Oljeberget 8: Tolkning av forrige innlegg om Ann Helen Nilsen

Jeg har som kunstner pleid å servere kunst, for så å sitte der og le av folk sine reaksjoner. Og akkurat det synes jeg etter hvert at er så morsomt at jeg har falt til ro med at det er slik det skal være.

For det er jo så morsomt!

Og så har jeg en idé om at jobben min er å avdekke at dette samfunnet har lagt slike ting som kritikk, galskap og fantasifullhet for hat. Og det handler blant annet om å avdekke eller dokumentere dette samfunnets motiver for psykiatrien.

Så da er jeg veldig fornøyd så lenge folk legger kunsten min for hat.

Du legger ikke et abstrakt maleri for hat, fordi det er fantasifullt. Men du legger kunsten min for hat.

Merk nå at jeg gjør forskning på samfunnet, på samfunnsnivå om du vil. Dermed er det helt riktig å konkludere slik som jeg gjør, med at dette samfunnet har lagt fantasifullhet, kritikk og galskap for hat.

Derfor skal du ikke hate kunsten min

Jeg forteller sannheten om alt. Derfor skal du ikke hate kunsten min. Derfor skal du respektere kunsten min og være nysgjerrig på kunsten min og bruke lang tid på å prøve å forstå og verdsette kunsten min.

Det at du ikke mestrer kunsten min er bare et symptom på at du har mye å lære av den!

Nå får du hjelp!

Heretter kommer jeg til å bidra med noen tanker og refleksjoner etter hvert innlegg hvor jeg tolker kunst eller presenterer superhelter.

En del av de tingene jeg sier i dette innlegget er generelle ting, som gjelder all kunsten min. Andre ting gjelder kun det forrige innlegget, hvor jeg altså presenterte Ann Helen Nilsen som superhelt.

Ett steg tilbake

Ofte når man skal forholde seg til kunst, så hjelper det å ta et steg tilbake. Og når man gjør det, så kan det være nyttig å huske på at kunstneren faktisk er en læremester, altså en person som har noe å lære deg.

La meg nå hjelpe deg med å ta et steg tilbake. Jeg satt og så litt på en dokumentar på Netflix for et par dager siden. Den heter Terra, og viser hvor flott naturen er. Den naturen som vi driver og ødelegger nå, blant annet ved å overbefolke Planeten.

Utallige dyrearter har blitt utryddet – snart er det bare oss igjen her, for å si det sånn. Og snart er det ikke noe liv igjen på Planeten, i det hele tatt.

Faktisk tror jeg at vi allerede har klart å utrydde cirka 50 prosent av alle dyrearter. Så vi er godt i gang med å avlive denne Planeten.

Hva er problemet, egentlig?

Du kan selvsagt si at problemet er at lederne overalt i verden er onde og inkompetente. Men vi kan også ta enda et steg tilbake, og anerkjenne at i alle samfunn, så baserer man seg på de voksne sin intelligens.

Og man har rendyrket og raffinert de voksne sin intelligens, slik at den intelligensen på sett og vis har blitt helt steril og fri for fremmedelementer.

Og dette tydeliggjøres ved at kunst er plassert helt på utsiden av alt annet. Man benytter seg ikke av kunst på nivå med vitenskapelig forskning, når man for eksempel skal fatte beslutninger.

Ja. For kunst er jo fantasifullt! Så det er ikke voksent nok, til at man kan ta det i betraktning når man skal fatte viktige beslutninger. Ikke sant?

Så slik holder man på, og man holder visse ting og visse personer ute av det man kan kalle for maktens sirkel. Og det hele koker da ned til at man rendyrker de voksne sin intelligens.

Anders Johansen (jeg siterer meg selv, jeg)

Og det er det som er problemet, at man kun anerkjenner de voksne sin intelligens. For det fører til at slike ting som kynisme, grådighet og manglende rettferdighetssans får gjennomslag, på bekostning av så enkle ting som å være snill, omtenksom og rettferdig.

Forskjellen på en Baby og en voksen person

Hvis vi nå fortsetter med å fokusere på det Planetmordet som foregår her nå, så kan vi sammenligne Babyens intelligens med de voksne sin intelligens i forhold til dette.

En Baby vil umiddelbart omtale det å drepe dyrearter og ødelegge Planeten som «SLEM!»

De som er ansvarlige for det, de er slemme! Og en Baby vil nekte å stemme på slike personer, med følgende forklaring:

SLEM!

Men de voksne, de er såpass lite opptatt av rettferdighet, og de er såpass pragmatiske og kyniske og korttenkte, at de bare sitter og lurer på hvilket parti som de skal stemme på. Hvilket av de partiene som dreper Planeten, som de skal stemme på!

Mens en Baby altså hadde vært illsint, og ikke en gang hadde vurdert å stemme på noen som er SLEM!

Hvis man hadde benyttet seg av Babyens intelligens, så hadde dagens ledere ikke havnet noe annet sted enn i fengsel.

Anders Johansen (jeg siterer meg selv igjen)

Bare som en liten assosiasjon eller digresjon her, så er Babyer forbausende praktiske. De har lett for å finne enkle og effektive løsninger på ting.

Og dermed er noe slikt som å bare avskaffe alle politiske partier, helt i tråd med Babyens intelligens.

Hva har alt dette å gjøre med forrige innlegg?

I forrige innlegg, så kjørte jeg på med fantasifulle tolkninger, og jeg tolket da omtrent som om jeg krabbet rundt på gulvet som en Baby, og dermed var i stand til å oppdage ting som ingen andre så.

I tillegg la du kanskje merke til at jeg på sett og vis hadde Baby-føtter, kjempesmå føtter, som gjorde det mulig for meg å snu meg rundt på veldig små flater, og dermed få veldig mye ut av veldig lite.

Så jeg oppfører meg da som en Baby, når jeg tolker kunst. Og mens du som sitter og leser er kjempenervøs for at noe av det jeg påstår kan være feil, så er jeg som en Baby nettopp kjempeentusiastisk, og fokuserer først og fremst på at kunsttolkning er kjempemorsomt!

Så jeg har det morsomt, mens du sitter der og river deg i håret og ikke forstår hva jeg snakker på, eller hva jeg holder på med, når jeg er så leken og fantasifull!

Anders Johansen (meg igjen)

Men det jeg gjør er altså at jeg bruker et kunstnerisk virkemiddel kalt overdrivelse. Jeg overdriver dette med å være leken og fantasifull, nettopp for at du skal legge merke til at det er det jeg setter fokus på.

Så jeg setter da fokus på lekenhet, fantasifullhet og humor. Ja, for det hele er jo ganske latterlig! Og det jeg gjør da, det er å fremheve Babyens intelligens.

Dette er situasjonen

Menneskeheten er i ferd med å avlive Planeten, og så kommer det en kunstner som fremhever Babyens intelligens.

Og det som skjer da, det er at de voksne legger den kunsten for hat, for det er jo altfor lekent og fantasifullt! Og da klarer jeg altså å dokumentere de voksne sitt intense hat for Babyens intelligens.

Og det er jo faktisk det hatet som forårsaker psykiatrien, en konsentrasjonsleir for personer som får et kunstverk rett fra verdens mest lekne Baby, nemlig Gud.

Et øyeblikk nå!

Akkurat nå må jeg nesten stoppe opp og forklare noe. En mental lidelse er et kunstverk. Men den eneste responsen som de voksne har på en mental lidelse er at det er «galskap».

Den samme responsen har folk stort sett på min kunst, som omfatter kunsttolkning. Det er galskap, det er for fantasifullt, ja, det er helt sinnssykt! Så jeg fremstår da som sinnssyk, og blir stemplet som sinnssyk, og er da på full fart inn i psykiatrien. Ja, av den enkle grunn at jeg er leken og fantasifull!

Og det jeg snakker på nå, det er at det å hate galskap og fantasifullhet, det er faktisk verdens største forbrytelse. For psykiatrien er verdens største forbrytelse.

Mens alle dere som er voksne, dere oppfører dere som om det er motsatt! Dere oppfører dere som om det er det å respektere galskap og fantasifullhet som er forbrytelsen!

Anders Johansen (fortsatt meg)

Men det er faktisk ingen forbrytelse, å respektere Babyer. Jeg gjentar dette en gang til:

Å RESPEKTERE BABYER ER INGEN FORBRYTELSE.

Folk oppfører seg som om Babyer ikke er her, vet du!

Ann Helen Nilsen ønsker å bidra!

I det forrige innlegget, så presiserte jeg at Ann Helen Nilsen er en helt unik kunstner, som rett og slett produserer kunst helt spontant på de latterligste måter.

Og hun ønsker nå å bidra inn i dette, som jeg forklarer her. Nemlig at folk oppfører seg som om Babyer ikke er her!

Er hun gravid akkurat nå? Jo da.

Hun har en Baby gjemt i magen, og snakker på at den Babyen må få lov til å komme ut!

Dermed snakker hun på at Babyer ikke må holdes skjult, og om at man ikke må oppføre seg som om Babyer ikke er her.

Dermed sier hun at vi har noe å lære av Babyer, for hun ønsker å vise oss en Baby, veldig snart.

Okay?

Så hun har en liten hemmelighet i magen sin, som hun ønsker å vise oss veldig snart! 🙂

Hvis dette samfunnet hadde respektert Ann Helen Nilsen, så hadde mediene strømmet til for å intervjue en slik superhelt som henne.

Og da hadde vi sett at hun faktisk er gravid nå. Og da hadde vi klart å forstå at hun snakker på Make Up Sex. Ja, vi kunne til og med spurt henne om Babyen er et resultat av Make Up Sex! 🙂

Og det er altså kunstkonseptet til Ann Helen Nilsen.

Er det greit at jeg tolker litt?

Får du høydeskrekk så fort jeg tolker?

Jeg må nesten bare stoppe opp litt og spørre deg om du har lagt Babyens intelligens for hat!

Og grunnen til at jeg spør, den er at de voksne sin intelligens er i ferd med å drepe Planeten her. Og da er det faktisk slik at for å klare å nyttegjøre seg av Babyens intelligens, så må vi alle ned på alle fire!

Babyens intelligens er ikke noe man kan låne ting fra. Du kan ikke bare prøve å være litt kreativ, og så si at du har benyttet deg av Babyens intelligens!

Neida, for det fungerer ikke! Ergo er det helt uvitenskapelig.

Når man skal nyttegjøre seg av Babyens intelligens, som er det reelle alternativet til de voksne sin intelligens, så må man gå helhjertet inn for å utvikle Babyens intelligens.

Anders Johansen (hei!)

Og dette er det jeg hjelper deg med, når jeg presenterer min kunsttolkning, når jeg presenterer superhelter kan du godt si, siden det er det vi snakker på akkurat nå.

Hvordan går det?

Er denne teksten grei å lese? Grunnen til at jeg spør er at jeg sitter her og bare rabler alt sammen rett inn på computeren, som om jeg var en liten Baby som er strålende fornøyd med det den holder på med!

Som du skjønner, så omfavner jeg Babyens intelligens ganske helhjertet.

Det betyr at jeg slipper meg løs, er leken og fantasifull og har det morsomt, og er entusiastisk! Ja, og jeg elsker humor!

Derfor er det at jeg synes at det er kjempemorsomt å ikke tolke den kunsten jeg presenterer. Altså slik jeg nevnte over her.

Som Baby synes jeg at det er så utrolig morsomt å lure alle de voksne! Ja, det blir omtrent som å leke gjemsel, når ingen klarer å finne en!

KJEMPEMORSOMT!

Så dette her, det å prøve å hjelpe deg med å forstå og verdsette kunsten min, det sitter langt inne.

En liten innrømmelse

Jeg fikk en tilbakemelding fra Fredrik Grønstad i går om at teksten var i overkant fantasifull. Det var det jeg oppfattet at han prøvde å si.

Han hadde altså tatt en titt på det forrige innlegget her, innlegg nummer 7 i Oljeberget-serien.

Og det er klart at alle andre som er voksne vil være enige med han. Så da er alle de voksne enige, vet du. Og de voksne vet jo at de alltid har rett.

Så da bestemmer hele verden seg for at det jeg gjør når jeg tolker kunst, det er altfor fantasifullt! 🙂

Slik er det jo med de voksne. De voksne har selv bestemt at de alltid har rett. Så når alle voksne mener noe, så vet alle at det er slik. For de voksne tar aldri feil, for de voksne har alltid rett.

De voksne driver riktignok akkurat nå med å avlive Planeten her, men de mener at de aldri kan ta feil! 🙂

Men da skjønner du vel også hvorfor jeg som en Baby, mener at de voksne er DUMME?

De voksne er dumme. Det er bare det jeg sier!

Men det er klart at som Baby, så synes jeg at det er morsomt å leke. Og det som Fredrik Grønstad var inne på, det var at jeg kanskje kunne gjør ting litt annerledes.

Og det var jo velmenende, å indikere det. Og som Baby, så syntes jeg at det var en morsom idé!

Anders Johansen (heisann!)

Det var ikke en ide som jeg hadde kommet på selv, siden jeg synes at det er så morsomt å sitte og se på at de voksne driter seg ut, ved å hate galskap og fantasifullhet, slik at de innrømmer sine motiver for å operere en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig for de som oppfattes som gale av de voksne fordi de voksne har lagt galskap for hat.

Tro det eller ei, men jeg synes faktisk som Baby at det er kjempemorsomt å skrive slike lange setninger, for jeg tenker da på de voksne idiotene som skal sitte og prøve å lese dem!

🙂

Men Fredrik Grønstad kom med et forslag om at jeg kunne gjøre ting litt annerledes. Og selv om jeg ikke hadde kommet på noe slikt selv, siden jeg tross alt elsker å se de voksne drite seg ut og avsløre seg som Nazister, så syntes jeg faktisk at det var en morsom lek å leke. Altså det å forklare ting og tang… og se de voksne drite seg ut da også!

Så jeg forventer nå at de voksne fortsetter med å drite seg ut, selv om jeg prøver å lære dem helt grunnleggende ting om kunsttolkning, slike ting som at man må tolke nettopp det som fremstår som galskap.

Anders Johansen (tittentei!)

Så hvis jeg er så fantasifull og leken at det fremstår som galskap, så må du tolke det. For jeg bruker da et virkemiddel kalt overdrivelse, for å informere deg om hva du må sette fokus på, nemlig Babyens intelligens, altså lekenhet, fantasifullhet, humor og galskap!

Som Baby synes jeg forresten at utropstegn er flott! Punktum er derimot ikke like flott! Så jeg bruker en del utropstegn når jeg skriver, jeg da!!!!!

Anders Johansen (en leken krabat)

Angående utropstegn

Jeg forklarer jo andre steder her at et utropstegn er bokstaven i som betyr informasjon. Jeg bare snur den bokstaven opp ned for å illustrere hva jeg snakker på, som er at de voksne ikke ser informasjonen!

Så det er en hel haug med informasjon i det jeg skriver. Og dette forrige innlegget mitt, det kan man tolke og reflektere rundt inn i evigheten.

Skal jeg gå rett på sak?

Jeg kan gå rett på sak på det som kanskje er hovedbudskapet i forrige innlegg, utover at Ann Helen Nilsen er en helt fantastisk Superhelt!

Jeg som er en Baby synes i hvert fall at Ann Helen Nilsen er morsom og tøff! Hun er toppen! For hun er faktisk en Superhelt, noe som er helt magisk! Tenk at det finnes noe sånt! Og så er hun en morsom og søt klovn som produserer kunst helt spontant, noe som bare viser at hun er helt spesiell, og kjempemorsom!

Så hun er rett og slett morsommere enn alle andre. Derfor synes jeg at Ann Helen Nilsen er toppen!

Så som en Baby er jeg ikke opptatt av noen andre, for Ann Helen Nilsen er så morsom!

Jeg liker henne, jeg da.

Så her ser du, at det jeg snakker på, som er Babyens intelligens, det ligger også til grunn når jeg respekterer Ann Helen Nilsen som Superhelt. Og det er da et tegn på at det er helt korrekt tolkning, å konkludere med at jeg som kunstner ønsker å fremheve Babyens intelligens.

Forstår du hva jeg sier? Jeg sier at uansett hvordan du vrir og vrenger på det, så baserer jeg meg på Babyens intelligens, i det forrige innlegget!

Det er Babyer som først og fremst tror på Superhelter og som forelsker seg i klovner!

Så hele konseptet er et uttrykk for Babyens intelligens.

Og da håper jeg at jeg har klart å hamre gjennom det? Og det som både jeg og Ann Helen Nilsen sier, det er at vi trenger flere Babyer her!

For hun er jo gravid, og sier dermed at vi trenger flere Babyer her. Og det hun sier da, det er at vi trenger flere som respekterer Babyens intelligens, og som faktisk praktiserer Babyens intelligens.

Anders Johansen (in case you need to know)

Så Babyens intelligens er det vi trenger nå, for å rydde opp i alle problemer i hele verden. For det er nettopp de voksne sin intelligens som har forårsaket problemene. Og det er mangelen på Babyens intelligens som også har forårsaket problemene.

Menneskeheten har på sett og vis bare ett eneste verktøy i verktøykassa si. Og det at man kun har det ene verktøyet, det gjør at man får problemer. De tingene man bygger, for å si det sånn, får noen svakheter. Nettopp fordi man bare har ett eneste verktøy i verktøykassa si!

Og da nytter det ikke å prøve å rette opp i det feilene som har blitt skapt, med det samme verktøyet som skapte dem!

Det er det vi gjør her i dag. Vi prøver å løse problemene med den intelligensen som skapte dem.

We Can’t Solve Problems By Using The Same Kind Of Thinking We Used When We Created Them.

Albert Einstein

Og så til saken

Innlegget mitt inneholder svært mye informasjon. Og jeg skal nå illustrere dette veldig raskt.

Innlegget beviser at Ann Helen Nilsen er en Superhelt som er sendt av Gud. Ja, for det inneholder en del tall som stemmer, og det at så mange tall stemmer, det inntreffer ikke med mindre Gud ønsker å forklare at Ann Helen Nilsen er en Superhelt.

Dermed kan man lære mye om Gud, ved å studere Ann Helen Nilsen. For hun er sendt av Gud, utvalgt av Gud. Og så er jo de bevisene som spikrer henne som en Superhelt laget av Gud.

Dermed kan vi plutselig undersøke hva slags personlighet og hvilke verdier som Ann Helen Nilsen har, og lære noe om Gud. For Gud har sendt henne som en læremester og Superhelt!

Så dette handler også om å bli kjent med Gud.

I tillegg ser vi at det som Gud gjør, det er at Gud presenterer noen enkle tall og helt enkle ting som navnet og fødselsdatoen til Ann Helen Nilsen, og samtidig forventer at vi skal klare å tolke hva det hele betyr!

Og det som jeg illustrerer med mine tolkninger, det er at Gud da bruker fantasifullhet som et språk. Og da kommer alle de voksne på banen og sier at det ikke er lov! For hele poenget med et språk er jo at det ikke skal være åpent for tolkning!

Anders Johansen (yes!)

Men det sier da nettopp noe om Gud, at Gud ikke lytter til de voksne, og synes at det er kjempemorsomt å sende en slik Superhelt som Ann Helen Nilsen, når det samtidig er en test på om man respekterer fantasifullhet!

Ja. For det var bare det Gud lurte på, om de voksne har lagt Babyens intelligens for hat!

Så bare for å ikke dvele altfor lenge ved dette, så er Gud selv en Baby. Og Gud selv er i høyeste grad en person, og oppfører seg akkurat slik en person ville ha gjort.

Så du kan se for deg at Gud er verdens mest fantasifulle og kloke Baby, som synes at det er kjempemorsomt å bruke fantasifullhet som et språk!

For de voksne forstår jo ingenting da! Og når jeg kommer og presenterer de korrekte tolkningene, så fortsetter de voksne med å vise at de har lagt fantasifullhet for hat!

Så de voksne viser altså at de har lagt fantasifullhet for hat, ved at de aldri tenker på å tolke navnet til en slik superhelt som Ann Helen Nilsen. Mens jeg, bare for å ta meg til sammenligning, jeg klarer å identifisere Ann Helen Nilsen som Superhelt, uten å tolke navnet hennes!

For hun er jo helt latterlig! Hun er verdens mest fantastiske klovn, og opererer på et nivå som ingen voksne er åpne for at er mulig!

Men jeg ser med en gang hva hun er. Dermed har jeg juksa. For jeg vet at hun er en Superhelt, før jeg begynner å tolke navnet hennes.

Men så ser jeg jo, når jeg begynner å se på navnet hennes, at hun snakker på at hun er den utvalgte, ved at fødselsdatoen hennes er tallet 100, og ved at navnet hennes betyr 1814, og ved at det er 14 bokstaver i navnet hennes, og ved at navnet hennes også betyr tallet 4, og ved at kunstnernavnet hennes Blacklemon betyr tallet 55.

Og da handler det fortsatt om at jeg har juksa litt. For jeg har tolket så mye kunst, i samarbeid med Gud, at jeg vet hva Gud legger i de ulike tallene.

Tallet 55 for eksempel, det er et årstall for Gud. Det er årstallet 1955, som brukes i filmen Back to the Future. Og det tallet står da for slike ting som å stå opp igjen fra de døde, på et punkt i fremtiden.

Og grunnen til at jeg vet disse tingene, det er altså at jeg har tolket så mye kunst, at jeg har lært av erfaring hva de enkelte tallene står for.

Det er altså slik at Gud bruker et eget språk, som går ut på at det og det tallet har noen få betydninger.

Men uansett. Blacklemon er en kunstner som vil stå opp igjen fra de døde. Derav tallet 55.

Blacklemon = Black lemon = 5 5 = 55

Prøver meg med en overskrift!

Puh! Det blir liksom litt mye å lese uten overskrifter innimellom! Samma faen det! 🙂

Men jeg drev og snakket på at jeg har juksa litt. For jeg har tolket svært mye kunst. Og jeg kan ikke nekte for at jeg har Gud med meg også, når jeg tolker kunst.

Så vi er på sett og vis to personer her. Det er meg og Gud.

Og jeg har en helt grei dialog i forhold til Gud. Og det betyr at det jeg skriver blir kvalitetssikret av Gud.

Nå har jeg aldri hørt noe om at noe jeg har skrevet ikke har vært bra nok. For Gud ønsker alltid å prøve å ødelegge det jeg skriver, slik at ting går rett til helvete!

Så Gud er svært opptatt av at det jeg skriver må gå til helvete! 🙂

Gud er morsom slik! 🙂

Så jeg sliter litt her, ved at jeg har fått en samarbeidspartner, som rett og slett er en leken Baby som uansett synes at alt er godt nok, og som synes at det er kjempemorsomt å true folk med helvete!

Men jeg har da ganske god kjennskap til Gud. Og jeg forstår slike ting som at Gud kan motsi seg selv, uten at det er noen motsigelse. Og Gud har på sett og vis flere nivåer.

Så det å forstå Gud, det er umulig for alle andre enn meg. Og Gud elsker faktisk at jeg skriver slike ting, for Gud er en liten Baby som elsker å se på hvordan folk reagerer når jeg sier at jeg er den eneste som forstår seg på Gud!

Så alt er humor for Gud da, og Gud er ikke akkurat noen perfeksjonist.

Og nå begynner du forhåpentligvis å forstå at mine tolkninger, slike tolkninger som jeg presenterte i det forrige innlegget, det er et uttrykk for Gud sin intelligens, som er Babyens intelligens.

Gud har lurt hele verden

Det jeg sier er at alle som tror at de kjenner Gud, de tar feil. For Gud er en liten luring, som elsker å nettopp lure folk!

Og det handler delvis om at Gud elsker å latterliggjøre folk!

Så Gud er ganske nådeløs, når det gjelder dette med å latterliggjøre folk. Ja, for Gud er en svært leken og fantasifull Baby, slik at humor bare er en lek! Ja, alt er en lek, og alt sammen er kjempemorsomt!

Og jeg er forresten fullt klar over at du kvier deg for å innrømme at Gud er verdens mest lekne og fantasifulle Baby, men du bekrefter da bare at du er en voksenperson som har lagt Babyens intelligens for hat!

Som den møkkafitta du er!

Og bare for å presisere dette, enda en gang, så elsker Gud banning! Slike ord som møkkafitte, som ikke er lov, det er toppen for Gud!

For Gud er altså den typen Baby, som på liv og død… beklager ordbruken… skal gjøre det som ikke er lov!

Og derfor er Gud mentale lidelser også. For det er visst ei sekt av sønderdemoniserte og voksendemoniserte horefitter fra helvete her… som har bestemt at Gud ikke har lov til å være Satan!

Så da skal Gud på liv og død… beklager dette… være Satan!

Men så er det slik med mentale lidelser, at det er de voksne sitt hat for lekenhet, galskap og fantasifullhet, kall det hat for kunst, som gjør mentale lidelser til et problem.

Så Gud kan ikke ta noe ansvar for at de voksne har lagt Babyens intelligens for hat!

Og bare for å fortsette litt til nå, slik at du får et inntrykk av hvilken galskap, rytme og energi som Gud har, så må jeg nesten få lov til å presisere at de voksne mener at det å hate Babyens intelligens ikke er noen forbrytelse.

Anders Johansen (og Gud da…)

For de voksne mener nemlig at det å hate Babyens intelligens er det eneste akseptable! Ja, for det er bare da man er kompetent, når man hater Babyens intelligens!

Og Gud sitt svar på akkurat det, det er at Gud er mentale lidelser og dermed arresterer de voksne for å hate Babyer, ved at de voksne lures av sitt eget hat til å operere en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig.

Og de voksne opererer da en slik konsentrasjonsleir for ungdommer, i den tro at Gud ikke legger merke til at det hele er et hat for Babyer.

The Godmotherfucker

Men Gud er faktisk ikke blind. Så Gud mener at psykiatrien er et hat for både Babyer og ungdommer.

Og bare for å oppsummere litt nå, så ønsker de voksne å føre en diskusjon med Gud. Og den diskusjonen handler om hvorvidt de voksne hater Babyer. Og de voksne mener at de ikke hater Babyer, for de voksne er jo helt frie for hat, for i dag er jo samfunnet helt fritt for hat!

Og Gud avslutter og vinner den diskusjonen, ved at Gud ikke bare får de voksne til å hate Babyer, men også ungdommer.

Ergo avslører Gud ved å være mentale lidelser at de voksne ikke bare hater Babyer, men også ungdommer.

Gud er knalltøff!

Og det jeg forklarer deg nå, det er at Gud er villig til å gjøre omtrent hva som helst for å ta rotta på og straffe rasshøl.

Kort fortalt, så hater de voksne Babyer, ved at de er voksne og ved at de er stolte av å være voksne og ved at de mener at de alltid har rett, siden det er de som er voksne.

Gud straffer de voksne for å hate Babyer, men gjør det på en måte som sørger for at de voksne ikke forstår hva som foregår. Så helt konkret snakker vi da om at de voksne mener at når de fengsler ungdommer i psykiatrien uten at de får noen rettssak og torturerrer dem til døde på samlebånd, så handler ikke det om at de voksne hater Babyer.

For de voksne ville aldri har gjort noe slikt mot Babyer!

Men det som Gud lurte på, det var bare om de voksne hater Babyer. Og når man legger alt det som Babyer står for for hat, i så stor grad at man opererer en konsentrasjonsleir for ungdommer, som en direkte følge av det hatet, så har man faktisk innrømmet at man gjør omtrent hva som helst for å hate Babyer.

Og slik som jeg nå forklare ting og tang, slik kan jeg bare fortsette. Og det jeg kan si veldig kort, det er at når Gud er mentale lidelser, så er det Gud som gjør utallige ting på en gang. 

Det jeg forklarte nå, i forhold til Babyer, det er bare en ting. Det finnes så og si tusen andre grunner til at Gud velger å faktisk være mentale lidelser.

Ja. Mentale lidelser, det er for eksempel Gud som presenterer seg selv ved å forklare at hun eller han er helt sinnssyk.

For i folk sine øyne, så er Gud helt sinnssyk.

Så hva handler innlegget om?

Det jeg forklarer deg nå, det er at det forrige innlegget handler om Gud, og er et direkte uttrykk for Gud sin intelligens og Gud sine verdier.

Og jeg har allerede forklart deg at Gud er opprørsk. Det at du mener at Gud ikke kan være som en Baby eller som en person, det betyr bare at Gud er det.

For Gud nekter å ta ordre fra de voksne! Og Gud nekter å ta ordre fra horefitter!

Dere er onde, og Gud hater dere! Og det at dere har bestemt at Gud ikke kan gjøre det, det betyr bare at Gud gjør det!

Dere har selv bestemt en lang rekke ting om Gud, blant annet at Gud skal være en Baby.

For for det er den Guden som dere har fortjent. For dere voksne driver hele tiden og leker, leker rundt slike ting som makt og penger. Alt er en lek for dere!

Og straffa for det er at dere får en Gud som er uendelig mye mer leken og uendelig mye mer utspekulert enn dere selv er, og som også gjør ting i det skjulte, og som også er svært utspekulert og destruktiv i måten som man velger ut ledere på.

Og da er vi over på det. Når Gud velger superhelter, så velger Gud på en måte som er mest mulig destruktiv for samfunnet og de som styrer!

For de som styrer, de fører en krig mot alt som er hellig, inkludert Babyens intelligens!

Og de tar jo selv ting svært personlig, de som styrer. Og da gjør Gud det også. Og Gud tar det altså svært personlig at man hater Babyer, for Gud er selv en Baby!

Gud lager hakkemat av rasshøl

Det jeg snakker på nå, det er at Gud vet at Hamar Arbeiderblad ikke vil omtale Ann Helen Nilsen. Dette er en av grunnen til at hun får status som Messias.

Gud velger også sine ledere med omhu, for at det skal være mest mulig ødeleggende og destruktivt, gjøre mest mulig skade!

Poenget er da at når Gud velger Ann Helen Nilsen som Messias, så betyr det at Hamar Arbeiderblad har gjort det mot enda en person som er Messias.

Og som du kanskje legger merke til her, så er ikke jobben min heller som Messias å være populær. For Gud ønsker at samfunnet og de som styrer skal være ansvarlige for å hate meg! For det er hva de har fortjent å gjøre!

Poenget er da at alt det jeg sier nå, det er tolkninger av det forrige innlegget. Så du kan altså dedusere ting rett ut av det innlegget.

Dette er det jeg sier

Det jeg sier er at du kan lese det forrige innlegget tusen ganger, og du kan huske på at jeg har skrevet det inn på computeren min omtrent like raskt som du leser.

Jeg sliter litt på tastaturet her.. jeg må innrømme det. Innimellom blir jeg skikkelig stiv i fingrene!

Men jeg skriver i hvert fall så fort jeg kan. Og jeg skriver i ett sett. Og det du kan spørre deg da, det er hvordan det er mulig å gjennomføre de tolkningene jeg gjør.

Hva foregår oppe i hodet på med? Jeg beveger meg jo rundt på svært små flater, når jeg tolker. Og det er svært få andre som er i nærheten av å klare noe sånt.

Så hva foregår oppe i hodet på meg da?

La meg komme med en sammenligning. Hvis jeg hadde løpt hundremeteren på under ett sekund, fordi jeg bare trenger å ta ett steg, så hadde folk klaget over at jeg er sinnssyk og barnslig og så videre.

Det er det som skjer når jeg er svært fantasifull og leken, når jeg viser at jeg er verdens mest lekne og fantasifulle person.

Har du tatt en titt på mine Messias-bevis? Mine beviser er verdens mest latterlige, og de tar aldri slutt!

Og dette er ikke tull, altså.

Alt dette må du ta i betraktning, når du leser mine tolkninger. Og da må du rett og slett slutte å hate meg, og heller anerkjenne at jeg lærer deg svært mye, blant annet mye om Gud.

Gud er akkurat slik, slik som mine tolkninger er. Gud elsker altså å være klønete, slik som en klovn er, altså å gjøre feil.

Men så viser det seg senere at de feilene ikke var feil likevel. Og det er det som skjer nå, når jeg begynner å tolke og forklare her.

Merk nå at Gud er klok. Gud vet at hvis man blander perfeksjonisme inn i fantasifullhet, så ødelegger man fantasifullheten.

Så når Gud skal fremme fantasifullhet, så gjør Gud det til et poeng å være en klovn, vel å merke en klovn som fremstår som gal, og som ute av kontroll… nettopp fordi det hele tross alt handler om å fremme fantasifullhet og lekenhet som verdier!

Så du må slutte å sitte der og være sur og gretten, når jeg kjører på med å tolke ting som om jeg er en Baby som synes at alt den gjør er helt perfekt!

For jeg er da en læremester som lærer deg noe om fantasifullhet og om Babyens intelligens.

Men du hører jo ikke etter. Og derfor bare kjører jeg på med mine lekne og fantasifulle og latterlige tolkninger!

Så det at jeg bare fortsetter og fortsetter med galskap, det kan du fint tolke som en beskjed fra Gud om at Gud vet at du ikke hører etter!

Du fanger faktisk ikke opp på budskapet.

Her ser du at man må tolke mine tolkninger, og at man forresten kan tolke tolkningene av mine tolkninger og så videre.

Og da reagerer de voksne på at det er galskap. Men en Baby synes at det er kjempemorsomt!

Jeg snakker litt på dette – er det greit eller?

Jeg holder nå på å forklare at du sitter og ser på Gud sitt sinn, Gud sine tanker og Gud sin tenkemåte, når du leser mine kunsttolkninger.

Jeg har lært av Gud, hvordan man tolker Gud.

Men selv, så mener Gud at det ikke er tilfellet. Og det håper jeg at du forstår nå. At Gud er en typen person som mener at jeg langt fra har fått noen hjelp fra Gud, når jeg har tolket ditt og datt!

Der har du Gud.

Gud avviker ikke på noe punkt fra humor. Bare så det er sagt. Og Gud er i all hovedsak helt sinnssyk, sett fra folk sitt perspektiv.

Helt sinnssyk. Og dette prøver altså Gud å informere om, ved å være mentale lidelser.

Skal vi avrunde nå?

Jeg nevnte jo Fredrik Grønstad i innledningen. Det var han som plumpet inn med dette forslaget om at jeg kanskje kunne forbedre enkelte ting!

Så han er en klovn, han da. Og Gud elsker jo slike klovner. Og det er helt sant!

Så Gud synes altså at Fredrik Grønstad er morsom, for han driver og gir råd til selveste Messias! 🙂

Og dette betyr da at Fredrik Grønstad blir en superhelt. Ja, Gud så altså Fredrik Grønstad komme allerede før Universet ble skapt.

Jeg vet… Gud er helt sinnssyk! Jeg vet!

Men Gud har da sørget for at Fredrik Grønstad bærer med seg et aldri så lite budskap:

Fredrik Grønstad = 6 7 8 9 = 6 7 8 6 = sirkel rundt tallet 66

Han setter med navnet sitt en sirkel rundt tallet 66, som betyr både Ann Helen Nilsen og Make Up Sex.

Så det han gjør er altså å prøve å forklare at Ann Helen Nilsen er det rette svaret og er riktig, ved å sette en sirkel rundt henne.

Ja, for han synes jo at jeg bruker for mye fantasifulle sprell her. Han mener at det må da gå an å si det enklere!

Og de skriver han altså tallet 66, og setter en sirkel rundt det tallet.

Og som jeg forklarte i det forrige innlegget, så står tallet 66 både for navnet og kunstkonseptet til Ann Helen Nilsen.

Så han mener da at vi må merke oss begge deler!

Og tanke hans er da at det bør være rimelig klart for folk, hva man mener når man setter en sirkel rundt tallet 66, i hvert fall etter det forrige innlegget, som han kommenterte på.

Okay?

Skal jeg nå forklare dette i detalj:

Fredrik Grønstad = 6 7 8 9 = 6 7 8 6 = sirkel rundt tallet 66

Fredrik Grønstad er et navn som betyr følgende:

Fredrik Grønstad = 7 8 = 9

Jeg teller alltid videre, når jeg har å gjøre med tellende tall. Så tallene 7 og 8 betyr tallet 9.

Og nå håper jeg at dette ikke blir for smertefullt for Fredrik Grønstad, å bli tolket på denne måten av selveste Messias… men… jeg bare presiserer følgende:

Fredrik Grønstad = 7 8 = 9 = 66

Allerede underveis i tolkningen, før jeg kommer til den endelige tallrekken, så sier Fredrik Grønstad tallet 66. For tallet 9, det er nemlig et 6-tall som er snudd opp ned. Ergo må man snu det. Men da kan man si at man hadde et 9-tall, som er å regne som et 6-tall, og så fikk man et 6-tall, som også er å regne som et 6-tall. Dermed får man plutselig to 6-tall, fordi man snur et 6-tall den andre veien, og får to ulike tall som begge er 6-tall.

Så tallet 9, det er tallene 9 og 6, som begge er 6-tall, og som dermed tolke som tallet 66.

Og det jeg snakker på nå, det er altså følgende:

Fredrik Grønstad = 7 8 = 9 = 9 6 = 6 6 = 66

Det var det jeg prøvde å skrive over her, men så skrev jeg det bare litt kortere, slik som dette:

Fredrik Grønstad = 7 8 = 9 = 66

Poenget er da at allerede underveis i tolkningen her, så fremhever Fredrik Grønstad tallet 66.

Bare så det er sagt. Dermed understreker han midtveis hva han snakker på, nemlig tallet 66.

Men så fortsetter han, for se nå her:

Fredrik Grønstad = 6 7 8

Ser du den? Du har tallene 7 og 8, men så er det noe som ikke stemmer. For fornavnet hans begynner jo på bokstaven F, som er tallet 6. Og da passer det jo veldig godt!

For da får man tallrekken «6 7 8», som teller til 9, og som dermed betyr tallet 9, slik som dette:

Fredrik Grønstad = 6 7 8 = 9

Men så legger man da merke til at man har telt fra tallet 6 til tallet 9, som er et 6-tall som er snudd opp ned.

Dermed teller man faktisk fra tallet 6 til tallet 6, når man sier navnet til Fredrik Grønstad. Og da snakker vi om en sirkulær tallrekke, altså en sirkel. Vel å merke en sirkulær tallrekke som fremhever tallene 6 og 6, altså tallet 66, og som dermed kan sies å sette en sirkel rundt tallet 66.

Forstod du den?

Dette er det jeg snakker på. Folk som kommer i kontakt med meg blir Superhelter. Og disse Superheltene er klovner.

Og Fredrik Grønstad er en av disse Superheltene. Og måten han bidrar inn i dette kunstverket på, den er jo ganske klovneaktig.

Og det du kan legge merke til, det er at også Fredrik Grønstad bruker navnet sitt som et kunstverk. Og dette er altså noe som kjennetegner alle Superhelter, at navnet deres er et kunstverk.

Og akkurat i det ligger det et budskap. Og budskapet er at de er viktige personer. Det er derfor at Gud velger å bruke navnet deres som et kunstverk.

Så når man ser på Fredrik Grønstad og ser en person som er modig og tøff, og som er opptatt av nytenkning og av sannhetssøken, samtidig som man ser at navnet hans er et klovnenavn som bidrar rett inn i kunsten til Ann Helen Nilsen, så blir det veldig klart at han er en Superhelt.

Og da er det ingenting som noen kan si på det. For Gud er en svært sta og trassig Baby. Så når Gud først har bestemt at Fredrik Grønstad er en Superhelt, så er det ingenting som noen kan gjøre med det.

Så det man rett og slett må gjøre som samfunnet da, det er å studere Fredrik Grønstad i detalj, altså hva slags personlighet og hvilke verdier han har, og hvilke ting han brenner for.

Og da kan man også lære noe om Gud. For Gud ønsker altså å bli representert av Fredrik Grønstad.

Og da kan folk si hva de vil om det. Men Gud er som jeg har forklart en svært leken og fantasifull Baby, som synes at det er svært morsomt å stemple folk som Superhelter.

Og da hjelper det ikke om du som voksenperson kommer og prøver å diskutere dette. For dette er først og fremst morsomt for Gud. Kjempemorsomt!

Og når Gud synes at noe er så morsomt, så er det ingenting man kan si eller gjøre for å få Gud på andre tanker. Og det er vel å merke ingenting som Gud synes er så morsomt som å stemple folk som Superhelter.

For Gud synes nemlig at det er morsomt å sitte og se på hvordan de reagerer da!

Ja. Blir de i tvil? Eller er de sikre på at de ikke er en Superhelt? Eller visste de fra før at de var det?

En lærelekse om Gud

Så Fredrik Grønstad fikk seg ei lita lærelekse om Gud her.

Og bare så Fredrik Grønstad forstår dette, så er det ingenting han kan gjøre for å endre på det faktum at han selv har status som Messias i dette Universet.

Og jeg kan bare presisere at Gud synes at det er kjempemorsomt å kalle han for Messias, av den enkle grunn at det ikke er lov! For det har de voksne bestemt at ikke er lov!

En tolkning til!

Jeg blir bedt av Gud om å tolke navnet til Fredrik Grønstad en gang til, slik at folk forstår hva slags Superhelt han faktisk er. Så okay, da gjør jeg det!

Nytter j ikke å si imot Gud! I hvert fall orker jeg ikke det, for da begynner bare Gud å erte og mobbe og torturere meg og slikt. Så jeg tror heller at jeg bare jatter med som ei horefitte her nå, og tolker Fredrik Grønstad sitt navn enda en gang:

Fredrik Grønstad = F G = H = HH = Heil Hitler!

Det vi snakker om her, sorry. Det som Fredrik Grønstad snakker om her, det er at man har to bokstaver. Så da er det altså det han snakker om, to bokstaver.

Og da blir spørsmålet hvilke to bokstaver han snakker om, ikke sant?

Og da må vi se på de to bokstavene han oppgir, som er bokstavene F og G, som er etter hverandre i alfabetet og som dermed kan sies å telle til bokaven H og som dermed kan sies å representere bokstaven H.

Så da får vi bokstaven H. Men så sa jo Fredrik Grønstad at det var snakk om to bokstaver, så da blir det korrekte svaret faktisk HH, som betyr Heil Hitler.

Han snakker da på at dette samfunnet hater Superhelter, slike Superhelter som Ann Helen Nilsen, som vel å merke er en varsler.

Kort oppsummert

Så Fredrik Grønstad fremhever altså Ann Helen Nilsen og hennes varslings- og kunstkonsept som er Make Up Sex. Dette gjør han vet å sette en sirkel rundt tallet 66.

Dernest sier han ganske enkelt «Heil Hitler!» og presiserer da at dette samfunnet hater varslere som Ann Helen Nilsen, a.k.a. Blacklemon.

Videre er det slik at Ann Helen Nilsen fikk sparken fra en bestemt virksomhet, og det at hun fikk sparken fra den virksomheten, det kan tolkes som at hun ble plassert i psykiatrien.

Dette forklarer jeg i et lengre innlegg om Ann Helen Nilsen. Poenget er bare at da Ann Helen Nilsen fikk sparken, så sa hun på sett og vis at hun var en psykiatrisk pasient som ble plassert i psykiatrien. Og samtidig omtaler hun seg selv som en klovn, på bloggen sin.

Dermed sier hun at de som er fanger i psykiatrien er klovner, altså kunstnere som drar en spøk om at Gud er Satan og at alle rasshøl kan glede seg til de kommer til helvete, for se hva Gud er villig til å gjøre mot helt uskyldige ungdommer!

Og Fredrik Grønstad kommenterer altså på dette, ved å si «Heil Hitler!» Og han presiserer da at det er sant som Tone Bjerke Tunita sier, at psykiatrien er en Nazi-konsentrasjonsleir fra Andre Verdenskrig.

Nå har jeg ikke tolket Tone Bjerke ennå, men hun fikk også sparken fra den virksomheten som Ann Helen Nilsen fikk sparken fra.

Og det at så mange personer får sparken fra den virksomheten, det kan vi også tolke. Det betyr at man plasserer svært mange personer i psykiatrien. Og det kan vi også tolke!

Det betyr at man plasserer hvem som  helst i psykiatrien. Og det kan vi også tolke!

Og det betyr at man faktisk plasserer Superhelter i psykiatrien.

Han presiserer dette

Og jeg presiserer nå at Fredrik Grønstad er den typen person som foretrekker å være saklig. Han har altså ikke noe ønske om å være Messias, eller en slags Superhelt.

Slik sett er han hvem som helst, når det nå viser seg at han er en Superhelt. Dermed snakker han på dette med at hvem som helst kan være en Superhelt.

og helt konkret sikter han da til at de som fremstår som gale, de kan også være en Superhelt, for hvem som helst kan være en Superhelt.

Dermed fremhever han faktisk at de som sitter innesperret i psykiatrien er Superhelter. Og da forstår vi hvorfor han velger å bruke disse ordene:

HEIL HITLER!

Her går det unna!

Alt dette som jeg skrev nå nettopp, det skrev jeg inn med rasende fart på computeren. Og hvordan klarer jeg dette?

Jeg sletter jo ikke ting jeg skriver, altså! Aldri sletter jeg et avsnitt en gang!

Hvordan klarer jeg å være så fantasifull og leken at jeg får så mye ut av noe svært enkelt? Tja, ikke vet jeg!

Men jeg har hatt såpass mye med Gud å gjøre, at denne typen ting, denne tankemåten her, denne klovneaktige og barnslige tankemåten og lekenheten her, den smitter over på meg.

Opprinnelig var jeg ganske seriøs, jeg da. Men etter hvert har jeg lært meg å verdsette slike ting som å praksiser galskap og fantasifullhet over en lav sko, rett og slett som en lek rundt sannheten.

Og en av de sannhetene som jeg leker rundt akkurat nå, det er altså at Babyens intelligens er det eneste som kan redde menneskeheten nå.

Dette var det jeg forklarte over her, i forhold til at de voksne sin intelligens har ødelagt mye her, og er i ferd med å drepe Planeten.

Tone Bjerke Tunita

La meg nå fremheve hvordan dette fungerer. Ann Helen Nilsen ankommer. Så ankommer det en lang rekke andre Superhelter også. Og så viser det seg på magisk vis at de alle sammen støtter opp om Ann Helen Nilsen.

Det som viser seg da, det er at Ann Helen Nilsen er en svært viktig Superhelt, som verden trenger å merke seg.

Og bare for å ta dette veldig kort nå, så har vi en kunstner her på Ottestad en plass… jeg har da faen meg ikke sjekket hvor hun bor! Tror det er på Ottestad… mener å huske det ja!

Men hun heter i hvert fall Tone Bjerke Tunita:

Tone Bjerke Tunita = 4 6 6 = 4 66 = korsfeste Ann Helen Nilsen

Hun snakker litt på det å korsfeste Ann Helen Nilsen, for tallet 4 betyr kors eller korsfestelse, eller «korsfeste» når et er snakk om en bestemt person.

Dette er da det jeg snakker på. At det ankommer en rekke Superhelter som støtter opp om og som fremhever Ann Helen Nilsen.

Tone Bjerke tolker jeg i detalj i et annet innlegg, muligens i flere. Poenget er bare at hun på Facebook oppgir følgende navn:

Tone Bjerke (Tunita) = Tone Bjerke Tunita

Jeg bare fjerner parentesen der, når jeg skal tolke navnet hennes.

En spesialtolkning

Bare for å illustrere… eh… hvor dyktig jeg er… kremt… så kan jeg nå gjennomføre en spesialtolkning av navnet til Tone Bjerke Tunita, okay?

Det er en tolkning som jeg ikke har presentert tidligere, men som er svært relevant:

Tone Bjerke (Tunita) = 4 6 (6) = 4 9 = 49 = Man har fått menneskerettigheter nå

Her ser du at hun snakker på et 6-tall som kan være to 6-tall. Ergo snakker hun da på et 9-tall. Og da oppgir hun altså årstallet 49, som er året etter at man fikk menneskerettigheter.

Samtidig har hun det enkle eller korte navnet, som betyr årstallet 1946:

Tone Bjerke = 4 6 = 46 = Andre Verdenskrig er slutt nå

Her ser du at Tone Bjerke med navnet sitt ikke bare sier at Ann Helen Nilsen skal korsfestes, som en Superhelt, samt at hun blir korsfestet i negativ forstand av Hamar Arbeiderblad. Men hun minner også om at Andre Verdenskrig er slutt nå, samt at man har fått menenskerettigheter nå.

Dette sier hun ved å oppgi årstallet etter Andre Verdenskrig og årstallet etter at man fikk menneskerettigheter.

For man fikk jo menneskerettigheter i 1948. Jeg vet ikke om alle lesere vet det?

🙂

Poenget er da at Tone Bjerke også snakker på Nazisme, når hun oppgir tallet 46. Og når hun sier disse tingene som jeg nettopp har forklart, i konteksten av psykiatrien, så blir det hele veldig «tight».

For som jeg sa snakker hun på seg selv som en psykiatrisk pasient, ved at hun fikk sparken fra en bestemt virksomhet, den samme virksomheten som Ann Helen Nilsen fikk sparken fra.

Og etter at hun har presisert at hun snakker på psykiatrien, så minner hun om at Andre Verdenskrig er slutt nå, samt at man har fått menneskerettigheter. Og da snakker hun fortsatt på psykiatrien.

Så disse Superheltene snakker alle sammen på psykiatrien, og kritiserer psykiatrien som en moderne form for Nazisme.

Og da er det jeg minner om at Gud faktisk er mentale lidelser. Og at Gud selv har fremprovosert psykiatrien, og dermed føler et visst ansvar for å rydde opp litt nå.

Men så ønsker ikke Gud å gjøre den jobben selv. Derfor sender Gud slike Superhelter og klovner som Fredrik Grønstad, Ann Helen Nilsen og Tone Bjerke!

Gud er nemlig en liten Baby som elsker slike klovner. Altså personer som ikke vet hva i helvete de holder på med, samtidig som de er veldig søte!

Kall det søte klovner, da!

Klovner som bærer visdom inn i verden, akkurat slik som Babyer gjør.

Oppgjørets time

Jeg advarer om at dette er oppgjørets time. Og jeg advarer om at det å straffe rasshøl bare er morsomt for Gud, bare er en lek for Gud!

HA-HA-HA!

Merk nå dette. At for Gud er alt morsomt. Alt er bare humor! Gud er en litt spesiell Baby som har forpliktet seg 100 prosent til humor!

Og Gud er også veldig entusiastisk og bestemt, og fortaper seg totalt i leken. Og dette betyr at når Gud skal ta et oppgjør med de som er ansvarlige for psykiatrien, så gjør Gud dette utenfor Universet.

For Gud ønsker nemlig å ha helt frie tøyler, slik som de også har i psykiatrien.

Og misforstå meg rett. For Gud er alt dette bare morsomt! For de voksne rasshøla ønsket nemlig å fortsette med å operere en Nazi-konsentrasjonsleir for samfunnets ofre… også etter at Fredrik Grønstad, Tone Bjerke og Ann Helen Nilsen hadde ankommet og sagt sitt om hva de mener om psykiatrien!

Og det er jo kjempemorsomt, at de voksne gjør det klinkende klart at de ønsker å leke den leken! Altså den som handler om at helvete aldri tar slutt!

Og nå må dere altså ikke misforstå meg. For Gud er alt sammen bare humor! Alt sammen er en lek!

Og det betyr at denne fantasifulle og sinnssyke kunsttolkningen som jeg praktiserer, det er et ganske greit bilde på hvordan Gud er.

Gud er altså helt sinnssyk. Jeg bare sier dette.

Og Gud ønsker bare å leke, og Gud fortaper seg helt i leken!

DETTE ER KJEMPEMORSOMT!

Og hva er det som er så morsomt? Jo, de rasshøla som styrer dette samfunnet, de ønsket å måle krefter med Superhelter!

Og dette er altså ting som Gud sitter og ler seg skakk av! Ja, Gud har aldri vært med på noe morsommere!

De styggeste løgnerne og rasshøla og massemorderne som verden noen gang har sett… ønsker å måle krefter med verdens største Superhelter!

Jippi! Denne leken er så morsom!

Slik som dette er det altså at Gud «tenker». Og du kan bare ta en titt på hvordan Gud holder på, ved å lese mine kunsttolkninger. Jeg holder normalt på veldig lenge, og bare kjører på, som om jeg var gal!

Og slik er altså Gud. Gud bare kjører på, og synes at det å leke er så morsomt at leken ikke tar slutt, heller!

Så leken er Gud!

Jeg forklarer litt rundt Gud her, for å presisere at mine blogginnlegg for tiden handler om Gud. De er representative for Gud sin lekenhet, Gud sin fantasifullhet og Gud sin galskap og humor!

Gud er den typen person som ikke synes at noe er morsomt med mindre det er helt sinnssykt!

Gud har altså forpliktet seg til å være helt sinnssyk! Og dette er også en advarsel til dere som er stemplet som Superhelter av Gud.

Gud er helt sinnssyk. Og når Gud sender dere som Superhelter, så kommer Gud til å følge opp det på måter som er helt sinnssyke!

For det har nemlig rabla for Gud! For de rasshøla som styrer her, de ønsket nemlig å leke den leken. Altså den leken som handler om at det har rable for den som styrer!

Så jeg beklager da dette, at dere som har status som Messias her, på sett og vis representerer en person som er helt sinnssyk! Men det betyr i hvert fall at dere ikke behøver å tenke så mye over hva dere gjør og ikke gjør.

For dere representerer uansett verdens mest sinnssyke person, altså Gud.

Så bare kjør på, slik som Ann Helen Nilsen, med å gjøre ting som ikke er lov, slik som å kritisere inkompetente ledere og kle seg ut som klovn og slikt!

Jeg sier bare at dere er satt fri nå. Dette med at dere er Messias, det forplikter ikke. Dere er satt fri til å gjøre hva som helst!

Men for å si det som det er, så er Gud synsk, og Gud har også forutsett alt dere kommer til å gjøre. Men samtidig så er jo Gud veldig nysgjerrig på hva dere kommer til å gjøre, som Messias.

Og der har du altså Gud. Gud er helt sinnssyk, sett fra folk flest sitt perspektiv. For det ene utelukker ikke det andre for Gud.

Så Gud tuller fælt da.

Sånn. Nå tror jeg at jeg har gjort meg forstått, i hvert fall hvis dere alle sammen kjører dette innlegget inn og ut av horefitta deres til det går for dere, som Gud ville ha sagt det!

🙂

På overtid

Det var jo en fin avslutning, det der. Men så er det ikke nødvedigvis slik at ting tar slutt selv om det tar slutt. For noen ganger kommer folk til helvete og slikt, fordi de ikke respekterer Superhelter.

Det sitter noen der på stortinget, som hater Babyer, ungdommer, kunstnere, samfunnskritikere og slike Superhelter som Fredrik Grønstad, Ann Helen Nilsen og Tone Bjerke.

Dette samfunnet har en egen Nazi-konsentrasjonsleir for kunstnere og samfunnskritikere, og det er nettopp den konsentrasjonsleiren som disse Superheltene kritiserer.

Og i den forbindelse har Fredrik Grønstad, som vel å merke foretrekker at ting er så jordnært og konkret som mulig, et aldri så lite forslag:

Fredrik Grønstad = 6 7 8 9 = sirkel rundt 66

Du husker vel den der, slik at jeg ikke trenger å ta med alle stegene i tolkningen?

Han setter en sirkel rundt tallet 66, som kan tolkes på følgende måte:

66 = 6 6 = SEX SEX = ERNA SOLBERG EXIT ERNA SOLBERG EXIT

Det som Fredrik Grønstad prøver å gjøre, er altså å trekke ting ned på et litt mer praktisk og håndfast og konkret nivå, slik at det ikke blir så jævlig fantasifullt!

Så han sier da at man må fjerne Erna Solberg. Men så må vi da stoppe opp og tenke oss om, når han sier det. For Fredrik Grønstad er nemlig sendt av Gud, og er dermed et geni, et kunstnerisk geni altså.

Så hva prøver et slikt geni å si, et geni som representerer verdens mest lekne Baby, Gud?

Tja. Ikke vet jeg. Men Erna Solberg er såpass stor at hvis man skal klare å fjerne henne, så er det fare for at hele stortingssalen blir med på kjøpet.

Det å fjerne henne kan fort bli en fjerningsprosess på en så stor skala at man ender opp med å rydde hele stortinget. Dermed fjerner man altså alle politikere.

Og hva er det at Fredrik Grønstad prøver å si da? Jo, man må fjerne politiske partier. For man har jo fjernet alle politiske partier, når man har fjernet alle politikerne. Dermed er det det han snakker på.

Tror du meg ikke?

Han snakker på at man må fjerne noe som er stort. Du er enig i det, ikke sant? Dermed snakker han ikke på å fjerne hver enkelt politiker, men noe som er større enn Erna Solberg.

Og hva er på sett og vis neste nivå opp fra en enkeltpolitiker som Erna Solberg? Hva er større enn Erna Solberg? Jo, det politiske partiet som hun er en del av.

Ergo snakker Fredrik Grønstad på at man må fjerne politiske partier.

Og hvis du nå sitter der og lurer på hvorfor bokstaven X står for EXIT, så ligger det liksom i kortene.

Du kan tolke bokstaven X som en enkel måte å si ordet EXIT på, hvis du ønsker å fremheve ordet IT, ved å fjerne det.

Og dette er nøyaktig hva Fredrik Grønstad gjør. Og da må vi altså tolke ordet IT. Og det betyr at Erna Solberg ikke er menneskelig. Hun er IT, altså «det», eller en ting om du vil.

Så han sier at vi har umenneskelige ledere i dette landet. Og da forklarer han dette med at vi har politiske partier. Forstår du?

Grunnen til at vi har umenneskelige ledere er at det er den typen ledere som politiske partier tiltrekker seg. Derfor er det altså at Fredrik Grønstad snakker på «umenneskelig», politikere og politiske partier i samme setning.

Politiske partier er altså ei oppskrift på umenneskelige ledere. Derfor må de fjernes.

Men hva slags ledere skal man ha på stortinget da, ikke sant? Og dette spørsmålet besvarer Fredrik Grønstad nettopp ved å fremheve IT, som er navnet på den skrekkfilmen som har premiere her i Norge den 08.09.17:

08.09.17 = 8 + 9 +17 = 34 = 5 = Guds Hånd

Dermed sier Fredrik Grønstad at det er personer som har bevist at de er sendt av Gud, altså personer som han selv, som skal sitte på stortinget. Altså slike klovner som han selv.

Og normalt må man også bevise at man er en dyktig samfunnskritiker, slik at man beviser at man er en klovn som korsfester andre:

IT = I T = I crucify = Jeg korsfester

Filmen med navn IT snakker på at det er Guds Hånd som korsfester, og at det altså ikke er de som korsfester Guds Hånd som korsfester.

Og forklaringen på dette er altså helvete.

Og Gud sitt syn er at hvis man på noe måte overser en superhelt, for eksempel en Superhelt som Fredrik Grønstad, så vil man brenne i helvete for det. Man blir da korsfestet av Gud.

Merk at Gud mener at det å ikke omtale en Superhelt, det å sensurere en Superhelt bort fra virkeligheten, det er verdens største forbrytelse. Det er å korsfeste Superhelten.

Derfor skal man altså huske på… at det er klovner som korsfester. Ja, for Gud sender jo klovner som Superhelter. For Gud er intet mindre enn en liten Baby som elsker klovner.

Og den Babyen elsker også å leke Satan, bare så det er sagt, slik at vi ikke får noen misforståelser.

Bare som et lite tilleggsmoment her, så fremhever Fredrik Grønstad nettopp ved å fremheve ordet IT at det han snakker på å fjerne, det er altså IT, eller det, altså politiske partier.

Ikke en bestemt person, men det. IT.

Så man må altså tolke litt slik frem og tilbake, som om man er en liten nysgjerrig, leken og klønete Baby, når man skal tolke de Superheltene som Gud sender.

De må jo ha hjelp med å få frem budskapet sitt, disse folka! Men det er da ment som humor fra Gud sin side. Ja, jo mer latterlig, desto… eh… morsommere!

Litt av noen klovner!

Som du nå forhåpentligvis er i ferd med å ta inn over deg, så sender Gud klovner. Og det er da å regne som en trussel fra Gud sin side.

Det er vel å merke en trussel fra Gud om at Gud heller ikke har noe imot å tulle litt… ved å for eksempel være Satan.

Så Gud kan også tulle litt, ved å være Satan!

Det ligger en trussel der, når Gud sender klovner. Jeg vet ikke om folk fanger opp på det. Derfor prøver jeg å få frem det budskapet, da vet du!

Slik at folk på sett og vis ble advart, og ikke av hvem som helst, heller.

Ja. Dette samfunnet ønsket å leke med autoriteter, leke en lek som handler om hvem som er den største autoriteten. Og helt konkret så ønsket de voksne rasshøla å leke en lek med Babyer som handler om hvem som er den største autoriteten.

Og dette er den leken som Gud nå ønsker å leke med rasshøla, fordi de selv bestemte at det var den leken man skulle leke.

Derfor kommer det nå en rekke Superhelter, her på Oljeberget. Nå bor riktignok ikke Fredrik Grønstad her på Ottestad, på Oljeberget her hvor idrettslaget OIL holder til. Men har bor jo i Norge, og slik sett på Oljeberget.

Og dette kan vi jo tolke på flere ulike måter, bare for å fortsette litt til som om det er jeg som har klikka her, og ikke de rasshøla som styrer landet.

Det vi snakker om er at Fredrik Grønstad er litt i tvil om hvorvidt han ønsker å være med på dette Superheltlaget. Og det har å gjøre med at han er en ganske jordnær person som foretrekker at ting ikke blir altfor fantasifullt.

Og da snakker han faktisk på det. Men siden han er en klovn som er sendt av Gud og som ikke fatter bæra av hva han holder på med, så må vi tolke det han sier meget nøye.

Så jeg gjentar da at han sier at han foretrekker at ting ikke blir altfor fantasifullt. Og da snakker han fortsatt på psykiatrien!

Hva trodde du han snakket på? Han er jo sendt av Gud for å avskaffe psykiatrien!

Og hva er det egentlig at Fredrik Grønstad snakker på, når han sier at han foretrekker at ting ikke blir for fantasifullt? Jo, han snakker da på at det å opprette en konsentrasjonsleir for ungdommer hvert fjerde år, det er kanskje i overkant oppfinnsomt og fantasifullt og hele pakka, særlig i et moderne demokrati hvor man skal ha menneskerettigheter, inkludert rettssikkerhet og ytringsfrihet.

Så han snakker litt på at man kan bli litt for fantasifull også!

Så der ser du hvordan man tolker denne typen Superhelt som Gud sender. Man må rett og slett stoppe opp, lytte til hva de sier, og så prøve å forstå hva de egentlig sier.

Som sagt, så sender Gud klovner.

Og selvsagt kan du banne på at Gud ler godt av at folk må begynne å tolke folk, på denne måten! 🙂

Ja. For Gud synes jo at det er kjempemorsomt! Så Gud elsker å stelle i stand slike problemer!

HA-HA-HA!
HA-HA-HA-HA-HA!

Og som jeg nettopp har forklart, så blir ikke problemene noe mindre hvis man nekter å tolke de klovnene som Gud sender. For det er altså de som korsfester, og ikke motsatt.

Da avslutter vi!

Det er ikke bare du som leser dette, som blir dyktig lei av at Gud nekter å stoppe. Jeg som skriver dette blir også lei av at Gud alltid skal skrive litt mer!

Å ja. Okay. Nå skjønner jeg hva Gud snakker på. Oi da! Jeg glemte visst å tolke dette:

IT = TI = 10 = J = SMILEFJES = KLOVN

Poenget er bare at man fint kan snu ting opp ned, når man tolker kunst, som et bilde på at alt er opp ned i denne verden. Så filmtittelen IT, den betyr faktisk helt konkret «klovn».

I tillegg til at den selvsagt handler om en klovn.

Og budskapet… det var da som bare faen  hvor mye jeg glemmer å presisere her!

Faen!

Og budskapet i den filmen er at noen ganger er klovner litt farlige.

Har jeg da… sorry… har da Fredrik Grønstad gjort seg forstått?

Og snakker han da fortsatt på psykiatrien? Neida! Hvorfor skulle han gjøre det? Han er bare Gud sin offisielle budbringer her, og Gud er verdens fremste motstander av psykiatrien!

Poenget er da at han sier et eller annet om at klovner kan være farlige. Potensielt. Rent hypotetisk. Særlig hvis de er sendt som kunstnere og for eksempel er merket som Superhelter av Gud.

For eksempel fordi de har fått en mental lidelse, som er et kunstverk som man får rett fra Gud, kall det et Superheltmerke som man får fra Gud.

Gud er i hvert fall litt slik. At Gud tuller fælt. Så når Gud skal sende Superhelter, så skjer det ofte at de er helt sinnssyke, også!

For Gud synes at det er kult, altså å være helt sinnssyk. Det er jo morsomt! Da er man i live!

I hvert fall inntil man blir torturert til døde i psykiatrien.

Okay?

Nå tror jeg at vi likeså godt kan avslutte, for nå går det mye i det samme her, noe som forresten er et bilde på helvete.

Men drit i det. Nå tror jeg at jeg har hjulpet Fredrik Grønstad med å få frem mye av budskapet sitt.

Politiske partier må avskaffes, psykiatrien må legges ned og Ann Helen Nilsen må respekteres og man må praktisere Make Up Sex, altså en form for hevn hvor man svinger sannhetens sverd.

Ja, og så må man huske på at noen ganger, så er klovner farlige.

Bare en liten ting til!

Nå er det jo slik at disse Messias-figurene som Gud sender, de har ofte ganske mye på hjertet.

Så jeg beklager dette. Men du vet jo hvordan det er med folk. Gir du dem makt, så får plutselig trompeten en annen lyd!

Slik er det visst med Fredrik Grønstad også, for jeg kan ikke se noe mer til at han har lagt fantasifullhet for hat, akkurat!

For det er klart at når han henviser til filmen IT, slik jeg forklarte over her, så varer den filmen i 2 timer og 14 minutter, som er 134 minutter, som kan tolkes som tallet 15, i lys av at datoen for filmen er tallet 34, som betyr 5.

Så det er altså via datoen allerede etablert at tallet 34 står for tallet 5. Dermed betyr 134 minutter faktisk 15.

Og så har filmen 15-års aldersgrense.

Og da mener Fredrik Grønstad at vi skal se nærmere på tallet 15, som betyr følgende:

15 = 1 5 = Gud Guds Hånd

Tallet 1 betyr Gud, og tallet 5 betyr Guds Hånd. Dermed snakker Fredrik Grønstad på at en klovn som han selv og en klovn som Ann Helen Nilsen og Tone Bjerke  på sett og vis ikke kommer alene.

Filmen IT handler jo om at klovner noen ganger er farlige. Og forklaringe på hvorfor klovner noen ganger er farlige, den er altså at noen ganger kommer klovner med Gud på slep.

Så selv om en klovn kanskje ser ut som om den er helt alene. Så er den ikke helt alene likevel.

Og da snakker vel ikke Fredrik Grønstad på psykiatrien, fortsatt? Neida, for han er jo ikke Gud sin offisielle representant eller noe sånt, neida!

Og som den klovnen han er, så er han ikke helt ferdig med å snakke. Og det han sikter til nå, skjønner jeg, det er at den klovnen som er farlig i denne filmen som har premiere på kino snart, den er et barn.

Så noen ganger… sånn rent hypotetisk liksom… så er barn farlige klovner. Han sikter da til at Babyer, kall det eventuelt barn, har status som Guruer i dette Universet, og slik sett er sendt av Gud.

Dette betyr da at Gud følger ganske godt med på hvordan de barna blir behandlet av de voksne rasshøla, og den typen ting og slikt, okay?

Så man må altså huske på at enkelte klovner ikke kommer alene, og at de klovnene potensielt kan være ganske farlige.

Bare en liten ting nå

For å være helt ærlig, så er jeg ikke 100 prosent sikker på at den klovnen i filmen IT er et barn. Men den ser ut som om den kan være det, og det er det riktig å tolke den som det.

Men det er klart at man kan også tolke det at man blir usikker på om klovnen er et barn. Og det kan man tolke som at noen ganger, så er jo ikke klovner barn.

Og det kan man tolke må mange ulike måter. Man kan for eksempel si at det betyr at man må slutte å behandle de klovnene som styrer landet som om de er barn!

For det er ikke alltid at klovner er barn.

Så man må altså huske på dette, når man tolker den filmen som Fredrik Grønstad henviser til, at noen ganger så er ikke klovner barn.

Og da må man rett og slett holde dem ansvarlige for sine forbrytelser. Og hva forbrytelsen er, det tydeliggjøres i denne filmen ved at tallet 7 fremheves. Det er for eksempel 7 barn som går etter den onde klovnen i filmen.

Tallet 7 er ordet sjuk. Det er bare det at bokstaven k ble så syk at den ikke møtte opp på jobb. Eller du kan si at den døde.

Og sjuk betyr da sinnssyk, som betyr mentale lidelser, som betyr psykiatrien. Så filmen snakker litt på dette med tallet 7, for å skape en kobling til psykiatrien.

Nok nå!

Nå får jeg nesten avslutte her, for jeg skulle jo ikke tolke den filmen der nå! Fytti katta!

Jeg sier bare veldig løst at man kan tolke filmen som relatert til psykiatrien. Dette kan man jo finne ut mer av når man eventuelt ser filmen, he-he.

Crazy shit!

Wow. Da tror jeg at jeg avslutter her. Dette får holde. Og hva er det jeg har prøvd å gjøre her? Jo, å tolke det forrige innlegget.

Men så endte jeg i stor grad opp med å gjøre noe annet, nemlig å tolke Fredrik Grønstad som Superhelt.

Og det kan du få lov til å tolke selv. Okay?

Et litt stikkord kan være «demokratiet». Ja, dette skulle egentlig være et demokrati med menneskerettigheter og respekt for Babyer og ungdommer.

Men så er det ikke det likevel. Derfor er ikke dette innlegget helt hva det lovet heller.

Og jeg håper at du opplevde at dette innlegget var ganske sinnssykt, slik at jeg får kommunisert det også, at dette samfunnet er helt sinnssykt!

Så husk nå dette, folkens! At tolk kunst, og husk å respektere klovner!

Avslutning

Den avslutningen der om at man må huske på å respektere klovner, den var jo fin. Men så er det jo noe med Gud, at Gud ofte  ønsker å være så presis som overhode mulig.

Derfor ønsker visst nå Gud å presisere følgende:

Fredrik Grønstad = 78 = teller
Fredrik Grønstad = FG = 67 = teller

Enten du teller antallet bokstaver, som er 7 og 8, eller du ser på initialene, så teller navnet til Fredrik Grønstad.

Dette er det litt viktig at folk merker seg, nemlig at navnet hans er magisk og fremhever at han teller.

Husk også dette:

Fredrik Grønstad = 6 7 8 9 = teller

Man kan dra hele den rekka der også, slik jeg forklarte over her. Som du sikkert husker så har man tallene 7 og 8, og så ser man at fornavnet starter med tallet 6 i form av bokstaven F, og da får man tallrekken 6, 7, 8, som teller til 9, men så ser man at det er en sirkulær tallrekke som starter og slutter med tallet 6, og dermed tar man med hele tallrekken, hele sirkelen om du vil, og får da en sirkel rundt tallet 66, i stedet for tallet 9 som man normalt ville ha fått.

Det blir på sett og vis opp til samfunnet og undersøke nærmere hvorfor Fredrik Grønstad teller såpass mye. For jeg som skriver dette er jo ikke synsk, slik som Gud er.

Jeg kunne foreslått noen ting. Men jeg tror at jeg overlater det til mediene i dette landet å undersøke nærmere hvorfor Fredrik Grønstad teller såpass mye.

Jeg blir rett og slett litt nysgjerrig selv, siden navnet hans teller noe så helt for jævlig også! 🙂

Har da sjelden sett på makan! 🙂

Men som sagt. Dette er jo basert på Gud sin vurdering. Selv er jeg bare en form for historiker som sitter her og presenterer disse Superheltene.

Og det som jeg kan si akkurat nå, det er at Gud ønsker at dette samfunnet skal undersøke litt nærmere hvorfor Fredrik Grønstad teller såpass mye. Det blir da opp til samfunnet å sette opp en liste over hvorfor en Baby som Gud mener at han teller.

Nå ser jeg forresten at de tallene han presenterer, som er tallene 6, 7 8 og 9, de kan tolkes som at han teller til 10. Slik sett kan man tolke all denne tellingen som at han er sint.

For det er når man er sint at man teller til 10.

Poenget er da at dette kan være så enkelt som at vi spør Fredrik Grønstad hvilke ting som gjør han sint. Og den lista vi får da, det er den lista som gjør at han teller.

Videre kan vi selvsagt tolke dette som at han sier at det teller at man kan bli sint. Det er altså litt viktig at man har evnen til å bli sint, for hvis man ikke har den evnen, så er man ukritisk og mangler faktisk rettferdighetssans.

Så jeg tror faktisk at det er det han sier. At det teller at man kan bli litt sint!

Han prøver da å utdype Ann Helen Nilsens Make Up Sex-konsept. Og poengterer at Make Up Sex delvis handler om å teste om det er lov ti å være sint. og hvis det ikke er lov til å være sint, så er det ikke lov til å kritisere eller å ha en rettferdighetssans.

Og da lever man i et helt annet samfunn enn et ordentlig demokrati hvor slike ting som sannheten og rettferdighet er  hovedverdiene.

Her kommer avslutningen

Det var som faen hvor vanskelig det var å avslutte da!

Han teller litt mer enn andre. Skal vi nøye oss med å si dette, helt til slutt?

Og da er det altså ikke jeg som påstår dette, for jeg sitter bare her som en slags historiker. Det er jo Gud som har merket navnet til Fredrik Grønstad.

Og Gud er jo en snodig skrue. Og noen ganger velger Gud ut personer som en Superhelt fordi samfunnet har mye å lære av den personen.

Så da tror jeg at jeg avslutter nå, ved å konkludere med at han teller litt mer enn andre. I tillegg kan jeg bare fremheve at når Fredrik Grønstad setter en sirkel rundt tallet 66, samt fremhever dette med at noen teller veldig mye, så kan det være at han sier at Ann Helen Nilsen teller veldig mye.

Strengt tatt så sier han også det. Så jeg tror at den korrekte konklusjonen her, den blir at både Ann Helen Nilsen og Fredrik Grønstad teller veldig mye.

Han er den typen person som inkluderer andre og slikt, så derfor virker det logisk at han også snakker på at Ann Helen Nilsen teller, når han tross alt setter en stor fet sirkel rundt navnet og kunstkonseptet hennes.

Og nå skal jeg ikke dvele noen lenger ved dette, selv om Gud sikkert hadde ønsket å gjenta disse tingene noen ganger til.

Okay?

Så da tror jeg at jeg avslutter her.

Og da er det en beskjed til Gud om at jeg tror at jeg avslutter her nå.

Bare en bitte liten ting til slutt her

Det at jeg har store problemer med å avslutte, og at Gud kan synes å ha problemer med å slutte å snakke på disse to superheltene som jeg nettopp nevnte, det kan potensielt tolkes som at Gud nå sitter og teller til 10.

Altså fordi disse to Superheltene ikke får den respekten de fortjener.

Hva har de for eksempel til felles? Det kan jo være den tingen de har til felles, som Gud er litt opptatt av her akkurat nå. For det viser seg altså at begge to teller litt mer enn alle andre.

Og da ligger det faktisk litt i kortene at de har noe til felles. Og nå vet jeg selv hva det er for noe. Men jeg skal ikke fortelle det. For det kan dette samfunnet få lov til å finne ut av selv.

Så da har dette samfunnet fått en hjemmelekse fra Gud. Og denne typen ting har en leveringsfrist. Dette betyr altså at Gud sitter og teller, hvis du forstår, når Gud venter på å få et svar fra dette samfunnet på hva som Ann Helen Nilsen og Fredrik Grønstad har til felles.

Det kan potensielt være et par ting, ved nærmere ettertanke. Faktisk flere ting.

Men ikke la meg forstyrre dere, selv om jeg sitter her og skriver og ikke klarer å avslutte… et eller annet.

Tiden går… så ikke la meg forstyrre, selv om jeg ikke klarer å avslutte.

Okay?

Takk for følget!

Da takker i hvert fall jeg for følget! De som ønsker å fortsette samtalen med Gud kan gjøre det på egen hånd.

Nå har jeg fått nok av dette her. Disse folka teller! I get it!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *