Jaktstart lagpuljer i Ottestad sykleklubb 2012

I dag var jeg med i Pulje 2 og kapret 3.-plassen i Ottestad sykleklubb sin interne 10 mils lagkonkurranse. Det var en taktisk manøver som gjorde at vi klarte å sikre 3.-plassen.

Dagsformen min var en del bedre i dag enn på JH-rittet, og jeg lå ganske komfortabelt i kjeden hele veien. Som pulje klarte vi å kjøre oss tomme i løpet av de første 6 milene – deretter var det en ganske behersket transportetappe til mål. Vi kom i mål på tiden 2:59, altså en snitthastighet på 34 km/t.

Etter 6 mil var antallet ryttere i kjeden halvert til 6-7 personer. I forhold til hovedmålet vårt som er Lillehammer-Oslo den 23. juni, så blir det nok en utfordring for oss å få brukt alle rytterne godt. Heldigvis blir vi litt flere da. Målsetningen er å sykle de 190 km fra Lillehammer til Oslo på under 5 timer.

Taktisk “seier”

Taktikken vår var å sende med Thomas hvis vi ble tatt igjen av en annen pulje. Så da vi ble innhentet av Pulje 1, som startet 16 minutter bak oss, klarte Thomas å henge seg på og sikre 3.-plassen. Vi som satt igjen i gruppa, ble også innhentet av Trondheim-Oslo 15 timers-gruppa, som startet 8 minutter bak oss. De tok 4.-plassen.

For øvrig var det Pulje 4 som stakk av med seieren.

Klikk her for å lese mer om rittet på Ottestad sykleklubb sine nettsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *