Oljeberget 9: Et kort notat

For en gang skyld skal jeg prøve å skrive et kort innlegg!

Jippi! Det skal jeg klare, vet du!

Jeg er litt provosert av at prester snakker på Gud, når de ikke har peiling på Gud. I tillegg vet jeg at hele samfunnet er ødelagt av religion – alt fra psykiatrien, utdanningen, oppdragelsen, barnevernet og arbeidslivet til idretten og kunsten er totalt ødelagt av religion.

Nå skal jeg ikke gå i detalj på hvordan religion har ødelagt hele samfunnet totalt. For det har jeg ikke tid til hvis jeg skal være kort.

Men jeg kan ta et par eksempler, så kan du tenke deg frem til resten selv.

Men først vil jeg bare si at jeg egentlig har lyst til å bare snakke på Gud hele tida, som om jeg var en slags prest! Og det har å gjøre med at prester snakker på Gud, uten at de har peiling! Og det har også å gjøre med at dagens forståelse av Gud totalt ødelegger hele samfunnet.

Så du bør ikke bli forbauset over at jeg som er ganske klok snakker veldig mye på Gud. For jeg vet altså at religion er roten til all ondskap.

Kunst

Hvordan har kunst ødelagt samfunnet? Eller hva var det jeg skulle spørre om, egentlig?

🙂

Hvordan har religion ødelagt kunsten? Jo, kunsten har blitt kastrert, for lenge siden. Altså for mange hundre år siden. Og hvorfor kastrerte man kunsten? Jo, for at kunstnere ikke skulle være noen trussel for religionen.

Så dette med at kunstnere ikke kritiserer, det er ikke noe nytt. Og dette med at kunstnere avstår fra å tolke kunsten sin, særlig hvis den er samfunnskritisk, det er heller ikke noe nytt.

Kanskje var det bedre før? Ikke vet jeg. For jeg kan ikke skryte på meg å ha studert kunst eller kunsthistorie. Men det kan ikke ha vært noe verre tidligere, enn det er i dag.

I dag er kunsten helt smadret. Helt ødelagt, totalvraket, havarert, knertet, drept, avlivet, slaktet. Den typen ting.

Og det er noe som startet for lenge siden, og som er knyttet opp mot religion.

Demokratiet

Hvorfor kan dagens ledere styre som de vil, og selv om de er både løgnere, landsforrædere og massemordere? Jo, på grunn av religion.

Religion, det er troen på at flertallet eller sekta om du vil, alltid har rett. Og dette betyr at de som styrer i et demokrati der hvor flertallet har all makt, aldri kan ta feil.

Så takket være religion, så blir folk ukritiske til autoriteter. Og ukritiske til flertallet.

Folk lærer seg å bare ta ting for gitt, og å respektere de som styrer som om de var prester. Og Gudene skal vite at dagens stortingsprester vedtar hellige lover som er på nivå med religiøse lover, lover som er så hellige at de tilsidesetter sannheten om mangt, inkludert sannheten om rettferdighet, eller den sannheten som rettferdighet skal være basert på, om du vil.

Så selve demokratiet er ødelagt av religion fordi hellige prester helliggjør seg selv ved å vedta hellige lover og fordi flertallet aldri tar feil, i den forstand at de kan presse gjennom viljen sin uansett, og i den forstand at flertallets representanter aldri blir straffet for de forbrytelsene de begår.

Utdanningen

Og på skolen lærer man at det er det som flertallet har bestemt som er det rette svaret. Og der lærer man også at man må tilpasse seg flertallets holdninger og meninger, bli ei religiøs horefitte om du vil.

Utdanningen er en indoktrinering inn i ei sekt. Og de som ikke passer inn i sekta blir for evig og alltid utestengt fra det gode selskap.

De blir så og si plassert i gapestokken til evig tid!

Man korsfester de som ikke hører med eller passer inn i det gode selskap! Du kan også si at man driver med heksebrenning på skolen.

All den faenskapen som man har drevet med i religionens navn, det beskjeftiger man seg med i dagens skole.

Og den religiøse tanken om at det er noe alvorlig galt med barn og at barn må bli voksne A4-mennesker, det gjennomsyrer hele utdanningen. De voksne er liksom  nærmere Gud og forstår seg på alt, mens barn er syndere. Er født som syndere!

Det er alltid de voksne som belærer barna, aldri omvendt. Og det beviser at utdanningen er basert på et religiøst hat for barn.

Idretten

Jeg kan kort si noe om idretten også. Innen idretten så tar de voksne styringa, og prøver å gjøre barn om til horefitter, religiøse horefitter fra helvete.

Fri lek har man ikke lenger. Barna skal aktiviseres og organiseres… i organisert idrett.

Hele fritiden er organisert slik at barn skal skånes for fri lek.

Var dette riktig? Jeg har ikke barn selv, men prøvde bare å kritisere som best jeg kan! 🙂

Psykiatrien

Psykiatrien er en konsentrasjonsleir for vranglærde og ikke-troende og for folk som rett og slett tenker selv, la oss si tenker i det hele tatt.

Og jeg kan nevne at psykiatrien er en kristen konsentrasjonsleir som er basert på nestekjærlighet.

I religionens navn dreper man ungdommer på samlebånd i psykiatrien! Religion er flotte greier!

Stakkars ungdommene, som det er noe alvorlig galt med, fordi de ikke er voksne! Så da snakker vi om det samme hatet for barn og ungdommer som gjennomsyrer utdanningen, og som stammer fra religionen.

De voksne er altså nærmere Gud, og er slik sett rett-troende, og er dessuten i flertall. Så de voksne er selve den religiøse sekta av rett-troende, mens ungdommene er å regne som hekser og jøder og terrorister og den typen ting, en evig trussel for de voksne sin stolthet og verdensherredømme.

Så da har jeg gjort det klart at religion er en krig mot barn og ungdommer, også innen Kristendommen. Ikke bare innen andre religioner hvor man driver med barnesexslaveri og den typen ting. Okay?

Derfor ønsker jeg å snakke på Gud!

Nå forstår du kanskje hvorfor jeg ikke akkurat kvier meg for å snakke på Gud.

Det vi trenger i dag er faktisk en ny religion. Å si at det ikke finnes en Gud, det holder ikke. Man må spasere rett inn på de religiøse horefittehøla sin arena, og så må man fortelle sannheten om Gud.

Og det er hva jeg gjør. Og det flotte med Gud er at Gud er helt vitenskapelig, slik at når man forteller sannheten om Gud, slik som jeg gjør, så fungerer det. Jeg presenterer da et syn på Gud som faktisk funker i praksis.

Slik sett behøver det jeg sier heller ikke å være sant. For det jeg sier om Gud er uansett det gunstigste synet på Gud.

Og det der har folk aldri tenkt over, at man ikke nødvendigvis behøver å vite sannheten om Gud. Viktigere er det at det man tror eller vet om Gud faktisk funker! Altså at det funker å se slik på Gud som man gjør.

Okay?

Så Gud er et kjempeviktig tema. Og ateister begår den feil å ikke snakke på Gud! 🙂

Mens jeg som er sendt av Gud, jeg gjør ikke den samme feilen, selv om Gud er ateist selv. Ja, for selv om Gud er ateist, så må vi fortsatt avskaffe religion. Og det krever at vi erstatter den eksisterende forståelsen av Gud.

Og det krever altså noe mer enn ren benektelse eller ateisme om du vil.

Så derfor snakker jeg såpass mye på Gud. Gud mener ikke selv at Gud er viktig eller verdt så mye omtale.

Selv… så gir jeg egentlig faen. For meg er det litt viktig å straffe de religiøse ved å fortelle sannheten om Gud. Derfor ser jeg positivt på å plage folk ved å snakke på Gud.

Så jeg personlig synes at det er kult. Mens Gud selv altså er litt mer skeptisk. Og den luksusen har jo Gud, siden Gud har sendt meg til å fittekjøre de religiøse tilbake til Steinalderen.

Hvem er det som har bevist at han er Messias her? Det er meg det. Mine Messias-bevis er latterlige. La oss si at de er enda litt enklere og tydeligere, enn de bevisene som Ann Helen Nilsen har for at hun er Messias.

Så folk vil slite litt mer med mine Messias-bevis enn men Ann Helen Nilsens.

Og det er også meningen. Det skal svi!

Så ingenting gleder meg mer enn å bevise at jeg er Messias og snakke på Gud! Det er dritkult!

Og jeg må jo være så ærlig at jeg innrømmer at jeg ikke bare ønsker å frata dere som er religiøse troen deres. Men jeg ønsker helt konkret å rive ut det religiøse hjertet deres og trampe på det til det dør!

Ja. Dere har startet en konkurranse mot barn og ungdommer som handler om hvem som kan knuse hjertet til andre på verst tenkelige vis! Og jeg representerer verdens mest lekne og fantasifulle og livlige Baby i form av Gud, og opererer på vegne av barn og ungdommer, i denne konkurransen om  hvem som er best på å knuse hjertet til andre.

Ja. Så dette er krig for meg!

Riktignok er det en ikke-voldelig krig. I hvert fall inntil de religiøse ender opp i helvete. Okay?

Avslutning

Dere trenger ikke å avslutte religionene deres. Men dere kan gjøre det hvis dere vil.

Det er helt greit at dere fortsetter med religionen deres, for Gud venter på dere i helvete. Gud har ingenting imot at dere fortsetter med religionen deres.

Det er bare å kjøre på! Og for dere som driver med slike ting som barnesexslaveri og pedofili, så trenger dere ikke å lytte til meg!

Bare kjør på! For Gud har mer enn nok av tid til å håndtere dere i helvete!

Finn frem glidekremen, folkens! Bare kjør på!

Uansett. Jeg beklager dette, at Gud slapp til og fekk spikret noen linjer her. Selvsagt må man ikke drive med slike ting. Det er bare det at Gud ønsker at folk som er pedofile bare fortsetter nå, selv om jeg har kommet og advart om ting og tang.

Men der har du Gud, da. Som jeg sier så er Gud helt sinnssyk. Så man behøver jo ikke akkurat å ha samme syn som Gud, ikke sant?

Personlig synes jeg at slike ting som barnesexslaveri og pedofili er utenkelig. Driver folk med sånt? Jeg kan faktisk ikke se det for meg en gang!

Hæ? Pedofili? Jeg trodde at det bare var et ord, jeg! For det er vel ikke slik som folk driver med… eller?

Uansett. Jeg kom bare i skade for å slippe til Gud på et par linjer her, og poenget er da at Gud venter i helvete på alle som er pedofile.

Og jeg sier dette nå, i konteksten av religion, av den enkle grunn at det ikke er noen hemmelighet for Gud at pedofili er noe som stammer fra religion og som er mulig takket være religion.

Så man kan takke religion for pedofili og barnesexslaveri også!

Og da slipper jeg vel å presisere at Gud ikke akkurat mener at religion er noen menneskerett. For i følge Gud er nemlig ikke pedofili og barnesexslaveri noen menneskerett.

Så Gud er litt slik, da. At Gud oppfatter at religion handler om barn og ungdommer. Den typen ting.

Og nå har jeg ikke nevnt barnevernet, men det oppfatter Gud at er den del av psykiatrien. Barnevernet går etter de som ikke er rett-troende, for å si det på den måten. Så det aller meste av det jeg sa om psykiatrien gjelder også for barnevernet.

Men da har jeg avklart en del ting i forhold til Gud og Gud sitt syn på religion. Jeg kan da avslutningsvis si at det å hate barn og ungdommer ikke er noen menneskerettighet og at det å undertrykke ytringsfriheten og menneskerettighetene ikke er noen menneskerettighet.

Så derfor er ikke religion noen menneskerettighet.

Og bare for å ha sagt et også, så er det slik at hvis du er veldig bestemt på at religion er en menneskerett, så er det svært sannsynlig at Gud mener at det er en menneskerett for de som er religiøse å brenne i helvete som bare faen!

Det er den menneskeretten du har, hvis du er religiøs.

Så da tror jeg at jeg har gjort meg forstått. Gud tar ikke parti med de voksne. Gud tar ikke parti med religiøse horefitter fra helvete!

Gud er 100 prosent forpliktet til Babyer, barn og ungdommer. Og det at jeg nå har presisert dette ettertrykkelig, det er en skjerpende omstendighet i forhold til de forbrytelser som Babyer, barn og ungdommer utsettes for heretter.

Og da er altså Gud fullt klar over at det er alle dere undertrykkende rasshøl som selv er skyld i at mine advarsler ikke kommer frem til dere. Så det som Gud gjør i forhold til det at dere i praksis aldri ble advart, det er at Gud straffer dere for at dere aldri ble advart, for det var også deres egen feil!

Så her har man å gjøre med en Gud som ikke viser noen nåde mot de voksne, når det er snakk om overgrep på Babyer, barn og ungdommer.

Hvis du fucker med Babyer, barn aller ungdommer, så er du så grundig ferdig, at du aner det ikke.

Da er du fucka.

Og det jeg kan si om dette, bare for å utdype litt, det er at Gud allerede har gjort det mot deg.

Det er altså slik at når du for eksempel voldtar et barn eller sender en ungdom rett inn i psykiatrien, så gjør Gud det mot deg på stedet.

Gud har altså den evnen til å gjøre det mot deg på stedet, uten at det skjer på stedet. Så det er altså ingenting du kan gjøre senere, som kan gjøre opp for at du finner på å voldta et barn.

Så har jeg da sagt det. At det er ingenting du kan gjøre senere, som på noen måte kan omgjøre en slik sak.

Og det samme kan sies om dette med å korsfeste flotte og friske og samfunnskritiske ungdommer i psykiatrien. Da er du ferdig. Og Gud gjør det mot deg momentant.

Så Gud har da den evnen. Det betyr ikke at helvete eksisterer bortenfor tid og rom, men det betyr bare at Gud har så grundig kontroll i helvete at Gud i praksis kan gjøre det mot deg der og da.

Og da er det slik at den behandlingen du får av Gud i helvete er en aldri så liten overraskelse. For Gud er nemlig en liten Baby som elsker overraskelser!

Så der ryker du på en aldri så liten overraskelse. For det er ikke mulig å forestille seg hva Gud er i stand til å stelle i stand i helvete.

Sånn. Nå tror jeg at jeg fikk sagt det jeg hadde å si om Gud.

Mitt tips er at folk ikke tror på Gud og ikke respekterer Gud. For det som Gud gjør mot rasshøl i helvete, det er altfor fælt, i forhold til hva de har gjort.

Dessverre, så gir Gud deg en mye verre straff enn det du har fortjent. For du bestemte nemlig selv at det skulle være slik, altså at man ikke skal få det man har fortjent, men noe som er mye verre.

Og det bestemte du selv da du altså utsatte barn og ungdommer for alvorlige forbrytelser, som de altså ikke hadde fortjent.

Så mitt lille tips her, det er at man kanskje vurderer å ikke få barn, og at man i hvert fall bare jatter med barna hele veien, og i minst mulig grad prøver å heve seg over barn.

Okay?

Ikke tro at du som er voksen på noen måte og på noen tidspunkt på noen måte er overordnet et barn.

Det er dagens tips!

Om mulig, så ikke ha noe med barn å gjøre! Om mulig, så aldri få noen barn! Vær på den sikre siden, okay?

Hilsen Messias, den som sendte deg rett til helvete ved å skrive dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *