Min første trening med Pulje 1 i Ottestad sykleklubb

Jeg ble invitert til å være med på en trening med Pulje 1, fordi de ønsker seg flere ryttere. Det var en real intervalløkt med drilling av kjedekjøring. Bedre trening enn dette går det vel ikke an å få?

Jeg fikk spørsmål etter økta om det hadde gått “greit”, og måtte bare innrømme at ordet “greit” ikke var beskrivende… 🙂

Jeg hadde ikke dagen, og var stiv i beina helt fra starten. Ikke at det hadde vært så mye lettere om jeg hadde hatt dagen, heller! Det er jo ganske stor overgang fra Pulje 2 til Pulje 1. Jeg har kun trent rolig på sykling i vinter, og driver fortsatt og venner meg til en høyere intensitet på sykling.

Bil-pacing?

Meningen var at vi som ikke hadde prøvd bil-pacing før skulle slippe oss bak og la oss trekke opp igjen til feltet av følgebilen. Jeg syntes at det virket litt risky på en så dårlig dag. Det jeg heller kunne se for meg var at jeg satte meg inn i bilen, åpnet en sportsbar og sa: kjør! Goodyear take me home! 🙂

På den positive siden

Treningsøkta var et 2 timers hardkjør på Hedemarkens flate bondevidder. Det er ikke akkurat min spesialitet, men jeg hang da med hele veien.

Jeg måtte riktignok legge meg i sekken de siste kilometerne. Etter at jeg spurtet i front av feltet opp den lille bakken etter Myklegard, var det ikke igjen mye krutt i skoene.

Absolutt en fartsfylt og litt komisk opplevelse! Får prøve å være med på flere økter med Pulje 1 fremover, og se hvordan formen utvikler seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *