Oljeberget 15: Litt mer om Pasientreiser… (PR2)

PASIENTREISERS JULEKALENDER – DAG 2

Jeg kom vel egentlig ikke til saken i det forrige innlegget, så jeg får nesten prøve en gang til!

Jeg prøvde å latterliggjøre hvordan dette demokratiet og rettssamfunnet heller aldri kommer til saken, ved at jeg ikke helt klarte å komme til saken.

La meg nå komme til saken!

Jeg skal nå komme til saken. Bare slapp av! Men først skal jeg bare hjelpe deg litt med tolkningen her, siden du tross alt er passe retardert!

Du kan si at i de fleste innleggene her, så gir jeg inntrykk av å gi deg bare dritten. Stakkars deg som må lese all denne dritten her!

🙂

Hvordan skal man tolke det?

Tja. Det er mange måter å tolke det på. For eksempel kan du se på det som at jeg prøver å bli den neste statsministeren!

Jeg gir deg bare dritten… hint-hint? Kanskje folk burde gjøre meg til den neste statsministeren da?

🙂

De som styrer her, de gir folk bare dritten! Tenk på alle de bedritne lovene! Tenk på alle byråkratiene!

Skatter og avgifter. Alt er så komplisert i dag! Og det skyldes at de som styrer rett og slett ønsker å undertrykke deg.

All den dritten som du serveres, handler om å presse deg til å resignere, slik at du slutter å gjøre opprør og slutter å tenke selv, men bare aksepterer all faenskapen!

Da har partiprestene vunnet! 🙂

Da kan de virkelig gjøre som de selv vil! De kan da tilrive seg all makt i demokratiet, og kjøre hele dritten rett i grøfta!

Her ser du at det er et poeng i seg selv for partiprestene å gi deg bare dritten. Og hvis du skal hente bare én lærelekse ut av disse skribleriene mine, så håper jeg at det er denne.

HER FÅR DU BARE DRITTEN!

OG DET SKYLDES AT DET ER ET POENG I SEG SELV FOR PARTIPRESTENE Å GI DEG BARE DRITTEN!

De prøver rett og slett å bryte deg ned med dritt! Det er ikke sikkert at du opplever det slik. Det kommer litt an på hvor mye du har å gjøre med ulike byråkratier!

🙂

Samfunnstaperne får bare dritten

Særlig de som faller utenfor, de får bare dritten. Og det handler om at partiprestene ønsker å gi nettopp de som faller utenfor bare dritten. Hvorfor?

For å forhindre at de gjør opprør!

🙂

Folk i dette landet er så uendelig spake og svake, at det faktisk funker som bare faen… å gi dem bare dritten!

Men det er klart, at kunstnere hater folk. Så når jeg gir deg bare dritten, så får du fort nok!

Men de partiprestene som styrer landet, de kan holde på som de vil!

Varsling om Pasientreiser…

Jeg varsler om ting og tang i forhold til Pasientreiser. Og delvis handler de tingene om at pasienter finner seg i hva som helst!

Når pasientene skal søke om refusjon av reiseutgifter, så får de BARE DRITTEN!

Det er bare dritt, hele dritten! Og pasientene mangler jo helsa og overskuddet til å håndtere så mye dritt, og til å ta så mye dritt, og gjøre så mye dritt!

De stakkars pasientene drukner i dritt! Det er sikkert mange pasienter som begår selvmord hvert år på grunn av at de må søke om refusjon av reiseutgiftene sine!

Velkommen til det 3. årtusenet!

Jeg som skriver dette har jobbet som saksbehandler hos Pasientreiser i cirka ett og et halvt år. Og det betyr at jeg har behandlet svært mange søknader!

Og jeg kan bare si at jeg har kastet bort tiden min! Og jeg kan bare si at pasientene har kastet bort tiden sin!

Hele dritten kunne gått automatisk! De som burde få refusjon kunne fått det automatisk! Selvsagt skal ikke folk som er syke måtte søke!

Det er jo helt sinnssykt! Jeg her sett søknadene! Jeg vet hva det er snakk om!

En søknad kan inneholder rundt 100 bilag. Jeg oppfatter at det er omtrent like mye jobb med en søknad som det er med en mastergradsavhandling eller doktorgradsavhandling!

Jeg pleide å tenke da jeg åpnet en lang sak at… der var det enda en mastergradsavhandling!

Stakkars pasienter! Alle dere som har vært syke over en lengre periode og har gått til mange behandlinger og har prøvd å få refusjon for reiseutgiftene, vet hva jeg snakker på!

Ja, men faen! Man er da syk! HVORDAN I FITTEHØLET SKAL MAN KLARE Å FÅ STABLET PÅ BEINA EN SØKNAD?????

En søknad som er på nivå med en mastergradsavhandling!

Og det flotte er jo at man må sende inn mastergradsavhandlingen flere ganger, for man får jo avslag på flere av kravene!

Hallo!

Jeg snakker litt på at pasientene får bare dritten… hvis det er greit for deg?

Tittentei!

Det finnes mange pasienter som ikke fungerer i hverdagen. De pårørende blir utslitt! Og de pårørende må jo jobbe med disse mastergradsavhandlingene også!

Folk blir ødelagt. Folk får hele livet sitt ødelagt av Pasientreiser! Helsa til folk går dukken! Alt går til helvete, på grunn av Pasientreiser!

Pasientreiser er dråpen som får begeret til å flyte over! Folk har ofte andre byråkratier å forholde seg til… i tillegg!

Dette samfunnet påfører visse personer en helt sinnssyk BYRÅKRATISK BELASTNING som er mildt sagt helseskadelig!!!!!

Dette samfunnets byråkratier prøver å drepe folk! Dette samfunnets byråkratier fører en krig mot de som er syke, og mot de som faller på utsiden!

Et brudd på menneskerettighetene!

Ta og så kjør det jeg skal si nå inn og ut av den patetiske og svakelige horefitta di til det går for deg, okay?

Pasientreiser er et brudd på menneskerettighetene, for helse er jo en menneskerettighet! Hallo! Har du hørt om menneskerettigheter før, møkkafitte?

Pasientreiseforskriften er i strid med menneskerettighetene, di forpulte drittfitte og bedritne møkkafitte!

DET ER FOR SENT Å KLAGE OVER AT DU BLIR KRENKET, DI MØKKAFITTE! FOR DU FINNER DEG JO I HVA SOM HELST, MØKKAFITTE!

Et SOLEKLART brudd på menneskerettighetene!

Jeg har behandlet mange tusen søknader om refusjon av pasientreiser. Forstår du det?

Jeg har ikke selv jobbet på telefon hos Pasientreiser, men jeg har overhørt telefonsamtaler i åpent kontorlandskap.

Jeg kan bare si at pasientreiseforskriften er et brudd på menneskerettighetene, nærmere bestemt retten til helse!

Hvorfor finner de seg i det?

Hadde pasientene vært friske, så hadde de ikke funnet seg i det! Hele dritten er en byråkratisk øvelse!

Hvorfor i fittehølet skal pasientene måtte søke? Det er jo en veldig tungvint måte å gjøre det på! Fy faen!

At pasienter skal måtte søke om refusjon er det siste jeg hadde tenkt på! For de kan i hvert fall ikke søke! For de er jo syke!!!!

Fy faen! Fytti fitta! 🙂

HALLO? ER DET NOEN HJEMME I DETTE LANDET, MØKKAFITTER!

Man bryr seg om pasienter, vet du!

Hele dette landet sitter og suger fitta til Kreftforeningen. Ja da! Og er det en innsamlingsaksjon til et eller annet helseformål… så trår folk til!

Helse er viktig, jippi!

Men så viser det seg at hele landet er proppfullt av møkkafitter, som gir faen i om pasienter som er dødssyke… faktisk må søke om refusjon!

Wow! Det hjelper ikke om du er dødssyk eller invalid eller totalt hjerneskadet! Jeg vet, jeg krenker nå de som har reduserte evner!

JEG VET! DET ER KRENKENDE!

Men pasientreiser… det å måtte søke om refusjon… det å bruke hele livet sitt i motbakke… det å måtte slåss mot byråkratier når man slåss mot døden… det er ikke krenkende!

Ikke krenkende i det hele tatt…

Hvor blir det av det norske folk, når man skal befri pasienter fra helt unødvendige søknader?????

Nei. Folk gir faen! Det viser seg at folk kun ønsker å late som om de bryr seg!

En dag er det deg!

Til deg som mener at man skal måtte levere en masteravhandling for å få reiserefusjon når man er syk, så kan jeg bare minne om hva som skjer med dagens eldre.

En dag er det deres tur. Deres tur til å havne på eldrehjem! Og hvem er det som da angrer bittert på at man ikke tok et oppgjør med eldreomsorgen i dette drittlandet?

🙂

Ja. En dag kan du også blir langtidssyk og dødssyk! Og du må da vie livet ditt til å søke om refusjon! Og det er først når du kommer i den situasjonen… at det går opp for deg… at faen… det er jo snakk om å levere en masteravhandling flere ganger i året!

Og hver gang man leverer, så får man avslag på en del krav, og da må man innhente dokumentasjon enda en gang. Man blir aldri ferdig med å slåss mot byråkratiet!

Fantastisk!

Pasientreiser, og da snakker jeg på dette med at du må søke om refusjon, det handler bare om at stortingsprestene ønsker å trakassere de som blir syke, slik at de ikke gjør opprør!

Det høres kanskje ulogisk ut, men folk i dette landet er i utgangspunktet veldig konforme og ekstremt undertrykte. Dette medfører at det å ganske enkelt gi dem bare dritten, det funker som bare faen!

Da bukker folk under. Og de får i hvert fall ikke igjen noen tid til å gjøre opprør!

Se det for deg!

Enkelte er syke. Dermed er fremtiden deres låst. Alle muligheter forsvinner i det fjerne. Og så sitter man der… utstøtt fra samfunnet og arbeidslivet. Kanskje er man uføretrygdet!

TROR DU AT MAN BLIR SINT ELLER FRUSTRERT DA, OG ØNSKER Å GJØRE OPPRØR?

Mange som er syke har grunn til å gjøre opprør. Det kan være at de har blitt påført helseplager i et arbeidsliv som er kynisk og ikke respekterer ansattes helse. Det kan være at de har blitt plassert på utsiden av arbeidslivet, uten at det egentlig er nødvendig!

Poenget er i hvert fall at mange av pasientene, enten de har psykiske plager eller andre plager, ofte har grunn til å være misfornøyde. Enkelte er misfornøyde med behandlingen!

Og da gjelder det altså for stortingsprestene å gi disse stakkars pasientene bare dritten, slik at de ikke får tid til å gjøre noe annet enn å svelge og spa og måke dritt og møkk og bæsj!

Fy faen hvor det funker!

Vet du hva? Pasientene blir fullt sysselsatt og mer til, for de er jo syke! Så de har ingen energi igjen, til å gjøre opprør!

Å gjøre opprør begrenser seg til å ringe opp Pasientreiser og gi dem huden full! Man klarer kanskje et minutt eller to på telefonen… det er det eneste opprøret man makter!

Og det er jo det som Pasientreiser ønsker… at kritikken kanaliseres rett til dem og ikke ut i media!

Og nå er det jo også slik her, bare for å ta det, at norske medier nekter å gi pasienter ytringsfrihet. Og derfor funker det som bare faen å gi pasientene bare dritten!

Alle pasienter kommer i samme kategori, den som må beskyttes mot seg selv, siden man tross alt er syk!

🙂

Hvor var jeg hen?

De som har det vanskelig fra før, og som mangler overskudd, får bare dritten! De brytes ned!

Det er dette jeg snakker på. Og da er det slik at hvis jeg nå gjentar meg selv litt for mye… så slutter du å lese dette.

For jeg er bare en kunstner! Dermed tar du ikke dritt fra meg! Men du kan ta uendelig mye dritt fra stortingsprestene, fordi de tross alt er kjempestore autoriteter som gjør akkurat som de vil der inne på stortinget!

Skal jeg avslutte nå?

Jeg føler at jeg må gi meg med å skrive nå, for det blir fort en del gjentakelser. Og siden jeg bare er en kunstner… whatever! 🙂

Reality Check!

Er det 2017 nå? Hvorfor skal pasientene da måtte bruke tid på å søke om refusjon? Burde ikke det gå automatisk?

Hvorfor gir man rettigheter til pasienter, rettigheter som pasientene ikke klarer å ivareta – rettigheter som man vet at pasientene ikke klarer å ivareta????

Har man da gitt pasientene rettigheter, eller har man bare fratatt dem de rettighetene man aldri ga?

Datatilsynet!

Datatilsynet er ansatt av stortinget for å deepthroate kuken til stortinget. Datatilsynet sin jobb er å ødelegge livet til folk, ved å spenne beina unna på utvikling og helse og menneskerettigheter og hele pakka!

Jeg tuller ikke! Bare hør på stortingsprestene når de skal forklare hvorfor det dessverre ikke er mulig å fjerne hele søknadshelvetet!

Nei… Datatilsynet… 🙂 🙂 🙂 🙂

Du skjønner at Datatilsynet har bestemt ditt og datt! 🙂

På tide å gråte!

Det er på tide å sette seg ned og begynne å gråte, folkens! For både stortingsprestene og Datatilsynet tror at folk er helt retarderte!

Eller vent litt! Folk er jo så dumme. Så dumme at de ikke forstår at hele Datatilsynet er en løgn!

Datatilsynet lever i sin egen virkelighet, som ikke har noe som helst å gjøre med den virkelige verden! Datatilsynet er intet mindre enn stortinget som spenner bein på seg selv, for å kunne fortsette med å gi folk bare dritten!

Det er til å gråte av, at politikerne og Datatilsynet åpenlyst lyver! Og det er faen meg til å gråte av at folk tror på det de sier!

På tide å våkne opp!

Hos Pasientreiser, så lagret vi dokumentasjonen i mange år. Men til pasientene fortalte vi at vi dessverre ikke hadde lov til å lagre informasjon i mer enn et halvt år!

Jeg husker ikke helt i farten hvor lenge vi sa at vi kunne oppbevare dokumentasjonen. Det var noe sånt som et halvt år.

Men i virkeligheten oppbevarte vi jo dokumentasjonen i mange år! Som saksbehandler kunne jeg gå inn i saker som var mange år gamle. Ikke noe problem!

Og der lå også all dokumentasjonen!

Men når pasientene ringte, så fikk de beskjed om at Datatilsynet ditt og datt… og at vi derfor ikke hadde lov til å lagre helseopplysninger lenger enn så og så lenge.

Så derfor måtte all dokumentasjon vedlegges hver gang de søkte!

Er ikke det flott? Man bruker Datatilsynet som en unnskyldning for at pasientene skal måtte sende inn all dokumentasjonen hver eneste gang!

Og det jeg sier er at et slikt byråkrati, det lyver utad om hvor lenge det oppbevarer informasjonen!

Den 1. oktober 2016 tok Pasientreiser forresten i bruk et nytt saksbehandlingssystem, kalt PRO 3. Men det er ikke slik at informasjonen i dette systemet heller slettes etter kort tid, slik pasientene blir ledet til å tro. Informasjonen i hver sak blir liggende permanent i systemet.

Løgn, løgn, løgn!

Bare husk dette, folkens! Alt som Datatilsynet sier er løgn!

De lyver på linjene og mellom linjene!

Nei… man kan dessverre ikke lagre folk sine helseopplysninger… men man gjør det likevel… men dessverre kan man ikke det… men så kan man det likevel… og så gjør man det i hvert fall uansett!

Eller forresten… om akkurat dette er noe som Pasientreiser selv har funnet på, det vet jeg ikke. Og siden jeg er kunstner, så har jeg ikke noe behov for å sette meg ordentlig inn i saken, heller! 🙂

Jeg vet ikke hva jeg snakker på en gang, jeg! 🙂

Drittland!

Dette er et drittland hvor myndighetene slipper unna med løgn!

Dette er et drittland hvor myndighetene spenner bein på seg selv, for å  kunne gi folk bare dritten!

Avslutning

Faen! Faen! Faen! Faen! Faen!

I dag registrerer man elektronisk at du har møtt opp på behandling. Hvorfor kan du ikke da få reiserefusjonen automatisk, basert på oppmøte?

Merk at om et visst antall år, så blir det slik som jeg foreslår her. Pasienter vil i fremtiden ikke måtte søke om reiserefusjon i det hele tatt!

Å kreve at de skal søke er å frata dem de rettighetene som man påstår at man gir dem. Det er altså en eneste stor selvmotsigelse! Hele pasientreiseforskriften er en bedriten selvmotsigelse!

Faen! Faen! Faen! Faen! Faen!

Bare hør etter på hva stortingsprestene og Pasientreiser sier… for å rettferdiggjøre at man skal måtte søke for å få refusjon!

Behandleren og fastlegen kan ordne hele dritten. Det hele kan i hovedsak gå automatisk!

Man frigjør da enorme ressurser som brukes på unødvendig saksbehandling! Og man slutter med å kaste bort tiden til pasientene!

Og det er nettopp problemet, sett fra stortinget. For stortinget ønsker for det første å plage pasienter og brukere med byråkratier. Dernest ønsker de å krenke og undertrykke arbeidstakere, ved å sysselsette dem i byråkratier!

Byråkratier… det handler altså om å undertrykke både brukere og ansatte! Det handler om å underkue og krenke folk så grundig at de aldri tør å gjøre opprør!

Og hvorfor skal man gjøre opprør?

Enkelte lurer på hvorfor man skal gjøre opprør, bare fordi om de som styrer landet er Satan.

Da gir vi mikrofonen til dem, for de er jo de eneste som slipper til i norske medier!

En tanke om “Oljeberget 15: Litt mer om Pasientreiser… (PR2)

  1. Tilbaketråkk: Pasientreisers julekalender – en konkurranse i galskap | Anders Johansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *