Min første lagtempo: JH-rittet 2012

I dag har jeg syklet JH-rittet sammen med Pulje 2 i Ottestad sykleklubb. Vi trosset både is og sidevind og fullførte som planlagt på tiden 1:55.

Løypa

JH-rittet har start og mål ved Hagen Grendehus i Heradsbygd ca 7 km sør for Elverum. Løypa går om Braskereidfoss, Holtsjøen og tilbake til Heradsbygd. Det 7 mil lange rittet er flatt med en 4 km motbakke midtveis som ikke er spesielt bratt (kanskje 4-5 % stigning).

Arrangøren oppgir at rittet er 75 km, men i følge lagkameratene mine er det rundt 7 mil. Forklaringen er vel at det er en transportetappe frem til starten.

JH rittet 2012:

  • Strålende solskinn!
  • Under 10 grader
  • Mye vind
  • Is i veibanen

Posering etter målgang - foran klubbens nye følgebil

Godt samarbeid

Jeg synes at vi kjørte bra sammen. Vi kjørte såpass fort at vi ble ordentlig slitne mot slutten av rittet, og et par av oss måtte slippe i sidevinden 1 mil før mål.

Det ble kjørt ganske sakte i den lange motbakken for at alle skulle henge med over toppen. I utforkjøringen etter motbakken hadde veibanen langsgående iskanter, som vi mesterlig klarte å unngå. Snittfarten vår lå på nærmere 36 km/t.

Klikk her for å lese om JH-rittet på kondis.no!

Kommende ritt

De to neste rittene blir klubbritt i Ottestad sykleklubb hvor de ulike puljene skal konkurrere mot hverandre. Det gleder jeg meg til! Først ut er en 10 mils jaktstart. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *