Kongsvingerrittet 2013: Ikke noe å skrive hjem om

I dag var det Kongsvingerrittet på 10 mil som stod for tur. Mitt håp for rittet var å få litt fartstrening.Jeg var ikke fullt restituert etter forkjølelse, men tok turen til Kongsvinger likevel. Under oppvarmingen kjentes beina bedre ut enn jeg hadde fryktet. Dermed så jeg plutselig litt lysere på det.

Dog viste det seg at ting ikke fungerte like bra når jeg gikk over terskel. Jeg hang vel med en halvtimes tid før jeg måtte legge meg bak i sekken. Deretter måtte jeg slippe. Jeg holdt tempoet oppe den første halvtimen etter at jeg slapp. Deretter roet jeg gradvis ned.

Det var vel igjen drøyt 3 mil da jeg kom til Kirkenær. Der stod Einar og knipset bilder av rytterne som passerte. Jeg benyttet anledningen til å returnere til basen. Et par “villige” damer tok med seg tidtakingsbrikken min til mål.

Vi valgte å gjøre turen komplett med en stopp på Rogers pit stop på Flisa! 🙂

For laget var rittet en god bekreftelse på at Black Edition er i rute mot Styrkeprøven.

Les mer om dette på skiaktiv.no.

Bilder

Starten har gått for Black Edition

 

Passering Kirkenær for Black Edition

 

Bilde 2 Black Edition på Kirkenær

Jeg ankommer Kirkenær

 

Denne offensive karen er på vei opp med V-tegnet...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *