Den 17. mai – en feiring av hva?

Svært mange mennesker i dette landet mener at det ikke er mulig å kritisere 17. mai-feiringen. Den er rett og slett hellig.

Hvis man kritiserer feiringen av nasjonaldagen, så begår man på sett og vis en forbrytelse.

Ja takk!

Jeg sier ja takk til å begå den forbrytelsen. Sjekk ut noen av disse formuleringene:

17. mai er en hodeløs feiring av alt som er galt i dette landet, hvor man skyver barn foran seg for å helliggjøre det man holder på med, og beskytte seg mot kritikk.

Beklager det, jeg trengte visst bare en eneste setning for å avkle sannheten om 17. mai-feiringen.

Men vent!

Et lite øyeblikk nå! 17. mai-feiringen har jo gjort folk så retarderte at de ikke forstår noen verdens ting lenger! Og det er en stor fordel når man ønsker å beskytte seg mot kritikk og mot nye ideer!

“Hæ? Hva sa du? Jeg skjønner ikke hva du prøvde å si nå?”

Slik reagerer flertallet, når man kritiserer 17. mai slik jeg nettopp gjorde. De kan se at det jeg sier fremstår som en form for logisk resonnering, ja.

Og nettopp derfor er det så viktig å avskrive det momentant!

En hodeløs feiring

Når man feirer selve landet og grunnloven og alle deltar på feiringen, så er det faktisk en hodeløs feiring av alt som er galt i landet.

Man sier for det første… hold deg fast… at det er grunn til å feire!

Hm… hvorfor feire? Er det noen grunn til å feire her da?

Man kommer med en klar og tydelig påstand om at det er grunn til å feire. Videre er man veldig tydelig på at det ikke er grunn til å kritisere, for det er jo strengt forbudt på den 17. mai!

Ergo fungerer den 17. mai som en hjernevasking av hele folket til å akseptere at alt er i sin skjønneste orden, og at det ikke er noen grunn til å kritisere!

Den som kritiserer, driter seg ut

I dette samfunnet, så er det slik at den som stiller seg på utside og kritiserer, automatisk blir møtt med kritikk.

Samfunnet og flertallet møter kritikk med hodeløs kritikk. Man kritiserer omtrent som om man holdt et fulladet maskingevær og bare ventet på at noen skulle prøve seg!

Man lytter ikke til kritikere og varslere i dette landet. Man plasserer dem i psykiatrien, man avfeier dem før de får fullført setningene sine.

Ja, for det er da ingen grunn til å kritisere! For verken ved nyttår eller på den 17. mai kritiserer man!

Ved enhver anledning da det er naturlig å stoppe opp og evaluere og kritisere, så velger dette landet å kaste seg hodestups inn i en hodeløs feiring!

Verdens beste land!

Den 17. mai handler delvis om å feire at vi er verdens beste land å bo i! Du bør altså være takknemlig for at du bor her, og ikke drive og kritisere og skape en dårlig stemning!

Hvis du ikke er fornøyd, så kan du alltids flytte til Afrika!

Det er synd å si, men dette er de tankene som rører seg oppe i hodet på flertallet i dette møkkalandet!

Sorry, drittlandet, var det jeg skulle si. 🙂

Sa du noe? Er det ikke lov til å kritisere dette drittlandet? Fremstår den som kritiserer dette drittlandet som en useriøs og usivilisert idiot, uavhengig av hva man sier?

Sa du noe? Har flertallet i dette samfunnet lagt ned forbud mot banning, slik at enhver kritiker som sier ifra om at noe er alvorlig galt, blir stemplet som kriminell?

Kriminelt å kritisere

Det er kriminelt å kritisere. For det å banne er ikke lov.

Og strengt tatt banner man, når man kritiserer. Og i dette drittlandet, så banner man i høyeste grad i kirka, når man kritiserer!

Ja, vi elsker dette landet

Om noen skulle være i tvil, så har man forklart viktigheten av å være totalt ukritisk i et moderne demokrati. Man har forklart det i selve tittelen på nasjonalsangen.

Alle er pålagt å elske dette landet. Ergo skal ikke dette være et fungerende demokrati, men et flertallsdiktatur hvor flertallet kan styre som det vil, uten å bli motsagt.

Husk å synge med av hele ditt hjerte, når du i dag feirer nasjonaldagen!

Ja, vi elsker dette landet så jævlig at det ikke er lov til å kritisere eller tenke selv en gang! 🙂

De voksne er så snille!

På nasjonaldagen får man også hjernevasket hele befolkningen til å tro at de voksne er snille. Ja, for de voksne kjøper nemlig is til barna! Barna får så mye is de bare orker!

Slik er det ikke resten av året. Men på den 17. mai, så er det ekstra viktig å hamre igjennom alle de budskapene som man ønsker at folk skal godta helt uten videre.

De voksne er altså snille mot barn. Selv om dette landet er en krenkelse av alt det som barn står for, en voldtekt av barn sine verdier og meninger.

Barnevernet og skolen voldtar barn med kunnskap, kidnapping og fengsling. Psykiatrien voldtar de barna som nekter å bli voksne!

De voksne koser seg med alkohol og ødelegger oppveksten til barn! Enkelte voksne er også pedofile.

Ja. Man feirer pedofili på nasjonaldagen! Så flott! Hva skulle man ellers brukt dagen til?

Bare slapp av!

Nå er det jo ikke lov til å tenke selv i dette landet. Takket være blant annet 17. mai-feiringen.

Ergo kan man fint overse alt jeg har skrevet her.

For jeg begikk den feil å tenke selv. 🙂

Frem med maskingeværet

Nå har du bare en eneste ting å gjøre. Og det er å bekrefte at det jeg sier er korrekt.

Og det gjør du ved å gjøre den eneste tingen du er i stand til å gjøre, når noen kritiserer dette hellige og feilfrie landet. Du tar frem det maskingeværet som du har fått utdelt nettopp på den 17. mai, og så fyrer du av alle skuddene på en gang, på den som våget å kritisere flertallet i et moderne demokrati!

Du behøver ikke å tenke over at du da bekrefter at det jeg sier er korrekt. For det er jo ingen andre som tenker her heller, slik at du fint kan slippe unna med hva som helst.

Akkurat som de partiprestene som styrer dette landet. Demokratiet, whatever.

En liten ting helt til slutt

Husk at du må tvinge barna til å delta på feiringen! Alle barn må tvinges til å delta, slik at man klarer å hjernevaske dem alle sammen til å akseptere at alle må være med, alle må være med i flokken, alle må pent være enige, enige i slike ting som at 17. mai-feiringen er morsomt!

Bare tving barnet ditt. Det er ikke noe problem!

For barn vet aldri bedre enn voksne!

88

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *