Hamarrittet 2012: Min første fellesstart landevei

I dag har jeg vært med på min første fellesstart på landevei, Hamarrittet. Jeg hang med hovedfeltet inn til mål og er godt fornøyd med det.

Rittet var mye lettere enn jeg hadde trodd. Feltet brukte hele veibredden og dragsuget jeg nøt godt av var derfor formidabelt. Jeg måtte trå litt i motbakkene, ellers var det bare å trille med i den store pulja. Tiden 1:58 og ca. 40 km/t i snittfart høres ganske fort ut, men dette var i stor grad en rolig søndagstur.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=jik1ATtirgw

Hamarrittet er et flott ritt hvis man ønsker å oppleve hvordan det er å kjøre i et like stort felt som proffene sykler i. Løypa er ganske lett og hadde følgende trase: Vikingskipet-Sandvika-Stange-Tangen-Gata-Åsvang-Ådalsbruk-Ilseng-Sandvika-Vikingskipet.

Klikk her for mer informasjon om rittet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *