Sentrumsløpet 2013: Solskinn, erotikk og ny rekord

Også i år var jeg med som kameramann og tilskuer på Sentrumsløpet. Sentrumsløpet har blitt arrangert 33 ganger med sol, og i år var intet unntak. For enkelte varmet det nok også at fire jenter fra Lillefrekke.no fremførte erotisk dans foran Slottet.

For min del startet dagen med en tur på Løplabbet, hvor jeg testet Adidas Adistar Boost og Salomon S-lab Sense. Må si at jeg var imponert over det nye dempingsmaterialet til  Adidas! Gleder meg til de får noen lettere modeller på  markedet. Adistar med 11 mm drop var for øvrig overraskende godt egnet til forfotløping, som nevnt også i en rapport på Kondis.

Familien hadde også møtt opp for å heie Einar inn til ny personlig rekord. Takket være sekundering på de siste par hundre meterne, klarte Einar å presse tiden ned på 35-tallet, og klokket inn på 35:57. Det var ny pers på mila for han, 18 sekunder fortere enn på Sentrumsløpet i fjor.

Her er et bilde og en video på 12 minutter:

Einar på Sentrumsløpet 2013 ved 6 km

Einar ved passering 6 km (med gule Adidas Hagio sko)

Erotisk innslag

Før start stod jeg og filmet Slottet. Tilfeldigvis var det noen dansere fra Lillefrekke som begynte å fremføre erotisk dans. Jeg ble vitne til eldre menn som risikerte ekteskapet og kastet seg ned på asfalten for å få den beste vinkelen.

Noen unggutter hadde derimot ikke skjønt poenget. De så en som stod og filmet, og spurte: “Filmer du og?” Vedkommende svarte: “Klart det!”

Nok om det. Her er noen bilder fra danseshowet, hentet fra min “videofilm av Slottet”:

Lillefrekke erotisk show

Lillefrekke erotisk show

Lillefrekke erotisk show

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *