrihet blitt veldig tydelige!

Ved at ytringsfrihet ikke nevnes i det hele tatt, så blir det paradoksalt nok ikke like klart, hvilket hat for ytringsfriheten som stortingsprestene har!!!!!

Kjør den setningen der inn og ut av alle de kroppsåpningene du har, til du dør!

Strafferammen sa du?

Enkelte vil jo si at ytringsfriheten, den er omtalt i grunnloven, så da trenger man ikke å nevne den i Straffeloven. Problemet er bare at det er en rekke ting som omtales i grunnloven, som også er omtalt i Straffeloven.

Bare for å ta ett eksempel, så er det et forbud mot tortur, som omtales i grunnloven. Men det at tortur åpenbart er forbudt… jeg mener… alle forstår vel det? Det betyr ikke at tortur ikke er omtalt i Straffeloven!

Forstår du? Når noe er viktig, så omtales det selvsagt i Straffeloven!

Men forbrytelser mot ytringsfriheten, det ønsker man ikke å omtale i Straffeloven. Og det handler kort og godt om at hovedformålet med Straffeloven er å undergrave ytringsfriheten.

FITTEKJØR DEG SELV MED DEN SETNINGEN DER, TIL DU DØR!!!!!

Det er jo det som Straffeloven først og fremst gjør, så da kan vi kalle en spade for en spade! Husk at dette er et demokrati, hvor ingenting er viktigere enn sannhetssøken og ytringsfrihet!

Dermed er ytringsfriheten det første og eneste vi ser på, ikke sant?

Straffeloven handler først og fremst om å undergrave ytringsfriheten!!!!!

Siden dette er et demokrati, så er ikke andre ting noe interessant. Kun ytringsfrihet er interessant!

Jeg sier bare at hovedformålet med Straffeloven… whatever!

Stortingsprestenes intense hat for ytringsfrihet

Straffeloven er altså at godt eksempel på stortingsprestenes ekstreme hat for ytringsfrihet. Og det jeg snakker på nå, det er at disse “komplette rasshøla” hos Pasientreiser, de har den samme personlighetsforstyrrelsen som stortingsprestene!

Og vi snakker her om folk som mangler en formell lederkompetanse, som våkner opp en dag og sier til seg selv at “Å faen! Jeg er leder! Fy faen hvor kult! Jeg er sjef! Yes!”.

Og da blir de så begeistret over at de er sjef, til tross for at de mangler de rette kvalitetene og den rette utdanningen. Forstår du?

De blir så utrolig henrykt over å være sjef, at dette med at de er sjef, det går helt til hodet på dem. “Yes, jeg er sjef!”

De har på sett og vis vunnet i Lotto. Og siden de mangler en formell lederkompetanse, så mangler de de mentale strategiene og de verdiene som en kompetent leder har, som hjelper lederen med å holde seg i trøya.

Du kan si at de er uprofesjonelle, at de er useriøse som ledere. Hvis du forstår?

Men samtidig er de svært stolte av å være leder, av å være sjef. Så da får du et misforhold mellom hvor stolte de er og hvor inkompetente de er.

Dermed får de en falsk stolthet. Ja, de er stolte. Men de vet det også selv, at stoltheten er falsk. Det er bare så innmari deilig å være så stolt, når man tross alt er sjef!

Yes! Føles helt fantastisk, å være så stolt, når man samtidig er sjef!

Og i denne situasjonen, så blir slike inkompetente sjefer livredde for ytringsfrihet, livredde for kritikk.

Samtidig er det slik at slike inkompetente ledere har en veldig enkel oppfatning av hva det vil si å være sjef, siden de tross alt mangler formell lederkompetanse. De oppfatter det nemlig slik at det er lederens oppgave å lage regler som gjør at det er lederen og ikke noen andre som er sjef.

Og mange regler betyr i praksis at ting ikke er oppe til diskusjon. Så allerede der ryker ytringsfriheten!

Du kan si at lederens regler blir litt på nivå med alle paragrafene i Straffeloven! Når det blir så mange regler, så blir det ikke plass til ytringsfriheten lenger!

En del av disse reglene presenteres av ledelsen som verdier som skal sikre et godt arbeidsmiljø. I realiteten handler det bare om å undergrave ytringsfriheten og totalt ødelegge arbeidsmiljøet på sikt. Resultatet er i hvert fall at man mangler ytringsfriheten til å løse utfordringer og problemer, for eksempel i arbeidsmiljøet.

Slik prøver lederen å sikre at det er lederen selv som bestemmer, som er sjef! For jobben er jo å være sjef! Og da kan man ikke ha ytringsfrihet.

Slik tenker altså inkompetente ledere

Inkompetente ledere sin tenkning og deres følelser… er faktisk på et slikt nivå som dette, om ikke lavere.

Og det jeg snakker på nå, det er at ingenting er viktigere for inkompetente ledere enn å ha full kontroll, å undertrykke ytringsfriheten og de ansatte, å frata de ansatte verdigheten og å vise hvem som er sjef ved den minste anledning.

Å være leder handler om å være sjef. Og da kan ikke andre være sjef! Så enkelt er det!

Her ser du at når man har inkompetente ledere, så betyr det at det ikke er ytringsfrihet.

I dette landet er det ikke ytringsfrihet. Ann Helen Nilsen sa ifra om at hun ble misbrukt som tilkallingsvikar, og hun ble straffet av arbeidsgiveren for det, ved at hun mistet jobben.

Og hun gikk deretter til Hamar Arbeiderblad. Hun kontaktet to ulike journalister i Hamar Arbeiderblad, hvorav hun kjente den ene.

Men det var rett og slett ikke mulig å få noe klart svart fra avisa på om de ønsket å omtale saken hennes. Hun purret på svar, men fikk ikke noe svar.

I den grad noen kontaktet Arbeidstilsynet, og så var det ingen som hørte noe tilbake fra dem!

Og hvis saken hennes på mirakuløst vis blir omtalt slik at stortingsprestene blir klar over den, så gjør ikke de noen ting for å rette opp i det som har skjedd, til tross for at det er stortingsprestene selv som har skapt det samfunnet hvor slike gjengjeldelser for varsling florerer!

Stortingsprestene tar ikke noe ansvar! Dette har vi sett i alle de varslingssakene som er omtalt av mediene, at stortingsprestene ikke tar ansvar for sine egne handlinger! Det er vel å merke de som har skapt dette samfunnets hat for varslere, dette samfunnets hat for ytringsfriheten!

Og poenget er da at stortingsprestenes holdninger til varsling skinner igjennom, når de sitter med hendene i fanget og ser på sak etter sak hvor varslere blir korsfestet og får hele livet sitt ødelagt!

Varslere har ingen fremtid i dette samfunnet! Ingen arbeidsgiver vil ansette en varsler, for hele dette samfunnet har takket være stortingsprestene lagt varslere for hat!

Legg nå merke til at disse inkompetente lederne hos Pasientreiser på Moelv, de har den samme personlighetsforstyrrelsen som stortingsprestene. Vi snakker om personer som mangler en formell lederkompetanse og som er henrykt over å være sjef, så henrykt at de legger ytringsfriheten for hat!

Dermed tydeliggjør de inkompetente lederne hos Pasientreiser stortingsprestenes hat for varsling.

Jeg sier at de har de samme verdiene og den samme sinnssyke personligheten!

Disse folka ønsker ingenting annet i livet enn å være sjef! De er maktsyke! De er kontrollfriker! Ja, og derfor hater de ytringsfrihet og varslere!

Ja! Ja! Ja! Landets ledere hater varslere! Ja, ja, ja! For faen!

Og nettopp derfor sitter de og ser på at varslere blir korsfestet og utestengt fra arbeidslivet på livstid!

Det er ikke akkurat slik at varslere hjelpes inn igjen i jobb, slik som enkelte andre blir hjulpet, for eksempel innvandrere og personer med funksjonshemninger.

Ja, jeg vet forresten at ingen vil ansatte noen med funksjonshemninger! Jeg vet det, men enkelte får også jobb, på grunnlag av funksjonshemninger.

Poenget er da at enkelte ganger så får folk jobb, basert på visse kriterier som handler om å skape en eller annen form for rettferdighet.

Men er du varsler, så finnes det ingen slike ordninger. Og stortingsprestene er ansvarlige for det!

Stortingsprestene har den samme personligheten som lederne på Pasientreiser. De hater ytringsfrihet! De hater varslere!

Og de vil sitte og se på at Ann Helen Nilsen eller jeg blir korsfestet i en rettssak, hvis Pasientreiser prøver seg på det. Sånn rent hypotetisk, altså!

🙂

Men poenget er at stortingsprestene sitter og ser på at varslere straffes og utestenges fra samfunnet. De sitter der år etter år og ser på, uten å gjøre noen verdens ting!

Og så er det de selv, som har forårsaket dette samfunnet og dets hat for ytringsfrihet og varslere! Burde ikke stortingsprestene da ta ansvar, ta ansvar for sine egne handlinger?

Jeg blir så sint, altså!!!!!

Men neida. De bare sitter der og later som om det ikke er de som er sjef, som om det ikke er de som bestemmer og er ansvarlige!

Og neida! De er ikke ansvarlige for å rydde opp, heller! 🙂

Stortingsprestene avslører seg…

Nå har departementet oppnevnt et utvalg, som skal se på dette med varsling. Ser du hva jeg snakker på?

De oppretter et utvalg. Okay? Og det handler da om å lyve om at de tar forbrytelser mot varslere på alvor.

Hadde stortingsprestene tatt dette temaet på alvor, så hadde de utbetalt erstatninger og lønn til varslere!

Og de hadde ikke bedt et utvalg om råd! De hadde vært så opptatt av å rydde opp at de hadde tatt saken i egne hender!

BINGO! FY FAEN!

Så de avslører seg. Og lederne på Pasientreiser avslører dem. For vi snakker her om inkompetente ledere som er henrykt over å ha vunnet i Lotto ved å bli sjef til tross for at de mangler formell lederkompetanse!

Ja da. Politikerne har utdanninger. Men hvor mange av dem har en lederutdanning?

De mangler den nødvendige kompetansen. Men allikevel får de lov til å være sjef. Dermed kan vi sammenligne dem med lederne hos Pasientreiser på Moelv.

Og det skjer ting oppe i hodet på slike ledere, som er kriminelt. De får for seg at det å være leder, det er det samme som å sørge for at det er en selv som er sjef, siden det tross alt er en selv som er sjef!

Og poenget er da at stortingsprestene ser det som sin oppgave å undergrave ytringsfriheten. Og det gjør de ved å blant annet sitte og se på at varslere straffes, korsfestes og utestenges fra arbeidslivet på livstid.

Vi har flyktninger her i Norge også – varslere!

Men plutselig bryr ikke stortingsprestene seg om flyktninger. For det er de selv som har skapt de flyktningene!

Er det greit at jeg dveler ved dette?

Hva stortingsprestene faktisk står for, det mener jeg at velgerne har krav på å få vite. Og jeg bruker her disse totalt inkompetente menneskehaterne hos Pasientreiser på Moelv som eksempler som tydelliggjør hva stortingsprestene selv står for.

Noen spørsmål

Får kunstnere lønn på linje med andre kunstnere? Er samfunnskritiker en egen profesjon i dette landet?

Tolker man kunst i dette landet?

Dette er noen eksempler på hvordan stortingsprestene fører en krig mot sine konkurrenter, sine fiender om du vil.

Stortingsprestene er selv kontrollfriker som sitter og finpusser på hellige lover, lover som er så hellige at rettferdighet aldri er noe tema i en norsk rettssak!

Da er det vel bare naturlig at de hater kunstnere, siden kunstnere i utgangspunktet er frihetselskende klovner som er litt ute av kontroll og som slik sett kan tenkes å finne på hva som helst omtrent når som helst?

Stortingsprestene hater faktisk kunstnere og samfunnskritikere. Og derfor har vi en egen konsentrasjonsleir for kunstnere som får kunstutdanningen sin rett fra Gud.

En mental lidelse er faktisk Gud, som gir deg en kunstnerutdanning. Og alle pasientene er jo også på papiret kunstnere.

Poenget er da at psykiatrien er en konsentrasjonsleir for kunstnere. Hvordan kom man dit, at man fikk en konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig for kunstnere og samfunnskritikere?

Det er et godt spørsmål. Og vi kan godt ta en nærmere titt på stortingsprestenes intense hat for kunstnere og kritikere.

I psykiatrien fengsler man kunstnere og samfunnskritikere uten at de får noen rettslig høring. Det er et brudd på rettssikkerheten, et brudd på menneskerettighetene.

Og hva er det folk aldri har tenkt over, i forhold til dette? Jo, folk har aldri tenkt over, stusset over, at leger, psykiatere og psykologer, disse dommerne som dømmer folk til et fengselsopphold som godt kan vare livet ut, de mangler juridisk kompetanse og kompetanse på menneskerettigheter!

ER DET IKKE LITT AVSLØRENDE AT DE SOM FENGSLER KUNSTNERE PÅ LIVSTID MANGLER KOMPETANSE PÅ JUSS OG MENNESKERETTIGHETER?

ER DET IKKE LITT AVSLØRENDE AT DE SOM HAR SOM JOBB Å FRATA KUNSTNERE MENNESKERETTIGHETENE FAKTISK MANGLER KOMPETANSE PÅ JUSS OG MENNESKERETTIGHETER?

Det vi ser er en krig som stortingsprestene fører mot kunstnere og kritikere. Og poenget er at du skal være livredd for å havne i psykiatrien. For hvem som helst kan havne der, for den minste ting.

Er man bare litt samfunnskritisk, slik som jeg er her, så risikerer man å havne i psykiatrien. For legere, psykiatere og psykologer er autoriteter selv, og dermed hater de samfunnskritikere og personer som er “ute av kontroll”.

Poenget er da at det skal lite til for at slike autoriteter og selvhøytidelige personer skal legge deg for hat eller sykeliggjøre deg. Hvis man for eksempel kritiserer veldig mye, så kan disse folka ta det som et eksempel på at du rett og slett “ikke har det noe godt med deg selv”.

Det er jo åpenbart at man ikke har det noe godt med seg selv, når man jobber som samfunnskritiker i et moderne demokrati!

Og samfunnskritikere får jo ikke lønn i dette demokratiet, heller! Så dermed gjør det ikke en jobb! Det er ingen jobb!

Her ser du hvordan det resonneres. Den som kritiserer, den gjør ingen jobb. Den nekter snarere å gjøre en jobb, slik som alle andre gjør!

Dermed er man en landsforræder, en sviker som nekter å jobbe!

Og da er man fritt vilt, i dette landet. Da må man rett og slett “hjelpes” inn på rett spor!

Poenget er da at det eksisterer negative holdninger til slike ting som kritikk og fantasifullhet i dette landet, i denne kulturen. Og det fører til at man fengsler folk i psykiatrien, fordi de er kunstnere og samfunnskritikere.

Og da har de ingen rettssikkerhet, for dommerne i slike saker har ingen juridisk eller menneskerettslig kompetanse! Og det er helt greit for stortingsprestene! For det er jo de som har bestemt at det skal være slik!

Stortingsprestenes hat for kunstnere

Jeg snakker litt på stortingsprestenes hat for kunstnere, hvis det er greit for deg? Og når jeg sier kunstnere, så mener jeg også samfunnskritikere og varslere.

Og jeg tenkte at jeg også skulle nevne at psykiatrien er et forbud mot kunsttolkning!

Det har du kanskje ikke tenkt over, men i det øyeblikket man virkelig begynner å tolke kunst, så fremstår man takket være psykiatrien som helt sinnssyk. Kunsttolking er en lang rekke med vrangforestillinger, fantasifulle misforståelser om du vil!

Du kan se på de innleggene hvor jeg ikke omtaler slike kritikkverdige virksomheter som Pasientreiser, så ser du hvordan man faktisk tolker kunst! Og da ser du at det ser ut som om det har rabla for meg, så fort jeg faktisk begynner å tolke kunst.

Og hvis du nå sitter der og lurer på om disse vrangforestillingene som folk med mentale lidelser har, på sett og vis en en opplæring i kunsttolkning, som man får rett fra Gud… så er du inne på noe.

En mental lidelse er både en opplæring i kunstproduksjon, la oss si det å tenke og føle, mene og gjøre rare ting… og kunsttolkning.

En mental lidelse er dermed… bare for å spikre dette… en opplæring i kunst og kunsttolkning.

Og det er da kunstneren bak Universet som gir deg den utdanningen, når du har en mental lidelse. Ja, Gud driver og tuller litt, ved å leke Satan med deg!

Det har å gjøre med at Gud prøver å avskaffe all religion på denne Jorden, hvis du forstår?

Uansett. Drit i dette. Drit i det at jeg som skriver dette er den eneste personen på denne Jorden som har forstått seg på mentale lidelser, i det hele tatt!

Hallo!

Hva snakker jeg på nå? Jo, jeg snakker på at det sitter leger, psykiatere og psykologer nå, og vurderer om jeg er sinnssyk.

Hvorfor gjør de det? Jo, jeg har kommet på en helt ny idé.

Og da har jeg jo misforstått. For i dag har folk forstått alt! Vi har kommet så langt i dag, at den som på noen måte er uenig med samfunnet tar feil!

🙂

Poenget er da at psykiatrien, det er et hat for nytenkning og et hat for genier.

Så psykiatrien, det er en svært hatefull konsentrasjonsleir, som handler om å hate de aller viktigste tingene i hele verden.

Hva kan være viktigere enn nytenkning? Hva kan være viktigere enn geniale oppfinnelser? Hva kan være viktigere enn stor kunst som faktisk revolusjonerer samfunnet?

Psykiatrien er en konsentrasjonsleir for kunstnere som er sendt av Gud for å avskaffe all religion på denne Jord. For den mentale lidelsen deres er faktisk Gud, som leker Satan og som dermed prøver å avskaffe all religion!

Men du sitter der og tenker at kunstnere… de teller ikke! Du tenker at kunstnere… de kan aldri revolusjonere samfunnet!

Se da på meg! Jeg har nettopp revolusjonert hele verden, for hele verden er ødelagt av religion!

Dagens moderne demokrati er en styreform for det er flertallet, kall det den religiøse sekta av voksne horefitter, som styrer. Og man har hellige prester som sitter og vedtar hellige lover, lover som er så hellige at rettferdighet aldri er noe tema i en norsk rettssak.

Og disse prestene, partiprestene altså, de er så hellige at de har lov til å undergrave demokratiets hovedverdier og begå massemord over en lav sko!

De er så hellige at de har lov til å lage egne lover som er brudd på menneskerettighetene i seg selv, av den enkle grunn at de avskaffer menneskerettighetene og setter personer som mangler kompetanse på juss og menneskerettigheter til å frata folk menneskerettighetene!

Poenget er da at dagens moderne demokrati er ødelagt av religion. Hele dette samfunnet er totalt ødelagt av religion!

Og Gud er ikke helt blind, likevel, og prøver altså å avskaffe all religion ved å være Satan, som mentale lidelser!

Og når Gud leker Satan med deg, bare for å ta med dette også, så prøver Gud å få deg til å hate Satan. Og det som Gud gjør da, når Gud leker Satan, det er at Gud oppfører seg akkurat slik som partiprestene på stortinget gjør.

Gud… sorry… en mental lidelse, den lager visse regler for deg. Og hvis du bryter de reglene, så klikker den mentale lidelsen. Og den mentale lidelsen dikterer faktisk hva du skal tenke, føle, mene og gjøre, og er dermed et kunstverk som sier noe om at det er manglende tanke- og ytringsfrihet her.

En mental lidelse, det er Gud som kopierer dette samfunnets overgrep på enkeltindividet.

Du kan godt si at det er Gud som kopierer dette samfunnets RELIGIØSE OVERGREP på enkeltindividet.

Forstår du dette? Jeg er en kunstner. Kunstnere kan faktisk revolusjonere verden!

Dette betyr da at psykiatrien er en konsentrasjonsleir for superhelter som er sendt av Gud, kall dem eventuelt klovner, sorry, kunstnere, sorry, samfunnskritikere!

Poenget er da at psykiatrien, det er en forbrytelse. Og det at jeg forklarer dette, og også forklarer at en mental lidelse er et kunstverk som nettopp latterliggjør hvordan psykiatrien dikterer hva alle skal tenke, føle, mene og gjøre… så betyr ikke det noe for stortingsprestene.

Stortingsprestene er nemlig sinnssyke personer som hater kunstnere, som faktisk hater kunstnere med en konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig i form av psykiatrien!

Derfor driter de i hva jeg sier!

Og dette er det jeg snakker på. Det eneste stortingsprestene bryr seg om er å være sjef! Det er derfor man har en psykiatri i første omgang.

Stortingsprestene frykter kunstnere. De frykter en kunstnerrevolusjon!

Det er bare å le! Jeg forstår at du hater kunstnere og har null respekt for kunstnere, når du har blitt hjernevasket av psykiatrien til å legge lekenhet, fantasifullhet, kreativitet og samfunnskritikk for hat!

Psykiatrien har lobotomert deg, så jeg skjønner at du hater kunstnere, at du hater kunstnere som meg!

🙂

Dette samfunnet hater kunstnere

Jeg dveler nå litt ved i hvilken grad dette samfunnet og dets ledere faktisk hater kunstnere, og faktisk hater ytringsfrihet.

Det handler kort og godt om at landet styres av sinnssyke og maktsyke partiprester fra helvete, som er livredde for at kunstnere skal ta over makta her.

Totalt utdaterte politiske partier med personlighetsforstyrrelser fra helvete styrer landet! Tror du at de er livredde for kunstnere?

Bare ta en titt på psykiatrien! Det er en konsentrasjonsleir for kunstnere!

En liten oppsummering

Det er sinnssyke kontrollfriker fra helvete som styrer dette landet. De sitter der og finpusser på hellige lover!

De undertrykker alt som er hellig i denne verden med hellige lover, for at de selv skal få all makt!

Stortingsprestene er sinnssykt maktsyke og er villige til å ødelegge hele demokratiet for å sikre seg all makt! Stortingsprestene fører på en lang rekke ulike måter en maktkamp mot kunstnere!

Og jeg bare spør deg. Hva er det slike kontrollfriker og maktsyke demoner hater mer enn noe annet? Jo, kunstnere, altså personer som er den strake motsetningen av dem selv!

Er stortingsprestene livredde for kunstnere? Les da dette innlegget noen ganger, og kjenn litt på følelsen av at jeg faktisk tar over makta i dette landet.

For hjelp! Jeg er visst den eneste personen som forstår seg på hva et demokrati er, og hva en mental lidelse er! Og hjelp! Jeg er visst også den eneste personen som forstår seg på Gud, og som i det hele tatt er i stand til å gjenkjenne Gud!

Hjelp! Det er en eneste person her som forstår seg på ting! Oi da!

Poenget er da at det faktisk finnes noe slikt som et geni og en stor kunstner og så videre. Og stortingsprestene, de er livredde for slike personer som meg, som rett og slett truer med å ta over makta i samfunnet!

Kuken min er så stor at stortingsprestene har en egen konsentrasjonsleir for kunstnere, genier, oppfinnere, klovner og kritikere! Altså slike personer som meg, som har en stor kuk.

Kuken min er så stor at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av den! Tror du at stortingsprestene er redd meg?????

🙂

Jeg er visst helt ute av kontroll, jeg! Og det betyr at i det øyeblikket jeg blir respektert eller anerkjent, så mister stortingsprestene kontrollen.

For meg har de ingen kontroll over!

Og poenget er da at stortingsprestene er maktsyke demoner som er livredde for meg. Det eneste som betyr noe for dem, er at de selv er sjef!

Hvem er sjef?

Nå vet jeg ikke hvem som er sjef her, i lys av noen av de tingene jeg nettopp har presentert her, men det er altså dette som dette samfunnet handler om. Hvem er sjef?

Når stortingsprestene sitter og ser på at varslere korsfestes og utestenges fra arbeidslivet på livstid, så handler det for stortingsprestene bare om hvem som er sjef.

Og det er de selv som er sjef, ikke varslere, og ikke personer som er uenige med samfunnet og dem selv!

Varslere er altså en uting for disse maktsyke folka på stortinget. Forstår du det? Jeg må nesten spørre. For jeg tror faen meg at du stemte på dem ved forrige stortingsvalg!!!!

🙂

Varsling handler om ytringsfrihet og retten til å kritisere ledere. Derfor hater stortingsprestene varslere.

Varsler om at Gud selv ikke er religiøs

Bare for å spikre dette også, så er det slik at de som har mentale lidelser… okay?

Det står jo i overskrifta her. De varsler om… om at Gud selv ikke er religiøs.

De varsler også om at Gud selv ikke har noen problemer med å torturere selv helt uskyldige personer i helvete.

Samma det. Men Gud torturerer offeret… i helvete! Det er hva en mental lidelse er for noe.

Du blir utsatt for urettferdighet, et eller annet overgrep. Så får du en mental lidelse, og det er Gud som straffer offeret!

Poenget er da at du er offeret. Du er uskyldig. Dermed er en mental lidelse Gud som presiserer at Gud forresten ikke har noe problem med å torturere selv offeret i helvete!

Så der har du Gud, da. Gud har sans for humor! 🙂

Og ved at Gud straffer offeret, så latterliggjør samtidig Gud dette samfunnet og dets ledere. For stortingsprestene har jo bestemt at det er offeret som skal straffes.

Ta psykiatrien som et eksempel på akkurat det, okay? Psykiatrien er en torturleir fra Andre Verdenskrig for samfunnets ofre!

Ta også behandlingen av varslere som et eksempel på akkurat det. Varslere er gjerne personer som har blitt utsatt for urettferdighet. Og idet du varsler om det som har skjedd, så blir du hatet til døde av samfunnet, og du blir utestengt fra arbeidslivet på livstid!

Dette samfunnet torturerer altså sine ofre til døde! Så det Gud gjør som en mental lidelse, det er at Gud tar ordre fra stortingsprestene, som selv har bestemt at samfunnets ofre skal tortureres i helvete.

Poenget er da at Gud ikke er helt blind, likevel. Ja, og Gud vet hvem som styrer her, og selv har bestemt at de selv skal ha all makt.

Så hvem er ansvarlige for mentale lidelser? Godt spørsmål. 🙂

Og dette samfunnet har begått den forbrytelse å legge lekenhet, fantasifullhet og samfunnskritikk for hat. Og straffa for det er mentale lidelser.

Ved å være mentale lidelser, så lurer Gud samfunnet og dets ledere og autoriteter til å misforstå mentale lidelser. Og hvorfor misforstår man mentale lidelser? Fordi man har lagt lekenhet, fantasifullhet og samfunnskritikk for hat!

En mental lidelse er Gud som latterliggjør og kritiserer samfunnet, ved å være ekstremt leken og fantasifull. Og når man hater de virkemidlene som Gud benytter seg av som kunstner, så fører dette til at man hater mentale lidelser og de som har mentale lidelser. Og resultatet av det hatet er psykiatrien, en konsentrasjonsleir for kunstnere og superhelter som er sendt av Gud.

Jeg sier bare at mentale lidelser er straffa for psykiatrien! Gud forutså psykiatrien allerede før Universet ble skapt, og bestemte seg allerede da for å være mentale lidelser.

Der har du Gud. Gud er helt sinnssyk, og så leken og gal at det er vanskelig å beskrive!

Jo da. Gud synes at det er kult! 🙂

Jeg skal ikke dvele så lenge ved dette. Jeg ønsker bare å presisere at kunstnere faktisk kan revolusjonere samfunnet, og at det å hate kunstnere og ytringsfriheten faktisk er verdens største forbrytelse.

Verdens største forbrytelse… jeg tror jeg avslutter nå.

Jeg går og legger meg

Det ble ganske mange inntrykk i dette blogginnlegget, og i alle blogginnleggene så langt. Ganske mye å fordøye.

Skal bli godt å sove litt nå.

ZZZ…

Jeg drømmer

Pedofile overgripere, for eksempel fosterforeldre, de skaper en fryktkultur. Akkurat som lederne på Pasientreiser på Moelv. Og så voldtar de offeret år etter år! Akkurat slik som lederne på Pasientreiser på Moelv!

De ansatte er livredde for å si ifra om noe som er galt, særlig tilkallingsvikarene. Ja, akkurat slik som ei lita jente som blir voldtatt systematisk av fosterfaren sin over mange år! Jenta finner seg i det, fordi fosterfaren har gjort henne livredd og har truet henne til stillhet!

Hun tør ikke si noe!

På Pasientreiser holder de også på slik. Jeg og Ann Helen Nilsen, vi fikk sparken for å ha hintet om at de misbrukte oss som tilkallingsvikarer. For vi ønsket å snakke på arbeidskontrakta. Ja, vi lurte litt på om det kunne være grunnlag for fast stilling eller engasjement, når vi tross alt jobbet fast år etter år!

Til skrekk og advarsel fikk vi da sparken! Det hele var en del av den fryktkulturen som det å misbruke tilkallingsvikarer nettopp handlet om!

Tilkallingsvikarer. Frykt for å miste jobben på dagen. Angst fordi man aldri kan være trygg på om man har jobb den neste måneden, når man ser at den ene etter den andre tilkallingsvikaren får sparken, samtidig som de hele tiden tar inn nye tilkallingsvikarer.

Ja, det går da sport i å kvitte seg med tilkallingvikarer! Så det at jeg og Ann Helen Nilsen fikk sparken for å ha snakket på arbeidskontrakta, det var bare en del av en strategi om å systematisk kvitte seg med tilkallingsvikarer!

Kanskje var det ca 15 tilkallingsvikarer innom, i løpet av cirka ett år da de trengte bare 4 eller 5. Det var altså ca 10 tilkallingsvikarer som jobbet veldig kortvarig på Pasientreiser. De ble tatt inn bare for at man skulle gi dem sparken!

Det gikk altså sport i å gi tilkallingsvikarer sparken! Det handlet da om å true oss tilkallingsvikarer på livet om du vil! True oss med at det kan være slutt når som helst!

Skape en fryktkultur, en fryktkultur som er en voldtekt i seg selv! Og så blir man jo misbrukt som tilkallingsvikar, noe man opplever som en voldtekt når man vet at det er grunnlag for fast stilling og man vet at det nettopp handler om å skape en fryktkultur!

Du skal være livredd som tilkallingsvikar! Det er det som er hele poenget!

Inkompetente ledere holder på slik. De føler at de må ha full kontroll over de ansatte, og den syke kontrollen de føler at de trenger, den får de bare når man har en helt syk fryktkultur!

Vi snakker da om ledere som har en pedofil personlighet! Ledere som rett og slett voldtar sine ofre, og som truer dem til stillhet!

Og alle ledere i det norske arbeidslivet og alle virksomheter i det norske arbeidslivet er med på dette! For hvis man sier ifra, hvis man varsler slik som Ann Helen Nilsen og jeg har gjort, så er det ingen som vil ansette en! Særlig når man varsler eksternt, slik som vi begge har gjort.

På denne måten blir ansatte truet til stillhet, også av hele samfunnets og hele arbeidslivets fryktkultur!

Vi lever i et pedofilt samfunn med pedofile ledere som har en pedofil personlighetsforstyrrelse fra helvete!

Dette samfunnet har klart å sette pedofili så til de grader i system!

Hjelp, jeg tror jeg drømmer!

Heldigvis tror jeg at dette er en drøm. Jeg tror at jeg en dag vil våkne opp og oppdage at dette er en drøm, rett og slett et mareritt!

Ledere er pedofile. Stortingsprestene er pedofile. Er det mulig det da?

Stortingsprestene har skrevet arbeidsmiljøloven, som ikke gir et tilstrekkelig vern for varslere. Ja, arbeidsmiljøloven er bare en del av den fryktkulturen som gjør dette samfunnet pedofilt!

Dette er et pedofilt samfunn med en helt syk og pedofil fryktkultur! Dette samfunnet voldtar enkeltmennesker til grunne!

Men… heldigvis er dette som jeg beskriver nå bare en drøm! Det er en forestilling, en innbilning, et produkt av min fantasi!

For vi vet jo at lederne på Pasientreiser ikke virkelig er pedofile! Eller nå skal jeg ikke si det sikkert heller, for jeg har jo ikke undersøkt saken!

For alt jeg vet kan de være pedofile, altså! Jeg skal ikke uttale meg om ting jeg ikke har kunnskap om, okay?

Jeg sier bare at det ikke er sikkert… ikke er sikkert at de har en pedofil personlighetsforstyrrelse og den typen ting!

Det kan godt være at det korrekte faguttrykket er noe annet!

Disse lederne prøver riktignok å redusere de ansatte til hjelpeløse og terroriserte barn! Barn som de kan utsette for hva som helst, uten at barna tør å si ifra om at noe er galt!

Så det de holder på med blir veldig likt som pedofili! Det blir til forveksling likt!

Mon tro om de da har den samme personligheten som pedofile? Det kan virke som om de faktisk er sadister som får en intens seksuell nytelse fra å mishandle ansatte seksuelt!

Sorry! Det jeg skulle si er at det kan virke som om de får en nytelse fra å påføre ansatte skade og ha kontrollen!

De er jo kontrollfriker, og liker å påføre ansatte skade! De elsker det! De er sadister!

Jeg sier bare at personligheten deres er pedofil!

Og det som kjennetegner de pedofile, er at de aldri gir seg!

Den pedofile fosterfaren til Ann Helen Nilsen holdt på i 5 år!

Ann Helen Nilsens viktigste lærelekse i livet

Ann Helen Nilsen ble truet til stillhet og utsatt for seksuelle overgrep av fosterfaren sin i 5 år! Hennes viktigste lærelekse i livet, den er at hvis noe er galt, så må man si ifra!

For det var det hun gjorde galt! Hun sa ikke ifra! Ja, fordi hun ble truet til stillhet!

Men det er det som hun lærte av det hele, at du må si ifra! Du må varsle, når noe er galt!

Du må varsle… når noen voldtar deg og truer deg til stillhet!

Ja. Så når lederne på Pasientreiser på Moelv voldtok Ann Helen Nilsen og truet henne til stillhet med en fryktkultur fra helvete, så hadde hun likevel motet til å si ifra om at noe var galt!

Og da straffet de pedofile lederne hos Pasientreiser henne for det! For de har jo en fryktkultur som de ønsker å opprettholde!

Og slike pedofile ledere, de prøver jo helt bevisst å pushe ansatte så hardt at noen gjør motstand, slik at de kan statuere et eksempel, slik at de kan bruke det til å skape den sinnssyke fryktkulturen som de ønsker seg, en fryktkultur som truer de ansatte til stillhet!

Dere har gjort en liten feil!

Dere tilhører ei pedofil sekt som også sitter på stortinget og styrer landet, og som sitter i alle lederposisjoner i dette landet! Og dere har gjort det enda en gang, mot Ann Helen Nilsen!

Overgrepene tar aldri slutt for henne! Og fryktkulturen tar aldri slutt for henne!

Dere ledere på Pasientreiser tilhører ei pedofil sekt, som styrer som konger og utsetter barn og andre for pedofile maktovergrep! Og nå har dere holdt på med Ann Helen Nilsen hele livet hennes!

Og nå er ikke dette en sak for Likestillingssenteret, for de som jobber der er selv pedofile møkkafitter! Ja, de sitter jo der og ønsker å korsfeste ytringsfriheten, og en kunstner for å ha fortalt sannheten i et moderne demokrati i 2017!

Denne saken handler om likestilling mellom tilkallingsvikarer og fast ansatte, blant annet!

Det er en likestillingssak! Men likestillingssenteret bryr seg ikke om denne saken! Det står ikke nevnt på nettsiden deres som tilsier at de bryr seg om noe særlig annet enn kjønn!

Og de mangler intelligensen til å forstå at det først og fremst er kvinner som utsettes for seksuelle overgrep i fosterhjem, og at arbeidslivets pedofile fryktkultur og voldtekter er en ekstra belastning for de som har opplevd denne typen overgrep tidligere!

Likestillingssenteret klarer altså ikke å akseptere at den fryktkulturen og den trakasseringen som preger arbeidslivet, er et overgrep på kvinner!

Og bare for å drømme litt videre nå… for dette er jo ikke virkelighet! Men jeg tenker litt på at de fleste kvinner legger seg på ryggen og skræver, når de blir utsatt for trakassering innen arbeidslivet! Også derfor blir først og fremst kvinner offer for trakassering!

Trakasseringen rammer altså kvinner mest!

Og hvem er det da som tar denne saken? Ikke møkkafittene på Likestillingsfittesenteret! For der sitter det jo bare kvinner! Hadde de hatt en mann eller to, og ikke bare møkkafitter, så hadde de kanskje klart å være så saklige oppe i møkkafittehølet sitt at de innså at trakasseringen og fryktkulturen i norsk arbeidsliv først og fremst rammer kvinner!

Det er noe med at det på mange arbeidsplasser er en stor overvekt av kvinner, eller kvinnelige ledere for den saks skyld. Og da er det en gang slik at kvinner er såpass svakelige at de finner seg i hva som helst!

Kvinner er fortsatt det svake kjønn! Ja, kvinner er faktisk svake! Patetiske!

Menn… de jatter ikke med på hva som helst! De sier etter hvert stopp! Og de uttrykker seg også tydeligere, de uttrykker seg, når de blir utsatt for overgrep!

Kvinner… aksepterer alt! Kvinner… bare jatter med!

Det er altså noe fundamentalt galt med kvinner! Kvinner er møkkafitter!

I for lang tid har dere anklagd menn, når problemet er at dere kvinner finner dere i omtrent hva som helst!

Kvinner ser åpenbart på seg selv som møkkafitter! Og kanskje er det grunnen til at dere ikke tåler å bli kalt møkkafitter?

DERE ER ALLE SAMMEN NOEN MØKKAFITTER SOM JATTER MED PÅ HVA SOM HELST!!!!!

Dere skal få så mye kuk!

Jeg skal gi Pasientreiser og lederne på Pasientreiser så mye kuk som de aldri hadde trodd var mulig!

Hører dere meg?

For det er noe som har skjedd i denne saken. Dere utsatte Ann Helen Nilsen for den samme typen voldtekt og den samme typen fryktkultur som hun vokste opp med! Og da hun sa ifra om at noe var galt, så ga dere henne sparken!

Og det skulle dere aldri har gjort! Og det skulle dere aldri ha gjort! Og det skulle dere aldri ha gjort!

Jeg skal fittekjøre dere tilbake til Steinalderen så grundig som ingen trodde var mulig!

Og jeg forstår veldig godt at dette kan se ut som en drøm, men noen ganger blir drøm til virkelighet. Og dette er en av de gangen!

Et eksempel til etterfølgelse

Hun fant seg ikke i det! Hun sa ifra om at noe var galt!

Og hun har også varslet eksternt.

Og hun har også gått til Hamar Arbeiderblad, flere ganger. Men de ønsker ikke å skrive om varslingssaken hennes!

Og nå tar jeg altså denne saken. Og det er ingen andre i dette samfunnet som gjør det!

Derfor gjør jeg det!

Det provoserer meg at ingen andre ønsker å ta en slik sak som dette! Det gjør meg faktisk sint!

Og dette betyr at jeg kommer til å fittekjøre Pasientreiser slik som ingen noen gang har fittekjørt en arbeidsgiver!

Dette handler ikke lenger om rett eller galt! For dette handler bare om hvem som er sintest!

For dere har nemlig prøvd å drepe Ann Helen Nilsen! Dere driver og trakasserer og krenker ansatte, uten å tenke over at enkelte av dem faktisk har en bakgrunn!

Slik går det… når dere holder på slik at dere støter på noen som dere ikke skulle ha messa med!

Dere skulle aldri ha messet med Ann Helen Nilsen. Dere skulle aldri ha messet med meg.

Og det at dere sitter der nå og truer meg med søksmål i lys av tidligere adferd, det gjør meg fly forbanna!

Dere truer meg med søksmål for å fortelle sannheten i et moderne demokrati i 2017!

Har jeg da grunn til å være sint, når dere i tillegg til alt det andre presterer å true meg med søksmål?????

HAR JEG GRUNN TIL Å VÆRE SINT??????

Men vent! I dette samfunnet er det jo ikke lov til å være sint! For hele samfunnet er jo styrt av pedofile kontrollfriker!

Sekta deres har nettopp bestemt at det ikke skal være lov til å være sint! For folk som er sinte er ute av kontroll!

Så dere har bestemt at jeg ikke har lov til å være sint… når noe er alvorlig galt!

Og det gjør meg bare sintere!

Og dette betyr at dere kommer til å få så mye kuk som ingen trodde var mulig! Jeg skal virkelig fittekjøre dere så dere ikke vet hva dere heter lenger!

Jeg har bare så vidt begynt! Jeg sitter bare her og venter på hva som er deres neste trekk!

KOM IGJEN DA! GJØR NOE! IKKE BARE SITT DER OG GJEM DERE!

GJØR NOE!

Gjør et eller annet som jeg kan hamre så hardt tilbake opp i ræva deres at møkka spruter ut av munnen deres, og alle skjønner hvor det kom fra, den dritten som tyter ut av munnen deres!

Eller vent litt! Dette her, det er jo bare en drøm. For i dette samfunnet må jo mediene ta saken før det blir en sak. Og mediene i dette landet hater varslere og varsling og Ann Helen Nilsen!

Ja, de hater meg også! De hater enhver person som har en rettferdighetssans og som faktisk er opptatt av sannheten og som faktisk er samfunns- og verdibevisst og som setter alle de pedofile rasshøla i et dårlig lys!

En ting som er litt pussig

Jeg som skriver dette, jeg lar meg ikke pille på nesen!

Hva skyldes det? Jeg har blitt trakassert i arbeidslivet tidligere. Jeg har hatt å gjøre med rasshøl før!

Så det er ingenting dere på Pasientreiser kan finne på, som kan true meg til stillhet!

Se på meg! Er det ikke litt pussig at jeg er helt ute av kontroll, og at det ikke går an å snakke fornuft til meg? 🙂

Ja, men jeg vet hva dette handler om! Dette handler om ren rekke ulike ting, som jeg ikke skal avsløre en gang ennå.

For jeg vet hva dette handler om. Så er det sagt.

Og jeg bare sier det, at det er litt pussig, at jeg vet nøyaktig hva dette handler om!

Men grunnen er altså at jeg har en del erfaring med inkompetente ledere. Så dere på Pasientreiser har for første gang møtt på en person som meg!

Hei! God dag! 🙂

Avslutning

Jeg velger å avslutte dette blogginnlegget med følgende video. Og de av dere som lurer på om det jeg sa om oppveksten til Ann Helen Nilsen er sant, dere kan jo prøve å google dere frem til det. Se om dere finner noe!

Det kan godt være at det var noe jeg fant på for å ha noe å skrive om! 🙂

Jeg gjør jo en del ekstreme ting, som kunstner. Jeg bruker en del ekstreme kunstneriske virkemidler, hvis du forstår? 🙂

Så der har du meg! Men drit i det! Kunst skal tross alt være en lek rundt sannheten!

Så jeg beklager det, at jeg fant på dette med Ann Helen Nilsens oppvekst. Jeg tror i hvert fall at det var en drøm, eller et mareritt, dette med oppveksten hennes!

Og for å ikke drive og tulle noe mer. Så innrømmer jeg altså at jeg bruker en del sterke og ukonvensjonelle kunstneriske virkemidler! Jeg innrømmer det!

Å komme med slike påstander, selv om det er en del av kunst, det er kanskje å gå litt for langt? Ikke sant?

Men det er greit. Da gjorde jeg en feil, jeg også! 🙂

Jeg brukte et kunstnerisk virkemiddel som fikk frem poenget! Whatever… 🙂

Eller det kan være at… whatever. Du får bare google det selv, hvis det har så mye å si for deg! Poenget er bare at det kunne ha vært slik eller slik!

Poenget er det rent illustrative, okay? Hvem bryr seg om virkeligheten, ikke sant?

Glem nå dette her! Eller du kan google det! Whatever.

Poenget er i hvert fall at jeg ønsker å avslutte dette flotte innlegget med denne videoen her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *