Oljeberget 19: Blir dere i Pasientreiser krenket? (PR6)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 6

Det er en kjennsgjerning at de mest bortskjemte og stolte rasshøla i hele verden er de som blir lettest krenket. Ingen blir lettere krenket enn inkompetente ledere, for det er personer som har en falsk stolthet, som de bruker hele livet sitt på å klamre seg til.

Livet til en inkompetent leder er en endeløs kamp for å holde fast ved den falske stoltheten man har! Man blir derfor krenket av den minste ting!

Og det ironiske er jo at en inkompetent leder, den gjør mange feil. Og når folk setter fingeren på feilene, så blir lederen krenket.

På denne måten genererer inkompetente ledere krenkelser på løpende bånd. I virkeligheten krenker de faktisk seg selv, disse totalt inkompetente folka!

Hva skyldes krenkelsen?

Krenkelsen skyldes to ting. For det første blir de lett krenket. De føler seg krenket for den minste ting. Det skyldes deres egen inkompetanse både som ledere og mennesker!

For det andre blir de krenket fordi de selv gjør ting som de har grunn til å være flaue av!

Så krenkelsene skyldes dere selv! Hvem har grunn til å være flau? Du!

Du har faktisk grunn til å være flau. Og derfor klager du over at du blir krenket!

🙂

Jeg skal ikke bruke ordet “møkkafitte” akkurat nå. Men med ordet møkkafitte, så sikter jeg til at du ber om å bli knullet i rumpa! Men drit i det!

La oss gå videre! 🙂

Har jeg krenket noen?

Jeg beklager virkelig hvis enkelte av leserne ikke forstår hvorfor jeg snakker så mye på krenkelser, når jeg ikke har krenket noen, men vært saklig og samfunnsorientert.

Jeg har ikke nevnt noen ved navn en gang. Men poenget er da at disse lederne hos Pasientreiser på Moelv, de blir krenket for den minste ting!

Så selv om det kan virke rart for deg som leser disse innleggene mine om Pasientreiser, så blir disse inkompetente lederne på Pasientreiser krenket, garantert!

De har grunn til å være flaue! De vet det selv! 🙂

Og da kan vi si at jeg har krenket noen. Selv om det ikke er åpenbart at jeg har gjort det. For noen har valgt å bli krenket, fordi de har grunn til å være flaue!

Men har jeg krenket noen? Neida, de har krenket seg selv! De har gjort ting som de har grunn til å være flaue av!

Så ja, jeg har krenket dem. Men nei, jeg har ikke det! 🙂

Er dette komplisert?

Slike inkompetente ledere som de har hos Pasientreiser på Moelv, de mener at dette er veldig enkelt. Det er så enkelt som at de føler seg krenket.

Det er det dette handler om for dem. I tillegg til at det kan bety slutten for lederkarrieren deres.

Men det hele koker ned til det jeg sier, at de har grunn til å være flaue, fordi de selv har gjort ting som det er grunn til å være flau av!

De har ikke gjort små feil. Det er noe alvorlig galt med personligheten deres, som får dem til å bli ondsinnede og kyniske kontrollfriker!

Dermed er det ganske ille, men samtidig er det ganske komplisert.

Men for dem er det veldig enkelt. De mener at jeg går for langt, jeg går over streken. Disse kontrollfrikene mener at jeg går over streken, når jeg for eksempel kaller dem for “komplette rasshøl”.

Et sted går grensa, og grensa går akkurat der hvor de har satt den! 🙂

Jeg er en kunstner

Jeg på min kant, jeg er kunstner. Så jeg tenker helt motsatt av slike inkompetente ledere. For meg er det nettopp et poeng å sprenge grenser!

Så når de sier at de har blitt krenket og at jeg har gått for langt, så høres det ut som skryt for meg. For jobben min som kunstner er å sprenge samfunnets grenser.

Noen må faktisk gjøre det. Og det er nettopp kunstnere som med sin lekenhet, spontanitet, kreativitet og fantasifullhet, som har som jobb å bryte samfunnets regler.

Noen må faktisk bryte med samfunnets skrevne og uskrevne regler. For hvis ingen gjør det, så får man det man har i dag: hellige lover.

Når man har hellige lover, så betyr det at man har et rettssystem som hopper bukk over de tingene som loven egentlig skulle handle om.

Hellige lover er en selvmotsigelse i seg selv. For når man har hellige lover, så handler ikke loven lenger om rettferdighet eller sannhet eller om å vise respekt for de som fortjener respekt. Loven handler da bare om loven i seg selv!

Loven er egentlig der for å veilede oss i forhold til visse viktige prinsipper. Loven skal egentlig være ei dør til rettferdighet, vel å merke ei dør som kan gi etter også. For noen ganger er det loven som står i veien for rettferdighet!

Noen ganger er loven ei åpen dør til rettferdighet, men andre ganger er loven ei låst dør som blokkerer veien til rettferdighet. Det som er viktig da, det er at vi ikke har kastet bort nøkkelen, ved å ha hellige lover! For det vi må gjøre når loven står i veien for rettferdighet, det er å ta frem nøkkelen og låse opp døra, slik at veien til rettferdighet åpnes!

Kunstneren som klovn

Jeg er en kunstner som tar jobben min ganske seriøst. Derfor er det nettopp et poeng for meg å bryte med samfunnets begrensninger, hvis jeg kan kalle det det.

Hvis samfunnet har blitt så menneskefiendtlig, demokratistridig og undertrykkende at det knapt er lov til å omtale enkeltpersoner eller kritisere rasshøl, så er det min jobb som kunstner å oppfatte at ting faktisk har gått for langt, og gjøre noe med det.

Da blir altså jobben min å sprenge samfunnets undertrykkende standarder til helvete! Og det har jeg ikke gjort ennå. Men det skyldes jo at jeg er en klovn, en person som er litt ute av kontroll og som ikke nødvendigvis kommer til saken! 🙂

Og det å være en klovn, det er ikke lov. Så hele veien bryter jeg med samfunnets regler!

Jeg er rett og slett litt ute av kontroll, noe som er helt kalkulert fra min side, slik at jeg langt fra er ute av kontroll, selv om det kan virke slik!

Slapp av folkens! Jeg har full kontroll! 🙂

Så der har du meg. Jeg er en kunstner. Og for meg er det et poeng i seg selv å være ute av kontroll, samt å bryte regler.

Det er slik man som kunstner fremmer de rette verdiene i samfunnet og sikrer at man ikke har hellige lover.

Det sanne mennesket er en klovn

Som jeg var inne på i det forrige innlegget i forhold til dette med å være ute av kontroll, så er det sanne mennesket en klovn. Det som gjør oss menneskelige og kloke, er at vi er litt ute av kontroll!

Jobben min som kunstner er å være en klovn, for å sjekke om det er lov til å være et menneske i dette samfunnet! Det sanne eller kompetente mennesket er nemlig en klovn.

Mens disse inkompetente lederne som jeg kritiserer, de er ikke ute av kontroll. De er kontrollfriker, som ikke klarer å gi slipp på kontrollen!

Derfor kaller ikke jeg dem klovner, selv om jeg forstår at andre eventuelt kan ønske å kalle dem klovner, fordi de er latterlige kontrollfriker fra helvete!

Men da har du altså meg, klovnen som ser det som sin jobb og sitt yrke å bryte regler og å være litt ute av kontroll. Og så har du disse inkompetente og talentløse lederne på Moelv, som er kontrollfriker og regelryttere fra horefittehelvete på Jord!

De sitter og finpusser på søksmålet sitt nå!

Det jeg sier er at disse kontrollfrikene sitter og finpusser på søksmålet sitt nå. Gudene vet hva de skal saksøke meg for, men de sitter og finpusser på søksmålet sitt nå!

Og med det mener jeg at de undersøker… sjekker ut… om det er mulig å forfølge dette rettslig. Og hvorfor ønsker de å forfølge dette rettslig, på et eller annet vis?

Tja. Slike talentløse folk kan bare vinne frem i et rettssystem som er helt blindt! Ja, rettssystemet er nettopp blindt, for det blendes jo av loven, eller ser seg blindt på loven om du vil!

En rettssak er på nivå med Lotto. Hvem som helst kan vinne i Lotto! Har man en god advokat… den typen ting. Forstår du?

Dagens lover er skrevet av regelmasturberende horefitter fra helvete, av partiprester. Dagens lover er skrevet av slike inkompetente ledere som disse rasshøla på Pasientreiser! Forstår du?

Derfor har slike rasshøl en overdreven fordel innen rettssystemet. De har selv skrevet loven!

🙂

For øvrig er korrupsjon vanligere enn man skulle tro i Norge. Og slike løgnere og bedragere som vi snakker om her, de er også tilbøyelige til å bestikke dommere.

I dette samfunnet har man i en viss grad satt bestikkelser i system.

Og poenget er da at inkompetente og uærlige personer ofte ser på rettssystemet som sin beste sjanse!

Problemet for disse inkompetente lederne, akkurat i denne saken her, det er at jeg ikke kan se å ha brutt noen lover som skulle tilsi at noen skal kunne gripe inn før en eventuell rettssak. Dette betyr at jeg har mange måneder på meg til å lage hakkemat av disse lederne, før rettssaken!

Og hvis det da blir en rettssak, så bidrar den bare til at dette kunstverket her får enda mer oppmerksomhet. Så akkurat i denne saken, når jeg går såpass hardt ut og ikke bare kritiserer lederne, men også Helse Sør-Øst, psykiatrien og stortingsprestene, så kan det få store konsekvenser for mange, hvis det blir en rettssak ut av dette!

Slik sett tror jeg nok at disse lederne vil være under press internt til å unngå å ty til rettslige skritt for å undertrykke sannheten, for det vil rett og slett ha motsatt av ønsket effekt. Sannheten vil da kunne eksplodere i ansiktet på dem! 🙂

Så bare for å tenke litt høyt akkurat nå, så tror jeg at Sykehuset Innlandet, Pasientreiser, Helse Sør-Øst og partiprestene på stortinget er best tjent med at det ikke blir noen rettssak, særlig i disse tider når Norge nettopp har signert en resolusjon som handler om å beskytte menneskerettighetsforsvarere fra straff!

Til alt overmål var det Norge som ledet arbeidet med den resolusjonen! 🙂

Siden jeg er en menneskerettighetsforkjemper som slår et slag eller to både for helse og for ytringsfrihet, samt mot tortur og faktisk også fornyer forståelsen av tortur, skal du se etter hvert, så tror jeg at en rettssak mot meg kan bli veldig flaut for myndighetene i Norge.

Man vet jo aldri utfallet av en rettssak. Slik sett kan jo en rettssak bli katastrofal for Norge!

Hva handler dette om?

For disse lederne så handler det bare om at de har blitt krenket. De ønsker å snakke på at det gjelder Pasientreiser sitt rykte. Men i virkeligheten handler det for dem bare om at de føler at de har blitt krenket, ved at jeg kaller dem noe sånt som “komplette rasshøl”.

Så selvopptatte, navlebeskuende og egoistiske og så videre er disse folka! De bryr seg faktisk bare om seg selv!

Om det jeg holder på med her har noen samfunnsnytte, det driter de en lang marsj i!

De bryr seg bare om seg selv. Så det handler bare om dem. De mener at de er de eneste personene som betyr noe i hele verden!

Hva mener jeg om dette da?

Som kunstner mener jeg at det eneste som betyr noe i hele verden er å kritisere inkompetente ledere og dermed bidra til at velgerne blir såpass kritiske til inkompetente ledere at ikke hvem som helst kan styre landet!

Som kunstner tenker jeg altså helt motsatt av disse totalt talentløse og fullstendig inkompetente lederne på Moelv!

Det er to verdener som braker sammen. Og heldigvis for disse totalt inkompetente og talentløse lederne, så har dagens lover blitt skrevet av komplette rasshøl som dem selv!

Loven er skrevet for at inkompetente og talentløse svin skal kunne korsfeste en kunstner som meg. For alt det som jeg er bevisst på, og som er relevant til det jeg holder på med, det blir redusert til null og niks i en norsk rettssal.

Det står ingenting i noen norsk lov om konseptet “å fremme ytringsfrihet”.

Jeg jobber helt bevisst med å fremme ytringsfrihet, med å sikre at samfunnet har et bevisst forhold til verdien av kritikk og varsling. Jeg fremmer altså ytringsfrihet!

Men det jeg holder på med da, det er ikke omtalt i loven. For de som har skrevet loven er ikke opptatt av å fremme ytringsfrihet, eller av at noen andre skal gjøre det!

De som har skrevet loven har den samme personlighetsforstyrrelsen som lederne på Pasientreiser på Moelv! De er altså motstandere av ytringsfrihet, noe som røpes når man ser at de ikke omtaler ytringsfrihet i noen som helst grad i forbindelse med for eksempel Straffeloven.

Straffeloven

Straffeloven har en del paragrafer som i praksis brukes til å innskrenke ytringsfriheten. Helt konkret har Straffeloven en del paragrafer hvor dette med hatefulle ytringer nevnes. Så ytringer nevnes helt konkret i enkelte paragrafer. Akkurat hvor mange paragrafer orker jeg ikke å sjekke, for loven er ikke så interessant at jeg gidder å lese den i detalj!

🙂

I tillegg er det en del andre paragrafer i Straffeloven som i praksis rammer ytringsfriheten. Og det som er avslørende, det er at ingen av disse paragrafene nevner ytringsfriheten med et eneste ord!

Jeg gjorde et raskt søk i Straffeloven, etter ordet “ytringsfrihet”. Og ordet forekommer faktisk ikke! Og det er svært avslørende!

Straffeloven er en hatefull lov, en lov som helt konkret hater ytringsfriheten. Straffeloven er altså i seg selv en hatefull ytring, vel å merke en hatefull ytring som rammer det aller høyeste prinsippet i Universet og det høyeste prinsippet i et moderne demokrati, nemlig ytringsfriheten.

Det betyr at de som lager dette landets lover ikke bryr seg om ytringsfrihet og faktisk hater demokratiet! Og da snakker vi om at de sinnssyke lederne som sitter og finpolerer på lovene der inne på stortinget, de tilhører en sekt av sinnssyke ledere som har tatt monopol på å styre landet ved å undergrave den ytringsfriheten som kan felle dem! Stortinget er som jeg sier okkupert.

Poenget er da som jeg sier at stortingsprestene og disse “komplette rasshøla” på Pasientreiser, det er samme sorten!

Derfor har altså de komplette rasshøla på Pasientreiser en fordel, i en eventuell rettssak. For loven er skrevet av rasshøl som dem selv, som har lagt ytringsfriheten for hat.

Hva med dommere da?

Dommere, det er personer som har forelsket seg i loven! Du gidder vel ikke å sitte der år ut og år inn og dømme i henhold til loven, hvis du ikke har forelsket deg i loven?

Så her ser du at de som styrer i dette samfunnet generelt og innen rettssystemet spesielt, de hater faktisk ytringsfrihet. For loven hater ytringsfrihet, og de som har laget loven hater ytringsfrihet, og dommere hater ytringsfrihet!

Et godt eksempel på dette er den rettssaken hvor pelsvarslere ble dømt til å betale en halv million i erstatning til forbrytere for å ha dokumentert forbrytelsene! Pels er et ganske hot tema i dag, og disse varslerne gjorde en jobb for demokratiet og fortjener lønn og belønning, ikke straff! Og det de gjør er å fortelle sannheten om ting som er kritikkverdig, som vel å merke er noe som stortinget finansierer!!!!!

Dermed er disse pelsvarslerne helt klart beskyttet av paragraf 100 i grunnloven, fordi de altså kritiserer landets øverste ledere, som vel å merke finansierer pelsnæringen, og ikke bare finansierer den, men har finansiert den til alle tider, noe som er svært kritikkverdig og avslører at partiprestene har alvorlige personlighetsforstyrrelser som gjør dem umenneskelige og helt ute av stand til å styre landet!

Det som har skjedd i pelsvarslingssaken er at man har brent paragraf 100 i grunnloven! Og da har man avskaffet demokratiet!

Alle skjønner at det aller viktigste og helligste i et demokrati er å dokumentere kritikkverdige forhold som de folkevalgte er ansvarlige for! Og alle skjønner at det er derfor man har paragraf 100 i grunnloven, selv om den paragrafen riktignok er veldig klønete og veldig dårlig formulert! 🙂

Og når partiprestene presterer å sitte og se på at disse pelsvarslerne blir straffet for å ha gjort jobben sin som varslere og kunstnere i et moderne demokrati, ved å benytte seg av ytringsfriheten, altså retten til å fortelle sannheten, noe som omfatter retten til å leke rundt sannheten og avsløre og dokumentere sannheten om samfunnet og dets autoriteter og ledere, så avslører partiprestene at de nettopp har null respekt for ytringsfriheten!

Og dette er det jeg snakker på nå. Jeg påstår at de som styrer dette landet avslører på en rekke områder og ved en rekke anledninger… at de mangler respekt for ytringsfriheten!

Psykiatrien er bare enda et eksempel, for innen psykiatrien og innen norske medier, så fratar man samfunnets fremste ofre ytringsfriheten. De eneste som faktisk trenger ytringsfrihet her, de fratas ytringsfriheten!

Og det er politikerne som selv har skapt dette undertrykkende og sinnssyke samfunnet, et samfunn som hater ytringsfriheten, varslere og de med mentale lidelser!

Og da ser man veldig klart at stortingsprestene faktisk har sammensverget seg mot selve demokratiet og dets hovedverdier, for å kunne slippe unna med nettopp det!

Eller ble dette for komplisert? Det jeg sier er at de som sitter og styrer dette landet og finpusser på landets hellige lover, de mangler faktisk respekt for de helt grunnleggende prinsippene som skal gjelde i et moderne demokrati!

Ja, de er komplette rasshøl som har okkupert stortinget!!!!!

Og poenget mitt akkurat nå, det er at disse forpulte møkkafittene som styrer dette landet, de tilhører én verden. Den samme verden som advokater, dommere og inkompetente ledere tilhører.

Mens jeg som er en klovn og en kunstner, jeg kommer fra et helt annet perspektiv, en  helt annen verden!

Når to ulike verdener braker sammen!

Som kunstner og samfunnskritiker, så er jeg svært opptatt av ytringsfrihet. Det er kanskje det aller fremste temaet i min kunst!

Mens dommere, lovgivere og inkompetente ledere, de gir faen i ytringsfrihet! Ytringsfrihet blir nærmest noe som strider mot lovens natur. For loven skal jo opprettholde ro og orden. Og da blir ytringsfrihet noe som nettopp truer ro og orden!

Her ser du at det er helt naturlig at både dommere og politiet legger ytringsfrihet for hat. For de har forelsket seg i loven, og loven handler først og fremst om å opprettholde ro og orden!

🙂

Mens for meg som kunstner, så er det eneste som teller å fremme ytringsfrihet, å provosere, få folk til å tenke, skape debatt… den typen ting!

Hvis du forstår? 🙂

Kunstnere sin løsning

I en slik verden hvor de undertrykkende kreftene sitter og vedtar, forvalter og håndhever loven, så havner kunstnere lett på korset, slik som Jesus gjorde. Kunstnere blir lett korsfestet med hellige lover, slik som Jesus ble!

Og hva har dagens kunstnere gjort, for å unngå å havne på korset? De har gjort kunsten til en endeløs virkelighetsflukt, noe som også omfatter det at kunstnere ikke tolker verken sin egen eller andre sin kunst.

Så kunstnere har rett og slett forlatt Planeten, for å unngå å bli korsfestet!

Vi snakker da om korsfestelse med lover som er så hellige at man mister demokratiets hovedverdier av syne!

Og et ledd av dette er at kunstnere unngår å bruke tekst. De som jobber med tekst jobber i liten grad som “kunstnere”, hvis du forstår?

Hvis du skal være i nærheten av like fantasifull og ute av kontroll, når du bruker ord som når du for eksempel maler abstrakte bilder, så kommer du veldig raskt på kant med samfunnets normer og med loven!

Hvis du ser på meg, så ser du en person som skaper kunst med tekst. Jeg gjør en rekke ting i tekstene mine som gjør at tekstene fremstår som “dårlige” eller som “dårlig skrevet”. Og det handler bare om at jeg skriver på en måte som kan sammenlignes med maling.

Og poenget mitt akkurat nå, det er at ingen gjør dette i dag, og kaller seg kunstnere! Og det skyldes at kunstnere er livredde for å bli oppfattet som sinnssyke og havne i psykiatrien og for å bli korsfestet med hellige lover!

Et irritasjonsmoment…

Det er også et lite irritasjonsmoment, når du prøver å male et eller annet med ord, og så sitter samfunnet der og dikterer hva du skal skrive og ikke skrive, ord for ord!

For det ordet har du ikke lov til å bruke, og ikke det heller, og så må du ordlegge deg slik og slik, og ikke slik!

Hvis man som kunstner skal male med tekst, så opplever man altså at samfunnet sitter der og kontrollerer og tviholder i pennen!

Og poenget er da at vi i dag har forfattere på den ene siden, og kunstnere på den andre siden. Men så mangler man noen som bruker tekst kreativt og som provoserer nettopp med tekst!

Eller du kan si at de som gjør dette, de havner i psykiatrien, en konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig. 🙂

Provoserende malerier

Du har sikkert hørt om og sett provoserende malerier, eller annen provoserende kunst. Men i det øyeblikket en kunstner lager provoserende kunst med tekst, så blir plutselig teksten tatt helt bokstavelig!

På magisk vis glemmer folk at det er kunst! Det hjelper ikke om du sier ifra om at det er kunst, heller!

Det er noe med at når folk leser tekst, så får de automatisk en så lav intelligens at de blir ute av stand til å forstå noe som helst. Og dermed klarer de ikke å forstå at teksten kan være kunst!

🙂

Disse to verdenene altså…

Det jeg sier er at det finnes to ulike verdener. Du har den sinnssyke og inkompetente lederens verden, og så har du den frie og uavhengige kunstnerens verden!

Og disse to verdenene møtes i liten grad i dag, av den enkle grunn at kunstnere ikke maler med ord, slik som jeg gjør!

Kunstnerne har forlatt Planeten, av frykt for å bli korsfestet med hellige lover, slik som Jesus ble!

Et lite notat

Jeg setter bare inn dette lille notatet her, om at de fleste blogginnleggene mine nå for tiden er så lange at du ikke gidder å lese hele innlegget. Akkurat disse innleggene som jeg skriver nå om Pasientreiser, de er uvanlig korte.

Bare så det er sagt. 🙂

Du må da tolke hvorfor disse innleggene i julekalenderen er “korte”.

Eller skal jeg hjelpe deg med akkurat det? Jeg prøver for eksempel å si noe om en brå slutt, eller en rask slutt.

Det jeg snakker på da, det er at man skal avslutte alle søknader innen pasientreiser. Jeg snakker også på at man må avslutte andre ting veldig raskt – andre ting innen helsevesenet!

Du kan også tolke det som at jeg sier at man skal gjøre veien kortere, og da snakker jeg på veien til pengene. Gjøre veien til pengene kortere for pasientene!

Og du kan også begynne å snakke på ordbruk, og på at pasientene og behandlerne bør få muligheten til å redusere ordbruken sin, noe som altså skjer når refusjonene utbetales automatisk basert på registrert oppmøte!

Det at disse innleggene er korte sammenlignet med de andre innleggene i Oljeberget- serien min, det kan altså bety så mangt! 🙂

Og når lederne på Pasientreiser rynker på nesen over ordbruken min, og kanskje vurderer søksmål og hele pakka, fordi jeg kaller dem for “komplette rasshøl”, så får jeg dem til å være enige i at det er viktig å redusere ordbruken.

Så ordbruk, det er et tema her. Og det handler i første rekke om at både pasienter og behandlere har en enorm og unødvendig ordbruk, i forbindelse med at pasientene søker om refusjon for reiser!

Poenget er da at jeg maler, kan du si, når jeg skriver. Du må tolke det jeg gjør, som om jeg maler, eller som om det er kunst, hvis du forstår?

Min verden!

Jeg gir deg bare et lite innblikk i min verden, som er en helt annen verden enn den verden som lovgiverne på stortinget lever i, disse sinnssyke, maktsyke, retarderte, kyniske og korttenkte rasshøla av noen forpulte møkkafitter, løgner, bedragere og landsforrædere!

Poenget er da at det finnes to ulike verdener her.

Kunstneren lever i sin verden, særlig en kunstner som meg som er opptatt av å fremme demokratiets hovedverdier, som er individets verdighet, sannhetssøken og rettferdighet. Og så lever altså partiprestdildodrittmøkkafittene i sin verden, og det eneste de møkkafittene der bryr seg om er å sikre seg mest mulig makt der oppe i horefitta si, ved å nettopp undertrykke demokratiets hovedverdier!

Det er slike verdier som ytringsfrihet, altså sannhetssøken, som stortingsprestene ønsker å føre en krig mot. Slik at de kan styre uten å bli motsagt, hvis du forstår?

Det er ingenting som er mer irriterende, når du sitter der med makta, enn at noen prøver å si imot deg, ikke sant? Så dette med ytringsfrihet, det er bare irriterende for partiprestene, for det er jo de som styrer her!

Folk behøver ikke å åpne kjeften sin en gang. For det er jo de som styrer her!

Oppsigelsen var et kunstverk om psykiatrien

Og akkurat slik tenker også disse komplette rasshøla som er ledere hos Pasientreiser på Moelv. Okay?

Ytringsfrihet, det er en uting! Og alle de ansatte hos Pasientreiser på Moelv vet nå at hvis de åpner kjeften sin, så risikerer de å bli oppsagt! For det var det som skjedde med Ann Helen Nilsen og meg.

Vi ble eksempler til skrekk og advarsel, akkurat slik som samfunnskritiske personer med mentale lidelser blir det, når de havner i psykiatrien. Når man ser hvordan det går med oss, eller med psykiatriske pasienter, så er det jo ingen som tør å gjøre noe lignende!

Og for ordens skyld kan jeg nevne at vi var tilkallingsvikarer, og dermed hadde reduserte rettigheter i forhold til oppsigelse, noe som gjør oppsigelsene våre til kunstverk som handler om psykiatrien. For de psykiatriske pasientene har heller ingen rettssikkerhet, hvis du forstår?

Så vi produserte rett og slett et kunstverk som handler om psykiatrien, da vi som tilkallingsvikarer ble oppsagt! Og det at vi ble oppsagt fra Pasientreiser, det sier noe om pasienter, ikke sant? Og det er et hint om at vi snakker om psykiatrien i dette som er et virkelighetens kunstverk.

Videre kan jeg kort nevne at både jeg og Ann Helen Nilsen nå er fucka! Du kan si at vi har blitt drept på arbeidsmarkedet! Vi er rett og slett ferdige, for vi har ikke bare fått sparken og mangler gode referanser fra lederne hos Pasientreiser, men vi har jo også klart å stemple oss selv som varslere og kritikere av inkompetente ledere!

Dermed er vi så godt som døde, nå. Og da snakker vi på psykiatrien, fortsatt!

Videre blir samfunnet et fengsel for oss nå, ikke sant? Når vi blir stemplet som varslere og kritikere av inkompetente ledere. Dermed snakker vi fortsatt på psykiatrien, som er en fangeleir eller konsentrasjonsleir om du vil, altså en form for fengsel.

Og det vi opplever da, det er jo helt sinnssykt! For slike personer som oss, som tør å varsle om kritikkverdige forhold som stortingsprestene er ansvarlige for, nemlig inkompetente ledere og andre ting også… jeg sier bare at slike personer som oss skulle vært heltene her!

Vi skulle blitt respektert som helter, men blir utstøtt fra samfunnet i stedet, noe som er helt sinnssykt! Og det at vi får sparken fra en helt sinnssyk virksomhet med sinnssyke ledere, det er også en referanse til psykiatrien i dette kunstverket.

Det vi har opplevd er faktisk noe av det mest sinnssyke man kan oppleve! Tenk på det! Vi ønsket å snakke åpent og ærlig om arbeidskontrakta, og fikk sparken for det! Ja, men vi var da en part i kontrakta! Da må vi vel ha lov til å uttale oss, eller?

Helt sinnssykt! Det er hva det er når man får sparken for noe slikt! Og når Pasientreiser i tillegg presterer å innrømme overfor Ann Helen Nilsen, som var den første av oss som fikk sparken, hvorfor hun fikk sparken, så blir det jo bare mer sinnssykt!

Sinnssykt blir liksom det mest dekkende stikkordet, noe som er en referanse til psykiatrien. Det er bare det jeg sier!

Et annet moment som knytter dette kunstverket til psykiatrien, det er dette med at jeg og Ann Helen Nilsen presenterte oss som klovner, ved å posere som klovner. Det kan du regne som at vi personifiserer personer med mentale lidelser, samtidig som vi presiserer at de som har mentale lidelser er å regne som morsomme klovner. For de tenker, føler, mener og gjør jo rare ting!

Vi presenterer da et positivt syn på mentale lidelser, og snakker da implisitt på å avskaffe psykiatrien… hvis du forstår? 🙂

Vi snakker altså på viktigheten av å respektere klovner, eller personer som er litt ute av kontroll om du vil, noe jeg som du sikkert husker snakket på i det forrige innlegget.

Og da jobber vi med å styrke respekten for det sanne mennesket, som faktisk er en klovn som er litt ute av kontroll!

De mest grunnleggende menneskelige egenskapene som rettferdighetssans, nysgjerrighet, lekenhet, fantasifullhet, intelligens og humor er alt sammen egenskaper som støtter seg på at man er litt ute av kontroll!

Det å i det hele tatt tenke er å være litt ute av kontroll!

Dermed snakker jeg og Ann Helen Nilsen på at de som har mentale lidelser er læremestere, kall dem gjerne Guruer. For de er jo nettopp ute av kontroll! 🙂

Og det vi ser konturene av da, det er at de som har mentale lidelser er klovner og Guruer som er sendt av Gud, altså superhelter som er sendt av Gud. Og nå skal jeg ikke gå i detalj på dette, men det kan godt være at også Gud er en leken klovn!

Det kan faktisk virke slik! 🙂

Kort sagt altså!

Her ser du at Ann Helen Nilsen og jeg, vi er klovner som opererer på et helt eget nivå. Vi produserer rett og slett kunst helt spontant! 🙂

Og som de klovnene vi er, så blir vi utsatt for uhell når vi produserer kunsten vår! 🙂

Og et viktig spørsmål som dette samfunnet trenger å ta stilling til, det er om det skal respektere slike klovner som oss, som rett og slett er vandrende genier!

Ja. Skal dette samfunnet respektere noen som rett og slett opererer på et helt eget nivå, et nivå hvor sannheten kommer til syne og visdommen åpenbarer seg?

Det er et av de store spørsmålene, som samfunnet må ta stilling til i forhold til Oljeberget-serien min, som denne julekalenderen er en del av.

Den siste reise

Det er klart at når Ann Helen Nilsen og jeg får sparken, så snakker vi på en form for avslutning. Og siden vi fikk sparken fra Pasientreiser, så snakker vi dermed på pasienters siste reise. Altså pasienters død.

Og samtidig snakker vi på psykiatrien, slik jeg nettopp forklarte. Dermed sier vi at pasientene i psykiatrien dør. Dermed sier vi at psykiatrien er et massemord, altså en alvorlig samfunnsorganisert forbrytelse.

Og ved at vi selv er kunstnere, læremestere og skaper kunst som er innsiktsfull og dermed også verdifull for samfunnet, så snakker vi på at klovner, ja, slike klovner som oss, kan ha en verdi!

Dermed spør vi om ikke de klovnene som tenker, føler, mener og gjør rare ting, som i dag sitter innesperret i en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig, også kan ha en verdi!

Ja. Hva kan samfunnet lære av å respektere de som har mentale lidelser? Og hva kan dette samfunnet lære av å respektere dem som læremestere?

Fått litt å tygge på

Jeg har nå gitt et veldig enkelt eksempel på at Ann Helen Nilsen og jeg er to personer utenom det vanlige. Dette betyr at Pasientreiser har klart å drite seg ut!

De har klart å erte på seg to personer som produserer kunst på latterlige måter, og som går rett til sakens kjerne med kunsten, og som kan fremstå som offisielle Guruer som er sendt av Gud.

Ja. Er vi sendt av Gud? Dette er faktisk et spørsmål som reiser seg, når man begynner å tolke oss som klovner og kunstnere!

Hva slags klovner er vi, som produserer kunst ved å være utsatt for uhell? 🙂

Og er det slik det er… at Gud sender klovner som utsettes for uhell? Har Gud den formen for humor? 🙂

Og synes Gud at det er morsomt å sende Guruer som åpenbart er helt sinnssyke? Altså de som har mentale lidelser! 🙂

Her får dere alle sammen litt å tygge på. Og det er jobben min som kunstner og kunsttolker å nettopp gi dere noe å tygge på!

Og jeg kan røpe at her kommer det mye mer, som vil sjokkere møkka ut av dere!!!!!

Jeg sier ikke så mye mer akkurat nå. Men innen jeg er ferdig her, så vil dette samfunnets verdier være totalt transformert!

Hva gjør man når man driter seg ut totalt?

Før jeg fortsetter med å snakke på at det finnes to ulike verdener, så ønsker jeg bare å bemerke at noen hos Pasientreiser har dreti seg ut!

Hva gjør man når man driter seg ut totalt, og går inn i menneskehistorien og kunsthistorien som et av de største rasshøla som har satt sine føtter på denne Jord?

Fikk ikke lov til å snakke på arbeidskontrakta en gang, vi!

Skal man begynne å tenke på hva slags erstatning man skal betale til superheltene? Skal Pasientreiser, Sykehuset Innlandet og Helse Sør-Øst begynne å kikke i lommeboka si og vurdere hvor mye det koster å drite seg ut totalt, ved at man korsfester to superhelter for å skape en fryktkultur som er i strid med arbeidsmiljøloven?

Jeg bare tenker litt på dette. Hva gjør man når det viser seg at man har dreti seg ut totalt?

🙂

Er den beste strategien å sitte der og late som ingenting? Eller bør man være så tydelig som mulig på at man ikke velger den strategien, fordi man faktisk forstår alvoret av å begå forbrytelser mot superhelter?

Tuller jeg nå?

Det er jo jobben min å få folk til å bli litt nysgjerrige. Og jeg synes at det er spesielt morsomt å viske ut skillet mellom virkelighet og fantasi. Å forene fantasi og virkelighet om du vil!

Så nå kan dere hos Pasientreiser sitte der og lure på hva dere har viklet dere inn i!

Er virkeligheten en fantasi? Er fantasien virkelig her? Hva er det som skjer?

Er det slik at fantasi og virkelighet nødvendigvis er adskilt? 🙂

Ja. Jeg ønsker som kunstner og kunsttolker å bidra til at folk blir litt mer nysgjerrige på disse tingene. Litt nysgjerrighet, det tar ikke dette samfunnet med sine hellige lover noen skade av, i hvert fall!

Det finnes kanskje noen andre holdepunkter i dette Universet, enn dagens hellige lover? Kanskje finnes det en form for offisiell kommunikasjon fra Gud også?

Ja. Men da er det langt fra sikkert at Gud er enig i at det er Gud selv som kommuniserer, og dette kan jeg godt forklare senere. Så drit i det!

Jeg lufter nå bare noen ideer, som jeg kommer tilbake til senere, som delvis handler om hellige lover. Jeg ønsker som kunstner å sette opp et alternativ til dette med dagens hellige lover.

Og min løsning blir da å snakke på at Gud kommuniserer gjennom kunstnere og gjennom de som har mentale lidelser. Og jeg påpeker i den sammenheng at kommunikasjonen fra Gud er offisiell.

Og nå betyr langt fra det at Gud er hellig, for Gud er ikke hellig.

Men vi som er superheltene, vi er hellige! Og nå er alt dette bare påstander fra min side, men jeg forventer uansett å bli tatt på alvor! For dagens hellige lover er uansett også bare påstander, og de blir jo tatt på alvor!

Så ja da! Jeg forventer at hele verden deepthroater alt jeg har å si! 🙂

ELLER MÅ MAN VÆRE EN ONDSKAPSFULL PARTIPREST FRA HELVETE FOR Å KREVE AKKURAT DET?

🙂

Da fortsetter vi med å snakke på at det finnes to ulike verdener…

Jeg tok nå en liten avsporing som en latterliggjøring av hvordan dette demokratiet har avsporet fra demokratiets hovedverdier og fra menneskerettighetene, slike menneskerettigheter som helse, ytringsfrihet og frihet fra tortur.

Det jeg var inne på var at det finnes to ulike verdener. Du har den inkompetente lederens verden, og så har du kunstnerens og menneskerettsforkjemperens verden.

Enkelte ganger så møtes disse to verdenene. Og det er det som skjer, når jeg kommer på banen. For jeg er en kunstner som lager kunst med tekst.

Og da anerkjenner ikke folk at det jeg gjør er kunst. Og da tar de alt jeg sier bokstavelig! 🙂

Og de anerkjenner ikke at jeg gjør tusen ulike ting på en gang! 🙂

IKKE LETT Å VÆRE KUNSTNER I DETTE DRITTSAMFUNNET, IKKE SANT?

Blir det krig?

Det store spørsmålet her nå, det er om det blir krig. Og det du skal legge merke til, hvis det blir krig her, det er at disse inkompetente lederne, de ønsker å få krigen inn på en arena hvor de har en sjanse til å vinne, altså inn i rettssystemet.

For inkompetente ledere som dem kan den minste ting være en prestisjesak. Og da er det kun seier som er godt nok!

Jeg på min side, jeg regner det som at jeg har tapt allerede, i den forstand at samfunnet vil kåre meg som taperen. For her er det jo folk flest som er dommeren, når man ytrer seg offentlig.

Og folk flest har en intelligens som er så lav at de ikke er i stand til forstå noe som helst. Ja, de stemmer jo på disse sinnssyke, maktsyke partiprestene fra helvete så fort anledningen byr seg! Så retarderte er folk flest!

Så krigen, den har jeg uansett tapt. Vi behøver ikke en gang å spasere inn i rettssystemet. For dette samfunnet hater kritikk, hater samfunnskritikk, hater banning og hater kunstnere!

Hvorfor vil jeg meg selv så vondt?

Man kan jo lure på hvorfor jeg vil meg selv så vondt. Hvorfor jeg ønsker å påføre meg selv et sviende nederlag og hele pakka… ved å fortelle sannheten om inkompetente ledere i et moderne demokrati!

Tja. Jeg bryr meg fint lite om hva folk mener, om for eksempel kunsten min, eller noe som helst annet. I mine øyne er folk flest så retarderte at de godt kunne vært umyndiggjort!

Når du stemmer på direkte onde ledere så fort anledningen byr seg, så er du jammen meg ikke den skarpeste kniven i skuffen!

Jeg bare sier det. At hva folk flest mener… okay? Hvis jeg skal være diplomatisk, og ikke nevne ordet “retarderte”, så vil jeg si at hva folk flest mener… det er ikke så interessant, akkurat!

🙂

Eller du kan si at hva folk flest mener, det er interessant på den måten at jeg kan le av det!

De aller fleste menneskene som har stemmerett i dette demokratiet er faktisk motstandere av ytringsfrihet. Dermed er de motstandere av demokratiet!

Min umiddelbare tanke er da at de ikke har fortjent stemmerett, siden de tross alt har lagt sannhetssøken, altså demokratiet, for hat. Sannhetssøken er som du sikkert vet hovedverdien i et fungerende demokrati.

Jeg ler. Av at jeg blir taperen, jeg som slår et slag for ytringsfriheten! Jeg som forteller sannheten! Jeg som gjør jobben min som kunstner i et moderne demokrati!

Jeg vet. Det blir helt stille! Ingen kan omtale dette en gang, ingen medier, ingen!

Og jeg ler litt av det, jeg da. Og for meg så er humor faktisk så viktig, at det betyr ganske mye for meg at folk flest er totalt retarderte og ikke skulle hatt stemmerett en gang!

Mens disse folka på stortinget, de er så maktsyke at de mangler sans for humor. For det eneste de bryr seg om er makt!

Jeg på min side, jeg kan le av at jeg som kunstner ikke har noen som helst makt i samfunnet! Jeg kan trives godt ved å le av akkurat det! 🙂

Mens disse politikerne, de bryr seg bare om makt, og klarer ikke å le av slike ting som at de selv ikke har noen makt i det hele tatt!

For meg er det faktisk så fantastisk morsomt at jeg som kunstner, menneskerettighetsforkjemper og geni har null makt og null respekt i samfunnet… at jeg har kommet frem til at det faktisk er morsommere enn om det skulle vært annerledes.

Humor er det aller viktigste for meg, når alt kommer til alt!

To verdener…

Jeg driver og forklarer at det er to ulike verdener, to ulike verdisett, som fra tid til annen braker sammen i denne verden. Og det er da den inkompetente lederens verdier på den ene siden og den frie og uavhengige kunstnerens eller tenkerens verdier på den andre siden.

Og nå er det jo slik at de inkompetente lederne, de vinner hele tiden. De har vunnet til alle tider!

Og jeg synes at det er hysterisk morsomt! For det betyr jo at folk flest, som faktisk velger samfunnets ledere, er direkte onde.

Folk ønsker seg onde ledere. Derfor stemmer de på onde ledere. Dette betyr da at de er onde.

Den som er ond selv har en forkjærlighet for andre som er onde. Er det ikke rimelig å påstå det?

Og dette synes jeg er hysterisk morsomt, at til tross for at man entret informasjonsalderen og fikk internett og hele pakka, så er folk fortsatt onde til roten! Det er ingenting som kan kurere folk!

Folk foretrekker uansett onde ledere! Og folk hater fortsatt slike personer som meg, som representerer helt andre verdier!

Folk har altså null respekt for de tekstene jeg skriver. Samtidig har folk en enorm respekt for de tekstene som stortingsprestene skriver!

Folk respekterer loven. Jeg bare sier det!

Folk har en så syk respekt for Satan at det er helt komisk! Og slik har mennesker holdt på i tusener av år!

Jeg er bare en kunstner!

Merk nå at folk ser på meg som “bare en kunstner” eller “knapt nok en kunstner” eller “ikke noen kunstner” eller “en gal kunstner” eller “en galning”. Dermed hadde de aldri stemt på meg!

Men hvis jeg hadde styrt her, så hadde det blitt andre boller! Alle hadde fått jobb. Folkehelsa hadde blitt uendelig mye bedre. Fattigdom og sult hadde blitt utryddet i Norge!

Jeg hadde gått til verket og fiksa alle problemer! Ja, og Pasientreiser hadde blitt totalt revolusjonert, til gagn for pasientenes livskvalitet og helse!

Jeg hadde fiksa ALLE PROBLEMER! For jeg bryr meg faktisk om noe annet en makt!

Jeg bryr meg om ALT ANNET ENN MAKT.

Men dette samfunnet, folk flest altså, både foretrekker og krever onde ledere, altså ledere som kun bryr seg om seg selv og sin egen makt!

Dagens onde ledere bryr seg ikke om å løse noen problemer i det hele tatt! De bryr seg bare om seg selv!

Dette er komisk!

Jeg bare dveler litt ved dette, dette at det finnes to ulike verdisett her. Du har den maktsyke kontrollfriken av en inkomptent drittleder, på den ene siden. Og så har du den frie og uavhengige kunstneren og tenkeren på den andre siden.

Der har du to verdisett, to verdener om du vil.

Og det som er så komisk at jeg ikke klarer å slutte å le, det er at folk faktisk har null respekt for kunstnere og menneskerettighetsforkjemper som meg!

Og hver gang det er valg, så gir folk den ene stemma de har, til totalt inkompetente ledere som ikke bryr seg om noe som helst annet enn sin egen makt! 🙂

Folk gir på en måte alt de har, til Satan! De ofrer alt de har til Satan! De ofrer den ene stemma de har, til Satan!

Og i tiden mellom stortingsvalgene, så beskjeftiger folk seg med slike ting som å hate kunstnere, varslere, menneskerettighetsforkjempere og samfunnskritikere som meg!

La meg nå som kunstner fortsette med avspore litt til, uvisst av hvilken grunn! 🙂

Du gjør deg forstått…

Hvis du prøver å bevise eller forklare at du er ond til roten, så tror jeg at du har gjort deg forstått!

Du stemmer på Satan. Og du hater kunstnere som meg – altså folk som det åpenbart har rabla for – folk som åpenbart er helt ute av kontroll – folk som i beste fall er en klovn!

🙂

Men det pussige er at jeg hadde gitt alle jobb, og avskaffet all fattigdom og sult i Norge! Jeg hadde fiksa hele dritten! Jeg hadde forbedret eldreomsorgen og barnevernet noe helt for jævlig!

Og jeg hadde avskaffa psykiatrien! Like greit det! 🙂

Jeg hadde satt de voksne på plass. Jekket dem ned noen tusen hakk. Jeg hadde skapt en enorm respekt for Babyer, barn og ungdommer i samfunnet!

Ja, jeg hadde fiksa hele dritten! Og jeg hadde ikke gjort det alene, heller! Jeg hadde involvert de folka som sitter og later seg på høgskoler og universiteter!

Jeg hadde satsa på ny teknologi og grønn teknologi. Ting som er spennende og morsomt! 🙂

Men… dessverre er jeg en klovn, en galning og så videre! Jeg er visst litt ute av kontroll, jeg da!

Og hvis du ikke helt forstår hva jeg snakker på, så kan du jo bare sjekke ut de andre innleggene her, hvor jeg tolker ulike hendelser som kunstverk, okay?

Ting tar av når jeg tolker kunst. Jeg sier ikke mer. Jeg er åpenbart gal! 🙂

Tilfeldigvis, så er det slike personer som meg da, som er de mest kompetente lederne. Og det har jeg nettopp forklart. Jeg er altså opptatt av noe annet enn egen makt. Jeg er faktisk opptatt av å løse problemer. Og jeg makter faktisk å tenke selv! Jeg er ikke ei politisk horefitte fra helvete!

To verdener…

Jeg dveler og jeg dveler… ved at det faktisk finnes to ulike verdener her. Og hvis du ikke har tenkt så mye over akkurat det tidligere, så foreslår jeg at du tar et helt bevisst standpunkt i forhold til hvilken type leder du ønsker i dette samfunnet!

De som respekteres som ledere i dette samfunnet i dag, de kan sikkert fremstå som kompetente i visse sammenhenger, og på visse måter. Men i virkeligheten så er de dønn inkompetente!

Og man kan si det så enkelt som at de faktisk ikke er interessert i noe annet enn egen makt! Dermed er de kontrollfriker fra helvete!

Det betyr at de ikke er interessert i å utvikle samfunnet, eller demokratiet, eller å løse noe som helst problem i samfunnet!

De bryr seg bare om sin egen makt! De bryr seg faktisk bare om seg selv!

Bare hat i vei!

Ikke la det jeg skriver få deg på bedre tanker! Bare hat i vei! Hat meg, fordi jeg bare kritiserer, fordi jeg gjentar meg selv en del, fordi jeg tenker selv og fordi jeg er litt ute av kontroll!

Bare kjør på! Du driter deg ikke ut, for alle andre er akkurat som deg!

Alle andre hater også personer som meg! 🙂

Du er i godt selskap! Så bare hat i vei!

Hele dette samfunnet hater slike personer som meg! Vi har en egen konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig for slike som meg! For folk som er annerledes, for folk som tenker selv, for folk som tenker rare ting, ikke sant?

Kan vi ikke få en rettsak?

Jeg synes at det hadde vært hysterisk morsomt om man kunne fått på plass en eller annen form for korsfestelse av meg. Jeg gjør tross alt jobben min som kunstner i et moderne demokrati!

Kan ikke bare alle medier overse meg, og alle ellers bare hate meg? Og så kan Pasientreiser prøve å saksøke meg! Sjekke om det finnes noen advokater her som ønsker å være med på å saksøke en person som er helt ute av kontroll og som kan finne på omtrent hva som helst, når som helst!

JEG VET SANNELIG IKKE OM JEG HAR KONTROLL PÅ DET JEG SKRIVER HER, JEG! 🙂

Skal vi gjøre det offisielt?

Kan vi ikke bare få en offisiell dom også, som bekrefter at dette samfunnet hater meg fordi jeg gjør jobben min som kunstner, klovn og menneskerettighetsforkjemper i et moderne demokrati i 2017?

KAN JEG FÅ DET SKRIFTLIG?

ELLER SKAL DERE BARE HATE MEG I SMUG, SOM OM DET IKKE SKJER?

Vi gjør det offisielt!

Jeg foreslår at vi gjør det offisielt. Slik at fremtidige generasjoner kan sitte og lese den endelige “dommen”. Okay?

Kunne vi fått på plass et offisielt dokument som sier at dette samfunnet hater meg fordi jeg gjør jobben min som kunstner og menneskerettighetsforkjemper?

Jeg synes at ting noen ganger blir litt lite håndfast, det er alt!

🙂

Jeg hører deg!

Det er ikke det at jeg ikke hører hva du sier, når du stemmer på Satan hver gang det er valg, altså på den motsatte typen person av meg.

Jo da. Jeg skjønner det, at du da rent logisk hater meg, siden du elsker personer som er undertrykkende og maktsyke til tusen!

Men… om jeg kunne fått det skriftlig? Det hadde vært morsomt å kunne lese ordene. Særlig for fremtidige generasjoner, som da kan sitte og le av hvilket utviklingsnivå dagens mennesker var på, ikke sant?

Nærmere 100 år etter at man fikk menneskerettigheter… hvilke holdninger hadde samfunnet, dets ledere, rettssystemet og folk flest da til slike ting som ytringsfrihet?

Det hadde vært morsomt å på en måte fått det skriftlig!

Det jeg sier er at jeg takker ikke nei til en rettssak heller! Så strengt tatt er det ingen trussel… hvis Pasientreiser “truer” meg med søksmål.

Ja takk! Jeg tar gjerne imot en trussel om søksmål, men det er fint om dere da sender den trusselen skriftlig! Eller dere kan bare si det til ei avis, så det kommer på trykk!

EN KUNSTNER OG MENNESKERETTIGHETSFORKJEMPER GJORDE JOBBEN SIN I ET MODERNE DEMOKRATI I 2017, OG DERFOR VURDERER VI Å GÅ TIL RETTSLIGE SKRITT!

Dætta blir moro!

Det går en del måneder før en sak kommer opp i retten. Den tiden kan jeg bruke på å belyse ulike aspekter av rettssystemet.

Og det er nettopp det jeg ønsker å gjøre! Jeg er jævlig keen på å kritisere rettssystemet litt! Jeg da! Samma faen det!

Eller vent! Er rettssystemet så hellig at det ikke er åpent for nytenkning????? 🙂

Nytenkning innen rettssystemet, når skjedde det sist? Fotlenker?

Ja, men når skal man slutte med å korsfeste kunstnere og menneskerettighetsforkjempere?

Man gjør jobben sin som kunstner… samma faen det! 🙂

Avslutning

Jeg tror at jeg avslutter her.

Jeg har nå bare lekt litt med noen tanker for å få frem noen gode poenger. Skjønt, gode og gode poenger.

Det har vel aller helst rabla for meg! 🙂

Siden jeg tross alt kritiserer samfunnet… 🙂

Og siden jeg tross alt gjør jobben min som kunstner i et moderne demokrati i 2017!

Og siden jeg i det hele tatt er opptatt av menneskerettigheter! 🙂

Bla-bla-bla… nå gikk jeg tom for ord, gitt!

Notat til de retarderte

Ja, jeg snakker fortsatt på at man bruker for mange ord, i forhold til Pasientreiser. Brukte jeg flere ord enn nødvendig i dette innlegget?

Hvorfor jeg må forklare dette? Folk kan ikke å tolke kunst, for det har de aldri sett før! Folk har aldri sett kunsttolkning!

Kunst tolkes ikke i dette samfunnet. For de som styrer, de ønsker å ha all makt selv. Og da er det i deres interesse at kunst ikke tolkes, slik at kunstnere ikke har noe viktig å komme med, slik at alle forstår at kunstnere kan man fin overse, uansett!

Jeg er visst litt ute av kontroll, og avsporer hele tiden! Mon tro om jeg da latterliggjør hvordan dette demokratiet opererer i strid med demokratiets hovedverdier og menneskerettighetene!

Fy faen hvor jeg skjener til siden og avsporer og gjentar meg og sløser med ordene! Gudene vet hva det betyr, for folk kan ikke å tolke kunst i dette samfunnet, for dette samfunnet har lagt kunsttolkning for hat, for de som styrer fører en maktkamp mot kunstnere, på en rekke ulike måter, fordi de er maktsyke partiprester fra helvete!

God natt! Det er sent. Jeg legger meg nå!

ZZZ… 

2 tanker om “Oljeberget 19: Blir dere i Pasientreiser krenket? (PR6)

  1. Tilbaketråkk: Oljeberget 20: Pasientreiser hater ytringsfrihet (PR7) | Anders Johansen

  2. Tilbaketråkk: Pasientreisers julekalender – en konkurranse i galskap | Anders Johansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *