Om meg

Jeg er en 39-årig mosjonist på Hamar som jakter på den gode formen, gode opplevelser og det siste og beste utstyret.

Motbakkeløp

Motbakkeløp passer meg godt både fysisk og psykisk. When the going gets tough, the tough get going, som det heter. En utrolig morsom treningsform som jeg har blitt fascinert av.

Sykling

I min ungdom så syklet jeg Trondheim-Oslo. Nå har jeg kommet i gang med sykling igjen. Sykling er en fin måte å oppleve naturen og landskapet på, og sykkelforholdene her på Hamar er jo fantastiske! Nylig har jeg meldt meg inn i Ottestad Sykleklubb.

Treningsopplevelser

Jeg er tilhenger av rolig trening. Jeg trener for å ha flotte opplevelser, og stiller alltid med minst en sportsbar eller to i lomma!

Det viktigste er å delta

For meg er ikke det viktigste å vinne, men å delta. Å delta er jo en seier i seg selv – ikke minst når man kommer i mål på en fjelltopp.

Utstyr må holde mål

Bra utstyr synes jeg er viktig for gode treningsopplevelser. Jeg er skeptisk til å kjøpe ting som er billig, for det er ofte bortkastet…

Annet

På dagtid jobber jeg som IT-konsulent i et innovativt IT-firma på Hamar som heter Scan4news. Av utdanning kan nevnes mastergrad i psykologi og nettredaktørskolen. Jeg er for øvrig vegetarianer. For tiden nyter jeg singellivet, med ekstra tid til både trening og blogging.

Et sitat

Great athletes have always encountered violent opposition from big mountains.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *