Oljeberget 18: Pasientreiser – hva mener jeg med “komplette rasshøl”? (PR5)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 5

Jeg forventer at lederne hos Pasientreiser leser dette innlegget. Derfor er innlegget litt plagsomt å lese. Beklager dette, men jeg prøver å gi folk den dritten de har fortjent!

MERK DETTE! DETTE ER IKKE TULL! HELE DETTE INNLEGGET ER SKREVET FOR AT DET SKAL VÆRE ET HELVETE FOR PASIENTREISER Å LESE!

SÅ MITT TIPS ER AT DU RETT OG SLETT DROPPER Å LESE DETTE INNLEGGET. LES EVENTUELT DE DELENE AV TEKSTEN SOM ER FORMATERT SOM SITAT, OKAY?

ELLER HVIS DU ER SPESIELT INTERESSERT I PSYKOLOGIEN TIL INKOMPETENTE LEDERE, SÅ KAN DU BLA LITT NEDOVER, KANSKJE HOPPE OVER DEN FØRSTE FJERDEDELEN, OKAY?

ELLER BARE DROP HELE DETTE INNLEGGET, SOM ER ET SLAGS HELVETE SOM BARE GJENTAR SEG OG GJENTAR SEG, OKAY?

Jeg tror at jeg kommer til saken et eller annet sted i teksten. Problemet er bare at det er et helvete å komme dit.

Så… drop dette innlegget. Gå videre til det neste! 🙂

PS. Jeg prøvde å lese korrektur nå, og vurderte å kanskje klargjøre teksten på en del punkter, men ble veldig i tvil om hvor jeg skulle begynne! Og det sier mye om teksten!!!!!

Så dagens tips: Drop dette innlegget. La Pasientreiser slite seg gjennom dette helvetet!

HALLO! DET ER EN NESTE-KNAPP ET ELLER ANNET STED OPPE TIL HØYRE HER! BRUK DEN! 🙂

PS2. Innlegget er dessuten altfor langt! Du har ikke tid til å lese det en gang!

HAVE A NICE DAY… TIL DERE SOM PRØVER Å LESE HELE DETTE INNLEGGET!

Oppsummering

Jeg legger inn en liten oppsummering helt først:

  1. Pasientreiser på Moelv har misbrukt tilkallingsvikarer for å skape den fryktkulturen som de totalt inkompetente lederne er avhengige av
  2. Det er bare komplette rasshøl som tar den minste ting personlig
  3. Lederne hos Pasientreiser på Moelv tar den minste ting personlig
  4. Kjør disse fire punktene inn og ut av fitta di til det går for deg!

Alrighty then! Nå starter selve innlegget. 🙂

Eller vent litt! Dette innlegget er et kunstverk. Så det du eventuelt kan gjøre, hvis du absolutt skal vite det, det er å skumlese litt nedover, og så lese den siste halvdelen eller noe av innlegget, der hvor jeg også hjelper deg med å tolke det. Ja, det er i hvert fall en måte å lese dette innlegget på, det også!

Så det har flere nivåer, dette kunstverket her! 🙂

Bare en liten ting før innlegget starter

Hvis du skumleser mine innlegg, så må du huske å tolke. For når du skumleser, så fremstår teksten helt annerledes enn når du leser hele teksten.

Så du må ikke skumlese og tro at du får “riktig” inntrykk av teksten. Det du opplever og tenker da, det må du tolke.

Hvis du ikke ønsker å bruke teksten som kunst, så må du rett og slett bare lese hele teksten. For det er faktisk mulig å forholde seg til den på et helt enkelt og overfladisk nivå også.

Nå kan du starte å lese, og se hvor langt du kommer! 🙂

LYKKE TIL! 🙂

Her starter innlegget!

I det forrige innlegget kom jeg i skade for å kalle lederne på Pasientreiser for “komplette rasshøl”. Og det byr jo på et problem, i et samfunn hvor det er forbudt å kritisere, og hvor det helt konkret er forbudt å kritisere inkompetente ledere.

Det har jo slike ledere selv sørget for, ved å kvitte seg med enhver person som på noen måte kritiserer dem!

På Moelv hvor jeg jobbet, så misbrukte man tilkallingsvikarer. Og da vi vikarer ønsket å forklare hva vi tenkte i forhold til arbeidskontrakta og fornyelse av den, så reagerte ledelsen veldig negativt på det.

Ledelsen mente at vi ikke forstod vår rolle som tilkallingsvikarer. Ledelsen mente at det ikke var en del av vår rolle som tilkallingsvikarer å ivareta våre interesser som ansatte.

Som ledelsen poengterte, så var vår jobb å bare godta alt det de krevde, å jobbe når de krevde og så videre. Jobben vår var altså å bare jatte med.

Hæ?

Når arbeidskontrakta skulle fornyes, så tenkte vi at det var naturlig å være ærlige på hvordan vi oppfattet arbeidsforholdet. Vi oppfattet at vi ble brukt som fast ansatte, men hadde ei arbeidskontrakt som beskrev en helt annen måte å jobbe på.

Når ledelsen i tillegg forklarte at det var behov for oss langt inn i fremtiden, så ønsket vi å forhøre oss nærmere om det var grunnlag for fast jobb.

Men da gikk vi på en strak høyre! For det var ikke en del av vår rolle som tilkallingsvikarer å stille spørsmål ved noe som helst!

Det at vi ønsket å snakke åpent og ærlig om arbeidskontrakta ble betegnet som “bråk” av ledelsen. Og de etterlyste “ro”.

En avtale mellom to parter

Ei arbeidskontrakt er en avtale mellom to parter. Men i følge lederne hos Pasientreiser på Moelv, så er det bare den ene parten som har lov til å i det hele tatt uttale seg om arbeidskontrakta!

Det var i hvert fall det vi fikk høre som tilkallingsvikarer.

Vi snakker her om ledere som tross alt er… kremt… ledere. Og som har ei dertilhørende høy lønn.

Mens vi var bare tilkallingsvikarer, og hadde da ingen rett til å snakke på arbeidskontrakta. Det er jo de selv som er sjef, ikke vi!

Så vi var de reneste amatører, vi da, som ønsket å snakke på arbeidskontrakta og dele våre tanker og forhøre oss litt rundt muligheten for fast arbeid!

Arbeidskontrakta skulle fornyes… vi tenkte at det var naturlig å snakke… whatever!

Resultatet av det “bråket” vi startet ved å i det hele tatt snakke på arbeidskontrakta, det er at vi to som tok initiativ til kontraktsmøtet nå har fått sparken.

Det var Ann Helen Nilsen, a.k.a. Blacklemon, og jeg som tok initiativ til å snakke om arbeidskontrakta. Altså i forbindelse med at den skulle fornyes. 🙂

Og vi fikk sparken begge to! 🙂

Jeg antar at det er kun én vikar som sitter igjen nå, av oss fire som var med på det kontraktsmøtet som ledelsen oppfattet som et uakseptabelt, illojalt og uprofesjonelt initiativ fra oss tilkallingsvikarer.

Men det er jo slik de opererer. Det gjelder å ikke være altfor tydelig, ved å gi alle vikarene sparken, ikke sant?

Men det er klart at hvis det viser seg at det kun er jeg og Ann Helen Nilsen som har fått sparken, så blir jo det hele veldig tydelig! Da har de ikke en gang prøvd å dekke over det de har gjort!

Det var nemlig vi to som tok initiativ til møtet. Hvis du forstår? 🙂

Hva er ståa nå?

Som sagt i introduksjonen til denne julekalenderen, så ønsker ikke jeg å holde meg oppdatert på hva som skjer på Pasientreiser etter at jeg fikk sparken. For da risikerer bare flere ansatte å få sparken for å ha lekket informasjon til meg!

Dette er ikke tull, heller! Man har en nulltoleranse for det meste på Pasientreiser, og man velger å bruke tilkallingsvikarer nettopp for å kunne gi noen en usaklig eller ubegrunnet oppsigelse, slik at man skaper en fryktkultur blant de ansatte.

Dette må jeg ta konsekvensen av, ved å unnlate å snakke med ansatte, slik at det slipper å bli en heksejakt etter den eller de som har lekket informasjon.

Det er litt viktig at omverdenen ikke vet hva som foregår der oppe, okay? 🙂

Men poenget er da at jeg simpelthen ikke vet om det nå sitter igjen én eller to av oss fire tilkallingsvikarer som deltok på kontraktsmøtet. Men vi to som tok initiativ til møtet… vi jobber i hvert fall ikke der lenger nå!

Og Pasientreiser har ikke lagt noe imellom heller, når de har sagt oss opp. For de var veldig tydelige da de sa opp Ann Helen Nilsen på hvorfor hun ble oppsagt, og både jeg og Ann Helen Nilsen ble innkalt på et eget møte hvor vi fikk tilsnakk for å ha tatt initiativ til møtet om arbeidskontrakta.

Innrømmelsen av gjengjeldelse for varsling er i boks, den! 🙂

Pasientreisers forklaring

Og nå har det seg slik at Pasientreiser har en flott historie å fortelle, om hvordan de gikk til verket og klarte å hente inn noen andre, som nå har erstattet oss.

Grunnen til at vi jobbet der var at mange andre hadde takket nei. Men lederne gjorde altså enda et forsøk på å få tak i noen andre som kunne jobbe der, og klarte å hanke inn noen av de som tidligere hadde blitt oppsagt i forbindelse med en nedbemanningsprosess.

Så de har tatt over nå. Det var slik de kvittet seg med oss!

Og det som det er viktig å merke seg er at det her er snakk om gjengjeldelse for varsling. Vi varslet om at vi ble misbrukt som midlertidig arbeidskraft. Derfor gikk Pasientreiser ut og prøvde å finne erstattere for oss, noe de også klarte.

Men det stemmer det. Opprinnelig sa de opp fast ansatte for å bruke tilkallingsvikarer i stedet! Men så begynte vi tilkallingsvikarer å “bråke” ved å i det hele tatt snakke på muligheten for fast arbeid, når vi opplevde at det ikke var samsvar mellom måten vi arbeidet på, samt utsiktene for arbeid som ble beskrevet for fremtiden, og selve arbeidskontrakta.

Det å misbruke tilkallingsvikarer var ikke riktig så flott som de hadde tenkt seg!

Et lite øyeblikk!

Akkurat det jeg snakker på nå, det kan virke litt komplisert.

Pasientreiser gjennomførte en nedbemanning i 2016. Nedbemanningen ble gjennomført på en så dårlig måte av ledelsen at de ikke fikk noen goodwill hos de fast ansatte som ble oppsagt. Men Pasientreiser klarte likevel å finne to tidligere ansatte som kunne tre inn igjen i manesjen og erstatte Blacklemon og meg.

Pasientreiser kan si hva de vil om hvorfor de hentet inn igjen de ansatte. Men den reelle grunnen var at de ønsket å erstatte meg og Blacklemon.

Stort sett alt som har skjedd på Pasientreiser på Moelv etter at vi ønsket å snakke om arbeidskontrakta, har handlet om å bli kvitt oss og å prøve å rettferdiggjøre bruken av såkalte tilkallingsvikarer. La oss si bruken av tilkallingsvikarer som jobber fulltid og fast!

Kreative måter å lyve på

Det som skjedde etter at vi “bråkte” ved å snakke om arbeidskontrakta når den skulle forlenges, det var at bruken av vikarer ble tredoblet. Du hørte riktig! Tredoblet!

Hva var det ledelsen hos Pasientreiser tenkte på da? Det kan de sikkert fortelle deg! 🙂

Men det kan virke som om de prøvde å presse saksbehandlingskøa ned mot null, for å bevise at det er grunnlag for å ha tilkallingsvikarer. Så det de gjorde var å bruke ekstremt mange tilkallingsvikarer… for å prøve å bevise… at de ikke gjør det!

Det blir på en måte det samme som en voldtektsovergriper som intensiverer voldtektene for å renvaske seg selv og anklage ofrene for å ha løyet!

Se for deg en voldtektsovergriper, la oss si en person som er pedofil, som blir anklagd for å ha misbrukt barn seksuelt. Den pedofile tredobler da overgrepene på barn!  Og det er da den pedofile sitt forsøk på å renvaske seg!

Og når den pedofile overgriperen renvasker seg selv, så anklager han samtidig sine ofre for å ha løyet! Ja, det er jo det det handler om – å renvaske seg selv og å ødelegge ryktet til ofrene!

Og tro det eller ei, men i dette samfunnet, så slipper man unna med slikt! Man behøver bare å være en leder i en offentlig virksomhet, som klarer å fremstå litt som en politiker, slik at folk tar det for gitt at man lyver og bedrar!

Da slipper man unna med slikt!

Så Pasientreiser på Moelv kommer til å slippe unna med å intensivere voldtekten av barn… sorry… tilkallingsvikarer… for å rettferdiggjøre at de gjør det.

For det de oppnådde var jo å presse saksbehandlingskøa ned mot null, slik at de kunne si til oss at… der ser dere… behovet fra uke til uke er helt uforutsigbart! Plutselig er køa nede i null, jo! Og derfor er det behov for tilkallingsvikarer!

Men… for å få til dette, så måtte de ikke bare tredoble bruken av vikarer fra 4 eller 5 til 12. De måtte også ansette noen som jobbet fullt.

Så da vi som var igjen endelig fikk beskjed om at det ikke var behov for oss de nærmeste par ukene, litt etter sommerferien i år, så skyldtes det at andre hadde steppet inn og erstattet oss.

Men bare for å spikre dette, så ble utrolig nok sakskøa veldig lav, etter at man hadde tredoblet vikarbruken i noen måneder! .-)

Og hvorfor fikk jeg sparken i oktober 2017? Jo, fordi de hadde erstattet meg, ansatt noen andre.

Jeg og Ann Helen Nilsen, a.k.a. Blacklemon, ble rett og slett erstattet. Og derfor har vi ingen jobb der nå lenger.

Og der ser du det flotte med å bruke tilkallingsvikarer. Man kan enkelt kvitte seg med dem, og man kan dikte opp og regissere et spill for galleriet, som gjør at det man holder på med blir tilstrekkelig troverdig.

Så lenge man oppfører seg som en politiker, så behøver man bare å være tilstrekkelig troverdig, noe som betyr at man ikke behøver å være særlig troverdig i det hele tatt!

Det blir spennende å høre hva Pasientreiser har å si om dette… for å si det sånn! 🙂

Men i dette demokratiet slipper de vel å uttale seg. For mediene nekter nemlig å kritisere helsevesenet!

Landet renner over av feilbehandlinger som i mange tilfeller er dødelige også. Så mediene vet at de må undertrykke kritikk av helsevesenet for å rett og slett opprettholde ro og orden!

Nærmere 5.000 personer dør av feilbehandling årlig! Jeg sier ikke mer!

Poenget er da at Pasientreiser trolig slipper å forklare seg. Og det vet de så inderlig godt! 🙂

Kort fortalt

Kort fortalt så ønsket vi tilkallingsvikarer å snakke på arbeidskontrakta. Deretter ble vikarbruken tredoblet, ved at man brukte 6 vikarer på Moelv og i tillegg leide inn 6 vikarer fra kontoret i Skien.

En av vikaren i Skien fikk fast jobb. I tillegg ansatte de to tidligere ansatte som var blitt oppsagt. Dermed ble vi to eller tre tilkallingsvikarer som ikke jobber der lenger erstattet av tre andre.

Og da har sikkert Pasientreiser mye flott å si om dette. Men sannheten er at de gikk ut og hentet inn ansatte som hadde sagt at de ikke ønsket å jobbe der. De gikk ut på arbeidsmarkedet og hentet inn folk, fordi de ønsket å erstatte oss!

Fordi vi hadde prøvd å snakke på arbeidskontrakta!

Så vi ble erstattet. Og det viser at vi hadde helt rett, når vi sa at det var grunnlag for fast stilling.

Når køa er på tusener av saker

En ting som Pasientreiser prøver seg på, er å si at behovet for arbeidskraft varierer fra uke til uke. Det er jo en eneste stor spøk!

For saksbehandlingskøa er på mange tusen saker. Dermed blir det feil å si at saksbehandingsbehovet varierer fra uke til uke, nærmest fra dag til dag!

Men den endringen de nå ser ut til å ha gjort, det er at de holder køa lavere, nettopp for å kunne snakke på dette, at behovet varierer fra uke til uke. Dermed forsøker de å rettferdiggjøre bruken av tilkallingsvikarer.

Problemet er bare at vi to eller tre som nå ikke jobber der lenger, vi har blitt erstattet av tre andre! Og dette til tross for at jeg tror at de har gjort visse endringer som gjør at flere saker blir ferdigbehandlet i Skien og dermed ikke havner på Moelv.

Poenget er i hvert fall at vi hadde helt rett, da vi mente at det så ut til å være grunnlag for fast ansettelse. Og vi fikk jo også beskjed om dette i mars 2017, at det trolig var behov for oss ut året og muligens videre også!

Kort sagt ble vi straffet for å ha fortalt sannheten om at det var grunnlag for fast stilling!

Hvem vil jobbe på en slik arbeidsplass?

Det er like komisk hver gang en ansatt klager over å ha blitt oppsagt… fra verdens dårligste arbeidsplass, ikke sant?

Skjønner du hva jeg sier? Hvorfor klager jeg, ikke sant? 🙂

Jeg burde jo vært strålende fornøyd, for faen!

Du. Dette her er profesjonell varsling, hvor jeg gjør en rekke ulike ting på en gang. Blant annet fremmer jeg ytringsfriheten og retten til å kritisere og være sint!

Når det er sagt… hva er det egentlig jeg varsler om? Det jeg varsler om er at dette landet styres av inkompetente ledere og at velgerne er helt ukritiske til inkompetente ledere! Og du kan også si at jeg varsler om at mediene og Arbeidstilsynet langt fra gjør jobben sin!

Men jeg skal innrømme det. At jeg ikke akkurat er lei meg for å ikke jobbe der lenger! Faktisk er det helt fantastisk å sitte her og være arbeidsløs, og ha fått selve livet i gave!

For livet består jo av tid. Og jeg har fått tid!

Jeg er arbeidsløs! JIPPI! FY FAEN! JEG ER HELDIG!

Så ja. Det stemmer det. Jeg har ingenting å klage over! Du kan fint se det slik.

Samtidig er det en viss belastning, når man opplever gang på gang at man blir offer for inkompetente ledere. Så det er noe jeg er misfornøyd med… at hele verden synes å være proppfull av inkompetente ledere, for faen!

Jeg er leken!

Når vi først er inne på dette, så kan jeg utdype litt. Jeg er ganske leken. Jeg synes at det er kjempemorsomt at inkompetente ledere ønsker å leke med meg!

Og poenget er da at dette er veldig sammensatt. Det er alt mulig rart på en gang!

Ja, jeg har ingenting å klage over! Men samtidig har jeg det, og jeg kan velge å klage likevel, og så videre!

Noe så enkelt at så mange andre ønsker å kritisere Pasientreiser på Moelv uten å gjøre det, det provoserer litt, må jeg si!

Jeg synes at det er patetisk å leve i et demokrati og samtidig kvie seg for å kritisere ren og skjær ondskap!

I det hele tatt… hvis jeg skulle listet opp alt som motiverer meg til å varsle og hamre løs og hele pakka her… så hadde det tatt ganske lang tid.

Hva jeg nå nettopp har sagt og ikke sagt, det kan du jo lure på. Men nå har jeg i hvert fall vært så ryddig at jeg har sagt det.

Og hva er det jeg har sagt? Det finner vi eventuelt ut senere. Jeg ønsker bare å bokføre at jeg sa ifra om at jeg er ganske leken.

Dette er morsomt! Noen ønsker å leke med meg! Jippi!

Merk nå at det er en kunstner sin jobb å fremme respekt for Babyer ved å oppføre seg som en Baby selv, for å teste samfunnets holdninger til Babyer og Babyers visdom.

Det å leke og det å oppfatte ting som en lek, det er visdom.

Jeg velger som kunstner å være vis! Og samtidig er jeg såpass “voksen” om du vil, at jeg faktisk informerer om at jeg er ganske leken, jeg da! 🙂

Skal vi gå tilbake til å snakke på dette med tilkallingsvikarer, fast ansettelse og den pakka der?

Ble lovet engasjement da vi startet

Da vi begynte å jobbe hos Pasientreiser på Moelv i mai 2016, så ble vi lovet engasjement. Men det ble det aldri noe av. Vi jobbet som tilkallingsvikarer hele tiden!

Dette var også noe vi nevnte i det møtet vi hadde med ledelsen om arbeidskontrakta. Vi spurte om det kanskje kunne være grunnlag for engasjement, ut ifra at de beskrev at det sannsynligvis var behov for oss langt inn i fremtiden.

Men problemet var altså at det ikke var en del av vår rolle som tilkallingsvikarer… å snakke på arbeidskontrakta!

Stopp en halv!

Bare for å avspore litt nå, så har Ann Helen Nilsen en bachelor i Ledelse og organisasjonsutvikling. Mens jeg har en master i organisasjonspsykologi.

Hva er det som får to personer som oss til å varsle om at lederne hos Pasientreiser er totalt inkompetente?

Er vi sure fordi dette samfunnet ikke har noen lederjobb til oss, fordi dette samfunnet kun ønsker inkompetente ledere?

Er vi lett og slett potte sure? Trenger vi å få justert pH-verdien vår? 🙂

La meg nå gi det enda et perspektiv på dette, når du først spør! 🙂

Det er en haug med folk som drømmer om å varsle om kritikkverdige forhold som har vært hos Pasientreiser på Moelv opp gjennom tidene. Men ingen av dem gjør det!

Så det at man ønsker å varsle om kritikkverdige forhold hos Pasientreiser på Moelv, det er nok ikke så unikt. Det som gjør Ann Helen Nilsen og meg unike, det er at vi føler oss ganske trygge på den materien som dette gjelder.

Du kan vi at vi har den nødvendige selvtilliten til å faktisk varsle. Ja, for alt man vet synes vi at det å varsle er interessant, rent faglig! Det kan sikkert være mye å lære av å varsle!

Så jeg vil bare poengtere at Ann Helen Nilsen og jeg, vi er såpass trygge på oss selv, at vi tør å stå i en slik situasjon. En slik situasjon som man fort befinner seg i som varsler.

Ja, det er litt av en situasjon! Å være uønsket på arbeidsmarkedet! Og kanskje blir man saksøkt også! 🙂

Men. Siden vi har en formell lederutdanning, begge to, så tør vi å varsle, likevel!

Vi er altså ikke konfliktsky, slik som lederne hos Pasientreiser! Konflikter er jo kjempespennende! 🙂

Tuller jeg litt nå? Jo da. Men når man har en solid utdanning slik som vi begge har, så ser man positivt på en del ting som andre problematiserer i altfor stor grad.

Og dette er faktisk noe å tenke litt over! Dette samfunnet nekter å ansette Ann Helen Nilsen og meg selv i noen som helst jobb! 🙂

Det ser i hvert fall slik ut.

Men hvem er det som beviser at de har det største ledertalentet, og som tør å gjøre ting som byr på utfordringer? Jo, det er jo oss!

Og nå skal jeg ikke plassere Ann Helen Nilsen i samme bås som meg, for det kan være å skade ryktet hennes, ikke sant?

Merk nå at jeg er uønsket i arbeidslivet, særlig etter at jeg nå har varslet. Mens slike inkompetente ledere som de har på Pasientreiser på Moelv, de er velkomne i norsk arbeidsliv!

Det er noe å tenke over dette, at lederne på Pasientreiser takler å snakke med de ansatte om arbeidskontrakta en gang! 🙂

Mens Ann Helen Nilsen og jeg, vi tør å stå helt alene, som varslere!

Tenk litt på dette! Lederne på Pasientreiser har rottet seg sammen. De er ei sekt, de støtter hverandre! Men likevel klarer de ikke å takle at de ansatte snakker på arbeidskontrakta en gang!

De er jo så talentløse at de aldri skulle vært ledere!

Til sammenligning kan du se på Ann Helen Nilsen og meg. Vi tør å stå alene! Da Ann Helen Nilsen lanserte bloggen sin i mai, så visste ikke hun at jeg også kom til å varsle. Hun risikerte da å stå helt alene.

Likevel turte hun å varsle!

Og se på meg nå! Det kan se ut som om Ann Helen Nilsen har mistet gnisten på bloggen sin, for hun har ikke skrevet noe siden mai!

Dermed er det bare meg her nå! Jeg er helt alene!

Ja. Men vi tør å stå alene! Vi er på sett og vis superhelter! Vi er noen tøffinger!

Se på meg! Jeg bare skriver i vei! Jeg bryr meg ikke en gang om hvordan folk oppfatter tekstene mine, hvis du forstår?

For jeg er nemlig en kunstner. Og jeg bruker tekst til å male symboler i ansiktet på folk. Jeg er helt profesjonell som kunstner, og derfor så driter jeg i om jeg er populær! For det er da ikke jobben min som kunstner!

Hva er det jeg sier?

Det jeg sier er at hvis du plasserer lederne hos Pasientreiser i rollen som kunstner, så ser du noe som er meget interessant! De vil da få store problemer med å være helt uavhengige som kunstnere!

De vil se seg rundt på hva andre gjør. De vil tenke over hva det er marked for! Før de vet ordet av det, så har de blitt ei hore av flertallet og ei hore av samfunnet!

Og det er ikke jobben til en kunstner!

Jeg bare drodler litt her. Tenker litt høyt. Tenk litt over dette! Tenk over hvordan det å være en kunstner, eller en varsler for den saks skyld, faktisk krever ganske mye!

Dagens ledere, de har ikke vist at de duger, ved å være varslere eller kunstnere! De har ikke på noen måte bevist at de klarer å være en helt fri og uavhengig person! Og det er nettopp problemet.

For å være en kompetent leder, så må du ha en respekt for enkeltindividet. Du må akseptere at alle er forskjellige. Og du må vite hvor viktig det er at alle har lov til å være seg selv, i en organisasjon!

Og det er nettopp den som selv er uavhengig og fritt-tenkende, som verdsetter dette som jeg snakker på nå.

Problemet til inkompetente ledere, der er at de ikke er tilstrekkelig uavhengige som personer!

La meg ta et eksempel!

Jeg er uavhengig som person, ikke bare som kunstner.

Plasser meg i et møte hvor ansatte forklarer at de tror det er grunnlag for fast stilling. Oi da! De ansatte tenker selv!

Jeg ville jo sett på det som positivt at de ansatte tør å være uenige med ledelsen! 🙂

Ja. Jeg er litt slik selv, at jeg tør å være uenig med ledelsen! 🙂

Kontraster altså…

Du har disse inkompetente lederne på den ene ekstremen. Personer som rotter seg sammen og oppfører seg som ei slags ledersekt. Og så har du uavhengige personer som Ann Helen Nilsen og meg.

Ann Helen Nilsen og jeg, vi samarbeider ikke en gang, vi! Hun driver med sitt. Jeg driver med mitt!

Vi lar hverandre holde på slik vi selv vil.

Så vi har ikke dette sinnssyke kontrollbehovet som disse inkompetente lederne har.

La meg nå utdype dette litt. Jeg varsler. Og Ann Helen Nilsen varsler. Men vi har da liten kontroll over andre personers reaksjoner på varslingen vår, særlig med tanke på at dette samfunnet i utgangspunktet hater varslere.

Vi er ikke kontrollfriker, vi da! Og vi er ganske uavhengige. Og vi er uendelig mye mer avslappet enn inkompetente ledere, i en såkalt “konfliktsituasjon”.

Og hvorfor er dette viktige momenter? Tja. Vi er begge ledertalenter. Og vi har lederutdanning også! Men det er ingen virksomhet i dette landet som ønsker å ansette oss som ledere!

Mens personer som har en dyptgripende inkompetanse, folk som har gjort det til sitt store livsmotto å lyve og bedra, de er velkomne som ledere!

Poenget er da at dette samfunnet har et helt feilslått lederideal. Her er det bare ledere som er totalt inkompetente, som blir akseptert som ledere!

Og nå skal jeg ikke si så mye om stortingsprestene. Men de er konsekvensen, eller du kan si årsaken. Samma det!

At landet styres av løgnerske og bedragerske landsforrædere og massemordere fra helvete, det er ingen tilfeldighet! For du må nemlig være et komplett rasshøl, for å bli akseptert som leder i dette landet!

Sånn. Nå fikk jeg tømt meg litt. Fikk sagt et eller annet! Da kan vi gå tilbake til saken her.

Det sier noe om folk flest, velgerne, at de kun aksepterer komplette rasshøl som ledere. Men drit i det! 🙂

Det er en krise i dette landet… for velgerne aksepterer nemlig bare Satan som leder! 🙂

Hva skal man gjøre i et demokrati, når flertallet selv har blitt Satan og faktisk krever at Satan skal styre landet? 🙂

Da må noen trå til! Og det er hva jeg gjør her, mens folk flest mener at jeg ødelegger livet mitt… for dette samfunnet hater jo varslere!

Ja. Dette samfunnet hater sannheten, og elsker Satan!

Dette er et forpult drittsamfunn. Og jeg skal fittekjøre disse lederne hos Pasientreiser ganske grundig her, etter hvert. Og da vil det bli ganske klart… at oi da… disse folka er jo komplette rasshøl!

Så bare merk dette. At jeg har så vidt startet! 🙂

Og det jeg holder på med, det er å bevise at dette samfunnet og velgerne og lederne her, de er alle sammen pill råtne!

Ingen har noen gang tenkt over dette, at den store katastrofen i et demokrati, det er når velgerne faktisk krever at Satan styrer! Folk tror at så lenge man har et demokrati, så er man på trygg grunn!

Men den gang ei!

Huff da! Jeg var såpass usaklig at jeg kritiserte dette perfekte og feilfrie samfunnet jeg nå, verdens beste land å bo i!

Men la meg da komme tilbake til saken.

Var det vi gjorde urimelig?

Synes du at det var urimelig av oss å lufte muligheten for engasjement eller fast ansettelse? Synes du at det var urimelig at vi informerte ledelsen om hva vi tenkte og følte i forhold til dette? Ja, var det urimelig at vi var så ærlige og oppriktige som mulig, forut for fornyelse av arbeidskontrakta som tilkallingsvikarer?

Ledelsen på Pasientreiser hos Moelv mente at det vi gjorde var helt uakseptabelt! Så uakseptabelt at vi fikk sparken!

Den første som fikk sparken, det var den som hadde vært tydeligst i forhold til at vi ble misbrukt som tilkallingsvikarer. Og vedkommende fikk også klar beskjed om at det var det ledelsen oppfattet som “bråk”, som var begrunnelsen for at de nå ikke lenger hadde behov for hennes tjenester. Og hun ble i løpet av et par uker erstattet av to nye tilkalllingsvikarer!

Men til Nav opplyste Pasientreiser bare at det ikke var behov for henne lenger. Litt rart at de da erstattet henne med to nye tilkallingsvikarer i løpet av et par uker!

2 uker og 1 arbeidsdag gikk det før Pasientreiser hadde erstattet henne med to nye tilkallingsvikarer.

Om de er rasshøl?

Du får eventuelt avgjøre du, om de er rasshøl, eller komplette rasshøl som jeg sier, okay?

Med til historien hører det at lederne på Pasientreiser på Moelv begynte å jobbe med å finne to erstattere for Ann Helen Nilsen. Og nå vet jeg ikke akkurat hvor mange uker de brukte på det, før de ga henne sparken.

Men de brukte noen få uker på å finne to erstattere. Og så ringte de henne opp på en fredag da hun ikke var på jobb på grunn av sykdom, og ga henne sparken.

Hun fikk da sparken på dagen. Hun fikk altså ikke beskjed på forhånd! Og slik skaper man en fryktkultur, folkens!

Vi ønsket forutsigbarhet

En av grunnene til at vi ønsket engasjement eller fast stilling var at vi ønsket større forutsigbarhet. Og da Ann Helen Nilsen fikk sparken på dagen, så demonstrerte ledelsen nøyaktig hva vi snakket på!

Man får følelsen av at det er et poeng for dem å behandle folk som dritt! Og hvilke holdninger de har til tilkallingsvikarer, det har de gjort klinkende klart!

For de mente at vi ikke hadde forstått rollen vår som tilkallingsvikarer, da vi ønsket å snakke på arbeidskontrakta!

Så jeg tror at man kan si at de mangler respekt for tilkallingsvikarer, hos Pasientreiser på Moelv! Og denne manglende respekten kommer til syne hele veien, også på måten Ann Helen Nilsen fikk sparken på over telefon, slik at jeg måtte rydde pulten hennes.

For ledelsen så hadde det oppstått en såpass stor “konflikt”, fordi tilkallingsvikarer hadde uttalt seg om arbeidskontrakta, at de ønsket å statuere et eksempel. Og i tillegg ønsket de å unngå en “konfrontasjon” ved at den som fikk sparken skulle komme tilbake på jobb før vedkommende sluttet.

Jeg sier bare at det var et poeng for ledelsen å slippe å se Ann Helen Nilsen igjen, etter at de har gitt henne sparken. Derfor kunne de ikke si ifra en uke eller to på forhånd.

Det kunne jo også ha påvirket produktiviteten hennes, hvis hun fikk beskjed på forhånd. Og nå har ikke det noe å si i det store og hele, men det er et moment som lederne på Pasientreiser ønsker å trekke frem i en slik sammenheng.

Poenget er da at lederne er konfliktsky og rett og slett ikke makter å snakke med de ansatte en gang! Lederne er så overlegne at de dessverre ikke kan snakke med de ansatte, for de er faktisk ikke på samme nivå!

Lederkompetanse

Med litt ærlighet kommer man ganske langt. Vi som tilkallingsvikarer valgte å være ærlige på hva vi tenkte og følte rundt arbeidskontrakta.

Vi måtte også forklare for ledelsen i detalj hvorfor det var bedre å være fast ansatt enn tilkallingsvikar. For, tro det eller ei, det kunne ikke ledelsen forstå!

I det møtet vi hadde med ledelsen, så lo de bare av oss, da vi prøvde å forklare at det hadde visse fordeler å ha fast ansettelse!

Vi prøvde å si noe om forutsigbarhet, oppsigelsesvern og mulighet for å få lån i bank. Men det vi sa druknet dessverre i latter!

Dette er ikke tull! Lederne kunne ikke forstå hva man oppnådde ved å være fast ansatt! Og dette sa de klart og tydelig!

Og da snakker vi om en ledelse som har bestemt seg på forhånd for å ikke være saklig, og en ledelse som helt bevisst tar ut en størst mulig avstand til de ansatte, for å rett og slett latterliggjøre de ansattes forsøk på å ivareta sine interesser som ansatte ved å rett og slett være ærlige og oppriktige!

De lo av vår ærlighet! De lo av at vi ønsket å informere dem om hva vi tenkte og følte i forhold til arbeidskontrakta!

De sitter og ler nå også!

Og nå sitter de fortsatt på Moelv og ler… for se! De tok rotta på oss! 🙂

Og i dette samfunnet, så slipper de unna med det de har gjort. Og forbrytelsen heter altså GJENGJELDELSE FOR VARSLING.

Hva med Arbeidstilsynet?

Nordmenn er generelt naive, og dette betyr at mange av dere som eventuelt leser dette her… samma det… dette er jo tross alt samfunnskritikk, noe nordmenn hater!

Jeg sier bare at HVIS noen i det hele tatt leser dette, så sitter nok de og lurer på hvorfor vi ikke gikk til Arbeidstilsynet!

Og nå skal ikke jeg si så mye om akkurat dette. Men det er ikke sant at vi ikke har gått til Arbeidstilsynet. Men om det er sant at vi har gått til Arbeidstilsynet, det er en annen sak!

For når man går til Arbeidstilsynet, så er det eventuelt noe man bare innbiller seg selv at man gjør!

For Arbeidstilsynet, det eksisterer jo i praksis ikke, i forhold til denne typen saker. For Arbeidstilsynet har en kompetanse som er på nivå med lederne hos Pasientreiser på Moelv!

Derfor er altså de som jobber hos Arbeidstilsynet KONFLIKTSKY!

Og jeg skal ikke si så mye om dette. Men i den grad vi gikk til Arbeidstilsynet, så hørte vi ingenting tilbake fra dem!

Og jeg skjønner godt hvorfor. Det skyldes at de som jobber der mangler den kompetansen som kreves for å gå inn i slike situasjoner.

Ja, det er samme sorten, som jobber der, som jobber som ledere hos Pasientreiser. Vi snakker om totalt inkompetente fjolls!

Enkelte personer i dette samfunnet skulle aldri hatt den jobben de har!

Og ja. Jeg vet. De ansatte hos Arbeidstilsynet har som jobb å prøve å forklare hvorfor de ikke kan gå inn i en situasjon som kan oppfattes som en konflikt! Og det betyr jo i praksis at det er fint lite de kan involvere seg i!

Fokuset for Arbeidstilsynet blir da å fokusere på visse enkeltsaker, for å prøve å fortelle en løgn om at de tar slike saker på alvor.

Fokuset for Arbeidstilsynet er altså å lyve om at de gjør jobben sin!

Dette samfunnet er så fullt av folk som er komplett søppel at det stinker herfra til Karasjokk og tilbake tusen ganger i sekundet!

De som jobber på Arbeidstilsynet er komplette rasshøl, de også da! Så har jeg sagt det, i tilfelle de ønsker å saksøke meg for å ha gjort jobben min som samfunnskritiker og kunstner og varsler i et moderne demokrati i 2017!!!

KOMPLETTE RASSHØL!

Kompetanse – hva er det?

Kompetanse er ensbetydende med å møte opp på jobb og jatte med på hva som helst og oppføre seg som et komplett rasshøl!

Jeg vil si at dette samfunnet stort sett er fullt av særlig ledere som er totalt inkompetente. Og den inkompetansen de har, den kan beskrives som en personlighetsforstyrrelse. Kort sagt er de fleste ledere komplette rasshøl!

Synd for meg…

Litt synd er det jo på meg nå, som har ertet på meg alle ledere! 🙂

Og jeg tenker ikke nå på at disse overbetalte og stolte rasshøla nå står i kø for å saksøke meg for ærekrenkelse og for å forstyrre privatlivets fred… for jeg kritiserer dem jo!

Jeg tenker snarere på at jeg ikke er ønsket i arbeidslivet. For ledere ønsker ikke å ansette noen som stiller krav til ledere!

🙂

Utrolig nok, så ønsker ledere kun å ansette ukritiske roboter! Og det skyldes at de ikke har kompetansen til å håndtere ansatte som tenker selv!

Disse lederne har nemlig et stort problem. De begynner å le og slutter å lytte, så fort ansatte begynner å tenke selv!

Da har den ansatte plutselig misforstått rollen sin! Som du skjønner, så bruker jeg her lederne hos Pasientreiser på Moelv som en slags spydspiss, for å kritisere ledere generelt!

De har gjort sine tjenester tilgjengelige… hvis du forstår?

For man må jo ha noen konkrete eksempler å komme med, hvis folk skal forstå hva man snakker på, når man kritiserer ledere generelt, ikke sant?

Så jeg sier ikke at lederne hos Pasientreiser på Moelv er så mye verre enn andre ledere. Langt derifra!

Men jeg sier klart og tydelig at de er komplette rasshøl!

Og det store spørsmålet da, det er jo hvorfor.

Hvorfor er de komplette rasshøl?

Bare for å være helt ærlig her, så er det en del personer som vil være uenig med meg i at lederne hos Pasientreiser på Moelv ikke er noe verre enn andre ledere.

Jeg tror faktisk de fleste som har jobbet der er uenige med meg på akkurat det! 🙂

Du kan si at jeg får et aldri så lite forklaringsproblem her, når jeg mener at de ikke er større rasshøl enn ledere flest!

Og da må jeg rett og slett komme disse lederne på Moelv til unnsetning, og forklare at de har vært litt uheldige. De har havnet i en litt vanskelig situasjon.

Man må altså prøve å skille litt mellom person og situasjon, okay? Så det jeg sier er altså at disse lederne på Moelv som jeg kritiserer for å være komplette rasshøl, de er nok ikke så store rasshøl som andre skal ha det til.

Er det greit at jeg tar dem litt til forsvar? Eller mener du at jeg bare skal kjøre på og kritisere dem sønder og sammen?

Altså. Jeg er en samfunnskritiker. Og jobben min er å komme til bunns i ting. Derfor lurer jeg på hvorfor de er komplette rasshøl!

Man må ta et par skritt tilbake, og se hva som åpenbarer seg!

Til deres forsvar…

Til disse ledernes forsvar, så mangler de formell lederkompetanse. Og jeg sier ikke det fordi jeg har sett CVen deres.

Jeg tenker på at det er ganske åpenbart at de mangler formell lederkompetanse. Og når man mangler det fundamentet, så blir slike ting som at ansatte ønsker å åpne munnen sin og snakke på arbeidskontrakta en litt for stor utfordring!

Det som skjer med slike ledere som mangler formell lederkompetanse, det er at de blir svært begeistret den dagen de på utrolig vis blir leder. De sier da til seg selv at “Faen, jeg er leder!”.

Og så tar de en titt på bankkontoen sin, og så skjønner de at de virkelig er leder! Og da går det at de leder til hodet på dem!

Du kan si at de blir tatt på senga av at de blir leder, noe som gjør at de blir overdrevent stolte som ledere, og føler at de er på et helt annet nivå enn de ansatte.

Dermed er de altså ikke på bølgelengde med de ansatte. Og mye av den daglige adferden deres blir da et desperat forsøk på å dekke over det faktum at man føler at man svever skyhøyt over de ansatte… for visst faen! Man er leder jo!

Folk som har formell lederkompetanse

Bare for å forklare dette i detalj, så er det slik at folk som har en formell lederkompetanse, la oss si en bachelor eller mastergrad. De har flere år til å tilvenne seg tanken på at man skal være leder.

Og de får en utdanning som nettopp gir dem verktøy som gjør det lettere å takle lederens utfordringer.

Dette betyr at personer som har en formell lederkompetanse faktisk blir en mye mer kompetent leder. Vedkommende får ikke sjokk den dagen man faktisk blir leder! Og vedkommende har en slags faglig stolthet, en profesjonell stolthet om du vi, som gjør at man ønsker å prestere rent faglig som leder!

Til deres forsvar altså…

Til disse lederne på Pasientreiser sitt forsvar, så var det ikke deres skyld at de fikk tilbud om jobben. Og det er klart at det fristende å ta en lederjobb, når man får tilbud om det!

Hvem hadde ikke ønsket seg en lederjobb, ikke sant?

En liten presisering

Bare for å presisere dette også, så er det ikke slik at jeg sier at alle lederne hos Pasientreiser er like store rasshøl.

Mange andre ville sagt at de alle sammen er like store rasshøl. Men jeg ser ikke noe poeng i å være så presis. Det er ikke noe poeng for meg å gå ned på personnivå her.

Derfor uttaler jeg meg bare om lederne samlet, generelt om du vil.

Jeg tror at jeg får frem poengene mine, selv om jeg snakker litt generelt. Okay?

Hvor var jeg hen?

Å kritisere er ikke lov i dette samfunnet. Og folk klager over at de blir utsatt for personangrep så fort de blir kritisert.

La meg si det sånn. At dette som jeg beskriver nå, det er et av kjennetegnene ved inkompetente ledere, og ledere som mangler formell lederkompetanse.

Så du kan si at jeg er litt nervøs nå… gjesp… for lederne hos Pasientreiser er jo den typen person… som tar ting personlig!

Og dette er ikke tull, men det er i høyeste grad humor! Er det en ting som de ansatte hos Pasientreiser har ledd av, opp gjennom tidene, så er det hvordan lederne har tatt ting personlig!

Hvis man kritiserer helt generelle ting, eller bare bruker en viss språkbruk, som ikke behøver å være stygg en gang, så tar de det personlig.

Den minste ting tar de personlig. Som jeg beskrev i et tidligere innlegg, så tok de det personlig at det nye papirskjemaet som kom i forbindelse med lovendringen den 1. oktober 2016 var uoversiktlig, uforståelig og uleselig.

Og i praksis var det kun én leder som tok avgjørelsen om at saksbehandlerne ikke skulle få opplæring i det nye skjemaet i plenum. Men jeg er ganske trygg på at den reaksjonen var representativ for lederne generelt  hos Pasientreiser.

Samma det.

Poenget er i hvert fall at slike ledere som mangler formell lederkompetanse, de har en lei tendens til å ta ting personlig og å oppfatte at det pågår en maktkamp, kall det en kamp på liv og død. Og dermed så takler de konflikter veldig dårlig.

Den minste ting blir en del av en uendelig maktkamp mot de ansatte! I enhver sammenheng må disse inkompetente lederne vise hvem som er sjef!

Og bare for å ripe opp igjen i dette enda en gang, så fikk ikke vi saksbehandlere opplæring i det nye papirskjemaet, selv om vi ba om det. For da vi ba om opplæring, så oppstod det en unik mulighet til å vise hvem som er sjef…

Når lederne tar det personlig…

Dette er jo et så morsomt tema, at jeg synes at det er verdt å gjenta ting noen ganger og dvele ekstra lenge ved dette!

Hva synes du?

Vi får i hvert fall en dypere forståelse av hvorfor lederne latterliggjorde oss, da vi ønsket å snakke på arbeidskontrakta. Ikke sant?

Det oppstod da en konflikt. De følte at de ble personlig kritisert. For vi varslet i realiteten om at de misbrukte oss som midlertidig arbeidskraft! Og da befant lederne seg i en situasjon som de var ute av stand til å mestre, rent emosjonelt.

De visste ikke sin arme råd lenger, og da ble løsningen å bare le av oss, samt å anklage oss for å “bråke”.

De kunne bare sagt to ord til oss tilkallingsvikarer: “Hold kjeft!”

Eller du kan si at det var det de sa.

Holder jeg kjeft nå?

Disse lederne er svært bortskjemt med at folk bare jatter med dem på alt som er. Derfor forventer de at vi holder kjeft, i overskuelig fremtid. For de sa jo at vi skulle holde kjeft!

Poenget er da at disse lederne er ganske trygge på at vi holder kjeft. For de ba oss om å holde kjeft.

Og selv om Ann Helen Nilsen har varslet om at hun ble utsatt for en ulovlig gjengjendelse for varsling på bloggen sin, så har hun ikke skrevet noe siden mai nå. I tillegg har hun ikke nevnt hvilken virksomhet det gjelder, eller hvilke ledere det gjelder.

Dette oppfatter da lederne hos Pasientreiser på Moelv som at Ann Helen Nilsen har skjønt at hun skal holde kjeft!

Disse lederne får altså hele tiden bekreftet… nettopp at ansatte holder kjeft… når lederne ber dem om å holde kjeft! Og da synker det jo inn, da synker det virkelig inn, inn i dypet av sjelen deres… AT DET ER DE SOM ER SJEF!

Ledere utvikles over tid

Å se på hvor mye ledererfaring en leder har, det er i høyeste grad relevant, hvis man vurderer å ansatte en person som leder. For det som skjer med ledere over tid, det er at de får bekreftet i hvilken grad det er de selv som er sjef!

Dette former personligheten deres over tid. De opplever at de er KING OF THE MOUNTAIN, KING OF THE WORLD om du vil.

Nødløsningene er alltid tilgjengelige

Og hvis man nå skulle være litt uheldig, og oppleve at noen ikke holder kjeft, selv om de klart og tydelig får beskjed om å holde kjeft, så kan man alltids ty til de nødløsningene som finnes.

Vi snakker da om slike ting som å true med søksmål fordi man føler at man som inkompetent leder har blitt avslørt, og dermed har blitt krenket, siden noen har fortalt sannheten om en!

Sannheten er krenkende for disse lederne, forstå det den som vil!

Hadde noen fortalt sannheten om meg, eller en delvis sannhet om meg, så hadde jeg syntes at det er flott. Men disse inkompetente ledere har altså lagt sannheten for hat!

Merk nå dette

Dette med å elske sannheten ønsker jeg å dvele litt ved akkurat nå. Beklager at dette blir en aldri så liten avsporing!

Men når man virkelig setter pris på sannheten, så gjør man faktisk det. Da verdsetter man også kritikk!

Selv om det å bli kritisert ikke nødvendigvis oppleves som så behagelig, så verdsetter man det at noen forteller sannheten, og prøver å være saklig. Den typen ting.

Og hvis noen skulle bomme helt – hva da? Du, da ler i hvert fall jeg godt! Det er jo humor!

Det er rart med det, men en person som meg selv, bare for å ta meg som et eksempel her, ser jo på andre sitt hat og misforståelser som humor!

🙂

Og slik er det ofte med folk som elsker sannheten, folk som er nysgjerrige og lekne og tør å stå overfor sin egen uvitenhet og den typen ting, at de ofte har en ganske godt utviklet sans for humor.

Så man klarer å le!

Ikke alle tenker på å true med søksmål, så fort man blir kritisert, eller så fort man opplever at noen bommer når de kritiserer en!

Reality check!

I dag har vi helt misforstått! Det å bli krenket og hatet er faktisk sunt!

Man får jo trent opp selvrespekten da!

La meg nå snakke litt mer på meg selv. Jeg er en person som praktiserer galskap, grensesprenging og fantasifullhet på måter som folk lett oppfatter som HELT SINNSSYKE.

Og det synes jeg er kjempemorsomt, at folk kaller meg for sinnssyk! 🙂

Ja, for jeg synes selv at de er sinnssyke. Og da blir det en form for humor, når jeg får dem til å innrømme at det er en alvorlig forbrytelse å være sinnssyk!

Og bare for å utdype dette litt nå, så kan jeg presisere at det å hate fantasifullhet og galskap, det er helt sinnssykt! Da har det rabla for deg, altså!

Ved nærmere ettersyn så hater du da det frie og uavhengige enkeltindividet, kall det gjerne også barn og ungdommer. Og du har klart det kunststykket å legge tenkning, kreativitet og nytenkning for hat!

Når du hater galskap og fantasifullhet, så hater du alt som er hellig i denne verden!

Og jeg synes at det er utrolig komisk, når personer som hater alt som er hellig, påstår at andre er sinnssyke!

Så personlig synes jeg at det er hysterisk morsomt, hvis folk kritiserer meg eller hater meg! Still dere gjerne opp på rekke og rad og prøv å hate meg til døde med en stor ropert som dere har fått på billigsalg fra samfunnet!

Kom gjerne i flokk! Syng gjerne i kor! 🙂

Jeg synes nemlig at horefitter fra helvete er hysterisk morsomme! Særlig når de mener at andre har misforstått!

Kritikk… det handler for meg mye om humor. Og det skyldes at jeg vet hva jeg selv står for, og hva jeg selv er verdt.

Inkompetente lederes problem…

Det som er problemer for inkompetente ledere er at de mangler den gode selvfølelsen. Dette skyldes at de er komplette rasshøl.

Og nettopp fordi de er komplette rasshøl, så føler de seg så lett krenket!

Og det jeg sier nå, det er at lederne hos Pasientreiser på Moelv, de bekrefter dag ut og dag inn at de er komplette rasshøl. For de tar seg så lett nær av ting!

De er totalt usaklige, hvis du forstår? De tar ting så personlig at de blir totalt usaklige!

Kommer søksmålet snart?

Bare for å ta et eksempel på det jeg snakker på nå, så vil lederne hos Pasientreiser føle seg dypt krenket, fordi jeg kaller dem for “komplette rasshøl”.

Og spørsmålet blir da hvorfor da føler seg dypt krenket. Og det skyldes at de er komplette rasshøl!

🙂

Er dette humor? Er dette litt morsomt? Er det jeg sier korrekt?

Jeg bare spør! 🙂

Et klart og tydelig kjennetegn ved rasshøl!

Det er altså et klart og tydelig kjennetegn ved rasshøl, at de på helt usaklig vis begynner å snakke på hvor mye de har blitt krenket!

Vent litt! Jeg ønsket å snakke på hvorvidt de er komplette rasshøl! Men så prøver de å vri seg unna den diskusjonen, ved å begynne å snakke på noe helt annet!

Kan de ikke heller prøve å være litt saklige? Hva med å prøve å forklare hvorfor man ikke er et rasshøl, da?

Greit for meg

Bare for å ta meg som et eksempel, enda en gang. Så synes jeg at det er helt greit å være et “rasshøl”. Å bli kalt er “rasshøl”, det er også helt greit for meg.

Jeg vil i utgangspunktet ta det som et kompliment, hvis folk kaller meg et rasshøl!

Mitt resonnement da er at folk sannsynligvis sikter til at jeg har fremmet respekt for sinte og opprørske ungdommer. Og det tar jeg som et kompliment, jeg da!

Jeg vil si det slik at hvis jeg ikke oppfattes som et rasshøl, så har jeg ikke gjort jobben min som kunstner. For jobben min som kunstner er å utforske, dokumentere og utfordre samfunnets grenser for slike ting som kritikk og samfunnskritikk!

Hva har man lov til å gjøre som kunstner i et moderne demokrati, når man kritiserer samfunnet og dets ledere?

Hvor langt har man lov til å gå, når man prøver å gjøre inkompetente ledere til et tema i et moderne demokrati?

Jeg driver med forskning jeg. Og hvis folk kaller meg et rasshøl, så betrakter jeg det som at forskningsresultatene kommer inn!

Og det er jo flott, at man får noen resultater å rapportere på, og ikke minst noe å analysere!

Så kall meg gjerne et komplett rasshøl! For jeg ønsker nemlig å dokumentere dette såkalte demokratiets hat for kritikk, og jeg ønsker også å dokumentere i hvilken grad inkompetente ledere oppfattes som hellige og beskyttes av både mediene og rettssamfunnet!

Kjør debatt! Hvilken blind aksept har dere for inkompetente ledere i dette såkalte demokratiet? Kan inkompetente ledere slippe unna ved å trekke frem JEG FØLER MEG KRENKET OPPE I MØKKAFITTA MI-KORTET?

Er det virkelig så enkelt for en inkompetent leder å renvaske seg selv? Si at man er krenket?

Hæ?

Hvor billig slipper inkompetente ledere unna, i dette D-E-M-O-K-R-A-T-I-E-T?

Jeg lurer bare på om dette er et fungerende demokrati, hvor folk er tilstrekkelig kritiske til inkompetente ledere til å vite hva de stemmer på når det er valg!

Jeg gjør kjempeviktig forskning på det aller mest sentrale i dette demokratiet, nemlig folk sin kritiske sans og folk sin rettferdighetssans og folk sitt hat for ondskap!

Og når du kaller meg for et rasshøl, så deltar du i forskningen min. Takk for at du valgte å delta i denne viktige forskningen, som kan sies å være den aller viktigste forskningen som foregår i Norge i dag!

Du skulle jo hatt en premie for å kalle meg et rasshøl, for da bidrar du til verdens viktigste forskning!

Det er faktisk lov å tenke selv!

En aldri så liten ting man skal huske på i forhold til krenkelser, det er at det faktisk er lov til å tenke selv. Noe jeg nettopp har demonstrert og eksemplifisert!

Når folk sier at de har blitt krenket, så snakker de på at noen andre har tatt kontroll over tankene og følelsene deres, og har tvunget dem til å miste selvfølelsen!

Og det er en løgn!

Merk dette. Det er en løgn!

Her er det ingen som tvinger deg til å miste selvfølelsen! Det klarer du fint på egen hånd!

Ta meg som et eksempel. Jeg går i stor grad inn for å bli hatet. Og da skjer jo det man forventer, at folk begynner å hate meg.

Og da ser folk på meg og ler, og sier at “Hva hadde du forventet? Der ser du hvordan det går – alle hater deg jo!”

Ja. Men jeg bestemmer selv om jeg ønsker å hate meg selv. Hva andre mener om meg… jeg må nesten le! Skulle det ha noen betydning for meg, hva andre mener?

🙂

Kan noen forklare for meg hvorfor det skal ha noen betydning for min egen selvfølelse… at hele verden velger å hate meg fordi jeg prøver å gjøre jobben min som kunstner i et moderne demokrati?

Selvsagt er det en pris å betale for å være kunstner! Men jeg bestemmer da selv om jeg skal hate meg selv eller ikke!

Ja. Det bestemmer jeg faktisk selv. Ellers takk! 🙂

Takk som byr, men nei takk! 🙂

Stakkar!

Jeg synes synd på personer som mener at de har den nødvendige emosjonelle kompetansen til å være leder, men som hyler og skriker om KRENKELSE så fort de blir kritisert!

JEG LER MEG SKAKK!

Kanskje man ikke bør være leder da, hvis man er emosjonelt inkompetent. Hvis man altså er dønn inkompetent! Hvis man altså har en dyptgripende inkompetanse som er helt ute av kontroll!

Å være leder, det er ikke noe som passer for alle. Enkelte takler det dårlig. Sånn er det bare!

Men ikke skyld på meg for det! Og ikke skyld på meg for at du var så dum at du takket ja til en lederjobb, når du har en dyptgripende emosjonell inkompetanse som gjør at du er helt ute av stand til å snakke med de ansatte eller håndtere noe som helst som kan ligne på en konflikt!

Bare ikke skyld på meg, for din egen inkompetanse som leder!

SELVSAGT FØLER DU DEG KRENKET! FOR DU ER JO DØNN INKOMPETENT, OG DU HAR IKKE EN GANG EN FORMELL LEDERKOMPETANSE!

Jeg er uskyldig…

Det jeg nå prøver å forklare, det er at jeg ikke kan ta ansvar for andre personers inkompetanse!

Jeg gjør jobben min som kunstner og samfunnskritiker i et moderne demokrati. Og det fortjener jeg kred for, ikke sant?

Samma det, om jeg ikke få kred for det. Det viktigste for meg er å være fornøyd med den jobben jeg gjør!

Og poenget er at jeg er en slik person som ønsker å gjøre en god jobb. Og derfor blir jeg ganske irritert, når inkompetente amatører som aldri skulle ha vært leder… begynner å skylde på meg for at de selv har en dyptgripende emosjonell inkompetanse som leder!

Sorry! Men du skulle aldri blitt leder, hvis du ikke tåler å bli kritisert, eller hvis du ikke er i stand til å håndtere konflikter eller på noen måte å stå i konflikter!

Sorry! Du har begått en feil ved å takke ja til en lederjobb! Det er ikke min skyld! Du har gjort en feil, og prøver å gi meg skylda!

Dette er virkeligheten

På Planeten Jorden er det slik at enkelte personer velger å bli leder, til tross for at de mangler den nødvendige kompetanse. Disse lederne bruker hele livet sitt som leder på å unngå konflikter, og har det med å ta ting svært personlig. De er totalt usaklige!

Og disse lederne har et ekstremt kontrollbehov. For de må ha full kontroll til enhver tid, fordi de vet at de mangler den kompetanse som kreves til å håndtere vansklige og utfordrende situasjoner!

Slike inkompetente amatører utvikler seg som kontrollfrik over tid. De blir besatt av å ha kontroll til enhver tid og til å bestemme alt ned i den minste detalj.

Og slike inkompetente ledere klikker totalt, så fort de blir kritisert!

Ann Helen Nilsen fikk sparken, fordi lederne hos Pasientreiser klikket, fordi hun kritiserte dem, ved at hun ønsket å snakke på arbeidskontrakta!

Hun mente at Pasientreiser utnyttet henne som tilkallingsvikar, og dermed kritiserte hun lederne på Pasientreiser på Moelv. Okay?

Men slike ledere kan ikke leve med at andre har lov til å kritisere dem. For da mister de kontrollen!

Derfor måtte de statuere et eksempel, og sa opp Ann Helen Nilsen!

Dette med å undertrykke og hate kritikk, det handler for inkompetente ledere om å ha kontroll til enhver tid.

Inkompetente ledere er sykelig opptatt av å ha kontroll til enhver tid. Og det som gjør dem helt besatt av dette, det er det at de vet det selv, at de er inkompetente som ledere!

De er livredde, for de har fått seg en lederjobb, men mangler den nødvendige kompetansen! Løsningen blir da å opprettholde full kontroll til enhver tid, noe man oppnår ved å blant annet kvitte seg med enhver kritiker, ved å straffe kritikk om du vil, slik at det blir et dårlig ytringsklima.

Så inkompetente ledere, de er helt avhengige av et dårlig ytringsklima. For det er nødvendig for at de skal ha full kontroll.

En prestisjesak!

For slike kontrollfriker, så blir kritikk en prestisjesak. For de vet at de må opprettholde sin egen status som leder, for å ha kontroll på de ansatte.

Når jeg nå kritiserer lederne hos Pasientreiser, så fører dette til at de får et prestisje- eller status-problem, internt.

Skal de godta å bli kritisert? Ja, men da sender de jo signaler om at det er greit å kritisere dem. Og da mister de kontrollen over de ansatte!

Løsningen i en slik virksomhet blir gjerne at lederen må gå, fordi lederen er den typen leder som ikke kan fungere som leder med mindre vedkommende har full kontroll over de ansatte. For lederen takler rett og slett ingen andre situasjoner!

Mulig at lederne må gå!

Det er mulig at lederne må gå. Og strengt tatt har de vel i en viss grad gått allerede.

Men det kan være at noen må gå hos Pasientreiser, fordi jeg har kritisert dem. Og da kan det se ut som om de må gå, fordi jeg har kritisert dem.

Men neida! De må gå fordi de er inkompetente ledere! Og helt konkret så kan ikke inkompetente ledere lede, med mindre de har full kontroll over de ansatte!

Og hvis man blir rumpekjørt offentlig, kall det i en form for gapestokk, så forstår alle at det er fritt frem for alle og enhver, som ønsker å rumpekjøre en.

Eller… jeg tuller litt. Men du kan fint si at jeg rumpekjører lederne hos Pasientreiser… på vegne av de ansatte.

Når lederne kommer på jobb, så oppleves det for de ansatte som at jeg har rumpekjørt lederne på vegne av de ansatte. Dermed sitter de ansatte og ler av lederne!

🙂

Neida. Dette er ikke tull! De ansatte har aldri sett noen rumpekjøre lederne sine, men kunne godt tenkt seg å se det!

Dette blir da en form for forløsende humor, for de ansatte. Men hvorfor blir det det? Jo, det skyldes at lederne har undertrykt dem i så lang tid, at de har et uforløst behov for å hate og le av lederne sine.

Men er det noe som jeg kan lastes for, at lederne har bedt om dette i uminnelige tider?

Jeg snakker litt på dette, hvis det er greit for deg? Jeg kan ikke ta ansvar for andre personers inkompetanse, eller andre personers handlinger, eller andre personers reaksjoner.

Jeg gjør jobben min som en kunstner og samfunnskritiker i et moderne demokrati. At andre reagerer slik eller slik, det må nesten de selv ta ansvar for, hvis det er noe galt med reaksjonen!

Man velger selv hvordan man vil reagere. Man velger selv hvordan man vil oppføre seg. Slik er det også for meg.

Og jeg kan dessverre ikke ta ansvar for andre personers handlinger! Føler du deg krenket? Det skyldes din egen inkompetanse, og dine egne handlinger!

DU FØLER DEG KRENKET FOR DEN MINSTE TING, JO! DU ER TOTALT INKOMPETENT SOM LEDER!

SKYLD IKKE PÅ MEG FOR DET!

Hallo i luken!

Må noen virkelig fortelle deg det i full offentlighet at du burde skaffe deg en jobb hvor du ikke er leder?

Hallo! Du burde aldri vært leder! Du tar alt personlig, jo, og du takler ikke konflikter i det hele tatt!

BURDE

ALDRI

VÆRT

LEDER!!!!!

Skal jeg ta skylda?

Skal jeg ta skylda for alt som andre finner på, og all den inkompetanse som andre har… bare fordi jeg er den som setter fingeren på inkompetansen? Hæ?

Skal kunstnere og samfunnskritikere være syndebukker? Er det det som er jobben til en kunstner og en samfunnskritiker som meg – å være syndebukk for andre personers handlinger og andre personers inkompetanse?

Oi da! Du tar alt personlig! Du føler deg altfor lett krenket! Synd for deg! Du skulle aldri vært leder!

Hvordan ble de komplette rasshøl?

Jeg var i gang med å forklare hvorfor de er komplette rasshøl, litt over her, men klarte på mirakuløst vis å avspore!

Så la meg prøve en gang til. Følg godt med nå!

Når du mangler formell lederkompetanse, så blir du en stolt kontrollfrik, når du blir leder. Videre er det slik at ledere som beskjeftiger seg mye med lover, de blir preget av det.

Og lederne hos Pasientreiser, de har forelsket seg i loven. Og helt konkret så betyr det at de har innsett hva loven egentlig skal brukes til, nemlig å frata folk rettigheter!

Loven, den er altså der for at man skal frata folk rettigheter, inkludert menneskerettigheter. Som jeg har forklart i et tidligere innlegg, så er pasientreiseforskriften i strid med menneskerettighetene, fordi den undergraver og bryter ned pasientenes helse.

Dette med at man må søke om å få refusjon, det er helseskadelig. Ikke bare er det helseskadelig, men det stjeler tid fra helsefremmende og sunn adferd! Den tiden og energien man skulle brukt på å bli frisk, den må man bruke på å slåss mot et byråkrati, fordi man altså må søke for å få utbetalt refusjon!

Poenget er da at slike ledere som jeg snakker på nå, de som beskjeftiger seg med loven, de fanger opp på hva loven egentlig handler om. Den handler om å krenke og bryte ned folk. Den handler om å tilsidesette sannhet og saklighet og rettferdighet.

Ved dagens slutt er det bare loven som står igjen. Fornuften har blitt drept, sannheten likeså, rettferdigheten også, og enkeltindividets verdighet og alle menneskerettigheter og andre rettigheter har også blir massakrert, fordi man har forelsket seg i loven!

Poenget er da at loven er et massemord på alt som er hellig! Det er det loven er. Det er det loven handler om!

Inkompetente ledere som beskjeftiger seg mye med loven i det daglige, de fanger opp på disse tingene, og dette fører til at de ganske raskt blir regelrett onde!

De får en ledelsesfilosofi som er preget av lovens undertrykkelse av alt som er hellig! De blir kontrollfriker fra helvete, regelfriker fra helvete om du vil!

De ønsker å undertrykke og ha kontroll til enhver tid! Og da snakker vi om at de har blitt hva jeg kaller for komplette rasshøl.

Til deres forsvar…

Så til deres forsvar, så sier jeg at disse inkompetente lederne som de har på Pasientreiser på Moelv, de var såpass uheldige at de manglet en formell lederkompetanse. Og når de da i tillegg presterte å plassere seg i en situasjon hvor de forelsket seg i loven, så ble de hva man kan kalle for KOMPLETTE RASSHØL.

Og da må vi rett og slett gi noe av skylda for at de er komplette rasshøl til de som har lagd loven.

Dagens lovgivning er rett og slett ond! Vi har slik jeg forklarte i det forrige innlegget faktisk hellige lover i dette landet, lover som er så hellige at de tilsidesetter demokratiets hovedverdier!

DET ER HELT SINNSSYKT! JEG VET!

Loven er Satan. Loven ødelegger ledere. De lederne som mangler en formell lederkompetanse, som forelsker seg i loven, de blir rett og slett Satan!

Jeg vet ikke om noe bedre ord, rett og slett! Kall dem eventuelt komplette rasshøl!

Vi snakker om folk som er komplette kontrollfriker, som er livredde for konflikter og vanskelige situasjoner og som tar alt personlig, omtrent som om de har tatt på seg personligheten til loven!

For loven, den er jo slik, at den tar alt personlig! Loven føler seg krenket for den minste ting!

Og det ironiske er at det er nettopp de personene som forelsker seg i loven, som tar ting personlig!

Oppskrifta

Hvis du ønsker å gi slipp på alle dine positive menneskelige egenskaper og bli et komplett rasshøl, så er dette oppskrifta:

  1. Bli en leder, uten at du har en formell lederkompetanse!
  2. Forelsk deg i loven!

VANSKELIGERE ER DET IKKE! RESTEN GÅR AV SEG SELV!

Har jeg gått for langt?

Jeg håper da virkelig at enkelte synes at jeg har gått for langt, siden jeg tross alt kritiserte inkompetente ledere i et moderne demokrati!

Jeg tenker litt på at det er morsomt når folk driter seg ut. Det er jo humor!

Så hvis det finnes noen i dette landet som mener at jeg har gått for langt, så er det dritkult! Det er kjempemorsomt! Jeg digger det!

Det er jo grensesprengende dette her, tanken på at det skal være forbudt å kritisere inkompetente ledere i et demokrati! Den tanken der… den tror jeg kan totalt revolusjonere hele demokratiet!

Eller vent litt! Det er den revolusjonen vi har fått allerede, når alle hyler og skriker i kor om at de har blitt krenket!

For å si det slik, så har det gått så langt i dag at så mange hyler og skriker om å ha blitt krenket… at det er vanskelig å høre hvem det er som skriker! For det høres veldig ut som om alle hyler og skriker i kor!

Vil dere flytte til Iran eller Nord-Korea, så er det greit for meg! God tur!

Dere kan dra hele hurven! Alle dere som klager over å ha blitt krenket fordi noen har kritisert dere!

Wow! Dette er jo cutting edge, folkens! Dette er nytenkning! Å hate kritikk i et moderne demokrati! Wow!

Eller vent litt! Jeg tror kanskje at det ikke er så nytenkende, det å hate kritikk, likevel. Siden hele dette landet har lagt kritikk for hat, for lenge siden!

Wow! Litt kjipt for meg da, som ønsker å sette fingeren på dette, ved å gjøre jobben min som kunstner og samfunnskritiker i et moderne demokrati i 2017!

Ytringsfrihet?

Man fikk menneskerettigheter for snart 100 år siden. Men i dag har man kommet frem til et slags KOMPROMISS.

Jo da, vi har ytringsfrihet, men ikke i praksis! Ikke når man faktisk trenger det!

Hvis en kunstner som meg tar opp viktige samfunnsspørsmål, så gjelder ikke ytringsfriheten lenger, vet du!

For en kunstner kan noen ganger gå for langt!

Enkelte vil si at det er jobben til kunstnere å drive samfunnet fremover, i riktig retning. Mens andre mener at det nettopp er kunstnere sin jobb å gjøre alt mulig annet enn akkurat det!

Ja, det finnes ulike syn på kunst! Folk har ulike syn på kunst. Rettssystemet har sitt syn. Loven har sitt syn. Alle har sitt eget syn, kan man si!

Stort sett, så hater man kunst. Menneskeheten har stort sett hatet kunstnere, til alle tider!

Så jeg sier ikke det, at alle tenker selv, heller. For folk hater jo kunst i flokk!

Hvis en kunstner finner på et eller annet, som for eksempel å kalle ledere generelt og ledere hos Pasientreiser på Moelv for KOMPLETTE RASSHØL… da har det skjedd noe svært alvorlig!

FOR SE! EN KUNSTNER HAR GJORT NOE! WOW! DET ER ALVORLIG!

En kunstner har gjort et forsøk på å gjøre jobben sin, som er å styrke demokratiets hovedverdier! Da må alle sammen bare stoppe opp, og vurdere om de skal prøve å hate den kunstneren til døde!

Hvis hele samfunnet nå bare bestemmer seg for at jeg har gjort noe alvorlig galt, hvis hele samfunnet bare stiller seg opp på en rekke og prøver å hate meg til døde… da vet du!

🙂

Men det er faktisk helt greit for meg. Er man kunstner, så må man tåle litt! Bare kjør på! Jeg ønsker å debattere disse tingene, også slike ting som samfunnets hat for kunstnere og dette samfunnets hat for demokratiets hovedverdier og menneskerettighetene!

Avslutning

Jeg må vel innrømme at jeg ønsket å kritisere inkompetente ledere, for å sette fokus på det temaet, fordi jeg synes at det er dagens viktigste tema, siden de som styrer dette landet har en dyptgripende inkompetanse fra partifittehelvete på Jord!

Og så ønsket jeg å presentere et eller annet som var meningsfullt, rent kunstnerisk. Og helt konkret ønsket jeg å latterliggjøre hvor dårlige folk er til å tolke kunst!

🙂

Det er helt latterlig! Ingen kan å tolke kunst her!

I dette tilfellet gjorde jeg det veldig enkelt, ved at jeg oppga bokstavene KR, i form av KOMPLETTE RASSHØL.

Og det jeg snakker på da, det er at en av grunnene til at ledere er inkompetente i dag, det er dette som heter kroner. Altså en altfor høy lønn!

Mange ledere får altfor høy lønn! Og da snakker jeg ikke bare på den absolutte lønna deres, men lønna sett i forhold til hvor god jobb de gjør!

Mange ledere er totalt inkompetente, og skulle aldri vært ledere!!!! Dermed er svært mange ledere overbetalt, hvis du forstår?

Og det som skjer med slike inkompetente og overbetalte ledere, det er at de blir litt for opptatt av slike ting som status. Dermed blir de stolte.

Helt konkret snakker jeg på at slike ledere får mye penger. Og med mye penger kan de kjøpe seg ting og tang, som gjør at de blir stolte. Og da bidrar lønna til at de blir ekstra stolte som ledere!

Så mitt forslag er at man vurderer å redusere lederlønningene i dette samfunnet. Da kan man eliminere arbeidsledigheten. Alle kan få jobb!

Verre er det ikke, å avskaffe arbeidsløsheten!

Så jeg brukte altså uttrykket KOMPLETTE RASSHØL som et kunstnerisk virkemiddel, som i stor grad handlet om å latterlliggjøre hvor dårlige folk er på kunsttolking i dette demokratiet!

Folk er helt fantasiløse! Derfor klarer de ikke en gang å forestille seg at de partiprestene som styrer dette landet, og som totalt har forelsket seg i sin egen status og sine egne lover… er totalt inkompetente og maktsyke og komplette kontrolfriker fra helvete som ser det som sin viktigste oppgave å undertrykke og undergrave demokratiets hovedverdier og føre en maktkamp mot alle andre profesjoner!

Jeg sier bare at politikerne fører en maktkamp mot alle andre profesjoner som kan være en trussel mot dem selv!

Kunstnere, de får ikke lønn. De får i beste fall kunstnerstipender, som er en form for sosialstønad som trolig er billigere for samfunnet enn vanlig sosialstønad!

Og kunstnere, de har ikke lov til å gjøre en jobb for å styrke demokratiets hovedverdier og menneskerettighetene. For det ville jo da undergrave alt det som stortingsprestene holder på med på stortinget, som er å sikre seg mest mulig makt ved å undergrave demokratiets verdier og prinsipper!

Jeg sitter nå som kunstner og venter på å bli korsfestet med lover som er skrevet av ondskapsfulle og maktsyke politikere, folk som rett og slett er verdens mest inkompetente ledere!

Stortingsprestene ønsker å forby kritikk! Derfor har man dagens lovgivning, som ikke i tilstrekkelig grad vektlegger ytringsfriheten! Og som ikke i tilstrekkelig grad vektlegger kunstnere og samfunnskritikere sin ytringsfrihet!

Jeg er en kunstner!

Selv om jeg ikke får betalt, så er jeg en kunstner. Jeg jobber gratis som kunstner av en eneste grunn, og den grunnen er at de onde partiprestene fra helvete som styrer landet fører en maktkamp mot kunstnere og samfunnskritikere!

Dette er en maktkamp som også utkjempes innen rettssystemet. Et rettssystem som jeg selvsagt ønsker å diskutere, og ønsker at skal være diskuterbart i dette demokratiet!

Who’s your daddy now?

Jeg vet ikke om jeg nå har gjort meg forstått eller ikke. Det kommer vel litt an på om du som leser dette har forelsket deg i hellige lover og blitt både ond og blind, og lagt alle positive verdier for hat!

Sannheten teller ikke lenger, ikke sannheten om rettferdighet heller, når man har forelsket seg i hellige lover!

Ingenting betyr noe lenger, når man har forelsket seg i hellige lover. Om jeg er en kunstner og styrker demokratiets hovedverdier, det betyr ingenting!

Slik tenker altså folk som tror på hellige lover, og som er villige til å korsfeste en helt som meg med hellige lover!

Jeg er livredd!

Bare for å fortsette litt til her, så kan jeg nevne at politiet i dette landet har en del metoder for å stilne kritikere, som går under radaren. Politiet driver altså med ting i all hemmelighet.

Politiet forhåndsprosederer saker. De prøver å stilne kritikere på ulike måter. Det kan dreie seg om at man trakasserer noen ved å stjele computeren deres. Det kan være alvorligere ting også.

Politiet ringer også opp folk, og ber dem om å roe seg ned, slik at man forhindrer et søksmål. Og i tilfelle politiet skulle ringe, så har jeg følgende melding:

Jeg er en kunstner i et moderne demokrati. Det er jobben min å dokumentere dette samfunnets blinde hat for kritikk!

Forresten!

Jeg har en rekke PCer her som politiet kan komme og konfiskere!

Mulighetene er mange!

Når man tross alt representerer loven… noe så hellig som loven. Så har man lov til hva som helst! 🙂

Der har du altså det norske politiet. Og bare det at jeg kritiserer politiet nå, det gjør at politiet får lyst til å trakassere meg. For i politiet sitter de samme kontrollfrikene som overalt ellers i samfunnet! Altså folk som mangler formell lederkompetanse, men som likevel har takket ja til en lederjobb!

Det blir jo et helvete for politiet, hvis det blir lov til å kritisere i dette demokratiet! 🙂

Så jeg skjønner politiet veldig godt, altså!

For å unngå lovløse tilstander… whatever. 🙂

Det er litt viktig at ikke hele landet nå begynner å kopiere meg

Jeg kalte inkompetente leder for det de er. Det er selvsagt helt uakseptabelt!

Noen må se litt på om jeg har lov til å gjøre det. Selv om jeg ikke direkte navnga noen, og selv om jeg har vært så saklig som jeg kan tillate meg som kunstner, så kan det kanskje hende at det jeg har gjort bør straffes?

Altså ikke belønnes, men straffes!

Hvorfor ikke korsfeste en kunstner, enda en gang?

Hvorfor ikke bare bevise det klart og tydelig at samfunnet ikke har utviklet seg på de to tusen årene som har gått siden Jesus ble korsfestet, fordi man fortsatt den dag i dag har de samme sinnssyke og inkompetente lederne!

Så redd man kan bli!

Jeg syntes jeg hørte psykiatriambulansen også, jeg da! Mulig den er i anmarsj nedi gata her!

🙂

Man tar ganske store sjanser, når man kritiserer inkompetente ledere i dette demokratiet. Og når man i tillegg er en kreativ kunstner, da blir det litt skummelt!

Så jeg er modig, jeg da! 🙂

For de som lurer

Pasientreiser er en del av Sykehuset Innlandet, som har lange tradisjoner for misbruk av tilkallingsvikarer innen for eksempel psykiatrien.

Og Sykehuset Innlandet er en del av Helse Sør-Øst som er kjent fra IT-skandalen hvor utenlandske konsulenter fikk tilgang til helseopplysninger om nordmenn. IT-skandalen viser at man på ledernivå innen Helse Sør-Øst har negative holdninger til varsling og at man har tradisjoner for å lyve når man blir satt til veggs.

Her er et sitat fra NRK som viser hvordan ledere innen Helse Sør-Øst håndterer vanskelige situasjoner som at de blir tatt i løgn:

Samtidig som Bagley nektet sto datadøren åpen for den samme gruppen, viser informasjon NRK har fått. Siden har Helse Sør-Øst ønsket å trekke dette intervjuet.

En av lederne i Helse Sør-Øst løy, og ønsket da han ble tatt i løgn å “trekke” det intervjuet hvor han løy. Helse Sør-Øst forventer altså at de kan diktere og styre media akkurat som de vil!

Lederne i Helse Sør-Øst er såpass naive og dumme at de ikke forstår at når de ber journalister om å trekke intervjuer, så kommer også det på trykk, slik at de driter seg ut totalt!

Vi snakker her om ledere som ikke bare er inkompetente internt, men også eksternt!

Her er forresten et annet eksempel på at Thomas Bagley lyver så han tror det selv, og oppfører seg som en politiker – gå 2 minutter ut i videoen.

En beklagelse til slutt

Mens du tenker over hva slags organisasjonskultur og ledelsesfilosofi man har innen Helse Sør-Øst, så kan jeg benytte anledningen til å be om unnskyldning helt til slutt her.

Dette med varsling er en ting i tiden. Arbeids- og sosialdepartementet har nedsatt et varslingsutvalg som skal utarbeide en innstilling til arbeidsmiljølovens bestemmelser rundt varsling som presenteres i mars 2018.

Jeg føler at jeg på sett og vis har undergravd varslingsretten i disse innleggene mine, fordi jeg har vært altfor sparsommelig med kritikken og ikke brukt et sterkt nok språk!!!!

Men siden jeg i minst mulig grad redigerer det jeg skriver, så er det litt vanskelig for meg å gå inn og sette inn flere banneord i ettertid.

Du kan eventuelt lese disse innleggene en gang til, og selv sette inn banneord etter eget ønske. Da vil du få et tydeligere inntrykk av at det faktisk skal være lov til å kritisere og varsle!

Jeg beklager virkelig dette!

Det er bare å beklage! Jeg har vært for sparsommelig med konfekten!

Man kan nesten få inntrykk av at det ikke er lov til å være sint, misfornøyd og gretten, når man leser denne tafatte teksten jeg har utformet. Så jeg bomma litt der! Egentlig ønsket jeg å fremme banning, kritikk og det å være sint og hatefull som verdier!

Jeg kan ikke si annet enn at jeg får prøve å være mer sint og hatefull i fremtidige innlegg. Okay?

Gud hjelpe meg!

Nå holder det på å rable for meg, for jeg har skrevet et helt innlegg uten å nevne Gud ved et eneste ord! Hva faen?!!!

Ja, men Gud skal da også ha ytringsfrihet, for fitta!

Akkurat nå ble jeg så sint at jeg glemte hva jeg skulle si. Det er noe med at Gud er så sint, at når jeg bare tenker på Gud, så husker jeg på hvor sint Gud er. Og da blir jeg sint selv!

FAEN!
FITTE!
FAEN!
FITTE!
MØKKAFITTE!

Beklager dette, folkens! Men Gud er verdens mest lekne, fantasifulle og opprørske Baby. Så Gud elsker slike salver, slike flotte og fargerike ord!

Poenget er da at jeg nå presenterer noen linjer med banning her, fordi det er den typen ting som er representativt for Gud. Har jeg gjort meg forstått? Gud elsker banning!

Men det jeg egentlig skulle si, det er at Gud mener at det aller helligste i Universet, det er retten til å hate ondskap. Så Gud er helt uenig med dette samfunnet i at hat er kategorisk galt.

Gud mener at ingenting er mer hellig enn hat. Bare så det er sagt!

Hat for ondskap… har jeg gjort meg forstått? Flott!

En annen ting

Gud er forresten ganske snakkesalig, noe mange med alvorlige mentale lidelser får erfare. Så når Gud først begynner å snakke, så blir det fort mer enn et par setninger.

I den forbindelse så mener Gud at rettferdighetssans er den aller viktigste egenskapen for en velger i et demokrati. Forstått?

Og så mener Gud at hvis man skal fremme eller vekke folk sin rettferdighetssans, så må man gå ganske langt, og bruke en del banning.

Så når Gud har det med å banne og være sint, så handler det om at Gud prøver å vekke folk sin rettferdighetssans.

Nå har selvsagt ikke jeg noe med Gud å gjøre. Jeg bare forklarer hvordan Gud tenker i forhold til det å ta en vitenskapelig tilnærming til vekking av rettferdighetssansen!

En liten refleksjon

Før jeg kommer tilbake til dette med menneskerettigheter, som jeg ønsker å si noe mer om, faktisk, så tenkte jeg at jeg skulle spikre et aldri så lite poeng til.

Gud mener… hvis jeg kan få lov til å representere Gud litt her? Okay?

Gud mener at det å reflektere over ting er litt viktig. Og da tenker Gud på viktigheten av å ikke være ei regelmasturberende horefitte fra helvete. Ikke sant?

Gud tenker altså på det å legge sine regler, fordommer og dogmer litt til side, og rett og slett reflektere litt fritt. Okay?

Men hvordan kommer man i gang med noe slikt? Hvordan klarer man å legge eksisterende kunnskap til side, alt man tror man vet og alt man har tenkt og hørt… å legge det til side altså. Hvordan gjør man det?

Du. Da må man rett og slett sprenge alt til helvete!

Og da kommer i hvert fall Gud tilbake til dette med banning, kall det et flott og fargerikt språk. Okay?

Gud mener altså at det er helt nødvendig at kunstnere banner, for å vekke folk sin rettferdighetssans og folk sitt menneskelige og naturlige hat for ondskap. I tillegg er altså banning et verktøy som kan hjelpe en med å frigjøre tankene, ved at banning på sett og vis sprenger alt til helvete!

Så jeg har da representert Gud her, i dette innlegget.

Å være ute av kontroll

En annen ting som Gud er svært opptatt av, det er viktigheten av å være litt ute av kontroll, for å klare å tenke nytt!

Det som Gud tenker på da, det er at hvis du ikke er ute av kontroll, så gjentar du bare ting du har tenkt før, og du lar deg i hvert fall i altfor stor grad styre av tidligere tenkning. Og da blir det dårlig med nytenkning.

Viktig å tolke det jeg skriver, vet du!

Så slik kan du tolke det jeg har skrevet her.

Hvis jeg ikke hadde gitt deg denne “hovedtolkningen” av dette innlegget, så hadde ikke du klart å tolke dette innlegget, i det hele tatt.

Den tolkningen jeg ga nå nettopp, altså at dette innlegget handler om refleksjon, nytenkning, rettferdighetssans og hat for ondskap, den hadde sittet langt inne hos deg!

Og at jeg har skrevet dette innlegget for å teste om du forstår deg på Gud, det falt deg aldri inn, som den møkkafitta du er!

Og til og med nå, så har du problemer med å forstå viktigheten av at kunstnere banner og bruker slike ord som “møkkafitte”.

Og det beviser bare at du er ei møkkafitte, så er det sagt! 🙂

Ren og skjær visdom

Hvis du ser på dette innlegget, så bare skriver og skriver og skriver jeg. Jeg skriver til tider omtrent som om det skulle ha rabla for meg, og jeg synes å drite i om jeg gjentar meg, og hvor mange ganger jeg gjentar meg!

Og det jeg snakker på da, det er viktigheten av å være ute av kontroll!

Og det jeg sier da, det er at det faktisk er kunstnere sin jobb å være ute av kontroll. Det å være ute av kontroll, det er nært knyttet opp mot slike ting som intelligens, nytenkning, visdom og rettferdighetssans!

Dette har du aldri tenkt over før…

En ting som du ikke har tenkt over, det er at de aller viktigste menneskelige egenskapene og de aller viktigste mentale prosessene, det er egenskaper og prosesser som rett og slett er ute av kontroll!

Det å være ute av kontroll er dermed ren visdom! Det er tingen!

La meg nå gi deg et par eksempler, på hva jeg snakker på! Ta for eksempel innsikt, genistreker og oppfinnelser! Hva er det? Det er ting som du tenker, som bare skjer, der og da! Vipps!

Det er omtrent som om noen vippser over noen ideer til deg! 🙂

Hvis du virkelig får en genial innsikt eller tanke, så er du rett og slett ute av kontroll, der og da, når du tenker den tanken, eller får den innsikten! 🙂

Jeg kan også nevne rettferdighetssansen. Hva er det for noe? Er det en form for logisk tenkning? Nei! Rettferdighetssansen er noe som er helt ute av kontroll!

Man bare reagerer på at noe er urettferdig eller ren og skjær ondskap!

Og poenget til Gud, det er at man i et samfunn rett og slett må respektere dette med å være ute av kontroll. Og man må respektere kunstnere sin rett til å være ute av kontroll, for det å være ute av kontroll, det er altså ren visdom!

Hvis du ikke har lov til å være ute av kontroll, ja, så har du ikke lov til å være et menneske! Og du har langt fra lov til å være et geni eller en oppfinner, eller en kunstner!

Retten til å være ute av kontroll, det mener altså Gud at er en menneskerettighet. Og dette begrunner Gud med at det er en menneskerett å være et menneske.

Sånn!

Der var Gud ferdig, med sitt foredrag! 🙂

Hvis det er noe mer dere lurer på angående Gud, så er det bare å spørre meg! For jeg er som dere sikkert skjønner i direkte kontakt med rumpa til Gud! 🙂

Eller du kan si at jeg ER rumpa til Gud. Samma faen det!

Uansett. Jeg elsker å leke prest! Beklager dette, folkens! Prester får betalt for å lyve om Gud! Det provoserer meg en del, siden jeg selv ikke får betalt, selv om jeg forteller sannheten om Gud!

Skal jeg avslutte?

Jeg tror at det er på tide å avslutte nå. Jeg bemerker at dette med å være ute av kontroll, det er ren visdom.

Dermed er det å være en total kontrollfrik, slik som dagens inkompetente ledere, et tegn på at man som person mangler visdom!

Dagens ledere er rett og slett ikke vise, ikke kloke!

En beklagelse til slutt…

Jeg beklager at jeg er mer intelligent enn ei gjennomsnittlig horefitte fra helvete! Jeg beklager at jeg er mer intelligent enn dagens inkompetente ledere!

Jeg beklager at dere ikke forstår dere på Gud! Jeg beklager at dere hater kunstnere, fordi dere er kontrollfriker fra helvete alle sammen!

Jeg beklager at dere alle sammen har fortjent å brenne i helvete, fordi dere har bestemt at det ikke skal være lov til å være et menneske her!

Jeg beklager, for jeg er kunstneren, og jeg er den som er ute av kontroll!

Jeg beklager overfor dere som har full kontroll her, og dermed er akseptert som autoriteter og som kompetente i dette samfunnet!

Jeg beklager overfor dere som er blottet for visdom og som er onde til roten, som de møkkafittene dere er! 🙂

Dere skal få så mye kuk…

Som dere sikkert skjønner nå, så er jeg en kunstner utenom det vanlige. Ingen dikterer meg! Alt jeg gjør er kunst og visdom!

Jeg gjør akkurat som jeg vil. Hvis jeg vil rumpekjøre deg så møkka spruter, så gjør jeg det!

Tror du meg ikke? 🙂

Hva er det jeg har gjort nå nettopp da? 🙂

Jeg må nesten le selv også, jeg altså! Jeg er ganske latterlig! 🙂

Men dette er visdom. Å være ute av kontroll er faktisk visdom. Og noen må fremme retten til å være ute av kontroll i et demokrati. For hvis det er ikke er lov til å være ute av kontroll, så er det faktisk ikke lov til å tenke selv!

Og du forstår vel viktigheten av at folk tenker selv, i et demokrati? For et demokrati, det er ikke en styreform hvor samfunnet eller autoriteter eller ledere skal bestemme hva velgerne skal stemme på. For det er faktisk velgerne som gjennom tenkning, altså det å tenke selv, skal bestemme hvem som er best egnet til å styre landet!

Og det jeg gjør, når jeg er ute av kontroll, det er at jeg styrker demokratiet, ved å fremme retten til å tenke selv. I tillegg, så fremmer jeg som du sikkert forstår nå, også retten til å være et geni, å være kreativ, og retten til å være en kunstner, en klovn, et barn og en ungdom!

Merk nå dette. At hvis det ikke er lov til å være ute av kontroll, så mangler samfunnet faktisk respekt for barn og ungdommer, noe som har katastrofale følger. For det som skjer da, det er at samfunnet prøver å få alle de unge til å bli voksne, noe som i praksis betyr at man fratar barna og ungdommene retten til å tenke selv.

Og det er slutten på demokratiet!

Så retten til å være ute av kontroll, den er altså hellig. Det er helt nødvendig i et samfunn, at man respekterer Babyer, barn og ungdommer, for de unge har utrolig mange flotte egenskaper som man må ta vare på, for at de ikke skal bli altfor voksne og dermed bli regelrett onde, slik som folk flest har blitt her i dag!

Tittentei!

Er det lov til å være ute av kontroll i dette demokratiet? Nei! Psykiatrien er svaret på det spørsmålet.

Svaret er avgitt. Og svaret er mottatt, av Gud. Men det er samma det! 🙂

Poenget er da at jeg gjør et helvetes til poeng av retten til å være ute av kontroll og av retten til å fremme retten til å være ute av kontroll.

Å være en kunstner er en menneskerettighet. Det er jobben min som kunstner å fremme retten til å være ute av kontroll, kall det retten til å være et menneske!

Kuken min er så stor!

Jeg merker at kuken min ble veldig stor akkurat nå! Jeg beklager det, folkens! Det er slik som skjer, når man tross alt er helt ute av kontroll! 🙂

Da risikerer man å komme på noen helt geniale ideer!

Beklager til slutt dette med at jeg hadde noen stygge banneord i dette innlegget. Men jeg tror at det var det som gjorde at jeg helt på tampen her hadde noen helt geniale innsikter!

Nytenkning og det å i det hele tatt klare å tenke, det har sin pris! 🙂

Jeg nevner ikke nå ordet “pris” for å gi et hint om at jeg har fortjent en pris. Neida! Jeg tenker bare på at alt har sin pris, i den forstand at man som demokrati bør lønne en varsler og kunstner som meg.

Man lønner jo prester! Hvorfor får ikke jeg lønn da, som forteller sannheten om så mangt?

Så jeg sitter nå her, og venter på lønna mi! Men det er noen maktsyke krontrollfriker fra partifittehelvete på Jord, som styrer dette landet! Og de ønsker å styre uten å bli motsagt av noen som åpenbart er mer intelligent enn dem selv!

En person som meg kan fort bety slutten på dette demokratiet, slik vi kjenner det! 🙂

Det kan virke som om jeg på sett og vis er litt klok eller noe sånt, takket være at jeg er litt ute av kontroll eller noe sånt! Men samma det! 🙂

Skal jeg avslutte da, ved å nevne enda en liten ting som jeg godt kan beklage?

Sans for humor

Jeg dro en liten spøk i forbindelse med de fire punktene helt øverst her. Jeg vet ikke om du la merke til det? Det kommer litt an på om du har sans for humor, det!

Og sans for humor, det er enda en ting som er ute av kontroll. Så jeg beklager det, at du er litt ute av kontroll, hvis du ler av de fire punktene som jeg listet opp øverst i dette innlegget, under oppsummeringen der.

Men det jeg gjør er å fremheve sans for humor. Dermed tar jeg opp sans for humor som tema. Og da må du altså tolke det i forhold til dette med viktigheten av å være ute av kontroll.

Humor er viktig, synes du ikke det? Og for en kunstner som meg, så er humor en fin test på om det er ytringsfrihet!

Er det visse ting det ikke er lov til å tulle om? Da er det ikke lov til å tenke selv, og da er det ikke ytringsfrihet heller!

Selvsagt skal man kunne tulle om alle temaer og alle personer. Og selvsagt skal man ha lov til å bruke banning som humor, også!

Merk nå at det å dra en spøk, det er en menneskerettighet. For humor, det handler faktisk om sannheten. Humor er en lek rundt sannheten. Og det å fortelle sannheten, eller det å leke rundt sannheten om du vil, det er en menneskerettighet!

Så her ser du at jeg hele veien snakker på menneskerettigheter, og helt konkret snakker jeg på retten til å være et menneske og retten til å være ute av kontroll. Og vel å merke snakker jeg på dette i tilknytning til inkompetente ledere, altså komplette rasshøl som er kontrollfriker fra helvete, og som dermed nekter oss å være et menneske!

På Pasientreiser på Moelv, så må du passe deg så du ikke drar en spøk! For lederne kan fort ta seg nær av spøken!

Humor handler jo i stor grad om å sprenge grenser. Og det er jo forbudt hos Pasientreiser! For der må lederne ha full kontroll til enhver tid. Og resultatet av det er altså at humor blir undertrykt.

For å si det sånn, så finnes det ikke så mange eksempler på at humor blir undertrykt, hvis du forstår hva jeg mener? Hos Pasientreiser, så er det ikke så mye humor. Det vil si at humoren er veldig kontrollert og uskyldig.

Jeg og Ann Helen Nilsen, vi tok på oss klovnenese og klovneparykk på jobb i noen minutter, og brukte også en liten lydmaskin eller to som produserte morsomme lyder. Dette fikk vi beskjed om at ikke passet i offentlig sektor!

Og det handlet da om at vi ansatte var i ferd med å ta over kontrollen, ved at vi plutselig hadde lov til alt mulig rart! Så det kunne de ikke ha noe av! 🙂

Og når man begynner å legalisere humor, ikke sant, så er jo plutselig alt lov! Man får da en mer uformell ramme på det hele, noe som betyr at ting ikke blir så sterilt og kontrollert, noe som betyr at den fryktkulturen som ledelsen ønsker seg blir skjøvet til side, noe som betyr at lederne mister kontrollen over de ansatte.

Poenget er da at humor og fryktkultur, det er to ulike ting. Og dette vet lederne hos Pasientreiser.

Så det er ganske smalt hva slags humor som de tillater, hos Pasientreiser! Og grunnen til at jeg nevner dette, det er at jeg ønsker å informere deg om at inkompetente ledere er helt bevisst på å undertrykke humor for å sikre seg all makt!

Dette gjelder de rasshøla, løgnerne, landsforræderne og massemorderne som styrer landet. Det gjelder dem også!

Hvis jeg nå sier at Erna Solberg voldtar alle barn i ræva, så synes ikke hun det er morsomt! Og det hun reagerer på er ikke først og fremst at hun blir kritisert for å voldta alle barn i ræva, men hun reagerer på at det plutselig er lov til å kritisere henne for alvorlige forbrytelser!

Her ser du hvorfor undertrykkende og maktsyke kontrollfriker er motstandere av humor. Du kan kort og godt si at rasshøl generelt er skeptiske til humor, for de vet at det kan brukes mot dem!

Er humor lov, ja, så kan man jo tulle om alt! Og da er liksom alt lov!

Og dette er også Erna Solberg livredd for. For da er det plutselig lov til å lage en animasjonsfilm  hvor Erna Solberg voldtar barn i ræva!

Og hvorfor er det så morsomt med en slik animasjonsfilm? Jo, det er sant!

Barn voldtas faktisk på skolen. Alt som skjer på skolen skjer på de voksne sine premisser! Barn blir faktisk voldtatt i dette samfunnet!

De voksne har rett og slett fått for mye makt. Og de voksne sin maktarroganse gjør seg gjeldende innen barnevernet, for eksempel, hvor man svært sjelden lytter til hva barna og ungdommene selv mener!

Dette samfunnet råkjører oppe i rumpa på barn og ungdommer! Erna Solberg voldtar alle barn og ungdommer!

Og dette vil bare bli klarere og klarere i tiden fremover. Og når det da kommer en animasjonsfilm hvor Erna Solberg voldtar alle barn i ræva med en strap-on dildo, så synes ikke hun det er morsomt! 🙂

Et sted går grensa, ikke sant? Og her har vi da disse kontrollfrikene av noen ledere, som bare bryr seg om seg selv, og som ikke er opptatt av å ha ytringsfrihet i det hele tatt!

Mitt standpunkt er at det må være lov til å kritisere og latterliggjøre og krenke inkompetente ledere. Så der har du meg.

Og enhver person som er uenig med meg, vil bli fittekjørt i ræva! Jeg vet! Det er komisk! Jeg vet! Jeg er latterlig! Jeg er en klovn! 🙂

Virker nesten litt ute av kontroll, jeg! 🙂

Og dette er da det jeg snakker på. Og bare for å oppsummere litt nå. Så mener jeg at det er en menneskerett å være et menneske, noe som betyr at det er en menneskerett å være litt ute av kontroll! Og jeg mener at det er en menneskerett å være en kunstner, noe som betyr at det er en menneskerett å være kreativ og å utfordre samfunnets grenser!

Så disse tingene er det jeg snakker på, mellom linjene i hele dette flotte blogginnlegget.

Og selvsagt beklager jeg at det er en menneskerett å være et menneske. Jeg beklager det noe inni helvete!

Samtidig ser du i starten av dette innlegget, faktisk før selve innlegget starter, at jeg snakker på helvete. Det er da meg som gir et lite hint om at man får et helvete, når man legger disse tingene for hat, som jeg har snakket på nå. Disse tingene som har det til felles at de handler om å være litt ute av kontroll. Slike ting som rettferdighetssansen og sans for humor.

Når man legger rettferdighetssansen og det å hate ondskap for hat, så blir samfunnet et helvete! Og forklaringen på det er veldig enkel. Det som skjer da, det er at det nettopp er rasshøl og løgnere som blir tatt på med silkehansker! For det er jo ikke lov til å kritisere ondskap!

Og dit har vi kommet i dag, mye takket være psykiatrien, men også mye takket være slike ting som 17. mai-feiringen. Det har gått så langt at den som i det hele tatt snakker på at folk i dette landet er onde, den blir stemplet som sinnssyk!

Dermed er det strengt forbudt å hate ondskap, i dette landet! “Ja, vi elsker dette landet” har blitt dette landets undergang. Nasjonalsangen har blitt dette landets undergang!

Folk tortureres i helvete

Jeg snakker nå litt på helvete, hvis det er greit for deg? Og det jeg sier er at når man legger rettferdighetssansen og hatet for ondskap for hat, så blir resultatet av det hatet intet mindre enn at samfunnet blir et helvete!

Satan ønsker å styre, og kommer da til makta. Og samfunnet blir et helvete!

Vi har kommet dit i dag. Og pasientreiser er et eksempel på dette. Det har gått så langt i dag at pasientene aksepterer at de må brenne i helvete, må bli torturert i helvete!

Jeg presiserer dette, gjentar dette, at det er unødvendig å søke om refusjon. Det hele kunne gått automatisk, basert på elektronisk oppmøtebekreftelse og de innstillingene som fastlegen og behandlerne registrerer på den enkelte pasienten, kall det hvilken sats som pasienten har krav på.

At man må søke om refusjon handler utelukkende om å torturere pasientene i helvete! Og det handler utelukkende om å undertrykke hele folket så grundig at de som styrer kan styre uten å bli motsagt!

Et drittsamfunn!

Jeg snakker nå på at dette samfunnet har lagt rettferdighetssansen for hat, og jeg sier at resultatet av det er helvete.

Ingenting blir det ryddet opp i, i dette drittsamfunnet! Barnevernet er mildt sagt kritikkverdig! Psykiatrien likeså! Dette samfunnet voldtar barn og ungdommer i ræva!

De sinnssyke og onde lederne i dette drittsamfunnet voldtar barn og ungdommer til døde! All ondskapen bare ruller og går!

For folk mangler faktisk en rettferdighetssans! Folk blir ikke illsinte, når Satan styrer landet og voldtar alle barn og ungdommer i ræva!

Og når folk blir syke og ikke har helse til å søke om reiserefusjon, så blir de jo trakassert av Pasientreiser og av stortinget, med pasientreiseforskriften! Det er jo helt grotesk, å trakassere og krenke folk som allerede er syke! Mange av pasientene er jo alvorlig syke også, og mange har reduserte evner!

Tortur. Trakassering. Det er hva pasientreiser er for noe!

Og jeg snakker på dette at man må søke. At man må søke!

Trakassering. Tortur. Helvete! Og det hele handler om at man har maktsyke ledere til å styre landet. Maktsyke og onde ledere som vet at de må trakassere og krenke folk så grundig at de finner seg i hva som helst, og helt mister rettferdighetssansen sin!

Det er altså et poeng i seg selv for stortingsprestene å gi deg rettigheter. For da kan de i neste omgang frata deg de rettighetene, ved å gjøre det så tungvint og plagsomt å søke om refusjon, at du mister rettighetene dine!

Minstepenjonistene, de ble nylig fratatt rettighetene sine, slik jeg har forklart i et tidligere innlegg. Men blir da minstepensjonistene sinte? Neida! For de mangler jo rettferdighetssans!

Minstepensjonistene forstår ikke en gang at de som styrer dette landet har fortjent å brenne i helvete! Det skyldes at de mangler rettferdighetssans!

Dermed tar minstepensjonistene på stortingsprestene med silkehansker!

Poenget er da at hvis du mangler rettferdighetssans, så blir du helt blind! Du klarer ikke å gjenkjenne Satan en gang, da!

Er det greit at jeg snakker på dette?

Jeg forstår at jeg bruker veldig lang tid på å få sagt ting, og at jeg gjentar meg mye. Men det er vel lov, eller hva?

Eller skal en kunstner ikke latterliggjøre samfunnet, ved å bare “fortsette og fortsette med den samme dritten”?

Ja. Du får kanskje fortelle meg dette, du! For du er visst kunsteksperten du, som den møkkafitta du er! 🙂

Avrunder nå

Dette her begynner å bli krise. For jeg har lagt til en del tekst i dette dokumentet. Men så skal det jo lastes opp i dag! Faen! Fitte! Helvete! Fitta, altså!

Da må jeg bare avrunde hele dritten! Fitte altså! Jeg mente å si “faen”. Sorry!

Det er bare det at jeg har en tendens til å se på andre som ei fitte og rett og slett fittekjøre dem! Sorry!

Selvsagt er det slemt av meg å… fittekjøre rasshøl! Ikke sant? For du mangler i hvert fall rettferdighetssans, og da mener du at alle har fortjent like mye respekt!

Oi da! Du mangler rettferdighetssans! Derfor mener du at alle skal respekteres! Wow! For ei møkkafitte du er! 🙂

Uansett. Jeg er på sett og vis litt uenig i at møkkafitter skal respekteres. Okay? 🙂

Jeg mener helt konkret at det er en menneskerettighet å være et menneske. Og jeg mener helt konkret at det mest sentrale ved et menneske, det er rettferdighetssansen, kall det eventuelt hatet for ondskap§§§§§

Sorry. Jeg skulle sette inn noen utropstegn der. Men så ble det paragraf-tegn. Du vet vel forresten hvorfor jeg bruker så mange utropstegn når jeg skriver, ikke sant? Eller har du glemt å tolke det?

Hvorfor så mange utropstegn?

Utropstegn… bare for å kaste bort tiden din litt til, siden du sannsynligvis har fortjent det, det er bokstaven i som er snudd opp ned. Bokstaven i betyr “informasjon”. Jeg bruker altså så mange utropstegn for å INFORMERE DEG OM AT DET ER MYE INFORMASJON… i kunsten min!

Samtidig er jeg som skriver dette Gud sin offisielle representant. Så bokstaven i, det kan du også tolke som en stor I, altså som ordet I på engelsk, som betyr “jeg”. Og da er det altså Gud som er “jeg”, eller I om du vil.

Videre er bokstaven i den 9. bokstaven i alfabetet. Og på engelsk uttales tallet 9 som det tyske ordet for “Nei”, altså Nein. Et utropstegn betyr altså bokstaven i, som betyr tallet 9, som betyr ordet Nei.

Dermed kan du tolke dette, kunsten min altså, som at Gud kommer og sier “Nei!”.

Og hva er det Gud sier nei til? Jo, noe som har å gjøre med tysk, altså Tyskland. For Gud sier jo nei på tysk!

Dermed sier Gud nei til Nazisme. For det er først og fremst det man tenker på som uakseptabelt, i forhold til Tyskland.

Og Nazisme, det er å ha slike undertrykkende ledere som Adolf Hitler eller Erna Solberg, som for eksempel opererer konsentrasjonsleire for samfunnets ofre! Slike konsentrasjonsleire som psykiatrien, hvis du forstår?

Så helt konkret betyr utropstegnene i kunsten min at Gud kommer og sier nei til psykiatrien. Og det skyldes at Gud selv er mentale lidelser.

At utropstegnene forekommer helt på slutten av setningene er en fremheving av at man må avslutte psykiatrien nå, når jeg sier ifra om nettopp det.

At Gud kan sies å si dette helt på slutten, altså på slutten av setningene, det kan tolkes som at Gud sier ifra veldig sent, noe som kan tolkes som at det er lenge siden Andre Verdenskrig tok slutt, og at det er lenge siden man fikk menneskerettigheter.

Budskapet fra Gud er altså at psykiatrien er utdatert og ikke hører hjemme i et moderne demokrati med menneskerettigheter og må avsluttes nå.

Så Gud har litt dårlig samvittighet for å ha fremprovosert psykiatrien, en konsentrasjonsleir for superhelter som er sendt av Gud.

Ferdig!

Sånn! Jeg måtte bare straffe deg ved å presentere noe som du anser for å være helt sinnssykt. Du har nemlig lagt galskap for hat, og tilhører dermed den sekta som er ansvarlig for psykiatrien, en konsentrasjonsleir for personer som har blitt stemplet som gale!

Ute av kontroll

Gud mener at det er verdens største forbrytelse å hate galskap, men det er samma det! Der har du Gud! 🙂

Gud vet at hvis du ikke har lov til å være gal, så har du heller ikke lov til å tenke selv. Og da skal du få slippe i si imot Gud akkurat nå!

For Gud vet at i et samfunn som legger galskap for hat, så kreves det at alle er like. Og da er det faktisk ikke lov til å tenke selv! Og da har man i praksis ødelagt hele demokratiet!

Så Gud er fullt klar over at psykiatrien er demokratistridig.

En menneskerett å være et menneske

Jeg har ikke lov til å snakke på Gud! Jeg vet! Det er jo derfor jeg gjør det! Det er jobben min som kunstner å gjøre alt det som ikke er lov, slik at jeg bidrar til å holde ytringsfriheten og demokratiet i live!

Så jeg bare rabler i vei helt på slutten her, for å understreke hva hovedbudskapet i dette innlegget er. Nemlig at det er en menneskerett å være ute av kontroll!

FOR DET ER FAKTISK EN MENNESKERETT Å VÆRE ET MENNESKE!

Samtidig betyr dette at det ikke er en menneskerett å frata folk denne menneskerettigheten, slik som dagens onde ledere gjør.

Så jeg beklager det! Men det er ikke en menneskerett å være en inkompetent og undertrykkende leder! Det er altså ikke en menneskerett å være en slik sinnssyk leder som de folka vi har på Pasientreiser på Moelv, som ikke tillater de ansatte å snakke på arbeidskontrakta si en gang!!!!!

Jeg beklager

Jeg beklager virkelig at jeg i dette innlegget er helt ute av kontroll!

Litt komisk, nesten! At jeg er såpass ute av kontroll, og ikke klarer å avslutte innlegget, heller!

Stakkars deg som har lest alt dette! Jeg brukte jammen meg mange linjer på å si at det er kjempeviktig i et demokrati at det er lov til å være litt ute av kontroll og tenke og gjøre rare ting! 🙂

Huff da! Jeg klarer jo ikke å stoppe heller, med skrivinga, altså! 🙂

Det var som faen!

Jeg beklager virkelig dette. Selvsagt er det jeg som må unnskylde meg, for jeg er kunstneren!

Når en kunstner gjør jobben sin, så må kunstneren be om unnskyldning. Mens når en politiker begår massemord og lyver og hele pakka, og begår forbrytelser mot barn og ungdommer på samlebånd i barnevernet og psykiatrien, så blir politikeren gjenvalgt!

Jeg vet ikke om jeg skal bruke ordet DISKRIMINERING for å beskrive forskjellen på hvordan dette samfunnet behandler kunstnere og politikere. Hva synes du?

Folk tenker som så at det faktisk er jobben til politikere å begå massemord, for eksempel gjennom en totalt feilslått helsepolitikk, som gjentas inn i det uendelige!

Så politikere… de gjør bare jobben sin. Altså når de begår massemord!

Mens en kunstner som meg… tja… jeg må nesten be om unnskyldning… for å ha gjort jobben min med å ta opp viktige temaer!

Så sinnssykt er dette samfunnet! Så sinnssyke er folk! Tror du at jeg prøver å skrive noe som folk kan lese her?

Neida! Ser du ikke at jeg gir faen i det? 🙂

Folk flest mener at det er politikere sin jobb å begå massemord og lyve og bedra og å undergrave demokratiets hovedverdier!

De samme rasshøla, altså folk flest, mener at en kunstner ikke skal ha ytringsfrihet til å for eksempel fremme retten til å kritisere slike inkompetente ledere som de forpulte rasshøla, massemorderne og løgnerne som styrer dette forpulte drittlandet!

Folk flest er vitterlig Nazister, som helhjertet støtter opp om Adolf Hitler, og som virkelig hater kunstnere og er villige til å brenne all kunst for at Adolf Hitler skal få all makt!

Diskriminering mot kunstnere

Merk at både politikere og kunstnere har som jobb å operere på samfunnsnivå. Da er det nesten en nødvendighet å tråkke enkelte på tærne!

Men så ser vi at kunstnere, de har ikke lov til å gjøre en jævla dritt!

Mens politikere har lov til å føre en verdenskrig mot både barn og ungdommer, gjennom barnevernet og psykiatrien!

Mange nordmenn er så retarderte at de ikke forstår hva jeg snakker på en gang. De er vitterlig Nazister!

Ja. Og da er det faktisk jobben min å påkalle meg alle Nazistenes hat ved å ta et oppgjør med den ondskapen som regjerer her!

Problemer er bare at jeg da risikerer å tråkke enkelte på tærne! Oi da! En kunstner risikerer å tråkke noen på tærne, fordi de tar alt mulig rart personlig!

Wow! Og dette kaller dere gode arbeidsvilkår og gode arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø for kunstnere?

SE PÅ FORSKJELLSBEHANDLINGEN! STORTINGSPOLITIKERE BLIR GJENVALGT FOR Å HA BEGÅTT MASSEMORD PÅ HELE BEFOLKNINGEN! DE BLIR GJENVALGT FOR Å GJØRE DET IGJEN!

Mens jeg som er kunstner, jeg må vokte meg vel. SÅ JEG IKKE SIER NOE GALT!

Merk at hvis jeg som er kunstner setter inn et ord som FITTE, så kan det være helt krise!

Samtidig som politikerne begår massemord på samlebånd med en helsepolitikk fra helvete og samtidig som halve befolkningen tortureres av politikerne i sinnssyke og krenkende byråkratier, så blir det altså et spørsmål om en kunstner brukte ordet FITTE!

HVA INNI FITTEHØLET ER DET FOR NOE?????

HATER DERE KUNSTNERE? HATER DETTE DEMOKRATIET KRITIKK? HATER DETTE DEMOKRATIET YTRINGSFRIHET?

Får jeg høre nå! Snakk! Møkkafitte!

Jeg skal fittekjøre deg til du ikke vet hva du heter lenger!

Merk nå at når stortingsfittene stiller ut fitta si for å bli gjenvalgt av alle de møkkafittene som har stemmerett oppe i horefitta si, TRUER DE MED Å BEGÅ MASSEMORD!

Men det er helt greit! De blir faktisk gjenvalgt for å ha truet med å begå massemord!

Mens jeg som er en kunstner, jeg kan ikke true med noe som helst. For da er jeg krenkende, ikke sant? Eller truende, men du foretrekker sikkert å bruke ordet krenkende, fordi det er et mantra som fungerer her i dag! 🙂

JEG SKAL FITTEKJØRE DEG TIL DU IKKE LENGER VET HVA DU HETER!

Sånn! Har jeg krenket deg nå? Er du fornøyd? For det eneste du ønsket var å kunne si at du har blitt krenket oppe i fittehølet ditt, ikke sant? 🙂

Det går jo sport i dette i dag. Å si at man har blitt krenket og sjikanert og så videre!

MØKKAFITTE! DRITTFITTE!

Sånn. Er du fornøyd? Har du fått det som du vil nå, møkkafitte?

Hvordan går det med fitta di?

Stemte du ved årets stortingsvalg? Eller er det ufint av meg å spørre deg om du stemte for massemord ved årets stortingsvalg?

Ja, du stemte for massemord, di forpulte drittfitte og møkkafitte! 🙂

Ååå… men stakkar deg! Du synes at en kunstner ikke skal ha lov til å snakke norsk! Ååååå… stakkar deg! Du ønsker i tillegg til å stemme for massemord å avskaffe ytringsfriheten for kunstnere!

Jeg hører deg. Og Gud hører deg. Er svaret da avgitt?

Er du en Nazist fra helvete som hater menneskerettigheter, barn, ungdommer, kunstnere, superhelter og genier og selve demokratiet og dets hovedverdier?

Både jeg og Gud har litt problemer med å høre deg, skjønner du! For du har nettopp stemt på Adolf Hitler! Og du har nettopp stemt for massemord! Og nå ønsker du å avskaffe ytringsfriheten!

Og du hater meg som er en kunstner, som om det skulle være en menneskerett å hate kunstnere!

Fitta di er mi!

Enhver person som i det hele tatt sier imot meg, den kommer jeg til å fittekjøre! Er dette forstått?

Dette sier jeg som et kunstnerisk virkemiddel. For jeg kopierer rett og slett dette samfunnet, som sier samme sak.

Dette samfunnet begår massemord på alle som kan være en trussel og på alle som er uenige og på alle som ikke passer inn, på alle som er annerledes, altså!

Og hvis jeg forstår deg rett, så mener du at det er ufint å drive å true med å sønderknulle alle som er uenige med seg, slik som dette samfunnet gjør? 🙂

Er svaret ditt da avgitt?

🙂

Møkkafitte!

Poenget er da at hvis du på noen som helst måte har noe imot at jeg som er kunstner bruker banning som en del av kunsten min, så skal jeg radbrekke ræva di på 30 forskjellige plasser!

Men så til saken. Jeg skulle nå bare forklare at jeg holder det gående veldig lenge i dette innlegget, noe som selvsagt er en trussel om hvor lang tid jeg skal bruke på å sønderknulla fitta di, hvis du i det helte tatt er uenig med meg!

Et poeng om uavhengighet

Men i tillegg til det, så snakker jeg da på samme sak, som jeg har snakket på hele veien her, nemlig viktigheten av å respektere at det er en menneskerett å være et menneske!

Følg nøye med nå!

For å tenke selv, må man være uavhengig som person. Det krever at man har evnen til å kjøre sitt eget løp, uavhengig av andre. Dermed må man være sta, og ikke gi seg så lett!

Og dette er det jeg snakker på her, ved å bruke det å bare fortsette og kjøre fitta di mør, uten å stoppe, som et kunstnerisk virkemiddel.

Uansett. Jeg bare kjører på, og driter i deg! Dermed snakker jeg på det jeg nettopp forklarte. Jeg fremhever viktigheten av å være sta og egenrådig, og viktigheten av å aldri gi seg!

Den som gir seg, den bukker jo under, i løpet av oppveksten. Man bukker under etter hvert. Og da er løpet kjørt. Da begynner man å innrette seg i så stor grad etter samfunnets standarder, verdier og krav, at man blir ute av stand til å tenke selv.

Da er man altså ute av stand til å tenke!

Og det at jeg må tolke dette innlegget for deg, i detalj, det er et godt eksempel på det jeg snakker på, di møkkafitte!

Er du retardert?

Det er litt rart at hele dette innlegget handler om én eneste ting, uten at du klarer å fange opp på det, som den møkkafitta du er!

Ja. Det er noe å tenke over, at du selv er retardert. Mens jeg som skriver dette åpenbart har en intelligens som er overmenneskelig!

Å ja! Jeg kopierer nå samfunnet, som nettopp sier til hvert eneste barn og til hver eneste ungdom og faktisk til hver eneste kunstner… at “Du er bare en retardert idiot, så hold kjeften din og hør etter!”.

Ja. Jeg er en kunstner, som kopierer samfunnets personlighet. Samtidig som jeg har personligheten til en arrogant, sint og rettferdig superhelt.

Så jeg er så dyktig da. At jeg klarer å være en superhelt, samtidig som jeg latterliggjør samfunnets personlighetsforstyrrelser!

Jeg vet. Jeg er dyktig. Og dette er det jeg snakker på nå. Dette er det jeg knuller opp i fittehølet ditt, møkkafitte!

Å jo da! Dette samfunnet kaller ethvert barn ei møkkafitte, ved å kreve at det blir voksent!!!!!

🙂

Dere voksne slipper ikke unna! Jeg har kommet delvis for å hevne det overgrepet som begås her… på barn og ungdommer!

JEG SKAL FITTEKJØRE DERE VOKSNE SÅ GRUNDIG AT DERE IKKE VET NOE ANNET ENN AT DERE HAR FÅTT NOK KUK!

Du tror jeg tuller. Det er det verste!

🙂

Jeg beklager og runder av nå

Jeg som er kunstneren, jeg som oppfører meg litt som et lekent og opprørsk og nysgjerrig lite barn, jeg må selvsagt be om unnskyldning… for å ha gjort jobben min som kunstner ved å ikke være voksen!

HOLD KJEFTEN DIN, MØKKAFITTE!

Oi da! Jeg oppfører meg visst som en opprørsk og sint ungdom, jeg! Oi da! De voksne er visst så bortkjemt med snille ungdommer i dette drittlandet at de får sjokk når de møter en opprørsk ungdom som meg selv!

HOLD KJEFT, MØKKAFITTE!

Alle dere voksne snakker i kor. Hold kjeften din, for du har ikke noe nytt å komme med, møkkafitte!

Nå er det på tide å runde av…

Du verden hvor store problemer jeg har med å runde av her, da! 🙂

Gudene vet hvorfor!

Det sitter noen partiprester fra helvete, massemordere og løgnere, der inne på stortinget, som ikke er velkomne her lenger.

For nå har jeg kommet. Så det er slutt nå!

Jeg håper virkelig at du legger merke til at du ikke er i stand til å diktere meg! 🙂

Der var det enda en ting som jeg ikke har lov til å gjøre som kunstner, nemlig å helliggjøre meg selv og å presentere meg selv som over loven. Above the law!

Kult? 🙂

Hjelp! Jeg er så grundig ute av kontroll!

Gudene vet hva jeg snakker på da, når jeg er helt ute av kontroll, og når jeg ikke klarer å slutte heller. Helst snakker jeg på tusen ulike ting på en gang, fordi dette faen meg er kunst!

Men da avrunder jeg her. Dette samfunnet har fått en kunstner som også ønsker å vise hvem som er sjef!

Jeg melder meg på i den konkurransen som pågår hele tiden i dette samfunnet, som handler om hvem som er sjef!

Og da må jeg på linje med andre som er maktsyke her, rett og slett få på plass noen maktdemonstrasjoner. Slik at det ikke er noen tvil om hvem som er sjef!

Og dette kommer om 7 dager. Okay?

I mellomtiden kan dere sitte der og massere horefitta deres, og desperat prøve å holde liv i den patetiske horefitta deres, slik at jeg kan få en enda større glede av å sønderknulle fitta deres tilbake til Steinalderen og Middelalderen 14 ganger i sekundet, slik at dere innser hvilken vei det hele går.

Om dere bare kan holde liv i horefitta deres i noen dager til? Så skal jeg egenhendig avlive horefitta deres!

Er voldtekt slemt?

Alle barn i dette samfunnet blir voldtatt til døde, ved at de blir trakassert og krenket så grundig som barn at de til slutt velger å bli voksne i stedet!

Nå er det slutt!

Nå må jeg nesten slutte her, det var da som bare faen!

Jeg beklager dette, at jeg ikke klarer å slutte! Det var som faen!

Jeg beklager. For jeg er jo kunstneren. Og alt jeg gjør er å regne som kunstneriske virkemidler!

🙂

Det er selvsagt beklagelig!

🙂

Bare helt til slutt, før den siste beklagelsen

Jeg håper at jeg har klart å gi inntrykk av at det har rabla for meg. Hva synes du? Virker det som om det har rabla for meg, når du leser dette superlange innlegget?

La oss nå si det, at det kan virke som om det har rabla for meg, blant annet fordi jeg bare fortsetter og fortsetter og virker å være litt ute av kontroll!

HVORDAN TOLKER DU DET?

Hva snakker jeg på, når jeg later som om det er meg det har rabla for? Jo, det jeg gjør, det er at jeg drar en spøk, ved å si at det er meg det har rabla for!

Så dette innlegget, det kan du altså tolke som følgende påstand:

DET ER VISST MEG DET HAR RABLA FOR!

Og det er da en spøk. Jeg håper at du forstår dette! Det jeg sikter til, det er slike ting som at dette samfunnet har en blind aksept for ALT som politikere finner på, og ALT som politikere gjentar år etter år og som totalt preger dette samfunnet!

Jeg mener at det da har rabla for folk, når de har blitt så ukritiske til politikere!

Og jeg sikter også til at det har rabla for folk, når de hater kunstnere som meg! Og jeg sikter helt konkret til at man sitter og finsikter HVERT ENESTE ORD SOM JEG SKRIVER, som om det er jeg som styrer landet, og som om mine ord i dette kunstverket styrer landet!!!!!

🙂

La meg si det sånn, at det er kjempemorsomt både for meg og for Gud som sitter og ser på deg akkurat nå, at du sitter her og tenker at det er meg det har rabla for, altså kunstneren! 🙂

Den kunstneren som lager et kunstverk som blant annet handler om at det har rabla for folk!

Skal jeg da ta den siste beklagelsen min? Men før jeg gjør det, så vil jeg bare beklage denne siste tolkningen min. Det var ufint av meg, å motsi nasjonalsangen.

For jeg sa jo at dette samfunnet er hatefullt og hater kunstnere og faktisk hater demokratiets hovedverdier. Dermed motsa jeg nasjonalsangen, for den sier jo at det er grunn til å elske dette drittlandet!

Det står sikkert noe i grunnloven om at jeg nå begikk en forbrytelse ved å pisse på nasjonalsangen!

Ikke vet jeg! Jeg har faktisk ikke sjekket det! Og det skyldes at det faktisk er jobben min å pisse på en nasjonalsang som er demokratistridig fordi den krever at alle er ukritiske til landet og dermed også til landets ledere.

Uansett! Jeg pisser på nasjonalsangen! Da er det åpenbart at det har rabla for meg! 🙂

For alle som skiller seg ut, har det rabla for… Så nasjonalsangen er et hat for alle som er annerledes. Det er altså en hatefull og undertrykkende sang!

Men vent litt! Det har åpenbart rabla for meg nå, for jeg mener visst at det er noe galt med dette landet!

Gud kommer på banen

Og jeg er ikke alene om å mene det, heller! For Gud mener også at nasjonalsangen er hatefull, demokratistridig og hele pakka!

Oi da! Jeg skulle ikke ha nevnt Gud, for da er jeg jo gal! Mens prester kan snakke på Gud hele dagen, fordi de er enige med dette landet, hvis du forstår?

Ikke lov å være uenig med dette samfunnet… oi da! For et demokrati!

Uansett. Jeg er åpenbart gal, for jeg mener at det er noe galt med dette samfunnet, og Gud er faktisk helt enig med meg! 🙂

Hvem har det rabla for?

Oi da! Jeg skriver visst fortsatt som om det er meg det har rabla for! Oi da! Jeg har jo ikke kontroll over hva jeg holder på med en gang! Oi da!

Men da avslutter jeg disse tolkningene mine, og bemerker bare at jeg kunne ha tolket dette kunstverket, innlegg nummer 5 altså, omtrent inn i evigheten.

Men jeg velger å ikke gjøre det, for å ikke bruke noe mer tid på å kalle deg for en komplett idiot, okay?

Så her kommer den siste beklagelsen, som jeg selvsagt beklager.

Bare en knøttliten ting til

Før jeg tar den aller siste beklagelsen, så nevner jeg veldig kort at jeg snakker på arbeidskontrakt. Helt konkret snakker jeg på tilkallingsvikarers arbeidskontrakt. Og ei slik arbeidskontrakt, det er ingen arbeidskontrakt.

Det er rett og slett ei kontrakt om at man ikke skal ha noen kontrakt! 🙂

Og akkurat der ønsker jeg at du skal stoppe opp, og prøve å tolke hva det betyr, i konteksten av at både Ann Helen Nilsen og jeg selv er kunstnere.

Hva betyr det… at jeg her snakker på det å ikke ha noen arbeidskontrakt, og at det ikke en gang er lov til å snakke på den arbeidskontrakta man ikke har?

Jo. Det kan du godt få lov til å tolke som at det er helt uaktuelt å lønne kunstnere her!

La meg nå kort oppsummere akkurat denne tolkningen. Å være tilkallingsvikar, det tolkes som å ikke ha noen arbeidskontrakt. For man har da bare en kontrakt om at man ikke skal ha noen arbeidskontrakt. Det er det som er arbeidskontrakta, hvis du forstår?

Man har som ansatt ingen rettigheter, ingenting. Man får riktignok lønn, men jobber i realiteten uten kontrakt!

Ja, vi hadde ikke en gang engasjement, ikke sant?

Så tilkallingsvikar betyr at man ikke har noen arbeidskontrakt, og det tolkes som at man ikke får lønn. For den som ikke har noen arbeidskontrakt, den jobber ikke, og får dermed ikke lønn. Det er i hvert fall slik man tolker kunst, slik som jeg gjør nå!

Ja da! Man må være litt gal og litt ute av kontroll, for å tolke kunst! Så du kan fint si at jeg i hele dette innlegget nettopp ved å være litt gal og ute av kontroll, latterliggjør hvor dårlig du er til å tolke kunst, altså hvor retardert du er oppe i fittehølet ditt!

Så da betyr dette innlegget at kunstnere ikke får lønn. Det var egentlig det jeg forklarte nå!

Ingen arbeidskontrakt betyr ingen lønn! Verre er det ikke! Verre er det ikke å tolke dette! 🙂

Som jeg sier er både jeg og Ann Helen Nilsen, a.k.a. Blacklemon, kunstnere. I dette demokratiet får ikke kunstnere lønn, for kunstnere har bare ei kontrakt om at de ikke skal få lønn, hvis du forstår?

Det er det som kunstnerstipender er. Kunstnerstipender er ei kontrakt om at man ikke skal ha noen arbeidskontrakt og ei kontrakt om at man ikke skal få lønn!

Så akkurat dette innlegget her, hvor jeg fokuserer på at vi ble oppsagt for å ha snakket på arbeidskontrakta, det handler altså om kunstnerstipender. Det er en kritikk av kunstnerstipender!

Du kan bare forestille deg at vi ikke bare jobbet som tilkallingsvikarer, men at vi også jobbet gratis! 🙂

Det er realiteten for dagens kunstnere!

Kunstnerstipender er en form for sosialstønad som man uansett har krav på. Trolig sparer staten penger på å lure kunstnere over på kunstnerstipender, okay? 🙂

Kunstnere jobber altså gratis. Og folk flest er så skråsikre på at det er helt korrekt i et demokrati å nekte å lønne kunstnere, at det i virkeligheten betyr at kunstnere ikke har lov til å snakke på arbeidskontrakta si en gang, eller den manglende arbeidskontrakta om du vil!

Forstår du? Kunstnere får ikke fullført setningen en gang, når de spør om de ikke kan få lønn på linje med andre profesjoner!

Hva betyr dette siste momentet?

Og hva betyr dette siste momentet for disse inkompetente lederne på Pasientreiser? Jo, det betyr at det er helt uaktuelt for dem å saksøke meg for noe som helst! Så det er helt fritt frem for meg!

Jeg kan krenke og kritisere dem så mye jeg bare vil! Det er eventuelt politiet som må gripe inn her, for disse komplette rasshøla på Pasientreiser, de kan ikke gjøre noe som helst som kan bidra til at dette blogginnlegget får oppmerksomhet!

For disse sinnssyke lederne hos Pasientreiser… tror det eller ei… men de er medlemmer av ei sekt som alltid holder sammen. Inkompetente ledere, de holder alltid sammen!

Og den største trusselen for slike personer, det er faktisk slike kunstnere, varslere og samfunnskritikere som meg… kall det kunstnere som gjør jobben sin med å styrke demokratiets hovedverdier!

Så de er altså ekstremt lojale overfor sekta si! Og sekta deres er ikke tjent med at det blir snakk på kunstnerstipender og lønn og den pakka der… for kunstnere!

Så lederne på Pasientreiser på Moelv vil for enhver pris unngå at kunstnerstipender skal bli et tema. Okay?

Dessverre så gjør det dette innlegget litt mindre spennende. For jeg hadde håpet at de kanskje kunne vurdert å saksøke meg for ærekrenkelse eller noe slikt. Men ved nærmere ettertanke, så tror jeg faktisk at disse maktsyke, inkompetente og løgnerske møkkafittene på Pasientreiser… ikke tør å saksøke meg!

Så da tror jeg faktisk at det er opp til politiet, å eventuelt prøve seg på å trakassere meg på et eller annet vis. For politiet vil jo heller ikke ha kunstnere som skal “leke politi” hvis du forstår?

Før man vet ordet av det, så har man et utall med kunstnere som skal mene noe om alt som politiet gjør og ikke gjør!

Så jeg tror nok at det beste tipset til Pasientreiser, bare for å være litt hjelpsom her, det er at de kontakter politiet og informerer om at en kunstner i et moderne demokrati har kalt dem for noen inkompetente møkkafitter!

Okay? Og politiet består ikke av kunsttolkere. Så de vil se på det jeg har skrevet som noe helt annet enn hva det er. De vil se på dette som noe helt annet enn kunst!

Det jeg sier er bare at det ikke er lett å være kunstner i dette demokratiet! I dette såkalte demokratiet!

Hvor er lønna mi, ikke sant? Det er liksom ingen tvil om hva dette samfunnet og dets ledere mener om kunstnere, når kunstnere er den eneste profesjonen som ikke får lønn!

Jeg brukte ordet møkkafitte, jeg innrømmer det! Innrømmelsen er i havn! En kunstner brukte et bestemt ord, for å ta opp et tema og for å få folk til å bli bevisst på hvor kritisk dette samfunnet er til kunst – hvordan dette samfunnet faktisk krever å diktere en kunstner ned i den minste detalj, ord for ord!

Men der ser dere hvordan det går, når dere ikke betaler meg lønn! 🙂

Beklager. Dette drittsamfunnet betaler ikke kunstnere som meg lønn. I tillegg krever dette drittsamfunnet å diktere hva jeg skal skrive og ikke skrive, ord for ord!

Oi da! Men dere glemte å betale meg lønn! Hallo! Først må dere lønne meg, så kan vi begynne å snakke på ting og tang!

🙂

Dermed er det blant annet dette jeg snakker på, altså at jeg ikke får noen lønn. Det er blant annet dette jeg snakker på, når jeg rett og slett kaller de inkompetente lederne hos Pasienter for noen komplette rasshøl og den typen ting.

Hallo! Det er et kunstnerisk virkemiddel fra min side, som handler om å tydeliggjøre at jeg faktisk ikke får noen lønn!

Så der har du meg, da! Og jeg kunne ha tolket ting og tang i dette innlegget inn i det uendelige. Men, jeg tror at jeg får holde det jeg lover nå, ved å komme til den aller siste beklagelsen.

For i dette demokratiet, så er det jo jeg som ikke får noen lønn og jeg som må akseptere at samfunnet dikterer hva jeg skal skrive og ikke skrive ord for ord… som må beklage meg!

Så… her kommer den aller siste beklagelsen min… for i dag.

Men bare en liten ting til først…

Det er slike komplette rasshøl som lederne hos Pasientreiser som har bestemt at kunstnere ikke skal ha lønn i dette demokratiet. Hvis du lurer på hva disse inkompetente lederne på Pasientreiser har å gjøre med denne tolkningen, som jeg nettopp forklarte.

Og nå har jeg altså forklart hvorfor jeg kalte dem for møkkafitter. Ja, for det er faktisk de som er ansvarlige for at jeg som kunstner ikke får noen lønn i dette demokratiet!

De og sekta deres kaller meg for ei møkkafitte, ved å ikke lønne meg! Forstår du? Jeg minner bare om hva slike inkompetente ledere kaller meg og andre kunstnere, ved å kalle dem møkkafitter!

Forstått?

Det er altså inkompetente ledere som har et helt sinnssykt kontrollbehov som har bestemt at kunstnere ikke skal ha lønn. For slike ledere takler rett og slett ikke å bli motsagt, eller å få konkurranse når det gjelder hvem som skal bestemme!

Bare les litt av det jeg har beskrevet i dette innlegget, om psykologien til disse maktsyke og totalt inkompetente lederne på Pasientreiser, så skjønner du med en gang at hvis de folka der hadde styrt landet, så hadde de nektet å betale lønn til kunstnere, av den enkle grunn at de selv ønsker å være sjef!

Bingo!

Stortingsprestene og de inkompetente ledere på Pasientreiser, det er personer som har nøyaktig den samme personligheten. Nøyaktig den samme personlighetsforstyrrelsen. Personlighetsforstyrrelsen til en inkompetent leder.

Bingo!

Noen flere tolkninger av “møkkafitter”

Du kan selvsagt få lov til å sitte der og reflektere litt over hvorfor jeg skulle kalle lederne hos Pasientreiser for “møkkafitter”, ikke sant?

For eksempel kan du tenke deg at jeg på vegne av pasientene sender over en liten hilsen, ikke sant? For mange pasienter er illsinte på Pasientreiser, fordi Pasientreiser ødelegger livet deres!

Poenget er da at det er flere enn meg som står i kø for å kalle lederne hos Pasientreiser for møkkafitter! Mange av de tilkallingsvikarene som de har brukt og kastet ønsker også å kalle dem for møkkafitter.

Siden jeg er en kunstner som tar samfunnsansvar, så kan du fint tenke litt rundt hvorfor jeg kaller dem møkkafitter. Okay?

De har faktisk ødelagt livet til mange folk, både pasienter og ansatte!

De vil selvsagt selv skylde på at de fulgte pasientreiseforskriften, ikke sant? Men hvem har sagt at man må følge loven helt slavisk, og at man ikke kan bruke litt mer skjønn enn hva man gjør hos Pasientreiser i dag?

Som jeg har forklart, så er rasshøla hos Pasientreiser på Moelv noen kontrollfriker fra helvete, som faktisk misbruker loven når de behandler pasientenes søknader! De er nemlig den typen rasshøl som gjør det!

Det jeg sier er at de virkelig har ødelagt livet til mange mennesker! Og da er det på sin plass at jeg som kunstner tar samfunnsansvar og sender dem noen strofer i retur, når de selv har prøvd å banne pasienter og ansatte til døde i mange år!

Så slik som dette kan du tolke dette, det at jeg valgte å kalle dem for “møkkafitter”. Okay?

Du kan egentlig bare fortsette med å tolke på egen hånd, etter at du er ferdig med å lese her, for dette er jo kunst! At jeg kaller dem møkkafitter, det er bare et utgangspunkt for tenkning, for refleksjon, ja, for kunsttolkning! 🙂

Jeg mener altså ikke å være helt usaklig, hvis du forstår? Jeg mener faktisk noe med det, når jeg kaller dem for noen helvetes møkkafitter!

Er dette forstått? Jeg tror kanskje at jeg ikke brukte ordet “helvetes”, men det er samma faen! Okay? La oss legge til det ordet også! Okay?

Når vi først er i gang!

Mobber jeg egentlig samfunnet?

Og driver jeg nå og tuller… og nærmest mobber disse onde lederne for å ha lagt kritikk for hat, og for at de tar alt mulig rart personlig?

Tja. Ka du tru? 🙂

Tenk på dette! Jeg la til ett ord, ordet “helvetes”, slik at vi fikk uttrykket “helvetes møkkafitter”. Wow!

En kunstner la til ett ord til! Wow!

Dette er altså meg som mobber dette demokratiet for å ha et helt sinnssykt hat for kunstnere, et hat som medfører at man sitter og finsikter hvert eneste ord som en kunstner som meg skriver!

Det er rett og slett latterlig! Helt sinnssykt! Dette er det at jeg rører ved, når jeg bruker ett banneord først, og så legger til et ord til, og holder på slik! Jeg fremhever da hvordan samfunnet sitter og finsikter hvert eneste ord jeg skriver!

Slik sett har ikke jeg kalt dem noen verdens ting. Jeg har bare påpekt at dette samfunnet sitter og finsikter hvert eneste ord som en kunstner som meg skriver!

Ja. Bare sitt der og tenk, og sitt der og le, og sitt der og gråt!

For jeg gjør alle disse tingene på en gang, pluss mange flere! For dette er kunst!

Dette er faktisk kunst! Og da er det faktisk begrenset hvor krenket man skal behøve å bli, altså! For dette her, det er kommunikasjon som foregår på samfunnsnivå, og som handler om slike samfunnsrelaterte og viktige temaer som jeg nå har nevnt, når jeg har bidratt med noen tolkninger av dette drittinnlegget her!

Forstått? Dette er kunst! Og jeg presiserer at det er begrenset hvor personlig man skal ta kunst. For kunstnere har faktisk minst ett øye på samfunnet, til enhver tid!

Ja, de er komplette rasshøl! Men det er ikke hovedpoenget. Hovedpoenget er at stortingsprestene er slike komplette rasshøl! De lederne vi har i dette drittsamfunnet er slike komplette rasshøl… ja… og slike forpulte møkkafitter!

Sorry! “Helvetes møkkafitter”, var det jeg mente å si!

Det kan fort bli komplisert i en rettssak som har som formål å korsfeste en kunstner for å ha gjort jobben sin i et moderne demokrati, hvis man må ta stilling til altfor mange ord!

Så jeg beklager virkelig at jeg nå også la til ordet “forpulte”, i denne flotte miksen her! Okay?

Jeg beklager alt sammen, for jeg er kunstneren! Ergo er det jeg som er synderen!

Ja. Jeg er jo ikke verdt en dritt her, for jeg får jo ikke lønn en gang! Eventuelt skylder dette samfunnet meg noen millioner eller milliarder kroner for den jobben jeg gjør her nå, helt gratis!

Tiden vil vise! 🙂

Profesjoner som mangler rettferdighetssans!

Merk dette. At i dette samfunnet har vi egne profesjoner som har spesialisert seg på å se seg blinde på lover som er skrevet av onde ledere! Advokater og dommere, altså!

Der har vi folk med tunnellsyn, som totalt mangler rettferdighetssans! Folk som har spesialisert seg på å korsfeste folk som meg!

Og poenget er da at disse lederne hos Pasientreiser, de tilhører ei veldig stor sekt her, som også omfatter advokater og dommere! Vi snakker om folk som har en alvorlig personlighetsforstyrrelse som blant annet går ut på at de mangler samvittighet og rettferdighetssans!

Jeg ønsker nå å presisere at jeg kaller hele den sekta der av sinnssyke autoriteter og maktpersoner for møkkafitter!

Så jeg korrigerer meg faktisk nå. Jeg mente ikke å si at det bare var stortingsprestene og lederne hos Pasientreiser som er møkkafitter! Jeg slenger for ordens skyld også advokater og dommere inn i denne flotte sekta som jeg mener er proppfull av møkkafitter!

HØRER DERE MEG? DERE ER NOEN FORPULTE MØKKAFITTER, HELE HURVEN!

Dere mangler faktisk rettferdighetssans, og jeg skal fittekjøre dere til dere ikke vet hva dere heter lenger, møkkafitter!

COME TO PAPA! 🙂

Korreksjon

Jeg har nå altså korrigert den opprinnelige uttalelsen om at det bare er stortingsprestene og lederne hos Pasientreiser som er møkkafitter. Det er faktisk mange flere!

Grunnen til at jeg presiserer dette, det er at det potensielt kan ha noe å si når jeg eventuelt blir saksøkt av disse møkkafittene hos Pasientreiser, okay?

Jeg vet jo ikke hva som har noe å si! For det kommer jo an på hva andre mener og hva andre gjør! Jeg er da ikke synsk!

Hva det man skriver betyr og ikke betyr, det får man først vite på slutten av rettssaken! 🙂

Du kan sammenligne det med at jeg kjører gjennom ei gate som jeg ikke vet fartsgrensa i, men så får jeg opplyst i en rettssak i ettertid, hva fartsgrensa var for noe!

Man kan altså ikke vite på forhånd, hva som er fartsgrensa. Samtidig er det jobben min som kunstner å råkjøre så mye som mulig!

Og jeg har jo brukt mye tid på å forklare dette, i dette innlegget, ikke sant? 🙂

Blant annet er det spesielt viktig for meg i dette innlegget å være “ute av kontroll”. Det er da å regne som et kunstnerisk virkemiddel.

Ikke lett…

Slik er det å være kunstner. Slik er det å være varsler! I dette drittlandet som totalt mangler rettferdighetssans, fordi de som styrer her totalt mangler rettferdighetssans!

Jeg kan ikke vite om noe jeg skriver er rett eller galt, for jeg må nemlig vente på utfallet av rettssaken! Og selv da er det muligheter for å anke, vet du!

Så man vet egentlig aldri, hvis du forstår?

Ja. Itte vet je! Som vi sier her på Hedmarken! Itte vet je! Je vet bære at det er jobben min å utfordre folk sine tanker og samfunnets grenser!

Jeg er forresten veldig dårlig på hedmarksdialekt! Beklager det også, når jeg først er i gang med å beklage og sette’n i revers her!

Wow! Jeg beklager alt sammen jeg. For de som styrer i dette landet. De som vedtar lovene i dette landet. De mangler… rettferdighetssans!

Lovgiverne… mangler… rettferdighetssans. Derfor er aldri rettferdighet noe tema i en norsk rettssak, men samma fitta det!

Hvilke ledere ønsker man seg egentlig?

Bare for å spikre dette, som jeg har forklart i detalj lenger opp i dette innlegget, så mangler kontrollfriker faktisk rettferdighetssans. Det skyldes at måten sinnet deres opererer på ikke er forenlig med rettferdighetssansen.

Så når man skal lete etter ledere i et samfunn, særlig lovgivere, så må man rett og slett lete etter personer som er ute av kontroll! For det er de eneste personene som har rettferdighetssans!

Faktisk har dette mange implikasjoner, i forhold til mangt. Men jeg kan overlate det til deg som leser dette å reflektere litt over hvilke endringer man bør gjøre i samfunnet for å sørge for at barn og ungdommer forblir menneskelige når de vokser opp.

Okay?

Jeg nøyer meg nå med å påpeke at det pågår en krig mellom barn og ungdommer som er ute av kontroll og voksne kontrollfriker fra helvete. Og jeg som skriver dette er faktisk sendt av Gud for å melde meg på i denne konkurransen, på barnas og ungdommenes side!

Gud synes rett og slett at det er litt kjedelig å sitte og se på i lengden, at de voksne møkkafittene får så lite motstand! Ja, for dagens ungdommer er altfor snille mot de voksne! 🙂

Så da har jeg informert om dette, rent formelt. Og hva er det jeg snakker på? Jo, dette:

Kuk!

Her skal dere få så mye kuk at dere ikke orker mer kuk! Har jeg da gjort meg forstått?

COME TO PAPA!

Vi nærmer oss slutten!

Dette er jo fantastisk! Nå er vi snart i mål med dette dritfittelange blogginnlegget mitt! Fytti fitta, for et blogginnlegg!

Hvis du har lest hele dette blogginnlegget, så har du virkelig fortjent en pris! Med mindre du er ei møkkafitte, da!

🙂

Men da tar vi de to siste beklagelsene mine. ARE YOU READY FOR THIS?

🙂

Den nest siste beklagelsen

Jeg hadde egentlig ikke tenkt at det skulle bli så utrolig mye dritt å lese for Pasientreiser. Okay?

Så jeg beklager at dette innlegget ble langt som et vondt år. Jeg hadde riktignok et ønske om å plage dere litt ved å få dere til å lese all denne dritten her, men jeg hadde ikke drømt om at innlegget skulle bli så langt som dette!

Derfor beklager jeg at innlegget ble helt sinnssykt langt! Det kan nesten gi inntrykk av at jeg ikke gir meg så lett. Og det er jo helt feil.

Når som helst nå, så backer jeg ned. Jeg gir meg, vet du! Slik som alle andre gjør i dette landet! 🙂

Jeg tar snart halen mellom beina og forsvinner! Og bare for å ta ting litt på forskudd i forhold til det, siden det kan skje ganske brått, så beklager jeg det. Altså det at jeg tar halen mellom beina og rømmer når som helst!

En kunstner som meg har jo ingen plass her. For jeg er jo en trussel for inkompetente ledere, inkludert de som sitter på stortinget!

Jeg beklager at jeg var så dum at jeg ikke forstod på forhånd hvordan dette kom til å ende, når man tross alt messer med alle som har makt! 🙂

Sånn. Nå kan vi ta den aller siste beklagelsen min for i dag.

Den siste beklagelsen… endelig! Yes!!!!!

En ting jeg godt kan beklage er at jeg har snakket altfor lite på menneskerettigheter. Kanskje ikke i dette innlegget. Men generelt har jeg snakket altfor lite på menneskerettigheter! Det er nesten flaut å kalle meg kunstner, når jeg har snakket så lite på menneskerettigheter! 🙂

Menneskerettigheter er enda en ting i tiden. I disse tider da! Og det er bra!

Nylig ble det inngått en internasjonal resolusjon som skal beskytte menneskerettsforsvarere fra straff!

Og jeg beklager dette! Selvsagt gjør jeg det! For jeg er jo kunstneren, og i dette drittsamfunnet er det jo kunstneren som må be om unnskyldning, ikke rasshøla!

Så jeg beklager virkelig at menneskerettigheter er en ting i tiden, det også! Altså ikke bare varsling!

Selv er jeg en menneskerettsforsvarer eller menneskerettsforkjemper om du vil, når jeg varsler om kritikkverdige forhold hos Pasientreiser oppe i fitta på Sykehuset Innlandet, et sted oppe i den store møkkafitta til Helse Sør-Øst.

Legg merke til at jeg fremmer og beskytter helse som menneskerett, når jeg poengterer at pasienter ikke bør måtte søke for å få dekket reiseutgiftene sine. Det å søke er som jeg har forklart en såpass stor belastning for pasientene at det er direkte helseskadelig. I tillegg stjeler søkingen faktisk tid og energi som pasientene skulle ha brukt på å bli friske!

Det jeg sier er altså at pasientreiseforskriften er i strid med menneskerettighetene! Dermed er jeg en menneskerettsforkjemper, jeg da!

Jeg kan bare beklage at det ikke kom klart nok frem underveis i disse 5 første innleggene, at jeg er en menneskerettsforskjemper. Okay?

Men når jeg beskytter pasientenes helse og slår et slag for varsling, så snakker vi om både helse og ytringsfrihet. Ikke sant?

Jeg verner om to av de aller viktigste menneskerettighetene. Jeg fremmer retten til helse og retten til å ytre seg om kritikkverdige forhold i virksomheter og i samfunnet for øvrig.

Klikk her for å lese om den internasjonale resolusjonen som skal beskytte menneskerettsforsvarere fra straff!

Det var alt jeg ønsket å si. Ha en fin dag, og husk for evig og alltid at helse og ytringsfrihet er to av de aller viktigste menneskerettighetene!

Og disse menneskerettighetene respekteres ikke i Norge i dag. Det er derfor det er så viktig at noen gjør den jobben jeg gjør her, med å gjøre disse to menneskerettighetene til et tema.

Som sagt. Ha en fin dag! Vi snakkes!

Hilsen menneskerettsforkjemperen Anders Johansen.

En tanke om “Oljeberget 18: Pasientreiser – hva mener jeg med “komplette rasshøl”? (PR5)

  1. Tilbaketråkk: Pasientreisers julekalender – en konkurranse i galskap | Anders Johansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *